Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΛΑΙΚΟΤΑΤΗ ΒΑΣΗ

           Μου κόπηκε ο ειρμός, αφού είχα κείμενο για τα σαράντα του πατέρα μου ( θα μου πείτε και σωστά ποιόν ενδιαφέρουν αυτά ), και άντε να πούμε για τα μοντέλα. Που προτάθηκαν τέσσερα αλλά φυσικά επειδή είμαι μηχανικός κι όχι απλώς περιδιαβαίνων θεωρητικός μαλάκας τύπου κούριερ, τα μόνα εφαρμόσιμα  στην χώρα του Καραγκιόζη, είναι ένα, δηλαδή δυο. Το δεύτερο όμως είναι μυστικό κι έργο δικό μου. Που γεννήθηκα για να κάνω χαβαλέ με τους σοβαρούς. Τους σοβαροφανείς τους σέβομαι διότι βρίσκω εύκολα το κουμπί.
        Ας πούμε τον εφοριακό που κόπτεται για τον σωστό έλεγχο και να μην χάσει χρήματα το κράτος αλλά ούτε και ο έφορος. Και να ανακαινισθεί το πατρικό σπίτι στη Μάνη, που ούτε στο πόθεν έσχες μπαίνει αλλά κι εύκολα τα λεφτά δίνονται μαύρα και κυμπάρικα. Ή τον στρατιωτικό που φυλάει τα σύνορα και δεν μπαίνουν οι Σκοπιανοί. Ή τον ποδοσφαιριστή που φυλάει την φανέλλα αλλά χθες ήταν στα μπουζούκια μέχρι τα χαράματα. Ή την τσοντού που γαμιέται χωρίς να ξέρει την δημοσιοποίηση των προσωπικών της στιγμών. Μην φοβάστε τους σοβαροφανείς, αρκεί να τους καταλαβαίνετε.
     Τους σοβαρούς να φοβάστε. Τον γιατρό που για να το κάνει καλά θέλει φακελλάκι. Τον προπονητή που τα δίνει όλα ΜΟΝΟ για την ομάδα του. Τον ιμάμη που κόπτεται για την σωτηρία του λαού και ξεβρακώνει ανήλικα. Τον υπουργό για το καλό μας που δεν ξέρει τίποτα για τον πλουτισμό του και πλήθος άλλα σοβαρότατα κι άκρως επικίνδυνα.
         Και δουλειά δεν γίνεται αν δεν περνάμε καλά κι αν δεν κάνουμε και την πλάκα μας. Διότι απομακρυνόμαστε απο την ουσία της γέννησης μας. Που ψάχνουν οι σοβαροί τι είναι πριν το μηδέν και το άπειρο, τι μετά το τέλος και τα λοιπά συναπτά ευαγγέλια. Κι εμείς τα μοντέλα.
        ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ, ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ : ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Η ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ; ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΟ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΛΕΣΧΗ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ; ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΤΗ " ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ"; ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ( ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ) ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ.
       Δεν είναι κακό αυτό, ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ, αλλά δεν συμπλέει με τις τοποθετήσεις μου. Τις πελατειακές ελευθερίες μου. Και σίγουρα ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ είναι λαϊκή βάση. Κι ήσασταν και του κόμματος με τον Καπετανάκη, όχι του Τσιτσάνη. Και παρασύρετε και τον Τάκη, που αν το πιστεύει τόσο πολύ το μοντέλο " λέσχη φίλων" , καλό θα ήταν να το υλοποιήσει πρώτα στον Τιτάνα ( δεν υπάρχει Έλληνας που να μην είναι φίλος του τσιμέντου ) και μετά άνετα να το κάνει και εξαγωγή στην ΑΕΚ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ.
         Έτσι δεν είναι <<ξενέρα>>, που αφού έχεις ξενερώσει βάσει ονόματος, γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ; Θα λύσεις κάτι μέσα στο ξενέρωμα σου; Εκτός αν το ξενέρωμα οφείλεται αλλού ίσως σε αυτούς που έδωσε στην αστυνομία ο πάλαι ποτέ αρχηγός σου που δεν έχει φορολογική ενημερότητα, αλλά τις εταιρείες τις έκανε μια χαρά στην πλάτη της ΑΕΚ και μου φύτεψε τον Ζήκο που σήμερα είναι manager της αλογοτροφής. ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΝ ΒΑΡΑΓΕ. ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ;
         Το ένα μοντέλο το είπαμε. Δηλαδή το μοναδικό προτεινόμενο, που και σε αυτό δεν υπάρχει μπροστάρης ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Η ΛΕΣΧΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΦΙΛΩΝ - ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ SUPPORTERS. 10000 ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΦΥΣΣΑ Η ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ.
        ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΜΙΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, "ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ;"  ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ή ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ; ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΑ; ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
      ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΥΠΕΡΜΠΑΡΣΤΕΛΟΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ( Η ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ) ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ Η ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ; ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΕΝΝΟΩ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
     ΥΓ1. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14:15 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ. ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
     ΥΓ2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΕΝΟ ΝΑΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΆ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ. 4 Η ΩΡΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ . ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΕΝΝΟΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ.

29 σχόλια:

  1. Οταν σας λεω εγω οτι μπερδευτηκαμε δεν εννοειτε να το καταλαβετε.Στη μαζωξη δεν θα ειναι η οργανωση του σιχαματος,που δεν ξερει τιποτα για την ανακοινωση για τον προπονητη.Αλλα θα ειναι ολοι σχεδον οι αλλοι,που ειναι υπερ,αλλα κατα εν μερει του υπερ,και εναντια στο υπερ του κατα...Κωλος η κατασταση.Και θα σκεφτει αν θα μεινει ο Σκοκο,γιατι ακομα ειναι δυστυχισμενος,ασχετα αν ο Αδαμιδης του εδειξε τις μακετες του προπονητικου.Γιατι ο Σκοκο,που ειναι ενα κλικ κατω του Μαραντονα,και στην πρωτη πενταδα στους παγκοσμιους παιχτες,θελει και τις ανεσεις του...Επεσαν και οι υπογραφες για το προπονητικο,οποτε ο Καζαμιας ανετα τωρα,πιστευω,μπορει να ειναι λιγο πιο χαλαρος και "λυμενος" στα σχολια του,αφου ηταν υπερασπιστης μεχρι κοκκαλο της μη αποικιοκρατικης-κατα την Αννα- συμβασης.(Δευτερο καλεσμα...).Τραβατε να δειτε καινα μιλησετε με παραγοντες-σοβαρους-του Αρη,και να δουμε αν συνεχισετε να μιλατε για το μοντελο αυτο.Οσο για τον Καννελοπουλο,κυριε Τακη εμενα δυο θειοι μου δουλευουν στον Τιτανα και αναρωτιουνται αν αυτο που θελετε να κανετε στην ΑΕΚ,μπορειτε να το εφαρμοσετε και στην εταιρεια σας,γιατι εχουν βλεψεις για ψηλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: Εγώ θα πάω, διότι θέλω να γνωριστώ με την οργάνωση των 5000 μελών. Μου αρέσουν οι αγωνιστές. Πιστεύω οτι ο Μαραντόνα αδικεί τον Σκόκο. Μάλλον τον Μπαίρνει απο το Μέσι. Ο Τάκης έχει αρχίσει τις διαδικασίες για τον Τιτάνα νομίζω. Για να δικαιώσει τους συγγενείς σου. Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΤΕ ΠΟΝΗΡΕΥΤΗΚΕ. ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΠΡΙΝ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ; ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ; ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΝΟΩ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΣ. ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ; ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΕΓΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΞΑΝΑΛΕΩ.
    Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ; Ο ΤΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ; ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΟΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΞΑΝΑΛΕΩ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΖΑΜΙΑ, ΘΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΣΟΥ Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΟΣΟΥΝ; ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη, ο καθένας θα πάει για τους δικούς του λόγους στη μάζωξη. Δες το και σαν προσωπική ανάγκη για έκφραση. Γιατί γράφουμε εδώ? Έχουμε αγάπη βαθιά, αγωνία για το μέλλον , μαζεμένο θυμά. Τα μοιραζόμαστε και έτσι μειώνεται λίγο ή ένταση. Απο την άλλη, δηλώνεις με την παρουσία σου ότι δεν μπορεί να παίζει κανείς με την καψούρα σου. Η απουσία δίνει ένα μήνυμα, το οποίο μπορεί να εκληφθεί και ως αδιαφορία. Η παρουσία όμως, δηλώνει διάθεση αγωνιστική.
    Τους δείχνεις ότι θα σε βρουν αντιμέτωπο.
    Η απουσία της οργάνωσης είναι πλήγμα. Αντί να φυλάει Θερμοπύλες, συναλάσσεται με τον Ξέρξη για την εκδίωξη του Εφιάλτη της.
    Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι που τελειώνει η οργάνωση και που αρχίζει η Ερασιτεχνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εινα λογικο να υπαρχει καποια συγχυση. για το συλλαλητηριο λεω.
    Οσο αφορα στους στοχους του,στα κινητρα του.Και ειναι λογικο.Ειναι νωρις.Συμβαινουν πολλα.Τα μετωπα επισης πολλα. Οι αποψεις απειρες.Αλλα ειναι σημαντικο που θα συμμετασχουν σχεδον ολοι οι Σ.Φ.ΑΕΚ. Τουλαχιστον οσοι μπορουν.Και πολλοι "ανοργανωτοι" ασφαλως.Τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ξεκαθαρα για ολους. Ειναι αρχες. Το σιγουρο ειναι ομως οτι οι προθεσεις ειναι απλες.και οι σεκτες,εστω και ετσι,προχειρα-προχειρα,δειχνουν να συγχνωτιζονται.
    Και δυσκολα θα βγει ξεκαθαρο μηνυμα απο αυτο το -αναμενομενο-μπαχαλο.Αλλα ειναι κατι.
    Και η "οργανωση" να λαμπει δια της απουσιας της,δινοντας ετσι σε αυτο το συλλαλητηριο ακομη μεγαλυτερο "βαθος" και μεγαλυτερο χωρο.
    Φτανει πια με το 'καπελωμα" των συγκεντρωσεων απο το "ΠΑΜΕ". Λες και χρειαζεται πιστοποιητικο φρονηματων για να διαδηλωσεις-τουλαχχιστον-την αηδια σου και την απεχθεια σου σε αυτα που σε ενοχλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια το ξαναλεω,για ποιον ακριβως λογο γινεται η μαζωξη? Θα μαζευτουν τοσοι ανθρωποι,για ποιον σκοπο? Τι ζητανε και τι θα φωναξουν? Κατω ο Αδαμιδης? Κατω οι ιμπεριαλιστες της ΑΕΚ? Κατω τα χερια απο την προσφυγια? Τι ακριβως....? Και που την ειδες Στηβεν την ανεξαρτητη δικαιοσυνη εσυ στην Ελλαδα? Γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν δικαστη να εχει τα αρχιδια να παει εναντια σε καποιους γαμημενους νομους που γαμανε τον μη εχοντα και κανουν αερα στα αρχιδια του κατεχοντα...Και ματαια περιμενεις τον Καζαμια,εσυ και εγω και η Αννα και οποιος αλλος...Οταν ο ιδιος παραδεχεται οτι εβλεπε να τον βλαπτουν και δεν μιλαγε,οταν εβλεπε οτι κλεβουν την επενδυση του και εκανε μοκο,οταν ηξερε και ξερει προσωπα και καταστασεις που ληστευουν την ΑΕΚ και τους περιμενει στην γωνια μονο και μονο για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ οφελος και οχι για το καλο της ΑΕΚ,τι να κατσουμε να συζητησουμε τωρα....Μονος του τα ειπε στο blog δεν τα βγαλαμε απο το κεφαλι μας.Μεχρι και το οτι θα βλαπτονταν ατομα που δεν επρεπε ειπε, και τι δεν ειπε...Και πηγαινετε εσεις στη μαζωξη να φωναξετε κατα αυτων που εφεραν την ΑΕΚ σε αυτη την κατασταση και που οι μισοι ειναι ακομα στην διοικηση,οπως ειπε ο Καζαμιας (απομειναρια υπαρχουν ακομα...).!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οκ.Ελάτε μην τα μηδενίζετε όλα.Μην κατηγορείται την οργάνωση γιατί όπως λέει και ο ποιητής όποιος πολεμά την R πολεμά την ΑΕΚ. Δεν υπόγραψαν λένε τα παιδιά για το συλλαλητήριο. Γιατί άραγε? Μήπως επειδή δεν θα είχαν τα πρωτεία για την πρόταση? Μήπως επειδή δεν τους αρέσει και εξυπηρετεί ο σκοπός της διαδήλωσης?
    Οκ. Μην τα μηδενίζουμε όλα. Τα παιδιά θα μας ξαναδιασκεδάσουν με το χιούμορ τους, θα πρωτοτυπήσουν πάλι βρίσκοντας κάποιο άλλο τρόπο διαμαρτυρίας. Ας θυμηθούμε τότε με το βάψιμο των καθισμάτων , πλάκα είχε γελάσαμε και δεν πληρώσαμε και το κατιτίς μας.Χα ΧΑ κάτι θα βρούν τα παιδιά. Μπορεί να λέει και καμμιά μπαρούφα ο πρόεδρος αλλά οκ δεν είναι λαμόγιο. Κάτι θα βρούν τα παιδιά. Κι όσο για αυτά που ανέβασαν στην σελίδα τους τυχαία ανέβηκαν ίσως και να ήταν χακεράδες οι άθλιοι που βρήκαν την στιγμή να τινάξουν στον αέρα την ενότητα της ομάδας. Αλλωστε το δήλωσε και ο αρχηγός πως είναι αποτυχία και η πρώτη θέση στα play off. Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει.
    Οκ. Μην τα μηδενίζετε όλα.Το είπε και ο αξιότιμος κος.Χατζηχρήστος. Μόνο τα εμβλήματα έμειναν. Να έρθει ένας λεφτάς σαν το Βαρδινογιάννη ή τον Κόκκαλη να μας πάρει να τελειώνουμε. Τι να κάνει το καλό παιδί ο Σταύρος? Να έρθει λοιπόν ο σοβαρός αυτός επιχειρηματίας και να πετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής και να τον κρίνει και να τον αποκαλεί μπαρούφα και τον βρίζει μέσα από τον site του και λοιπά λοιπά , μούμπλε , μούμπλε , μούμπλε.
    Λοιπόν ξέρετε τι λέω εγώ....Πούτσες μπλέ.Αυτό λέγαμε πιτσιρικάδες όταν η κατάσταση δεν οδηγούσε πουθενά. Λες και τα έχουμε όλα στρωμένα στα πόδια μας και έχουμε και επιλογές.
    Της κοντής ψωλής τα μαλλιά της φταίνε.
    Ξυπνήστε ρεεεεεεε!!!!Αυτό έχουμε πάθει.ΚΟΝΤΗΝΑΜΕ.ΚΟΝΤΙΝΑΜΕ ΠΟΛΥ. Και ποιός να ασχοληθεί μαζί μας? Ποιός σοβαρός και μάγκας που λέει και ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ να έρθει και να πληρώσει το σκόκο?
    Το κακό ξεκινά από όλους εμάς και ο Μεσσίας που περιμένουμε πρέπει πριν από το να μας πείσει πάνω από όλα να μας ενώσει. Βάλτε λίγο νεράκι στο κρασάκι σας. Αυτό που μας ενώνει είναι η ΙΔΕΑ είναι η ΑΕΚΑΡΑ. Ολους . Φτωχούς και πλούσιους, αγράμματους και γραμματισμένους οργανωμένους και μεμονομένους ανεξάρτητους.ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.Αν κάποιους τους έθιξε το στυλ μου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Απριλίου, 2010 12:12

    Μονεγάσκε δεν είναι ο σκόκο ο νέος μαραντόνα. Είναι ο ΜΕΡΕΝΤΟΝΑ...Να πάμε να κάνουμε συλλαλητήριο για χάρη ενός ασταθούς -πλην ταλαντούχου για ελληνικά δεδομένα- παίκτη που διαλέγει παιχνίδια...αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτσής γι' αυτό θα φωνάζει....
    Ρε παιδιά, στο χωριό μου λεν και το ρητό "παρακαλετό #$%νί ξινό γαμήσ'". Παρακάλα το κωλοπαίδι, λοιπόν, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, Αδαμίδι και ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚτσή...
    ΥΓ: Όσον αφορά τη λαϊκή βάση, με καλύπτεις πλήρως -και σε σημεία που δεν είχα σκεφτεί-. Καραγκιόζης φούρναρης φάση είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστας-Φλωρινα17 Απριλίου, 2010 13:10

    Ρε, τοσες μερες μονο διαβαζω.Δεν εχω σχολιο, και εχω παθει μια συγχυση.Πολλα λογια, και ακομα περισσοτερα περιττα λογια.Μοντελα και προτασεις εναλασσονται με δικαιολογημενες αιχμες, παρεμβασεις τσοντα απο κεκαλυμμενους ξερω'γω παραγοντες?μετοχους?καραγκιοζηδες?,μια απο Σκοκο, μια απο προπονητηρια.....
    Θα βγει ακρη ρε καρντασια και καρντασινες???
    Κανε μια αναρτηση ρε πατριδα, με κρυο μυαλο ρε γαμω το μπερδεμα μου.Κατανοω οτι ειναι δυσκολο,λογω χαρακτηρα και συνθηκων, αλλα ριχτο επιτελους το πονημα σου,μετρημενο και κυμπαρικο.
    Ανοιξε τον προβολεα.
    Ο δικος σας αλλοθρησκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρτε εστω ενα Πρωταθλημα ρε μεσιες και μετα μιληστε για ¨Λαικη Βαση¨.Τα ραδικια θα ακολουθησουμε? Η τουλαχιστον φτιαχτε τα Νεα Φιλαδελφεια οπως ηταν,δωστε οραμα βρε αχρηστοι.ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ.Ετσι ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.Χ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στην ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας. Νίκησε 4-1 το Ρέθυμνο και πλέον θα αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική.



    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αεικινητος ο 36χρονος.Γηπεδο,σχεδια,παρασχεδια,συμφωνιες,προσυμφωνιες,συνεντευξεις,ανακοινωσεις,διερευνιτικες συνομιλιες,ταξιδια,Λιβερπουλ,συναντησεις,ραντεβου, κλπ. Σκουπισμα,ξεσκονισμα,πλυσημο,ξεσκατισμα,βολτα το σκυλο,κουρεμα γκαζον,σουπερ-μαρκετ,πλυσιμο το αυτοκινητο,πλυντηριο κλπ. Ποτε προλαβαινει ηθελα να ηξερα. Η πιο ταλαιπωρη Φιλιπινεζα. Χαρα στο κουραγιο της.
    Θα υπαρχει και συναντηση με τον μουσια αυριο για την "προ-οπτικη" στην ζωγραφικη και τον ρεαλισμο του Καραβατζιο...συγνωμη για την προοπτικη κατασκευης γηπεδου εκει που τωρα ζευγαρωνουν και χεζουν σκυλια.
    Και τα σκυλακια τι σας φταινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς monegascos: Όταν μιλάω για ελληνική δικαιοσύνη, το κάνω πάντα ειρωνικά. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΑΣΣΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Κώστας-Φλώρινα: Αδερφέ, δεν γίνεται τώρα. Με την είς άτοπον απαγωγή πηγαίνω, για να αποχτήσει όλος ο κόσμος τα δεδομένα και τις βάσεις. και το κείμενο πρέπει να έχει χιούμορ και μπηχτές, αλλά σε σωστή αναλογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ17 Απριλίου, 2010 17:34

    και τωρα τι;ωραια κατασταση.καλο το συλλαρητηριο ολο και κατι θα βγει,αλλασκοτιστικα για σκοκοκτλ.στα τσακιδια και ακομα παραπερα.η οργανωση δεν σημετεχει αυριο, ακομα μια φορα σκοτιστικα μην συζητασ τι χανει η ΑΕΚ.αυτα να τα βλεπει η παρεα του 20004 που αποτηχαν παταγοδοσ μαζι τουσ και μεισ που ακουγαμε για λιμνεσ και αγοραζαμε τα διαρκειασ δυο δυο και ασ πηγαιναμε γηπεδο σε 5 ματσ την χρονια.και καλα εχω μια απορεια ασ μου εξηγηση καποιοσ σοβαρα και υπευθηνα,ποιοι και ποσα εχουν βαλει στην ΑΕΚ απο την παρεα του 2004 ,γιατι καποιοσ η καποιοι εχουν βαλει αρκετα χρηματα αυτο ειναι σιγουρο,αλλα τα χρηματα αυτα πηγαν στο βροντο.πωσ δουλευτηκε ο ΝΟΤΙΑΣ η ο ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και υπεγραψαν χαρτι στον νικολαιδη δεν μπορω να το καταλαβω, οταν το ειχα ακουση λεω δεν μπορει μεγλοεπιχειρηματιεσ ειναι ολο και καπωσ θα το εχουν κλειδωσει το θεμα.και ομωσ απιστευτο λευκη επιταγη στο τιποτα οπωσ αποδειχθηκε,ουτε εναν εντιμο ανθρωπο δικο τουσ σαν θεματοφυλακα δεν εβαλαν, με αποτελεσμα την σημερινη κατασταση.και πιαστηκαν επειχηρειματιεσ κολλοσοι κοροιδα απο τον τιποτα.το μονον που εχει μεινει χειροπιαστο ειναι το προπονητικο για το οποιο θα καταλαβουμε την αξια του οταν μπει η ομαδα μεσα.τεραστια κινηση απο τον ΝΟΤΙΑ που ελπιζω να εχει ακομα ηπομονη να ασχολειθει μαζι μασ.οσο για την λαικη βαση ναι,αλλα οχι αυτη του αρη,ουτε αυτη του ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ πιστευω οτι ειναι ανευφικτεσ.κατι ποιο ριζοσπαστικο ποιο προτοπωροιακο χρειαζομαστε για να γινει ενα ηλεκροσοκ το οποιο θα αναστηση την ΑΕΚ και την διαλημενη μασ διαθεση και ψηχωλογια.ΣΤΗΒΕΝ αναμενω κινηση ανταξια τησ ΑΕΚ και τησ ιστοριασ τησ γιατι αν θημασαι σου ειχα πει καποτε ενα μουσειο τησ ΑΕΚ με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μεσα,και το μουσειο τησ ΜΠΑΓΕΡΝ ποιο απο τα δυο θα ηταν ανωτερο;ΥΠΕΡΜΠΑΡΤΣΑ,ΥΠΕΡΕΥΡΩΠΗ,ΥΠΕΡΑΕΚ μαζι σου ετσι απλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Savas: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΠΛΑ: Η ORIGINAL ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΕΦΤΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; Ο ΧΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ; ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΗΡΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο: Λες να πάθει κανά έμφραγμα απο το άγχος; Πω πω θα μείνουμε ακυβέρνητοι και χωρίς στόχους. Ο ΔΧ είπε οτι ο πρόεδρος " είπε μια μπαρούφα". ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ; ΡΩΤΑΩ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Στουρνάρα θανάση: Ξέρεις οτι παλεύουμε συνέχεια και τρώω στη μάπα και φελλούς. Άβουλους που θέλουν να καπελλώσουν τα πάντα. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΑΜ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Η ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΜΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Ή ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. ΤΟΣΟ ΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ Η ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΩΚΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΓΥΜΝΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ( ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, για τους νεότερους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο λες η οτι τον εκθετει και τον προσβαλει δημοσιως την ωρα που απλωνει το χερι και ζητα τα δεδουλευμενα-αδουλευτα της Ερασιτεχνικης;
    Μαλλον εχει νευρα γιατι ενω προαλειφοταν για χαλιφης στη θεση του χαλιφη,τελικα βλεπει εναν αλλο δερβιση να του κλεβει την θεση και την δοξα. ειναι λογικο να εχει νευρακια.
    Θα εχει την ευκαιρια του ομως, κακως εχοντως των πραγματων.Να υπογραφει σαν προεδρος της ΠΑΕ για να δωσει τα λεφτα στην Ερασιτεχνικη,δηλαδη στον εαυτο του.
    Και θα πρεπει να τα επιστρεψει ομως αμεσως μετα και να τα παρει απο τον εαυτο του και να τα δωσει πισω στην ΠΑΕ αφου η Ερασιτεχνικη εχει το 23% των χρεων της ΠΑΕ.
    Και να αρχισουν οι εριδες,οι φιλονικιες,οι μηνυσεις και η αλληλοεξοντωση του δυφυους προσωπου επιτιθεμενο το αριστερο μερος του εγκεφαλου στο δεξι.Μεχρι να αυτοκαταστραφει το κεφαλι του σαν ηχογραφημενο μηνυμα του James Bond.
    η μονη λυση για να ησυχασουμε ειναι αυτη. Δωστε του την ΠΑΕ.Και την Ερα.Και την οργανωση.Και την "1924".Και την "Empire".Και την "Μεσσογαια".Και τους εμπορικους χωρους.Και το γηπεδο.Και τον "Μαρινοπουλο" απεναντι.Και τα"Τζαμπο".Και οτι υπαρχει.Να καουν τα τσιπακια στο κεφαλι του να ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο: Γιατί δεν είναι καμένα; Μιλάω τεχνικά, διότι απο χιούμορ εξακολουθεί να συναγωνίζεται επάξια τον ηθοποιό Χατζηχρήστο. Πραγματικά είναι απολαυστικός στο ελληνικό θέατρο κι έχει και δίκιο όταν κάνει πλάκα.
    Πάντως δεν ξέρω αν η ΠΑΕ χρωστάει με το 10% πιο πολλά απο τα 23% της ερασιτεχνικής. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΚΑΠΟΥ. λΟΓΙΣΤΙΚΆ ΞΈΡΩ ΟΤΙ ΛΎΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΩΣΤΑ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΖΩΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ. ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://i44.tinypic.com/2uhs30y.jpg

    Να βλέπει,να μαθαίνει και να κρίνει ο κόσμος της Α.Ε.Κ. τους πραγματικούς υπεύθυνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ισως παω και εγω.το μονο που με χαλαει ειναι το ομιχλωδες τοπιο και ο αχταρμας.Δεν υπαρχει ξεκαθαρο και κυριαρχο αιτημα. Θα επρεπε να ειναι αυτο της εν'γενει ανυπαρξιας βεβαια και της απαιτησης για ανασταση,αλλα δεν βαριεσαι.Τιποτα απο την αρχη δεν ειναι τελεια δομημενο και καλα ταξινομημενο.
    Το οτι κατι κινειται παντως ειναι καλο.
    και ο προεδρος θα επρεπε να παει.εγω στη θεση του θα πηγαινα. Και μετα θα του ελεγα: "εκανα μια μπαρουφα ο ανθρωπος".

    Σειεται η Ισλανδικη γη,θρηνει και οδυρεται απο την φυγη του λατρεμενου της τεκνου, Αρναρ Γκρεταρσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξενύχτης Νομικάριος18 Απριλίου, 2010 00:40

    Γεια σας αδέλφια! Κρίμα που δε θα πάω αύριο, δε μπορώ λόγω υποχρέωσης. Ας γράψω δυο λόγια για το "ομιχλώδες τοπίο" του συλλαλητηρίου, όπως σωστά γράφουν ορισμένοι. Γνώμη μου;Δεν υπάρχει θέμα Σκόκο, όπως και δεν υπάρχει θέμα Αδαμίδη. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ!! Το να πουλήσει η ΑΕΚ στις δύο σπείρες παίχτη είναι ανήκουστο. Κι αυτό όμως θα το ανεχόμουνα, αν υπήρχε ένα συγκεκριμένο πλάνο ποδοσφαιρικό κι αν το ελληνικό μπουρδελοποδόσφαιρο σήκωνε τέτοιες ενέργειες. Εδώ όμως είναι προφανές ότι τα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν κάνοντας χόμπι με τα λεφτά που έβγαλαν με κόπο, ιδρώτα ή κλεψιές οι πρόγονοί τους, μου είναι αδιάφορο, πάνε να τσεπώσουν φράγκα στη μεταγραφική περίοδο ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!! Εξάλλου πρώτη φορά είναι; Τι κάνανε με τον Παπασταθόπουλο, τον Κατσουράνη,τον Κυργιάκο; Και μην ακούω για τον Ντεμάκο, είναι κι αυτοί εξ ορισμού ΣΥ-ΝΕ-ΝΟ-ΧΟΙ!!O Σκόκο και ο κάθε Σκόκο στα μάτια τους είναι λεφτά ζεστά, με τα οποία θα πληρώσουν- έτσι υπολογίζουν τα μαλακισμένα- τα δάνεια που οι ίδιοι πήρανε περνώντας θηλιά στο λαιμό της ομάδας μας. Το ποιους θα φέρουνε στη θέση των παιχτών που θα πουληθούν, μη μου πείτε ότι δε φαντάζεστε! Άρτσε, Χέρσι και όπως διαβάζω τελευταία...Ταυλαρίδη!! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι με τις μεταγραφές και τα ζητήματα τα ποδοσφαιρικά ασχολούνται ανίδεοι, γιατί οι Παππάδες-Παππατζήδες δεν ασχολούνται με τη στελέχωση της ΠΑΕ με ικανούς ανθρώπους, γνώστες του αντικειμένου. Το ότι χάνουν λεφτά κι ότι και φετος θα χάσουν μου είναι από αδιάφορο ως ευχάριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξενύχτης Νομικάριος18 Απριλίου, 2010 00:57

    Και ρωτώ: Σε ποια άλλη ομάδα-ΠΑΕ της Σούπερ Λίγδας συμβαίνουν αυτά; Ακόμα κι ο...Ρέμος πέρσι έβαλε κάποια λεφτά κι έκανε έναν υποτυπώδη σχεδιασμό. Ακόμα κι ο καργιόλης ο Πηλαδάκης των 103 μεταγραφών είναι από τους δικούς μας λιγότερο αποτυχημένος, ενώ όταν η ΑΕΛ πήρε την κάτω βόλτα κινητοποιήθηκε. Και σημειωτέον ότι δεν τους ζητάμε να κοντράρουν τις ποδοσφαιρικές "υπερδυνάμεις" των Μαρέσκα, Ντάτολο, Μπάντοβιτς από τη μια και των Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, χαζονιόμπλια από την άλλη. Τους βάζουν δικαιότατα τα γυαλιά ο ΠΑΟΚ και του χρόνου ενδεχομένως ο Άρης!!! Που θα πάει αυτό το παραμύθι; Πως θα πουλήσετε την πιο απωθητική ΠΑΕ του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος; Πιο κορόιδα από σας δε θα βρείτε, είναι βέβαιο!! Στο μόνο που φταίει ο Αδαμίδης, και είναι σοβαρό, είναι ότι δεν επέμεινε στους ορθότατους όρους που είχε θέσει στα λαμόγια που μας διοικούν (γιατί όποιος δεν πληρώνει δάνεια που πήρε, ενώ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ, λαμόγιο είναι). Το εγχείρημά του ως εκ τούτου είναι καταδικασμένο εκ των προτέρων. Αλλά είπαμε, οι άνθρωποι είναι ασυνείδητοι. Ας πουλήσουν το Σκόκο στον Πράκτορα ή στους πολυμετοχικούς για ένα χαρτζιλικάκι και θα ακούσουν το ευχαριστώ. Από το Σπάθα αυτοπροσώπως, όπως το άκουσε και το εμπέδωσε και ο μεγάλος ΠΑΟΚ... ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο : Μέχρι και το ηφαίστειο έσκασε. Δεν είναι τυχαία αυτά τα πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Χάθηκες. Νόμιζα οτι κάτι σε στενοχώρησε. Πάντως το συλλαληλητήριο δεν σε χρειάζεται. Ξεκίνησες ήδη το δικό σου. Κι έτσι πρέπει. ΑΜΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΛΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και νεα τιμωρια επικειται για την ομαδα μπασκετ.
    Αδυνατον να ξεφυγει κανεις απ'το πεπρωμενο του και κυριως απ'τον μοναδικο και κακο εαυτο που εχει.
    Οπως και στο βολευ,μια απ'τα ιδια. Οι ομαδες παιζουν μια με κοσμο και οκτω με κενες κερκιδες. Και τα προστιμα βροχη.Και να θες δηλαδη να πας να υποστηριξεις δεν μπορεις. πειτε μας ρε παιδια-εστω κατα προσεγγηση-ποιες ελαχιστες φορες ειναι δυνατον κανεις να παρακολουθησει αγωνα μπασκετ η βολευ,θα φορεσουμε τα κρανη μας,θα φιλισουμε τις γυναικες και τα παιδια μας και θα ερθουμε.
    Ρε δεν ντρεποσαστε λιγο που εχετε γινει οι χειροτεροι απ'ολους.
    Κι'αν οι "αλλοι" ας πουμε οτι λογω του οτι εχουν πολυ περισσοτερο κοσμο και αριθμητικα ειναι πολυπληθεστεροι και αρα ειναι πολλαπλασιες οι πιθανοντητες να τημωριθουν,πως γινεται να εχουν αναλογικα πολυ λιγοτετρες τιμωριες και προστιμα,ενω εσεις,μια χουφτα ανθρωποι,πως διαολο καταφερνετε και ξευτιλιζεται τον συλλογο και τον διασυρετε με τετοια ταχυτητα και τετοιο ρυθμο; Ειστε αξιεπαινοι!
    Ξερω,ξερω. Το γαμημενο το κατεστημενο,που δεν αφηνει την ομαδα σε χλωρο κλαρι.Λες και δεν εχουν αλλη δουλεια, παρα ολο το συστημα νοιωθοντας τον κινδυνο απο ενα ματσο μαστουρια,συμπρατουν ολοι για να αποφευχθει ο "κινδυνος" να μεγαλουργισει η ΑΕΚ και να ανοιξει τα φτερα της παντου.
    Ρε δεν πατε να αναψετε καμια φωτια και να χορεψετε γυρω της,με φτερα και κοκκαλα στα κεφαλια;
    Που περιμενετε να "συμμετασχει ο κοσμος","να συνδραμει" που εχετε και "παραπονα που εμειναν τα τμηματα μονα" και καουραφεξαλα;
    Αφου ετσι τα θελετε.
    Να πληρωνω σα μαλακας και μετα να μου στραβωσεις η να μου καψεις και το παιδι μου για το "ευχαριστω";
    Ποιος ανθρωπος -που τα εχει "400"- περιμενετε να σας ακολουθισει;Πλακα κανετε;
    Φωτογραφια,ταυτοτητα,ποινικο μητρωο,καμερες και τα σχετικα.Και αν μπορειτε παρακολουθηστε εστω και εναν αγωνα.Γιατι δηλαδη; Γιατι ψαξημο μονο για να "γραφτεις μελος" και "συστατικες επιστολες" και καλα,και στο γηπεδο να τα κανουμε ολα μουνι γαρυφαλο. Και εκει "συστατικη επιστολη" και εκει προσωπικα στοιχεια. Για να δουμε μετα τι γινεται.
    Και μην αναρωτιεστε γιατι τοση καψα για το βολευ,το μπασκετ κλπ. Στα αρχιδια μου-εμενα προσωπικα-για αυτα. Απλα επειδη υπαρχουν και φερουν το εμβλημα,η θα λειτουργουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ η θα πεσει λουκετο.
    Φωλιες με τερμιτες δεν χρειαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χρήστο: Γάμα τα κανονικά τα πάντα. Είπαμε όμως. Η πόρτα άνοιξε και πλέον στην σύγχυση, ο καθένας κάνει τη μαλακία του. Διαχείρηση κρίσεων δεν υπάρχει και δεν χρειάζεται και να κάνεις τίποτα. Μόνοι τους διαλύονται πλέον. Και λογικά σαν κάθε μισθοφορικό "πηγαίο" στρατό. Κάτσε και γέλα με τα χάπατα. Αυτή την φορά χάπατα με την αυθεντική έννοια του όρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ας ξεφυγουμε-με αφορμη την φρεσκια -σαν το χωμα-αναρτηση και να χωθουμε στο πηχτο υγρο των ονειρων.Στον κοσμο οπου την θεωρια του Αινσταιν την εχει για πλακα.Εκει που οι αποστασεις μετριουνται με τον χρονο και ο χρονος με τα χιλιομετρα Και στη μεση οι μνημες και τα συναισθηματα,γινονται ενα παρουσιαζοντας σου εναν πολλαπλο υπερκοσμο.
    Αν οι θεοι ζουν σε τετοιους,πραγματικα εδω ειμαστε στην 3η κατηγορια.Τι λεω.Ουτε τοπικο.
    Οι κοντινοι μας απερχομενοι αφηνουν σημαδια.Το πρωτο διαστημα ειναι αλλοκοτο πραγματικα.Στην αρχη,δεν πιστευεις οτι ειναι αληθεια το γεγονος,και κανεις προσπαθεια μεγαλη να το πιστεψεις. Και πανω που πιανει το κολπο,εχοντας αρπαχτει ξανα απ'τα ξεροκλαδα της εδω ζωης και προσπαθοντας να "ξαναβρεις τους ρυθμους σου",ερχονται και σκαλιζουν το κεφαλι σου και στον υπνο.
    Πουθενα ησυχια βρε παιδι μου αυτο το διαστημα.
    Ανοιγεις τα ματια,σου λειπουν. Τα κλεινεις για να ησυχασεις και δεν θες να τους βλεπεις. Ν'ασου και εκει ομως.Με μαλακα δαχτυλα πιεζουν τα πιο αποκρυφα σημεια του εγκεφαλου.Ψευτικες αγκαλιες σε προσκαλουν στον κοσμο τους.Γελια και δακρυα ανυπαρκτα τραβουν την προσοχη.
    Σαν Οδυσσεας, μα μονος, διχως συντροφους παρασυρεσαι απ΄τους ηχους και τις φωνες τους.
    Αλλοτε σιγοτραγουδουν,αλλωτε φωναζουν πονωντας,αλλοτε γελια τρανταχτα σε αφηνουν εκπληκτο,αλλοτε παρακαλια και ικεσιες τους.
    Και πανω που τα χερια πανε να ενωθουν και νοιωθεις τις ανασες τους στο μαγουλο σου,πανω που πιστεψες το παραμυθι,για μια ακομα φορα,σαν να σε τραβανε απο μαυρα νερα αγνωστα χερια,σε ξαναφερνουν πισω.Στο καυτο μαξιλαρι και μουσκεμα στον ιδρωτα.
    Και μετα κλαμα.
    Δακρυ κανονικο για αυτον τον συνεχη θανατο.
    Το πρωταθλημα της απωλειας δεν τελειωσε με την τελευταια αγωνιστικη.Εχει και play-off.Μαλλον και εκει, εχουν υιοθετισει τις μαλακιες της Σουπερ Λιγδας.
    Το 40ημερο-σαν απο αρχαια συνειδηση και γνωση,-ειναι μονο με την χωματενια κουβερτα.Χωρις μαρμαρα,χωρις χτισιμο απ'εξω.Ετσι συνηθιζεται.40 μερες η ψυχη περιπλανιεται,μη εχοντας ακομα αποχωριστει τελειως το σαρκινο ενδυμα.Και εκει δεν ειναι Ελλαδα οπου με πεντε φραγκα τα βρισκεις με την πολεοδομια και σου μετατρεπουν το αυθαιρετο σε "νομιμο".Αυτη η χωρα,δεν υπαρχει ουτε στο υπερπεραν.
    Απλα τριγυριζεις λοιπον.Το ειπε και ο χριστος στους βιαστικους αλλα και απιστους μαθητες μετα την ανασταση: μη με αγγιζεται.δεν εχω ανελθει ακομα." Ηταν στη μεση της διαδρομης.
    Το παραξενο ειναι οτι κανενας δεν εχει γυρισει πισω.Κανονικα.Ολοκληρος.Αλλα ακομα ελπιζουμε.
    Και μαρμαρο μπαινει μετα τα 40.Ματαια.
    Στο μυαλο ειναι σφηνωμενοι.Εκει και ο θανατος.Εκει και η ανασταση.
    "...ειμαστε φτιαγμενοι απ'το υλικο που κατασκευαζονται τα ονειρα.Γι'αυτο και οι ζωουλες μας τυλιγονται στον υπνο" που λεει και ο Σεξ-σπυρ.
    Αδελφε Steven,τα περασα κι'εγω.Οπως τοσοι και τοσοι αλλοι.Ευχομαι να ηρεμησεις οσο πιο συντομα γινεται.Και οντως ναι,ειναι τυρρανικη αυτη η κληρονομια που αφηνουν αυτοι που φευγουν σε αυτους που μενουν πισω.Και ουτε ρωτανε αν την αποδεχομαστε.Δεν βαριεσαι.Μηπως υπαρχει και κανενα δικαστηριο για να την προσβαλεις.Για καμια εφεση;Μπα!
    Αλλωστε αυτο ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη για την
    μπαρουφα-ωραια λεξη-της μετεσναρκωσης.Αν καποιος πεθαινε 4-5-6 φορες,δεν θα ηταν και πιο ετοιμος για την εξοδο των αγαπημενων του αλλα και για την απροσκλητη νυχτερινη εφοδο τους στα ονειρα;
    Δεν υπαρχει κανενας που να εδειξε ποτε εξοικειωμενος με αυτο.Αρα: no way out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Αδερφέ σε ευχαριστώ. Με συγκίνησες με άλλο ένα εκπληκτικό κείμενο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή