Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ

             Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε η ΑΕΚ στο γήπεδο; Ποιός ήταν ο αγωνιστικός της προσανατολισμός, ποιός ο στόχος της και ποιά η όρεξη να αντιστρέψει τις εντυπώσεις; Όχι τόσο πολύ των δικών μας. Των αντιπάλων, που πλέον μας βλέπουν γραφικούς όταν για όλα φταίνε πάντα τα υπόλοιπα. Κι οι εχθροί. Που δεν υπάρχουν.

             Ένα τυχαίο γκολ στο δεύτερο μέρος μας έβαλε στο παιχνίδι της νίκης και χέστηκε πάνω του ο Άρης.  Ο πολύ λίγος, που περίμενε καρτερικά να χάσει και να έχει να επιδείξει αύριο στα καφενεία της συμπρωτεύουσας την στιβική αγωνιστική του παρουσία σ' ένα γήπεδο γεμάτο και πολύ βαρύ λόγω βροχής. Πολύ μικρή ομάδα που έπεσε μόνη της. Έβλεπε την φανέλα μας και αναρωτιόταν αν με τέτοια απόδοση στο πρώτο μέρος και δεν μας  διέλυσε, τώρα τι να κάνει;
                Πολλές ευκαιρίες η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος. Όχι λόγω ικανότητας. Λόγω ανυπαρξίας του Άρη. Αν ήμουν αρειανός θα τους είχα σκοτώσει όλους. Τουλάχιστον με όσους μπορώ να συνενοηθώ. Βλέπετε σήμερα υπήρχε διαγωνισμός ξένων.  Και μακριά τα παραμύθια του Ντούσαν και του Δημητριάδη οτι θα πάμε σιγά- σιγά σε ελληνοποίηση της ομάδας. Γιατί δεν το κάνατε; Προφανώς διότι στους ξένους δεν ξέρουμε τις τιμές.
               Ο Θανόπουλος φταίει και τα λεφτά του Κυργιάκου, που δεν αξιοποιήθηκαν ή είστε για αργομισθία στην ΑΕΚ και πλέον είστε γουρουνοκεφαλές που δεν μπορείτε να εμπνεύσετε;
                Εντάξει υπάρχει διοικητική αστάθεια αλλά ο Χέρσι γιατί παίζει; Παρτούζες κάνετε με την κόρη του Τεν Κάτε; Ο Μπλάνκο γιατί είναι μέσα; Υπάρχουν ποσοστά για τα 800 χιλιάρικα; Πόσο θα ξεφτυλίσετε τον Νέμεθ Ελληνάρες; Να μας δείξετε τι; Οτι ξέρετε καλύτερη μπάλα απο μας;
                 Για σοβαρευτείτε και μη νομίζετε οτι δεν βέπουμε τις επιλογές σας και την φιλοτιμία του  Καφέ ή του επιπόλαιου   Ενσαλίβα ή την γελοιοποίηση του Γιάχιτς. Μέχρι και τον Μαϊστόροβιτς τον κάνατε δεξί μπακ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το βολέ του Σάχα είναι δουλεμένο στην προπόνηση σαν ανάπτυξη παιχνιδιού; Εκεί, αυτά διδάσκεις Μπάγιεβιτς;
                Στο διάολο με τον Σκόκο και τον Μαντούκα, και τον Λεονάρντο. Τον Μάκο και τον Καράμπελα δεν τους κατηγορώ. Ούτε και τον Αραούχο που μάλλον κατά τύχη ηρθε σε μας. Το να συνέρθετε το λέω για πλάκα. Δεν σώζεστε με τίποτα. Είστε απλά ηλίθιοι. Άχρηστοι. Λίγοι κι ανίκανοι. Όλοι βλέπανε οτι ο Άρης ήταν για πέντε γκολ. Αρκετά σας υποστήριξα με την διαιτησία. Τώρα θα ασχοληθώ με τον Κοζώνη και την σκούπα του.
                     Και μια μικρή λεπτομέρεια. Το γκολ του Άρη ήταν άκυρο. Λάθος ήταν η φάση που μπήκε. Έπρεπε άλλα να είχαν μπει. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάσει Άρη και δικαιότατο βάσει ΑΕΚ. Να πάτε να γαμηθείτε όλοι σας. Σ' αυτήν την αγωνιστική έχετε δυο λιγότερους βαθμούς απο τον Δώνη. Παικταράδες κα προπονηταρά. Δεν σας γουστάρω. Με κάνετε να αισθάνομαι πολύ μικρός. Είμαι κάτι άλλο, βλάκες Τροχανοντέμηδες. Σπόρια του Μελισσανίδη.
          
             

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Στήβεν,
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ο κατήφορος είναι μακρύς.
    Συνιστώ ψυχραιμία γιατί από τον επίλογο του κειμένου σου διέκρινα ότι είσαι πολύ αναμένος και σε βλέπω με κανένα εγκεφαλικό αν δεν ηρεμήσεις!!!
    Ρίνγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ψύχραιμος είμαι σε σημείο πλήρους νέκρας. Εγκεφαλικό θα πάθουν αυτοί που νομίζουν οτι με δουλεύουν. Είμαι πελάτης αλλά και συναισθηματικά δεμένος. Έχω κάνει κι άλλο σχόλιο που δεν είναι με το όνομα μου διότι τη μηχανή δεν την δουλεύω καλά ακόμα. Εγώ θα την μάθω, όπως και θα μάθουν και τα νούμερα που πουλάνε αεκοφροσύνη να σκάσουν. Θα τους το μάθω μέχρι να μείνουν οι ικανοί ή οι αποφασισμένοι. Αρκετά με τους αεκτζήδες που γουστάρουν να τρώνε την ΑΕΚ. Μέσα στην εβδομάδα θα τα πω όλα. Και να ξέρεις. Δεν στηρίζω κανέναν. Τους θεωρώ όλους εκ του πονηρού. Μόνο ο κόσμος έχει δίκιο που πληρώνει. Ringo μην ανησυχείς. Θα ξεβρωμίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,
    Συμφωνώ με την εκτίμηση σου περί ανικανότητας. Εντάξει με τα παιδιά, τα ρίξαμε στην γκαντεμιά, τα ρίξαμε στο κράτος, τα ρίξαμε στους διαιτητές/παλακίδες του θείου, αλλά μήπως πρέπει κι αυτά να δικαιολογήσουν το ψωμάκι που τρώνε? Οι πίθηκες του πειραιά και οι σφουγκοκωλάριοι του παλατιού (δες ΠΑΟ) θα είχαν ρίξει 3 με 4 στη θέση μας.
    Είμαστε εμείς έτοιμοι να δεχτούμε ότι η χρονιά ΦΙΝΙΤΟ? Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τον προπονητή να δώσει ευκαιρίες και στους 32 (ολογράφως: τ-ρ-ι-α-ν-τ-α-δ-ύ-ο) υπαλλήλους του ρόστερ μας, όπως και στην πιτσιρικαρία. Για να δούμε ποιοί είναι οι άριστοι και ποιοί, απλά, οι αρεστοί (α ρε Γιωργάκη, είδες που τιαριάζεις κι εδώ, ειδικά άμα αποκτήσουμε κι εμείς President από τα states, ρε man...).
    Από όλο αυτό το συφερτό, θέμα είναι να μείνουν 12-15 παίχτες για να προσωρήσουμε.
    Αλλά οι ΑΕΚάρες θα πέσουν πάνω στον νερετβίτη και θ' αρχίσουν τα σχολιανά...
    Κατ' εμέ καλά έκανε κι έβαλε τον ενσαλίβα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Βάλτον και σε κάνα 2 παιχνιδάκια ακόμα και στο τέλος πες "Κύριε, κάνετε για ομάδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ή κύριε, περάστε από το ταμείο, πάρτε ότι σας χρωστάμε και ακουντ λακ...". Τα ίδια με τους υπόλοιπους 31, για να αρχίσουμε επιτέλους από κάπου. Εγώ αυτή τη χρονιά, μόνο ως ευκαιρία για ξεκαθάρισμα τη βλέπω (που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ λίγο, εδώ που φτάσαμε). Του χρόνου κρίνεται (σε επίπεδο παραμονής ή λύσης συνεργασίας), φυσικά, και το προπονητικό τιμ.
    Κλείνω με το ακόλουθο περισταικό. Βλέπουμε τον ψυχοβγάλτη με τον ΑΕΚτσή κουμπάρο μου και σε ανύποπτο χρόνο αναφέρεται, για πλάκα, ο Σταματής. Μετά το αρχικό γέλιο, βλέπουμε την οθόνη και παγώνουμε...ο τύπος στην τωρινή ΑΕΚ θα ήταν η αρχή της 11δας...απλά διότι είχε cojones, μέταλλο πρωταθλητή (ανεξαρτήτως τεχνικής ικανότητας). Και βλέπω αυτούς τους κιοτήδες-"επαγγελματίες" που έχουμε τώρα και πονάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τροχανοντέμηδες". Κορυφαίο.

    Το τι απίθανοι έχουν περάσει μετά το '94 είναι απίστευτο. (Άμα είχες μέχρι και πρόεδρο "αεροπλανάτο", τα έχεις δει όλα).

    Σηκώνει να φωνάξουμε Μαύρο - Αρδίζογλου να παίξουν παρέα με το Μπάγεβιτς; Στην ενδεκάδα λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάρολε θέλω να βρεθούμε. Τα ποτά μας και τα γούστα μας. Τυροκόμος, ιχθυολόγος μηχανικός, πάντως μηχανικός, πιστεύω να ολοκληρώσουμε τις παραγώγους των πολλαπλασιαστικών μηδενικών που ψάχνω να βρω πώς οδηγούν στην χειροπιαστή κάσα. Τόση προσπάθεια για το μηδέν; Γαμώ τον πλανήτη και τα blogs. Κάτι έμαθα στις στοχαστικές ανελίξεις. Υπογράφω: Ηλεκτρονικός μηχανικός του δονητή. Πάντα στην υπηρεσία της γυναίκας. Του άλλου εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν μείνουμε ενωμένοι εμείς οι ΑEKτζήδες μηχανικοί καήκαμε!

    Θα μας φάνε οι Αγγειοπλάστες (τσουκαλάδες) μηχανικοί με τα μαϊμού πτυχία από την μακαρίτισσα DDR! (Γουστάρω να ξύνω πληγές από το αρχείο της Στάζι ;) )

    Όλα θα γίνουν εν καιρώ και τα γούστα και οι επισκευές δονητών! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι όμως τα πράματα τα μαθαίνω μαύρα. Βλέπεις το Σικάγο είναι τόσο κοντά όσο και μακριά. Πασοκτζήδες είναι βέβαια αλλά αυτή τη φορά πρέπει να πάμε για το άρθρο 81. Ξέρεις αυτό που ξεκινάει με 69 και ξαφνικά καρφώνεις στο πάτο του συντρόφου ένα μπουκάλι ούζο 12. Οι γυναίκες των άλλων, ειδικά των δαφνοστεφανωμένων, σήμερα έχουν την αφλογιστία του Σάββα. Ευκαιρία είναι να γίνουμε δονητές μηχανικοί. Επαναλαμβάνω την πρόταση μου. Θα την πέσουμε ανατολικά. Να δουν χαρά και οι Ελένες. Λες τον Ντουντού να τον πήραν λόγω DDR;

    ΑπάντησηΔιαγραφή