Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

           Κατ' αρχάς χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και στις Δήμητρες. Κατά δεύτερον, να σας τονίσω οτι προφορική συμφωνια μεταξύ Νοτιά και Κοζώνη, έχει επιτευχθεί. Όπως σας είπα και χτες, απο αύριο ξεκινάει ο έλεγχος των βιβλίων της ΑΕΚ απο τα ενδιαφερόμενα μέρη. Νομίζω οτι θα βγει και κάποια ανακοίνωση αργότερα.
              Για την διατησία, δεν υπάρχει κάτι αξοσημείωτο. Τώρα, τα παιχνίδια τους πήγαν, είπαν να ψιλιπροσέξουν μετά τα περιστατικά του Δαλούκα και του Καρατζίκα, τους έσωσε η βροχή, δεν ξέρω ακριβώς. Να γίνανε καλοί αποκλείεται. Για την ποιότητα του ποδοσφαίρου μας, αυτή η διατησία μας αρμόζει.
            Δύο παρατηρήσεις απλά:
          1) Στο ματς του ΠΑΟ θεωρώ υπερβολική την δεύτερη κίτρινη στο Ίβιτς.
          2) Στο δικό μας παιχνίδι, το γκολ του Άρη είναι άκυρο αφού ο σκόρερ δεν καλύπτεται, όμως δεν φταίει ο διαιτητής αλλά ο επόπτης. Πάντως μιλάμε για καθαρό ανθρώπινο λάθος. Ο Παπασταμάτης όμως, είναι λίγος και άτολμος. Κάποια ανάποδα φάουλ και στις δυο ομάδες, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ώρας περί σφαγής.
              Θεωρώ οτι το ρόστερ μας είναι χαμηλού επιπέδου σαν αξία, αλλά και χοντρά αδιάφορο για το κυνήγι κάποιου τίτλου. Το ρόστερ όμως, δεν ήρθε μόνο του. Δεν είδε φως και μπήκε. Αυτή την εβδομάδα θα επιχειρήσω ψύχραιμα την ανάλυση των λαθών του προπονητή μας. Ήρεμα. Το μόνο που θέλω να πω σαν εισαγωγή και κρατείστε το, είναι το εξής:
          ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΪΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΚΟΨΙΑ. Ο Ντούσαν έπρεπε να επιμείνει πιο πολύ στο βαρύ σέντερ φορ αφού παίζει απο τα πλάγια με σέντρες.

1 σχόλιο:

  1. steven σιγουρα το ροστερ μας δεν ειδε φως και μπηκε,αλλα στις ομαδες τους παιζανε και λιγη μπαλλα(Μακος,Λεοναρντο και μερικοι αλλοι.Στην ΑΕΚ κολοβαρανε.Μου αρεσε μαλιστα,οτι για τον Λεοναρντο η ομαδα εκανε τα αδυνατα δυνατα για να τον παρει και μας κοροιδευε ο προεδρος του Λεβαδειακου,το θυμασαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή