Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

          Κι επανέρχομαι στα κανονικά καθότι τα άλλα, τα του Σκόκο, τα έχουν αναλάβει οι ηγέτες. Παπάς, Αδαμίδης ( απο τον Παπά πληρώνεται) και ΔΧ. Και οι οπαδοί απο την άλλη, όσοι είναι ανοργάνωτοι.Δεν μας απασχολούν αυτά. Μας ενδιαφέρει το μέλλον. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ( ανάρτηση Οκτώβρης 2009 ). ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ, που πληρώνει, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.
          Και μπήκανε στις 8/4, δέκα ( 10 ) άνθρωποι στην Γράμμου ( αντιστασιακό μετερίζι εναντίον της ΑΕΚ πλέον ) για να μιλήσουνε. Προσέχτε. Όλοι θέλανε τη λαϊκή βάση, αλλά ο καθένας με την δική του την άποψη. Με το δικό του τρόπο ο καθένας, σαν να θέλουν δέκα νοικοκυρές να κάνουν μια τυρόπιττα με άλλη μορφή. Και λέω τυρόπιττα, διότι είναι φύλλο και τυρί. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ. ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ  ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ: ΤΟ ΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΜΙΑ ΧΥΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΥΣΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΦΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΣΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. ( ζητώ συγνώμη για την άγρια γλώσσα, αλλά η λαϊκή επανάσταση έχει κακές λέξεις, όμως ποτέ κακές σκέψεις ).
          Όπως αυτές που αναλύθηκαν στην Γράμμου. Το γερμανικό μοντέλο με το 51% στην ερασιτεχνική ( ο ΔΧ γουστάρει τον φασισμό έστω και μέσω ΣΥΡΙΖΑ ), το της Μπαρτσελόνα ( που δεν το καλύπτει η ελληνική νομοθεσία- εδώ γελάστε διότι αν γουστάρουμε το αλλάζουμε αύριο ),  το μοντέλο του Άρη που δεν έχει καμία σχέση με λαϊκή βάση αλλά είναι μια χούντα του κερατά των οργανωμένων ( Χρηστίδη μίλα ) , κι ένα τέταρτο που δεν το ξέρει κανείς, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
         Και βγήκε το συμπέρασμα, οτι ο Αδαμίδης με αυτά τα μοντέλα τα ανεφάρμοστα πρέπει να συνεχίσει, οτι ακυρώνεται σαν οικοδεσπότης με κάποια λαϊκή βάση και  παρακαλάει για ανακοίνωση ομοφωνίας, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ενώ γινόταν της πουτάνας. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΗΝΑ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΧ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.
        Και για να γίνω πιο κατανοητός εδώ, κι επειδή έχω περάσει απο τη λαϊκή βάση θεσμικά, δυο πράματα θα καταθέσω. ΒΑΡΕΙΆ ΦΡΑΣΗ Η ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΔΧ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ Η "ΜΑΖΑ" ΘΕΛΕΙ ΗΓΕΤΗ. ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΑΦΘΑΡΤΟ, Η ΧΟΝΤΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ.
          ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ, ΕΓΩ ΒΑΖΩ 3 ΜΥΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΒΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ. ΤΟΡΠΙΛΙΣΑΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ ΕΧΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.  ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΘΕΑΤΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ BLOG, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;
           Προχωράω όμως εγώ. Και ρωτάω τον κύριο Χήνα: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ; ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ 1924; ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ.
            Δεν θα το συνεχίσω προς το παρόν, ενώ το μοντέλο αυτό είναι καλό. ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΧ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΖΩΝΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣΑΤΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
           Απλά θα καταθέσω το πικάντικο: Ο ΔΧ είπε στον Τροχανά να γίνει πρόεδρος στο πίνγκ- πόνγκ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΠΡΟΒΛΉΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΚΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 23%. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡ ΜΙΧΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΡΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ. ΚΙ Ο ΓΕΡΟΚΑΒΟΥΡΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΩ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΧ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ  ΤΡΟΧΑΝΑ.
        ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΤΟΝ ΛΕΙΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΜΕΝΟ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΙΧ.  ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ. Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ 23% ΤΗΣ ΠΑΕ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ. ΤΕΡΜΑ.
        ΥΓ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΕΝΙΕΣ. Ο ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.  
       

29 σχόλια:

  1. Το γελοιο του πραγματος ειναι οτι ενω ολοι οι προεδροι δεν θελουν την ερασιτεχνικη στα ποδια τους,μιλαω για ολες τις ΠΑΕ,δεν κανουν τιποτα για να το αλλαξουν.Φυσικα και το σιχαμα τον συμφερει το γερμανικο μοντελο,αλλα εκει ειναι σοβαρο κρατος και στην παραμικρη ρεμουλα πας σουμπιτος...Στην Ισπανια που ειναι τελειως αντιθετα τα πραγματα,εχουν σοβαρο αθλητισμο και πρωταθλητισμο,και δεν περιμενει η FC BARCELLONA την "ερασιτεχνικη της" για να παρει αδεια να εκμεταλευτει το σημα η καθε μηνα να περιμενει τα νταβατζηλικια.Εδω ο Τακης Καννελοπουλος,που ουτε ξερει τι του γινεται,βαζει 3μυρια και σου μιλαει για λαικη βαση.Απο αυτο βγαλτε συμπερασμα με δεδομενο οτι με τα 3μυρια θελει και θεση.Ειτε 3 ειτε 13 βαλεις,θα εισαι το ιδιο με εμενα μεγαλε που θα βαλω 0,3 του ευρω.Αυτο σημαινει λαικη βαση παμεγιστε Τακη,και τραβα ρωτα τι σημαινει ακριβως λαικη βαση και μην ακους τον μαλακα τον χατζηχρηστο που ειναι ικανος να σε πεισει να ανοιξεις καινουργιο τσιμενταδικο στα νησια ΤΟΓΚΑ...Εσενα βεβαια θα πεισει,και τιποτα "γαλακτος" που του εχουν απομεινει ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΔΧ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι να μην μοιραστουν οι μετοχες ισοποσα σε ολους και δωρεαν;Δεν καταλαβα;Που ειναι το προβλημα; Να δωθει χριστιανικη λυση.Που σημαινει "ο εχων δυο χιτωνας,να διδει τον εναν" "τι εστι πλουσιος,τι πενητας.Τι αρχων,τι δουλος"
    Και επειδη το παρελθον μας ειναι ποτισμενο με αυτοκρατορικη χριστιανοσυνη,αμα λαχει τραβαμε και το σπαθι.Αυτο κραταει ο δικεφαλος στο δεξι του ποδι.Και οχι κλαδο ελαιας.
    "ηρθα για να φερω ξιφος στον κοσμο".
    Μια μετοχη ο προεδρος,μια και εγω. Γιατι δηλαδη;
    Και απο την δευτερη χρονια με 10 ευρω ο καθενας θα παιρνει τον αναλογο αριθμο μετοχων.Και συνεχως νεες. Οι οποιες ολο και θα επεκτινονται.
    "αυξανεσθε και πληθυνεσθε και κατακυριευσατε την γην"
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν λεμε λαικη βαση,ενοουμε λαικη βαση.Η θα γινει οπως πρεπει η οχι.Τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τα...αστρα!!! Μπερδευτηκαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι δεν το λενε επιδομα αλληλεγγυης και το λενε λαικη βαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα θες απαντηση σε αυτο ανωνυμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=22NtybZEAN8

    ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Απριλίου, 2010 10:04

    Ναι ρε φίλε, ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ μάγκες. Έχεις 23%? Πλερώ και το 23% των χρεών...Πλερώ και το 23% του ελλείματος, φετεινού και μελλοντικού. Αν το αδαμίδι περιμένει 10 εκατ. έλλειμα του χρόνου, εσύ πρέπει να συνεισφέρεις τον οβολόν, ήτοι 2,3 εκ. Ναι, ξέρω, σου χρωστάνε το 10% των εισητηρίων...ΠΗΑΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΤΑΕΙ...Ή ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ" ΚΑΙ " ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΝΜΑΡ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ...".
    Γι' αυτό σταυροκοπιέσαι ασφαλιστάκο, που το μεγαλύτερο ποσό που έχεις πληρώσει είναι 200 δραχμές στο Τηνιακό....κι αυτές κερασμένες απο κάνα 16 χρονο "που δεν ελέγχεις", που τις παίρνει κι αυτό χαρτζηλίκι από τη μάνα του μπας και πιεί κάνα μπάφο κατουρημένο από γύφτισσα... Μπας και φύγει το τελευταίο κορόϊδο που πληρώνει και μετά αρχίσει να σου' ρχεται κι εσένα ο λογαριασμός. Αλλά αν υπήρχε κράτος ΚΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ, ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΚΑΝΑ 2ΜΕΤΡΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΡΕ....
    Όλοι ανάρχες και αριστεροί σε αυτοί τη χώρα ρεφίλε, όλοι ΑΤΝΙΣΤΑΣΗ και καλά, αλλά όταν έρθει η ώρα των ευθυνών που τους αναλογούν, τότε λένε "ο λαός κύριε, ο λαός, όχι εγώ...", χατζηαβάτηδες τότε...
    Λαϊκή βάση σου λέει μετά...με ποιούς ρε, τους τζαμπατζήδες, τους κερατάδες και τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?
    Steven, αναφέρθηκε ποτέ σε εκείνη τη συνάντηση ο όρος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ? Αναφέρθηκε κανείς σε ποινικές ευθύνες και λαμογιές?
    Ή ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα παιδια. Γιωργη "τα πηρες" πρωι-πρωι με τον "Νερωνα"; τι προτιμας; "ο καρακγιοζης προεδρος" η "ο καραγκιοζης ακροβατης";

    Ηλεκτρολυση.Την ξερεις βεβαια.
    Και στην επομενη κωλοτουμπα τα ποδια δεν θα συναντησουν εδαφος,αφου δεν θα υπαρχει.
    Και οι διαθεσεις δεν ειναι εκδηκιτικες.οχι. Ειναι θεμα ταξης.Αφου δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι σωστο εσυ να ανεβαινεις στην εδρα του δασκαλου, τοτε, -μετα απο τοσες παρατηρησεις-φαε μια φαπα και μια αποβολη για να ξαναρθεις ηρεμος στην ταξη και στο θρανιο που σου πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Κακιά λέξη ο " διαχειριστικός έλεγχος ". ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα παιδιά.
    Πως τα καταφέρνει ο πρόεδρος και κατα καιρούς γίνεται πρώτο θέμα, δεν το καταλαβαίνω.
    Ούτε τα προσχήματα πια δεν κρατούν. Όλο αυτό με κάνει να φοβάμαι ότι η επόμενη μέρα θα είναι χειρότερη απ'ότι νομίζουμε. Χρήστο μου, για να βγαίνει έτσι και να λέει αυτά που λέει, σημαίνει ότι είναι σίγουρος για την επόμενη μέρα. Τη δική του.. και η φάπα δεν θα πέσει ή στη χειρότερη γι'αυτόν θα αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η προεδράρα, στη συνέντευξη, αναφέρθηκε στο διαχειριστικό. Παραδέχτηκε ότι έχει αργήσει να γίνει γιατί ήθελε πρώτα να έχει μια εικόνα. Η BDO έχει κάνει προσφορά, ο έλεγχος θα γίνει, θα διαρκέσει μήνες και όταν ολοκληρωθεί θα ενημερωθούμε όλοι για τα αποτελέσματα.
    Ζήσε Μάη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα λεει γιατι ειναι βλακας και προπετης.
    Σιγα μην τον αντιμετωπιζουμε σαν τον Κορνηλιο Καστοριαδη.
    Εσυ,στα τοσα χρονια που τον γωνριζεις,εχεις διαπιστωσει καμια σοφια,καμια συνεση,καμια διορατικοτητα;Καμια οραματικη διαθεση η κανενα ταλεντο στην σχεδιαση;Καποια βασιμη διαθεση για ανοιγμα στην βαση; Κανενα επικοινωνιακο χαρισμα μηπως;
    Τουρλου-τουρλου.Οτι παει κι'οτι ερθει. Και με μικρα σχηματα,με πλανα 24ωρα και οπου το πει.Οπου παει ο καιρος παω.Αλλωστε δεν διακυβευεται και τιποτα. Ολα ειναι μικρα.Και οχι κατα λαθος η απο καταντια.Οχι.Ειναι ετσι σχεδιασμενο.Η μονη σχεδιαση. Το:"παλαιυουμε μονοι μας.ειμαστε μονοι" δεν ειναι καταντια. Ειναι αυτοσκοπος. Δεν ειναι δυστυχης καταληξη. Ειναι κατακτηση.
    Δωματιακια,μονοπατακια,κουρελακια "μονοι μας παλευουμε","δεν θα πεθανουμε","θα παρουμε τον δρομακι το στενο" "παρ'το γερανι μας" "φτωχολογια για σενα καθε μου τραγουδι" "οσο κι'αν ψαξω,δεν θ'αβρω αλλο λιμανι" (ασχετο αλλα πολυ σχετικο).
    Μια χουφτα αβουλους,ενα μικρο δωματιο και το τμημα σκακι.Μεχρι εκει φτανει.Τοσο μπορει.
    Το ξερει και δεν θελει τιποτα απο πανω του.
    Ουτε τον δικεφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετά από τόσα λάθη που έχει κάνει, θα περίμενε κανείς μια πιο διαλακτική στάση. Όταν κάποιος δεν έχει τα κότσια να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του {ανακοίνωση κατά προπονητή} έχει χάσει ακόμα και όσα δίκια είχε.
    Εκείνο που με απασχολεί, είναι το γιατί τώρα. Κατά προπονητή, καπέλο, συγκαταβατική στάση στη διοίκηση...μήπως υπάρχει κάποιο σχέδιο των μετόχων και για το οποίο είναι ενήμερος, που του δίνει ουσιαστική εξουσία..υποθέσεις κάνω.
    Για το φόβο των Ιουδαίων δε θα έπρεπε να κρατήσει μια πιο διαλακτική στάση? Ούτε φοβάται μια μελλοντική διαφορετική κατάσταση ούτε κρατά τα προσχήματα. Γιατί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα.
    Ο διαχειριστικός(έλεγχος) να γίνει στην ερασιτεχνική και μετά θα ήθελα ένα πόθεν έσχες του ηγέτη της και της ορίτζιναλ συνάμα.
    Να μάθουμε αυτοί που κόπτονται για την ιδέα της ομάδας πως τα ''βγάζουν'' πέρα.
    Να ξεκινήσουμε με τους αγωνιστές-σοσιαλιστές ανατολικού τύπου.Τους μαχόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Απριλίου, 2010 16:12

    Α κατάλαβα. Θεωρία και μοντέλα η γκουβέντα. Αμπελοφιλοσοφίες και ο Τροχανάς να απλώνει τον εγκεφαλικό του τραχανά σε όλο το τραπέζι...ή μάλλον προπέτασμα καπνού, μελάνι σουπιάς για να σκεπάσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...
    Ναι ρε, τα χω πάρει γαμώ το μπουρδέλο ΣΑΣ. Τα 'χω πάρει. Και να σου βγάινουν με το κλασσικό υφάκι τα 16χρονα της οργάνωσης και να σου λένε "τι θέλετε δηλαδή? Ήσαστε ΕΣΕΙΣ στις εκλογές της ερασιτχενικής το 05 να ψηφίσετε υπέρ του?" ή "ΕΣΕΙΣ δε φωνάζατε άλλο ντέμης άλλο γκαντέμης και τον προσκυνάγατε?". Στη λένε κι από πάνω ρε. Πας ΕΜΠ μετά, στην "αφρόκρεμα" και καλά του τεχνικού κόσμου του τόπου, εκεί που μπορεί να στηριχθεί η όποια "ανάπτυξη" και ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Κατάληψη και τα μυαλά στα κάγκελα και ελευθερία του λοστού (είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω και εσύ είσαι ελέυθερος εάν δεν κάνεις ότι θέλω να φας το λοστάρι στη γκλάβα...ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ)....και παντου όπου πας ΤΑ ΙΔΙΑ. Μου τη δίνει αυτό. νομίζουν ότι -και καλά- είναι "κάτι ιδιαίτερο". Αγοράκια μου "κάτι ιδιαίτερο" ήσαστε το 88-89. ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ. Καταλάβετε το...Και μία ομάδα σύμβολο διοικείται από τον εγκάθετο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, τον γκουρού της κωλοτούμπας...Α, είπαμε "Δεν τους ελέγχει" και "Είναι πρόεδρος με το ζόρι, δεν ήθελε...".
    Ρε steven να είναι να βυθιστούμε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ότι θα καθαρίσουμε, χαλάλι....ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι διαφορά έχει το γερμανικό μοντέλο του 49% από το μοντέλο του 51% ή του 99%;
    Να πω τρόπους που κάτω απ’ το τραπέζι το 49 γίνεται 51 ή να τα πει ο στήβεν που τα ξέρει καλύτερα;

    Στήβεν αυτό που έγραψες χθες το θεωρείς απάντηση; Δηλαδή αν ρώταγα πόσα είναι τα χρέη, εσύ θα απαντούσες πως είναι γραμμένα στα λογιστικά βιβλία;
    Μ’ αρέσεις. Έχεις χιούμορ.
    Πόσες μετοχές κατατίθενται σε τράπεζες της Αγγλίας και στη ΓΣ εμφανίζονται μόνο έγγραφα αντιπροσώπευσης; Στη χώρα που όλα μπάζουν η νομοθεσία για την ονομαστικοποίηση των μετοχών των ΠΑΕ δεν μπάζει; Δουλευόμαστε και μεταξύ μας;

    Το πλάνο της λαϊκής βάσης γιατί το χλευάζετε; Πρέπει να γίνουμε σαν τις μεγαλοκοπέλες που περιμένουν το βασιλόπουλο; Αλλά η ζωή περνάει κι αυτό δεν έρχεται. Ή φοβάστε μη σας πιάσει κώτσους ο καραγκιόζης. Υπάρχει άλλη λύση; Αν έχεις κάποιο σχέδιο να τρέξεις κάντο.
    Απ αυτούς που καλείς να διαβάσουν το μπλογκ σου τι ζητάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Γιώργη: Ε, εκεί πάει το έργο, αλλά πρετοιμάζεται ήρεμα η επόμενη μέρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Απριλίου, 2010 16:52

    Εγώ Ξενέρα μου θέλω ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, τίμιο, πλήρη και κρυστάλλινο. Αφού ξέρουμε πόσα χρωστάμε, που πήγαν και ποιοί τα φάγαν, καθώς και τι έχουμε, τότε ας προχωρήσουμε και σε λαϊκές βάσεις και σε ΝΑΤΟϊκές βάσεις και σε ότι θέλουμε. Πως να μη χλευάσουμε ένα ¨πλάνο" το οποίο σε μία κατάσταση διαδοχικής ΛΑΜΟΓΙΑΣ και ανικανότητας, το μόνο που κάνει είναι να λέει "στην υγειά του κορόιδου" και "τώρα ο λαός μπορεί να αποφασίζει για το πως θα πληρώσει τα χρέη που ΑΛΛΟΙ αφήσαν". Τι μας λες? Όσον αφορά το πως βλέπουμε οι πιο πολλοί σταθερά συμμετέχοντες εδώ τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, και την οργάνωση "που δεν ελέγχει", η οποία -επαναλαμβάνω- στα μάτια ΟΛΩΝ των υπολοίπων αποτελεί ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και όχι της λύσης. Η λαϊκή βάση υπό αυτό το καθεστώς δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά μελλοντικό μέσο άσκησης εξουσίας από όλους αυτούς. Να μου λείπει το βύσσινο...τι τη χρειάζονται αφού ΗΔΗ το πάνε το καράβι όπου θέλουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Ξενέρας: Ένα, ένα λοιπόν: Στο γερμανικό μοντέλο ( δεν το καλύπτει η ελληνική νομοθεσία ), το 51% το κατέχει η ερασιτεχνική. Που είναι σύσωμη και δεν μπορεί μια μειοψηφία να τα δώσει κάτω απο το τραπέζι και να τουμπάρει ολόκληρο το ποσοστό. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    Αυτήν την απάντηση που σου έδωσα, την θεωρώ πλήρη. Για τα χρέη τα έχω γράψει όλα. Δεν είσαι ο μόνος που εκτιμάει το χιούμορ μου. Το οτι δουλεύμαστε μεταξύ μας είναι επίσης σίγουρο.
    Δεν φοβάμαι καμία λαϊκή βάση. Εγώ τα διαρκείας μου θα τα πληρώνω και θα πηγαίνω στο γήπεδο. Αν πρόκειται να πιάσει κάποιους κότσο ο Καραγκιόζης, θα είναι αυτούς που χάσανε λεφτά. Ο ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
    Βεβαίως κι έχω σχέδιο και το τρέχω να είσαι σίγουρος. Κάποιοι στο blog το ξέρουν ήδη.
    Τώρα στο blog την πλάκα μου κάνω. Δεν ζητάω κάτι απο κανέναν. Αν δεν σου αρέσει η ανταλλαγή απόψεων, εσύ κρατάς τα κοντρόλ. Υπάρχουν κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ16 Απριλίου, 2010 18:15

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΡΟΣΟΚ,ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΓΚ-ΜΠΑΓΚ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΦΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργη, για να γίνει αυτό που θέλεις θα πρέπει αυτός που θα ζητήσει τον έλεγχο να είναι και ο ίδιος καθαρός και κρυστάλλινος.
    Ο ευρών αμοιφθήσεται....
    Αγόρια, δώστε περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Άννα: Κι όμως υπάρχει κάποιος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑ Η ΤΟΝ ΚΑΦΕ. ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Η ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΖΩΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στη μαζωξη να κανουμε τι ακριβως? Να διαμαρτυρηθουμε γιατι συρικνωνεται η ΑΕΚ? Για να μην πουληθει ο Σκοκο? Για να γυρισει το τοτεμ ο Λυμπεροπουλος? Για να γινει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ)? Δωστε μου ενα λογο ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΟ και απολυτα ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ να το συζητησουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Υπάρχει δηλαδή τέτοιο είδος ανθρώπου....μέτοχος της ΠΑΕ. Τι τον εμποδίζει να ζητήσει τον έλεγχο? Μήπως περιμένει τον κατάλληλο χρόνο, συγκυρίες, λείπει διακοπές ? Τι στην ευχή
    Για κάνε μια αναφορά...κατά προτίμηση μετά απο μερικά ποτά.
    Η μάζωξη γίνεται από συγκεκριμένη ομάδα οπαδών, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν έχουν καλέσει όλα τα club, οργανωμένους, ανοργάνωτους, σε κοινή δράση. Το σκέφτομαι. Θα προτιμούσα να είναι ενωτικό, με όλους τους συνδέσμους και μόνο ΑΕΚ. Όχι πρόσωπα, σωτήρες ή σκοκόπανα.
    Δυστυχώς, έχουμε κληρονομήσει όλα τα κουσούρια της αυτοκρατορίας. Το δε χειρότερο, όλες οι Ρώμες πέφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς monegascos: Ίσως να δείξουμε με τα χέρια την αεκοφροσύνη.Α, θα γίνει και απεΡγία στις 21 και στις 22 για το ΔΝΤ. ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΣ; ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ. Ε, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Ο ΕΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Άννα: Φιλενάδα τα κατάλαβες όλα. Άσε τα ποτά μην σου στείλω τον Δαφέρμο. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς κάποιον: θα σου έλεγα φιλικά, πρώτον να γράφεις δημοσίως εδώ και δεύτερον να πας να γαμήσεις τη μάνα σου αν έχεις τα κότσια. Προς το παρόν σε γαμάει μια κατσίκα απο ότι ξέρω. Και είσαι απο την άνω Γλυφάδα, δηλαδή τα Σούρμενα κι επειδή βαριέμαι δεν θα σου βαρέσω το κουδούνι απόψε. Θα σε αφήσω με την Αβελάδα και τα κωλομελογλυφάτα που της κάνεις.
    Σε έχω για πλάκα, είτε πριν είτε μετά το νοσοκομείο.ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ , ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή