Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

          Κατ' αρχάς πρέπει να πω οτι είχα υποσχεθεί αναδημοσίευση του " Καστελόριζου " στον Χρήστο. Που τυγχάνει να τον γνωρίζω και να τον εκτιμώ ιδιαιτέρως σαν κειμενογράφο αλλά και σαν αυθεντικό άνθρωπο. Και τον γνώρισα μέσω blog, δεν τον ήξερα κι απο άλλες στιγμές. Κρίμα βέβαια αλλά δεν ήταν και δυνατόν.
          Τα γεγονότα με σπρώχνουν στα επι του πιεστηρίου. Και ειδικά κατηγορίες που εκτοξεύονται εναντίον αυτού του χώρου, εναντίον μου κι εναντίον των ανθρώπων που επισκέπτονται την σελίδα αυτήν και γράφουν κάτι. ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ , ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
         Ένα δημοσιογραφάκι του΄Extra λοιπόν,  μιλάει πολύ. Και καλά κάνει. Συμπληρώνει το εισόδημα του. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΒΙΖΙΤΕΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
          Στο blog αυτό, δεν μπήκε κι ούτε θα μπει διαφήμιση. ΔΈΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΟΡΦΗ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΧΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ: ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΟΥ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΤΕ. ΒΑΤΡΑΧΟΕΛΛΗΝΕΣ.
        Τι θέλω  να πω. Γαμηθείτε μεταξύ σας. Σκοτωθείτε. Δεν με αγγίζετε. Βαράω όποιον θέλω και δεν αλλάζω καμία τοποθέτηση μου. Και η αντιφατικότητα του χαρακτήρα μου, που με κάνει πολλές φορές να υποφέρω, συγκεντρώνει ο,τι πιο αντιφατικό υπάρχει και το οργανώνει σαν σκέψη για το καλό της ομάδας μας. ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
        - Οι κωλομέτοχοι που κονομήσανε εις βάρος του δικέφαλου πρέπει να αποκαλυφθούν. Και να γίνουν μνημεία στα υπόγεια του μουσείου μας. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.
       -  Οι παίκτες που δεν γουστάρουν να παίζουν στην ομάδα μας, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.
      - Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ , ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ Η ΜΙΑ ΑΝΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΠΑΡΑΖ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 5%. ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ.
     - ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ.
     - Ο ΝΟΤΙΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
     - Ο ΔΧ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ.
          Θα έλεγα κι άλλα, αλλά ας πω αυτά σαν εξαγγελίες. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.
         ΔΙΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΒΛΑΡΙΔΗ ΧΑΝΟΥΝΕ ( ΕΥΤΥΧΩΣ ), ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ: ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ;  ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΗΔΗ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ). ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΡΙΑ.
       Φυσικά και δεν τα έχω με εσάς. Τα είπα αυτά για τα στοχευμένα blogs του " αραία αραία, να φανούμε και καμιά σαρανταρέα".  Αλλά μαζεύτε τα όργανα σας, ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ BONUS ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ;  ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ. ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ αεκ. ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ EMPIRE ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ Η ΣΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.
        ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ.
                    ΞΑΝΑΛΕΩ:
               ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
               ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
               Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ
               ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
               Ο ΔΧ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ
               ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.
          
          ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ;  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ.
    

39 σχόλια:

  1. Ανωνυμε,κανεις λαθος οταν λες οτι δεν γουσταρουμε καινουργιους στην παρεα.Εισαι νυχτωμενος,αλλα δεν φταις εσυ, η μαλακια σου τα φταιει...Και τον δικηγορο,και αβαντα δεν κανω σε κανεναν.Αλλα ουτε αυτο δεν βλεπεις.Βρες κατι ουσιωδες να πεις,γιατι μεχρι τωρα καλυτερα να μασας παρα να μιλας...Μην γινεσαι ρομπα δημοσιως,κρατα λιγο τα προσχηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεπουδελη βλεπω τα ξερεις καλα τα του χορτου.Και γουσταρεις να κατηγοριοποιεις και κοσμο βλεπω απο ενα σχολιο στο δικτυο.Αρα εισαι και ψυχολογος εκτος απο συμβουλος του ΟΚΑΝΑ.
    Εισαι και καλαματιανος σΥκαλεως και το καλλιεργεις;
    Κανεναν δεν αρπαξα απ τα αρχιδια.Εσυ μυγιαστηκες γιατι προφανως εχεις το εντομο.
    Προς στιγμη θα μεινω στο Στηβ που λεει οτι δεν εισαι ο μαλακας που φαινεσαι.Ας ειναι.

    Μονεγασκε αραξε και απεδειξε οτι δεν ειστε κλειστο κυκλωμα και διαβαζετε και καινουριες αποψεις.Ασε με να γινομαι ρομπα εγω κι εσυ κοστουμι με οικοσημο.Καθενας στον τομεα του κι ο Αλεπουδελης στο ντοπιο μαυρο.

    Στηβ τα ξερω για τα ουζα και για τη συναντηση.Μου τα πε ο Μαικ.Και δεν επιτεθηκα στους μονιμαδες αλλα στα χαπατα.Αν θεωρουν τους εαυτους τους χαπατα γειασαν τους μαγκες.

    ΥΓ1. Τι παιχτηκε και εκανες την αναρτηση;

    ΥΓ2. Σε πιστευΩ για το ταχυδρομειο.Εκει οτι χρειαζεσαι θα το βρεις και μπες οποτε γουσταρεις ή εχεις χρονο.Μερικα "ψιλα" να τα χεις στο αρχειο σου ειναι.

    Zastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να νομιζεις οτι ειμαστε κλειστο κυκλωμα.Αμα ειναι ετσι,τοτε εσυ πως μπηκες? Και βλεπεις και τα σχολια σου δημοσιευμενα.Και κανουμε και διαλογο...Τι αλλη αποδειξη θελεις? Εκτος,αν δεν καταλαβαινεις και τα αυτονοητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα καιρους ακουμε το γνωστο πια "ρε μη τα βαζετε με τον ανθρωπο(τον Αδαμιδη δηλαδη) ενταξει,μπροστινος ειναι. Υπαλληλος.Τι να κανει;"
    Αυτο ελειπε να τον αντιμετωπιζαμε και σαν ιδιοκτητη.
    Αλλα και τι σημαινει αυτο; Δηλαδη επειδη ειναι "βαλτος" απο αλλον,σημαινει οτι ειναι και αβουλος; Επειδη ειναι ανθρωπος αλλου σημαινει οτι εχει το ακαταλογιστο;Η το αλαθητο;
    Τι ειναι; Παπας,η βλακας; Δεν εχει δικη του προσωπικοτητα; Ασφαλως και εχει.
    "Οτι του λενε κανει". ο.κ. Σε γενικες γραμμες ναι. Και στα βασικα.
    Την ακατασχετη λογοδιαροια του την επιβαλουν; Τις αστοχες δηλωσεις του, τις βαζουν αλλοι στο στομα του;
    Τα παχια λογια περι "παρτυ που τελειωνει" του τα ειπαν να τα πει;
    Τις "επιτυχημενες μεταγραφικες κινησεις" του, τις επιβαλουν με το πιστολι στον κροταφο;
    Την δυσχιδη συμπεριφορα του με τον προπονητη του την υπαγορευουν τιποτα "ξενα κεντρα" η ιδια η γκλαβα του; Μαλλον το δευτερο.
    Ε, λοιπον τι να μην τον κρινουμε; Τι ειναι; Αυτιστικο;
    Και τελος-τελος, καθεται στην καρεκλα που καθησαν ο Γκουμας και ο Μπαρλος.Και αυτο απο μονο του, σηκωνει κουβεντα.
    Αν νομιζει οτι "τον ζοριζουν καποιοι τοσο που ειναι περα απο τις αρχες του και εξω απο την προσωπικοτητα του,τοτε να τα βροντιξει ολα,να τους διαολοστειλει και να επιστρεψει στο Λονδινο. Για εναν κωλομισθο,ολα αυτα;
    Αφου δεν το κανει θα μας υποστει.
    Οπως και εμεις ανεχομαστε αυτον.
    Και οτι τον περιγυρο που "σερνει" πισω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας κουρασες Ζαρατουστρα. Μας κουρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα δεν εισαι κλειστο κυκλωμα τοτε να δεχεσαι ολες τις αποψεις και να μην κατηγοριοποιεις.Και οι Οριτζιναλιστες ΑΕΚ ειναι.Και τρεχουν και πονανε κι αυτοι.Και μαλιστα τυποι σα το Μαικ χωρις το παραμικρο ανταποδοτικο.Κι εσεις εδω μεσα τα κανετε σαλονι-τραπεζαρια ενα.
    Κι εγω ετσι ημουνα καποτε αλλα εβαλα νερο στο κρασι και ειδα οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι.Ειναι απιστευτη μαλακια να τσουβαλιαζεις.

    Σαφως υπαρχουν και χαπατα κι εκει μεσα,σαγως κι εχουν κανει και λαθη.Αλλα εχεις την πολυτελεια σαν ΑΕΚ να διωχνεις κοσμο;Δε νομιζω.Επομενως το "ολοι πρεζακια" και το "ολοι μαλακες" ειναι λαθος.

    Κοψε το επιθετικο υφος και μιλα σαν ανθρωπος,δεν εχει νοημα να το τραβηξουμε το εργο αλλιως και θα μεινετε εσεις κι εσεις να σχολιαζετε τους εαυτους σας.

    *Αλεπουδελη ο Αδαμιδης εντολες εκτελει.Φημη παιρνει και τον εμαθε ολη η Ελλαδα.Πριν ηταν ενας δικηγορος που προασπιζε τα συμφεροντα του Παπα στην εταιρια.Ξεκινησε επιθετικα γιατι αλλα ειχε στο νου του κι αλλα προεκυψαν στον πλανητη ΑΕΚ.Εγω ουτε κρυο ουτε ζεστη μαζι του.Και ναι σαν υπαλληλο τον κρινω.Οτι κανει και δικα του και παιρνει και πρωτοβουλιες οκ αναμενομενο.Να επιστρεψει Λονδινο ή ΓιουΕς να κανει τι;Το δικηγορο και παπαλα;Το χρημα πολλοι εμισησαν τη δοξα ουδεις.

    Περιγυρο ποιον λες;Τον Καπετανακη τον Καψη και τον Κοσματο;Με τους υπαλληλους θα τα βαλουμε οπως τα βαζουνε οι ντεμικοι με τον Παντζα;

    Το διλημμα ειναι ενα: τι κανεις εσυ ως κοσμος;Λες "δεν τπαρχει αλλος" και πας βλεποντας και κανοντας ή πεφτεις υπερ πιστεως και πατριδος;Διοτι Νοτιας γιοκ και Παπας "αυτα τα ολιγα απο μενα".Οποτε Αρης και με τη βουλα.Μονο με συσπειρωση και ενοτητα μπορεις να κανεις κατι κι αυτο επειδη εχεις απειρως ανωτερη φανελλα απ τα αρειανα.Κι εγω ειμαι υπερ της ενοτητας.Διοτι δε βλεπω ζεστο το Μελισσανιδη να ανακατευτει.

    Το να τα βαζω με τον Αδαμιδη λοιπον δε νομιζω οτι προσφερει τιποτα στα σκατα που ειμαστε τωρα.Οπως και να τα βαζω με το ΧΧ που λεει οτι δεν υπαρχουν αλλοι κι αμα φυγουν κι αυτοι δε θα χουμε να πληρωσουμε τη ΔΕΗ.

    Τεσπα μη τα πω ολα μαζεμενα.

    Zastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε κουραζει κι ο Νιτσε Αλεπουδελη;

    Ξεκολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ανωνυμε,κατι ουσιωδες θα γραψεις για να κανουμε διαλογο,η θα συνεχισεις τις αερολογιες και τις γενικοτητες? Ολα οσα αναφερεις για Αδαμιδη,σιχαμα κτλ ειναι γνωστα.Κατι καινουργιο εχεις...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ chrantang ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΤΣΕ.
    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ.
    ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ KITRINOMAYRO.GR ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ KΑI ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο: Ακόμα δεν έχω μπει στο ταχυδρομείο, αλλά θα μπω. Τα λες αγωνιστικά και δεν κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα. Εμείς φταίμε οι πενηντάρηδες, οι σαραντάρηδες οι ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ;
    ο ΔΧ είναι πενηντάρης και δεν τον βλέπω στο γήπεδο. Άμα τον έβλεπα εκεί κάτι θα μπορούσα να συζητήσω μαζί του, που λέει ο λόγος. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙ; ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ , ΠΛΗΡΩΝΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
    ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝΜ ΑΕΚ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΑΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ανώνυμο: ΡΩΤΑΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ BLOG; ΣΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Η ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ P1; NA ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΥ΄; ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΥΛΙΧΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Steven και Σάββα να χαίρεστε τ'αγόρια σας.
    Χρήστο, η ιστορία με τον Αδαμίδη θυμίζει αυτήν, που αντί για το γαιδούρι χτυπάς το σαμάρι. Εντολές εκτελεί. Εάν αυτές είναι φτηνές μεταγραφές, τέτοιες θα γίνουν.Κράτα τους οπαδούς διαιρεμένους γιατί αν ενωθούν δε θα έχουμε από που να φύγουμε, αυτό θα κάνει. Όποια προσωπικότητα και να έχει τη χρησιμοποιεί για να κάνει μαγκιές στους ιθαγενείς, όχι στα αφεντικά. Σίγουρα έχει τους λόγους του για να δεχτεί αυτή τη θέση. Το να έχεις στο βιογραφικό σου ότι διετέλεσες πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σημαντικό. Από την άλλη ο καθένας έχει τα πράγματα στο μυαλό του όπως αυτός τα βλέπει, όπως θέλει να τα βλέπει.Κάποιος μπορεί να είναι αφελής, άλλος να πατά επί πτωμάτων ή να έχει μεγαλομανία. Όλα είναι προσωπικές οπτασίες.

    Zastro, live long and prosper.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη ρωτας εμενα τι θα γινει "τωρα που δεν υπαρχει κανενας και ειμαστε μονοι μας".
    Σε τετοιες καταστασεις, ειναι εξειδικευμενος ο Χ"χρηστος.
    Θα την βρει την ακρη.
    Αλλωστε το "μοτο" του ειναι : "μονοι μας ειμαστε.Μονοι μας παλευουμε."
    Ε,να που τωρα του δινεται αλλη μια ευκαιρια και λαμπρο πεδιο δοξης.
    Και να μπει και η ποδοσφαιρικη ομαδα στο πανθεον των υπολοιπων τμηματων. Και απο κει που "στραβωναμε" για την τριτη θεση στον πινακα της Α'Εθνικης, να παλευουμε σαν λιονταρια κιτρινομαυρα και σαν ηρωες αλλων εποχων για την ανοδο απο την Β' στα σαλονια της Σουπερ Λιγκα.
    Εκαστος στο ειδος του λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αννα γνωριζω οτι ειναι σαμαρι,αλλα και απο το σαμαρι εχεις καποιες απαιτησεις. Ειδ'αλλως τι αγοραζεις.
    Επειδη δηλαδη εχει ονομα η καρεκλα και κανει δουλειες αλλων θα μεινει στο απυροβλητο;
    Φτηνες μεταγραφες,ναι. Αλλα κανε μοκο και καντες. Οχι να σου κλεβει παιχτες ο Πηλαδακης.
    Και να προαναγγελεις μεταγραφικες κινησεις λες και αναγγελεις συναυλια του Χατζιγιαννη.
    Αμα ειναι ετσι,να δανιστει καμια ντουντουκα απο την οργανωση και να βγαινει στον δρομο σαν τελαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτος και αν δεν προκειται να γινει καμια μεταγραφη και ειναι ξεκαθαρισμενο.
    Και απλα δεν το γνωριζουμε εμεις οι αφελεις και ταζουν ουρι και πιλαφι για να κανουμε τους καμικαζι.
    Ρε δεν πανε να ξυσουν τον πατο τους σε κανενα τελαρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά, Στήβεν, η εμφαινόμενη (το τονίζω αυτό, γιατί κατά βάθος πιστεύω οτι δεν ισχύει) αντιφατικότητα του χαρακτήρα σου μπορεί να σε κάνει να υποφέρεις μερικές φορές, αλλά συγχρόνως μπερδεύει το εκάστοτε αντίπαλο δέος και του δημιουργεί αμηχανία στη αντιμετώπισή σου, αν επιλέξει να βρεθεί απέναντί σου.
    Αλλά σε τελική ανάλυση, γιατί εν μέσω μιας τρομακτικής οικονομικής και κοινωνικής κρίσεως από την οποία δεν έχουμε σαν κοινωνία εισπράξει πάνω από το 30% της φθοράς, κάθεσαι και ασχολείσαι με θέματα ήσσονος αξίας;
    Δημοσιογραφάκια, βισιτούδες, κωλομέτοχοι, τεμπελχανάδες, ένα σύμφυρμα από θλιβερές προσωπικότητες της σύγχρονης κοινωνίας παρελαύνουν μέσα από τις γραμμές των κειμένων σου.
    Αγαπητοί φίλοι κάντε μια στάση στην αντιπαράθεση γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και τα χειρότερα ακολουθούν.

    Κωνσταντίνος

    ΥΣΤ. Για τον Ταβλαρίδη πανηγυρίζουν οι Λαρισαίοι που τον πήραν και οι ΑΕΚτζήδες που τον έχασαν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα
    Πιστεύω το να λέει κάποιος την γνώμη του είναι δικαίωμα του,άλωστε δεν ζούμε σε καμιά χούντα(προς το παρόν).
    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με ποιό δικαίωμα μερικά ΤΣΟΦΛΙΑ μπαίνουν και σχολιαζουν εμάς για τις απόψεις μας.
    ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΑΝ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΙ,ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΚΟ Ή ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ;ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ;ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΑΜΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ 29;Ή ΑΝ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ;Ή ΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ;ΤΙ ΕΊΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΚΑΝΑΠΕ;
    ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ,ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ;
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΟΙΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ,ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ! ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ...
    υγ: ζαστρο,κανενα Rizla σου περισσεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα παίδες.
    Χρήστο μου, αυτό που βλέπω να γίνεται είναι μία ηθελημένα διαρκής υποβάθμιση του προιόντος που λέγεται ΑΕΚ. Από την αρχή δεν προστάτευσαν την επένδυσή τους.Το τελευταίο δε διάστημα κάνουν ότι μπορούν για την απαξίωσή της.
    Ο Αδαμίδης, με το που ήρθε έλεγε για τον προπονητή τα μύρια όσα. Με σαφή πρόθεση να διατηρήσει και να ενισχύσει το διχασμό. Είναι προφανές γιατί κάθεται στην προεδρική καρέκλα. Η αποστολή του.. υπεγράφη.
    Νούμερα και μάλιστα χρηματοδοτούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αννα ευχαριστώ για τις ευχές.Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα σε ολους.

    Αννα,ελεγε τα "μυρια οσα" οταν νομιζε οτι τον επαιρνε,νομιζοντας οτι κανει το θελημα ΤΟΥΣ.
    Τωρα που γυρισε η πλακα (και μαλλον εφαγε ενα πετραιλαικο χαστουκι) γελαει και συντρωγει με αυτον που δεν μπορει ουτε να τον βλεπει.
    Και μετα φωναζουν οι υπολοιπες κοινωνικες ομαδες οτι υποφερουν απο την πιεση και το τσαλαπατημα της εργοδοσιας,για εναν κωλομισθο.
    Αυτος δηλαδη τι να πει;Κοντευει να γινει αλλος ανθρωπος.
    Δεν πειραζει ομως. Η προσδοκουμενη δημοσιοτητα εχει και τα στραβα της. Εδω η Τζουλια, γαμιεται για αυτην.Και ταυτοχρονα κονομαει βεβαια.
    Ενω ο δικος μας ειναι-προς το παρον- με εναν ξερο μισθο.
    Μακαρι να πιασουν τοπο οι κοποι του αργοτερα.
    Τελικα ο Λυμπεροπουλος θα ερθει να βαλει καμια ταξη στα αποδητηρια που τα εχει κανει μπαχαλο ο Μπαγεβιτς;
    Η θα παει και αυτος ακλαφτος,οπως οι προηγουμενες μεγαλες μεταγραφικες χυλοπιτες;
    "...it's not a matter of money..." λεει ο Νικολας.
    Ασφαλως και δεν ειναι.Πρωτον γιατι δεν υπαρχουν και δευτερον "it's a matter of geting time".
    Kαι να θελεις χρονο για να αποτελειωσεις ενα εργο,ας πουμε, παει στο διαολο. Στη χωρα της αναβολης ζουμε.
    Αλλα να τον ζητας για να σκεπασεις σκατα;

    Αυτον τον μπακαλογατο τον Ισλανδο,τι τον τραβολογαει μαζι του ο δικηγορος;Για περιτα εξοδα; Η μηπως ο γερο-Νικολας ειναι μια ανακαλυψη του μεγαλου σκαουτερ του βορα;
    Η θα πεισει με την προσωπικοτητα του τους ανθρωπους της Λιβερπουλ, να παρεχωρισουν τον Τζεραρντ;
    Μεγαλο πραγμα η δουλεια. Το μεροκαματο. "σε ολοκληρωνει σαν ανθρωπο".
    Και ειδικα εδω στο μπουρδελο,οπου η ελειψη ειδικοτητας και ο καταμερισμος των αρμοδιοτητων ειναι ενα παλιο βαζο με ριγανη στο ντουλαπι ης γιαγιας.
    "Ο καραγκιοζης φουρναρης", "ο καραγκιοζης καπετανιος", "ο καραγκιοζης εμπορος", "ο καραγκιοζης σκαουτερ", "ο καραγκιοζης προεδρος", " ο καραγκιοζης οπαδος".
    Αλλα και "ο οπαδος καραγκιοζης".

    Ασχετο: Οι τριχες στο κεφαλι του κοντου "επιασαν" με την μετεμφυτευση, η κυκλοφορει με σκουφακι ακομα;
    Αν οχι,να τις ξηλωσει και να φυτεψει καμια μοκαμβιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποια "επενδυση τους να προστατεψουν";
    Απλα τσονταραν κατι ψιλα.
    Ο μεγαλος επενδυτης ειναι ο κοσμος.
    Τι ζητανε μερικοι να παει η ΑΕΚ στα χερια του κοσμου; Γιατι που ειναι τωρα δηλαδη; Στα χερια του Νοτια; Η του Παππα;
    Που εκαναν την πλακα τους ξεκινωντας το παραμυθι με το 2004.
    Και με ψυχουλα απο μερος τους,καθονταν στα επισημα με γυναικες και γκομενες και κοιτουσαν το χομπι τους.
    Στον κοσμο της ανηκει η ΑΕΚ. Ανεπισημα.Οπως παντα. Και δεν μπορει να γινει πλεον διαφορετικα.
    Και μη μου πεις οτι "το επισημα " εχει σημασια, γιατι θα σου πω οτι και ο δικηγορος "επισημα" και τυπικοτατα ειναι προεδρος στην ΑΕΚ;
    Βλεπεις κατι τετοιο ομως εσυ;
    Ο καθε προεδρος,ακομα και μεγαλομετοχος και "ιδιοκτητης" της ΠΑΕ, ειναι μπροστινος του κοσμου.
    Αυτος ειναι ο μεγαλος μετοχος και σε αυτον ανηκει. Και ο μεγαλος "μετοχος-αμετοχος" στην ΑΕΚ,ειναι ο κοσμος.
    Και οφειλει να δραστηριοποιηθει. Αλλα οχι κατω απο την μικρη ομπρελα μιας οργανωσης,μιας θυρας,μιας ομαδας ανθρωπων,αλλα κατω απο την ιδια την ΑΕΚ.
    Χωραει ολη η ΑΕΚ σε μια θυρα; Σε μια εφημεριδα; Σε μια σεκτα; Σε μια χουφτα "μαχητων"; Σε μια μειοψηφια που νομιζει οτι κρατα το αγιο δισκοποτηρο; Πως θα γινει δηλαδη;
    Κατω απ'τα φτερα του δικεφαλου ολοι.
    Τι θα πει "θυρα 21" και "θυρα 38" και "θυρα εννεα ογδοα";
    Και "γνησιοι" απο το '75 και Original γνησιοι απο το '82 και ειδη προικος Παπαναστασιου απο το 1957;
    Τι ειναι τουτα;
    Υπαρχουν "ΑΕΚτζιδες" σκετο.Και ειναι υπεραρκετο.
    Και ο καθενας προσπαθει για αυτο με τον τροπο του.Και με τις δυναμεις του.
    Ετσι μπορει να προφερει.Τι να κανουμε τωρα;
    Η οποια προσφορα, μερικες φορες ειναι αντιστροφως αναλογη με την φθορα που προκαλουν-με τον ενα η τον αλλο τροπο- στο συλλογο.
    Παραδειγματα εχουμε πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά το kitrinomavro.gr έγινε κλειστό club μόνο για εγγεγραμμένα μέλη;.Ερώτηση κάνω γιατί ομολογώ πως το διάβαζα συχνότατα.Steven απάντησε μου αν ξέριες.

    Rchi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Ανώνυμο: ( Ζάστρο ). Τώρα γύρισα σπίτι, μετά απο μια δραματική μέρα. Απαντάω λοιπόν στα σχόλια, όπως τα διαβάζω και χωρίς να ξέρω τι επακολουθεί ( αν με πιστεύεις).
    - ο Mike δεν ήταν στη συνάντηση του ούζου.
    - Για τον Χρήστο έκανα σχόλιο κι όχι για τον monegasco.
    - Με συγκεκριμένο δημοσιογράφο τα έβαλα, ξέρει αυτός ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    - Στο ταχυδρομείο δεν βρήκα τίποτα σαν τηλέφωνο, παρά μόνο ένα σχόλιο απο το blog ζιζάνιο, που για κάποιο λόγο νόμισε οτι ξανασχολήθηκα. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΕΔΩ: ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Δηλαδή, τον οποιονδήποτε πρόεδρο - όσα λεφτά κι αν βάλει- δεν κατάλαβα, από ποιόν απαγορεύεται να τον κρίνει κάποιος; ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Κωνσταντίνο: Φυσικά κι έχεις δίκιο, αλλά γιατί να μην τα βάλω με κάποιο δημοσιογραφάκι Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΆΡΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΓΑΜΑ ΤΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. στουρναρασ θανασησ30 Απριλίου, 2010 21:01

    χωστα λεβεντι μου,μην κρατασ σε κανενα νουμερο χαρακτιρα.αρκετα πια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χρήστο: Πλάκα κάνουμε τώρα; Καμία μεταγραφή για να φύγει η ΑΕΚ απο τον πάτο. Είπαμε, Εστερχάζυ, Μανωλάς και Οκόνσκι. Υπάρχει και κρίση και θα το ρίξουν εκεί για την αποχή του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Ανώνυμο: ( Ζάστρο ). Κι εγώ είμαι με την ενότητα ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΔΧ ΚΑΙ ΤΟΡΠΙΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
    Δικαίωμα σου να λες ό,τι θέλεις. Τώρα κάτι μπηχτές για κλειστό club κι οτι θα μιλάμε μεταξύ μας, εσένα τι σε πειράζει; Για το καλό του blog αυτουνού ενδιαφέρεσαι; Ή μήπως για τις συναντήσεις μου με τον Μελισσανίδη; Δηλαδή και μια λύση πρωτοδικείου, εκεί δεν θα στοχεύει τελικά;
    Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΙΝΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ.
    Με κάποια στελέχη-αδερφούς της Original, βρέθηκα και φυσικά δεν τσουβάλιασα κανέναν. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΤΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ;
    Να μην τα πω κι εγώ όλα σήμερα. Το ταχυδρομείο μου γιατί το ζήτησες; Αφού δεν έστειλες τίποτα. ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΤΟΝ ΚΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Το Νικολάκη τον συμπαθώ. Πιστεύω οτι ο Γκρέταρσον αρχίζει να βγάζει τα λεφτά του σιγά-σιγά. Διότι παίρνει παίκτη-πρόεδρο-προπονητή. Και με τεράστια μεταπωλητική αξία στα 42 του βέβαια μέχρι να ψηθεί.
    ΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Ανώνυμο: ( Rchi ) Δεν ξέρω τι έγινε αυτό που αναφέρεις. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΩ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ. ΕΣΥ, ΠΑΣΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2 mail σου εστειλα στο ταχυδρομειο σου.Δεν ξερω γιατι δεν τα ελαβες.Να στα ξαναστειλω λοιπον.

    Zastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ30 Απριλίου, 2010 22:37

    ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΑΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΣΥΝΗΠΗΡΧΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ;ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΑΕΚΑΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ;ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΛΩΝΙ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Ανώνυμο: ( Ζάστρο ) Τα πήρα όλα λοιπόν κι είμαστε εντάξει. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ. ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ " ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΤΟ ΠΑΙΖΩ". ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΚΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.
    Η ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ Η ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ Η ΤΟΝ ΑΜΕΤΟΧΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ " ΑΝΙΚΑΝΟΙ ". ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ; ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΧ;
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΓΑ ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΝΤ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ;
    ΜΟΝΟ ΧΟΥΝΤΑ ΘΕΛΕΙΣ; ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ Η ΑΕΚ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑΣΣΟΝ.
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΒΕΛΟΠΑΝΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΑΙΝΕΣ; Ο ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προς Στουρνάρα Θανάση: Να συνυπάρξει τι; ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΕΓΓΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ. ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ.
    " ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ". ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΧ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΒΙΑΛ ΠΕΡΣΟΥΤ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟ.
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΤΙ ΚΑΖΑΜΙΕΣ; ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ EMPIRE; ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΞΕΚΙΝΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.
    ΤΟΝ ΔΧ. ΤΕΡΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ; ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΙΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ.
    ΩΧ, ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΖΩΝΤΑ; ΣΥΝΕΛΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ01 Μαΐου, 2010 00:02

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΙΟΤΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΧ.ΝΑ ΔΙΟΙΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΡΛΟΣ ΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΧ.ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΑΝΑΛΟΙΟΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΠΑΡΤΗΝ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΝ ΟΥΡΒΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Στουρνάρα Θανάση: Με την μπομπάρδα, ο Ούγγρος. Θάρθει κι αυτό, ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΓΑΜΙΕΤΑΙ.
    ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΟΚΑΡΙΣΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ01 Μαΐου, 2010 00:11

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥ ΒΑΛΣΑΜΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΙΣΟΠΕΔΟΜΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΝΒΑΝΟΜΑΙ.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ,ΣΦΑΓΕΙΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ KANONIKO ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Ανώνυμο: Ναι ήταν σφαγείο. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΣΦΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΔΩ;
    ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ; Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ;
    ΑΣΤΟ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΦΩΝΗ. ΣΙΩΠΗΡΑ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ FUCK OFF - PLAY OFF. ΑΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ, ΓΑΜΙΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή