Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΤΑ ΛΑΙΚΑ

           Μεγάλα τραγούδια, που κι αυτά αρχίζουν να χάνονται σιγά-σιγά. Και λογικά. Ναι μεν λαός, αλλά τίγκα τα clubs με τα ξένα, τέρμα στα ελληνικά προϊόντα και φουλ για life-style που έρχεται απο το εξωτερικό. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
           Και πρακτικά - ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ- όταν κάποιος εδώ, στο απόλυτο μπουρδέλο του πλανήτη, ξεφύγει οικονομικά απο την προγενέστερη κατάσταση του- όποια κι αν είναι αυτή- και σε όποια κι αν οδηγηθεί - πραγματική ή εικονική-, ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ. ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
           Και την Πέμπτη που πέρασε βρέθηκαν διάφοροι τύποι, που θέλησαν να το παίξουν ιδεολογικοί συνεταίροι. Που δεν τους ενώνει τίποτα. ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ. Άλλα οικονομικά δεδομένα, άλλα μορφωτικά, άλλα ζητούμενα κι άλλα όνειρα λόγω εμπειρίας. Κι ανέλυσαν μοντέλα λαϊκής βάσης, στην ουσία καταλήγοντας οτι μόνο του Άρη μπορεί να εφαρμοσθεί. Που είναι μοντέλο που δεν έχει καμιά σχέση με την  φράση " λαϊκή βάση". Η φράση αυτή είναι για να μπερδέψει τον κόσμο και τίποτε άλλο. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΡΗΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
        Λεπτομέρειες γνωρίζετε όλοι και δεν θα μπω σε τρίχες, αλλά στην ουσία. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: 
      -  ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ.
      -   ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΡΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΦΕΛΟΥΣ ΤΑΚΗ " ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
           Πικάντικα υπάρχουν πολλά, που θα τα αναφέρω σιγά-σιγά διότι είναι τουλάχιστον ανάξια για την ουσία για ένα θέμα που το διαχειρίζονται με τόση προχειρότητα, κάποιοι που είναι εκτός πραγματικότητας και κάποιοι που θέλουν να "σώσουν" την ΑΕΚ. Και κάποιοι που πριν αρχίσει η συνάντηση είναι σε θεσμική κόντρα λόγω των καρεκλών που κρατάνε, καθώς και κάποιοι που δεν έχουν την  απαιτούμενη επάρκεια να συνδυάζουν την θεωρία με την πράξη.
           Το μόνο που λέω αυτήν την στιγμή, είναι οτι βρέθηκαν 10 άνθρωποι ακριβώς, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ (θεωρητικά), ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ. Κι εδώ δεν είναι ακριβώς το ελληνικό δαιμόνιο, αλλά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ, που για μένα βέβαια πάντα ήταν τα ίδια πράματα. Εδώ όμως είναι ξεκάθαρα όλα , διότι οι "γιατροί" βρίσκονται πάνω απο το κορμί του ετοιμοθάνατου, που όμως πεθαίνει λόγω λάθους θεραπείας.
         Είπα οτι θα πάω πολύ σιγά και θα το τηρήσω. Το να ρίξω μια κλωτσιά στο τραπέζι με τα μπουκάλια είναι πανεύκολο. Κι εύκολα το να πάω στον καβγά ή στις μαλακίες του Αδαμίδη για την συνάντηση Παπά-Μελισσανίδη, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Θα αναλύσουμε τα πάντα, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ, Η ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
        ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΩ: Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΗΔΗ Η ΤΟ ΨΙΧΑΝΕΜΙΖΕΣΘΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ:
        ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΛΑΙΚΩΝ", ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ. ΞΑΝΑΛΕΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ. ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΗΚΕ. ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ".... θα αναλάβουν ρόλους όλοι οι ενωσίτες....Η αναμενόμενη συνεισφορά των Ενωσιτών δεν είναι....". ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;
             Ο ΕΥΡΩΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ. ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΜΟΥ; ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ;

38 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2010 00:38

    Με γαργαλάει το κείμενο σου. Σε λαϊκούς δρόμους θα παίξουμε απο τούδε. Ζεϊμπέκικο, με ολίγον μπάλο (καπετάν Αντρέα Ζέππο....), στα καπάκια επτάσημο καλαματιανό και κλείσιμο με ρούμπα ΑΛΑ ΤΟΥΡΚΑ...
    Εγώ θα πω ότι, τουλάχιστον με τα λαϊκά δρώμενα μας ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ...Αν ήμασταν τούρκοι (που μας το υπενθυμίσαν ευγενικά...) ούτε λαϊκες βάσεις ούτε Αδαμίδια ούτε πολυμετωχικά συστέμ θα είχαμε... Βαριοπούλες, ο εις σουλτάνος και το κεμαλικό βαθύ κράτος μιλάνε ΜΟΝΟ εκεί. Ποιοί παίζουν έτσι? Αμ έλα...μήπως κατά ΤΡΟΥΜΠΑ?
    Εμείς είπαμε: ΑΕΚ=ελλάς άρα ΑΕΚΤσήδες=ιθαγενείς του γιουνάν μπεηλίκ. 2 λαϊκοί, 3 γνώμες. Μιλώντας για λαϊκούς, steven, έχω μία απορία. Και στην πανάγιαν ορθόδοξον εκκλησίαν ημών έχουμε τους δίδυμους θεσμούς των λαϊκών και των κληρικών. Αν ημείς είμεθα -εκ των πραγμάτων- οι λαϊκοί της εκκλησιαστικής ΠΑΕ μας, τότε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ της ΑΕΚ? και ποιό το παπαδοπαίδι που παίζει δίπορτο? (σήμερα κρατάω τ' άμφια του παπά και αύριο μπορεί να γίνω κι εγώ διάκος ή να κρατάω το παγκάρι?)
    Απορίες έχω, διότι ως απλός λαός δεν μπορώ να σκέφτομαι και πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Γιώργη; Πολλά λες. Και δεν έχει σημασία αυτό, αλλά το οτι ρωτάς. Που προηγείται του διαλόγου. Και σκέφτεσαι γαμώ την πουτάνα μου. Σταματάς ή όχι; Όχι, θα πεις. Πάρε μια μετοχή και τράβα να μιλάς στην συνέλευση των μετόχων. Μετά να μας λες τι έγινε, διότι εμείς οι αμέτοχοι ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ Ο ΤΡΕΛΟΣ, Ο ΤΙΠΟΤΑΣ, Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ). ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ; ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΤΑΝΑΛΙΑ ΕΙΠΕ; ΑΣΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ. ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΙΝΑΓΜΑ. ΓΕΛΩΝΤΑΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιώργη: Μπαρούτι και χαμόγελο. Και προσευχή στην εκκλησιά. Την ώρα που γίνεται η ανατίναξη. Και συμπόρευση στην δημοκρατία με έλεγχο του πολιτικού. ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, με παράπλευρες απώλειες όμως. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εταιρεια λαικης βασης,με τον Καννελοπουλο να βαζει-ΛΕΕΙ-3 μυρια.Αρα ολοι οι αλλοι που θα μπουνε,θα πρεπει να παιξουν πανω-κατω στα ιδια ποσα γιατι αλλιως τι σοι λαικη βαση θα ναι.Εκτος αν ο Καννελοπουλος εννοει να βγουν καμια 10 μυρια μετοχες με 0,30λεπτα η μια,να τρεξει ο καθε πικραμενος που θελει να το παιξει ΚΑΙ μετοχος,να παρει κανα χιλιαρικο μετοχες και ο Καννελοπουλος να κανει τον μεγαλομετοχο με τα 3 μυρια του...Τωρα,οι οντως εχουν καταλαβει οτι απευθυνονται σε μαλακες,η ειναι τοσο ΛΑΜΟΓΙΑ που δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα.Σε τελικη αναλυση ουτε σαν ΜΠΑΤΣΕΛΩΝΑ ουτε σαν ΡΕΑΛ μπορεις να λειτουργησεις για νομικους λογους.Αφου αναφερουν σαν υποδειγμα τον ΑΡΗ,θα ξερουν οτι ακροβατουν σε τεντωμενο σχοινι για λογους που ολοι τους ξερουν.Ο Καννελοπουλος το μονο που θα καταφερει ειναι να μπει μονος του στο λακκο με τα κωλοδακτυλα και καποια στιγμη θα πρεπει να διαλεξει ποιο απο ολα αυτα θα το φαει πρωτο.Οσο τωρα για τον Αδαμιδη,και παραλληλα ολο τον συφερτο που τον ακολουθει ας μην ξεχνα οτι οι οργανωμενοι ΠΟΥΛΗΣΑΝ τον ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ,δεν θα διστασουν να τον κανουν μια χαψια μια που σαν μεγεθος ειναι τελειως ανυποληπτος.Και θα περιμενω τον Καζαμια να κανει παρεμβαση στο blog,μια που οδηγουμαστε σε αλλαγες προσωπων και καταστασεων στην ΑΕΚ,αφου ηταν ενθερμος υποστηρικτης των οποιων αλλαγων...Στηβεν,επιμενω οτι ειναι καιρος να κοπουν οι μαλακιες,γιατι οπως παει το πραγμα θα σηκωσουμε κεφαλι μετα απο 20χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς monegascosq ΜΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ , ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΟΙ ΚΑΡΤΡΑΙΤ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΜΕ; ΑΣΕ ΡΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΙΧ. ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SUGAR.
    JEREIS EPEIDH TO SHMA UA TO PAREI O DX, SKEFTOMAI TON DIKEFALO NA TON STHRIJV SE MIA TANALIA. PERIPOY STA ARXIDIA. UA PARAMEINEIS AEKTZHS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς όλους: Κι εγώ περιμένω τον Καζαμία. Φίλε Γιώργο, μίλα μας. Νεοϋορκέζοι είμαστε όλοι μας. Πες μας τι να κάνουμε. ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικα και οπως πανε τα πραγματα ανοιγουν την πορτα διαπλατα στον Μελισσανιδη,το τι θα βρει ειναι το θεμα...Για αυτο που με ρωτας θεωρω οτι μαλλον ειναι ρητορικο το ερωτημα, η το πιασα καπου λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς monegascos: ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΕΣΕΝΑ, ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΛΤΕΙΑΣ ΜΑΡΝΗ.
    ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ. Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ. Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
    ΚΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΟΚ. ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΕΖΑ. ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι ακριβως ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2010 10:01

    "δε μου λέει ο πάπας τι να κάνω"..."ο Παππάς υπογράφει ότι αποφασίζω"..."υπήρξε κακοδιαχείριση, αλλά δε φταίνε τα παιδιά που το παγκάρι ήταν άδειο....".
    Ξέρεις τι γίνεται ρε φίλε? Εγώ σου είπα ότι 1,5 ευρώ στο καφενείο και πολύ είναι. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ? Δηλαδή να σου δίνω τα 20 Ευρώ το παιχνίδι για το "ρετσινόλαδο"-ball που παίζουμε ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ? Πλλλλλλάκα με κάνεις? Ή είσαι Άρης και γουστάρεις? Δηλαδή η ΑΕΚ είναι για 5η και ομάδα-πασαρέλα να φέρνουν οι μανατζαραίοι τα λατίνα για να παίζουν -όλα δανεικά και με οψιόν- μπας και βάλουν κάνα γκολ να μπει στο DVD και τα πουλήσουν σε κάνα που έχει κάνα μαρούλι? Α, ναι, λένε και κάνα ευχαριστώ μετά στο μεγάλο λαό της ομάδος και στην πονόψυχη διοίκηση (δηλαδή...στο λαό της ομάδος) για τον ευχάριστο χρόνο που πέρασαν στα χορτάρια του ΟΑΚΑ (συγγνώμη, στο Βικελίδης εννοούσα) και τους χαλλλλλλλαρούς καφέδες στο Θερμαϊκό (συγγνώμη, στο Κεφαλάρι εννοούσα). Φυσικά έτσι, και με τα 12.000 διαρκείας δε μπαίνεις μέσα. ΓΗΠΕΔΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ? ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΒΑΝΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ Η ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ?
    Ρε δε μας γαμάτε λέω γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2010 10:10

    τα πήρα τώρα πρωί πρωί...Ρε κότες λυράτες παέντε πρωτοδικείο ρε....παέντε πρωτοδικείο...Να βγει μετά ο κλήρος να κυβερνήσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ να δούμε και τα δικά του κατορθώματα του ΞΕΡΟΛΑ και της ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ οργάνωσης. Να έχουμε το ιερατείο, που όλο "δε θέλει και είναι κατάντια για την ΠΑΕ και την ΚΑΕ να διοικούνται από έναν παπά, δουλειά μου είναι τα του Θεού και όχι τα του κόσμου αυτού"...αλλά καισαροπαπισμός και δε συμμαζεύεται. ΚΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΧΗΝΑ ΚΑΙ MESIEU de KANELLO να ευαγγελίζεσαι ένα σύστημα που μόνο ΩΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...
    Όχι ρε, δε θέλω ούτε τίγρηδες, ούτε αδαμίδια, ούτε λαό. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΛΩ...να την πάρει ο παπάς να δούμε και τα δικά του...
    Μετά, αφού φτάσουμε στο ΑΠΟΛΥΤΟ 0(0 βαθμοί KELVIN) εγώ μαζί σας ξανά ρε πατσουλιά.
    Άντε που θα με πείτε και μαλάκα και είστε και "με το ζόρι" συντονιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2010 10:44

    Αλλά που ο πάπας. Σιωπή τώρα, έχει το παπαδοπαίδι μπροστά να ψέλνει....Τι θα πει ο πάπας όταν πουλήσουν την παρθενία μας -δες σκοκόπαιδο- στους νταβάδες? Αλλά είπαμε...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕ! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ! ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ! (ή ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ! οι νερετβιτικοί...)
    Αλλά ο Μάνος τα λέει ΠΑΝΣΩΣΤΑ. Μαλάααααακας είναι ο λαός της ΑΕΚ. ΜΑΛΑΚΑΣ. Σα γνήσια πρόβατα θέλουν τον ακριβοθώρητο ηγέτη. Ήταν ο νερετβίτης τώρα είναι ποιός? το σκοκόπαιδο! δε συνεχίζω...πιο μετά, πρέπει να ηρεμήσω μπας και βγάλω τον επιούσιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγόρια,καλημέρα. Διακρίνω μια αισιοδοξία μετά τη συνέντευξη του προέδρου μας...είναι ακριβά και τα γιαούρτια.
    Η εταιρεία λαικής βάσης δεν είναι βιώσιμη, λέτε.
    Τα στοιχεία που διαβάζω αριστερά και δεξιά, δε βοηθούν να καταλάβω την ουσία του πράγματος.Το μοντέλο Άρη μου είναι άγνωστο. Τα φώτα σας,παρακαλώ πολύ. Τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που απορρίπτουμε.
    Δεν ξέρω αν είναι λύση η λαική βάση,πάντως το να περιμένουμε κάθε λίγο και λιγάκι κάποιον να μας σώσει από τις @%(*&) του προηγούμενου, σίγουρα δεν είναι λύση.

    Με εναγώνιους εξωαγωνιστικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Άννα: Φιλενάδα, διαβάζοντας αυτήν την εβδομάδα τις αναρτήσεις θα τα μάθεις όλα. Σαν Αεκτζήδες γίναμε ΚΑΙ συμβολαιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξιότιμοι φίλοι,
    Τόσος καιρός πέρασε και τίποτα δεν άλλαξε.Το ξέραμε όλοι και ούτε θα αλλάξει εύκολα δίχως να ανοίξει όχι μύτη (δεν το εύχομαι) αλλά κανάς κορνές ή κανά γιαούρτι να φάνε και οι πεινασμένοι, οι "γνήσιοι" ....άφαντοι, μαζί με τους χορτάτους.
    Ακρίβυνε και το γκόλφ της Γλυφάδας και ο συμπαθής αλλά αφελής Τάκης ξαμολύθηκε στις δηλώσεις και στις ιδέες για εταιρίες λαϊκής βάσης και κουραφέξαλα. Αλλωστε οι δηλώσεις τσάμπα είναι και αφού χάρισε και τις υποθηκευμένες μετοχές του (για να μην προκύπτουν και υποχρεώσεις) ξεκίνησε την αμπελοφιλοσοφία.
    Θυμήθηκε λοιπόν ο Τάκης τον οπαδό, τον ανώνυμο φίλαθλο που μπορεί να σώσει την ομάδα και έκανε την ΑΕΚ σαν το μπουρδέλο την Ελλάδα που ψάχνει κανά φράγκο απ τον ξελιγωμένο έλληνα που τον καλούν μέσα από τηλεοπτική διαφήμηση να σώσει την πατρίδα.
    Πάντα στα δύσκολα εκεί τον στέλνουν τον λογαριασμό όλοι. Κι έπειτα είμαι σίγουρος ότι ο κ.Τάκης θα θέλει εαν προκύψει κάτι τέτοιο να μας χαρίσει την μοναδική εμπειρία και γνώση που κατέκτησε στα επιτυχημένα χρόνια της συν διοίκησης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ13 Απριλίου, 2010 17:35

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟΔΙΚΕΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛ ΣΙΝΤ.ΤΑΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.ΕΔΡΑ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ 3-4000 ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ,Ο ΠΑΤΕΡ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ;ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ,20 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και επενέρχομαι.(έχω και τον γιό μου τον Ιάσωνα,να μου πειράζει το πληκτρολόγιο)
    Ξεγυμνώθηκε λοιπόν η τωρινή διοίκηση και τα λέει φόρα παρτίδα και καλά κάνει που τα είπε έτσι χύμα και τσουβαλάτα ο Αδα(μ)ίδης αλλά το παληκάρι ξέχασε να μας μιλήσει για το εισήτηριο που πρέπει να βγάλει για να γυρίσει πίσω στο London. Καλύτερα θα είναι να πίνει το esspecaki στην trafalgar square.
    Εύχομαι να έχεις δίκιο mister AVRAMIDIS. Εύχομαι και γω να είναι τα προεόρτια για τον Τίγρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (Συνεχίζω καιρού και Ιάσοντος θέλοντος
    Και πως θα έρθει ο μίστερ Τίγρης?
    Τα έχουμε πει και παλιότερα. Τι σκέφτεσαι?
    Τι θέλουν όλοι οι Αετζήδες? Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. 70 μυριούνια και λάμψη και πρωταθλητισμός?
    Εγώ σκέφτομαι πως αν είναι να έρθει είναι καλύτερα να έρθει μετρημένα. Να βάλει ρίζες και θεμέλια καλύτερα για αρχή. Να μιλήσουμε πρώτα για γήπεδο, για νέους ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες, για διακανονισμό ΧΡΕΩΝ, για ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, και για την σχέση όλων όσων αγαπούν ακόμα την ΙΔΕΑ μα δεν ξεχνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελείωνοντας λοιπόν να το δηλώσω:

    Πως χίλιες φορές μου είναι προτιμότερος ένας " ΦΤΩΧΟΣ " ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ από κάποιον φτωχομπινέ Αδα(μ)ιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα κύριε Αβραμίδη.Το ξέρετε ότι σας διαβάζω πολύ τακτικά.Κι εσάς και τους ανθρώπους που σχολιογραφούν κι ας διαμαρτύρονται ότι δεν τους απαντώ.
    Δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο ώστε να απαντώ συνέχεια και σε όλους.
    Δε χρειάζεται να σας γράψω τίποτε περισσότερο από όσα έχω ήδη αναφέρει.
    Όσα είπε ο κος Αδαμίδης σας τα έχω επισημάνει εδώ και πολύ καιρό.
    Ακόμα και στα ποσά και στις πωλήσεις που σας είχα τονίσει,αναφέρθηκε.
    Σας είχα ξεκαθαρίσει από τότε ότι δεν πιστεύω στο πλάνο του κου Αδαμίδη.
    Σας είχα αναφέρει ότι ο κος Μελισσανίδης παρά την προσπάθεια,αρνήθηκε ξανά για τους λόγους του.
    Δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούριο διότι δεν έγινε τίποτε καινούριο.
    Από τα μέσα Μαρτίου το γνωρίζετε το "πλάνο Αδαμίδη" που είναι ο τρόπος του Πέτρου να απεμπλακεί.

    Κε Αβραμίδη στη διάθεση σας κι ας μην καταλαβαινόμαστε απόλυτα μερικές φορές.Δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος άλλωστε.Μία προσωπική παράκληση: Μην εμφανίσετε στο χώρο το μνημόνιο του κυρίου Αλεξίου.Δεν ωφελεί σε τίποτα η διχόνοια.Και είμαι βέβαιος αφενός ότι καταλαβαίνετε πού αναφέρομαι και αφετέρου ότι συμφωνείτε.

    Υ.Γ. Φίλη Άννα, έχετε μία συγκεκριμένη εμμονή με το προπονητήριο της ομάδας.Ψάξτε το καλύτερα και κατόπιν τοποθετηθείτε.Δεν γνωρίζω τις πηγές σας ή αν σας επηρεάζει ο κος Κιντής κι εσάς,αλλά τα σχόλια και η εμμονή σας,εκτός του ότι είναι ατυχή,με στενοχωρούν ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά υπάρχει περίπτωση να μπεί ο Μελισσανίδης ή τελείωσε οριστικά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Savas: Αδερφέ, θα τα πούμε όλα σιγά σιγά. Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά τώρα γύρισα. Έχω και μια κατάκοιτη μάνα που είναι μόνο 65 χρονών. Κι ο μεγάλος μου γιός είναι κι αυτός ΙΑΣΩΝ ( και ΗΡΑΚΛΗΣ απο τον πατέρα μου ) σαν τον δικό σου. Δεν θα σου πω τίποτα τώρα, διότι οι διεργασίες είναι τρομερές και υπόγειες. ΘΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ: ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ. Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Θανάση Στουρνάρα: Πεθάναμε; ΟΧΙ. Απλά θα περάσουμε δυσκολότερα, διότι ο πάτος δεν έχει βρεθεί ακόμα. Φίλε περίμενε. Τώρα ξεκινήσαμε την δουλειά. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ( ήδη γραμμένη ), κάνω την κριτική των λαθών του. Ήπια. Δεν μου χρωστάει κάτι ο συγκεκριμένος που τον αντιμετωπίζω σαν πρόβατο επί σφαγήν. Κράτα τις αναρτήσεις σαν συνέχεια. Φυσικά σαν πελάτης εσύ κι εγώ, τα κουμάντα μας θα τα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς αεκάρας: Τίποτε δεν τελείωσε. Η παρέα του 2004 τελείωσε. Μην μπερδεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Καζαμία: Αγαπητέ ευχαριστώ για την παρέμβαση. Το blog έχει εκτιναχθεί και δυσκολεύομαι να το κρατήσω. Πίστευα οτι θα ήταν ευκολότερα τα πράματα, αλλά ο κόσμος δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει παραμύθια απο εμένα τουλάχιστον ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΩ ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ( ξέρετε ασφαλώς ) ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ , ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
    ΚΡΑΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ, όπως γνωρίζετε. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΘΕΛΩ Η ΑΕΚ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΘΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΕΝΝΕΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΧ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aγαπητέ Καζαμία, η ιδέα μια ήδη καταχρεωμένη και με αβέβαιο μέλλον ΑΕΚ να εμπλακεί σε μια σύμβαση αποικιοκρατικού τύπου για το προπονητήριο, όχι μόνο με στενοχωρεί, αλλά με θυμώνει κιόλας.
    Όποιος δεσμεύσει τη σημερινή ΑΕΚ, με τα τόσα προβλήματα, σε μία σύμβαση τέτοιου τύπου, απλώς εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αφεντικού του και όχι της ΑΕΚ.
    Δε γνωρίζω υπέρ ποιων μάχεσθαι, ευελπιστώ κάπου ανάμεσα να βρίσκονται και τα συμφέροντα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπερα παιδες.
    Δεν ακουσα την φλογερη ομιλια του Προδρομου.Διαβασα διαφορα μολις σημερα.
    Ολοι οι συνδεσμοι της ΑΕΚ πνεουν μενεα εναντιον του και κυρια εναντια στην φορμολη που ετοιμαζεται.Και σωστα. Μονο η "οργανωση" δεν ακουγεται.Αφαντη. Ο δε Χατζιχρηστος ο "υπηρετης",σιγονταρει και αβανταρει τον βολικο για αυτον δικηγορακο. Και ξαφνικα δεν του καιγεται καρφι που ενας πρωτοκλασατος παικτης της ομαδας-οποιος κι άν ειναι αυτος-πωλειται σε εγχωριο κυριο αντιπαλο. Ξαφνικα επαψε να ειναι προσωπολατρης; Ολα για την "ΑΕΚ".
    "... με τον κο Κιντη εχουμε διαφορετικα συμφεροντα...ο Γκρεταρσον ειναι δικη του επιλογη." Ευγε.
    "...ο προπονητης θα κριθει στο τελος των Play-off.Καθε αλλη θεση απο την 2η ειναι αποτυχια...με τον προπονητη κανουμε τον σχεδιασμο της νεας σεζον..." Ευγε νο2
    "...γιατι οχι και σε Ελληνικη ομαδα", ενω πριν μερικους μηνες ελεγε(του ελεγαν δηλαδη να πει): "...δεν πωλειται ο Σκοκο." Ευγε νο 3.
    "...τα τελευταια 5 χρονια εχουν μπει 40 εκ." Γιατι 40 βρε Λυσια των Αχαρνων; Τα 100 και πλεον απο τα διαρκειας,προιοντα κλπ. απο τον κοσμο,τον κυριο αιμοδοτη και μεγαλο κοροιδο που τα πας;Η μετρανε περισσοτερο οι ματωμενες τσεπες των μετοχων απο το υστερημα του κοσμου;
    "...υπηρχε κακοδιαχειρηση αυτα τα 5 χρονια αλλα ΟΧΙ εσκεμενα..." Και που το ξερεις;Γιατι τους απαλλασεις ετσι; Εισαι σιγουρα δικηγορος και οχι μπακαλης;Τοτε γιατι οι δικες,οι καταθεσεις,οι ερευνες,οι αυτοψιες,οι αρσεις απορητων κλπ. Τι νοημα εχουν στον ομορφα κι'αγγελικα πλασμενο κσομο σου; Που θα μου στιριξεις και τον Μελισσανιδη αν ερθει.Τον καλεις κιόλας. Πως θα τον στηριξεις βρε γιγαντα;Με τις γνωριμιες σου,τις επιροες σου,τις εταιρειες σου, η τον μισθο σου.;
    Και θα κανεις την ΑΕΚ μεγαλη με περικοπες εξοδων. Το μεγεθος αυξανει με την αυξηση των εσοδων; Αυτο το μπορεις,η να φωναξουμε τον πρωθυπουργο σου τον Γιωργακη να σου πει τον τροπο;
    Παρουσιαζομενος "μετρημενος","ειληκρινης" και "αληθινος" ταχα,ενω αυτο που φαινεται,δεν ειναι απο επιλογη, αλλα απο αναγκη.Αν μπορεις κανε κι'αλλιως. Που θα μας πεισεις οτι δεν παιρνει αποφασεις ο χρηματοδοτης αλλα ο υπαλληλος του,δηλαδη εσυ.
    Steven, να αλλαξει το εργαλειο. Οχι ταναλια.ΜΕΓΓΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναί το βλέπω για αυτούς. Αλλά μαζί φοβάμαι μην πάρουν μαζί τους την ΑΕΚΑΡΑ μας. :(
    Μακάρι όλα να πάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα περιμενω την νεα αναρτηση για να τοποθετηθω για τις δηλωσεις Αδαμιδη.Να πω ομως οτι ηταν σε μεγαλο ποσοστο πραγματικα τα οσα ειπε,και σε μεγαλο βαθμο συμφωνω,διαφωνω ομως στο οτι αλλιως εμφανιζοταν πριν καιρο,αλλιως τωρα.Χαιρετιζω την επανεμφανιση του Καζαμια,ο οποιος εμφανιζεται οταν γινεται καποια αλλαγη στην ΑΕΚ.Υποπτευομαι πως σημερα θα παρει φωτια το blog....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Χρήστο: Αδερφέ, μην φωνάζεις. ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΤΗ ΝΦ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ. ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς αεκάρας: όλα θα πάνε καλά. Απλά θα πέσει τσεκούρι. Δεν κοιμόμαστε, δουλεύουμε. Άσε τα χάπατα να μιλάνε με τον Τροχανά, που έγινε και θεματοφύλακας. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΝΩΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ; Αυτά που γίνονται τώρα, είναι σκετσάκια και τα "προσεχώς του έργου". Ή ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΑΚΟΥ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς monegascos: 4000 επισκέψεις, δεν τις έχω ξαναδεί. Σαν να διψάει ο κόσμος να ξεφύγει απο τις παπαριές που τον ποτίζανε οι άλλοι χώροι. Ευτυχώς εδώ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ με το απαραίτητο μπινελίκι ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΙΤΗΜΑ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο κοσμος της ΑΕΚ εχει βαρεθει και κουραστει Στηβεν.Τα "γαλακτος" τα κοροιδευεις γιατι ειναι μικρα,για αντε πιασε το ζυγουρι να δεις τι θα παθεις...Αυτο θα παθουν κι αυτοι...Και για μενα με αυτα που γινονται τοσα χρονια,λιγες ειναι οι 4000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν φωναζω.Σχολιαζω.Και δεν πιστευω οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο αρνι.Γι'αυτο και τον λεω Προδρομο.
    Ετοιμαζεται η μεγαλυτερη κωλοτουμπα της 20ετιας.Το μεγαλυτερο "αδειασμα".
    Ανοπαια οδος πριν την Αππια οδο.
    Πες περισσοτερα οταν μπορεσεις για την συγκεντρωση που τωρα ακουω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Tα πιο ωραια λαικα
    με το θείο το Λουκά
    τα είχαμε χορέψει
    κίτρινο χρώμα η οροφή
    και τα παιδιά στη σκεπαστή
    απο την πρώτη τη στιγμή
    το γήπεδο αυτό είχα λατρέψει...

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βεβαιώνω ότι δεν ανήκετε κάπου με τη δουλική έννοια του όρου και ότι είστε ΑΕΚτζής.
    Αν είχε διαπιστωθεί κάτι άλλο δε θα μετείχα στο χώρο.
    Κάνετε καλή έρευνα και εξάγετε τα συμπεράσματά σας,όμως συνιστώ υπομονή.Ανατρέξτε στα παλαιότερα σχόλιά μου και θα δείτε πότε προσδιόρισα το σωστό timing.Τότε θα επικοινωνήσουμε κιόλας.Μέχρι τότε είμαι στη διάθεση σας σ'αυτόν εδώ το χώρο.
    Καλά κάνετε και προσπαθείτε να εισχωρήσετε διά της πλαγίας.
    Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και αντιλαμβάνεστε ποιός και γιατί ενήργησε γι'αυτό.Όλα δεν είναι όπως φαίνονται και η καλύτερη πολιτική είναι η σιωπή.Πράγμα που δεν αντιλήφθηκε κανείς δημοσιογράφος κι έτσι, εκείνοι που πήγαν να πάρουν τον έλεγχο της εταιρίας δεν τα κατάφεραν.
    Σας είχα πεί από πολύ παλιά ότι ο έλεγχος θα γίνει και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο.Και εννοείται ότι τον έλεγχο δεν τον επιθυμεί ο κος Παππάς ούτε ο κος Αδαμίδης.
    Είχατε καταλάβει απόλυτα τότε και αναφέρατε χαρακτηριστικά ότι δεν παίζεις με το Federal Bureau.Και σας είχα απαντήσει ότι είναι το καλύτερο να σε θεωρούν αγαθό,διότι αποκτάς ελευθερία κινήσεων.
    Η πρώτη τιμωρία έχει ήδη έρθει κι ας μη τη γνωρίζει κανείς.Διότι τα χρήματα ήταν πολλά και έγινε και υπονόμευση της επένδυσης που θα αποτελέσει τη μοναδική παρακαταθήκη κι ας την θεωρεί η φίλη Άννα «αποικιοκρατική».Αυτό έπρεπε να περάσει δημοσίως από κι αυτό πέρασε διότι οι εκβιασμοί συνεχίζονται εκατέρωθεν.
    Χάθηκαν μερίσματα κύριε Αβραμίδη και δεν ξεχρέωσαν την υπερχρεωμένη θυγατρική,με αποτέλεσμα να πεί και ο εκλεκτός του Πέτρου την αλήθεια για την εταιρία που είχε αναλάβει πρίν το έργο.Σε αντίθετη περίπτωση θα δημοσιεύονταν στοιχεία που θα ενοχλούσαν πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σας καλώ να κάνετε μία έρευνα για το ποιός παράγων έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα μετά τον κο Βγενόπουλο,στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία.το αποτέλεσμα θα εκπλήξει το φίλαθλο της ΑΕΚ.Και τα χρήματα αυτά χάθηκαν.Ναι, με λάθος του ιδίου,αλλά μέσα από έναν άψογα στημένο μηχανισμό, απομεινάρια του οποίου βρίσκονται ακόμη μέσα στην ΑΕΚ.
    Δε σας κρύβω ότι προ μηνών ο στόχος ήταν η πλήρης απεμπλοκή.Πλέον όχι.Και γι'αυτό χάλασε το σχέδιο του Πέτρου που ήθελε να περάσει η ομάδα αναίμακτα στο κάτι σαν πρωτοδικείο.Δεν είναι η ΑΕΚ για πρωτοδικείο και δεν θα καταλήξει εκεί σας διαβεβαιώ.Μπορεί να αποχωρήσει όποτε θέλει κι εκείνος,δε θα πάρει και την ΑΕΚ μαζί του όμως.Κι ας έκανε τις συμμαχιες του ώστε να αποκτήσει λαϊκό έρισμα υποσχόμενος ακόμα και βοήθεια στο γηπεδικό ζήτημα.Ακόμα και σε αυτό έπεσαν οι μάσκες και ο κος Αδαμίδης το ομολόγησε.
    Το φάκελλο του γηπέδου τον έχει μόνον ένας μέτοχος και ο μόνος στον οποίο έχει γίνει νύξη είναι ο κος Μελισσανίδης περίπου ένα χρόνο πριν.Δεν επιθυμεί να εμπλακεί ακόμα και το σεβάστηκα.Η οικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη για όλους μας και η ΑΕΚ πληρώνει τα λάθη μας.Όσο κι αν προσπαθήσει ο αμαρτωλός τύπος ή οι υπεύθυνοι της κατάστασης,δεν πρόκειται να γίνει βήμα πίσω.
    Το other people's money έλαβε τέλος και οι δρόμοι είναι δύο: η συμμαχία με τον κο Μελισσανίδη όταν συντρέξουν οι προϋποθέσεις ή ο δρόμος του ονειροπόλου Τάκη.Σε καμία περίπτωση όμως ο δρόμος δεν περνάει απ'το πρωτοδικείο.Ας ζητούν συμβουλές απ'όποιους θέλουν κι ας διαδίδει ο Πέτρος ότι θέλει για «προγραμματισμένες συνευρέσεις».
    Φέτος ο κόσμος της ΑΕΚ παίρνει μία πρόγευση του τί θα συνέβαινε με το πρωτοδικείο.Το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο και απαιτούνται εξαιρετικές αντοχές από τον κόσμο μας.Είχε δοθεί μια υπόσχεση παλαιότερα,ότι η ΑΕΚ πρέπει και θα κρατηθεί μεγάλη.Η υπόσχεση αυτή ισχύει κι ας χρειάζεται να περάσει από την πλήρη απαξίωση και να πληγωθεί ο εγωισμός μας.
    Το ξέρω ότι δε χρειάζεστε χρήματα.Όπως κάνατε εσείς την έρευνά σας,έτσι την έκανα κι εγώ για σας.Σας είπα παλιότερα ότι αναθεώρησα και σας εξαίρεσα.Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ επικίνδυνο μόνο και μόνο που επικοινωνώ από αυτόν εδώ το χώρο και δημοσίως.
    Συμμάχους έχετε και ο Τάκης σας γνωρίζει και προσωπικά.Όχι στενά αλλά τον τρόπο τον ξέρετε και τον έχετε.Όπως και την αφορμή διά του ιδρύματος.Καταλάβατε πού αναφέρομαι.Εκείνος θα σας πεί για ποιό λόγο δέσμευσε το χαρτοφυλάκιό του.The concept is important in several types of situations such as an investment security,including working through a bankruptcy.
    Οικονομικά γνωρίζετε,δε χρειάζεται να το προχωρήσουμε περισσότερο.
    Εύχομαι να σας διαφώτισα όσο καλύτερα γινόταν και να διαβάσατε πάλι πίσω από τις γραμμές.Την έχετε την αντιληπτική ικανότητα και είστε πλέον κοινωνός των εξελίξεων.
    Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Καζαμία: Συμφωνώ με ό,τι λέτε παρότι σε ορισμένα σημεία μπερδεύομαι. Κοινωνός των εξελίξεων έγινα εντελώς άθελα μου, απλά όσοι με γνωρίζουν προσπάθησαν λόγω της τρέλας που κουβαλάω, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. Φυσικά την δουλειά μου για την ΑΕΚ θα την συνεχίσω στο επίπεδο της λαϊκής βάσης. Το blog θα είναι πλήρως ενημερωμένο και σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ: ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΥΘΥΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή