Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΕΚ

            Η σημερινή ενδεκάδα, παρέα με τους αναπληρωματiκούς και παρέα  με το τεχνικό τημ κι όλους τους παρατρεχάμενους, πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία μας. Ολόχρυσα. Σαν παραδείγματα προς αποφυγήν. Σαν τους ρεζίληδες που δεν θα θελήσω ποτέ να ξαναθυμηθώ.

            Και η ήττα μας, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του ΟΣΦΠ. Διότι το ματς είναι στην Φυλή, χωρίς κόσμο, και με πλήρη ενδεκάδα. Δεν μου έλειπε κανένας. Άρα δεν ξέρω σε τι μπορώ να ελπίζω πια. Και σε τι μπορώ να πω για να κρατηθούν κυρίως τα παιδιά μας σε αυτό το ναυάγιο.
           Φυσικά δεν νοιώθω θλίψη. Νοιώθω τεράστιο θυμό που μπορεί να παρασύρει δίκαια και άδικα. Νοιώθω σαν να πέφτω σε ένα τεράστιο βαρέλι και να μην βλέπω καν τον πάτο. Εγκεφαλικό δεν θα πάθω, όπως και με συμβούλευσε κι ένας φίλος την Κυριακή,  αλλά πηγαία εύχομαι να το πάθουν όλοι αυτοί που συμμετείχαν  στο γαμημένο  αποκρουστικό κάψιμο του μπουρδέλου.
           Ποιοί είναι αυτοί που  φοράνε αυτές τις φανέλες  κι αυτές τις φόρμες;  Ποιοί είναι  οι γενικοί αρχηγοί  που δήθεν επιβλέπουν και  κάνουν κριτική στους υπάλληλους;  Απαντώ  εγώ. Ο κανένας. Δεν υπάρχει τίποτα και πραγματικά θέλουν ξύλο. Μιλάω για βρωμόξυλο πια. Δεν μπορούν πια  ούτε και  στην τύχη της εξιλέωσης να προσβλέπουν, οτι  θα παίρνανε ένα κυπελλάκι  χωρίς αντίπαλο.
             Προπονούνται, ντοπάρονται, κάνουν κάτι στην προπόνηση ή ομαδικώς παίζουν το πουλί τους;
 Που δεν διαφωνώ και μ' αυτό αλλά πιστεύω οτι ακόμα κι αυτό να κάνουνε είναι αρκετά προπονημένοι για να περάσουν το Σινικό τείχος που όρθωσε ο Θρασύβουλος και που του δίνω ειλικρινή συγχαρητήρια. Νομίζω όμως οτι αυτοί οι  παίκτες με πρώτο τον Σκόκο και δεύτερο τον Μπλάνκο δεν μπορούν να χύσουν ούτε με την χούφτα τους. Και  νομίζω οτι αν τους την πέσει καμιά γκόμενα θα πάθουν διάρροια. Για ποδόσφαιρο δεν μιλάω. Αυτό θέλει αρχίδια.
            Τι να πρωτοκάνει ο  Σουηδός; Τι ο Παυλής και τι  ο Γεωργέας;  Τι ο δανεικός Άρτσε; Πάει κι ο Γιάχιτς, που τον έβαλε ο θεματοφύλακας μας μέχρι και σέντερ φορ. Κι αυτό δουλεύεται στην προπόνηση;  Ρε  άντε γαμηθείτε τσογλάνια. Και μην με παρεξηγείτε. Το γαμήσι είναι ευχή. Δεν λέω  να πάτε στο διάολο.
            Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι εμείς.  Αυτοί θα φύγουν. Όλοι, μην ανησυχείτε. Κρατηθείτε και βρείστε όσο θέλετε. Ελεύθεροι είμαστε.  Ο εχθρός είναι ακόμα εντός. Κάντε την καρδιά σας πέτρα  και κρατηθείτε. Η σωτηρία είναι κοντά. Ξέρω τι λέω. Όμως  εγώ είμαι πολύ κουρασμένος και πηγαίνω  για πράξεις. Αρκετά με την υπομονή και τις δικαιολογίες.    

18 σχόλια:

  1. ...

    Θα βγούνε Ευρώπη τούτα 'δω, ή θα τερματίσουν 6οι για να δέσει το γλυκό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Στήβεν,

    Πρώτον να παραδεχτώ και εγώ το ρεζιλίκι μας. Δεύτερον, αν και ψύχραιμος, δεν σου κρύβω ότι πολλοί μηχανισμοί δρούν υποσυνείδητα στον ανθρώπινο οργανισμό και δυστυχώς μας φέρνουν κρίσεις όπως εγκεφαλικά, κατάθλιψη, ανικανότητα και καρδιακά επεισόδια. Προσωπικά θα αρχίσω με Λίπιτορ και σε δεύτερη φάση μάλλον Βιάγκρα και μετά βλέπουμε. Καλή μας τύχη!!!
    Ρίνγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λεονάρντο ήταν το σήριαλ του καλοκαιριού που θα ερχόταν και θα μας έσωνε? Και ο μάκος? Τι είναι αυτοί ρε?
    Όσο για τον μπλάνκο ,έχω πειστεί ότι δεν θα ξαναβάλει ποτέ γκολ στη ζωή του.
    Πρέπει να φύγουν όλοι και ο σέρβος που τους έφερε,πρώτος από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Κάρολο: Να πάνε στην Ευρώπη για να κάνουν τι; Εκτός αν πια με τα νέα δεδομένα περίγκρίζας ζώνης, πάνε μέχρι τη Μυτιλήνη και μου φέρουν ούζο και καιά σαρδέλα. Το ούζο θα το πιώ, την σαρδέλα θα τους την καρφώσω ξέρεις που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς iojik: Βρε να φύγουν όλοι. Εγώ δεν στηρίζω κανέναν. Ο προπονητής όσο επαγγελματίας ήθελε να το παίξει άλλο τόσο τον αντιμετωπιζα κι εγώ. Δεν υπάρχουν πρόσωπα. Ο δικέφαλος υπάρχει μόνο, κι αυτόν γουστάραμε τότε παλιά, πριν εμφανισθεί ο οποιοσδήποτε. Ξέραμε εμείς απο προσωπολατρείες; Ρωτάω, είναι δυνατόν να παίξει μπάλα μια μισοριξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ringo: Είδες τι μου έλεγες και τι μου λες; Μέχρι και Βιαγκρα μου συστήνεις. Άκου, ο καθένας αύριο θα πάει στην δουλειά του και θα κάνει ό,τι μπορέσει. Θα βγάλει την ημέρα όπως μπορεί. Καλή ή κακή. Αυτά τα μαλακισμένα δουλεύουν κ άλλη μέρα; Δεν αμείβονται χοντρά, για μια παράσταση δύο ωρών και με παράπλευρα οφέλη; Γκόμενες, δόξα, παιδικά ινδάλματα, τζάμπα γεύματα κ.λ.π.; Τα αξίζουν όλα αυτά, ή πρέπει να τρώνε ξύλο συνεχώς και να ζητούν δικαιώματα στο ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Μάνο: Ο προπονητής δεν είναι το πιο σοβαρό πράμα που έχουμε κάνει σαν λάθος. Και μπορεί να παίζονται κι άλλα. Όλους τους υποπτεύομαι. Καμιά φορά στο βωμό του να κυριαρχήσει ο ανύπαρκτος, θυσιάζονται κι αθώοι. Διότι δεν πιστεύω οτι χρειάζεσαι τεχνικό ηγέτη για να περάσεις την Φυλή. Ειδικά όταν πρακτικά σου χαρίζουν τον τελικό κι εσύ σαν παίκτης δεν γουστάρεις την εξιλέωση. Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι βρώμικος κι όσοι ασχολούνται με αυτόν, θέλοντας και μη, έτσι καταλήγουν. Κι ετσι πορεύονται. Ασφαλώς και δεν φταίει ο Δ.Χ. για σήμερα. Ήταν όμως στην κερκίδα και φώναζε(δεν τον είδα) ή έσκαβε το λάκκο κάποιου; Όλα καλά αλλά και τον Γεωργέα συνταξιούχο; Με το τρυπανισμένο πόδι; Να φύγει ο Σέρβος οκ. Και μετά; Στο μπάσκετ τον έδιωξε τον Φιλίππου. Μετά; Και τον Μελισσανίδη τον καταψήφισε, να το πω ευσχήμως. Μετά; Θέλω να μάθω ποιόν στήριξε. Σε ποιόν είπε ναι, αν δεν του ικανοπούσε τα χούγια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά τα κωλοπαίδια, που η μάνα τους τους γέννησε από κει που κλάνει κι όχι από κει που κατουρά, στην ΑΕΚ έχουν προσληφθεί με stage; Διότι μόνο αν σε αμείβουν με 400-450 γιούρα μεικτά το μήνα και με 3μηνη σύμβαση δικαιούσαι να αποδίδεις έτσι. Και αυτοί οι 30.000 φτωχοδιάβολοι πέσαν στα σαγόνια του Πάγκαλου και τους έκανε μία χαψιά,όπως οι μπλε φάλαινες τα κριλ. Τα 32 κουραδόψυχα που πληρώνονται για να κλαίγονται τι κάνουν στην ΑΕΚ. Σκούπα ΤΩΡΑ. Ο Σέρβος το έχασε το παιχνίδι φέτος, να πάρει τη σκούπα, αλλά το κεφάλι του είναι στον τορβά. Αμάν πιά με το χάιδεμα των σκατόψυχων και των βυσμάτων. Δεν είμαστε η Αλίκη στο ναυτικό εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν πάτησες στο γήπεδο λες. Επί εποχής Ντέμη.Όταν η ομάδα που αγάπησες ήταν ΣΕ ΚΟΜΜΑ στην εντατική την ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ. Τι μιλάς τώρα για ιδέα και συναίσθημα.Τώρα είναι καλύτερα από τότε? Η ΑΕΚ πάντα η ΑΕΚ είναι...Και η προδοσία μεγαλύτερη και πιο βαριά πάνω στη δύσκολη ώρα.. Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά επειδη εγώ αγαπώ πραγματικά ό,τι αγαπώ..(την ΑΕΚ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στηβεν,οι παιχτες ηταν προκλητικα αδιαφοροι,και ο Μπαγιεβιτς καθοταν αμηχανος στον παγκο.Ολη αυτη η εικονα ειναι αποτελεσμα της δυναμικης που εχουμε σαν ομαδα."Παμε να διασκεδασουμε να χαρουμε το παιχνιδι" το λεω στον γιο μου,δεν το λες σε παιχτες που παιρνουν τρακοσαριες και τετρακοσαριες χιλιαδες ευρω.Δεν περιμενα το παιχνιδι στη Φυλη για να καταλαβω ποσο ανικανοι ειναι οι παιχτες,με εχουν πεισει εδω και καιρο.Αυτη την στιγμη εχουμε -ελλειψει καλυτερου-τον Μπαγεβιτς,ας κανει το ξεσκαρταρισμα στην ομαδα.Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι το διοικητικο....Οι "κυκλοι"του Κοζωνη,παντα αναφερουν οτι για ολα τα θεματα ειναι ενημερος ο Χατζηχρηστος.Μα ο μεγαλυτερος εχθρος της ΑΕΚ ειναι αυτο το καθηκι που εχει αυτοαναγορευθει σε Τσε Γκεβαρα,μαζι με τον πρωην κολλητο του που καταφερε να φεσωσει την ομαδα με 40εκατομ.,μεσα σε 4 χρονια.Θανοπουλοι,Νοτιαδες και λοιποι "συγγενεις" ειναι πολυ λιγοι για την ΑΕΚ.Ας πανε να κανουνε παρεα με τον Ζαμπουνη που ειναι του συναφιου τους,γιατι με το σεις και με το σας την ΑΕΚ την βλεπω να γινεται ΑΕΚ Αγγελοκαστρου και βγαλε....Ειναι αηδια,σιχαμαρα και να την βλεπεις εστω και στην ΤV αυτη την ομαδα ετσι οπως την καταντησαν.Αληθεια,περαν της συμφωνιας να "φυγει" ο Μπαγεβιτς αμα τη αναληψει ,μεταξυ Κοζωνη-Χατζηχρηστου,μηπως υπαρχει και κατι αλλο που θα πρεπει να μαθουμε,οσον αφορα το γηπεδο και τι ποστο θα εχει το καθηκι με την νεα διοικηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sto epomeno mats entos pame exo apo to oaka na katarioyntai thn ora poy genhuikan.. h ypomonh teliose.. koyfales......... koralli/// oloi mazi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. moynopana ua to plhrosete original

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Γαρατζέο: Είμαστε το ίδιο εκνευρισμένοι και συμφωνώ μαζί σου. Δεν μπορεί ο προπονητής να πάρει σκούπα διότι δεν τον στηρίζει καμία διοίκηση. Κι αν ο Κοζώνης τα έχει βρει με τον Δ.Χ πάει ο Σέρβος. Ας πάει, αρκεί να έρθει κάποιος σοβαρός. Προσωπολατρεία δεν έχω εγώ και δεν πρέπει να έχει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ανώνυμο και koralli: Χώστε τα όσο θέλετε. Την ώρα όμως που παίζουνε ας τους υποστηρίξουμε. Αυτούς έχουμε, απο αυτούς θέλουμε να απαλλαγούμε, αλλά να πάρουμε και κανά μετρητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Z: Η ΑΕΚ χρειαζόταν χρήματα. Αυτά τα έδωσα και με το παραπάνω ψωνίζοντας απο τα καταστήματα της και την κάρτα του χορηγού της. Τα παιδιά μου τα πήγαινα στην προπόνηση για να γνωρίζουν τα ινδάλματα τους. Στο γήπεδο δεν πήγα διότι η συνεχής κριτική μου θα έκανε κακό. Δεν πρόδωσα τίποτα, αποσύρθηκα διότι το δούλεμα δεν το αντέχω και δυστυχώς δικαιώθηκα μετά και δικαιώνομαι και σήμερα. Σήμερα είναι καλύτερα διότι η ΑΕΚ τώρα με έχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Σουηδό: Συμφωνούμε απόλυτα. Η καθυστέρηση στην απάντηση μου οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα που πλέον το έχω λύσει. Στηρίζουμε τον Ντούσαν αλλά μέχρις ένα σημείο. Η ΑΕΚ μπορεί να υπάρξει και χωρίς αυτόν και πρέπει να προχωρήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Μονεγάσκο: Φίλε Γιάννη, ξέρεις τις απόψεις μου. Όμως θέλουμε σοκ και πια όσο κι αν στενοχωριέμαι βλέπω την αλήθεια κατάματα. Δεν μπορει ο Ντούσαν. Τον ξεπέρασαν τα δεδομένα. Αν μπορούσε θα ήταν ακόμα στον ΟΣΦΠ. Σοβαρολογώ. Σαν τον Πουλόπουλο του "Πρωταθλητή" που είναι αεκτζής. Σχεδόν όλα τα χατήρια του τα έκανε η ανύπαρκτη διοίκηση. Εντάξει δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, αλλά δεν γίνεται να είναι και κάτω απο τον Δώνη σε βαθμολογική συγκομιδή. Λέω Δώνη διότι χειρότερος προπονητής απο αυτόν δεν υφίσταται. Και κυριολεκτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Γιώργο γαρατζέο: Γειά σου συνάδερφε. Προτείνω να βρεθούμε για ποτάκι. Και σπίτι μου αν γουστάρεις. Συμφωνώ για το ΤΕΒΕ αλλά δεν μου ήρθε εκείνη την ώρα. Πάντως πια δεν στηρίζω κανέναν στην ΑΕΚ. Μου την σπάει χοντρά η εγκατάλειψη που αγωνιστικά καλύπτεται δήθεν απο την ανυπαρξία της διοίκησης. Όλα έχουν όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή