Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

            H ημέρα ξεκίνησε ήσυχα. Διάβασα τις εφημερίδες, έγραψα το κείμενο μου για το άλλο Σάββατο και μετά κατηφόρισα στη Φιλαδέλφεια για να παραβρεθώ στο συλλαληλητήριο. Που για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τον ακριβή στόχο, αλλά μου τον κοινώνησαν: Να σηκωθεί ο κόσμος απο τον καναπέ. Οι 1000-1500 συγκεντωμένοι με ωραία συνθήματα και καλό παλμό. Έστειλαν το μήνυμα τους βασικά προς την διοίκηση της ομάδας, που βέβαια μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει. Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί δεν συμμετείχε η original. Αφού το " μέτοχοι, αμέτοχοι, τον πούλο κι έξω απο δω" και " να το μην πουληθει ο Σκόκο", πίστευα οτι είναι κοινές γραμμές.
         Μετά πήγα να δω το ματσάκι με τα παιδιά. Ένα παιχνίδι στην ουσία αδιάφορο απο πριν για την γενικότερη κατάσταση, με το μόνο ενδιαφέρον το τι θα κάνει ο Άρης. Που λογικά έχασε κι αυτός και πλέον η διαφορά των βαθμών για τα μπαράζ είναι αρκετά σοβαρή.
         Μια χαρά πήγαινε ο ρυθμός του αγώνα και χωρίς να βλέπουμε και τίποτε το ιδιαίτερο, περνούσε ευχάριστα η ώρα. Δεν ξεχώριζε κανένας και δεν υπήρχε και λόγος ανησυχίας. Στο ημίχρονο με βουτάει άνθρωπος των supporters και με ρωτάει: ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΛΗΤΗΡΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. Δεν απάντησα κι ανέβηκα να θαυμάσω το Μανωλά για λιγο ακόμα. Τον θεωρώ κορυφαίο σήμερα και με αρκετές κινήσεις που θύμισαν τον θείο του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
       Μια χαρά ήταν το κλίμα στο γήπεδο, χωρίς καμία διάθεση για καβγάδες μεταξύ των φιλάθλων και βλέποντας  μια ΑΕΚ που είχε πολλές αλλαγές. Απολαμβάναμε και τα "καθαρά" παιχνίδια του Λεβαδειακού και της Ξάνθης απο τα ραδιόφωνα και όλη την ομορφιά του ποδοσφαίρου.Μέχρι την στιγμή, που αποφάσισε ο Μπάγιεβιτς να κάνει την κίνηση ματ: Να βάλει τον Σκόκο στο παιχνίδι.
      Ρε σας να τους τσίμπησε όλους μύγα. Οι μεν της θύρας 29 ξαφνικά ανακάλυψαν τον Αδαμίδη κι άρχισαν να βρίζουν. Δικαίωμα τους. Το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου αποδοκίμασε τον Σκόκο την στιγμή της αλλαγής και ήρθε το σύνθημα απο το πέταλο: ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ , ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΟΚΟ. Ξανά δικαίωμα τους. Ο κάθε πελάτης έχει το δίκιο του.
       Εγώ θα σας τα πω όπως τα αισθάνομαι: ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ TIMING ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Την αλήθεια βέβαια είπε για τα άδεια ταμεία, αλλά θέλει και λίγη διπλωματία η κάθε δήλωση. Παραμονές μπαράζ με μπαρουτιασμένο το κλίμα, με πιθανή τιμωρία της έδρας και με σίγουρα καινούργια χρέη απο τα πρόστιμα που θα πέσουν, ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΙΟΝ ΠΛΕΟΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, όπως γίνεται πάντα. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ , ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
      ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΣΕΡΒΟΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ:  ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΜΕΤΑ , ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΧΑΣΘΗΚΕ.
       Και μετά το απόλυτο χάος. Αποχώρηση του Κανελλόπουλου, του Γκούμα και του Αδαμίδη ( με αυτήν την σειρά )  και των λοιπών "επισήμων" διοικητικών. Η ασφάλεια του γηπέδου έφαγε μπόλικο ξύλο μπροστά στην φυσούνα απο οπαδούς μας που ήρθαν απο τις απέναντι θύρες απο το πέταλο της οργάνωσης. Κι όταν πια, ο καθένας έκανε ό,τι του κατέβαζε η γκλάβα του, το πέταλο της οργάνωσης πνιγμένο απο κάποιο δίκιο κι αυτό, έσπασε τα κιγκλιδώματα και προσπαθούσε να επιτεθεί ένας θεός ξέρει που. 'Ολο το διάζωμα των διοικητικών είχε αδειάσει και μόνο το Μελισσανίδη έβλεπες να καπνίζει αμέριμνος το πούρο του. Τελικά το ξύλο το φάγανε οπαδοί μας απο τα ματ, που πλέον μπαίνανε σωρηδόν στο γήπεδο.
     Όμως , φίλοι και φίλες, ακόμα πιο πίσω απο όλα αυτά υπάρχει κι άλλος ηθικός θύτης κι ένα σούπερ διεστραμμένο μυαλό. ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΕΙΔΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΔΑΜΙΔΗ Η ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΉΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ.
       ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ) ΚΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ORIGINAL. ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ: ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΚΟ.
       Δεν θέλω να σας μπερδεύω άλλο. Η πραγματικότητα είναι οτι ο εμφύλιος ξεκίνησε και θα κλιμακωθεί επικίνδυνα, διότι τα μέτωπα είναι πολλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ, και υπάρχουν και τρομερές προβοκάτσιες.   Και σήμερα ο Αδαμίδης θα πρέπει να έμαθε αρκετά για τους συνεργάτες του. Και περιμένω χωρίς ιδιαίτερο άγχος τις επόμενες κινήσεις του, που θα βγάλουν πολύ γέλιο, ΟΠΩΣ ΓΕΛΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ " ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ". ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ.
      Απο το γήπεδο αποχώρησα όταν πέσανε τα δακρυγόνα. Ευτυχώς για τα παιδιά μου εγκαίρως. Μόνο λίγο τσούξιμο μας έπιασε. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ.
      ΥΓ1. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 70, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΥΓ2. ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.
     ΥΓ3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
     ΥΓ4. ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΦΕΤΟΣ : 2 ΒΑΘΜΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.

                              ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

90 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Απριλίου, 2010 23:12

    Περί συλλαλητηρίου ο λόγος. Πέρασα (σόρρυ που δεν έψαξα κανέναν από την ομάδα εδώ). Καλά ήταν. Μου είχε λείψει η μυρωδιά του μπάφου και των λουκάνικων στην Καππαδοκίας και Φωκών. Χαιρέτησα κάνα 2 από τα παλιά φιλαράκια. Γονείς πια κι αυτοί...ζεστή μέρα ήταν. Καλοφαγωμένους τους είδα στις 4...
    Κάπου όταν βγήκε ο Πάντζας το 'χασα. Θέλω να πω...όλοι αυτοί, και ειδικά αυτής της "ένωσης 1924", που είναι σήμερα βουλευτές, οικολόγοι και δε γκζέρω τι κάποτε ήταν λαλίστατοι. Γιατί? Για το γκοντό και το this is aek και τα αποτελέσματα που βλέπουμε τώρα. Δεν αμφισβητώ τα όποια κίνητρα τους. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ? ΑΠΛΑ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ "ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ"...τίποτα άλλο...
    Εντάξει, η όργάνωση έχει το τέλειο σχέδιο που θα σώσει την ΑΕΚ, ως μοναδικός γνώστης της ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Όλοι εμείς τι δουλειά έχουμε, άλλωστε? Δεν είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚτσήδες. Επιστρέφω στα του συλλαλητηρίου...ο Καραφέσκος λέει ότι "ΟΛΟΙ οι παλαίμαχοι πονάνε και υποστηρίζουν τη φάση". Κάποιος δίπλα μου πετάει: "Όχι ΟΛΟΙ...ο ντέμης δε νομίζω...". Σωστή ΑΕΚτσήδικη ειρωνεία...
    Τέσπα, με τη μαστούρα και την τσίκνα αποφάσισα ότι ή έπρεπε να πάρω μία μπύρα (1,20 γιούρο) και να αράξω, παρατηρώντας αυτό το μωσαϊκό απόψεων ή να τιγκανά.
    Τιγκανά τελικά, επιβεβαιώνοντας -για ακόμη μία φορά- το ρητό του μέγα Κάλαχαν: "Οι απόψεις είναι σαν τις κ$%^*(ίδες. Όλοι έχουν από μία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Απριλίου, 2010 23:18

    Περί γηπέδου τώρα: 20 γιούρο για λίγο ξύλο, δακρυγόνα και συμπεριφορά όχλου...δεν είναι κάπως του ματς? Θέλω να πω, κατεβαίνω σε πορεία ΤΣΑΜΠΑ κι έχει τα ίδια. Και η Original παίζει το ρόλο του ΠΑΜΕ, πια, με τις χωριστές εκδηλώσεις και πορείες, ώστε να μη μολυνθεί από τους "μη πραμγατικούς" αγωνιστάς. ΑΕΚ=ελλάς, ναι ναι...
    Οπότε, τηλεοπτικώς, κρίνω ότι έχουμε ένα διαμαντάκι στην ομάδα μας, το Μανωλά. Κάνει λάθη απειρίας, αλλά έχει πολλά καλά στοιχεία. Γενικά οι νεαροί πάνε μιά χαρά και -δυστυχώς- είναι η τελευταία αγωνιστική γενιά που πιστεύω ότι προλαβαίνουμε να αξιοποιήσουμε. Φυσικά πρέπει...να υπάρχει ομάδα να τους αξιοποιήσει...
    Ως και ο Μα-κα-κος βλεπότανε...όχι ότι ήταν κάνας Τζέραρντ...αλλά βλεπότανε...Ο Νέμεθ ομδικότατος, με κακές εκτελέσεις όμως. Φεύγει κι αυτός όμως και τι να τα κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Απριλίου, 2010 23:26

    Όσον αφορά το σκοκόπανο, καλά τον γιουχάρανε, λέω. Δηλαδή να του πούνε και μπράβο? Και τον φαφλατά τον Αδαμίδη. Τι το' θελε εκείνο το "το πάρτυ τελείωσε" και μετά "ο σκόκο πωλείται"? Και είσαι και δικηγόρος ρε φίλε...αυτά δεν τα σκέφτηκες πριν τα πεις?
    Φυσικά μετά, καμπόσοι τον χειροκροτάγανε, ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτσής βγήκε πάλι στην επιφάνεια...χρειαζόμαστε κάτι να μας διχάζει, δε μπορούμε...
    Καλά τα λες, προσφυγοκοζανίτη, για το επικοινωνιακο κάψιμο του παίκτη και της ομάδας από το Αδαμίδι...
    Φεύγει το παιδί, πάντως, σε 6 παιχνίδια και όλα καλά. Ευτυχώς πάει ΠΑΟ, λέει, οπότε δε θα έχει άγχος στα πλέη οφφ.
    Πάντως όσα γίνονται είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΠΑΙΖΕΙ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΟΖΑΝΙΤΗ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Απριλίου, 2010 23:31

    @ steven: Έπρεπε να κάτσετε λίγο παραπάνω? Μήπως? Τσίκνα από σουβλάκια και μαστούρα από συλλαλητήριο και δακρυγόνα στα καπάκια στο ΟΑΚΑ...δε μπορείς να διαμαρτήρεσαι, θα προετοίμασες καλύτερα τα παιδιά σου και για τον φοιτητικόν τους βίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρα πηγε το πραγμα στο γηπεδο.Φυσιολογικα κυλησαν τα πραγματα,και το παραδοξο θα ηταν να μην ειχαμε επεισοδια συνοδεια ΜΑΤ και δακρυγονων.Το μπερδεμα οσο παει και συνεχιζεται,οπως ηδη εχουμε αναφερει,και ηταν μια πρωτης ταξεως προπονηση για τον Αδαμιδη για το τι θα επακολουθησει στο αμεσο μελλον.Θα τον συμβουλευα,να σταματησει τις κακες παρεες γιατι οι παραπλευρες απωλειες θα παρουν κι αυτον σβαρνα,και να προτιμα να καθεται πιο κοντα στον Τιγρη.Ξερεις τι ειναι να γινεται της Κορεας γυρω σου και εσυ να καθεσαι αμεριμνος να καπνιζεις το πουρο σου? Ως δια μαγειας τα παντα σταματανε στα 10 μετρα απο σενα.....Τι ομορφια ειναι αυτο το ελληνικο ποδοσφαιρο,σε Καυτατζογλειο και Λαρισα τα παιχνιδια τα περασαν πρωτα απο χλωρινη,τοσο πραγματικα καθαρα ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Απριλίου, 2010 23:36

    Μονεγάσκε, διάβασες δήλωση Πανόπουλου? ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταφερόμαστε κατά πάντων, δικαίων και αδίκων. Χρόνια τώρα. Με αποτέλεσμα και τις σάρκες μας να τρώμε και να πληγώνουμε την ομάδα, που υποτίθεται ότι αγαπάμε. Κάποια στιγμή, ο καθένας προσωπικά πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Ξεκινώντας από τον εαυτό μας και καταλήγοντας στους διοικούντες. Τόσες διοικήσεις έχουν περάσει τα τελευταία 15 χρόνια...εμείς όμως είμαστε οι ίδιοι.
    Σε λίγο, θα υπάρχει ΑΕΚ Πατησίων, ΑΕΚ Πετραλώνων, ΑΕΚ Περάματος και βέβαια η original AEK. Αυτή που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, μόνο στην καρδιά μας θα συνεχίσει να ζει.
    Η οργάνωση,έπαψε να είναι σκέτη οργάνωση. Εδώ και καιρό. Είναι και διοίκηση πλέον. Ερασιτεχνική και Επαγγελματική. Έχει συμφέροντα.Και αυτά έμαθε με την κατάλληλη βοήθεια να τα εξυπηρετεί.
    Δεν είναι μακριά ο καιρός, που και αυτή θα κοπεί σε κομμάτια, ΥΠΕΡ ΤΑΔΕ ΚΑΤΑ ΔΕΙΝΑ.
    Άντε, με το καλό να βγούμε δεύτεροι και να δερνόμαστε και εις τας Ευρώπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. asxeto ligo alla 8a8ela na mou lusei kapoios aythn thn aporeia
    poso exei kosthsei sthn aek se lefta h agaph twn opadwn ths apo tis timwries k ta prostima ta teleytaia 30 xronia se podosfairo k se basket?exei kanei kanenas thn souma?mporoume na to ma8oume mhpws apo ton <> pou egeine fetos?
    gia ma8oume poso thn agapame sto katw katw authn thn omada
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Γιώργη: Καλά είναι αυτά, αρκεί να υπάρχει λογική. Δεν είχες πει οτι θα πας να μιλάγαμε. Με τον Ηλία βρέθηκα και σουλάτσαρα.
    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΣΦΠ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.
    Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 29 ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ Η ΣΤΗΝ 29. ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΔΑΜΙΔΗΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΠΑΣ - ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ. ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς monegascos: ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ.
    Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ. Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς όλους: Μα τον Πανόπουλο θα πάρει προπονητή ο Αδαμίδης. Πώς λέμε παίκτης- προπονητής; εμείς θα έχουμε προπονητή- παράγοντα.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ. ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΟΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ; ΧΑΡΙΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Steven, συμβαίνει αυτό που λες και δεν είναι βαρύ. Φαίνεται. Παράδειγμα, το σημερινό καπέλο. Μετά βέβαια θα πει αμάρτησα για το παιδί μου( βλέπε Ερασιτεχνική} και θα φτιάξει τη δική του ΑΕΚ, που θα φορά πράσινα.
    Το Νοτιά, γιατί τον βγάζεις έξω απο τη συμφωνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρεις θεσεις ειναι μεγαλη αποσταση...Στα γονατα του να καθεται αν θελει να νιωθει ασφαλης.Γιωργη,τον Πανοπουλο η ΑΕΚ τον εκανε τζαμπα μαγκα,πολλα χρονια πριν.Δωσε χωρο στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεββατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Άννα: Φιλενάδα, να βγούμε δεύτεροι, είναι αδύνατον. Διελύθη το σύμπαν σήμερα κι οριστικά. ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΚΤΑΚΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    Η ΑΕΚ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΧΕ ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιάννη, δεν ψωνίζουμε πια και ..πονάει η τσέπη του.
    Ο δικός σου, ομιλεί εκ του ασφαλούς και από θρόνο, Steven.
    Μία απορία έχω... γιατί ο Ντούσαν απ'όλους τους παραβάτες έβαλε το σκοκόπανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Ε.Μ. : ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΊΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.
    2 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ. Η SIEMENS ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΖΙΝΑ, ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Άννα: ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΝΟΤΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ. ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ- ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΟ LOBBY ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στηβεν,εδω εχει ψιλοσυννεφια.Εκει σε εσας,μηπως βλεπεις να "ερχεται" κανα σχολιο απο τα "αστερια"?Για οσους δεν καταλαβαν,επαναλαμβανω,οτι μετα και τα σημερινα γεγονοτα στο ΟΑΚΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Άννα: ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ TIMING.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ; ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ: ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΖΩΝΗΔΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ; ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ;
    " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ". ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ BLOG ( ΚΑΤΑ ΔΧ ) ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ, 3 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΕΛΗ. ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ, Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΡΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ Η ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ; Ο ΟΣΒΑΛΝΤ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ; Η ΜΟΝΡΟΕ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ; Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ; ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝΕ; ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ; ΕΛΑ ΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς monegascos: Γιάννη, καλά πάμε αλλά είναι πολύ νωρίς. ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Αυτο δεν μπορει να γινει..." ειπε ο τιγρης για την επικειμενη πωληση Σκοκο. "Σιγα να μην παρετε λεφτα παλιομαλακες",τους ειπε δηλαδη. "και εγω τι κανω εδω περα...μπρικια κολλαω";
    Μεχρι τωρα που ελεγαν σχεδον ολοι "να μη φυγει,κρατηστε τον" κουβεντα ο δικος σου.
    Τωρα που ολοι σχεδον λενε "να παει να γαμηθει το κολωπαιδο", ο δικος σου λεει "...αυτο δεν μπορει να γινει. Ολα πανε κατ'ευχην.
    Κι'ο Αδαμιδης με την πρωτη του δηλωση-για την οποια δεν εχει μετανοιωσει καθολου ειμαι σιγουρος,ουτε και την θεωρει "αστοχη",ακομα και τωρα-δεν μπορεσε να σταθει στο γηπεδο για πανω απο μια ωρα.Και δεν προκειται να εμφανιστει ξανα στα play-off, φανταζομαι. διαλεξε δυσκολο και επικινδυνο επαγγελμα.Αλλο η αγορευση στην αιθουσα και αλλο το κυνηγιτο στις κερκιδες, το ομαδικο βρησιμο και η φυγαδευση.

    Αφου η-αλλη μια- κωλοτουμπα ολοκληρωθηκε- και το μαρουλι που εχει λαμβανειν η "Ερα" περνα απο την πωληση -και-του σκοκο,τοτε ηρθε η ωρα για την δηλωση που πρεπει να γινει και που ολοι μας προβλεπαμε: "..στις αρχες ελεγα: καταληψη στο σπιτι αυτου που θα πουλησει τον Σκοκο.Αργοτερα ειπα:ας ξεχασουν τον Σκοκο ο παναθηναικος και ο ολυμπιακος.Τωρα σας λεω: να παει να γαμηθει και κεινος και σεις.Και ποιος θα μας δωσει τα οφειλομενα βρε καναπεδακιδες;Εσεις με την απουσια σας;Με την μη συμμετοχη σας; Ε, λοιπον να δωθει το μουνοπανο στον ολυμπιακο και να δουμε και εμεις για μια φορα το χρωμα του χρηματος του Σωκρατηη"
    Αλλωστε,εδω που τα λεμε,εχει και ενα αλλο δικιο οσο αφορα στην μετακινηση και τις αντιδρασεις. θυμιζουν ελαφρα τον "βατραχο" και το περηφανο '96. Δεν εχει την ιδια δυναμικη βεβαια.Αλλα σου λενε:παλι τα ιδια;Παλι παρακαλια;Παλι φυγες;Παλι ολυμπιακος και πεντοχιλιαρα στο οακα; Δεν παει να γαμηθει.Δωστε τον να παρουμε κανενα φραγκο. "γηρασκω αει διδασκομενος"
    Νομιζω οτι αν ειχε λαμβανειν και το '96 απο τον Σερβο,δεν θα γινοταν τοσος ντορος.
    Δει δη χρηματων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Τάκη: Αγαπητέ, δεν συνάδει η φυγή σου με το ήθος σου. ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΑΜΗΛΑ. ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο ΑΛΛΑ κι όλους: Έβγαλε ανακοίνωση ο Αδαμίδης και μιλάει για νοσηρά μυαλά που διχάζουν τον κόσμο και δεν μπορεί η ΑΕΚ να γίνει πρώτη. Επίσης είπε οτι ο κόσμος της ΑΕΚ τα ξέρει όλα. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΥΓΙΗΣ. ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑ:
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ. ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ. ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΑ προστεσω κατι, (σχετικα ασχετο) αλα ειναι το μονο θετικο στην ΑΕΚ: η καλη εμφανιση του Κωστα Μανωλα που με αυτον στην αμυνα εχουμε φαει μονο 1 γκολ σσε 6 αγωνιστικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τωρα ρε Στηβεν γιατι τον μπλοκαρεις τον Αδαμιδη? Τον μπερδευεις,του προκαλεις συγχυση.Αλλου παταει και αλλου βρισκεται.Το μονο που σκεφτεται τωρα ειναι να παρει τηλεφωνο τον Τιγρη,αλλα φοβαται μην ακουσει κανα μπινελικι λογω του προχωρημενου της ωρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς mygreek: Αγαπητέ, στην ανάρτηση μου είναι σχεδόν το μόνο σχόλιο μου για το παιχνίδι. Πιστεύω να το είδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς monegascos: ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ( ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ). ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ. ΝΑ ΦΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΟΧΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ; ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 'μια ασημαντη μεριδα...'; και πως γινεται να κινδυνευει με καταστρφη η ΑΕΚ απο "μια ασημαντη μεριδα"; ΚαΙ τι "ασημαντη" μεριδα ειναι αυτη που εχει και καθοδηγητες; Και τους ξερει ολος ο κοσμος μαλιστα; Και τι κανεται για αυτο; Γιτι δεν ρωτατε τον κοσμο για να σας τους υποδειξει,αφου εσεις κοιμοσαστε; ρε δεν ντρεποσαστε;
    Παλι απο τον κοσμο περιμενετε να βγει μπροστα;
    Η τους ξερετε και κανετε τις παπιες;
    Και εχετε και απαιτηση απο μια "ασημαντη μεριδα ανεγκεφαλων τραμπουκων", αντι ολων αυτων, να σας παρουσιασει "μια αξιοπιστη και βιωσιμη εναλλακτικη προταση";
    Και πια "ενωση" διαταρασεται"; Πατε καλα; Στην ΑΕΚ ειστε.το ζητημα δεν ειναι πως θα 'κρατηθει' η 'ενωση',αλλα πως αυτη θα επανελθει.
    Αλλα λογια να γαμιωμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε παλιοπαιδα,γιατι δεν τον αφηνετε να παρει ανασα ο ανθρωπος? Εχει βαρεσει tilt,ειστε αισχροι ολοι σας...Τον βρηκατε μικρο και τον δουλευετε.Βεβαια δεν ηξερε που εμπλεξε γιατι δεν ρωτησε, η ρωτησε και του ειπαν οτι μονο με "λουλουδια" θα χεις να κανεις,αλλα αυτος μπερδευτηκε και νομισε οτι ο Παππας κυριολεκτουσε...Τωρα θα ξεχασει και τα breakfast,και το τσαι των six the afternoon,εκτος και εαν το ξανασκεφτει λιγο ακομα,προλαβαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για πρώτη φορά φέτος δεν είδα αγώνα της ΑΕΚ,αλλά τον άκουγα ραδιοφωνικά από ΕΡΑ ΣΠΟΡ σε διαφορετικές συχνότητες ανά νομό της ΒορειοΔυτικής Ελλάδος.
    Πολλά άκουσα λίγα κατάλαβα.
    Πήγα εκδρομούλα σήμερα στην πανέμορφη Ήπειρο,αποστασιοποιπήθηκα από τα της ΑΕΚ τελευταία γεγονότα και δεν έχω καμιά εικόνα.
    Πέρασα καλά και θα το ξανακάνω με τη πρώτη ευκαιρία.
    Από όσα διάβασα εδώ αλλά και αλλού,συμπέρανα πως λείπει η ψυχραιμία και η καθαρή σκέψη.
    Σαστισμένος λαός που δε ξέρει από ποιον να ζητήσει ευθύνες.
    Το ότι ο Μελισσανίδης μένει στο απυρόβλητο από όλους λέει πολλά για τη προσωπικότητά του.
    Μαγκιά του πάνω από όλα.
    Ακόμα και δίπλα με τον Αδαμίδη να καθόταν κανείς δε θα του έλεγε το παραμικρό κι ας μην έχει τη μεγάλη δημοτικότητα που έχουν άλλοι στο λαό της ΑΕΚ.
    Έχει όμως την ευχή του 98% των ΑΕΚτζήδων κάποια στιγμή, να γυρίσει εκεί που πραγματικά ανήκει κι εκεί που του ταιριάζει.
    Ήδη το παιχνίδι γύρισε υπέρ του πολύ πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε.
    Για το συλλαλητήριο είχα πολλές ενστάσεις,αλλά σύμφωνα με τις περιγραφές σας,μου φάνηκε ότι άξιζε το κόπο.
    Κακώς που αποδοκιμάστηκε παίχτης μας,έστω κι αν αυτός ήταν ο αρχιβαδιστής Σκόκο,τον οποίο δε θέλω να τον έχω και του χρόνου στην ομάδα.
    Κι ας είναι καλός παίχτης όταν θέλει.
    Μπορεί ο παίχτης να μας δουλεύει όλη τη χρονιά με τη στάση του,αλλά καλά είναι να μη πέσουμε στο δικό του επίπεδο.
    Υπάρχει όμως κι ένα καλό στο θέμα Σκόκο με τις σημερινές αποδοκιμασίες.
    Πήραν το μήνυμα εκτός του ίδιου και κάποιοι άλλοι συμπαίχτες του.
    Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.youtube.com/watch?v=sKhN0gh0kjY

    Αφιερωμένο στην υπέροχη ημέρα που περάσαμε και για τις καλύτερες που έρχονται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σεπτέμβριος 2008 Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ
    "Στους εφοπλιστικούς κύκλους θεωρείται αδιανόητο να αγνοήσεις μια επαγγελματική πρόταση δίχως πρώτα να τη μελετήσεις και (εξυπακούεται) να συνδιαλεχθείς για αυτήν με εκείνον που την καταθέτει. Και επειδή ο κ. Νοτιάς είχε συνομιλήσει με τον «Τίγρη» από τον περασμένο Μάιο, διακρίνοντας καλές προθέσεις στον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, διαφώνησε με την επιλογή του κ. Νικολαΐδη να ζητήσει και γραπτώς την πρόταση την οποία κατέθεσε ο κ. Μελισσανίδης.
    Επί της ουσίας ο κ. Νοτιάς θέλει να διατηρήσει ανοικτή την πόρτα της επιστροφής στον κ. Μελισσανίδη εφόσον ο τελευταίος αποδεχθεί τους όρους της πολυμετοχικότητας και δεν προβάλει απαιτήσεις μοναρχικής διοίκησης. Εμπιστεύεται την κρίση και την εμπειρία του, τον αποδέχεται ως ισχυρό επιχειρηματία και γνωρίζει ότι η αγάπη του για την ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτη."


    Ιούνιος 2009 Μοναδική Συνέντευξη Τύπου Νικ.Νοτιά
    "Γίναμε φίλοι με τον κ. Μελισσανίδη, έγινε μία πολύ φιλική συζήτηση. Συζητήσαμε για την ΑΕΚ. Την αγαπάμε και οι δύο. Ο καθένας είπε την γνώμη του για το πως το βλέπει το θέμα με το καλό της ΑΕΚ. Εμείς δεν είμαστε ανθρωποι του ποδοσφαίρου, μπήκαμε για να στηρίξουμε την ομάδα.Εμείς δεν κλείνουμε πόρτες σε κανέναν που θέλει να εμπλακεί. Εμείς πήραμε μία ευθύνη και δεν την αφήνουμε."


    Ιανουάριος 2010 Νικ.Νοτιάς
    "Δεν κάνω εγώ για πρόεδρος. Ο μόνος που μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο είναι ο κ. Μελισσανίδης. Μην το συζητάμε πάρα πολύ. Η ΑΕΚ χρειάζεται τον κ. Μελισσανίδη. Αυτή είναι η μοναδική λύση για την ομάδα. Εκεί πρέπει να στρέψουμε όλοι τις προσπάθειές μας. Να τον βρούμε, να τον πιέσουμε, να τον πείσουμε να αναλάβει την ομάδα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το λοιπον?...ανωνυμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Απριλίου, 2010 12:48

    Γουστάρω Αδαμίδι σε λλλλέω...φεύγει ΛΑΓΟΣ από το γήπεδο μη φάει καμιά ψιλή, στην ασφάλεια του σπιτιού του -ή στο "δωματιάκι μήπως?- βγάζει το laptop και γράφει μία ΠΥΡΙΝΗ ανακοίνωση. "Αυτοί που πλήγωσαν την παράραξη θα απομονωθούν", "τα νεφελίμ φταίνε για το κακό του τόπου", "η πλουτοκρατία και τα ξένα κέντρα"..."οι κεδροσκόποι"...ωχ μπερδεύτηκα...αυτές ήταν ανακοινώσεις κομμάτων, όχι του Αδαμίδι....
    αλλά πως να μην...ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Απριλίου, 2010 12:54

    Βλέπω το Αδαμίδι μωλωπισμένο να μπαίνει στο αεροπλάνο για Moscow Road. O τεχνικός διευθυντής μαζί του μα επόμενη στάση το νησί των μπακαλιάρων.
    εμείς εδώ? ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Και καισαρό-πάπας να διοικεί να τις φάει κι αυτός.
    ΟΧΙ ΡΕ ΤΙΓΡΗ ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ' ΑΛΟΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Απριλίου, 2010 12:58

    Ακούσατε τ' άλλο? Το αδαμίδι υποσχέθηκε στο σκοκόπανο, λέει, 1 μύριο (από που θα τα βρει?) και ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΕΤΒΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ...μιλάμε για μεγάαααααααλη λινάτσα με φαίνεται...με τι αρχίδια ρε αδαμίδι θα τον φας τον άλλονε, τον προδότη (γιατί ναι, προδότης είναι κι αυτός...)? Ή μήπως νομίζεις ότι επειδή σε προστατεύει ο καισαρόπαπας δε θα τις φας στο τέλος? ή θα γράψεις και μιά ανακοινωσούλα όπως σήμερα το πρωί από το δωματιάκι και θα καθαρίσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Ανώνυμο: ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ, ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΚΕΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. " o κυριος Σκοκο..."; δηλαδη οχι το : "...θα σου βαλω το πουρο στον κωλο ρε αληταμπουρα...";
    Α, ολα κι'ολα. Περασαν τα χρονια,μαλακωσες κανοντας βολτες στο παρκο,ενταξει.
    Αλλα οχι κι'ετσι αδερφε μου. Πως δεν ειπες: "...τιαυτην στιγμην εν μεσω οξυμενων πνευματων και οχλαγωγιας,μου ειναι αδυνατον να εκφρασω κυριολεκτικως τα ποταπα οσα ηκουσθησαν απο τον κοσμον.Εχρειαζομεθα συναισην και φρονησην ετουτες τις κρισημες δια τον συλλογο μας ωρες.. Οσο δε δια τον
    σημαντικον μελος της ποδοσφαιρικης μας ομαδος κυριον-κυριον Νατσο Σκοκο,γονος ευπατριδων του μεγαλου Αργεντινικου εθνους,δηλωνω απεριφραστα την απογοητευση μου δια την εν'γενει συμπεριφορα του,μη τιμωντας τους προγονους του αλλα ουτε και της χωρας που τον φιλοξενει και εκπεσων εις το αμαρτημα της φιλαυτιας και φιλαργυριας συναμα,θετει την ομαδα μας προ τετελεσμενων γεγονοτων,προ των πυλων μαλιστα των σημαντικοτατων κατατακτηριων αγωνων,που εις κειμενην επιτυχια τους θα σημανουν τα βελτιστα για την ΑΕΚ και θα αρουν αυτην πανω απο τους κλειδωνισμους και τας ερριδας που απορεουν απο την χρονια οξεια αφραγκιτιδα εις την οποιαν εχει εκπεσει εδω και ετη ο αγαπημενος μας συλλογος.Λεγω λοιπον εις το αγαπητον τεκνον και γνωστη των μηστικων της στρογγυλης θεας,οτι θα πρεπει να αρθει εις το υψος των περιστασεων,οπως και αι ηγεται της διοικησεως ενεργησουν ταχιστα εις την ολοκληρωση της συμφωνιας των ,ωστε απερισπαστοι να εισελθομεν εις τον καλον αγωνα των πλεοντων οφεων (Play-off) οπως διεκδικησουμε απο τον εωσφορο του Πειραια, το εισητηριο εις τας Ευραπαικας σαλας."
    ο προεδρος της εταιρειας "Λαδια Αιγαιου" Δ.Μελισσανιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
    Είσαι με την εναλλακτική ροκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ασφαλως και οπως εχουν ερθει τα πραγμνατα ως τωρα,ειναι πικρο για τους μετοχους-αμετοχους( που περιμενουν τον μεγαλο αμετοχο-μετοχο) να δεχονται πυρ ομαδον και υβρεις απο εναν κοσμο που πια δεν εχει την υπομονη και να κοιταζει πιον βριζει πλεον αλλα βριζει ανεξελεγκτα.
    Ο κομπος φτανει στο χτενι και ωρα για διακρισεις δεν υπαρχουν. Μπορει να μην ειναι δικαιο,αλλα ειναι και πολυ λογικο.
    Να εχεις βαλει λεφτα,να σου τα εχουν φαει,να εχουν κανει φτερα δηλαδη,να χρωστας απο πανω,να μη μπορεις να απεμπλακεις και να πρεπει να συνεχισεις να πληρωνεις. Πραγματικα ουτε ψυλος στον κορφο τους.Παιδες εν καμινω.

    Ο Αδαμιδης παλι,εχει τους λιγοτερους λογους να ειναι φορτισμενος η απογοητευμενος.Πηρε βεβαια μια καλη δοση απο "εξεδρες" "φορτισμενη ατμοσφαιρα","γηπεδικος κινδυνος" κλπ. αλλα τουλαχιστον αυτος δεν διακινδυνευει τιποτα αλλο περα βεβαια απο την σωματικη του ακαιρεοτητα.Η οποια ηταν ασφαλης εις το Λονδινο και εδω πρεπει να παλαιψει για να επιβιωσει.
    Με θηρια και τοσα αλλα ειναι αναγκασμενος να τα βγαζει περα και εχει αλλαξει η ζωη του αρδην,ζωντας σχεδον σαν προτοχριστιανος στην αρχαια Ρωμη. Πολιτισμικο σοκ. Ας του αλλαξουμε το ονομα και απο Προδρομος θα το πουμε "Δανιηλ".
    Προσευχη μετα δακρυων για να επιστρεψει ο τιγρης και να φυγουν τα λιονταρια.Ας ψαλωμεν ολοι το κατωθι κοντακιον εις πλαγιον 4ον:
    " Έκτεινόν σου την χείρα, ης πάλαι έλαβον πείραν Αιγύπτιοι πολεμουντες, και Εβραίοι πολεμούμενοι’ μη καταλύπης ημάς, και καταπίη ημάς θάνατος, ο διψών ημάς, και σατάν ο μισών ημάς’ αλλ’ έγγισον ημίν, και φείσαι των ψυχών ημών, ως εφείσω ποτέ των Παίδων σου, των εν Βαβυλώνι απαύστως ανυμνούντων σε, και βληθέντων υπέρ σου εις την κάμινον, και εκ ταύτης κραυγαζόντων σοι’ Τάχυνον ο οικτίρμων, και σπεύσον ως ελεήμων, εις την βοήθειαν ημών οτι δυνασαι βουλομενος"
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τελικά μάθαμε εναντίον ποιών επιτέθηκαν τα παιδάκια της οργάνωσης;
    Εγώ Κανά δύο που ρώτησα άκρη δεν έβγαλα, πιθανόν εναντίον της αστυνομίας. Σύγχρονοι Τσε του κώλου.
    Ημέρες 2004 έξι χρόνια μετά. Αν δεν πιάσουμε τελείως πάτο σωτηρία δεν υπάρχει. Το ξέρει και ο Sugar και περιμένει. Τίγρης φίλε μου που περιμένει να σκάσει από ανάσες το ελάφι για να το γλεντήσει…
    Ο διαφαινόμενος σωτήρας ημών στην Κέρκυρα είχε δηλώσει ότι με ένα εκατομμύριο του κατάσκοπου θα πήγαινε τρέχοντας. Υπάρχει κάποιος ακόμη που αμφιβάλει γι αυτό;
    Φυσικά μιλάμε για λιγότερα , μα πολύ πιο λίγα!
    Και έκατσε και αυτός δίπλα στο θρόνο του πρίγκιπα που έγινε βάτραχος καθότι προδότης ο ένας, προδότης και ο άλλος.
    Πως από ντο Ντιμίτρη; Βλέπω το χρήμα στην τσέπη σου βγάζει ατμούς, ζεστό ζεστό! Άντε τώρα με έκανες και θυμήθηκα τα παλιά το 96 που το κατάσκοπο τα έπαιρνε από Ζίμενζς και τα έχωνε σε μένα. Βέβαια το Ανταμίδι από πού θα τα πάρει να στα δώσει τα υπόλοιπα δεν ξέρω, αλλά δικηγόρος είναι κάτι θα σκεφτεί να σου τάξει. Εξάλλου τα λόγια του και οι πορδές που αφήνει ίδιας βαρύτητας είναι. Άντε φύγε τώρα μην μας δει και το μελλισανίδη παρέα και νομίζει ότι γίναμε φιλαράκια.
    ΥΓ: Άντε ρε παιδιά, πότε φτάνουμε σε αυτόν τον πάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Χρήστο: ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Sakis
    Ταιριάζει με την ΑΕΚ δεν νομίζεις;
    Είμαι γενικά Ροκ στην ζωή μου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χαράλαμπο: Σε κανά 5μηνο το βλέπω.
    Εν τω μεταξύ, αν ο Αδαμίδης είχε δηλώσει τα πάντα μετά τα μπαράζ ( ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΚΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ), δεν θα γινόταν τίποτα. ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ TIMING ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κωστας-Φλωρινα19 Απριλίου, 2010 15:08

    ...το παρτυ, μαλλον, μολις αρχισε.Αιντε, και καλη τυχη μαγκες, που ελεγε και ο συγχωρεμενος πρικηψ Παυλος.Εμενα δεν μου αρεσε καθολου που μπερδευτηκε ο sugar με δηλωσεις και καρφωμενα δελτια.Εχει ολο το δικαιωμα σαν αεκτσης, αλλα δεν ειναι ο ΄΄ανωνυμος΄΄ αεκτσης, εχει αλλη βαρυτητα οταν μιλαει.Και το μονο που με ξενιζει με τα παραπανω, ειναι οτι δεν ειναι αφελης.Πες μου Στηβ, γιατι δεν μπορω να τον ''διαβασω'', εχεις το συν οτι τον γνωριζεις, αρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @Στήβεν
    Σου λέει μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πάρουμε καμιά πρώτη θέση στα play off .Μετά; Πως πουλάμε; Πως πληρώνουμε πριμ;
    Μήπως λέω…να το χαλάσω τώρα το κλίμα;
    ΥΓ: Η κλήρωση μου βγαίνει καλή για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. XTES HTAN ALLH MIA GNOSTH VRADIA AEK APO TA PALIA....POLYFONIA, POLLES APOPSEIS, OI IDIOI POU ARXIKA GIOUXARANE, STHN SYNEXEIA XEIROKROTAGANE.....
    ABYSSOS O EGKEFALOS TOU AEKTZH.....
    KAI MESA SE OLA AYTA, ENA GROUP APO 30 TOURISTES STHN G9, NA KOITANE SAN XAMENOI, THN PARASTASH STIS KERKIDES TOU KALATRAVA, EDO POU GINANE OI OLYMPIC GAMES 2004....
    ZOUME MEGALES STIGMES....
    AN DEN KATALIKSOUN OLOI MAZI SE MIA POLITIKH, APENANTI SE OLOUS, EITE METOXOUS - AMETOXOUS, EITE OLOUS TOUS AORATOUS KAI ORATOUS EXTHROUS, DEN PROKEITAI NA SIKOSOUME KEFALI....
    DYSTYXOS, KAPOIOI TO GYRISANE TO PARAMYTHI, EPEIDH ANOIKSE H KANOULA GIA TO 10% THS ERASITEXNIKHS APO THN PAE AEK....
    EYXARISTOUME POLY, TON APLO ANONYMO AEKTZH, POU VRIKE TON DROMO MEXRI TO KLEISTO TOU GERAKA, KAI TOU DOSAME ESTO MIA MIKRH XARA ME THN NIKH THS OMADAS PODOSFAIROU SALAS, KAI THN ANODO STA SALONIA THS A' ETHNIKHS....
    TOULAXISTON EKEI, O ROMANTISMOS KAI H KAPSOURA GIA TON DIKEFALO KAI THN KITRINOMAVRH FANELLA PERISSEOUN KATA POLY....
    AEK PANTOU KAI PANTA...
    NEA GIA THN AEK STO FUTSAL THA VREITE EDO..
    www.aekfutsal/main
    DEITE TO, AKSIZEI TO KOPO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χαραλαμπε, ποια οργανωση απο ολε αναρωτιεσαι τι θελει.Εγω ειμαι πιο πισω.Αναρωτιεμαι ποσες οργανωσεις υπαρχουν.
    Η πραγματικα τοσο αφελης εως υποπτη στιγμη που διαλεξε ο Αδαμελος να ανακοινωσει τις προθεσεις για τον Σκοκο,δεν αφηνουν και πολλα περιθωρια στη βλακια.Αναγνωριζουμε στον δικηγορο παντως οτι αναγκαζει την οργανωση και τον Δ.Χ τον μεγαλο κασκαντερ-με καροτο την εξοφληση των χρεων προς την "Ερα",-να κανει αλλη μια επικικνδυνη τουμπα πανω απο δεκα λεοφορεια με το παπι του.Αυτον, οπως παει,θα μας τον αρπαξει το Hollywood.
    "Αδαμελο-Αδαμελο,εκανες το σταδιο μπουρδελο."
    Δυσκολοερμηνευτο το -φαινιμενικα- παιδικο ατοπημα στου Σταυρου. Το οτι πρακαλει εκριξεις που θα επρεπε να ειχαν προκληθει προ καιρου και για αλλους πιο κυριαρχους λογους,ειναι καλο.Και αλυσιδωτες εκριξεις ισως. Και μερικες εξελιξεις ευχομαστε. Δεν μπορει να γινει αλλιως,αν ολα πανε ετσι και χειροτερα.Και στα play-off εχει να γινει "της κακομοιρας". ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ας ΓΙΝΕΙ.καΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.δΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.τΙς "ΞΕΥΤΙΛΕΣ" ΤΟΥΣ "ΔΙΑΣΥΡΜΟΥΣ" ΤΙΣ "ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΑΜΕ;ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ.
    ΛΑΘΟΣ ΤΙΓΡΗ. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ,ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΔΡΥΜΙΤΕΡΟΙ.Τ
    ΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ Η ΑΡΒΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΑ.
    ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ,ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ.ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΝΩΜΕΣ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ "ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Κώστα-Φλώρινα: άρα, ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.
    ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Χαράλαμπο: Πάντως το πως θα φύγει ο Μπάγιεβιτς το έμαθα χθες:
    - ΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ
    - ΔΗΛΑΔΗ;
    - ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ
    - ΟΚ
    Μετά κάμποσες μέρες.
    - ΝΤΟΥΣΑΝ, ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
    - ΜΑ ΗΡΘΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ
    - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ. Ε, ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
    οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Blanco21: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΡΗΓΙΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΗ. ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Απριλίου, 2010 16:40

    Και επεισόδιο με το νερετβίτη σήμερα...
    Ακόμα δεν ήρθε, ο νερετβίτης δεν τον αντέχει, ο καισαρόπαπας τον λέει μπαρούφα, ο Νοτιάς τον ανέχεται με το ζόρι. Μόνο το σκοκόπανο είναι ευχαριστημένο με το 1 μύριο και θα φύγει κι αυτό. Να δω τι θα κάνει με τους 9 ξενύχτηδες τώρα. Θα σπάσει αυγα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ? Διότι αν δεν σπάσει, αφού ο προπονητής ΟΡΘΑ τους πάσαρε σε αυτόν, η κατάσταση θα γίνει ρόιδο. Αλλά τι λέω...ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ...ΑΕΚ=Ελλάς? όχι πια...ΑΕΚ=Τσερνομπίλ...πιο σωστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. OK STEVEN,
    MOLIS TELEIOSOUME ME TON TELIKO STIS 2 MAIOU, THA KANONISOUME SYNANTHSH ME OLA TA PARELKOMENA...
    THA SAS ENIMEROSO, GIA TIS LEPTOMEREIES TOU TELIKOU, GHPEDO, KAI ORA.
    MONO AEK
    EMPROS AHTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ19 Απριλίου, 2010 17:44

    ΟΣΜΙΖΩΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΝΤΟΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΙΟΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μυλος.Η ΑΕΚ ερχται το Johny Walker φευγει.ΑΕΚοφρενεια.
    Ο πριγκηπας του Νερετβα τα πηρε στο κρανιο με τον Λορδο του Ταμμεση.
    --Γιατι ρε μαλακα εβαλες τον Σκοκο;Για standing ovation;Δεν ηξερες τι θα γινει;
    --Και τι νοιαζει εσενα;Προπονητης ειμαι.Ντεν ειμαι ντικιγορο.
    --Δεν με ριχνεις με τετοιες μαλακιες.Τι νοημα ειχε η εισοδος του στον αγωνα;Τελικο επαιζες;Και γιατι διαλεξες αυτον;
    --Ετσι γκουσταρω.Λογκαριασμο τα ντωσω εσενα;
    --Εγω σε πληρωνω.
    --Τι λες ρε; Εγκω πληρωνω εσενα...
    --Εχεις φυγει...
    --Αντε γκαμησου και συ και παπας και ολοι.
    --Ποιον βριζεις ρε;
    --Εσενα ρε μαλακα.Τα σε φοβηθω; (πλησιαζει να του δωσει ενα μπουκετο ο Ντουσαν αλλα το ζερι του μπλεκεται στο μενταγιον που φορα στο λαιμο η Αγγελικη η οποια ειχε πλησιασει να τον ηρεμησει και παρο'ολιγο να την πνηξει).
    "Ελα εξω αρκιντι. Τα σε γκαμισω".
    -- Δεν φταις εσυ.Αυτοι που σε μαζεψανε φταινε ρε κομπλεξικε.
    Πηδαει πανω απ'το καθησμα ο Σερβος και τον αρπαζει απ'το λαιμο.Παραταει το σαντουτς που ετρωγε τοση ωρα ο Δημητριαδης και χωνεται στη μεση τρωγοντας μερικες ψιλες. Μπαινουν στη μεση και δυο σερβιτοροι και απομακρυνουν τους δυο με σκισμενα πουκαμισα.
    --Τα σε βρω καπου αρκιντι.Μην ερτεις γκιπεντο παλι.
    --Γιατι θα ξαναερθεις εσυ νομιζεις;Τελειωσες.
    --Ντουσαν ηρεμησε...
    --Ασε με Βασιλη.Σε παρακαλω.Κατσε φαε και ασε Ντουσαν ησυχο.
    --...εφαγα...

    Αληστου μνημης θα ειναι καποτε τετοια γεγονοτα.Θα τα θυμομαστε με νοσταλγια και θα γελαμε. Μακαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @Στήβεν
    Καλό το σενάριο,ο πρωταγωνιστής όμως είναι β΄κατηγορίας,κομπάρσος.
    Άλλο Μάρλον Μπράντον και άλλο Τομ Κρουζ.
    Άλλο να το πεί ο Sugar και άλλο να το πει ο μαθητευόμενος δικηγόρος,συγνώμη πρόεδρος.
    Στο κάτω της γραφής μιλάμε για το 20%(;)του προβλήματος;
    Το συμβόλαιο του Σκόκο π.χ αν σπάσει κανένα πόδι(λέμε τώρα,διότι πρέπει να μαρκάρεις για να συμβεί)πως θα το πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εχει και συνεχεια το εργο. Πιο ηπια ομως.
    Οι δυο πρωταγωνιστες με τους Δημιτριαδη και Αρκαδη (τι εχει δει κι'αυτη η γυναικα...)Συναντηθηκαν μετα στο εστιατοριο του Μ<παγεβιτς (ολα τα τελαυταια γεγονοτα σε εστιατορια και καφε γινονται. Το επομενο πιστευω θα λαβει μερος στο πατσατζιδικο "το αυτοφορο".,στην Αλεξανδρας.Δεν ξερω αν το εχετε υπ'οψην σας. Υπεροχο "ποδαρακι" πατσας. Αν και θα προτιμουσα μια μεγαλη αιθουσα εκδηλωσεων."Διατηθεται δια γαμους,βαπτισια και ΚΑΘΕ ειδους εκδηλωσεις")
    Πρωτος λοιπον κατευθασε ο Σερβος στο εστιατοριο του με την Αγγελικη. Παει κατευθειαν στην κουζινα,στο μαγειρα.
    --Ειναι ολα ενταξει.
    --Ολα οπως ειπατε κυριε Ντουσαν.
    --Σε λιγο ερχεται το αρκιντι.Εβαλες ποντικοφαρμακο που ειπα;
    --Ναι
    --Ντεν μπερντεψες πιατα; Εισαι λιγο μαλακας και συ.
    --Οχι. λεει φωναχτα. "αντε γαμησου" λεει απο μεσα του ο Σλομπο, ο πιστος μαγειρας.
    Σε λιγο καταυθανει και ο Αδαμιδης με τον Δημιτριαδη αγκαλια.
    --Καλως τους. λεει ο Ντουσαν σαν αλλος Λωρενσ Ολιβιε. Αργκισατε.
    Ο Βασιλης ηθελε ενα πεινιρλι.Σταματησαμε στην Δροσια.
    --Καθηστε. λεει ο Σερβος κοιτωντας "τρυφερα" τον Βασιλη.
    --Εγω εδω;
    --Εντω προεντρε. Σε ντικι μου καρεκλα. Γκια σενα μονο σημερα.
    --Τι ειναι αυτα; Εγω...;
    --Ντεν τρως εσυ Βασιλη.Μονο σοδες τα πινεις.
    --Ε,τοτε ας αρχισετε...καλη ορεξη.
    Μετα απο το πεινασμενο βλεμα του Σερβου,ξεκιναει το δειπνο. Που θα ειναι και το τελευταιο για ολους. Ο "προεδρος" πεθαινει απο δηλιτηριαση. Ο "προπονητης" απο πισωπλατη μαχαιρια του πολυπαθου μαγειρα. Ο "Βασιλης" εσκασε και πνηγηκε απο αναροφηση.
    Οι δυο που απαμειναν,ο "μαγειρας" και η "Αγγελικη" εκτειουν ποινες,αφου συνεληφθησαν αμεσως μετα. Ο μεν ισοβια για ανθροποκτονια εν ψυχρω και η δε,15 χρονια καθηρξη για συσταση συμμοριας,συνεργεια σε φονο και αποδοχη προιοντων εγκληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Απριλίου, 2010 18:54

    Τέλειωσε το γεύμα και...θα βγάλει το Αδαμίδι ανακοίνωση...Α'τα'διάλα ρεεεε (που λεγε και ο τρωζαντώνης ο πιπιρής στο χωριό μου στην Κρήτη).
    No shit sherlock! (που λεγε και ο Johnie boy στο χωριό του πεθερού μου στην Αγγλία...).
    Δηλαδή, σε λίγο το Αδαμίδι θα ωριαίο ανακοινωθέν: "Την ώρα 12η βραδυνή της 23/4/10: Ο ποδοσφαιριστής Σκόκο παρουσίασε άφθονη διούρηση"..."Την ώρα 1η πρωινή 6 ποδοσφαιρισταί της ομάδος μας εθεάθησαν εις παραλιακόν μαγαζί να καταναλίσκουν 300 σφηνάκια"..."Την ώρα 2α πρωινή, 3 εκ των 6 πήγαν για νάνι, κατόπιν άφθονης διούρησης εις κοινή θέα έξωθεν του μαγαζιού"..."Την ώρα 6.31: Ανατολή Ηλίου, κικιρίκου"...κι έτσι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτσής αισθάνεται ασφαλής ότι η ΠΑΕ υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μπράβο Χρήστο.
    Με έκανες να γελάσω και το είχα ανάγκη τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εννοειτε Χαραλαμπε οτι δεν μπορει να τον διωξει.
    Εντολες εκτελει.Και μαλιστα καθολου καθαρα διασαφηνισμενες.Εννοω οτι αυτες αλλαζουν μερα μα τη μερα. "πεταει ο γαιδαρος-πεταει".
    Που μου ειχε και ορους και απαιτουσε να γινουν και δεκτοι κι'ολας προκειμενου να αναλαβει.
    Ρε κανε το σταυρο σου που εχεις ενα μισθο και τα φερνεις βολτα. Που θα μου βαλεις και 500.000 ευρω. κι'ολας.
    Προσεχε μονο μη κανεις εμετο εκει που τρως και με την παρεα που εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι να πει κανεις ρε Σακη. Ας γελασουμε με τουτη την ομαδα που παριστανει την ΑΕΚ.
    Και θα ειμαστε σοβαροι,οταν σοβαρεψουν και τα πραγματα. Προς το παρον,ειναι κωμικοτραγικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΘΑΝΑΣΗ
    Συνωνόματε και μένα κάτι μου λέει ότι δε θα αργήσει η ώρα για κάτι καλό,αλλά περιμένω ότι θα γίνει μια ακόμα στραβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χρήστο έχεις απόλυτο δίκιο.
    Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση διότι δε ξέρω πως να αντιδράσω.
    Ο Άγιος Αρσένιος έλεγε "πολλές φορές μετάνιωσα γιατί μίλησα, ενώ ποτέ (δεν μετάνιωσα) γιατί σιώπησα",
    όμως δε μπορώ να είμαι ο Άγιος Αρσένιος,αλλά ένας απλός θνητός.
    Γι αυτό η ιστορία σου ήταν ότι έπρεπε για τη περίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Την ρηση του Αγιου Αρσενιου θα επρεπε να ακολουθησει και ο Αδαμιδης.Που κινδυνευσε με δηλητιριαση στην Νεα Ερυθραια.
    Αλλα απο οτι ειδα και στις φωτο απο την συναντηση,δεν υπηρχε φαγητο.Ζητησε κρασι και νερο μονο.Και τα δυο εμφιαλωμενα.Πονηρος ο δικηγορος ο οποιος παρουσιαστηκε με μπικ αναπτηρα. Που πας ρε οταν απεναντι σου ο buffalo Bill κραταει ενα πουρο σαν δονητη;
    Οταν ο Ντουσαν εδινε την βοηθεια του παροτρινοντας κι'αλλους στο μπασκετ-θυμαστε, εφτιαχνε κλιμα απο τοτε.
    Πρωτα ελεγα "τα σκοτωσω το αρκιγκο τους" ...τωρα λεω "τα φιλησω το αρκιγκο τους".
    Οι κωλοτουμπες στην επισημη γλωσσα λεγονται "διπλωματια".Στην πιατσα λεγονται απλα "προδοσια".
    Αρα τα παντα ειναι θεμα θεασης. Και υπαρξης η μη εμμονων.
    Οταν δεν ελισεσαι,θα πεσεις πανω στον τοιχο.
    Θα μουπεις οτι και ο Δ.Χ "ελισεται" και τον κατηγορουμε για αυτο. Λαθος. Τον κατηγορουμε για "λανθασμενους ελιγμους" Δηλαδη για λαθος κωλοτουμπες.
    Υπαρχει το φαινομενο της "ιδιοδεκτικοτητας" δηλαδη της κιναισθητικης ικανοτητας που εχουμε ολοι μας να τοποθετουμε το σωμα μας στο χωρο. Σε μερικους ανθρωπους,αυτη ειναι ιδιαιτερα ανεπτυγμενη. Οπως ας πουμε στους αθλητες της ενοργανης γυμναστικης. Αλλοι παλι δεν το "εχουν".Ειναι μονοκοματοι σαν ξυλα.
    Το ιδιο συμβαινει και με την διανοητικη ιδιοδεικτικοτητα. Εκει που δεν πρεπει, κανεις τουμπες και εκει που πρεπει να στριφογυρισεις στεκεσαι ορθιος. Ε,δεν ειναι επομενο να σπασεις τα μουτρα σου και να γελανε ολοι μαζι σου;
    Και εσυ με εγωισμο διχως νοημα,αφου δεν ακους την φυση που σε εχει καταταξει καπου και εσυ την αρνεισαι,συνεχιζεις να φερνεις τουμπες ασκοπως περιμενοντας εστω και καποια με σωστο ταιμιγκ και συγχρονισμο να πετυχει για να πανιγυρισεις μοναχος σου.

    Για την Αγγελικη ανησυχω. Ελπιζω να ειναι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ19 Απριλίου, 2010 20:45

    ΠΡΟΣ ΣΥΝΝΟΝΟΜΑΤΟ .ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΧΤΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΕΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΩΘΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ BING-BANK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. pros saki.ante na pextoyn kana dyo kentes akoma.to bing bang ine konta to niotho soy leo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Και μια ευχαριστη-οσο μπορει να ειναι τετοια δηλαδη-ειδηση.
    Η ενωση Ελληνοαμερικανικων κολεγιων εκει στην περιοχη του Ψυχικου,σε συνεργασια(γελαστε) με την επαρατη "πολιτεια",αποφασησαν την ανεγερση της "γεφυρας των ονειρων",οπως τολμησαν να την αποκαλεσαν οι δολοφονοι με τα πολιτικα κουστουμια.
    Των "χαμενων ονειρων" δηλαδη και καλα θα κανουν να την ονομασουν "γεφυρα των στεναγμων".
    Προτοστατες μερικοι χαροκαμενοι γονεις-με τον πατερα του Σολωνα να εχει την αρχιτεκτονικη μελετη-αλλα και μερικων αλλων γονιων που βλεπουν τα παιδια τους να τα αναχωρουν για το σχολειο και νοιωθουν οτι τα στελνουν στο μετωπο.
    Σολων τον οποιον και αυτον,το σαπιο τυρρανικο κρατος τον αναγκασε καταμεσης του δρομου να παιξει ενα τυχερο παιχνιδι.Καιτι σαν το μονα-ζυγα ασπουμε. Και εκεινος δυστυχως διαλεξε την πλευρα που διαλεξε και ο μεθυσμενος οδηγος που τον σκοτωσε.
    Η ζωη στο μπουρδελο των Βαλκανιων ειναι κερμα στον αερα.Κορωνα κερδιζεις,γραμματα χανεις.
    Το εργο θα αναλαβει η οικογενεια Προκοπιου.
    Θα ειναι ετοιμη το Φθινοπωρο.Και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι,αφου μεσολαβουν ιδωτικες πρωτοβουλιες.
    Για το γαμημενο το κρατος,ο αριθμος των νεκρων,δεν δικαιολογουσε ακομα την κατασκευη γεφυρας-ειδικα τετοιες δυσκολες μερες.
    Αλλα οι γονεις, τους επεισαν οτι θα ειναι καλοι φορολογουμενοι τα παιδια τους και ετσι το πετυχαν.
    Καποιο γκραφιτι-απο αυτα που θα φτιαξουν πανω της τα παιδια- θα εχει την μορφη του Σολωνα.Αλλα και αλλων μαρτυρων. Οταν φτιαχτει θα περασω να τα χαζεψω και να αφησω και κανενα λουλουδι. Γιατι πεζος δεν τολμω να πλησιασω. Οχι ακομα.
    Συγνωμη Σολων που ειμαι τοσο δειλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σε κυνηγανε και σε βριζουν στο γηπεδο χιλιαδες. Την επομενη μερα δημιουργειτε επεισοδιο με σενα και τον προπονητη. Και βρισκεσαι στο ιδιο τραπεζι μαζι του. Και σαν να μη τρεχει τιποτα,χαμογελας σαν χαχας με φωτογραφικο χαμογελο.
    Εδω γινεται της πουτανας με εσενα στο επικεντρο και μου κρατας το χαμογελο του τζοκερ.
    Η κατασταση ειναι εκρυθμη και εισαι προεδρος(λεμε τωρα) σε τοσο δυσκολη περιοδο με χιλια μυρια στο κεφαλι και με τοση εναντιον σου ενταση. Και χασκεις με τοσο διπλωματικα αποτυχημενο και πρωτωγονα προχειρο τροπο.
    Και σε ρωταω τωρα εγω: Εισαι απλως μαλακας και να μεινω ησυχος; Η συμβαινει κατι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Απριλίου, 2010 22:04

    Μάλλον ένας απλός μαλάκας είναι...λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αμα δεν φυγει αυτος ο μαλακας ο Παππας δεν προκειτε να δουμε ασπρη μερα,ας πουλησει τους παιχτες που εχει παρει και να παει μαζι με το φιλαρακι του τον κοντο,απλα και ωραια.Αλλιως προβλεπω τα πλει οφ να γινουν Σεραγεβο,ακομα δεν εχουμε δει τιποτα,αυτα που γινανε ειναι της πλακας.ΑΝΤΕ ΠΑΠΠΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς Στουρνάρα θανάση: Αδερφέ, δεν οσμίζεσαι σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. H Τζουλια εφτασε στη βουλη και εστειλε γραπτη μηνυση διαμαρτηρια κατα του βουλευτη του Συριζα Παπαδημουλη,γιατι λεει την αποκαλεσε πορνοσταρ απο το βημα της βουλης.
    Μακροσκελεστατη μαλιστα.
    Ιδου πως "τελειωσε" η Τζουλια (οι παρενθεσεις δικες μου):

    "...Ως πολίτης της χώρας στην οποία γεννήθηκε(και πεθανε) η δημοκρατία, πιστεύω ότι θα σκύψετε(!!!) με ενδιαφέρον και στοργή στην περίπτωση της κατάφορης προσβολής και αδικίας σε βάρος μου και θα με περιβάλλετε με αγάπη, προστατεύοντάς με παράλληλα και ως επαγγελματία που προσπαθώ καθημερινά να προάγω την τέχνη,(οχι,δεν ειναι τυπογραφικο λαθος) αλλά και να βοηθήσω αυτή τη δύσκολη στιγμή την Ελλάδα μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας τις οικονομικές μου υποχρεώσεις, εργαζόμενη σκληρά(!) πολλές φορές και νύχτα( μη μιλατε) κάτω από αντίξοες συνθήκες.
    Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο καθώς έρχομαι σε επαφή(sic) με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερους «είδωλο».
    Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης(το σημειο G που ειναι;) αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δε σας κρύβω ότι σκέπτομαι(τι κανεις;) πλέον σοβαρά να εισέλθω(ααααχ!) ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετέχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπο της νέας γενιάς της πατρίδας μας.
    Μετά τιμήςΤζούλια Αλεξανδράτου».

    Ο "Μπερλουσκονι" υπαρχει. Η "Τσιτσιολινα" επισης. Τι περιμενουμε; AVANTI !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σημερα ηταν η ημεριδα της "Ενωσης 1924" σε κεντρικο ξενοδοχειο-καπου στην πλατεια Βαθη νομιζω, η Καραισκακη- με θεμα την λαικη βαση.
    Δεν πηγε ουτε ο ...εμπνευστης της,Κανελοπουλος,προφανως ενοχλξμενος που τα επιδοξα μελη της διακαους βασης,τον προγκιξαν χθες στο γηπεδο.
    Με τον φουκαρα τον Χηνα να λεει απτοητος οτι η "ελλαδα ποτε δεν πεθαινει" "ειμαστε δυο-ειμαστε τρεις..." κλπ
    Πουτσες μπλε και αρχιδια χαρτοπολεμο δηλαδη και συγνωμη για τα "κακα λογια".
    30 (τριαντα,ολογραφως) ηταν οσοι πηγαν. Ασχετοι και αστεγοι. Πληροφορηθηκαν απ'τους γυρω οτι "εκει μεσα δινουν φαγητο και τσιγαρα.
    Λογικο ειναι να μπερδευτουν οι φουκαραδες. Ηταν ημεριδα και εκεινοι ακουσαν "μεριδα". Και χωθηκαν μεσα.
    Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δηλαδη η κοπελα,σαν πορνοσταρ που ειναι,απλα ζηταει-και επισημα- αδεια για να μπει στο σπιτι της. Στο μπουρδελο. Ειναι αδικο να γυροφερνει απ'εξω.
    Το βρισκω δικαιο αιτημα και πρεπει να γινει δεκτο αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Κούγιας ή Αδαμίδης;
    Ποιός είναι πιο μ....ας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τι άλλο να δεις για να πειστείς οπαδέ για την μαλακοσύνη του παιδιού αυτού που βάλανε να κάνει τον πρόεδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Χαράλαμπο: ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΟ ΜΠΑΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Θα μου πεις αυτός φταίει για αυτά που γίνονται;
    Εντάξει,όχι αλλά μην μας περνάς και για ιθαγενείς,πολιτισμένε που ήρθες από Αγγλία να μοιράσεις καθρεπτάκια.
    Όταν θα σε κυνηγάνε οι Μάο-Μάο θα σε γράφω στο κινητό και θα σε ανεβάσω στο youtube αγαπητέ πρόεδρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αλτσχάιμερ φίλε, δεν θυμάμαι που αναφέρεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ..." Ολα γινονται οπως πρεπει,λιγο υπομονη..."(Καζαμιας). Ολοι εμεις ειμαστε για τα μπαζα,κανεις δεν καταλαβε τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο "Μπερλουσκονι" στο "Σκαι" παρεπιπτοντως εδινε συνεντευξη. Δηλαδη καθονταν και τον ακουγαν να αγορευει.
    "δεν θα εμπλακω με την πολιτικη..." η μαλλον καλυτερα: " δεν θα πολιτευτω" ...γιατι μπλεγμενος με την πολιτικη δεν εισαι μεχρι το λαιμο;Στο βοθρο και το κεφαλι εξω για να καπνιζεις το πουρο.
    Και αν πολιτευτεις στο κατω-κατω,θα σε εμποδισει μια καλη δικαιολογια; οπως: "...για το καλο του τοπου επανατοποθετηθηκα και αναθεωρησα τις αποψεις μου,αφου το γενικο καλο επιτασει..." και ενα καρο τετοιες μαλακιες που θα βγαλεις απο την αποθηκη της μαλακιας του Ελληνομαλακα που δεν στερευει ποτε;
    Να μου φιλισεις τον Βασιλακη.
    "...δεν θα με φιμωσουν.Οσο και να με απειλουν.Θα λεω παντα ελευθερα και με θαρος την γνωμη μου..."
    Ελα βρε που παρουσιαζεσαι και σαν να εισαι στη Λερο.Λες και θα σου ζητησουν"χαρτι μετανοιας" και με βασανιστηρια αντεχεις και δεν προδιδεις. Δεν ντρεπεσε ρε μασκαρα; Ποσοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να μιλησουν εξαιτιας σου; Το "ξεχασες" βρε μεγαλε "αγωνιστη";
    Γνησιο επιχειρηματικο τεκνο ενος κρατους-μπουρδελου.
    Υβριδιο μιας κακοφορμισμενης πολιτικης ζωης.
    Που θα πεις οτι δεν ζητας και τιποτα απο το κρατος.
    Μονο τις εταιρειες του.
    Γλυφτη του ποδηλατοπρωθυπουργου. Ε, βεβαια.Που θα βρεις αλλον μαλακα τετοιον;
    Διαχειριστη πολυκατοικιας χτισμενη στην αμμο.
    Μπακαλογατε νεας κοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Προς Χρήστο: ρε φίλε, πραγματικά έχω μείνει άναυδος. Με το πηγαίο σου και το τσεκουράτο γράψιμο σου. ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
    Άκου μην νομίζεις οτι είναι κοπλιμέντο. Στο έχω ξαναπεί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Προς όλους: ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ: Η ΑΕΚ ΑΠΕΘΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τα παλικάρια μας όχι απλός ξενύχτησαν. Το ξημέρωσαν ,διότι 4 το πρωί νύχτα δεν είναι στο κεφαλάρι στο κλαμπ που σουρώσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. προς Χαράλαμπο: αν δεν γίνει αυτό που ψάχνουμε, ΤΟΤΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τελικά δεν έχετε καθόλου υπομονή.
    Χαρείτε πρώτα το κάτι σαν Πρωτοδικείο και αν δε σας αρέσει, δοκιμάστε και τη λύση του Τάκη με τη λαϊκή βάση που επεξεργάζεται και ο κος Αβραμίδης.
    Ο ηγέτης είναι ο Πέτρος.Διαβάστε εφημερίδες,ακούτε τους ρεπόρτερ,ακούτε τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής.Μόνο ο Παππάς έμεινε.Και ο δικηγόρος του βέβαια με τις φιλίες και τις ιδέες του.
    Εφόσον λοιπόν έμεινε ο Πέτρος,ας καθαρίσει ο Πέτρος ώστε να μην διαψευστούν και τα πρωτοσέλιδα.Μην τον εξωθείτε σε παλινωδίες μόνο,είναι κρίμα.
    Είναι και άδικο αυτό που γίνεται διότι κι εκείνος έχει βάλει χρήματα,όσα έβαλε δεν έχει σημασία.
    Με επιθέσεις δεν επιτυγχάνετε τίποτε απολύτως.Σπρώχνετε την ΑΕΚ ακόμα πιο κάτω.Αυτή την ΑΕΚ επιλέξατε,αυτή την ΑΕΚ έχετε.Κι ας νομίζετε ότι ανήκετε στη μειοψηφία.Δεν έχει σημασία αν στηρίξατε από τη Ρ1 ή από τη θύρα των φανατικών.Εσείς ζητήσατε όραμα.Κι ας είναι και ψεύτικο.Επομένως παραδεχθείτε πρώτα ότι πεθάνετε μαζί με το όραμα,ζήστε τις συνέπειες των επιλογών σας και κατόπιν αναζητείστε λύσεις.
    Πρώτα όμως πρέπει να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι.Εσάς μπορεί να μη σας απασχολεί και να μη σας αφορά,αφορά άλλους όμως και σεβαστείτε το.Αποδεχτείτε προς το παρόν έναν διαχειριστή που είναι άπειρος και λογικό να υποπίπτει σε σφάλματα.Άγεται και φέρεται από δύο διαφορετικές τάσεις.Στη θέση του θα είχατε ήδη παραδώσει τα όπλα.Όταν τελειώσουν οι εκβιασμοί ίσως ορθοποδήσει η ΑΕΚ.Και οι δρόμοι (επαναλαμβάνω) είναι μόνο δύο: η συμμαχία με τον κο Μελισσανίδη είναι ο ένας και το εγχείρημα του Τάκη είναι ο δεύτερος.
    Το πρώτο δεν εξαρτάται μόνον από εμάς.
    Το δεύτερο μόνον από εσάς.
    Ξαναλέω διότι δεν προσέχετε τα γραπτά μου και είναι κρίμα: το καλοκαίρι θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας.Όποιος αντέχει συνεχίζει,όποιος δεν αντέχει ας βρεί άλλη ασχολία.Στις τραγωδίες εμφανίζεται ο από μηχανής Θεός και επέρχεται η κάθαρσις, τη στιγμή που ο Χορός οδύρεται.Και το κοινό σκουπίζει τα δάκρυα και χαμογελάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Φιλε καζαμια που μιλας και σε τριτο προσωπο σαν αδιαφορη χαρτοριχτρα.Που θα μας πεις τι επιλεξαμε και θα μας καταταξεις κι'ολας.
    Διακρινω ενα χαιρεκακο υφακι το οποιο δεν ξερω απο που προερχεται.Μαλλον απ'την περασμενη Κυριακη.Οπως βλεπεις, ο κοσμος ειναι "ακαρδος".
    Αυτην την ΑΕΚ δεν την θελαμε.Ισως εσυ,για να εχεις να προβλεπεις τα μελλουμενα ειδ'αλλως θα εισουν αχρηστος εδω μεσα.
    Αλλα αν τα προεβλεπες και κοιτουσες καλυτερα τα γραπτα σου και συ-οπως μας ζητας να κανουμε και εμεις τωρα-δεν θα κλαψομουνιαζες και δεν θα αποτυγχανες με την ΑΕΚ αφορμη και αιτια τωρα να χαιρεσαι.
    Αυτην την ΑΕΚ την ηθελε μια βρωμικη παρεα που εβαλε χερι σε πλουσιους και αμαθους απο το ποδοσφαιρο.Οπως και στο υστερημα του απλου ΑΕΚτζη,ανοργανωτου και μη.Και αυτος ειναι ενας καλος λογος να μην θελουμε τετοια ΑΕΚ. Τι μας την μοστραρεις και μας την βαζεις ταμπελα; Ρωτησες κανεναν;
    Που μας υπενθυμιζεις να διαβαζουμε και εφημεριδες και να ακουμε και τον ιμαμη της Ερασιτεχνικης.Δηλαδη οχι σταθερες θεσεις αλλα οπου βρεξει κι'οπου χιονισει.
    Το οτι υπαρχει μονο Παππας ισως εξυπηρετει μοναχα εσενα.
    Δεν υπαρχει Παππας.Ουτε Νοτιας.Ουτε κολληματα με "Morgan".Ουτε βεβαια Αδαμιδης. Και καθολου Τακης βεβαια.
    Υπαρχουν μονο ζωντανα και ενεργα ακομα σταγονιδια του '04,που εκβιαζουν ακομα και υπερασπιστες -ειτε επ'αμοιβη,ειτε σαν βλακες-αυτων, μεσα στην ΠΑΕ και γυρω απο αυτην και απο την αλλη υπαρχει Μελισσανιδης και διαχειριστικος ελεγχος που θα φερει τα πανω κατω.
    Εμεις δεν δινουμε δεκαρα οπως βλακωδως λες για το αν θα πληρωσουν οι υπευθυνοι;Που αυτο φωναζουμε ολημερης απο παντου και με καθε τροπο;
    Τα περι τραγωδιας ειναι γνωστα.Και αφου θα εχει αισιο τελος απο τωρα διαβλεπεις μεγαλε μαγιστρε,τι αναφερεις ποτε την μια εκδοχη,ποτε την αλλη,ποτε την τριτη;
    Την δικη σου αποτυχια την ειχες δει, η εισαι τοσο αλτρουιστης,δηλαδη εθελουσιο κοροιδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. @ Καζαμιας

    Δεν επιλεξαμε αυτη την ΑΕΚ κυριε Καζαμια αλλα μια αλλη, που δυστυχως καποιοι την επελεξαν για να παιξουν.
    Οσο για την τραγωδια, ο ποθος του καθε δημιουργου για την επικρατηση του καλου δεν λογιζεται σαν "δεδικασμενο" για την πραγματικοτητα που ζει ο καθενας απο μας με τον τροπο του.

    Κατα τ' αλλα, καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Καζαμία: Αγαπητέ, δεν επεξεργάζομαι καμία λύση λαϊκής βάσης. Έχω σταθερή και αταλάντευτη θέση οτι μόνο ο Μελισσανίδης είναι η λύση. Βρίσκομαι πολύ συχνά μαζί του και φυσικά συναντιέμαι και στο γήπεδο, καθόσον γνωρίζετε. Γουστάρω να πίνω το ουίσκι μαζί του.
    Επίσης, καλό θα ήταν μέχρι την Παρασκευή να συναντηθείτε ξέρτε με ποιόν, στο χώρο του ιδρύματος στην Ν. Υόρκη.
    Τέλος, από τη λύση, ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, δεν έχω αποκλεισει το "αμερικανάκι" που του φάγανε τα λεφτά και δικαίως επιζητεί την τιμωρία.
    ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΠΕΤΕ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ 2004 ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Προς Καζαμία και όλους: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝΙΖΩ ΛΥΣΑΛΕΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ.
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή