Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗς

            Ο διαιτητής της ΑΕΚ ήταν αδιάφορος διότι δεν πίστευε οτι κάτι θα του συνέβαινε. Η Κομοτινή μπήκε για να χάσει κι η ομάδα μας για να κερδίσει. Όταν συνέβησαν οι στραβές, πήγε ταπεινά με την μεγάλη ομάδα. Δεν καταλόγισε πέναλτυ υπέρ του Πανθαρακικού στο 90. Η ΑΕΚ ευνοήθηκε και δεν πρέπει να μιλάει σαν μεγάλη ομάδα. Σας το είχα πει. Όταν δίνεις ευκαιρίες θα σε ευνοήσουν για να μη μιλάς.

            Χωρίς πολλά λόγια, ο ΟΣΦΠ αδικήθηκε και το παίζει άντρας που δεν μιλάει. Ο ΠΑΟ ευνοήθηκε διότι η ισοφάριση του είναι φάουλ του Νίνη αλλά κάνει το κορόϊδο για το καλό του ποδοσφαίρου. Γουστάρει κι ο Πατέρας, ο προεδρος του,  να λέει στους παίκτες του οτι ελέγχει την διαιτησία  με την αγαπημένη του ατάκα οτι τσιμεντώνει( λυρικόν, γραφικόν, κι ανδρικόν), οπότε όλα καλά. Είναι πλασμένος για μεγάλες ομάδες. Τύπου Εθνικού.
             Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε, χωρίς να το έχει ανάγκη, διότι τον περιμένει χειρουργείο χωρίς αναισθητικό στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή, αν βέβαια χρειατεί διότι με τόσες χορηγίες νομίζω οτι καλό είναι οι οπαδοί του να πάνε στο γήπεδο αλλά να έχουν το μυαλό τους στο Μακρόπουλο που θα ξαναομολογήσει την καψούρα του για κάποια χοντρή.
             Πουθενά δεν έγινε αλλοίωση αποτελέσματος κι η ζωή συνεχίζεται. Πήραν φωτιά τα SMS και οι τηλεοπτικές φωνές και τα πελατάκια πληρώνουν. Ο Βασάρας στο θρόνο του αποδεικνύοντας οτι όταν δεν μπορείς να έχεις το απλό, ένα ποδόσφαιρο δηλαδή με απτούς κανονισμούς, γιατί έχεις απαιτήσεις για ανεξάρτητη διακαιοσύνη, ισονομία και λοιπά βαθυστόχοστα συνθήματα της γαλλικής επανάστασης;
             Και κάτι τελευταίο. Το γκολ της Sunderland  είναι χίλια τα εκατό έγκυρο. Αφείστε τι σας λένε. Οτι το μπαλόνι είναι ξένο σώμα. Κι ο διαιτητής αν την φάει στη μάπα και πάει μέσα, είναι καθαρό ουδέτερο σημείο, δηλαδή ξένο σώμα όσο αναφορά την σφαίρα, και το γκολ εγκυρότατο, όσο και το μπαλόνι. Αλλιώς κάθε φορά που ο διαιτητής άθελα του παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας, θα έπρεπε να δίνεται ελεύθερο. Παιδιά, αγράμματοι ερμηνεύουν τους κανονισμούς. Κι επειδή το ξέρει η Αμερική, γι' αυτό έχει instant replay.
           

1 σχόλιο:

  1. οποίο πνεύμα! οποία ποιότης!οσάν κορινθιακόν υπόδημα! επίπεδον λυρικόν γραφικόν και..αντρικουλίστικον! εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή