Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ

           Πληροφορήθηκα κι εγώ, οτι κατά πλειοψηφία εγκρύθηκε η σύμβαση για το προπονητικό κι άρα πέσανε και οι σχετικές τζίφρες. Δεν ψήφισαν υπέρ, η Ένωση 1924 καθώς και η ερασιτεχνική. Στην τελευταία δίνω συγχαρητήρια διότι κράτησε μια σταθερή κι αταλάντευτη θέση. Θα μου πείτε και τι έγινε; Στην ουσία τίποτα, αλλά κάποια πράματα γράφουν ιστορία. ( η κύρια διαφωνία ήταν να μειωθεί το μίσθωμα κατά 20%).
          Μετά λοιπόν απο 12 χρόνια, θα περάσει στην κατοχή της ΑΕΚ. Πώς όμως; Με τι τίμημα; Αναφέρονται κάτι όροι που ο καθένας μπορεί να τους πάρει όπως θέλει. Και σίγουρα είναι ασαφείς, διότι κανείς δεν ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν τότε στην περιοχή ή αν θα υπάρχει ΑΕΚ κυριότερα. Μιλάω με την σημερινή της μορφή. Διότι αν πλέον η ομάδα βρίσκεται σε 5000 διαρκείας ή είναι καταχρεωμένη, πώς να το αγοράσει το διαβολεμένο στολίδι της;
        Και πραγματικά είναι στολίδι απο όσα είδα να φτιάχνονται και σαν κόσμημα  αγοράσθηκε απο τον κύριο Νοτιά που έδωσε 127000 ευρώ το στρέμμα, ενώ οι τοπικοί κτηματομεσίτες λένε οτι η γη εκεί πηγαίνει μέχρι 50000. Δεν έχει σημασία αυτό όμως τόσο πολύ, αφού αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του μεγαλομετόχου μας κι όχι της εταιρείας μας. Εμείς στο νοίκι είμαστε ακόμα και σε 12 χρόνια, ποιός ζει και ποιός πεθαίνει.
      Πιο πολύ σημασία έχει οτι το τίμημα καθορίσθηκε περίπου ισόποσα με αυτά που πληρώνουμε σήμερα για το,τι εγκατάσταση χρησιμοποιούμε ( με ετήσια αύξηση της τάξης του3,6% ). Που βέβαια δεν είναι κι ακριβώς έτσι, διότι τα λειτουργικά  έξοδα σίγουρα θα είναι παραπάνω απο τους Θρακομακεδόνες, κατά πόσο δεν είναι δυνατόν να το ξέρω. Επίσης σημασία έχει οτι ο κύριος Νοτιάς έβαλε και μια ρήτρα 4 μύρια σε περίπτωση που δεν το πάρουμε κι οτι το ενοίκιο το θέλει μπροστά καθότι δεν μας πολυεμπιστεύεται και πολύ. Και πολύ καλά κάνει λέω εγώ, απλά η ομάδα τυγχάνει δικιά του και το ταμείο της εκείνος το ορίζει. Εκτός αν δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του.
      Αλλά η ύψιστη σημασία είναι οτι για τα χρόνια αυτά, ο αγαπητός εφοπλιστής δέθηκε με την ομάδα μας. Και στο budget που θα συντάσσει ετησίως, θα πρέπει να υπολογίζει και αυτό το έξοδο που θα γεμίζει την δεξιά τσέπη του και που ταυτόχρονα θα αδειάζει την αριστερή του. Κι οτι σε περίπτωση που δεν στέλνει τα εμβάσματα για τις πληρωμές, εύκολα το πάγιο στοιχείο του αυτό μπορεί να απορροφά πέτρες και λοστάρια που θα συνοδεύουν την αυθόρμητη αγανάκτηση του λαού της ομάδας μας. Άρα λοιπόν θεωρώ οτι δεν θα έχουμε πια χρηματοοικονομικά θέματα στο μέλλον. Κάτι είναι κι αυτό.
       Το στολίδι όμως αυτό, δεν μπορεί να στεγάσει τον μίσκουλα και τον σέσκουλα που έχουμε σήμερα. Θέλει τα στολίδια του κι αυτό. Κανά δυο παικτάρες, έναν προπονηταρά και τους αντίστοιχους υπεύθυνους ντοπαριστάς ( " εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο " - σικ ). Επομένως κύριε Νοτιά πρέπει να κάνετε την επόμενη κίνηση σας για το έργο σας, αλλά και για μας που θέλουμε να ξαναέρθουμε στο γήπεδο και να ζήσουμε τον μύθο μας. Διότι αν δεν μας φέρετε μέσα, τότε με τι λεφτά να πάρετε το ενοίκιο; Εμας, βεβαίως μας ενδιαφέρει το προπονητικό, αλλά θα πάμε μια φορά να το δούμε. Εμείς, όπως και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων,  στο γήπεδο συνήθως πηγαίνουν. Εκτός αν η μια εταιρεία σας ( ΑΕΚ ) θα αυξάνει τα χρέη της, ενώ η άλλη ( Μεσογαία ) θα πλουτίζει. Δεν θα το δεχτεί κι αυτό ο αυθόρμητος κόσμος μας.
       Επομένως ίσως δεν πολυπειράζει που θα πουληθεί ο Σκόκο κι ο μουρλοαφρικάνος, αλλά δεν μπορεί να αντικατασταθούν με τον Ταυλαρίδη και το ταλέντο απο την Γκάνα. Θέλει άλλα πράματα γιατί εντάξει να τιμωρηθεί ο κόσμος που πίστεψε κάποιον κάποτε ( πίσω του ήσασταν αν δεν κάνω λάθος ), αλλά δεν θέλεουμε πια να τιμωρηθεί και το προπονητικό σας με παίκτες αμφίβολης αξίας. Έτσι δεν είναι κύριε Νοτιά ή μήπως κάνω κάποιο λάθος; Αν κάνω, παρακαλώ διορθώστε με. Διότι για την σύμβαση δεν ξέρω πολλά και δεν σκοπεύω να γίνω ΚΑΙ συμβολαιογράφος, αλλά για το τι παίκτες είναι αυτοί που διαβάζω ονόματα, κάτι σκαμπάζω.
        ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ. Πιστεύω να ακούτε Σαββόπουλο που και που.
        ΥΓ. Χαιρετίζω την έναρξη του διαχειριστικού ελέγχου. Ορθότατα, αλλά θέλουμε ανακοινώσεις για να βάλουμε τους ήρωες στο υπόγειο του μουσείου. Θα κρατήσει 4 με 5 μήνες. Δεν πειράζει. Έχουμε υπομονή ατελείωτη. Αυτή μας περισσεύει, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΓΚΕ ΓΚΕ ΚΥΡΙΕ ΝΟΤΙΑ;

19 σχόλια:

  1. προς Κάποιον: Και δεν είναι το πείσμα μου. Είναι η αλήθεια που την ξέρουμε όλοι αλλά ο καθένας τη λέει με τον τρόπο του. Και δεν μπορούν να χωριστούν τα κουκιά απο τα ρεβύθια. Αλλά θα μου πεις οτι όσπρια είναι όλα, άρα τι ασχολείσαι; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΡΑ ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΑ ΝΑΝΑΙ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΝΟΤΙΑ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΩ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΛΕΟΝ. ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς κύριο Νοτιά: Σε αυτήν την πισίνα την τριγωνική, θα μπαίνει ο Ταβλαρίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Ικανοποιημενος φαινεται να ειναι ο Νοτιας,αφου υπογραφηκε η συμβαση του προπονητικου.Και πως να μην ειναι αφου με αυτον τον τροπο κατωχυρωνει οτι λεφτα εχει χασει λογω "αθωωτητας" στην ΑΕΚ.Οσο βεβαια,παραμενει ιδιοκτητης της ΑΕΚ,η μια τσεπη θα θρεφει την αλλη,αλλα αποτερος σκοπος ειναι να υπαρξει τελικα μια τσεπη,αυτη της "εισοδου".Στοχος του πλεον ειναι να ξεφορτωθει και την ΠΑΕ,με οποιον τροπο ειναι δυνατον,ακομα και να συνεργαστει για καποιο διαστημα με τον Μελισσανιδη,η ακομα και να ενδωσει σε ενα σχημα λαικης βασης με τον "αθωο" Τακη..!!!Και θα στειλει τωρα ο θειος απο το Αμερικα και τιποτα ψιλα για να τρεξει τις υποχρεωσεις της ομαδας,κυριολεκτικα ψιλα μπροστα στις αναγκες της.Αφου αγορασε αντι με 50,με 125.000 το στρεμμα,δηλαδη τον επιασαν ΜΑΛΑΚΑ οι δικοι του ανθρωποι,επιασε κι αυτος μαλακες ολους τους υπολοιπους και την ΑΕΚ μαζι.Αλλα ο Νοτιας ξεχναει κατι πολυ ΒΑΣΙΚΟ.Δεν θα του κανω την χαρη να του το θυμισω,αλλωστε σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα θα το βρει μπροστα του,και τοτε θαναι αργα για δακρυα Στελλα,σορρυ, Νοτια ηθελα να πω...Να σημειωθει οτι το σιχαμα ειχε δουλεια και δεν πηγε να δωσει παρων,και φυσικα το παρων δεν το εδωσε ουτε ο Παππας.Ολα ηταν τακτοποιημενα απο πριν,οποτε δεν υπηρχε λογος να χανουνε την ωρα τους.Και ελπιζω ΤΩΡΑ, σε μια παρεμβαση-σχολιο του Καζαμια,μια που συνηθιζει να επεμβαινει καθε φορα που γινεται κατι σημαντικο.θα ηθελα την αποψη του για την υπογραφη της συμβασης,κιαν τελικα ειναι αποικιοκρατικη, οπως ειχε αναφερει η Αννα,η οχι...Ειλικρινα κυριε Νοτια,λυπαμαι που ξεχασατε κατι το ΒΑΣΙΚΟ,αλλα ετσι οπως τα κανατε...φατε τα θα σας πω σε λιγο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα αγόρια.
    Μία απορία έχω.Αν δεν είναι έτοιμο το προπονητικό στην ώρα του και όπως πρέπει, υπάρχει ρήτρα υπέρ της ομάδος?
    Γιάννη,αυτό περίμενε. Τόσον καιρό, χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ομάδα, περίμενε την υπογραφή. Μπορεί αυτό να είναι και η ουσιαστική διαφωνία με το ρασοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα παιδια.
    Σχεδον μεσανυχτα αλλαξε ο ορος που αφορα στην αφαιρεση τελικα του ποσου των εκμισθωματων στην τελικη αγοραστικη τιμη, after 12 years old whiskey. Και περασε η συμβαση.Να μας ζησει.
    Ολα τα εκανε μονος του ο Αδαμιδης δηλαδη.Και σωστα.Αφου γι'αυτο ειναι εκει. Εκτος απο το να μαζευει τις μουτζες και τα βρισιδια,να μαζευει και τα πληρεξουσια.
    Οι μνηστηρες-απαντες αποντες-εχοντας εξουσιοδοτησει τον μετοικο Δικοστειρο των εκ' Σκυρας,επεισαν την Πηνελοπη να ενοικιασει τον υπο κατασκευη αργαλειο και εκει να συνεχισει να υφαινει το ατελειωτο υφασμα,περιμενοντας τον "καλο της" ο οποιος τουτη την ωρα κανει παρτουζες στο νησι της Κιρκης.
    Εσπασε ο τροχος απο το αρμα του Μενιπου του Στρουμπουλου,επεσε σε θαλασσοταραχη ο εκ Χιου ναυκρατος Αμερικιος,επισης, ερριδες στην αυλη της οικιας του δεν αφησαν και τον Δωματιο τον πωγωνιτη τον Λεοφοροαλεξανδρευς να φτασει και αυτος στο συμποσιο.Ομως εστειλε τον λατομο και φιλο Κανελεα τον Σκυροδεματη επονομαζομενον και "Λαικον".
    Ο Αργος,γερος και βαριεστημενος,εκοβε βολτες στα ποδια των εναπομειναντων καλεσμενων,κατουρωντας στα ποδια τους.
    Προκειται οντως για "στολιδι". Στολιδια φορανε και οι γυφτισσες βεβαια,αλλα αυτο ειναι ασχετο.
    Ειναι σημαντικο να υπαρχει ενας τετοιος χωρος.
    Διαφωνιες παντα υπαρχουν.Ποτε δεν υπηρχαν;
    Εδω κατα την ανεγερση του Παρθενωνα, υπηρχαν ενα καρο αντιθετες και αρνητικες γνωμες. "υπερβολη", "ασχημο","υβρης" και τετοια πραγματα ακουγονταν και τοτε για το υπεροχο -ακομα και σημερα- οικοδομημα.
    "...σκορπας τα ταλαντα μας ασκοπως και με επαρσ;ση ρε στραβοκεφαλε για χαρη της καριολας της Ασπασιας που θελει κι'αυτη τον ναο-οικια της..." ειπε καποιος.
    "Ποιος το ειπε αυτο;" αστραψε ο Περικλης ο περικεφαλεας. "...να δωθει αμεσως σαν πληρωμα στην τριηρη του Λυκοδημου.Σ'αυτην που την απαρτιζουν μονο Σκυθες καλοσχηματισμενοι και "πεινασμενοι" κωπηλατες. Και να μην ανησυχει. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να κωπηλατησει".
    Ισως μετα απο χρονια να το δουμε και εμεις αλλιως το εργο.
    Απλα τωρα θα πρεπει να συμφωνισει και ο οποιοσδηποτε επομενος επενδυτης που θα ηθελε να μπει.
    Επισης,ΧΕρετιΣΤΙΚΕ η προοπτικη συμμετοχης του φιλαθλου σε καθε επιπεδο συναποφασης και εξουσιας(!!) της εταιρειας.
    Χαιρετα μου τον πλατανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ24 Απριλίου, 2010 16:39

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ,ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΜΕ 7000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΕΝΔΗΤΕΣ.ΕΠΕΝΔΗΤΕΣ.ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς monegascos και Άννα: ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ: ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Στουρνάρα Θανάση: ΕΠΕΓΔΥΤΕΣ , θα έλεγα πιο σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Steven, δε γνωρίζω ποιος είναι ή τι σχέση έχει με την ΑΕΚ, ο αγαπητός Καζαμίας, αλλά πιστεύω πως θα απαντήσει σε όλα. Είναι κύριος. Ασχέτως τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται λέει ο ποιητής και εγώ συμπληρώνω τα όμορφα προπονητικά(που δεν ανήκουν στην Ομάδα μας)όμορφα καίγονται ή γίνονται πόλος έλξης πετρομάτων της περιοχής ή κλάδων ελιάς που αφθονούν επίσεις τριγύρω, και έχουν και κάποιο βάρος σε σχέση με τα άλλα είδη ξυλίας όπως και να το κάνεις...
    Να δώ εγώ μετά τι θα πουλήσει ο Νοτιάς και ο καζαμίας στην ΑΕΚ στην 12ετία.
    Και τα κοντινά σπίτια έχουν και κάποια απόσταση χώρια ότι κυκλοφορούν και πολλοί αλλόφωνοι στην περιοχή οπότε άντε να ρίξεις το φταίξιμο κάπου.
    Νοικιάζω ένα χώρο σημαίνει ότι φροντίζω και ο νοικάρης να έχει δουλειά για να πληρώνει το ενοίκιο διαφορετικά ουκ λάβεις εκ του μη έχοντος, δηλαδή φαλιμέντο της ΑΕΚ που έχει πελάτες τον κόσμο ο οποίος είναι δυσαρεστημένος και δεν τρώει φούμαρα με μεταγραφές Λυμπερόπουλου,Τάτου ή ξοφλημένου Ταυλαρίδη.
    Και μετά Κύριε καζαμία ο Καρράς και ο Χριστοδουλόπουλος θα έχουν κάποιους τεράστιους συναυλιακούς χώρους το καλοκαίρι στα Σπάτα για τις εκδηλώσεις. Το χειμώνα;
    Ε,χορταράκι έχει μέσα, προβατάκια βάζουμε...
    ΥΓ: Τα 120.000 που αγοράστηκε το στρέμα είναι σίγουρο ότι ''στεναχώρησαν''τον κο Νοτιά;
    Ή μήπως 25 κατασκευαστές πλυντηρίων το προτείνανε;
    Μήπως μας απαντήσει επι του θέματος ο κος καζαμίας, ο ξέρων τα θέματα εξ'Αμερικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι ομως,κανεις απο αυτους που ειχαν δικαιωμα να ζητησουν αναβολη δεν το εκανε...Αλλοι δεν πηγαν καθολου.Ο Νοτιας,ειναι ο ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ κερδισμενος απο αυτη την υποθεση,και δεν ειναι καθολου τυχαιο που εστειλε τον Αδαμιδη στον Αγιοστρατιτη να ρωτησει για την "Αγια Σοφια",αφου τωρα πρεπει να κανει και το ανοιγμα στον Μελισσανιδη.Υπολογιζει οτι η Μεσογαια μαζι με τον Γαντζουλα ισως μπορει να σηκωσει γηπεδο στην Φιλαδελφεια και πρεπει να αρχισει να το ψαχνει....Ειπαμε ομως,ειναι ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ κερδισμενος...και ειμαι σιγουρος οτι και ο Καζαμιας συμφωνει,ασχετα αν κι αυτος ψαχνει το τι μπορει να παει στραβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χαράλαμπο: ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Η ΟΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΟΙΝΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς monegascos: ΓΑΤΖΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ; ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ: ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΤΡΕΜΩ. ΡΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Απριλίου, 2010 23:48

    Επειδή ειμαι άυπνος επί διήμερο, χρειαζόμουν κάτι να με στείλει γλυκά για ύπνο. Σκέφτηκα...χαμομηλάκι, τίποτα τοπικά προϊόντα, καμιά ζεστή σούπα, αλλά ευτυχώς υπήρχε ο τελικός κυπέλλου...δεν υπεισέρχομαι στα της ΑΕΚ και της σκανδαλώδους σύμβασης, διότι θα πάω τριήμερο αϋπνίας από την τσαντίλα μου και δε λέει. Έχω στόματα να θρέψω, όπως και ο μαστίχας ο νεοϋορκέζος άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω δεν βλεπω γιατι να εκτεθει,την αθωα γνωμη του λεει.Τον εχετε προγκιξει τον ανθρωπο,κι οχι τιποτα αλλο,ηθελα και την αποψη του για το ζωδιο μου για τον Μαιο.Παλιοπαιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακαλουσα να το παρει η πρασινη χλοη,για να εχω την ευκαιρια να (ξανα)δω το Νιοπλι να χοροπηδαει σα μαστακας με προβλημα στους προσαγωγους.
    Ειναι υπερθεαμα. Οπως και το να τον βλεπεις με κουστουμι. Το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι: "τι θελει αυτος εκει μεσα"; Ειναι σαν βατραχος με σμοκιν.
    Ο προεδρος της Δημοκρατιας δεν ξαναπατησε.Το πηρε το μηνυμα.: "πηγαινε να παραλαβεις κανενα χρυσο κλειδι,και μη καθεσαι εδω γιατι θα σε γδαρουμε και θα απλωσουμε το τομαρι σου στα καθισματα,για να ξεραινεται στον ηλιο."

    "...σας παρακαλω να παρακολουθειτε καλυτερα τα ΓΡΑΠΤΑ μου..." ειπε ο καθηγητης του Χαρβαρντ,ο Τσομσκυ της ΠΑΕ
    κατα κοσμον "καζαμιας" που αφου δεν μπορεσε να προβλεψει τα δικα του δεινα και γκαφες, μας προτρεπει να τον παρακολουθουμε προσεχτικα μη και χασουμε κανενα επεισοδιο απο τα προσεχως. Τα οποια οπως και να εξελιχθουν,θα ειναι χωρις εκεινον. Μαλλον η αφεντομουτστουναρα του χαλουσε το σημα και δεν εβλεπε καλα.
    Ενω τωρα εχει σημα καμπανα.
    Κανενα "σιγουρο" στο στοιχημα,εχεις να μας δωσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς Χρήστο: ΝΑΙ ΒΡΑΔΥΠΟΡΕΙΑΚΟΣ- ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ ΓΚΑΡΑΝΤΙ Χ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς monegascos: TO NA ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ, ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το οτι "περασε" η συμβαση για το προπονητικο τι σημαινει αραγε για τον Νοτια; Οτι θα συνεχισει με μεγαλυτερο και πιο σταθερο ρυθμο να δινει λεφτα στην ΠΑΕ,ωστε αυτη να τα δινει με την σειρα της στην αλλη εταιρεια την "Μεσογαια";
    Η οτι θα σταματισει να πληρωνει και θαν τα περνει πια,μονο απο τα Σπατα; Και τι τον νοιαζει αν εχει η οχι η ΠΑΕ λεφτα καθε μηνα για τα νοικια; Ενδιαφερεται-η καλυτερα,θελει- καμια τραπεζα να εισαι συνεπεις σε δανειο που εχεις παρει απο αυτην;
    Εκτος και αν εκανε αυθυποβολη,σαν τελευταια λυση στο προβλημα της αιμοραγιας και του τελματος που εχει περιελθει σαν μεγαλομετοχος στην ΠΑΕ. Να ειπε δηλαδ : " συνεχεια πληρωνω ρε πουστη μου και δεν παιρνω τιποτα πισω. Πρεπει να βρω ενα κολπο να ξεγελω τον εαυτοβ μου οτι εισπρατω."
    Και ετσι σκαρφιστηκε την επενδυση στα Σπατα,για να εξαναγκασει τον εαυτο του να συνεχισει να πληρωνει στην ΠΑΕ,ωστε να εχει "εσοδα" απο αυτην μεσω Σπατων.
    Αρα και την ψευδαισθηση της "επιτυχημενης επιτελους εμπλοκης".
    Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
    Και ο Δ.Χ. να τρεχει στον Αγιοστρατιτη, του "Αγια Σοφια". Με τον αεικινητο 36χρονο πληρεξουσιολογο. Και μολις βγηκαν απ'το γραφειο του, ελαμπαν. Φωτισζν σαν λαμπες κατοσταρες.
    Και ειπαν εκπληκτοι.:
    "Τελικα ναι,μπορει να γινει γηπεδο στον αγρο του Κεραμεως,στην Ν.Φ. Κοιτα να δεις. Μα πως δεν το ειχαμε δει τοσο καιρο; Απορω τι καναμε τοσα χρονια και τρεχαμε εδω και κει μονο και μονο για να μη φτιαχτει τιποτα στον καταλληλο χωρο.Και χρονο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή