Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

            Κάθε σχόλιο απαντάται. Χωρίς φόβο, με πολύ πάθος και διάθεση διαλόγου. Οι απαντήσεις βρίσκονται κάτω απο τα δικά σας μηνύματα. Μ' ένα απλό κλικάρισμα θα βρίσκετε την γνώμη μου, που δεν πιστεύω οτι έχει το αλάθητο του Πάπα. Απλά να ξέρετε οτι οι υποχρεώσεις οι ηλικιακές διαφέρουν, και μερικές φορές η εμπειρία διαφοροποιεί τοποθετήσεις.
             Αλλιώς τα έβλεπα στα 18 μου στο πέταλο κι αλλιώς σήμερα που κουβαλάω και δυο παιδιά στο γήπεδο και μ' ενδιαφέρει και η ασφάλεια. Δεν μπορώ να ξαναγίνω όπως τότε που με κυνηγάγανε οι αντίπαλοι διότι μου είχε ξεφύγει μια κουβέντα υποστήριξης για την ομάδα μας, ούτε και να σέρνω για την τρέλα μου και δυο ανήλικα, που για να υποστηρίξουν την ΑΕΚ θα γυρίσουν σπίτι με ανοιγμένο κεφάλι. Αν είμαι μόνος, τότε εντάξει.
         Και ναι για την ΑΕΚ, ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μπουκάρω και να κάνω χαμό, για να απαντήσω και σε μήνυμα γάβρου της χθεσινής ραδιοφωνικής εκπομπής. Και θα σου πω εγώ πόσο μετράει η αστυνομία ή η ασφάλεια του γηπέδου, όταν βλέπουν τον Τσουκαλά και χέζονται επάνω τους. Καλά παιδιά θέλουν; Γιατί; Είναι αυτοί; Κι εμείς τι είμαστε; Τα κορόϊδα; Που θα σκύψουν στους λαχαναγορίτες του Ρέντη;
          Τελειώσανε αυτά. Ο λαός της ΑΕΚ πρέπει να συσπειρωθεί και να δείχνει την δύναμη του μαζικά, οργανωμένα και με επιχειρήματα. Τελείωσε ο χουλιγκάνος με το κανάλι που απειλεί θεούς και δαίμονες και όλοι κάθονται σαν κότες κι υμνούν την παλληκαριά του στρατού που έκανε εγκλήματα στη λεωφόρο Λαυρίου κι όπου τον παίρνει. Εντάξει; Ένας προς έναν και πολύ του είναι, της μισοριξιάς.
           Προχωράμε δυνατά. Και στις αμερικάνικες διαπραγματεύσεις και στα διαιτητικά κυκλώματα. Ακόμα ονόματα δεν θα πω. Τα ξέρω και μπαίνουμε σε δρόμο καλό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.
 ****** Προς ανώνυμο (προφανώς): Εγώ συμβουλάτορας για την οικογένεια σου, την πολυκατοικία σου ή το ψυχολογικό σου, δεν θα γίνω. Υπάρχουν συμβουλευτικά προγράμματα στήριξης που παρέχονται δωρεάν απο την ΕΟΚ και το μπουρδέλο που ζεις. Ο μεγάλος σου ο γιός είχε δίκιο που έδειρε τον μικρό διότι πρώτη φορά τον αποκάλυψε οικογενειακώς. Κι απο μικρό κι απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Φυσικά δεν πιστεύω τίποτα αλλά σου απαντώ, διότι τη λιμανίσια πλάκα την γουστάρω κι όταν κατεβαίνω εκεί σαν επιχειρηματίας, όλοι κάθονται σούζα γιατί ο ΟΣΦΠ είναι τίποτα μπροστά στη μίζα. Αβραμιδικός αποκλείεται να είσαι. Φαίνεται απο τα ορθογραφικά σου λάθη που δείχνει και τη λινάτσα του πνεύματος σου. Τώρα για το πετρέλαιο μπορώ να συνδράμω. Η ελεημοσύνη είναι καλή διότι φτιάχνει μουτζαχεντίν. Γουστάρω υπηκόους, ειδικά αν με φοβούνται. Γουστάρω να δέιχνω την ανυπαρξία της ισότητας. Φιλάκια αδερφάρα μου.      
 ******  Προς polsemannen: Να κάνω πλάκα για ποιό λόγο και για τι θέμα; Βεβαίως και ξέρω καλό NFL διότι είναι το πιο αντρικό σπορ και το πιο τίμιο σαν απόδοση δικαιοσύνης. Οι διαιτητές είναι executives σε τεράστιες πολυεθνικές κι όχι τραπεζικοί υπάλληλοι ή λαμόγια του κερατά όπως εδώ.  Ο δε αμερικανός χτυπιέται στα ίσα, κι όχι πισωγλεντζέδικα όπως εδώ οι ομάδες των παραγοντίσκων. Η καλύτερη ομάδα που έχουμε είναι ο ΠΑΟ του μπάσκετ που απέχει τουλάχιστον σαράντα πόντους απο την αντίστοιχη αμερικάνικη πρωταθλήτρια. Φυσικά football δεν έχουμε εδώ. Εδώ έχουμε μαγκιά ναφθαλινέ και χρέος τριπλάσιο του ΑΕΠ. Είμαστε η Κούβα της Ευρώπης. Για τους Vikings δεν είμαι σίγουρος. Για τον τελικό σε καλώ σπίτι μου, όταν θα εγκαινιάσω και την μπύρα μου.
***** Ερμή, σου έχω απαντήσει κάτω απο το σχόλιο σου. Διάβασε και σε περιμένω. Είσαι σωστός.  
***** Μάνο, στα σχ'ολια πήγαινε. Ώρα καλή. 

3 σχόλια:

  1. Α! Το "Σίγουρα δεν κάνεις πλάκα;" απευθυνόταν στον Ανώνυμο 24 Οκτώβρίου 2009 12:33 πμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aπάντησα στον polsemannen όπως μου φέρνει τα στοιχεία το σύστημα. Για ποιόν ανώνυμο μου μιλάς; Η ερώτηση αν κάνω πλάκα είναι η τελευταία γραμμή του μηνύματος σου. Aν θέλεις ξαναπέσμου. Ώρα καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς polsemannen: Μπήκα στο blog σου και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Πριν μπερδεύτηκα κι ενώ απαντούσα σε σένα, πήγε στον ανώνυμο στον οποίον είχες απαντήσει ρωτώντας. Καλό χιούμορ προσαρμοσμένο στο γαργάλα με κι ας κλαίω. Τύπου Κόκαλη στην διακοπή της μπιρίμπας με τον Γαβαλά. Του φέρνει γελοτοποιούς η Ελένη νάναι χαρούμενος κι οι γάβροι παραπάνω που νομίζουν οτι ασχολείται μαζί τους. Δεν μιλάμε για αδερφές. Διότι αυτές κάτι ψάχνουν. Μιλάμε για αυθεντικούς ηλίθιους που σήμερα νομίζανε οτι ο ΟΣΦΠ φορούσε κίτρινα. Και φύγανε γελώντας, ευτυχισμένοι οτι ο Ζίκο θα κάνει τους λεμβούχους να ψαρεύουν καρχαρίες αντί για τα σπαράκια τα ημίνεκρα λόγω της μόλυνσης του λιμανιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή