Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

            Για τον προπονητή μας ήθελα να γράψω, αλλά τα νέα με προλαβαίνουν. Και οι πουτάνες οι σκέψεις μου και το μαλκισμένο μυαλό μου, με φέρνει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Κι όλες αυτές οι απορίες, που μοιραζόμουνα μαζί σας τις προηγούμενες μέρες, γαμώτο διακαιώνονται.
            Ο αδερφός του Μπομπ Κοζώνη παίζεται αν είναι ΑΕΚ. Θα το διασταυρώσω. Υπάρχει μια εταιρεία, που δεν ξέρω τον κύκλο εργασιών της, αλλά απασχολεί το σύνολο, εννέα υπαλλήλους. Υπάρχει μια αγορά ακινήτου στο Σικάγο και μια αίτηση αδείας για πλωτό καζίνο. Εκεί στη λίμνη του Michigan. Το γήπεδο μας είναι μεγάλο δέλεαρ, όπως και το προπονητήριο, αλλά δεν μυρίζομαι την τεράστια ρευστότητα που παίζουν οι εφημερίδες.
            Βέβαια η κεντρική απορία μου, είναι το ξεσκόνισμα μονομερώς των βιβλίων μας. Οπωσδήποτε έπρεπε να γίνει, αλλά κι εμείς σαν ΑΕΚ, δεν έπρεπε να ξεσκονίσουμε τα δικά του βιβλία; Τι ακριβώς έχουμε καταντήσει; Μήλο παζαρευόμενο σε λαϊκή αγορά; Δεν είμαστε πια γωνιακό μαγαζί; Και μόνο που λέω για μαγαζί, τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι τον Μπάρλο ή τους πρόσφυγες που χτίσανε το γήπεδο με τα χέρια τους.
             Συνεχίζω για να ξέρετε τι καλάθι θα κρατάτε καθώς τα δημοσιογραφικά κεράσια θα αυξάνονται. Αυτός ο Πρασάς, ο εκπρόσωπος του Κοζώνη που δηλώνει χρηματιστής - αυτό δήλωνε κι ο Γούμενος του ΠΑΟΚ- φωτογραφήθηκε σαν συνιδιοκτήτης κάποιου άλλου ενός εστιατορίου στην Αμερική. Μάλλον εκεί που τρώγανε φρικασέ την ΑΕΚ και τα πιθανά οφέλη μέσω αυτής.
               Δεν μου αρέσουν τα νέα που μαθαίνω. Το πώς τα μαθαίνω μην το ψάχνετε. Δεν σας ανησυχώ. Απλά σας προειδοποιώ. Και μακάρι να διαψευσθώ. Αν κι αυτό το χόμπυ το έχω κόψει προ πολλού. Αν οι πληροφορίες είναι αληθινές, ελπίζω μόνο σε διάθεση πλυντηρίου για άλλη μια φορά. Μας χαλάει; Εδώ πια μπαίνει το ηθικόν του κάθε ενός. Δεν το θέλω εγώ.
            ΥΓ1. Για το 2004 και τον κοντό, που ούτε στο γήπεδο δεν εμφανίζεται πλέον λες και τον κυνηγάει κάποιος, θα κάνουμε άλλη ανάρτηση.
            ΥΓ2. Ο ΟΣΦΠ αποκλείσθηκε. Δεν κάνω πλάκα διότι έχουμε αντίστοιχα παθήματα. Απλά να βλέπουμε οτι οι δαφνοστεφανωμένες δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο και κυρίως χάνουν απο τους Μακεδόνες, που λέει ο λόγος. Να γιατί λέω οτι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, αλλά η Ελλάδα είναι Μακεδονική. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Μόνο η κακιά ΑΕΚ κι ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΡΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ. ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΕΝΤΟΣ ΗΤΑΝ. 

9 σχόλια:

  1. Ωχ!

    Μου φαίνεται ότι ακούω βου-βου τα "αεροπλανάκια" και Ου - Ου τους Ινδιάνους. Μάλλον δεν είναι αυτοί που χρειάζεται η ταλαιπωρημένη ΑΕΚ.

    ΥΓ.

    Μπα, ο Γαύρος σηκώνει την καζούρα, διότι η ΑΕΚ όποτε αποκλείστηκε στο κύπελλο από Λαμίες και Ποσειδώνες και δε συμμαζεύεται, δεν ήταν το κράτος και το παρακράτος που είναι ο Γαύρος από το 1996-97.

    Αν τα έχεις όλα, λεφτά και διαιτησία δλδ, (δεν τολμώ να πω ομάδα γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ψέμα) και στην «φορά» ο Πανσερραϊκός της Β' Εθνικής, είσαι για πολλά γιαούρτια και κορνέδες

    Γουστάρω λαϊκά δικαστήρια από τους Αγγειοπλάστες του Μεγάλου Λιμένος! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Steven, με λενε Χρηστο και ειμαι 39 χρονων. Οι ανησυχητικες σου σκεψεις δεν ειναι αβασημες. Και εγω τετοιες-περιπου σκεψεις κανω τις τελευταιες μερες. Δεν οδηγουμαι σε απογοητευτικο συμπερασμα ομως γιατι στην περιπτωση Κοζωνη,υπαρχουν ορισμενα στοιχεια που αλληλοαναιρουνται και αυτο οσο και αν σου φαινεται παραξενο,μου μοιαζει...ενθαρυντικο! Δηλαδη,οντως το μονοπλευρο "ξεσκονισμα" απο την πλευρα Κοζωνη στην ΑΕΚ ειναι παραξενο...οπως και η de facto αποδοχη του απο τον πατριαρχη της Ερασιτεχνικης Δ.Χ-ασθμενοντας και λιγο "ανησυχος" σαν παγιδευμενος ειναι η αληθεια- ως "πλεον καταλληλος" οπως ο ιδιος λεει για τον Ελληνοαμερικανο χωρις καλα-καλα να τον γνωριζει. Επισης η προθεση του Κοζωνη να "τα παρει ολα" οπως λεει,στην ΑΕΚ,ειναι φανερο οτι ερχεται σε αντιδιαστολη με την "μετρημενη περιουσια που παρουσιαζει.Παρ'ολα αυτα,δεν εχει ακουστει ουτε ενας μικρος ηχος δυσπιστιας απο την επισημη ΑΕΚ,θεωρειται δεδομενη η αξιοπιστια του-παρ'ολο που δεν ειναι καθολου δεδομενη η οικονομικη του ευμαρια,τετοια ωστε να σηκωσει ολο το βαρος του συλλογου.Και ομως, "σπρωχνεται" απο ολους να αναλαβει. Ο Μπαγεβιτς παλι,παραολο που σε αυτα ειναι προσεκτικος και ξερει απο πρωτο χερι τι "λουλουδια" κατα καιρους φυτρωνουν στην Π.Α.Ε. ,κι ομως και αυτος,τοσο προωρα λεει "ερχονται καλυτερες μερες για την ΑΕΚ". Τι γινεται εδω περα; Μια η εξηγηση που μπορω να δωσω. Οτι ο Κοζωνης ειναι μπροστινος αλλου, η αλλων και διενεργει ελεγχους,ξεσκαρταρει την ΠΑΕ,διορθωνει την σχεση της με την Ερασιτεχνικη ετοιμαζει τελος παντων το πεδιο για την "εισβολη". Το κερδος του; κατασκευαστικη εταιρεια εχει,η τελος παντων εταιρεια "εκμεταλευσης εμπορικων χωρων",οποτε τα οφελη ειναι προφανη.Και ολα αυτα "δενουν" τοσο με την επιστροφη του Μπαγεβιτς-και μαλιστα υπο αυτες τις αθλιες συνθηκες- μα κυριως η επιστροφη μιας ομαδας ανθρωπων-Δημητριαδης,Τσιαρτας,Αρκαδη,μεχρι και ογνωστος υπερασπιστης της ΑΕΚ στην διαιτησια επιστρατευτηκε προσφατα,ξερεις ποιον εννοω. Θελω να πω δηλαδη οτι ολοι "γνωριζουν" "αισθανονται" "ξερουν", εχουν βεβαιωθει οτι η ομαδα τελικα θα καταληξει εκει που θα καταληξει -ιδιοκτησιακα- και στρωνουν δρομο...οταν λεω "ολοι" εννοω απο αυτους που βρισκονται πισω απο το παραπετασμα,Νοτιας,Θανοπουλοι,ακομα και ο Χατζηχρηστος.Εμεις που αγαπαμε και ποναμε,απλα εικαζουμε,φανταζομαστε,υποπτευομαστε,αγωνιουμε.
    Αλλα το εργο εχει τελος και εχει γραφτει...μενει να το δουμε. Ειναι μια τραγωδια απ'την "αναποδη"... οι "πρωταγωνιστες" γνωριζουν και οι "θεατες" αγνοουν.
    Ευχαριστω για τον κοπο να με διαβασεις. Περιμενω καποια νυξη σου σε επομενο σχολιο σου.
    Χρηστος Χοντζεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά Στηβ,φαίνεται πως είχες δίκιο να αμφιβάλλεις.Ο τύπος δεν φαίνεται να είναι σοβαρού οικονομικού μεγέθους. Μάλλον μας περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες(πράγμα που θεωρούσα αδύνατον)
    Πάντως ακόμα κι έτσι,1000 φορές ΑΕΚ.Ακόμα και στα μαύρα μας τα χάλια.
    Ο πανξευτιλισμένος θρήνος(ο οποίος είναι μια κλάση κάτω από ομάδες β εθνικής) για άλλη μια φορά,θα πάρει ένα παιχνίδι στα χαρτιά και μια κάλπικη πρόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο Χοντζέα: Συμφωνώ με όσα λες. Εύχομαι να διακαιωθούμε και πράγματι πίσω απο την κουρτίνα να είναι ενα εύρωστο μέγεθος, που όλοι μας θέλουμε δηλαδή ο Μελισσανίδης, και να μην εμφανίζεται απο τώρα για ευνόητους λόγους. Όσο όμως τον ξέρω, το αποκλείω. Ναι μεν όλοι πήρανε τις ευλογίες του για να ξαναγυρίσουν πίσω, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εξ άλλου τρεις φορές έχει παραιτηθεί ο προπονητής και τον κρατήσανε ΑΛΛΟΙ με νύχια και με δόντια. Περιμένω όπως όλοι μας. Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς iojik: Φίλε οι μαύρες σκέψεις δεν είναι σίγουρες, οπότε ελπίζουμε ακόμα. Φυσικά και πάντα ΑΕΚ όπου και να πάει. Δηλαδή εσύ περίμενες οτι οι δαφνοστεφανωμένες τυχαία έχουν αυτό το σήμα; Που παρεξηγήθηκαν κιόλας λες και τους έθιξα τα κειμήλια του 21 ή του 40. Ο κορυφαίος παίκτης τους πάντα ήταν η ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέγας είσαι Θρήνε και θαυμαστά τα έργα σου.

    Πήραν πρέφα ότι μετά το πρωτάθλημα που πήραν στα χαρτιά το '08, δεν θα έφτανε όλη η ΦΑΓΕ για να γιαουρτωθούν καταλλήλως, αν έκαναν ένσταση για να πάρουν το ματσάκι με τις Σέρρες της Β' εθνικής στα χαρτιά.

    Μέχρι και οι Αγγειοπλάστες θα άρχιζαν τους κορνέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αγγειοπλάστες θα πλάθουν αγγεία μέχρι να τους πει ο Πατέρας οτι τα βρήκε. Μέχρι να συμφωνήσουν οτι βαρέθηκαν να χωρίζουν την πίτα χοντρά και θα κάνουν μια έρευνα αγοράς και μια ο ένας και την άλλη ο άλλος. Δεν υπάρχει η δαφνοστεφανωμένη χωρίς την ομάδα του πρίγκηπα Νικόλαου που ντε και καλά για να κόβουν εισιτήρια την περάσανε οτι ιδρύθηκε το 1908. Που το ροζ έγινε πράσινο κι άλλα καλούδια. Πούλαγε το λαϊκό πάντα. Η πιο μισητή ομάδα της χώρας. Οι άρχοντες κλεφτοκοτάδες . Άκου παναθηναϊκός. Και σαν όνομα λάθος είναι. Στην Αθήνα δεν υπάρχουν άλλοι; Τρίχες του Φοίνικα. Ήρθε κι ο Δομάζος και κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΑΡΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ.ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ Ή ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΄04 ΧΤΥΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΝΙΚ ΕΒΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΙΜ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΕ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή