Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΕΝΙΤ - ΑΕΚ

           Τώρα, να λέω ψέματα; Όταν βρίσκεις τέτοιο παιχνίδι στο OVER με 1,65, πρέπει να είσαι τρελός για να μην το παίξεις. Το δελτίο ( χθες ) το έπαιζα με τον μεγάλο μου τον γιό, που σαν γνήσιος χούλιγκαν, δεν ήθελε να ποντάρει εναντίον της ΑΕΚ. Και να του εξηγώ: ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ OVER ΣΙΓΟΥΡΑ. ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ 2-3, 4-4. ΤΟ OVER ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
         Και να πω και την αμαρτία μου: Στο σπίτι μπήκα ακριβώς την στιγμή που έβαλε το γκολ ο Λυμπερόπουλος. Την στιγμή του OVER δηλαδή. Τι αμαρτία όμως; ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ; ΕΙΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΑΤΥΧΗΣΕ. ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΕΚ , ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ: Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΕΔΗΛΩΣΕ " ΚΑΛΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ".  ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ; ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ, και μην αρχίσετε πάλι την αδίκια της παγκόσμιας διαιτησίας και τα λοιπά. Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Ο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ.
        Και βέβαια η κριτική γίνεται μπας και βελτιωθεί κάτι. Εδώ τι να βελτιωθεί; Δεν υπάρχει προπονητής, δεν υπάρχει διάστημα για συνεννόηση, δεν υπάρχει χαλάρωμα λόγω των εξελίξεων. ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑΣ ΖΕΝΙΤ. ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ. ΚΙ ΕΔΩ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.
         Πάντα για το δεύτερο μέρος, δηλώνω απερίφραστα τα εξής;
    -  ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Ή ΥΠΕΡ ΜΑΣ.
    -  ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΑΚΙΑΣ.
   -  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
   -  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΖΕΝΙΤ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.
   -  Ο ΣΚΟΚΟ ΚΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ.
  - Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
  -  Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.
           ΥΓ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΟΥΖΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ.
           Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ. ΜΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ 4-2. ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΟΠΕΣ.
         ΜΠΟΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ BLOG. ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.
                                                ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.
                                         ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
                                          Ε ΟΧΙ ΚΙ ΟΜΑΔΑΡΑ Η ΖΕΝΙΤ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.Η ΠΑΛΙΑ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΣΠΑΛΕΤΙ.
                                           ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.

110 σχόλια:

  1. Πρωτο γκολ μαλακια Αραμπατζη
    Δευτερο γκολ μαλακια Δελλα
    Τριτο γκολ μαλακια Νασουτι
    Τεταρτο γκολ μαλακια ολων


    Περιμενα να δω κατι διαφορετικο στην ενδεκαδα αλλα δεν ειδα τιποτα.Τον Μακο καλητερα να τον κανουν στοπερ,δεν ειναι για κεντρο το παληκαρι.Ο Δελλας ειναι για βοηθος προπονητη παρα για σεντερ μπακ.Ο μονος που μ αρεσε σημερα ηταν ο Σκοκο και Ο Γιαχιτς στο δευτερο,οι αλλοι ηταν για τα μπαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. steven
    την υγεια και την διαθεση που την ειδες? ποτε προλαβε?
    οσον αφορα την ζενιθ ειναι η μπατσελονα του ανατολικου μπλοκ
    και αν ειδε καποιος το παιχνιδι απο την αρχη θα διαπιστωσε οτι επαιζαν στο ρελαντι
    οταν εχουν 2 παιχτες που στοιχισαν 55 εκατ ευρω τι να πεις για νασουτι και πατζα και τους υπολοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια Ζενιτ; Διαβαστε εδω( παρτε πρωτα βεβαια ενα Depon για τον πονοκεφαλο που θα σας πιασει με τις ομορφα εμπλεκομενες υπηρεσιες, που σε 5 γραμμες παρελαυνει οτι εχουμεε απο "περιβαλλον","χωροταξια" "δομηση" κλπ.

    Το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ’ αριθμ.
    214/2010 γνωμοδότησή του έκρινε μη νόμιμο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορούσε την πολεοδομική μελέτη επέκτασης της περιοχής του αθλητικού κέντρου στη θέση «Μαζαρέκο» του Δήμου Σπάτων.
    Σύμφωνα με το σχέδιο Π.Δ., προβλεπόταν η πολεοδομική επέκταση της εκτός σχεδίου περιοχής «Μαζαρέκο», έκτασης 145 στρεμμάτων, προκειμένου να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο για την προπόνηση ομάδων της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, την κατασκευή μικρότερων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως και την ανέγερση κτιρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικής πρόνοιας, εκπαίδευσης κ.λπ.
    Από το ΣτΕ κρίθηκε μη νόμιμο το σχέδιο Π.Δ.
    του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενεργειακής και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς αποκλίνει η γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος (ΚΣΧΟΠ), την οποία υιοθέτησε το υπουργείο από την αρνητική εισήγηση της Διευθύνσεως Πολεοδομικού Σχεδιασμού του ίδιου υπουργείου.
    Ακόμη, αναφέρει το ΣτΕ ότι η Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού έχει αντιρρήσεις για την κατασκευή των πολιτιστικών, εκπαιδευτικών κ.λπ.
    κτηρίων.
    Και παρα πολλα σχολια αγανακτισμενων ΑΕΚτσιδων για το παραπανω "σοκ"-το οποιο δεν ξερω αν ξεπερνιεται με καποια εφεση η κατι αλλο- εχουν ως εξης "...και θελετε και την ψηφο μας παλιομαλακες. Τα αρχιδια μας θα παρετε..."
    Νομιζω καταλαβαινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς dimitri: Ξεκάθαρα είπα τι είδα. Δεν μπορώ να εξηγήσω το βλέμμα μου ή το τι αισθάνομαι. Εσύ αν είδες κάτι χειρότερο απο την Κέρκυρα ή τον Βόλο, γράφτο.
    Θα πάρεις διαρκείας για το futsal; Σου έχω στείλει σχόλια. Για να πάμε με τον άνθρωπο το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven
    που τα εχεις στειλει τα σχολια? θα παρω 3 εισιτηρια οπως ειπαμε, οσον αφορα το ΣΚ πες μου πως θα γινει
    στειλε ιμειλ αν μπορεις η τηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, που θα είναι χειρότερο της Αργεντινής αλλά και πιο σύντομο. ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΑΡΕΑ, ΑΔΕΡΦΕ. " ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ". ΕΛ-ΛΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ "ΛΑΝ" ΤΟ ΟΜΗΡΙΚΟ. ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. LAKE-ΛΑΚΚΟΣ, LAND-ΛΑΝ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς dimitri: Θα κανονίσω να βρεθούμε και με τον άνθρωπο, που είναι συνωνόματος σου κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ είδα μια κακομοιριά και μια ηττοπάθεια.Από κάποια στιγμή και μετά παίζαμε με 4 αμυντικά χαφ(Ντιομ,Γκέντζογλου,Γιάχιτς,Μάκο)και επιθετικούς Καφές(!!!) και Σκοκο.Αλλα τι να πεις τώρα.
    Ο θεός βοηθός για την συνέχεια.Περεπιπτώντος η Ζενίτ έκανε προπόνηση σήμερα και μας κέρδισε χαλαρά.Και με ένα κάλπικο πέναλντυ.Αυτός είναι ο λόγος που σε κάποια στιγμή φάνηκε να πιέζουμε.Είναι μια πολύ καλή ομάδα με ένα ''γάτο'' προπονητή και τον Αλβες(τον κανονικό,όχι τον κατιμά που είχαμε εμείς)να καθαρίζει στην άμυνα.Κόστισε δε όσο τριών χρόνων προϊπολογισμοί της ΑΕΚ!
    Την Κυριακή θα έχει κόσμο στο γήπεδο λόγο της φυγής του Ντούσαν .Προβρέπεται να γυρίσουν περίπου 50000 κόσμος που δεν τον γούσταρε!Βρε λες; Ή Μήπως του ότι κάθε διαρκείας δικαιούται 2 προσκλήσεις;Στο τζάμπα είμαστε πρώτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Σεπτεμβρίου, 2010 22:57

    Εγώ είδα πολύ καλό ντιόπ και την αναμενόμενη (όπως πάντα μετά από αλλαγή προπονητή) διάθεση να αλλάξει κάτι. Προσπαθήσαν. Αν μπορούν ?
    Ο Σκόκο θέλει ΞΥΛΟ.
    Η άμυνα όπως πάντα για τα θηρία.
    Δε μου άρεσε πάτσα, μπαρμπαδέλλας, νασούτι, άρα.
    Οι υπόλοιποι διεσώθησαν κάπως.
    Α, ναι, σωστό και το στήσιμο (ναι! κι ας φάγαμε 4).
    Κάποιος πρέπει να βάλει ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΙΑ στο τμήμα. Τα λάθη δείχνουν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και χέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χαράλαμπο: Δηλαδή είδες μεγαλύτερη κακομοιριά σε σχέση με τον Βόλο; Πρόσεξε, μιλάω για ματς που δεν υπολόγιζε κανένας ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω ειδα κατι κιτρινες φανελες που προσπαθουσαν να σταθουν ορθιοι και τις μπλε φανελες που ΕΤΡΕΧΑΝ...Ειδα την αμυνα που ηταν σαν τα παρκαρισμενα βυτιοφορα,ΔΕΝ ειδα κανενα κεντρο,και καμια επιθεση....Αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια αγωνιστικοττα εφανηκε στον οριζοντα,οντς.
    Αλλα ηταν απροσδιοριστη,ακαθοριστη και αδυνατον να αλλαξει ρην μια κατασταση απο ην μια μερ στην αλλη. Και ειναι λογικο αυτο για δυο λογους. Πρωτον,ειναι νρις να ζητα κανεις κατι τετοιο και δευτερον,αυτο το "τουμπαρισμα" της ομαδας προς τα πανω,δεν προκειται να συμβει ποτε,με τους υπαχοντες υποπαικτες.
    Ισως δουμε αχνη βελτιωση, "που θ μας εποτρεψει να επαλαιψωμεν εις τα play-off" οπως σωστα λεει και ο Steven. Αλλα καμια "νεκρανασταση" μη περιμενετε.
    Το μονο που χαρικα πραγματικα,ειναι η αλλαγη του αρχιδιου,πριν αυτο εκτελεσει το πεναλτι.
    "ρεφερυυυ τσειντζ" φωναζε. Ανενδοτος ο αλλος απ'τον παγκο: "εβγα εξω παλιολινατσα".
    Επρεπε μα τον ειχε βγαλει απ'το ημιχρονο. Χανεις 2-1.......Και γινεται 3-1. Τι το κρατας το πουστρακι μεσα; Να περπαταει; Οτι εκανε σε ολο το 2ο ημ. ηταν λαθος. Λαθος πασες,λαθος κοντρολ,γλυστραγε,επεφτε,ξαναπεφτε,κατεστρεφε οτι ππηγαινε προς την περιοχη,επαιζε μοναχος του. Βγαλτο εξω το μουνοπανο. Αφου παιζεις με 9 στην ουσια,δεν το βλεπες;
    Τελος παντων. Ολα θα φανουν στο εγχωριο πρωταθλημα και στα εναπομειναντα 26 ντερμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Στήβεν
    Με τον Βόλο κατάλαβα ότι οι παίχτες ή μάλλων αρκετοί απο αυτούς δεν θέλουν άλλο τον προπονητή.Αλλά τώρα τι σύγκριση να κάνω σε ένα Ετρωπαικό αγώνα με το πρωτάθλημα.
    Σκέψου τώρα τον αγώνα του Αρη με την Ατλέτικο και μετά τον αγώνα που έδωσε στην Ν Σμύρνη.
    Στην Ευρώπη πιστεύω άμα σε βρούνε φοβισμένο ομάδες τύπου Ζενιτ σε πατάνε στο κεφάλι.
    Το θετικό που είδα εγώ είναι στο 2-1 ότι πήγαν να πάρουν τα πάνω τους και πίστευαν αυτή την στιγμή οτι κάτι μπορούσαν να κλέψουν.και φυσικά το ότι ο Ντιόπ σαν να είχε χάσει κανένα κιλό ή ήταν τα κίτρινα που τον έδειχναν έτσι!
    Βέβαια η κακομοιριά μπορεί και να οφείλεται στο γρήγορο γκολ που φάγαμε.Την Κυριακή όπως λες θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Η ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΛΕΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΕΣΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΖΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ; ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χαράλαμπο: Αδερφέ, συμφωνούμε. Μπορεί την μπάλα να μην την ξέρω όπως ο Κωνσταντίνος, αλλά το συναίσθημα το καταλαβαίνω, το μυρίζομαι και μπορώ να το μεταφράσω σε κοινωνικότητα, έστω συνύπαρξης στο γήπεδο.
    ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, και να πουλήσω μούρη οτι είμαι καλύτερος απο τον πέλάτη. Ο κανών των πωλήσεων είναι; ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΟΜΩΣ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ . ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ Ή ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ, ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΑΙΜΑ. 2 ΩΡΕΣ ΕΧΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΣΩ. ΕΓΩ, ΟΧΙ Η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΩ, ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ.
    ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ Ή ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ. ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και να πούμε και κάτι άλλο.Προς τα έξω βγαίνει ότι η ΑΕΚ δίνει περίπου 800000 για προπονητή.
    Η αλήθεια είναι ότι δίνει καμία 300000. Και αυτό εξαρτάτε από το αν θα χαρίσει λεφτα που του χρωστάνε ο Μπάγιεβιτς.
    Κανένα Κωστένογλου μας βλέπω να πέρνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Μακος δηλωσε οτι θα περσουμε σιγουρα. Αφου εχουμε εσενα για πολυτιμοτερο παικτη και αρχιζει να γινεται εμφανης η καθε-τυχον- απουσια σου,δεν εχω παρα να συμφωνησω.Οπως και να πω: "ε, ρε πουστη μου,που καταντησαμε"
    Ο δε πατριωτης Λυμπε, εδηλωσε:" ομαδα με τεραστιες δυνατοτητες...". Στην αρχη νομισα οτι μιλαει για την Ζενιτ. "υπερβολες" λεω."σιγα την ομαδα". Ελα που εκανα λαθος. Την ΑΕΚ εννοουσε.
    Δηλαδη ποσο "τεραστιες" ρε Νικολα; Οσο αυτες ενος τυρρανοσαυρου ας πουμε;

    Αναβαλεται η μετακομηση απο τη Γραμμου στα Σπατα,γιατι-λεει- εχουν ακομα απεργια οι φορτηγατζιδες που μαλλον ειναι και αντιΑΕΚτζιδες. Και αδυνατουν να βρουνε,ας πουμε,ενα φορτηγο για να μεταφερουν 5 υπολογιστες,τρια γραφεια,δυο πορτατιφ και δυο καφετιερες, απο αυτες που δεν πηρε ο Ψωμιαδης φευγοντας.
    Για τα τελη του χρονου παει.Και βλεπουμε. Δηλαδη του αγιου πουτσου ανημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΟΥΖΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ.
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΟΟΥΖΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΝΩ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ. ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΛΕΣ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΙ. ΑΚΟΥ ΛΟΓΙΚΗ. ΠΗΡΕ ΚΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ. ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΖΑΡΙ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ. ΠΗΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΝΟΜΠΛΙΑ. ΡΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50 ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς Χρήστο: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ.
    ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΧΥΡΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΝΑΡΗΣ ΑΠΟ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΣΕ ΒΟΥΛΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Όλους: Άκουσα τις δηλώσεις του Κόλα και του Λυμπερόπουλου. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ;
    ΚΟΛΑ: ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΛΟΝ ΜΠΡΑΝΤΟ ΣΤΟ " ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΠΟΘΟΣ". ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΝΟΝΟ".
    ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΡΟΝΣΟΝ ΣΤΟ "ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΥΚΟΣ". ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΑΛΙΑ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι σε εκπλησει? Για αυτο δεν τον πηραν το Λυμπε? Για να εμψυχωνει την ομαδα....Και ο Κολλα τι ηθελες να πει? Ειμαστε ενα μπουρδελο κι εγω ειμαι η καινουργια τσατσα?Κατι πρεπει να πουνε κι αυτοι,αφου δεν "γαμανε" που δεν "γαμανε" ας πουνε και καμια μαλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2010 01:35

    ναι ρε παιδιά, τις άκουσα κι εγά και από τη χαρά μου χρειάστηκε να αλλάξω σώβρακο...κατα λάθος έβαλα το πάμπερς του γιού μου που με στανεύει λίγο, αλλά καλύτερα...είναι μακρύς ο δρόμος από το ερμιτάζ και όλο και καμιά οφ δη ρέκορντ ατάκα μεγαλείων μπορεί να μας έρθει από το αεροπλάνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2010 01:39

    Θέλω και προπονητή το σόουζα να κάνει δηλώσεις του στυλ: " η ομάδα μας σήμερα έπαιξε σαν καλοκουρδισμένη άρια του πουτσίνι" ή " το παιχνίδι του ντιόπ παλιώνει σαν το σατώ λαφίτ του 73" ή "ο μάκος δαγκώνει πιο δυνατά κι από τη γεύση καλοτσιγαρισμένων εσκαργκώ"...όλα κι όλα να γίνουμε και μπον βιβέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα και στους δυο δε μενει κατι αλλο να πουνε.
    Τι να ελεγαν; Ειναι βαρια η πουτανα η πραγματικοτητα.
    Ο Κολα με το ζελε στο μαλλι τραβιγμενο. Και μια μικρη ελπιδα στο ματι,οτι μπορει να προτιμηθει εκεινος τελικα για τον παγκο.
    Ο Λυμπεροπουλος εμφανησιακα ειναι πραγματι αξιοθρηνητος. Μιλαει τοσο βιαστικα,σαν να θελει να διωξει το βαρος των λεξεων πανω απο το σαρκιο του,γιατι τον βαραινουν αφανταστα και τον κανουν να υποφερει.
    Ολοι μουγκοι και κοτες στο γηπεδο και πρωτοι στα μικροφωνα.
    Ποια "Ζενιτ"; Πλακα κανουμε; Ποια ειναι η φανελα της και ποια η ΑΕΚ; Θα τρελαθουμε; Τα ξεπλημενα-πεταμενα εκατομμυρια της gaz-prom στη Ρωσσια δεν μου λενε τιποτα.Ουτε και τα πρωτοσελιδα που οπως παντα,ακολουθουν το χρημα. Ο Αμπραμοβιτς φαπες τρωει στην Ευρωπη.Και ποτε δεν θα γινει κατι στην Αγγλια η βλαχα.
    Ακου "Ζενιτ". Το γκαστρωμενο τιποτα.
    Η καλη μας ΑΕΚ, θα την βαραγε κατω σαν χταποδι.
    Εφ'οσον το Αυστραλιανο παραμυθι μας προσπερασε,καλο ειναι να βρουμε ενα αλλο. Και αυτο ειναι το:"θα ανανκαμψουμε...εχουμε τεραστιες δυνατοτητες και πρεπει να τις δειξουμε.Ειμαστε στην αρχη"
    Αργοτερα,οταν ολα θα εχουν κριθει-και μαθηματικα-ισως η πλακα να λεει: "πρεπει να μεινουμε σοβαροι ως το τελος.Να κλεισουμε μια δυσκολη χρονια, με καλες εντυπωσεις για τους οπαδους μας".
    Ξερετε κατι; Δεν θελω "εντυπωσεις","τεραστιες δηλωσεις" "να παλαιψουμε για κατι καλο" και "δεν εχουμε πλεον να χασουμε τιποτα".
    Θελω την ΑΕΚ την "βαρετη". Την "μονοτονη". Εκεινη που δεν σου αφηνε περιθωρια για μεγαλες εκπληξεις. Εκεινη που ναι μεν ΜΠΟΡΕΙ και να εχανε απο την Ρεαλ,αλλα ποτε των ποτων δεν θα ετρωγε τριαρες απο Βολους και Κερκυρες,τους οποιους θα καταπινε απο τα αποδυτηρια.
    Και δεν θα εβλεπε μπροστα τς καμια Ζενιτ,καμια Χαιντουκ,καμια Βασλουι και δεν ξερω τι αλλο.
    Θελω εκεινη την "βαρετη" εικονα να κυνηγαει τον αντιπαλο μεχρι το σημαιακι και οχι να γυριζω την μπαλα στον τερματοφυλακα γιατι με πρεσσαρει το χαφ καποιας...Νταντι.
    Θελω την ανια του 3-0 υπερ μας απο το 40'. Βαρεθηκα πια να κυνηγω το σκορ. Δεν μπορω αλλο.
    Την γνωστη μου ΑΕΚ, που μπαινει και δαγκωνει,και οχι αυτη που κανει καθυστερηση στο πλαγιο,για να ληξει και να μη φαει αλλο.
    Θελω την καλη μου,αγαπημενη μονοτονια του χειροκρτηματος.Βαρεθηκα να συχτιριζω και να φασκελωνω.
    Συνηθισα πια να βλεπω το εμβλημα πανω σε καποιες φανελες παναλαφρες που τις φορουν φλωροι και μισθοφοροι,αδιαφοροι πουστηδες και παικτακια με λουστρινια. Και η καθε εντεκαδα να μη μυριζει με τιποτα πια "ΑΕΚ", παρα μονο βλαχογκλαμουρια και γυφτοπολυτελεια που στρεφεται στα πουτανακια η στους κορακομαναζερ της εξεδρας.
    Γυριζω να κοιταξω τους "ανθρωπους μας" στα επισημα και βλεπω κατι αδεια κουστουμια και αδεια βλεματα. Μικρα,ανισχυρα και διχως αναστημα παιδαρελια,αλλωτε με μουσακι και κασκολ,αλλωτε με μουσακι και πουκαμισο,αλλωτε με γκομενιτσες και χαμογελαστοι, ανεξαρτητα του τι γινεται στο γηπεδο.
    Και φοβαμαι,οτι θα ερθει μερα οπου αυτο το εμβλημα θα δυσκολευομαι να το αναγνωρισω.
    Γινομαι Απολλωνακι σιγα-σιγα.
    Βοηθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πες τα χρυσοστομε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ 4 ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑΤΑ. ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΩΣ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΟΙ ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και η καλή ΑΕΚ αποκλειόταν απο Τορίνο,έχανε απο Σάλτσμπουργκ και Γκλάντμπαχ στο ναό ενώ μάζευε 3 απο την Παρί.Μην τρελένεστε.Όχι και ποια είναι η Ζενίτ.Και κούπα πήρε που εδώ στην μπουρδελοχώρα πανηγυρίζουμε άμα πάμε στους 16 και τους 8 και μπαλίτσα έχει παίξει που εμείς ΔΕΝ την έχουμε δει ποτέ.Και όλα αυτά σε διάστημα ελάχιστων ετών που έγινε γνωστή στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

    Η ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ 4-2 ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΖΕΝΙΤ ΕΙΧΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ..
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 2-0.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ,ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ Κ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΓΙΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..
    Η ΖΕΝΙΤ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΙΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ..ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ Κ Ο ΚΕΡΖΑΚΟΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ..ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΟΧΙ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ.ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ,ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η΄ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ..ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Κ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ..

    Ο ΜΑΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ..
    Ο ΝΤΙΟΠ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΒΑΡΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΣΕ 4-3-3.ΜΠΗΚΕ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΒΕΣ..Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ..
    ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Κ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΖΙΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟ ΛΙΜΠΕΡΟ..
    Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ 2.
    ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 4ο.
    ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
    1ο ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ..ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΡΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ 9 ΓΚΟΛ ΣΕ 3 ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΓΚΟ..ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..
    ΤΟ 2ο ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ .ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ Ο ΑΛΒΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΑΖΙ..
    ΤΟ 3ο ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ.

    Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..
    ΘΕΛΟΥΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΞΑΝΘΗ ,ΑΡΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..

    ΜΑΚΡΥΑ Ο ΣΟΟΥΖΑ.ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ Κ ΠΑΕΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΝΤΟΥΓΛΑΟ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΚΑΙ ΠΑΕΙ Κ Ο ΜΠΕΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ 26 ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΣΑΝΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΒΕΛΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΜΑΥΡΟ..
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Κ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ..
    ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙA ΣΤΟ MANAGER. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΕΜ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΑΠΟ ΔΕΛΛΑ ,ΓΙΑΧΙΤΣ Κ ΝΑΣΟΥΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ..

    ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΣΤΟ MANAGER ΤΟΥ 1998 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ..ΟΙ 2 ΗΤΑΝ 18 Κ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ 20.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΙΜΑΡ,ΣΑΜΟΥΕΛ Κ ΡΙΚΕΛΜΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ 2001 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΟ 17 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΡΓΙΑ..ΡΟΜΠΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ..

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @mike21hlk
    kameni gh pisw

    mprosta kati yparxei
    ____________________________________________

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΤΩΡΑ..ΝΑ ΧΩΣΕΙ Κ ΚΑΝΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙ ΣΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. n' ton otto

    an kai o patsatzoglou me to della einai akrws epikindunoi

    o diop m'arese pou pire paramazwma olous tous rwsous kai kerdise to penalty
    prepei oposdipote na vgei autos o paixtis mpas kai sumazepsoume ligo to kentro
    kai stin amuna oti kanei o anipsios me to nasouti kai ton lago
    oloi oi alloi kai to terma mazi ......

    o servos o korakas gamithike xtes
    oxi oti o nasouti den ekane malakia alla 5 korakia sto gipedo ,kapios eprepe na dei oti o allos mplokare ti mpala

    episis eprepe na apovalei ton rwso termatofylaka.
    eixe 10 mins katharo xrono apo keini ti fasi , mporei na vgazame allo ena goal

    an de xasoume sto velgio , mallon perasame kathws n zenit tha katharisei tous kroates twra stis diples anametriseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. me ti zenit pantws ,to 04 ksekinisame apo tin idia afetiria

    2 omades pou ksekinisan na fiaxnonte tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @mike21hlk
    me ti zenit pantws ,to 04 ksekinisame apo tin idia afetiria

    2 omades pou ksekinisan na fiaxnonte tote

    _____________________________________________

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ Κ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ Κ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ..ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ Κ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Η ΜΟΙΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ypothetika eixame ki emeis lefta

    toulaxiston opos mas ta parousiazane tote me tous titanes kai tous poludes

    kai n akrivoteri metagrafi tis Zenit einai paiktis pou epeze se mas to 04

    n zenit pire to ouefa ki apo oti elege o speaker xtes , eftiakse kai gipedo

    emeis anti na pame mprosta , pigame pisw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. mporei na ta vlepw kai diaforetika thoma, alla pisteuw pos an itan na kanoume kati , eprepe na kanoume tin ypervasi tote kratontas oso-oso enan apo tous alves- asounsao
    ligo meta evgales kai papastathopoulo ton opoio etrekses na pouliseis sti kalamata tis italias

    alla mas fagane ta managerilikia tou xafie tote pou iksere kai 5% parapano mpala opos eixe dilwsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ,ΤΟΖΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΒΕΣ Κ ΑΣΟΥΝΣΑΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ..ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΙ,ΠΛΙΑΤΣΙΚΕΣ,ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Κ ΜΕΤΑΠΩΛΗΘΗΚΕ.
    ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ..
    ΑΛΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΕ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΠΟΥ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ..ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Κ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΑΧΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. etsi akrivos
    anti na megalosei ti limni o xafies , megalone tis xestres sti vila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγόρια, ευθανασία επειγόντως! Ένας βαριά άρρωστος οργανισμός, που κουνά το μικρό δαχτυλάκι του αριστερού του ποδιού καμιά φορά και οι γιατροί τον κρατούν στη ζωή ελπίζοντας στο θαύμα.
    Οι εναπομείναντες συγγενείς ,σε όποιο θεό και να πιστεύουν πρέπει να πείσουν τους γιατρούς πως η ασθενής επιθυμούσε να πεθάνει παρά να βρίσκεται σ'αυτήν την κατάσταση. Να την λυπούνται οι εχθροί της και οι δικοί της άνθρωποι να σιχτιρίζουν και να βαριούνται να την επισκέπτονται στην εντατική.
    Συγγνώμη για τη μακρά απουσία μου, αλλά τρέχω και δε φτάνω. Μητέρα στο Ασκληπιείο με σπασμένο ισχίο, πατέρα και αδερφό που δεν ξέρουν να βράσουν ούτε αυγό...το μόνο ευχάριστο μια νέα Αεκτζού.Η ανηψιά μου, που γεννήθηκε την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΩ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΕΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ..ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ 2 ΣΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜ.ΧΑΦ ΤΥΠΟΥ ΡΙΟΣ Η΄ ΒΙΤΟΛΟ , ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ .ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ,ΑΡ.ΜΠΑΚ Κ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ..ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ..
    ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. σημερα το πρωι εχω διαθεση επιτελους για εργασια
    και ειμαι σε φορμα
    ολοι οι συμβουλοι προπονητικης του blog ειδαν αλλαγμενη την αεκ με υγεια, διαθεση, σχεδιο με την ζενιθ να μην δικαιολογει το 4-2 με βαση της ευκαιριες κτλ
    δινουν και συμβουλες πως μπορει ενας παιχτης να γινει καλυτερος , αλλος που δεν κανει κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @dimitri

    ολοι οι συμβουλοι προπονητικης του blog ειδαν αλλαγμενη την αεκ με υγεια, διαθεση, σχεδιο με την ζενιθ να μην δικαιολογει το 4-2 με βαση της ευκαιριες κτλ
    δινουν και συμβουλες πως μπορει ενας παιχτης να γινει καλυτερος , αλλος που δεν κανει

    ___________________________________________

    ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ?

    ΕΣΥ ΔΛΔ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΖΕΝΙΤ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ?
    ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ 2-0 ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ?

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ 3 ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ , 4 ΑΠΟ ΖΕΝΙΤ.ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ..ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. aderfe , ase ton anthropo na kseperasei to xwrismo meso tis ergasias

    mi tou thymizeis volous kai tennedes ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αυτο θα πει προκαταληψη.να τρως 4 γκολ να σε λυπαται η ζενιτ να σου κανει πλακα και ο σπαλετι λεγοντας οτι χαλαρωσε η ομαδα και να σε παιζει χαλαρα και εσυ να λες οτι η αεκ εκανε καλη εμφανιση μονο και μονο επειδη εφυγε ο προπονητης.για λυπηση ειμασταν χτες ξυπνηστε.ο τομας ειδε βελτιωση ελεος.ειπαμε οχι και τοσο μενος εναντιον του πρωην.εξαλου ειναι παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΦΙΛΕ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Η ΖΕΝΙΤ ? ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ Κ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ..

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ 3 ΧΑΦ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΟΚΑΤΑΒΛΗΤΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΤΕ ΟΚ , ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ? ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ..
    ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. apo to spaletti ti dexomaste ti plaka , pos na to kanoume

    apo to mpampi to tenne kai to vapsomalia to papakosta , de tin antexoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΩΣ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ,ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ,ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΖΕΙ 3 Ο ΜΠΕΟΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. thomas
    δεν υπαρχει νομος να απαγορευει τις μαλακιες πως θα υπηρχε για την ελευθερη αποψη? ιδιως εδω στο μπλογκ που γραφουμε οτι θελουμε χωρις κανενα περιορισμο
    συμφωνω με τον νεμεσις και λεω οτι η αεκ δεν ηταν καλυτερη με την χαιντουκ και τον πανσεραικο αρα μην παιρνουμε μετρο συγκρισης μονο με τον βολο γιατι γινομαστε κακεντρεχεις και προκατελλειμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι ειναι τοσο αντιθετοι σ αυτο που κανει ο Σκοκο,επαγγελματιας ειναι ο ανθρωπος,δεν γενηθηκε Αεκτζης ουτε τον δασκαλεψε ο χατζιμαλακας.Αμα περιμενουμε να κανει αμυνα ο Σκοκο για να κερδισουμε,γαμησετα.Τι αλλο να εκανε δλδ?και τα 2 γκολ που βαλαμε,αυτος τα εβγαλε,συν οτι εβγαλε αλλα 2-3 αλλα ο Τζιμπουρ δεν τα εκμεταλευτηκε,βαλτε οτι πολλες φορες στο 1 ημιχρονο ηταν ο μονος παιχτης μας που παταγε στο γηπεδο και τους εκανε γιο γιο.
    Πως να παιξει οταν βλεπει οτι η αμυνα μας τρωει γκολ σε ολους στους αγωνες στα πρωτα 10 λεπτα?του γαμανε την ψυχολογια να πουμε
    Ειναι ο μονος παιχτης μας που μας δινει λιγο φαντασια και μας θυμιζει κατι απο τα παλια,ας κοιταξουν να τον κρατησουν γτ αμα μας φυγει κ αυτος θα ειμαστε τρεις και ο κουκος στο οακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. thomas
    θα μπορουσες να κανεις μεγαλη καρριερα στην δημοσιογραφια
    κανεις πολυ ευκολα το μαυρο ασπρο και παρουσιαζεις το θεμα οπως σου ταιριαζει
    φυσικα δεν εισαι ο μονος εδω και φυσικα δεν μιλαω για την χαλκιδα η τους ανωνυμους διοτι ειναι βλακες
    αναγνωριζω ομως και σ αυτους οτι εχουν μια αποψη και την υποστηριζουν οχι με καποιο ομορφο τροπο αλλα ειναι καθετοι σ αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΗΡΑ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 2 ΗΤΤΕΣ .. ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΙΝΤΟΥΚ..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ..ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Η ΖΕΝΙΤ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ Κ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΑ Κ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. O ΜΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ,ΠΟΥΣΤΑΡΑ,ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ,ΕΙΤΕ ΣΚΟΡΑΡΩΝΤΑΣ ,ΕΙΤΕ ΠΑΣΑΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ..ΑΣ ΔΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ..
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ..ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΕΝΤΕΡ,ΜΠΕΡΝΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ..

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΜΑΙ..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ ΟΣΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΙΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ Κ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ..
    ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ..
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ ?ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ 10 ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. hahaahaha
    talento sti dimosiografia eixane osoi mas legane gia meres 90 enw vlepame to mats me dundee kai travagame ta vyzia mas

    ti diaolo , to xasisi einai eleuthero stin australia kai eixane mastourwsei oloi osoi stelnane eidiseis apo katw ?

    kai sumfwnw me thoma , n omada prospathise na palepsei
    eno o skokos me ton tzimpouri allaksane kai 5 pases kai epsaxne o enas ton allo

    ki ola auta se ena mats pou eixe ksekinisei theostrava apo ta apoditiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. kai n omada itane kai xwris proponiti sto pago, na mi ksexniomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φρέσκα κολόρια αναφωνεί ο κουλουρεύς. Aυτό είναι το κλωτσοσκούφιον.

    Π.χ. κάποιος έγραψε στον "Φίλαθλο" ότι η Nταντί έχει παίξει τελικό OYEΦA, άρα αποκλείσαμε ομαδάρα. Όμως ο τελικός που έχασε από την Γκετεμποργκ έγινε το... 1987.
    Σήμερα τόσο η Nταντί όσο και η Γκέτεμποργκ είναι σαν τον Πανιώνιο, ίσως και πιο κάτω.

    Όμοια η σημερινή AEK δεν έχει σχέση όχι με την ομάδα του '92 π.χ. αλλά ούτε ακόμα με την ομάδα του 2002 με τον Γκαμάρα, τον Σάντος, τον...Mπιγκ Mακ και το 2-1 επί της δαφνοστεφανωμένης στον τελικό του κυπέλλου. (Άσε πώς χάθηκε εκείνο το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία).

    Προφανώς η σημερινή Zενίτ είναι κατά πολύ καλύτερη, ευτυχώς δεν είχαν λόγο να τα δώσουν όλα. 2-4 όλα μια χαρά.

    Χωρίς αυγά δεν φτιάχνεις ομελέτα και χωρίς καλούς παίκτες δεν φτιάχνεις καλή ομάδα. Tο πολύ αν σου έρθει κάποιος προπονητής τύπου Pεχάγγελ να γίνεις καλός κλεφτοκοτάς, μπάλα όμως δεν θα παίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. θωμα
    δεν παρατησαν το ματς, για να μην φανε 8 γκολ και ξεφτιλιστουν , μονο γι αυτον τον λογο και με την εβερτον το ιδιο εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΠΑΙΚΤΕΣ. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ: " ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Όλους: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ; ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ; ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Kalimeres...
    Steven, pare me tile, mipos vrethoume ekso apo tin G.5 h' thn G.7 tin Kyriaki, prin to matsaki me tous patriotes mou.
    pame sta xtesina tora...
    Den ksero an tha eprepe na vroune kapoio tropo oste na elegxoun to IQ kapoion paixton prin kanoun tis metagrafes, ektos apo ta agonistika prosonta....
    Makos = egkefalika kou kou rou kou
    Patsa = egkefalika, san taineia palia
    Jahic = ton patise to treno....
    Gkentzoglou = myalo mporei na exei, alla otan paizei mpala, mallon to afinei sta apodytiria.
    eidika to 4o goal, einai xaraktiristiko fainomeno, oti h OMADA einai TELEIOS adouleyti...edo kai 2 xronia...
    exoume ksanafaei tetoia goal, apeires fores, parallili, xamili sentra apo ta plagia, kai na tous trypaei olous, 4-5 paixtes, les kai einai KONOI proponisis, kai na vazei goal o typos, xalara, den yparxei se podosfairiki omada, pou thelei na parei protathlima, kai na paiksei EUROPE
    ta ypoloipa ta vrazo...
    ayto kai mono to goal, deixnei tin atomiki oksyderkeia kapoion paixton, na paroun tin sosti thesi sto ghpedo....
    an den mporoun, as vrethei kapoios na tous to pei, oti edo den irthan na simplirosoun ensima gia tin syntaksi tous....
    EDO EINAI AEK, KAI OFEILOUN NA MPAINOUN MESA STO GHPEDO, KAI NA PETHAINOUN GIA THN FANELLA
    gemisame stous soft kai light....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ωχ την γαμήσαμε,απολύθηκε ο Σόουζα από την Λέστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣΤΗΒΕΝ ΠΟΛΥ LARGE O ΚΟΝΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ. ΟΥΝΤΕΖΕ,ΝΤΕΛΙΜΠΑΣΙΤΣ,ΤΟ ΜΙΝΓΚ ΒΙΕΛΙΝΣΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς BLANCO21: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΩ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΣΤΗΒΕΝ ΠΟΛΥ LARGE O ΚΟΝΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ. ΟΥΝΤΕΖΕ,ΝΤΕΛΙΜΠΑΣΙΤΣ,ΤΟ ΜΙΝΓΚ ΒΙΕΛΙΝΣΚΙ...

    -----------------

    an to kontopoutano ithele na kanei omada kai oxi na ftiaksei 22 xestres sti villa , tha kratage enan apo tous duo daneikous pou eixame to 04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΕΑ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @mike21hlk
    kai n omada itane kai xwris proponiti sto pago, na mi ksexniomaste

    _________________________________________

    Ε ΚΑΛΑ, ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..

    @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    Ωχ την γαμήσαμε,απολύθηκε ο Σόουζα από την Λέστερ

    ___________________________________________

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ..
    ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ Η' ΤΟΝ ΟΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΟΣΟ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ, ΤΟΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΙΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ Επί των ημερών του προωθήθηκαν από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές, αυτος ειναι για την αεκ δελλας λυμπε πατσα
    κλπ θα τουςπροωθηση σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @mike21hlk
    an to kontopoutano ithele na kanei omada kai oxi na ftiaksei 22 xestres sti villa , tha kratage enan apo tous duo daneikous pou eixame to 04
    ______________________________________________

    ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 80 ΣΑΠΑΚΙΑ , ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ 15 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΑΣ..ΗΞΕΡΕ Κ ΜΠΑΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΟΣΟ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ, ΤΟΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΙΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    _______________________________________________

    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 700 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ 800 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2010 13:50

    Ωχ έρχεται ο σόουζα.
    Σα ξινισμένο camembert θα παίζουμε...αλλά το μαλλί μαλλί και το κουστουμάκι το αρμάνι κουστουμάκι...
    Επιτέλους θα μετατραπούμε στην πασαρέλα που τόσο προσπάθησε να μας μετατρέψει ο γκοντό...όχι σε λίμνη αλλά στο next top model...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΕΕΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ..

    ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΩΣ 800 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ Κ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑΚΙΑ ΣΟΟΥΖΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ..
    ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΟ ΜΑΡΕ..
    ΡΕ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ Κ ΚΑΡΟΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΡΑΤΖΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Des to email sou simera, tha sou steilo to kinito mou.
    Tha exo mazi mou 10 diarkeias, kai opoios epishs thelei, as mou pei, h' as milisei me Steven
    Episis, exo kai ego 2 diarkeias, pou dikaioume apo 2 extra proskliseis nomizo gi athn thyra 32. an kapoios thelei, na do ti mporo na kano. thx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @Τομας
    Δεν διαθέτουν 800000 για προπονητή.Καμιά 300-400 και αυτά με την προϋπόθεση να χαρίσει ο Ντούσαν λεφτά που του χρώστάει η ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΓΡΑΦΩ 2 ΦΟΡΕΣ ''ΑΝ'' . ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Να πούμε και το εξής τώρα που το τεχνικό επιτελείο είναι παρελθόν.Ολοι μαζί πέρνανε τα 600 όχι μόνος του ο Μπάγιεβιτς,αναλογικά βέβαια.Και η εφορία πληρωμένη από την ΑΕΚ.
    Το πως θα δώσουν μόνο για τον προπονητή 800 δεν θα στο εξηγήσει κανείς,μόνο αυτοί που τα γράφουνε.
    Σωστό το οτι δεν υπάρχει κατάλληλο ρόστερ για μεγάλου επιπέδου προπονητή εκτός αν του τάξουνε μεταγραφές για το Δεκέμβριο που βέβαια δεν είναι εύκολο να βρεις τότε καλούς και φτηνούς παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. θωμα
    δεν δουλευεις? ολη την ημερα εδω εισαι
    δεν μπορω να δουλεψω μαζι σου μιλας απαντω
    ολη την ημερα εχω ανοιχτο το μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. H ZENIT MONO ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΑΝΑΝ.
    Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.
    ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ.
    ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΙ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ.
    Η ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

    ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΒΛΕΠΕ ΦΕΡΕΡ (ΑΣΧΕΤΟ).

    Η ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ BLOG ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ Κ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 8-9 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΘΕΣ...ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΠΤ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΠΙΛΙΤΣ ΚΑΙ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΟΛΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥΖΑ...ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΕΔΩ??ΓΙΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΩ ΥΓΕΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ......ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ.....ΣΤΕΒΕΝ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ??ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ..
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Κ ΕΓΩ ΞΕΣΚΑΤΙΖΩ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ01 Οκτωβρίου, 2010 15:09

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΓΡΑΜΕΝΟ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΗΚΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.Η ΑΕΚ ΝΟΣΕΙ.ΚΑΙ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΡΗΝΑ ΤΗΣ.ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΚΤΗΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΝΕΧΕΙΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΚΑΡΦΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΞΕΨΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΑΡΙΣΤΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ Η ΤΟΝ ΟΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΟΥΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΚΟΟΥΤΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ: ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΑΤΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. Ο ΣΟΟΥΖΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ; ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΒΕΝ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ...Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ..ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ...ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ...ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ..ΜΕΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ..3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΤΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ...ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΝΤΙΟΠ..ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ Ο ΣΚΟΚΟ...ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΒΕΝ...ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...ΝΑ ΠΞΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???ΠΑΤΕ ΣΥΧΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΕΔΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ01 Οκτωβρίου, 2010 16:53

    ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΩ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΗΛΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ.ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2010 17:02

    Αν φέρει τον πορτογάλο στην ΑΕΚ το αδαμίδι, έχω την εξής απορία:
    Φαγωθήκαμε να φύγει ο νερετβίτης (καλώς ή κακώς). Εδώ, απ' ότι έχω καταλάβει από όλα τα κιτρινόμαυρα fora, συμπεριλαμβανομένου και αυτού, θα μας φορτώσουν στη γκαμπούρα ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΦΛΩΡΟ.
    Τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2010 17:04

    Τον τύπο ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ!
    Με το ζόρι τον άσχετο?
    Αν συνεχιστεί το μπουρδέλο, σε 7-8 αγωνιστικές και με κανένα αποκλεισμό ως 4οι στο γιουρόπα θα κάνουμε πάλι υπομονή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Προς Όλους: Στη λίστα είναι πρώτος ο Πορτογάλλος για τον οποίο σημειώνω ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ. Όμως στο Λονδίνο ο Αδαμίδης θα συναντηθεί και με τον Χιμένεθ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΔΑΜΙΔΗ ΞΥΠΝΑ ΡΕ!ΠΗΡΑΜΕ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ?ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ. ΟΧΙ ΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ: " Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ". ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΡΓΑΝΙΚΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ. Ε, ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. δεν θα φερουν τον σοουζα αλλα καποιον το ιδιο πατατα και στο τελος θα λεμε καιευχαριστω
    λαγος ο πορτογαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΕΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΟΥΖΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ. ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΕΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Προς pbo: Άλλα λένε οι δηλώσεις του Σόουζα σήμερα ( πριν 2 ώρες ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Προς Όλους: Τώρα βέβαια ( για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου ), ακόμα δεν τον είδαμε, ξέρουμε και τι θα κάνει ( για τον οποιονδήποτε μιλάω); Μήπως έχουμε τρελαθεί λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΟΥΖΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ΜΑΣ ΠΑΝΕ.ΟΚ,ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΝΤΟΥ.ΜΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Προς Ανώνυμο: ΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ: ΑΦΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ( μας συμφέρει πλέον ), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ;
    ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ Ή ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ " το ξύλο είναι κοντά στην αποθέωση", ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΑ ( τι να κάνουμε ) ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΕΔΩ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΡΕΜΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΚΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΗΡΕΜΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, χωρίς να εξετάζεις το ΓΙΑΤΙ είναι διαθέσιμος. Τι πράματα είναι αυτά γαμώτο;
    ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πολλές φορές στις αναρτήσεις σου steven περνάς σοβαρά μηνύματα υποσυνείδητα και δεν αναφέρομαι στα της ΑΕΚ αλλά στα της ζωής.
    Θέλω πολλές φορές να αναφερθώ αλλά σχεδόν πάντα η επικαιρότητα της ΑΕΚ με αποπροσανατόλιζε.
    Σήμερα με αυτό το σοβαρό που γράφεις στην αρχή "ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ;"
    Θίγεις ένα πρόβλημα που σπάνια απασχολεί τους 'Ελληνες εργοδότες, αλλά απασχολεί πάρα πολύ την πλεοψηφία των Γερμανών.
    Τον προβληματισμό και τη νοοτροπία του Γερμανού να κάνει μια δουλειά για να μπορεί να δώσει εργασία σε συμπατριώτες του,δε πρόκειται να τη δούμε ποτέ στην Ελλάδα,που συνήθως διαπιστώνουμε την άλλη όψη του νομίσματος.
    Δεν τον ενδιαφέρει ποτέ να κάνει δουλειά για να δώσει εργασία σε συμπατριώτες του,αλλά τον νοιάζει μόνμο το τομάρι του.
    Το τι και πως και γιατί δεν με απασχολεί.
    Άλλοι είναι υπεύθυνοι γι'αυτό.
    Εμένα μ΄ευχαριστεί που βλέπω ότι και στην Ελλάδα υπάρχουν έστω και λίγοι που νοιάζονται τον εργαζόμενο.
    Και χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας από αυτούς είναι και ο αδερφός steven,διότι το έχει ξαναγράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ " το ξύλο είναι κοντά στην αποθέωση", ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ.

    -------------

    ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΓΙΑ ΞΥΛΟ.

    ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΗ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΔΑΜΙΔΗ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ.ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΣΟΟΥΖΑ.ΚΑΙ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. einai fanero oti o aksouristos den exei idea pou exei erthei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Fatih Terim
    From Wikipedia, the free encyclopedia
    Fatih Terim

    Personal information
    Date of birth September 4, 1953 (age 57)
    Place of birth Adana, Turkey

    Fatih Terim, Commendatore OSSI, (born 4 September 1953) is one of the most successful football players and managers of Turkey. Terim is regarded as a hard-line motivator whose no-nonsense approach was honed during 11 years as a rugged defender with Galatasaray. His nickname is İmparator, which is the Turkish word for "Emperor". This nickname is also widely used in Italy in his reference.
    In a survey conducted by the International Federation of Football History and Statistics (IFFHS) in 80 countries, Fatih Terim was placed among the best eight managers in the world. He received his award at a ceremony held in Rothenburg, Germany on January 8, 2001.
    Terim was nominated to be named UEFA manager of the year 2008. Eurosport named Terim as the best coach at Euro 2008 [1]. In December 2008, Terim was ranked the 7th best football manager in the world by World Soccer Magazine.[2]
    Despite his successful record as the manager of Turkey in UEFA Euro 2008, Terim resigned from his post in October 2009 upon the failure of Turkish national team's qualification for FIFA World Cup 2010.
    Currently being free, his name is often speculated with Italian and Spanish football teams. Terim also mentioned many times before that he has an ambition to resume his career in Italy which he thinks has been concluded immaturely. Nowadays his name is being called with Italian former club AS Roma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Mike,ο Τεριμ ειναι προπονητης που σαν τους δικους μας θελει δεκα στην καθησια του.Εχει ομως ενα κουσουρι που δεν το αντεχουν οι παιχτες,ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ,κυριολεκτικα.Δεν παιρνει χαμπαρι τον κωλο του αμα του κανεις τσαλιμακια,και θα`θελα να δω τον Σκοκο να του κανει τιποτα τετοια σε καμια αλλαγη.Βεβαια μ`αυτον στον παγκο,ανοιγεις πληγες και βαζεις χοντρο αλατι,και αυτο ειναι μεγαλο προβλημα για την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. etsi

    einai proponitis psuxologias perisotero kai ligotero taktikis

    kai rixnei kai fapes

    kai fysika exeis dikio , tha sikosei antidraseis logo katagogis opos palia me ton koutlouai
    (pou kseperastikan otan ksediplose to talento o tourkos ki eferne koupes)

    isos to timing na einai kako alla o tourkos einai ekseretiki periptwsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. kai n dioikisi einai ekseretika euthrausti gia tetoies katastaseis

    alla imarton re pousti mou me ton soouza

    o typos den exei deiksei tipote proponitika kai molis xtes ton apeluse n ouragos tis B' agglias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Και εχει κι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ,εχει προσβασεις στην UEFA και πολλες μαλιστα.Οντως,αριστος ψυχολογος,αλλα το θεμα ειναι να εχεις και διοικηση ισχυρη γιατι ολον αυτον τον συφερτο που διοικει την ΑΕΚ τους εχει για μια χορτα αμασητα...Και εν λευκο δεν δινεις ΠΟΤΕ την εταιρεια σου να στην διαχειριστει αλλος.Νομος αυτος.....Οποτε με δαυτους τον ξεχναμε,και δεν νομιζω οτι θα παρουν και κανεναν σοβαρο.Αντε μεχρι Σοουζα,τον λιγδιαρη manager,γιατι προπονητης δεν ειναι.Βγηκε ο manager του και ειπε οτι τωρα που απολυθηκε ΘΑ εχει πολλες προτασεις και θα ειναι η επιλογη του κατοπιν ωριμου σκεψεως.Οπου τα αρπαξουμε δηλαδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Προς Sakis: ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΑΤΑ.
    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ. Η ΨΥΧΡΗ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Προς monegascos και Mike21hlk: ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Ε, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ BLOG.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΔΝΤ.ΑΡΑ;
    ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΔΝΤ ΚΑΘΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΑΤΑ
    έχεις δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή