Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ANAΚΟΙΝΩΣΗ

          Σε μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του, ο Στήβεν Αβραμίδης αναφέρει για τα όσα θλιβερά συμβαίνουν απο το 2004 και τούδε:

                                         ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ

          " Και χθες ( την Κυριακή ) το βράδυ επιχειρήθηκε με τρόπο απόλυτα κατευθυνόμενο, μια ακόμη επίθεση εναντίον της ομαδας μας αλλά και των εναπομεινάντων χρηματοδοτών - αγνών φιλάθλων μας. Οργανωμένων και μη οργανωμένων. Περιστασιακών φιλάθλων ή και κατόχων διαρκείας.
          Την στιγμή που η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα κρίσιμα παιχνίδια των play-offs, μια νεοεκλεγείσα διοίκηση, πρόσθεσε μια ακόμη μελανή σελίδα στην πολύπαθη ΑΕΚ μας: Επισημοποίησε την πώληση του ποδοσφαιριστού Σκόκο ακόμα και σε ελληνικές ανταγωνιστικές ομάδες, τινάζοντας το κλίμα των αποδυτηρίων και την όποια ελπίδα του κόσμου. Η διοίκηση αυτή μαζί με τους καθοδηγητές της, έσπειρε την διχόνοια στους φιλάθλους της ΑΕΚ με σκοπό την επαναφορά μιας νοσηρής κατάστασης δίχως την παραμικρή βιώσιμη εναλλακτική πρόταση. Η διοίκηση αυτή πρέπει να απομονωθεί απο τους υγιώς σκεπτόμενους Αεκτζήδες.
         Εκτός απο την διοίκηση αυτή, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των γεγονότων μου είναι παντελώς άγνωστοι καθόσον νομίζω και ο κόσμος της ΑΕΚ επίσης δεν τους γνωρίζει.
         Η διοίκηση και οι μέτοχοι της ΑΕΚ, αν είναι αποφασισμένοι να πετύχουν στο έργο της εξυγίανσης ( διότι την κόπρο του Αυγεία οι ίδιοι την δημιούργησαν ) , καλούνται να αντιδράσουν και να κατονομάσουν τα άρρωστα μυαλά που τους βάζουν εμπόδια, με σκοπό να προσπαθήσω εγω ατομικά αλλά και οι λοιποί ηλίθιοι που προσέρχονται στο γήπεδο, να τα απομονώσουμε.  Αν δεν μου πουν οι ιθύνοντες και κρατούντες θεσμικές θέσεις ποιοί είναι οι εχθροί οι εντός των τειχών και ποιοι οι σχιζοειδείς Αεκτζήδες που μάχονται την ΑΕΚ, ομολογώ οτι δεν μπορώ να προσφέρω την συνδρομή μου. Είτε την αγωνιστική είτε την οικονομική.
        Επαναλαμβάνω οτι δεν ξέρω τους εχθρούς, όπως και κανείς απο τον υπόλοιπο κόσμο. Αφού η διοίκηση τους ξέρει , περιμένω να τους κατονομάσει. Αν δεν τους κατονομάσει, σημαίνει οτι τους καλύπτει κι οτι είναι κρυφοσυνεταίρος μαζί τους. Κι άρα η τωρινή διοικητική λύση, δεν μου κάνει και δεν αρμόζει στην 86χρονη ιστορία του δικέφαλου αετού.
         Και σε πείσμα κατ'αρχάς αυτής της διοίκησης αλλά και των λοιπών καρεκλοκένταυρων, ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ.
                               ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ
                                                                                Στήβεν Αβραμίδης  "

34 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Απριλίου, 2010 00:46

    Καλά, αυτό το Αδαμίδι μου θυμίζει τους βυζαντινούς αυτοκράτορες που μοιράζαν οφίτσια άνευ ουσίας σε κάθε ούνο και τιμαριούχο για να τον έχουν χορτασμένο...Ανθύπατος, καίσαρ, δούκας, αρχι-ευνούχος, δομέστικος κλπ κλπ...έτσι και το Αδαμίδι...πας και τον βλέπεις? δεν είσαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ? Έχεις προβλήματα στύσης λόγω της διοικητικής αστάθειας? Κιρσούς από τα πολλά συλλαλητήρια? Τριχόπτωση λόγω ανησυχίας για το μέλλον? Ποδάγρα από τα κρύα του ΟΑΚΑ? No problem, το καμάρι της Moscow Road καθαρίζει!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ....
    Εδώ υποσχέθηκε (να... το εξετάσει) στον Ενσαλίβα και το σκοκόπανο, στον Ιούδα θα κόλλαγε ρε?
    Ρε αδαμίδι, αδαμίδι...μάλλον εννούσε ανανέωση της σχέσης ("Γιώργο μου, η σχέση μας έχει λιμνάσει...δε με καταλαβαίνεις πια...δεν έχεις πάθος στο κρεβάτι...χρειαζόμαστε μία ΑΝΑΝΕΩΣΗ στη σχέση μας...". "Ναι μωρό μου, θα κοιμάμαι από το αριστερό πλευρό απο δω και πέρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Γιώργη: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλους: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΓΙΝΕ ΚΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΤΙ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΒΟΥΡΝΙΑΡΗ.
    ΑΣΕ ΔΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Steven: εγω ευχαριστω την τυχη και το πεισμα σου, που σε επεισαν να φτιαξεις αυτο το blog οπως και ολα τα παιδια που γνωρισα και που θα γνωρισω.
    Ελπιζω και θελω παρεα ολων μας να παει ακομα μακρυτερα.
    Παμε ξανα στα δικα μας.
    Τελικα με την συναντηση στου Μπελαμη το ουζερι βγηκε ειδηση.
    Δεν θα φυγει.Οχι.Δεν απολυεται.Και οχι μονο αυτο. Μιλησαν και για την επεκταση της συνεργασιας τους.Μενει πανιγυρικα.
    Ποιος; Μα ο Αδαμιδης βεβαια.
    Μα ρωτατε κατι πραγματα...

    Η πιο πανω,ειναι η κανονικη ανακοινωση. Και οχι η αλλη του κωλου.Δηλαδη της Γραμμου.
    Ενωθειτε ολοι και απομονωστε την ...διοικηση.
    Στηριξτε την ομαδα και καν'τε μαυρη τη ζωη των αβουλων και των κηφηνων.
    Η ΑΕΚ ειμαστε ολοι εμεις.Αυτοι ειναι αποτυχημενοι διαχειρηστες των οραματων που τους εμπιστευθηκαμε.
    Δεν μας κανετε. Αντε στην ευχη της παναγιας.
    Αλλα οχι ανεξοδα.Πληρωστε το αναλογουν.
    Και μετα "...σαν ετοιμοι απο καιρο..." κυνηγαμε και τους κλεφτες μεχρι την Παταγωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποσο καιρο θα δουλευομαστε ακομη? Και περιμενεις τωρα εσυ Στηβεν να σου απαντησει ο Αδαμιδης? Φιλε,δεν νομιζεις οτι παρατραβηξε η μαλακια? Καπου υπαρχει και ενα οριο,και αυτο το εχουν ξεπερασει εδω και καιρο.Ανακοινωση στην ανακοινωση,δηλωση στη δηλωση,αλλα λογια να γαμιομαστε...Το καθε μουνοπανο που το επαιζε και το παιζει διοικηση,εβγαλε λεφτα στην πλατη της ΑΕΚ και τωρα ερχεται και το παιζει αναρμοδιος και ανευθυνουπευθυνος και η ΑΕΚ βυθιζεται και εμεις καθομαστε και παρακολουθουμε ολα αυτα τα σκατα να μας δουλευουνε ψιλο γαζι με διπλωματικη γλωσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Αδαμίδης που-στηρίζει τον προπονητή μας.
    Τώρα ησυχάσαμε.Την που-στήριξη μέσα του την έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Steven
    Και αν δεν γίνει τελικά αυτό που ψάχνουμε θα έρθει το Πούσι και θα διαβάζουμε Καβαδία τις κρύες νύχτες του χειμώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολο το ζουμι βρισκεται στον διαχειριστικο ελεγχο.
    Το κουτι της Πανδωρας ειναι αυτος.
    Οχι μονο για μας που ειναι θεμα δικαιου αλλα κυρια αξιοπρεπειας της ΑΕΚ.
    Κυριοτερα για την ηξεις-αφηξεις κατασταση του τελευταιου-ειδικα-χρονου,με τα "μερη" να μαχονται.
    Οι μεν για ελεγχο πληρη,σε βαθος και με αποδοση ευθυνων και το αλλο μερος να δωθει αμνηστια,χαρη και ληθη στο παρελθον.
    Εχω την αισθηση οτι αν λαβουν την διαβεβαιωση απο τον Μελισσανιδη οτι θα υπαρξει αφεση αμαρτιων και καμια αλλη,"ενοχληση" ελεγκτικη,νομικη,δικστικη κλπ. τοτε παραδιδουν την ΑΕΚ( η μαλλον καλυτερα, αφηνουν την ΑΕΚ να δωθει) με οποιους ορους θελει εκεινος αυριο το πρωι.
    Και τα περι κολληματων με την Morgan,την Puma,την εφορια κλπ. εγω τα ακουω βερεσε.
    Τα σταγονιδια του 2004 και οσοι υποστηριξαν με το αζημιωτο αυτους, ειναι αρκετα ωστε να μπλοκαρουν τις οποιες συναλλαγες και προσπαθειες για αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστωτος,δεν θα ηθελαν με τιποτα μια ελεγκτικη ρελανς,που θα οδηγουσε σε μαυρα για αυτους συμπερασματα. Και πιθανον σε ειδωλια.
    Μια ρεβανς απο "πληγωμενους" τυπους, πρεπει να αποφευχθει με καθε τροπο.
    Πραγμα δυσκολο.Γιατι και να μη θελει να σε κυνηγισει ο αλλος,θα πρεπει να μαθει τι αγοραζει και τι ποσα υπαρχουν.Επισημα.Και αυτο αναποφευκτα να γινει ελεγχος θα βγαλει παπαδες και δεσποταδες. Αλλα δεν υπαρχει αλλος δρομος.
    Οι αλλοι παλι,προσπαθουν με καθρεφτακια και χαντρες να αποπροσανατολισουν το βλεμα των-οποιων- αγοραστων,παραδιδοντας βαρελι διχως πατο και κυρια διχως κυρωσεις.
    Και πως θα μπει ο αλλος οταν δεν ξερει.Και θα ηθελε να τους κανει συμπαικτες δοκιμαζοντας την αρτιοτητα τους και κρατοντας τους στο παιχνιδι,μα ελα που δεν μπορει να αλλαξει ουτε καλημερα αφου ειναι αλλη ρατσα αυτος και απο αλλες εκεινοι.
    Και αυτο-καλως η κακως-εκεινος το θεωρει προβλημα αξεπεραστο.
    Και πως να την παρει μονος με τους αλλους να κουνουν μαντιλι απομακρυνομενοι και απο ασφαλη αποσταση;
    Και παιζεται μια παρτιδα ποκερ.Η οποια παντα φτανει στο τελος της.Δεν γινεται να διαρκει για παντα. Και ο πιο εμπειρος,υπομονετικος, συνηθως κερδιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε λάθος αιώνα γεννήθηκε ο πρόεδρος. Αυτός κάνει για μπουρλοτιέρης. Απ'όπου περνάει βάζει μπουρλότο.
    Steven, θα στενοχωρήσεις τον Παππά και δεν κάνει. Βρε αυτοί ούτε φιλότιμο έχουν ούτε αξιοπρέπεια. Να σε βρίζουν εν χορώ, τόσον καιρό και εσύ να συνεχίζεις....να αμβισβητείται η επαγγελματική σου αξία και συ εκεί...ούτε μία σωστή κίνηση.
    Ακόμα και η βλακεία έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καζαμια,ολα αυτα που γραφεις στο σχολιο σου ειναι του κωλου.Να στο πω και ευθεως γιατι ισως δεν το καταλαβες την προηγουμενη φορα.Δεν διαλεξαμε εμεις οι οπαδοι τιποτα απο οσα λες,ποσο μαλλον ενα ψευτικο οραμα το οποιο βαζοντας το σαν σημαια καποιοι αρχιλαμογιαρηδες εκμεταλευτηκαν την ΑΕΚ για προσωπικο πλουτισμο.Βλεπω πως κρατας την οποια αποσταση σε συμφερει και απο τον Παππα,αλλα και απο τον κοσμο γενικοτερα.Χρησιμοποιεις ΦΤΗΝΗ διπλωματικη γλωσσα,και πολυ φτηνη αντιπολιτευτικη και κυνικη σταση φτανοντας στο σημειο να λες οτι εξαρταται ΜΟΝΟ απο τον Μελισσανιδη ,και μονο απο ολους εμας αν θα γινει κατι.Εσυ που ακριβως βρισκεσαι? Για τον Αδαμιδη ξερεις να λες οτι ακροβατει μεταξυ δυο τασεων και μεταξυ εκβιασμων.Για να το λες με τοση σιγουρια,και για να αφηνεις μπηχτες για τον Παππα,μηπως τελικα εισαι ενας απο τους ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ? Τοποθετησε τον εαυτον σου καπου,σε οποια πλευρα θελεις εσυ και ασε τις παπαριες για δηθεν πρωτοδικεια και λαικες βασεις του κωλου, οπως αφηνεις να αιωρειται για τον Τακη,και βγες ξεκαθαρα και πες ποιοι ειναι αυτοι που εφαγαν λεφτα,και συνεχιζουν ακομα να τρωνε.Εκτος και αν δεν μπορεις ακομα να το κανεις γιατι δεν σου εχουν αποδωσει ακομα το μερτικο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αδαμιδης φταιει η ο μαλακας ο Παππας που τον εβαλε εκει?να δουμε του χρονου ποσα διαρκειας θα εχουνε,εκει να δουμε...
    ο αλλος?εφτιαξε το προπονητικο και ουτε το 1/3 δεν χαρησε,για τετοιους Αεκτζιδες μιλαμε.....
    700 λεει το χρονο για 12 χρονια και τα υπολοιπα ντουκου καπου 16 μυρια.... και αμα δεν τα εχουμε τι γινετε?θα μας τρεχει στα δικαστηρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Άγνωστο και monegascos: Το μπάχαλο θέλει ψυχραιμία και διάβασμα πίσω απο τις γραμμές. ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ( " ναι στον ΔΜ, αλλά όχι με σημαία τον Μπάγιεβιτς" ), αλλά το πόκερ του Παπά έτσι παίζεται.
    ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H κατάσταση είναι για να τραβάει κανείς τα μαλλιά του.

    Tι σόι δικηγόρος δεν γνωρίζει να κάνει νεφελώδεις δηλώσεις ωστε να μην αναμοχλεύει τα πάθη σε κρίσιμες στιγμές;

    Είδα και μια φωτογραφία από το συλλαλητήριο που δείχνει το ρήμαγμα της AEK:
    O τύπος με την ... μακέτα του N. Γκούμας. Aυτή μακέτα είναι το γήπεδο της AEK εδώ και οκτώ χρόνια.

    Πήρε το μάτι μου και την PUMA του Γλου στα σχόλια.

    Eξω λοιπόν η γαυροπούμα από την AEK. Nα φύγει το σύμβολο της υποτέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: Άμα προσέξεις καλά την όποια τραγωδία, θα γελάσεις πολύ. Το ίδιο, ακριβώς ανάποδα, ισχύει στην κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα σε ολους.
    Υπαρχουν ξεκαθαρες ερωτησεις που ειναι ορφανες και αναπαντητες παρ'ολο που ειναι ευλογες.
    Γιατι, ανθρωποι που εχασαν λεφτα-οσα κι'αν ειναι αυτα-και συνεχιζουν να χανουν,μη προστατευοντας την επιχειρηση και την επενδυση τους και το ονομα τους λοιδωρειται δικαιως η αδικως απο τον φιλαθλο κοσμο αλλα και οχι μονο,κανοντας γενικα κακο στον εαυτο τους και με οτι ασχολουνται,δεν ετρεχαν απο μονοι τους να τα βρουν με τον Μελισσανιδη-τον μονο που φαινεται να εχει την ορεξη και την δυνατοτητα να αναλαβει προτοβουλιες,εστω και με τον δικο του τροπο,να ψαξουν καθε τροπο συνεργασιας μαζι του,να εξαντλησουν ολα τα ενδεχομενα και να απεμπλακουν-οπως ειναι φανερο οτι θελουν-απο αυτον τον βραχνα που εμπλεξαν, παρα μονο ψαχνουν κατι Κοζωνηδες και Εβραιους στην αλλη ακρη του κοσμου;
    Γιατι, αφου η πιθανη και διαφαινομενη λυση ειναι στα ποδια σου,τρεχεις εδω και κει;
    Γιατι θελεις να δωσεις γουρουνι στο σακι μηπως; Μηπως ψαχνετε για τον επομενο μαλακα,μετα απο σας;
    Μηπως γιατι κανενας σας απο εσας που "σας τα εφαγαν" δεν γνωριζεται ποσα και που πηγαν;
    Και αν γνωριζεται,σας εχουν πεισει καποιοι οτι "δεν ειναι σωστο" να τους υποδειξετε στον κοσμο αλλα ουτε και ο κοσμος να μαθει ποσο μαλακες ησασταν εσεις οι ιδιοι;
    Δυο χρονια τωρα,οι κυριοι μετοχοι,Παππας και Νοτιας,εκαναν τα στραβα ματια,εμποδιζομενοι βεβαια απο το "ντεμοτεχνειο" στο οποιο ακομα "λογοδοτουν".
    Επρεπε να περασει τοσος καιρος και να ψαχνει τον Κοζωνη ταχα ο Νοτιας, για να αναγκαστει στην ουσια να πει-εκ'του μακρωθεν και σε κοπη πιττας στην...Αστορια- οτι "να μην το ψαχνουμε,μονοι λυση ο Μελισσανιδης. Λυγισε ο κακομοιρης και αφου ειναι αυτος που εχει επενδυσει τα περισσοτερα απ'ολους,εφτασε ο καιρος που επρεπε να νοιωσει κοροιδο χωρις να ντρεπεται και ειναι ο πρωτος που εσπασε το εμπαργκο που ειχαν επιβαλει σε αυτον αλλα και στους υπολοιπους,κυρια στον Παππα,η ομαδα Ντεμη συνεπικουρουμενοι απο μισθωμενες κωλοφυλλαδες και κωλοδημοσιογραφους οπου παρουσιαζαν-και συνεχιζουν εν'μερει- εναν matrix κοσμο στην ΑΕΚ που καμια σχεση δεν εχει με την ζοφερη πραγματικοτητα της.
    Και οι πολοι ειναι δυο. Ο Μελισσανιδης,ο ελεγχος και η τημωρια των ενοχων,μαζι με το εκτιναγμα της ΑΕΚ και απο την αλλη η μαφια των βοριων πια προαστιων,που συνιστουν την "συντηρηση" και την "εξυγιανση",δηλαδη το επιφανιακο σκουπισμα,και την εξευρεση του νεου κοροιδου που θα πληρωσει τα σπασμενα τα οποια μονο εκεινοι και ενας θεος ξερουν ποσα ειναι.
    Ο Παππας "αντεχει" ακομα. Περιμενει κι'αυτος την δικη του εξοδο απο το βρωμικο Κουγκι που τον εχωσαν οι δημιουργοι της λιμνης. Προς το παρον δεν θελει οριστικη λυση,οπως και ουτε τον διαχειριστικο ελεγχο.Να δουμε ποσο θα αντεξει. Οντας καλοπιστος,ακομα καθεται και παρακολουθει τα σεναρια που του πετανε στο τραπεζι οι μαγειροι που ακομα τρεφονται απ'την ΑΕΚ και τους περνα ακομα ο αφελης για καλοπροαιρετους εξυγιαντες.
    Οπως και ο "Τακης" βεβαια. Ο ονειροπολος.
    Αλλα ονειροπολος ηταν και ο Κολομβος.Ομως αλλο ονειροπολος με δυνατοτητες και αρετες και αλλο ονειροπαρμενος αγαθομουνης.
    Μη βλεποντας οτι η ομερτα που συντηρειται και με την συνδρομη του,κανει μονο κακο σε ολους.Εκτος απο την βρωμικη παρεα του 2004 βεβαια,που κανει τα παντα να παραμεινει τετοια. Και εκεινος σκεπαζει σαν γατουλης τα σκατα των αλλων,νομιζοντας οτι καθαριζει την ατμοσφαιρα.
    Ειναι φορες που αναρωτιεσαι πραγματικα,πως διαολο μερικοι εκαναν τα λεφτα που εκαναν.Υπαρχει και η οικογενεια θα μου πεις.Ασφαλως.Τα κανουν αλλοι για σενα.Και εσυ πειραματιζεσαι αστοχως με το αφαλες κομποδεμα των αλλων και σε σκυλοβριζουν στο σπιτι και σε λενε στην ουσια, "αποτυχημενο μαλακα".
    Ειναι ενας τροπος.
    Τι να πει κανεις; Οτι,αλλο καραβια και τσιμεντα και αλλο γηπεδα; Σωστα. Οπως και αλλο επαγγελματιας και αλλο Ερασιτεχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωστας-Φλωρινα20 Απριλίου, 2010 14:20

    Παει και το χαρτι Αδαμιδης, λοιπονννν.....
    Το επομενο ποιο θα ειναι ρε αδερφια???Μπας και κατσει και η κεντα, λεω εγω τωρα.Παντως αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ολο αυτο το τσιρκο παιζεται στην πλατη της αυτοκρατορισσας και των παιδιων της που πονανε, η ολη σκηνοθεσια βγαζει απιστευτο γελιο.Τι monty python και τριχες κατσαρες,εδω ειναι η κορυφη.Μεγαλοεπιχειρηματιες ζαμπλουτοι με αισθηματα,να ακυρωνουν τους εαυτους τους και την υποσταση τους,σωτηρες νεοπαλαιμαχοι με τα λαβαρα της επαναστασης, χωρις ενημερωτητα, να παιζουν τις μετοχοι σαν την μαριονετα στο logo του godfather,και μετα να αποσυρονται στο δικο τους κορλεονε των β.π παμφτωχοι και απατημενοι,προδοτες και εφιαλτες με κασκολ του σωρου ή καπαρντινες κασμιρενιες, να μετανοουν εις το ονομα της αυτοκρατειρος και να τρωνε τις σαρκες της ταυτοχρονα,ο μεσσιας να μην ερχεται γιατι δεν εχει τελειωσει το υπεροχο κουβανεζικο τυλιχταρι του και ταυτοχρονα η ενδοτερη παλη μεταξυ του επιχειρηματια και του εραστη συνεχιζεται,οι αισθηματιες μετοχοι αντεληφθησαν οτι η μαλακια τους χτυπαει ολους ανεξαιρετως, μη εξαιρουμενων και των επιτυχημενων, και στην τελευταια(?) πραξη, ο νομομαθης νεανιας, εκ Βρεττανιας ορμωμενος,επιθυμει να επεκτεινει τους οριζοντες του πνευματος του(γιατι τι να τα κανεις τα master και τα PhB αν δεν θητευσεις στο Γκρικ σοκκερ ορ φουτμπωλ φακτορ), αλλα αντιλαμβανεται(ευτυχως δεν νιωθει) οτι το επιπεδο ειναι πραγματικα υψηλο, και οτι δεν μπορει να φυγει εις την Γηραια Αλβιωνα πλεον, λογω του ηφαιστειακου νεφους.
    Το part 2, δεν θελω και δεν μπορω να φανταστω...
    Α, ρε πατριδα, ελα πανω να κοινωνησουμε ενα καλο τριπλο-απεσταγμενο, να νιωσεις λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: Πάντως ο Τάκης δεν υποπτεύεται κανέναν. Πιστεύει μόνο στην κακοδιαχείρηση. Είναι καλό παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Κώστα-Φλώρινα: Νομίζεις οτι δεν θέλω; Απλά δεν μπορώ λόγω πνιγμένου προγράμματος.
    Τα σενάρια τα επόμενα δεν τα ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι οτι κάποιο blog την έκατσε την βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μας χρειάζεται ένας μέτοχος-πρόεδρος,ΑΕΚΤΖΗΣ, όχι για να
    βάλει μόνο τα ωραία του λεφτά.
    Αυτό που πρέπει να έχει είναι ακτινοβολία και δύναμη
    να μας ενώσει όλους αληθινά. Να μας εμπνεύσει πίστη
    και να μας ξαναδώσει ένα όραμα, ένα φως μέσα απ το σκοτάδι
    Να βάλει τους κανόνες λειτουργίας και να εγγυηθεί για όλα
    αυτά που ζητάμε και θα συμφωνήσουμε ποιά θα είναι αυτά.
    Να υπάρχει και η βάση και ας μην είναι Λαϊκή. Να παίζει και
    αυτή τον ρολο της και την συμμετοχή της σε όλα βάση ενός
    ποσοστού. Και εδώ θα έλεγα πως τόσα ακούμε και διαβάζουμε
    γι αυτή την Λαϊκή βάση μας κανένας μας δεν γνωρίζει το μέγεθος της.
    Πόσοι είμαστε και πόσοι μπορούν να συνεισφέρουν ας πούμε π.χ
    50 ευρώ για να είμαστε μέλη αυτής της Βάσης.
    Είμαστε ας πούμε 1 ΕΚΑΤΟμύριο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 50.000.000 ?
    Πόσοι είμαστε ρε παιδιά? Και ας τα πάρει η ομάδα μας με τον παραπάνω
    πρόεδρο να τα διαχειριστεί. Και η ενημέρωση online θα προσφέρετε
    σε κάθε μέλος με ένα κωδικό εγγραφής και θα του προσφέρεται ας πούμε και
    μιά έκπτωση 30% σε όλα τα προϊόντα ΑΕΚ. Ας την μετρήσει κάποιος
    όμως αυτή την δύναμη να καταλάβουμε για τι μέγεθος μιλάμε?
    Οι τρόποι πολλοί και σύγχρονοι και γρήγοροι. Μιά καλή καμπάνια
    χρειάζεται πρωτίστως.
    Επειτα θα έρθουν και όλα τα υπόλοιπα περί μοντέλων οργάνωσης
    και διοίκησης. Εμένα ας πούμε μου φαίνεται σπουδαιότερο να υπάρχει
    ένας υπέυθυνος φιλάθλων-επικοινωνίας( ας πούμε κάτι σαν τεχνικός διευθυντής
    οπαδών οργανωμένων και μη) να βρίσκεται με τον κόσμο της ομάδας τακτικά,
    να ρυθμιστεί το σκέλος λειτουργίας των συνδέσμων ( δεν μπορούμε ας πούμε να τα σπάμε
    γιατί δεν είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε και ξύναμε τα απ αυτά μας.)
    Να δώσουμε από την μιά κίνητρα για νέα μέλη στους συνδέσμους και από την
    άλλη υποχρεώσεις στα πλαίσια της διαφύλαξης της ομάδας και της ιδέας.
    Ας πούμε να υπάρξουν και μπόνους επιβράβευσης συνδέσμων αλλά και ποινές
    συνέτησης.Κλπ,κλπ,κλπ. Θα μπορούσα να γράψω τόσα και τόσα και είμαι
    σίγουρος πως άλλα τόσα και περισσότερα και σεις. Γράψτε τα , τι θέλετε?
    Αλλά μην ξεχνάτε πως ο καθένας θα έχει ένα ρόλο. Δεν μπορεί να είναι
    όλοι μέτοχοι και ταυτόχρονα προπονητές,τεχνικοί διεθυντές, πρόεδροι και....
    Να υπάρχει ένα μέτρο.Αυτό που έχουμε χάσει όλοι μας και ζητάμε χίλιους
    ρόλους. Ας ανοίξουν τα μάτια μας.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ αν πάνω από όλα δεν υπάρχει
    ομόνοια και διάθεση για συζήτηση και συμφωνίες που θα τηρηθούν , θα διασφαλιστούν
    από όλες τις πλευρές. Και στο κάτω κάτω μην περιμένετε να έρθουν τα χειρότερα,
    τα πρωτοδικεία κλπ,κλπ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΥ ΜΟΥ.
    Ας μετρήσουμε πάνω όλα να δούμε τι δύναμη διαθέτουμε , πόσοι είμαστε και τι μπορούμε να
    προσφέρουμε. Τι κι αν μας απογοήτευσε ένας κοντός, τι κι αν μας κάνει να ονειρευόμαστε ένας
    Τίγρης? Εμείς αυτό το μικρό κάτι μπορούμε να το δώσουμε ? Οσο κι αν έχουμε δώσει
    μέχρι τώρα (και μερικοί έχουν δώσει πολύ περισσότερο από ότι μπορούσαν)
    ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Savas: Σωστότατος. Ο συσπειρωτής είναι το πρόβλημα κι εκεί αγωνίζομαι. Όλα τα άλλα είναι λυμένα στο χαρτί. ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν εχω λογους να πιστευω το αντιθετο για τον Καννελοπουλο.Αυτο γραφω αλλωστε.Αλλα και αυτο τελικα,προβλημα δημιουργει.
    Τι να το κανω αν εισαι τοσο "καλος" που δεν βλεπεις μπροστα σου; Να σε φτυνουν και να λες "μαλλον θα βρεξει";
    Να λειπει.

    "οποιος παει να φαει τον Μπαγεβιτς,θα φαει το κεφαλι του" ειπε ο καπουτσινος-μεσσιας.
    Σωστος. Αυτο που δεν ξερω ειναι,το επεισοδιο του Σερβου με τον Αδαμιδη,εγινε πριν,η μετα τη δηλωση;
    Αν εγινε πριν,ειναι μαντης κακων ο ιδιος και πολυ ατακτο παιδι ο Αδαμιδης. Θα πρεπει για τημωρια να τον στειλει στην Αμβερσα να καλαφατισει το "Κιμωλος".Μεσα-εξω.
    Αν παλι εγινε μετα,που ειναι και το πιθανοτερο,τοτε παρουσιαστηκε την καταληλη ωρα στο καταληλο σημειο. "πανταχου παρων και τα παντα πληρων" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χρήστο: ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ: " ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ."
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Χρήστο
    Αυτό για τον Μελισσανίδη το είπα και εγώ σε μια συνάντηση μας,σχετικά με την φθορά,και ο Στήβεν τότε αμφέβαλε.Συμφωνώ Χρήστο,τα έχω ακούσει και εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χαράλαμπο: όσο δεν μπαίνει αυτό θα γίνεται. Αν έρθει, δεν υπάρχει κανένας που θα διαφωνήσει. Εξ άλλου, δεν πάει για πολιτικός για να χρειάζεται τον κόσμο. Δικτατορικά θα μπει με αγορά. Η ΑΕΚ δεν έχει φιλάθλους λόγω δημοσίων σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απο τοτε που βγηκε το συγγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο.Απο τοτε που ο ανθρωπος ανακαλυψε την διπλωματια χαθηκανε οι λυσεις.Ποση ψυχραιμια ακομα,ποση υπομονη,εχεις τον καθε εναν να χρονοτριβει μεχρι να παρει τα δικα του,και ολοι και ολα τα αλλα ας γινουν μπουρδελο.Ας σωσουμε εμεις τον κωλο μας,και οι αλλοι ας πανε να γαμηθουν,και η ΑΕΚ μαζι...Ο Σεπτεμβρης δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια αφηρημενη ημερομηνια,που μεχρι τοτε υπαρχει ενα κερδος χρονου,μια καθυστερηση στο σημαιακι του κορνερ,μεχρι να δουμε τι θα κανουμε...Ετσι δεν ειναι Καζαμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 00:03

    Υπάρχει περίπτωση να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ?
    Το Αδαμίδι υπογράφει, λέει, για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ μεθαύριο.
    Το υποσχέθηκε λέει.
    Εκτός άμα είναι σαν τις ανανεώσεις που έταζε στον Ενσαλίβα και το Ταχτσίδι κι αυτό...
    Ίδωμεν...
    Ή μάλλον πρόσχωμεεεεεεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς monegascos: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ, ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ Η ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΝΑΝΕ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ. ΚΩΛΟΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ;
    ΙΣΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ. ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΡΩ, ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Γιώργη: Λοιπόν ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε κάτι και θεωρείται μεγάλη έρευνα. Και σωστά. Έχει δει κανένας τα παραστατικά οτι τα πρόστιμα πληρώνονται;
    ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΔΕΡΦΕ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΦΘΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.
    ΡΩΤΑΩ: ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗ; Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ; ΚΙ Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ; ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΡΩΤΑΩ. ΔΕΙΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 00:39

    Ποιά αποκατάσταση ρε προσφυγοκοζανίτη. Πάν' αυτά...Κανείς δεν τα επιστρέφει, διότι οι δικλείδες δεν είναι γι αυτό ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...κι εσύ το λες, ως και ο ζούγκλας το λέει. Του αλλουνού του συλλάβανε τις κόρες και έσκουζε η ευαίσθητη ελλάς για τα δικαιώματα τους. Σωστόν και νομικώς και ηθικώς. Αλλά ο άλλος έγινε λούης, ή μάλλον fritz και τα λεφτά μας πάνε.
    Σε ρωτώ, τι κάνεις εκεί?
    Τα έχω γράψει παλιότερα. Δεν περιμένω να μπει τίποτα πίσω. Η ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Τι εννοώ? Ότι απλά περιμένω να δω το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΥΠΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ. Κομμωτήρια για το μαϊστόροβιτς κοινώς. Δεν περιμένω να πέσει φως επάνω στο ψέμα, αλλά τουλάχιστον να καταλάβω πόσο μεγάλη είναι η σκιά.
    Τα λεφτά έχουν πλυθεί ή πετάξει ήδη...Αναρωτήθηκες γιατί έχουμε λχ 35 παίκτες? 80 τόσες μεταγραφές σε 5 χρόνια...Ο καθένας από ένα μάνατζερ και ο Σκόκο 3....και ο κάθε μάνατζερ his cut...κάνε αριθμητική...όλα νόμιμα φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 00:42

    80.000 μπλουζάκια Ρίμπο νοούνται ως πάγια, και σήμερα που μουχλιάζουν στις αποθήκες. Περιουσία του λαού της ΑΕΚ λέει. Παρανομία? Ουδεμία.
    Αλλά η απόφαση ποιανού ήταν? (by the way, ευχαριστώ θερμά ανώνυμε για τον ισολογισμό της empire...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 00:44

    Και φυσικά, η ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λοιπον φιλε,ολοι αυτοι οι κληρονομοι και απογονοι των εθνικων ευεργετων,ειναι ολοι αυτοι που γαμανε καθημερινα για δεκαετιες ολους εμας τους υπολοιπους.Το ιδιο συμβαινει και στην ΑΕΚ,το ιδιο συμβαινει σε ολη την Ελλαδα.Και το χειροτερο ολων ειναι οτι εχουν τους τροπους να σε κανουν να μην ακουγεται η δικια σου,η δικια μου,των αλλων η φωνη...Και υπαρχουν και τα κουτσαβακια,που πανε και προσκολουν πανω τους,και το παιζουν και καμποσοι, και αναθεμα αν ξερουν να αρθρωσουν μια λεξη.Ανθρωποι λιγδιαρηδες,με το κεφαλι στο πατωμα,που το παιζουν αφθαρτοι που θα ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ και την ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ και το ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ακομα προκειμενου να εχουν την ευνοια του αφεντικου τους.Ο τιποτας εχει γινει κριτης των παντων και για τα παντα,μονο και μονο γιατι εχει εχει 10 φραγκα που του τα αφησε το λαμογιο ο πατερας του,η καταφερε και τα λαμογιαρε,γαμιοντας οποιον ηταν κοντα του,για να μην σου πω οτι για να τα αυγατεψει ευχαριστως θα εστελνε την γυναικα και την κορη του να γαμηθει με το αφεντικο του.Σε κανουν να αισθανεσαι μαλακας,και σενα και μενα και ολους αυτους που αντιτειθονται στηνλογικη της ισοπεδωσης,γιατι με την φτηνη διπλωματικη γλωσσα καταφερνουν,και με την βοηθεια των δημοσιογραφων της κωλοτρυπιδας να κανουν το ασπρο,μαυρο και να αποχαυνωνουν τον πολυ τον κοσμο που κατεβαζει αμασητα οτι τους λενε...Πληρωσε ο ΦΑΓΕ τα προστιμα? ο ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ? τα λατομεια στο Μαρκοπουλο? ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ? ο Τσοχατζοπουλος? ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ? για τον Ασσωπο ? ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Γιώργη: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SUPPORTERS, ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ EMPIRE ΤΗΝ ΦΑΛΗΡΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΟΣΟ ΧΑΖΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004. ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟΣΟ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: ΠΑΡΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΒΕΡΑ ΜΟΥ, ΗΛΙΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΕΡΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς monegascos: KAI; XEΣΤΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΛΕΩ ΚΑΤΙ: 600 Ή 700 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΝ ΦΑΛΗΡΗΣΕΙ Η ΑΕΚ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΚΑΙΝΗΣ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΙΝΔΙΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΔΙΟΥ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΙ ΑΠΟΤΟΜΑ. ΤΑ ΧΑΖΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΠΙΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟ ΦΑΝΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή