Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΕΤΥΧΕ

           Η ανακοίνωση που διαβάσατε χθες, δεν ήταν μια ανάρτηση απλώς. Την δημοσίευσα σε τρεις εφημερίδες με πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Να κοινωνήσω μαζί με τους όποιους αναγνώστες, την διάθεση και θέληση μου για αγωνιστική κινητοποίηση. Να δείξω οτι ένας απλός φίλαθλος μπορεί να πει ό,τι του κατεβάσει η κούτρα του, για οποιοδήποτε θέμα και για οποιονδήποτε που το παίζει πολιτικός ή παράγων κάποιου τομέα στον τόπο αυτό. Εξ άλλου, όλοι εσείς που με τιμάτε με την υπομονετική ανάγνωση των κειμένων μου, πρέπει να έχετε καταλάβει οτι το ποδόσφαιρο είναι απλά μια αφορμή για γενικότερη αντίσταση. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
          Επίσης κατάλαβα κι άλλα οτι έγιναν:
     -  Την προσωρινή κωλοτούμπα του Αδαμίδη ( οι συνεργάτες του , του έλεγαν για άμεση απόλυση του Σέρβου, ο Παπάς τους σταμάτησε )  μια που χειρίστηκα ακριβώς τις εκφράσεις της ανακοίνωσης του, βγάζοντας έξω τις πιθανές μηνύσιμες λέξεις ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ.
   - Τον έκδηλο εκνευρισμό του Καζαμία, που απάντησε άμεσα αλλά στην προηγούμενη ανάρτηση  κι  αφού είχε διαβάσει την ανακοίνωση μου ( "... καλούνται οι μέτοχοι να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία που οι ίδιοι δημιούργησαν..." ), και που θέλει την παραδειγματική τιμωρία του λαού της ΑΕΚ που παρασύρθηκε απο έναν απατεώνα που όμως είχε πάρει τις υπογραφές των τίμιων, πρακτικά κατηγορώντας τους Έλληνες αλλά και ειρωνευόμενος εμένα.
          Θα με ρωτήσετε, " τρελάθηκες μωρέ;" Και θα απαντήσω, "καθόλου. Στην ζωή μου όμως μπορώ να τρελάνω όποιον γουστάρω."  Διότι δεν είναι τίποτα όπως φαίνεται. Ειδικά στην Ελλάδα, που όποιος θέλει βουτάει κάτι και το κάνει πρώτο. Κι επιβάλλει τον δικό του μηχανισμό δράσης. ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΣΚΑΜΠΑΖΩ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ.
        Κι έχει σημασία φυσικά το ποιός διαμαρτύρεται και ο τρόπος του. Διότι άλλο να δίνεις για το ετήσιο  εισιτήριο 100 ευρώ και να κάνεις ζημιές 1000 ατομικά, κι άλλο να δίνεις 10000 και να απειλείς επί της ουσίας, δηλαδή με ξεμπρόστιασμα κι όχι με σπάσιμο της πόρτας. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΤΟ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
       ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ( επενδύω σημαίνει οτι βάζω κάτι τώρα για να βγάλω αργότερα ) , ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΩΒΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΜΩΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ; ΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
            ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Η ΛΗΣΤΕΣ Η ΞΕΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΜΗΠΩΣ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ; ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΠΡΗΖΕΙΣ.
            ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΔΩ ΟΧΙ. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟΒΛΑΧΕ ΣΤΗ ΧΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΙΛΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ.ΤΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΜΕΝΑ, ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
       ΥΓ. ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΟΙΩΣ; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΝΩΜΗ; ΜΑΛΛΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ( αρκετό μου είναι ) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΣΚΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙ Ο ΔΧ.

33 σχόλια:

  1. Αυτο διαβασα και εγω Γιωργο.
    Ξεκουνησε ο Παππας; Μαλλον. Ελπιζω να εχει την ιδια εντυπωση για αυτον ακομα ο Δ.Χ. γιατι οταν ελεγε "ειναι μονη λυση ο Παππας" φανταζομαι δεν εννοουσε κατι τετοιο. Θα εχουμε και αλλες ασκοπες τουμπες. Που βιαστικαν να αναρτησουν στο "ανεξαρτητο" blog τον "βατραχο" βριζοντας τον. Και μας φανηκε και παραξενο το ατοπο της στιγμης της ανακοινωσης.
    Δυο τηλεφωνα εγιναν,τεζα ο καμπουρης.
    Και θα πρεπει η προταση που ειχε γινει απο μερους της "Ερα" στην προηγουμενη Γ.,Σ.για ελεγχο- για τα ματια του κοσμου τοτε,-να γινει πραξη τωρα.
    Δηλαδη,παρε το φτυαρι και σκαψε το λακο σου.Και μετα πηδα μεσα μονος σου.
    Ας απολαυσουμε την τριπλη κωλοτουμπα δηλαδη: Παππας- Αδαμιδης,- Χ"χρηστος. Με αυτην την σειρα. Τσιρκο medrano.
    Ερχεται με φορα ο ελεγχος.Και θα ειναι διαχειρηστικος.Το οτι θα βγαλει παπαδες ειναι σιγουρο.Το οτι τα ποσα θα βγζουν ματια και αυτο ειναι σιγουρο.Το οτι θα καλυπτονται τα μεγαλυτερα μερη τους απο την εκφραση "κακη εκτιμηση", ειναι ακομα πιο σιγουρο.
    Ο "δημοσιογραφος" αποκαλυπτει και μονο.Αυτο θα μπορουσε να πει ο ζουγκλας που κανει λεφτα και μετακομιζει στα βορεια προαστεια με τα σαπια σπλαχνα μιας βρωμιαρας Ελλαδας.
    Οσο μεγαλυτερη η πουστια και η λοβιτουρα,τοσο μεγαλυτερος ο μισθος,που παραγεται απο τηλεθεαση των αρρωστων που παρακολουθουν τους "εαυτους τους" να ρημαζουν τα παντα. Αεναος βρωμικος και Ελληνικοτατος κυκλος.
    Να πουμε οτι η ΑΕΚ που παρακολουθει ευλαβικα την πορεια της Ελλαδας και την αντιγραφει καρμπον,τα τελευταια χρονια,ξαφνικα θα λειτουργησει Ευρωπαικα και θα προχωρισει σε βαθυτατους ελεγχους,αποδωση ευθυνων και απαιτηση τοσο επιστροφης-εστω μερους-των κλεμενων, αλλα και τιμωρια των απαταιωνων; Μακαρι να το δουμε κι'αυτο.
    Αυτο θα ειναι αποδειξη οτι οντως η ΑΕΚ αλλαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 21η Απριλιου σημερα,για να μη ξεχνιομαστε.
    Για να θυμουνται οι παλιοι δοσιλογοι-φασιστες-θρασυδειλοι-υποτελεις κλπ. και να μαθαινουν οι νεοκοποι μπινεδοαλητοπουστες με λαπ-τοπ-δημοσιοτρωκτικοτεμπελιδες-αλητοδημοσιογραφοι-πολιτικοπουστες και ολα τα αλλα ειδη σε αυτην την υπεροχη κιβωτο που το σκαρι της σκαλισαν και οι ηλιθιοι πλην εργατικοι αξιωματικοι με τα Αμερικανικα εργαλεια.Και πετυχαν. Δεν μπαζει σταγονα. 45 σχεδον χρονια τωρα.
    Οι φυσικοι "απογονοι" της τρελοπαρεας που θα την ζηλευε και ο Σπαθαρης και κυβερνησαν κανονικοτατα και με την συμπραξη σχεδον ολων,ειναι οι σημερινοι που ζουν-κατα καιρους- στους οικογενειακους κοιτωνες της βουλης,δηλαδη στους πρωην βασιλικους σταυλους.
    Και πολυ συμβολικα.Εκτος απο γαιδουρια και φοραδες,ειναι και λατρεις της γυφτοαριστοκρατιας τους και πολεμιοι καθε σταγονιδιου πραγματικης δημοκρατιας.
    Ευγε σε ολους. Και κυρια σε εμας.

    Ο Μικης δεν εχει κανει χαρακιρι ακομα;
    Αυτη ειναι η νεα Ζατουνα που περνα.
    Μακρονησος σε τοσο προχωρημενη ηλικια; Γερο κοκκαλο ο μπαγασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστο,επιμενω στην αποψη μου οτι ελεγχος δεν θα γινει.Προσεξε,δεν με ενδιαφερει να γραφει διπλα "κακη εκτιμηση" η οτιδηποτε αλλο που να καλυπτει νομικα και λογιστικα τους κλεφτες.Με ενδιαφερει να βγουν στη σεντρα ονοματα και ποσα και κατευθειαν στον "ανεξαρτητο" εισαγγελεα,που θα αποφασισει με τον ανακριτη οτι η δικασιμος θα δινει το 2025!!! Χεσμενους πατοκορφα τους εχω Στηβεν,εδω και χρονια.Αλλα μου την δινει να το παιζει τιμιτης και κριτης των παντων το καθε αρχιλαμογιο,ο καθε γλυφτης,το καθε τσουτσεκι που απλα βρεθηκε σε μια θεση στηνοντας κωλο. Και μου την δινει ακομα περισσοτερο που υπαρχει μια απλη κινηση,αν γινει,που θα τους τιναξει ολους στον αερα,και θα παρουν τα βουνα και τα λαγκαδια.Αλλα δεν την κανει κανεις,γιατι μας εχει φαει η διπλωματια,και το επιχειρησιακο πνευμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννη, "κοντος" ψαλμος,αλληλουια.

    Οσο για τους καθε ειδους "υποστηρικτες" σε καθε δραστηριοτητα και με καθε ετικετα με την οποια αυτοπροσδιοριζονται, ισα-ισα για να ξεζουμιζουν και να μοστραρονται σαν καποιοι, δεν λαμβανονται υπ'οψην.
    Αφαιρεσε τα ετοιμα λεφτα και θα δεις τι μενει.Τρυπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 11:49

    Προσφυγοκοζανίτη απασφάλισες? Σε βλέπω εξαιρετικά δεικτικό με τις μαστίχες New York style. Σε χαλάσανε? 700.000 για μαστίχα σπάτων μας κάθονται βαριά, δε λέω, αλλά έχουν ειπωθεί κουβέντες που δεν πρέπει?
    Προς τι τα γαλλικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιώργη: Ρε συ τα Γαλλικά τα μάθαμε για να χρησιμοποιούμε. Αφού στην δουλειά μου δεν έχουν πεδίο εφαρμογής, είπα να τα χρησιμοποιήσω εδώ.
    Δεικτικός δεν είμαι καθόλου. Επιθετικός ναι. Μεγάλωσα κι είπα να αφήσω το τέρμα και να παίξω μέσα. Καμία κουβέντα δεν έχει ειπωθεί και βαρέθηκα να το παίζω Κάλχας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 13:41

    Ε μπρε συνάδελφε...έπρεπε να δούλευες εργοτάξιο, που επιβάλονται...Δε μπειράζει όμως, γι αυτό παίρνεις διαρκείας στην ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 15:20

    Διευκρινίζω ότι η ερώτηση μου για κουβέντες που δεν πρέπει δεν αφορά τα δικά σου γραφθέντα, αλλά πιθανά λεγόμενα από τρίτους (μαστίχες NY?) που σε έχουν θίξει και έχουν προκαλέσει τη δική σου αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ21 Απριλίου, 2010 17:01

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΖΑΜΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ,ΕΧΑΣΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ.ΝΑ ΤΙΜΟΡΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ;Ε ΟΧΙ ΔΑ.ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΟΙ ΜΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΦΡΑΓΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΟΙΜΟΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ2004.ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟ ,ΝΟΤΙΑ ΚΤΛ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ.ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΟΣΟ ΠΑΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑΣ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩ.ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.ΣΚΟΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ,ΝΑΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΛΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Η ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ.ΣΤΗΒΕΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΝΤΗΣΕΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ.ΔΩΣΕ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2010 18:48

    Θανάση τα λες πολύ ωραία κι ας μη σε ξέρω...Κι εγώ έτσι τα βλέπω και τις ίδιες απορίες έχω γι' αυτούς τους κερατάδες, και ας έχω εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από σενα, ο steven ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλυντηριάκη αγαπητοί η ομάδα μας.Το βάζουμε βρώμικο,το πέρνουμε λευκό σαν την περιστερά.
    Ε,τώρα αμα χαθεί και στο δρόμο κάτι δεν χάλασε κι ο κόσμος.
    34.000.000 κάθε χρόνο περίπου είχε έσοδα η ομάδα,που είναι τώρα; Στον Φερέρ ή στους 80 παίχτες; Ή μήπως τα ξοδέψαμε σε ισοτονικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΚΛΟ ΚΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΕΑ!
    ΤΙΓΡΗ,ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Γιώργη: Αδερφέ, αφού με ξέρεις. Να θιχτώ απο τι; Για τι; ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΕΝΑ BLOG ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ. Ε, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΩ. ΓΚΕ ΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς Χαράλαμπο: ΣΕ 18 ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΥΜΝΗ ΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ΝΙΚΟ: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΣΑΤΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΛΤΣΟΝ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΒΛΩΝΕΙ Η ΦΑΣΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ BLOG; ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα παιδιά.
    Steven, ωραίο το γλυκό κι έπιασε στόχο.
    Η σύμβαση πότε υπογράφεται?
    Λέτε να κάνει καμία τούμπα η προεδράρα μας και να μην υπογράψει?
    Αλήθεια, τους δημοσιγράφους γιατί τους πήγαν στο αγροτεμάχιο των Σπάτων?
    Πούλμαν και εικοσάρικο κάθε Αεκτζής για να
    μαζευτούν χρήματα και να τελειώσει επιτέλους.
    Μέχρι εδώ τα...χαρίζει ο μέτοχος και από δω και μπρος πληρώνουνουμε εμείς. Εκδρομή στα Σπάτα. Εισιτήριο, να βάλει και η ερασιτεχνική μια καντίνα να μαζέψει κι αυτή λεφτά. Μια χαρά. Όλοι ευχαριστημένοι...μπορεί και όχι.
    Άβυσσος η ψυχή του Αεκτζή μέτοχου, αμέτοχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Steven
    ...και σε μπότοξ και συλικόνες στον κώλο και τα σπυριά-βυζιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προς Άννα:ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΚΡΙΒΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ; ΠΩΣ Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ; ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ; ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΚΙ ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΟΛΟΙ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ 18 ΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΑΜΑ.
    ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΟΡΑΜΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το "δωματιακι",εκει διπλα στο γηπεδο του παναθηναικου, εχει μια σειρα απο αποριες.
    Ας προσπαθησουμε να τις λυσουμε:
    Απορια 1η. -Απαντηση: εννοειται οτι θα χαρτζιλικωθειτε. Αλλωστε,μονο οι επαγγελματιες λαμβανουν κανονικο μισθο. Οι ερασιτεχνες ζουν με την επαιτεια.
    Απορια 2η. Απαντηση: Δεν ενοχλει κανεναν περα απο τον "Αρχηγο".Οταν βεβαια χαρτζιλικωθει κι'αυτος απο την ΠΑΕ,ολα θα ειναι μια χαρα.
    Απορια 3η. Απαντηση:μετα το καλοκαιρι.
    Απορια 4η.Απαντηση:Η αληθεια ειναι οτι οταν κανεις κανει...μεγαλεπιβολα σχεδια και ειναι ειναι ισχυρος και αγαπητος απο πολλους,ειναι λογικο να βρισκονται μερικοι κακεντρεχεις και παραδοπιστοι και να βαζουν τρικλοποδιες στην εξελιξη και στην εκτιναξη της ΑΕΚ σε ευρωπαικα προτυπα.Καντε κουραγιο.εχετε δικιο βουνο.
    Συντομα η οικογενεια "χωραφα" θα ησυχασει μια και καλη.
    Απορια 5η. Απαντηση: Βεβαιως και μπορειτε να κρατησετε το DNA του "βατραχου". Σε περιπτωση που στο μελλον δεν θα εχετε να λατρεψετε και να προδωθειτε απο αλλον,βγαλτε αυτον ξανα απο την βαθεια ψυξη. Ειναι μεγαλο τραυμα για το παιδι να χανει τον μπαμπα του απο το χερι και να φωναζει διχως αποκριση. Οπως επισης ειναι πολυ σημαντικη και η ικανοποιηση της διαστροφης.
    Απορια 6η. Απαντηση:Δεν εχει καμια σημασια ποιος απ'τους δυο θα φυγει,αφου χαρτζιλικι δεν περνετε. Η μηπως...;
    Απορια 7η. Απαντηση: Μην σας απασχολει το χαρτι υγειας-αν και καταλαβαινω τον λογο.Υπαρχει αφθονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Άννα
    Κρίμα για τη Μπάγερν σήμερα.
    Έπρεπε να βάλει κι άλλο γκολ.
    Μόλις βγήκε ο σημαδεμένος Γάλλος,έπαιξε πιο καλά η ομάδα.
    Αν φύγει ο Ριμπερί δε θα είναι απώλεια για τη Μπάγερν.
    Ας τον πουλήσουν.

    Σήμερα που έδιωξε ο Κιντής τον Παράσχο και πάει να πάρει τον Κωστένογλου,αποκαλύφτηκε στα μάτια μου μια αλήθεια.
    Ο τύπος έχει όνειρο να γίνει σαν τον πρόεδρο της Λυών.
    Δεν είναι κακό να θέλεις να βγάλεις λεφτά από την ομάδα,όταν έχει φανταστικές πορείες σε πρωταθλήματα και στην Ευρώπη.
    Το κακό είναι να βγάζεις λεφτά,όταν η ομάδα πάει συνεχώς κατά διαόλου.
    Επίσης δεν είναι κακό να έχεις τους φανατικούς οπαδούς μαζί σου,ώστε να σε στηρίξουν έμπρακτα σε τυχόν στραβές,κακό είναι να τους "ταϊζεις" για να τους έχεις.
    Ευτυχώς για μας ο Κιντής - που τόση ζημιά πήγε να μας κάνει -,βρήκε εργασιακή στέγη στον Πανιώνιο και πιστεύω πως οι σκέψεις και ιδέες που έριξε από το κινητό του στα μυαλά πολλών,θα αποτελέσουν σύντομα ένα κακό όνειρο.
    Να μη ξεχάσω να του αναγνωρίσω τη συμβολή του για την υπαγωγή μας,το άρθρο 44.
    Όλα κι όλα.
    Τα θετικά πρέπει να αναγνωρίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο: Απορία 8η: ΤΟΣΟΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΑΖΙ; ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ. ΟΧΙ Η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΒΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΟΥΣ.
    ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Sakis: DEN MILAV DIOTI MILAS STHN ANNA. KI EINAI KALA NA MAS PEI O PROEDROS GIA THN JANUH TI JEREI KAI POIOS ESVSE TH LARISA.
    SOY ARESOYN OI MISUOFOROI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιον εννοείς πρόεδρο φίλε?
    Τον Κιντή?
    Στην Άννα μιλώ μόνο για τη Μπάγερν,μια που αναφερθήκαμε στη προηγούμενη πρόκρισή της.
    Τα υπόλοιπα είναι προς όλους.
    Δε μου αρέσου οι μισθοφόροι εκεί που αγαπώ.
    Οπουδήποτε αλλού με αφήνουν αδιάφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γκρινιαζει ολημερης κι'οληνυχτης το "ΚΚΕ" για το "καπιταλιστικο κρατος" το "αναλγητο" "τους εμπορους του πλουτου" "την σκληρη κεφαλειοκρατικη κυβερνηση-οποια κι'αν ειναι,δεν εχει σημασια- αλλα δεν εχει σταματησει ποτε να λαμβανει την οικονομικη μεριμνα του απο αυτην και το χαρτζιλικη παντα ειναι δεκτο,για να συνεχισουμε ταχα να "διαμαρτυρομαστε" και να "παλαιυουμε" εναντια στο κατεστημενο που δεν αφηνει τον εργατη να δει ασπρη μερα και του κλεβει τον ιδρωτα.
    Και θα συνεχισει να εισπρατει την επιδοτηση της σιωπης και της συμπραξης ΑΠΟ τις κεφαλαιοκρατικες και 'ακαρδες" κυβερνησεις,ισα-ισα για να μπουκωνει το στομα του. Και οπως εχουμε πει, οταν τρωνε δεν μιλανε.μονο μουρμουριζουν.Αυτο επιτασσουν οι καλοι τροποι οι οποιοι ισχυουν και για τους επαναστατες της πλακας και τους μπολσεβικους του γλυκου νερου.
    Ο ασφαλεστερος τροπος για να τα κονομας ανεξοδα κι'ακινδυνα ειναι να παριστανεις το "ατακτο" και τεμπελικο παιδι.
    Ασε τους αλλους να διακινδυνευουν,να επιχειρουν,να ρισκαρουν,να γινονται μη αρεστοι,να φθειρονται και να μαζευουν το πουστικο το χρημα.Εμεις απλα θα απλωνουμε το χερι και θα παιρνουμε την μονιμη και νομιμη μιζα του αισχους.
    Και ασε τους μαλακες να σκοτωνονται.
    Η απαραιτητη μειοψηφια της γκρινιας που ζει παρισακτα στο σωμα καθε οργανισμου.
    Και νομιζει οτι τρομαζουν οι αλλοι και οπισθοχωρουν πληρωνοντας και οχι οτι πληρωνουν με συγκαταβαση,κανοντας την καλη πραξη και γελωντας ειρωνικα,κλεινοντας το ματι στους αριστερους αυτους διασκεδαστες καθε μορφης.
    Βρυχαται το ποντικι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σάκη, συμφωνώ. Και κακώς δεν τον έδωσε πέρυσι.
    Παλιοχαρακτήρας, εγωιστής...δεν είναι και ο παιχταρας. Πολλές φορές χαλάει το παιχνίδι. Ας τον πουλήσουν και με τα λεφτά να πάρουν τερματοφύλακα. Πιστεύω όχι Γερμανό.
    Θα σκοράρει και στη Γαλλία, σίγουρα. Έχει περισσότερες πιθανότητες από τη Λυών. Θα δούμε.
    Steven, μάλλον τα μπάνια χρειάζονται ανακαίνιση και θα την πληρώσουμε εμείς.Αυτή θα είναι η τιμωρία μας. Επίχρυση μπορντούρα στα πλακάκια, χρυσές βρύσες, πετσέτες με μονόγραμμα. Προτείνω ως δώρο συνδρομή στο ΑΕΚ Empire( εάν και όταν}.

    Υ.Γ Είμαι περίεργη να δω τι θα γράφουν αύριο οι φυλλάδες για την εκδρομή στα Σπάτα[μετά συγχωρήσεως, αλλά αυτό δεν το λες προπονητικό. Προς εξοχική κατοικία νεόπλουτου στα μπετά φέρνει.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο: ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ; ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΧ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Άννα: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΜΑΧΟ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ.
    ΣΚΕΨΟΥ Ν;Α ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Xρήστο μόλις διάβασα τις αναρτήσεις της R21.
    Και τις παλιότερες που δεν έχω δει εδώ και πολλούς μήνες.
    Λυπάμαι ειλικρινά για τις θέσεις τους όπως τις εκφράζουν.
    Αρκετοί ΑΕΚτζήδες δε γουστάρουν τον Μπάγεβιτς και τον Μελισσανίδη,αλλά ξέρουν να αντιδρούν με αξιοπρέπεια.
    Όχι έτσι, άνανδρα.
    Εδώ ξέφυγαν κατά πολύ από το ρομαντισμό που κάποτε τους διέκρινε,θερίζοντας τους καρπούς που ο ίδιος ο χχ έσπειρε.
    Αυτά είναι τα αποτελέσματα όσων ο ίδιος δίδαξε.
    Τα παιδιά που συντηρούν το σάιτ,στην ουσία δε φταίνε, διότι είναι τα θύματά του.
    Αυτός τους τύφλωσε με τόσο μίσος που έγινε παροξυσμός κι όχι η ίδια η φυγή του Μπάγεβιτς.
    Αν δεν υπήρχε ο χχ μπορεί να μην υπήρχε ποτέ η παλιά R21 δε λέω,αλλά σίγουρα δε θα υπήρχαν κι αυτές οι δυσάρεστες για τους ΑΕΚτζήδες καταστάσεις.
    Το θέμα είναι ότι υπήρξε κι έσπειρε αδυσώπυτο μίσος σε ευαίσθητες ψυχές.
    Τώρα ο ίδιος και να θέλει δε μπορεί να τους ελέγξει,διότι θα υπάρχει ο κίνδυνος να στραφούν εναντίον του με τη παραμικρή αντίφασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Aννα
    Μη ξεχάσει να πάρει και τους Σκόκο Τζιμπούρ μαζί του.
    Είδες όμως τον Φαν Γκαλ σήμερα άμεση αντίδραση στην αλλαγή του Ρομπέν?
    Τον έβαλε στη θέση του.
    Έχει όμως και την απόλυτη στήριξη του Ρουμενίνγκε και της υπόλοιπης διοίκησης σε οποιαδήποτε αντίδρασή του.
    Μετά απορούμε πώς γίνονται μεγάλες οι ομάδες?
    Με πολύ απλή λογική και καθαρές κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σακη, αν δεν υπηρχε Μπαγεβιτς, δεν θα υπηρχε και Χατζιχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ούτε αποδυτήρια ούτε τίποτα. Αρνάκι ο παιχταράς.Λύνεις το θέμα την ώρα που γεννιέται.
    Στο τέλος, χαλαρός, χαρούμενος, μοίρασε και πήρε συγχαρητήρια.
    Όντως μεγάλη ομάδα.
    Και τι γήπεδο βρε Σάκη...καταπληκτική ατμόσφαιρα, οι οπαδοί ζεστοί, κοντά στην ομάδα, σχεδόν όλα δουλεύουν τέλεια. Πόσο ζηλεύω!!!
    Μακάρι να σηκώσει την κούπα....θα χαρώ ιδιαιτέρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. oi anartiseis sto site ths r21 anevenoun apo 2,3 an8rwpous.den einai toso episimo k organwmeno k apofasismeno apo olous,oso fainetai.

    odysseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Όδυσσέα: Συγχαρητήρια αδερφέ. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη επισημότητα απο την ατομικότητα που δεν καλύπτεται απο κάποια οργάνωση. Που είναι σεβαστή απο την προσπάθεια των ανθρώπων που την γουστάρουν και ποτέ απο τον αρχηγό της. ΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή