Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ

           Όλοι περιμένουμε την συνέντευξη της Δευτέρας. Να ακούσουμε το πλάνο το διοικητικό, τον αγωνιστικό στόχο της νέας περιόδου και κυρίως την χρηματοδότηση του όποιου budget ( last but not least επι το ελληνικότερον). Δηλαδή , με τι μπικικίνια θα γίνουν συμβόλαια, μεταγραφές και πληρωμές χρεών και λοιπών υποχρεώσεων. Διότι μην ξεχνάμε οτι τα χρέη δεν είναι 32 που έβγαλε ο έλεγχος. Για να μην ξεχνιόμαστε.
         Σε όλο αυτό το χάος, υπάρχει μια ευνοϊκή συγκυρία που έρχεται απο την αλογοτροφή. Εκεί υπάρχει σοβαρό αδιέξοδο μεταξύ των μετόχων και καμία διάθεση χρηματοδότησης. Βέβαια υπάρχουν τα χρήματα της Ευρώπης και το βαρύ όνομα Βαρδινογιάννης, αλλά τα χρέη είναι υπέρογκα. Και τα ίδια ισχύουν και στην δαφνοστεφανωμένη, που τα χρέη είναι ακόμα μεγαλύτερα και υπάρχει και σοβαρή ανάγκη αγωνιστικής ενίσχυσης.
        Ο πρόεδρος μας λοιπόν ξεκίνησε τις επαφές με τους παίκτες. Και η σημειολογία δείχνει και το μέλλον. Όταν ξεκινάς με τα πιτσιρίκια και τους Ίσμουνσον, δείχνεις την σκέψη σου. Και πολύ καλά κάνεις προειδοποιώντας την πελατεία σου, που πρέπει να λάβει τα μέτρα της. Για κάποιο τίτλο ή για κάποιο θέαμα της προκοπής.
        Κι εδώ βρίσκεται κι ένα παράδοξο. Ο Γκρέταρσον πρότεινε τρεις συμπαίκτες του. Δηλαδή αυτός παρακολουθούσε στην Ισλανδία το υλικό μας κι αμέσως με ένα ταξίδι κι ένα ματς βρήκε τις τρύπες; Μιλάμε για τεράστιο κεφάλαιο ή ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ.
       Επίσης, κατά δήλωση του προέδρου, όλοι θα κριθούν μετά τα μπαράζ. Δηλαδή ποιοί; Οι παίκτες κι ο προπονητής. Άρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, ο προπονητής να αλλάξει ( για μένα είναι σίγουρο). Άρα ποιός σχεδιάζει αυτήν την στιγμή την ομάδα; Κάποιος που πιθανώς θα φύγει, κάποιος που σίγουρα θα έρθει στην θέση του ή κάποιος άλλος; Ας πούμε ο ίδιος ο πρόεδρος παρέα με τον ΔΧ και κανά δυό άλλους; ερώτημα βάζω, αν ήξερα θα το έγραφα.
       Το πιο ωραίο όμως, είναι οτι οι επαφές θυμίζουν δημόσιες σχέσεις. Δηλαδή ανάλυση πλάνων για τη νέα ΑΕΚ και μπαρούφες στοχαστικές. Διότι τα πάντα είναι στο μαρούλι και στα μπικικίνια. Αυτά θέλει να ακούσει ο παίκτης και τίποτε άλλο. Άντε και την εξασφάλιση του οτι θα τα πάρει κανονικά και έγκαιρα. Όλα τα άλλα είναι για να τρώμε χρόνο λες κι είναι όλοι έτοιμοι στην πόρτα της εξόδου. Αλλά απο λεφτά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ακούσει τίποτα. Και πώς άλλωστε; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
       Επομένως το πιο λογικό, θα ήταν ο πρόεδρος να κάνει επαφές με επώνυμους Αεκτζήδες και με πιθανούς χορηγούς. Να ακούνε όλοι για συμφωνίες και για εισροή εκατομμυρίων και να πεινάνε πιο πολύ. Να θέλουν να μείνουν ή να θέλουν να έρθουν για να ακουμπήσουν κι αυτοί το μέλι προσφέροντας την ποδοσφαιρική υπηρεσία τους. Και η ΑΕΚ να είναι σε θέση ισχύος διαπραγματευτικά και με γεμάτα τα ταμεία. Πρώτα ξεκινάς με τα μπετά για το εργοστάσιο που φτιάχνεις και μετά βάζεις τους εργάτες στις μηχανές. Πρώτα δείχνεις το πλάνο σου το χρηματοοικονομικό στους επενδυτές ( τρομερή λέξη αυτή για το ελληνικό φαλημέντο ποδόσφαιρο ) και μετά πας και παρακαλάς τον Ταχτσίδη.
       Εδώ πάλι όλα γίνονται ανάποδα. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ. Που κάποια σίγουρα θα υπάρξουν με την πώληση του Σκόκο άντε και του Τζιμπούρ, αλλά αυτά δεν φτάνουν για να βγει η νέα σαιζόν, να πληρωθεί η τράπεζα, να πληρωθούν τα καινούργια χρέη της εφορίας και τα λοιπά, που τα γνωρίζετε καθότι έχετε αποκτήσει όλοι πλέον και πτυχίο οικονομικών.
      ΥΓ1. Την Δευτέρα θα καταλάβετε ποιός δημοσιογράφος πραγματικά έχει άδολο ενδιαφέρον για την ομάδα μας.
     ΥΓ2. Πριν τη λαϊκή βάση, προέχει η σαιζόν και η σωτηρία.
     ΥΓ3. Δήλωση Μπάγιεβιτς : " Δεν ήσουν η πρώτη επιλογή μου, αλλά σε δέχομαι." . Μην γελάτε, την έκανε προς το Γκρέταρσον που θεωρητικά είναι διευθυντής του. Τόσο αρχίδια υπάρχουν, που ακόμα μένει στην θέση του;
     ΥΓ4. 700000 χ 12 = 8400000. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ Η ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ. ΑΣΧΕΤΟΝ ΠΑΝΤΑ.
     ΥΓ5. Δεν πιστεύω να σας είχα παραπλανήσει για τον ΔΜ. Τα διαβάσατε σήμερα όλα.

29 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα09 Απριλίου, 2010 15:41

    Α καλααααα.....Εφραξε το παιχνιδι στη Λειβαδια στον ΟΠΑΠ.Δεμενο το εχει ο Κομποτης ε?Ε δε γαμιουνται πια.Γαμημενο τσαμπιονς λιγκ, δεν θα ξαναπαω σε γηπεδο φετος ρε.Μεσημεριανες μαλακιες μετα απο εναν θεικο μουσακα.Καλησπερα αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2010 16:55

    Κώστα μου. ΑΕΚ=Ελλάς. Χρωστάνε και οι δυό. η μεν Ελλάς σε οποιονδήποτε οργανισμό, εταιρία ή χώρα υπάρχει επί του πλανήτη. Η δε ΑΕΚ το ίδιο, πλην των χωρών (η Ελλάς δε μετράει σα χώρα, σα μεταοθωμανικό κρατικό μόρφωμα που είναι). Αλλη διαφορά: η Ελλάς δεν ξέρω αν χρωστάει στον Κομπότη, πάντως η ΑΕΚ χρωστάει, λόγω Λεό. Κάτι αλλά Πανιώνιος λόγω Μάκοουζ. Τώρα τι να σου πω. Ότι θα παίξουμε για τη φανέλα? Λες? Μπορεί...ποιοί όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η "Ωρα" και αυτο το Σιφακι για τον Χ'χρηστο δουλευουν;Και τον Αδαμιδη; Σπεκουλα με τον Μελισανιδη; "Ελατε παιδια ολοι μαζι.Αιντε ακομα μια φορα και φετος να βαλουμε ολοι πλατη και θα ερθει και ο μεγαλος"; Ρε δεν πατε να γαμηθειτε;
    "αφου ειναι θελημα των δυο πλευρων (παπα-τιγρη) να μην ανακοινουμε το θεμα και να μην ζαλιζουμε τον κοσμο,εμεις θα διακοψουμε την προβολη του θεματος και θα περιμενουμε τις εξελιξεις."
    Και συνεχιζει με καμια δεκαρια "αν": "αν" βρει συμπαικτες ο παπας. "αν" τα βρει με τον Νοτια στο προπονητικο. "αν" γινει ελεγχος. "αν" πληρωθουν οι τραπεζες. "αν" δεν προχωρισει κανενα αλλο σχεδιο. "αν" ειμαστε καλα... "αν" το καβλι μου ειχε νυχι,θα ηταν δαχτυλο, που λεει και ο Γεωργιου.
    Μα για ποσο μαλακα τον εχουν τον κοσμακι;
    Μηπως ειναι κι'ολας;
    Ακου λεει "μπαινω βαζω 25 και τα χρεη μαζι"
    Εδω τοσο καιρο πηδουσαν απο το καραβι,σφυριζαν αδιαφοροι και δωριζαν χρεωμενες μετοχες και ο "αλλος" ελεγε-και σωστα: "τα χρεη ειναι δικα τους δεν χρωσταω τιποτα.
    Και τωρα που αρχιζει κατι να κινειται με καποιες αποπληρωμες,καποιες δωσεις να δινονται,καποιοι απ'το τμημα να εξοφλουνται και τελος παντων να διαφαινεται εστω μια κινηση καλης θελησης τουλαχιστον απο τον Παπα, τωρα δηλαδη θα ερθει ο "αλλος" και θα πει : "οχι ρε παιδια...δεν ειναι σωστο να τα αποπληρωνετε μονοι σας.Δεν νοιωθω καλα. Θα τα μοιραστουμε.Θα συμβαλω κι'εγω"; Ρε πατε με τα καλα σας;
    Θα γελασουμε με -δυστυχως- πικρα χαμογελα φετος. Θα γινει του κουτρουλη ο γαμος.Αλλα αλλιως δεν γινεται.
    Και θα δουμε αν τα κουρελια θα συνεχισουν να τραγουδανε, η θα λενε μοιρολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Για να πουλάνε κανά φύλλο. Δεν υφίσταται κανένα θέμα με τίγρη. Εκτός αν εννοούν καμιά τίγρη απο την Ινδία, σαν κατοικίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Κώστα-Φλώρινα και Γιώργη: Γιατί δεν υπάρχει στο κουπόνι η Λάρισα με την γνήσια προσφυγική ομάδα; Ούτε και το αυτοκίνητο με τον κατά της βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τον διωχνουν.Αδυνατον.Και πως να τον διωξουν.Οχι μονο δεν μπορουν,αλλα ακομα κανουν την δουλεια τους με αυτον.Δεν συμφερει να τον διωξουν. Δεν υπαρχει καμια τετοια δυναμικη ωστε να το κανουν.Αν υπηρχε και ηταν εστω και 51/49 υπερ τους,θα τον ειχαν σφουγγαρισει.Δεν το κανουν,για να μη γινουν τα πραγματα χεριροτερα.
    Εχουν καταξεφτυλιστει και τον "κρατουν"- η μαλλον τους κρατα-ακομα εκει.
    Καουραγιο Ντουσκο. Κρατα γερα.
    Μηπως το "δεν εισουν η πρωτη μου επιλογη,αλλα δεν βαριεσαι μεινε" πηγαινε στον Αδαμιδη;
    Μηπως δεν τους το λεει αυτο με τον τροπο του σε ολους καθημερινα εκει στη Γραμμου;
    Μηπως τον "κρατουν" για να συντηρουν και τον Μελισανιδη στα αδεια κεφαλια των οπαδων και να συνεχισουν να τους αρμεγουν;
    Μηπως το "κρατουν"-γνωριζοντας τον εγωισμο του- για να τρωει τη λασπη και να παριστανουν αυτοι τους νεοτεριστες ιδεολογους,ψευτοκουμανταδορους,τζαμπα μαγκες ισα ισα για να αρμεγουν την αδυναμη κατσικουλα που ισα που στεκεται στα ποδια της; Και μολις σωριαστει χαμω θα "κοψουν ροδα μυρωμενα";
    Μη τους κρατας αλλο ρε Σερβε.Διωχτους. Και φερε πανω σε ασπρο αλογο τον "Τιγρη".Κανε αλλη μια αβαρια για παρτη του.Μια τελευταια.Μια ζωη για κεινον "δουλευεις" Αιντε αλλη μια φορα "για τον φιλο ρε γαμωτο".
    Τελευταια.
    "Ντεν μπορω να μιλησω.Αφηστε με..." "τα φερω Ντιμιτρη πανω σε λαμα ευλογκιμενο απο Νταλαι Λαμα. Με τριαντα κασκολ στο λαιμο και πουρο στο στομα.Το λαμα,οχι ο Ντιμιτρης" "...μετα εγκω φυγκω...παω σε Γιουγκοσλαβια.Ντουλεψω σε μετταλειο εκει που ντουλευε Ζορμπα.Γκυναικα Καζατζακι,ειπε εμενα,πριν πολλα κρονια οτι εκει κρυσο εκει. Εντωσε σκεντια.Αν ειναι πετρελαιο,τα φωναξω παλι φιλο Ντιμιτρη εκει,βγαλει πετρελαιο,γκινει ακομα περισοτερα λεφτα.Παρει Αστερα Μπεογκραντ...μαζι με ΑΕΚ γκινουν μια ομαντα. Τι αλλο κανω,πειτε μου. Τι αλλο κανω γκια φιλο μου.Ψαρευω φωκιες σε παγους εκει Αλασκα πως λενε; Τα παω. Ολα κανω."
    Να πατε ρε Ντουσαν.Να πατε. Και να μεινεται εκει.Να μη σας ξαναδουμε. Γαμω το φελεκι μου. Μια καλη τετραετια με τρια πρωταθληματα και λιγη καλη μπαλιτσα,την πληρωνουμε τοσο ακριβα εξαιτιας σας κυριως. Να πατε. Και να μη μας γραφετε. Αν ειναι να βλαστημαμε 15 χρονια για τρεις καλες χρονιες,να παει να γαμηθει.Καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οριστικοποιηθηκε η μερα και η ωρα της συνεντευξης του Ιωαννη του Προδρομου. Δευτερα 12-04 και ωρα 13:00 στο Hollyday in Attica (Διακοπες στην Αττικη).
    Θα περιμενουμε δικηγοριστικα πραγματα.Μεσοβεζικα. Δηλαδη "ηξεις αφηξεις"
    Και μια και το εφερε η κουβεντα, 2.500 χρονια πριν,σαν σημερα εγινε η μαχη του Μαραθωνα. Αν ηξεραν τι θα μεσολαβουσε,θα αφηναν τον Δαρειο να περασει transit. Απ'ευθειας.
    Μετα ακολουθουν Θερμοπυλες. Δηλαδη ηττα και σφαγη.Μετα Σαλαμινα,μετα Πλαταιες.
    Και μετα Παρθενωνας.
    Εχουμε δρομο δηλαδη.
    Να παει ημεροδρομος στο Attica in και να πει στον Αδαμιδη οτι η ιστορια επαναλαμβανεται σαν φαρσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στουρναρασ θανασησ09 Απριλίου, 2010 19:19

    καλα τουσ κανει ο ντουσκο.αφου τον πελεκανε απο την πρωτη στιγμη που ηρθε πισω.οσο για τουσ αλλουσ σκοτιστικα το τι θα πει ο αδαμιδησ και ολο τοσιναφι και οι ελ σιντ.μονοι τουσ θα ειναι του χρονου,για να ψυριζουν την μαιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Στουρνάρα Θανάση: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ; ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 5 ( 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Στουρνάρα Θανάση: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ; ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 5 ( 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ), ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Στουρνάρα Θανάση: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ; ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 5 ( 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ), ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2010 20:06

    Λέω κι εγώ να πάρω 3, (μία για το αγέννητο...), να φέρω τον πεθερό μου που είναι φόλα αρσεναλ από την ηγγλετέρα, να κάνουμε ακαδημίες με μοντέλο Βεγκέρ (αφού ξέρουμε αρκετά, μιας και ζει αγλλία και τους βλέπει στην TV, αυτό φτάνει...) και on the side, να πουλάμε φις εντ τσιπς με τους μπακαλιάρους που θα φέρνει ο τεχνικός διευθυντής. Σα γνήσια λαϊκή βάση, ΟΛΟΙ θα συνεισφέρουν το κατα δύναμην. Και με τα κέρδη από τους μπακαλιάρους αγοράζω μετοχές και γίνομαι ο "άνθρωπος-ελέφαντας", αφού τα πάμε τα ΑΓΡΙΑ ζώα εμείς οι ΑΕΚτσήδες...
    Πρόσεχε μη σου τη φέρω πελοποννησιακά, προσφυγοκοζανίτη...θα ενώσω τις 3 μετοχές μου με τις 3 του τροχανά, θα κάνουμε μέτωπο και θα σου το χαλάσουμε το take over...τρέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Γιώργη: Πρόσεχε εσύ διότι έχω και δυο χελώνες στον κήπο και οι μετοχές μου πλέον είναι 7. ΣΚΕΨΟΥ ΔΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ( αύριο σου έχω κείμενο για τον Ταγίπ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ09 Απριλίου, 2010 20:53

    ΠΡΟΣ ΣΤΗΒΕΝ.ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΙΛΙΓΜΑ,ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΙΤΑ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Θανάση Στουρνάρα: Ο σκύλος είναι καλά ντρεσαρισμένος. Κοματόσκυλο original.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς όλους: Το τι έγινε στην συνάντηση της λαϊκής βάσης έχει μεγάλη πλάκα. θα τα πούμε την προσεχή εβδομάδα, διότι αρχίσανε πάλι ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ. ΠΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΣΤΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΙ. Η ΣΑΤΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟ BLOG ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ; ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΕΛΙΑ; ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS. ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΕΖΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΙΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: Γιατί τον λες Ιωάννη πρόδρομο; Θα τον σφάξει κανείς; να φύγει όσο είναι καιρός για να γλυτώσει και την καριέρα του στην Αλβιόνα. Πόσο φτωχή είναι η παλαιά αυτοκρατορία χωρίς έναν Αδαμίδη. Αν ήμουν Άγγλος, θα ένοιωθα νομικό κενό σε επίπεδο κρατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριοι,πιστευω οτι ο χθεσινος "αποδυτηριακιας" ειπε τα παραγματα οσο πιο καθαρα μπορουσε.Εβγαλε στη σεντρα ολους οσους χρησιμοποιουν το ονομα Μελισσανιδης για να πουλησουν λιγα φυλλα παραπανω,και το κυριοτερο,οσους αναμασουν το ονομα αυτο συνεχεια μονο και μονο για να το καψουν,η γνωστη ιστορια με τον γρυλλο...Ηδη ειχε αρχισει ο κοσμος και δυσανασχετουσε,ολο Τιγρη ακουγε και Τιγρη δεν εβλεπε.Ξεκαθαρισε λοιπον το τοπιο,οπως ξεκαθαρισε και ο Νοτιας την δικια του θεση που το μονο που τον νοιαζει ειναι το νοικι της Μεσογαιας.Με αυτα και με αυτα φτασαμε λοιπον στο τελος,οι αλλοι ετοιμαζουν εταιρεια λαικης βασης,ο Καννελοπουλος προαλειφεται για προεδρος με τον σιχαμα στα του παρασκηνιου της ΑΕΚ....Οι τραβεστι,οι κολομπαραδες,οι πασης φυσεως αδερφες,ακομα και οι κτηνοβατες εχουν περισσοτερη μπεσα απο ολα αυτα τα μουνοπανα που διοικουσαν τοσα χρονια την ΑΕΚ.Αντε γαμηθητε και παρτε και την ΑΕΚ μαζι σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τον λεω "Προδρομο" γιατι και αυτος προετοιμαζει εναν δρομο.Και βεβαια στο τελος αποκεφαλιζεται γιατι το ζητα η οριτζιναλ Σαλωμη.
    Αν ειναι ο "Κατηφορος" η "ο δρομος της απωλειας", δεν ξερω.
    Μπορει και αποσπασμα απο τον Ισαια:
    --what the Isaiah says?
    -- "Prepare the way of the Lord and make his path srtaight"
    --So...baptise me
    --I don't dare. If you are the Master, you have to baptise me
    --Baptise me re tsoglani giati isa pou prolavainoume na mi pesoyme katigoria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι δυνατόν να είπε τέτοια κουβέντα ο Ντούσαν στον Γκρέταρσον?
    Δε πιστεύω στην ορθότητα του δημοσιεύματος.
    Θα το ανακάλυψε η φαντασία κάποιου δημοσιογράφου που δε θα ήταν παρόν φυσικά, στο τετ α τετ Ντούσαν - Γκρέταρσον.
    Από τα νεύματα των κεφαλιών τους θα τα συμπέρανε!!!

    Χθες το μεσημέρι άκουσα Μίλτο Παναγιωτόπουλο,που βγήκε σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και διέψευσε στην ουσία τον κύριο Σηφάκη της Ώρας για το θέμα του Μελισσανίδη.
    Επικαλέστηκε πολύ αξιόπιστη μαρτυρία από το περιβάλλον του Τίγρη ή και τον ίδιο θα συμπλήρωνα εγώ.
    Επιβεβαιώνει εμμέσως τα 25 εκατομύρια που πρότεινε αλλά και την άρνηση των μετόχων για συνεργασία μαζί του, με οποιοδήποτε ποσό κι αν πέσει.
    Ακόμα και με πιο μικρά ποσά.
    Και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί δε θέλουν τη συνεργασία μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιαννη,τα εχεις παρει στο κρανιο αδερφε.Και οχι αδικα. Ας το δουμε χαλαρα.
    Σαν περιοδευον θιασσος. Ο χριστος ξανασταυρωνεται.
    Ο Παναγιωταρος κανει τα κουμαντα του.Το γιουσουφακι χορευει στα ποδια του πασσα. Η "μαγδαληνη" ζητα δευτερη και τριτη ευκαιρια.ο βοσκος κουβαλα το σταυρο και το χωριο ζει ενα δραμα.
    Βρισκομαστε στην μεγαλη Πεμπτη.Προηγηθηκαν οι διδασκαλιες και τα "θαυματα" που κανεναν δεν επεισαν και τρομαγμενη η "ομαδα" συγκεντρωνεται σε γνωστα σπιτια και κανει απανωτα δειπνα-συσκεψεις για να δει τι θα απογινει.Τελευταια προταση που πεφτει στο τραπεζι,ειναι η δημιουργια λαικης βασης. Με τι βαση ομως;Βαση για γλυκο;Βαση για τα μαθηματικα;Παπανδρεικη βαση;Τι ειδους; Κακος συμβουλος η αγνοια και κυριως η τρομαρα.
    Ερχεται προδοσια,συλληψης, περιγελος,βολτες απο τον Ανα στον Καιαφα και τουμπαλιν,φραγγελιο,σταυρωμα,χολη και οξος.
    "Σημερον κρεμαται επι ξυλου καθημενου επι ασταθους βασεως,συλλογος υποχειριο ανιδεων και αργυρωνητων."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς monegascos: Και ποιός έγραψε τον αποδυτηριάκια χθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο : Ορθότατος. Σκέψου οτι ανέλαβε και υποστηρίζει ταυτόχρονα τη λαϊκή βάση. είναι δηλαδή κι αλαφροίσκιωτος. Θα σας γράψω την εβδομάδα για την πλάκα αυτή. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ. ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ Ο ΔΧ ΚΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ. ΠΑΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΙΧΑ. ΘΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον Νοτια τον επιασε το "Αμερικανικο": "...να μου φανε εμενα τα λεφτα οι γυφτοτσιγγαναραιοι " σου λεει. "θα τα παρω πισω."
    Μονο που βρε Σεβαχ Θαλασσινε,δεν σου φταιει η ομαδα σε τιποτα. Αλλοι σου τα εφαγαν.Την τριπλασια αξια των οικοπεδων που σου πουλησαν,εμεις θα την πληρωσουμε;Και στο κατω κατω,ακομα μεγαλομετοχος εισαι.Την επιχειρηση σου θα τιμωρισεις;
    Γιατι αντι να αποσειεις τον χαρακτηρισμο του κοροιδου με τοσο σπασμωδικες κινησεις,δεν κανεις το αλλο,που ειναι και το ενδεδειγμενο; Να κανεις πληρη,αναλυτικοτατο,διαχειριστικο ελεγχο με bdo,σδοε εισαγγελεις και οτι διαολο αλλο θελεις και να στειλεις στο σκαμνι μερικα καλοπαιδα που τωρα που γραφω γελανε με την παρτη σου;
    7000000 χ 12. Σωστα Steven.
    Δινω αμα λαχει τις καταχρεωμενες μετοχες μου τζαμπα στον οποιονδηποτε Κοζωνη-γιατι οχι...αλλα θελω "γη και υδωρ" για να νοικιασω την γη που ειναι χωρις υδωρ. Και περιμενει τον "αλλον" με προσκλησεις εκ'του μακρωθεν απο Νεα Υορκη,να ερθει να αναλαβει,δηλαδη να μοσχοπαρει και να φορτωθει τα κατσικοχωραφα των Σπατων. Και να πληρωσει τη γη της Βαγγελιως για την Γη της Επαγγελιας;
    Β ρε μπορλοτο καλυτερα.
    Να τα κρατισει και να φυτεψει καμια ελια καλυτερα να τρωει λιγο λαδακι. Η να κανει ανασκαφες για τιποτα αρχαια οστα απο προπατορες που πολεμησαν στον Μαραθωνα εκει κοντα.Μεχρι εκει εφτασαν στο τελος της μαχης. Ας ειναι και Περσης.Δεν βαριεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Sakis: Ούτε πόντος λάθος αδερφέ στον χαιρετισμό. Έχε υπομονή για την αποκαθήλωση.
    Ο Μ.Π. λέει απλές μαλακίες ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απο την γραφη μπορω να καταλαβω ποιος γραφει και ποτε τον "αποδυτηριακια",τουλαχιστον σε μεγαλο ποσοστο.Το θεμα,για μενα,ειναι οτι ηταν σωστα και πραγματικα,ασχετα αν δεν μου αρεσαν αυτα που διαβασα.Και το χειροτερο,δεν βλεπω μια ξεκαθαρη θεση,μια απαντηση,σε ολα αυτα τα καλοαναθρεμενα πουστρακια που γινανε αντρες με τα λεφτα του μπαμπα τους.Και ειναι η δευτερη φορα που γινεται αυτο...Χρηστο ταχω παρει ασχημα,και ειναι η αρχη,για ενα λογο.Δεν το μπορω το πουστριλικι,δεχομαι οτι υπαρχει,αλλα δεν μπορω να βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το πως θα πιαστουν απο ενα αξιωμα ,μια θεση, ΓΑΜΩΝΤΑΣ οτι υπαρχει γυρω τους. Και δεν αναφερομαι μονο στην ΑΕΚ,αλλα επειδη μιλαμε τωρα για αυτην,να σου θυμησω τι ειχε προηγηθει το 2004? Η με τα 70μυρια του Μελισσανιδη? Καποια στιγμη δεν νομιζετε οτι πρεπει να σταματησουν οι μαλακιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Απριλίου, 2010 13:41

    Ιδεολογικά, πέστο όνειρο, θα ήθελα η ΑΕΚ να ήταν Μπαρτσελώνα. Κάτι σα λαϊκής βάσης. ΑΛΛΑ:
    Κύριε Χήνα και κύριε Κανελλόπουλε, καλά αυτά που λέτε, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΤΑΝ Ε-Σ-Ε-Ι-Σ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕ ΖΗΤΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ? Διάβασα τις συνεντεύξεις και των 2 και περί της ταμπακιέρας nada...Oπότε τα ξεχνάμε όλα και η...λαϊκή βάση επωμίζεται τα χρέη που δημιουργήθηκαν με τις μαλακίες και τις λαμογιές σας, χωρίς εσείς να καθαρίσετε για τις ζημιές σας. Στην υγειά του κορόϊδου, λοιπόν, με την ομερτά περί των φαγαμένων και...τον κύριο Δ.Χ., ατσαλάκωτο να είναι ο "εκφραστής τηα λαϊκής βούλησης".
    Καλά, για μαλάκες ψάχνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Απριλίου, 2010 15:18

    Προσφυγοκοζανίτη μου την έφερες...ειδικά οι χελώνες ήταν χτύπημα κάτω απ' τη μέση. Εγώ είχα σκοπό να φέρω τη Μπάστα, που μου είχε πει ότι θα έπαιρνε 4 μετοχές και θα με έκανε εκπρόσωπο της (αυτό μόνο σε έναν άνθρωπο επιπέδου Ψινάκι θα το επέτρεπε, γεγονός που καταδεικνύει την ασταμάτητη άνοδο μου στο status του "άνθρωπος- ελέφαντας της λαϊκής βάσεως"), αλλά βγήκε το Σασουλίνι χθες και δήλωσε οπαδός της "εθνικής + ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ προσφυγικής ομάδος". Μπουκάλα ο γαρατζέος, αλλά ψάχνω άλλες μεθόδους διεύρυνσης της λαϊκής βάσεως. Χθες μοίραζα μετοχές της ΑΕΚ σε σουβλατζήδικα, στην Ευριπίδου, στην κρεαταγορά και στο κοινωνικό παντοπωλείο, στο τρομερό αντίτιμο των 3,45 σεντς και δεν τις έπαιρνε κανείς....αλλά δεν απελπίζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Γιώργη: ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή