Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

TA ΨΙΛΑ

           Κάποιες ειδησούλες, χωρίς ειρμό, που πέρασαν στα ψιλά. Κι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
*********************************************************************************
         " Αυτό το παραμύθι  πρέπει να σταματήσει, αλλοιώς - όπως ξανάπα - το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει". ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΑΘΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ( προσοχή όχι προσωπικά εγώ ). ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ή, για να γυρίσω την πλάκα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΤΣΙ;  ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΤΑ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ; ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;
         ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ Ή ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ;
********************************************************************************
        " Στην ΑΕΚ επενδύουμε λεφτά... κι είμαστε νέοι άνθρωποι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ίδιο κατεστημένο". ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΕΤΗΣ Ή ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ; Ή ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ¨Ή ΛΟΓΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ; ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ; ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ή Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ; ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ή ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ;
        ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ. ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ; ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ, ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΔΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΗΛΑ. ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ;
     Ή ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ; ΤΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;
*******************************************************************************
        Κάποιοι σταμάτησαν τον Στέλιο Μανωλά μετά το παιχνίδι και του είπαν : Στέλιο, μάθε στον Κώστα να παίζει. Που παίρνει την μπάλα και τρέχει. Ποιός είναι, ο Νέστα;
        Ο Στέλιος, μια τεράστια προσωπικότητα, αιρετικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει και πολύ τσαμπουκάς, βγήκε απο το αυτοκίνητο κι είπε τα γνωστά: "Να κάνετε τον σταυρό σας που έχετε τον Κώστα και παίζει με 40000 ευρώ". ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ;
       ΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.Ο καθένας βάλει εναντίον δικαίων και αδίκων.ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΟΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ; ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΥΡΣΩΝ; Ο ΘΕΙΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΑΛΑ; ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ( τον γνώρισα πολύ καλά στον Αστέρα 2004 που ήμουν ), ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
*********************************************************************************
        LAST BUT NOT LEAST:
    - Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΘΑ ΒΓΕΙ.
    - ΚΟΟΥΤΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΙΣΜΑΕΛ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΦΙΚ,  ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ.
    - ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
             ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
                   ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΝΑΧΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ. Ο ΔΕ ΣΑΧΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΦΟΡ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
         ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ.
      ΥΓ. ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΚΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤΟ ¨Η ΑΥΤΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΣΚ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΣΑΠ. ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ.

87 σχόλια:

  1. Συμφωνια για το Ελληνικο θα κλεισει η ελληνικη κυβερνηση με το Καταρ.ΘΑ φτιαξουν οι αραβες ξενοδοχειο,καζινο,θα φτιαξουν και μαρινα...Και επειδη δεντρα δεν εχουν στην ερημο,ξεχαστε το πρασινο.Μονο φοινικες,καμια χουμαρδια,και τιποτα μπανανιες με σομπες...
    Οχι,δεν προκειται για επενδυσεις τονισε η κυβερνηση,απλα πουλαμε κατι οικοπεδα για να μην καθοντε ετσι ανεκμεταλευτα.Αλλωστε το`πε κι ο γιος της μαμας,οτι η Ελλαδα δεν πτωχευει γιατι εχει λεφτα εστω και σε ακινητα που φτανουν τα 270 δις ευρω.Αμα βαλεις και της εκκλησιας μεσα,ανετα φτανουν τα 500.Στηβεν δεν λες του Αδαμιδη να κλεισει ενα ραντεβου με τον εμιρη τωρα που θα`ρθει,μπας και πουλησει το αγροτεμαχιο στην Φιλαδελφεια.Ολο και κατι θα τσιμπησει παραπανω.Η να το δωσει αντιπαροχη,και να παρει καμια 10ρια μαγαζια να τα νοικιαζουν να βγαζουν την χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti malakas einai autos o GAP

    de pairnei ton efrem na tou kanei ta 270 - 800 anti na ta ksepoulaei apo dw ki apo kei ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς monegascos και Ανώνυμο: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΙΑ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ.
    Ο ΓΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. 42-25 ΤΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΟΙ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΙΑ. ΕΣΚΑΣΕ ΚΙ Η ΝΤΟΡΑ. ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι κακη ιδεα,ισως και να το`χει σκεφτει.Αλλα θα πρεπει να ερωτηθει και ο προκαθημενος της μεγαλης πλατειας που ειναι αντιθετος σ`αυτο.Εδω ειδε κι επαθε να κλεινει τα χερια στο σταυρο του...δεν ειναι για τα δυσκολα.
    Το ξεχασα πριν με τον εμιρη,εκει στον Αστακο θα φανε τα μουστακια τους,αλλα θα την βρουνε την ακρη τελικα.Οι κατοικοι μετα απο 10-15 χρονια θα μαθουν πως ειναι να δουλευεις πανω στη θαλασσα με 10 μποφωρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς monegascos: Αστακός. LPG, ΜΙΑ ΜΟΝΆΔΑ 1010 ΜW. H ENEΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.
    ΟΧΙ ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. steven είπε...
    Προς monegascos και Ανώνυμο: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΙΑ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ.
    Ο ΓΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. 42-25 ΤΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΟΙ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΙΑ. ΕΣΚΑΣΕ ΚΙ Η ΝΤΟΡΑ. ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ.

    ---------------

    ta mathes fantazome gia to tsakalo ton eforiako pou tsimpisane xtes ep'autoforo na ekviazei kai na pairnei prosimeiomena xartonomismata gia na svisei prostima pou eixe valei o idios

    ton afise eleuthero o magas o eisageleas giati leei itan prosimeiomena mono ta 5.000 apo ta 30.000 pou pire, ara PTAISMA

    kolpo diafimistiko pisteuw pos einai auto gia na pame oi ypoloipoi malakes na plerosoume pereosi gia na mi pesoume se kana tetoio typo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. entometaksy steven , akoma yparxei problima me ti forma minimaton (mporei na kanw ki egw kapia malakia) kai de mporw na steilw allios minima para mono san anonimos

    mixalis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Να κάνετε τον σταυρό σας που έχετε τον Κώστα και παίζει με 40000 ευρώ".
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    " Στην ΑΕΚ επενδύουμε λεφτά..."
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

    ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ Ή ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ;
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


    XEXEXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μιχάλη: Κάποτε - μετά απο καβγάδες μας - είχες πει οτι με συγχωρείς για μια μαλακία που σου είχα πει. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ.
    ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ. Κι ας μην βρισκόμαστε σχεδόν καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
    ROGER = OK SIR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ολοι μαζι τα φαγαμε..." ειπε ο Θεοδωρος!!!
    Ρε μαστορα,αλλο να φαω εγω μια γαυρο ξιδατο,μια πατατες,κι ενα τζατζικι,κι αλλο μια ποικιλια για εξι ατομα οπως εσυ στο παλιο της Νικολαιδη στην πλατεια.Αλλο γαυρος,κι αλλο καραβιδες,γαριδες,μυδια αχνιστα και δεν συμμαζευεται το συναπαντεμα... Κι εγω πληρωσα τον λογαριασμο,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΚΟΜΑ,εσυ τα φαγες τσαμπα.Και ουτε στο δημοσιο διοριστηκα,αλλα εσυ εβαλες ολο το σοι απο την εργατομανα,που τρωνε συνεχεια.Αμα κατσουμε διπλα-διπλα,σαν σε αναγνωριση υποπτου με τα προβολια στη μουρη,οι 9 στους 10 εσενα θα δειξουνε.
    Στηβεν,ο θειος εχει μαθει στον Κωστακη τις ξερες στην Ναξο,η τα αφηνει για αργοτερα οταν μεγαλωσει λιγο το παιδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 58 akinita dilose o "mazi ta fagame ola "

    poso mprosta itan auti n skepasti tote pou fwnakse to epiko sinthima

    "Pagale poutanas Yie - malaka olimpiake,
    pou edwses ton Otsalan- gamw to peiraia."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς monegascos: Τώρα τι να σου πω; Ότι έγραφα για το όρθιο γουρούνι της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης; Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    Αν υπήρχε λαός, θα υπήρχαν τέτοιου είδους δηλώσεις;
    Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΣΕ ΧΑΠΙΑ. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΜΗΝ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξενύχτης Νομικάριος24 Σεπτεμβρίου, 2010 02:13

    Μερικές απαντήσεις στα παιδιά που σχολίασαν τα γραφόμενά μου, έστω και με καθυστέρηση.
    Καλέ μου φίλε Χρήστο, σε διαβεβαιώ, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάνη από τη θέση ότι τάχα η Μπάρτσα δεν παίζει με τακτική, αλλά με ταλέντο. Ένα μόνο σου λέω: Ο Μέσι με την Μπάρτσα κάθε αγωνιστική μαγεύει, με την Εθνική Αργεντινής που κατεβαίνει με...ταλέντο(Προπονητής Μαραντόνα) δεν έβαλε γκολ στο Μουντιάλ. Αναλυτικότερα στο επόμενο ουζάκι μας!
    Γενικότερα, σε όσους συνμπλογκίτες πιστεύουν ότι η τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν παίζει κανένα ρόλο, ένα έχω να πω:Στο πρόσφατο Μουντιάλ η τακτική ΠΗΔΗΣΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!Αργεντινές, Βραζιλίες, Γαλλίες ξεφτιλίστηκαν. Στο δε Τσάμπιονς Λιγκ η τακτική πηδάει το ταλέντο κάθε χρόνο χωρίς εξαίρεση, το παραμικρό λάθος πληρώνεται πανάκριβα. Η μπάλα αλάνας που παίζει η ΑΕΚ μας δεν κερδίζει ούτε τους Τεννέδες και τους Βλάχους...
    Αγαπητέ dimitri, αγαπητέ Μπάμπη: Μη με παρεξηγήσετε, αλλά χωρίς λόγο αναγορεύεστε σε εξαπτέρυγα του Μπάγεβιτς. Είμαι βέβαιος, μαζί θα κοροϊδεύαμε οποιονδήποτε ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας σερβίριζε δυο χρόνια τώρα ποδόσφαιρο χωρίς κεντρικά χαφ και τα ρούφαγε δυο δυο από Κέρκυρες και Θρασύβουλους ανήμπορος να διορθώσει ανασταλτικά το παραμικρό.Με τον Ντούσαν όμως μέχρι και ο παιχταράς ο Καρντόσο την πλήρωσε, ο οποίος βέβαια με τον πορνοβάζελο το περασμένο Σάββατο έδειξε για πολλοστή φορά ποιος είναι, όσοι είδαν το παιχνίδι ας με βγάλουν λάθος. Δεν τον διάλεξε ο Ντούσαν με το "αλάθητο" και ο dimitri τον έβγαλε ως τον χειρότερο παίχτη της Τρίπολης(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).Εδώ που τα λέμε ο καλύτερος αμυντικός χαφ της Σούπερ Λίγκας μαζί με τον Σιμάο και τον Βιτόλο δεν είναι Έντερ (...)
    Γενικότερα, όσα απλά έγραψα για τα αμυντικά χαφ που έφαγε ο Μπάγεβιτς, μόνο ο SILLYWIZARD τα κατάλαβε. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, η ομάδα πάει να πάρει διπλό στο Βόλο με ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, τον Μάκο. Μέτριοι οι Ενσαλίβα και Γιαχάγια; Κακοί; Να το δεχτώ. ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΑΝΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΓΚΕΝTΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;Όσο για τον Καφέ, μετριότητα τον θεωρώ, αλλά άλλο λέω και φωνάζω: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ, όσα κιλά μπάλα κι αν ξέρει(που δεν ξέρει).Σας λέω σοβαρά ότι ο...Ζιλμπέρτο ξέρει, ως Βραζιλιάνος, πολύ καλύτερη μπάλα από τον Παντέλο και ΥΠΗΡΞΕ και αμυντικό χαφ, όταν είχε τα κουράγια στην Άρσεναλ. Σας αρέσει; Εγώ λέω είναι Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!Θα ξεράσει καμια ώρα από την κούραση!!
    Φυσικά έχει δίκιο ο Χαράλαμπος που γράφει για την ανυπαρξία της διοίκησης, εγώ όμως ασχολούμαι με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Και η παντελής έλλειψη γνώσης τακτικών ζητημάτων βαραίνει τον προπονητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΑΕ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΔΕΛΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΑ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ.Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ki afou paei sto flou politiko n mpala , "apagoreumena logia exoun ta tragoudia mas - giati t'adiko to zoume mesa apo ti kounia " tragoudage ki o giorgis o dalaras

    gia na erthei n gynaika tou na dilwsei ki auti 58 spitia kai na paristanei tin yfipourgo

    den antexete tosi fapa , san AEKtzis vlepw kai ta xeirotera paraeksw kai parigorieme kapos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο: ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΙΧΑΛΙΟ ( συγνώμη αν σε πειράζει το χαίδευτικό- δεν είχα ποτέ φίλο Μιχάλη ). Ο ΟΡΓΟΥΕΛ - ο κανονικός - είχε γράψει οτι όλα τα ζώα είναι ίσα, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.
    ΠΑΕΙ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ γαμώ το μπουρδελο.
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. nai egw eimai (kai de me xalaei katholou to mixalio), ola ta anonima minimata stin anartisi einai dika mou

    100 xronia mprosta o ΟΡΓΟΥΕΛ kuriolektika

    kati eixes pei se mia anartisi gia to an "yparxei zwi prin to thanato "

    anamenete me ekseretiko endiaferon na ksereis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Μιχάλη: Όχι δεν είναι στο φλού. Απλά με αφορμή την μπάλα, λέμε κι άλλα. Το στυλ μου είναι αυτό.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΑΝ ΦΩΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΛΑΡΥΓΚΙ. ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ.
    ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΗΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΜΟΝΙ. ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΩ. ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 58 ( όπως λες ), αρκει να ταιριάζει στον χαρακτήρα σου και να σε ξεκουράζει. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ.
    ΑΔΕΡΦΕ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΙ ΑΥΡΙΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ; ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Ειλικρινά δεν ξέρω τόση μπάλα. Πάντα την έβλεπα σαν ένστικτο. Και αυτήν που έπαιζα, τότε παλιά. Ή αυτήν που κατευθύνω τα παιδιά μου. Που θέλω να είναι αλήτικη, με την έννοια της νίκης. ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ Ή ΤΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΟΥ.
    ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΔΑΡΟ.Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ.
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. polla pragmata de tha mai meta apo 10 xronia , AEKtzis mallon tha mai

    an yparxei kai AEK fusika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Μιχάλη: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΓΗΜΙΣΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ. Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΔΙΝΕ 0,5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ 200000 ΤΙΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΕΓΩ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΓΑ 3000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ, ποτέ η ψυχή δεν επιτρέπεται να βγάλει - στην κυκλοφορία. ΦΙΛΑΘΛΟΣ, ΣΠΟΡΤΝΤΑΙΥ, ΦΩΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ ΕΦ ΕΜ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΑΝ ΑΛΤΕΡ, ΕΞΤΡΑ, ΜΕΓΚΑ με την Τρέμη είμαι πολύ φίλος απο το ΚΚΕ. Μπλόγκ ( 4000 επισκέψεις ), ο,τι ήθελα έκανα.
    ΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ. ΣΩΣΤΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ. ΜΟΝΟΣ. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΟΥΛΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΑΡΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΙΑ. ΑΚΟΥ ΜΕ.
    ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ( επίτρεψε ) ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ, είναι πολύ κουρασμένος. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξενύχτης Νομικάριος24 Σεπτεμβρίου, 2010 03:00

    steven, ξέρεις ποια θεωρώ τη μεγαλύτερη ομάδα; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1-0! Το σκορ δεν είναι τυχαίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Μιχάλη: ΑΕΚ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΑΝΤΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ, με την καλή έννοια, ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΤΑ. ΤΟ ΕΝΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1,90.
    ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ. ΑΚΟΥ ΜΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Κωνσταντίνε, τα ξέρουμε κι οι δυο. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ. ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΤΟ.
    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗ: ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΡΓΟΥΕΛ,η χοληστερινη τον "εχει βρει",οπως κι αλλα,εδω και καιρο.Αλλα εχει τον τροπο να την σκαπουλαρει.Εγω δεν μπορω να την σκαπουλαρω,γιατι ειναι ανθρωποι σαν κι αυτον απανω...Τον ΛΕΒΕΝΤΟΔΗΜΑΡΧΟ,τον καθαρισε γιατι ηταν αριστερος με κατι αρχιδια να.....με τα συγχωρησεως!!!Και εκανε και παραπονα γιατι οι καμπανες βαραγαν στον Αι Γιωργη Κυριακη πρωι...
    Και πηγαν στον Νταλαρα,Mike και Στηβεν,καποιοι καποτε και τον παρακαλεσαν να τραγουδησει στην Σαμαρινα για φιλανθρωπικο σκοπο(πανε χρονια...),και αυτος τους ειπε να καλυψουν τα εξοδα της ορχηστρας,φαι,ξενοδοχεια κτλ.Και βγηκε ενα νουμερο τρελο για την εποχη.Και μετα απευθυνθηκαν στον ΧΑΛΚΙΑ,ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ....
    Και η κυρια ΝΤΑΡΑΛΑ εγινε Γκερεκου στη θεση της Γκερεκου,κι ο GAP,θα γινει ο νεος ΑΥΝΑΝ,ΣΑΝ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ξενύχτης Νομικάριος24 Σεπτεμβρίου, 2010 03:25

    steven, το ποδόφσαιρο έχει αλλάξει ριζικά. Δε βλέπουμε τη μπάλα που απολαμβάναμε παλιά, το άθλημα όμως έχει γίνει δικαιότερο, μπορείς με την τακτική να πας μπροστά(π.χ. Ρεχάγκελ). Πλέον το δυσκολότερο είναι να "πνίξεις" τον μικρό με ποδόσφαιρο κατοχής χωρίς να σε πιάσει κορόιδο στην κόντρα! Γι ΄αυτό θαυμάζω τη μεγάλη Μπαρτσελόνα και την Εθνική Ισπανίας κατ΄επέκταση. Φυσικά αμφότερες παίζουν επιπλέον και μεγάλη μπάλα! Η ομάδα μας έχει λαβωθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται δύο πράγματα: Να μάθει να κερδίζει και να την φοβούνται οι αντίπαλοί της. Και τα έχω πάρει που δυο χρόνια τώρα δεν έχουμε αισθητή βελτίωση, ακόμα και με μερικούς μέτριους παίχτες που έχουμε. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε συνολικά καλύτερους; Είχε ποδοσφαιρικό πλάνο όμως και γνώση!Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περσινής ΑΕΚ, η μεσοαμυντική αστάθεια, παραμένει αναλλοίωτο!!Έτσι είσαι ξοφλημένος...Και μιλάμε έχοντας αντιπάλους τον Νιο(μ)πλιάκο και τον Βαλβέρδε,ο οποίος κάνει παλαβά πράγματα!Αλλά εμείς...φουλ για τριτοτέταρτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. aderfe ti na pw ,diathetoume purinika opla kai paizoume me nerompistola ...

    einai na trelenese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ. ΑΚΟΥ ΜΕ. ΕΣΥ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς monegascos: ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτο που παει,στον Λεβεντοδημαρχο η στον Χαλκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν εχω ακουσει απο κανεναν να πει οτι αθετησε αυτο που ειπε.Μυστηρια πραγματα...
    Δεν εχει μεινει ορθιο τιποτα πλεον!!!!!!!
    Και τα βυτια,σε προ 15λεπτου ενημερωση, πανε για κλεισιμο στις στριφιγγες.Αντε παλι τα ιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΔΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Κ ΜΑΚΟ, ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΦ..

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..

    ΔΛΔ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..
    Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ..ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ 2 Ο ΜΑΝΩΛΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Σεπτεμβρίου, 2010 10:18

    Θωμά + κώστα ξενύχτη, ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.
    Μπαρμπαδέλλας ΜΟΝΟ λίμπερο σε τριάδα πίσω. Η Ζενίτ ήταν εξαιρετική ευκαιρία για ένα τέτοιο στήσιμο, αλλά πάλι θα πάμε με...καφέ και η ομάδα πρέπει να στήνεται γύρω από αυτόν το γίγαντα...
    Προσφυγάκι μιλάει η καρδιά σου αυτές τις μέρες (παραπάνω από άλλες). Η πένα σου είναι, ειδικά στα σχόλια και όχι στις αναρτήσεις, πιο συναισθηματική. Είναι ο Σεπτέμβρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιωργη ,οποιοδηποτε αλλο συστημα εκτος απο 3-5-2 με την Ζενιτ δεν θα ειναι στησιμο ομαδας , αλλα στησιμο στα τεσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. pros νομικαριο
    οταν εκανα κριτικη στον μπαγιεβιτς (88-96) εσυ τραβαγες μαλακια μονο που τον εβλεπες στο γηπεδο αρα δεν υπηρξα εξαπτερυγο κανενος και οσον αφορα τον μεσι στην εθνικη αργεντινης επαιζε πολυ ποιο πισω απο την θεση του και δεν ειχε ισαξιους ποδοσφαιριστες μ αυτους της μπαρτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. το ποδοσφαιρο μας εχει χασει πολλους σπουδαιους προπονητες
    το βλεπω εδω μεσα ολοι με συστηματα ετοιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ? ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Κ ΟΧΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ , ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ Η' ΕΣΕΝΑ Η' ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ Η' ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΑΡΙΟ ?

    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ..ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΓΚΟΛ ΕΜΕΙΣ ΣΕΝΤΡΑ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ..ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ..

    Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΧΤΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΑΚΤΙΚΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ MANAGER ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ 3-5-2 ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ EUROPA LEAGUE ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. thomas
    θελεις να πας να κατσεις στον παγκο θα το κανονισω με μια προυποθεση
    να μην κατουρηθεις πανω σου στην διαρκεια του αγωνα
    μαλλον δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω και συγνωμη που δεν εκφραζομαι σωστα (μετα απο 15 χρ στο εξωτερικο εχω χασει το γραψιμο μου)
    σε επιπεδο μεσι κα ροναλντινιο η τζορνταν φιλε Θωμα η τακτικη περναει σε δευτερο πλανο, αλλα εγω δεν μιλησα ποτε για την μη αναγκαιοτητα της τακτικης
    η τακτικη μετραει μονο σ αγωνες ισαξιων ομαδων και σε κλεφτοπολεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΛΔ ΔΗΜΗΤΡΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Ε ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΝΝΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΕΚ Κ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΕΟΝ...

    Υ.Γ 1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ?
    ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ? ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 62 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ..ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ..

    Υ.Γ 2. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΓΑΡΑΤΖΕΟΥ pLEASE..ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΥΠΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. thomas
    μονο για πρωτος μπορω να κανονισω και βοηθο τον γαρατζεο
    οσον αφορα την κερκυρα 2 φασεις εκανα και εβαλε 2 γκολ
    αν διαβασεις καλα αυτο που εγραψα μιλαω και κλεφτοπολεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. steven
    το ουζο αστο για το 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΣΑΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..

    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΜΟΥΝΤΙΑΛ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ Η ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΚΑΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ..

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ Κ 2 ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Σεπτεμβρίου, 2010 12:40

    θωμά θα είσαι ο Γεωργαμλής μου?
    Φύγαμε!
    Δημήτρη τηλεφώνα αδαμίδι για κονέ.
    Ο πρίγκηψ δε νομίζω να έχει αντίρρηση, θα κάτσει μιά φορά και κάποιος άλλος να φάει τις φάπες...
    ΥΓ: Κλείσαμε χθες 3 μήνες με τον μικρό στο παιχνίδι κι ακόμα να κοιμηθώ άνω του 6ώρου (που δεν κοιμόμουν και πριν ούτω ή άλλως) άν βράδυ...ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.youtube.com/watch?v=RDBlV4M7CS0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Σεπτεμβρίου, 2010 12:42

    Όργουελ θέλω να γίνεις ο Δημητριάδης στη θέση του Δημητριάδη, πως το βλέπεις?
    Κώστα σε θέλω σε θέση γκρέταρσον...
    Και ο χρήστος (επιτέλους) αριστερό μπακ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και σε τσαλάκωσε ποιος?

    .......Ο Σεγκουυυύρα.

    αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΟΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ? ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑΤΟΣ..ΡΑΒΟΥΣΗΣ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ..ΠΤΥΧΙΟ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ..ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΚ? Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. me ton mpantovits ?


    ME TON MPANTOVIIIITS?????




    AAAAAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ντου γιου νοου απο καραμπελα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. PODOSFAIRO TOU 2010, POU PAEI NA STISEI O TRISMEGISTOS, ME KOLONES STON AKSONA, DELA-DIOP-KAFE-LYBE, KAI ME PLAGIA MPAK, JAHIC, DATOMO-KARABELA, DEN YPARXEI POUTHENA...
    GIA TIPOTA, MAZOKSEIS PALAIMAXON NAI, ALLA GIA AYTO OXI....
    KAI LEO TORA EGO...
    APO TON MAIO, FAGOTHIKANE NA PAROUME TON DIOP. PAIXTOURA ONTOS....ALLA OXI GIA AYTO TO PRAGMA POU EIXAN STO MYALO TOUS....
    DEN EINAI OYTE SOMATIKA, ALLA POLY PERISSOTERO SE HLIKIA, NA TREXEI NA KINIGAEI TO KATHE KSEKOUDOUNO TALENTAKI 20XRONO, POU EINAI KAVLOMENO NA PAISKEI MPALITSA, KAI TREXEI AKOMA KAI STON YPNO TOU....
    GIA AYTO TON LOGO, DEN KANEI NA PAIZEI MAZI ME FRAPE-KAFE, GIATI KAI OI 2 KANOUN TO IDIO, APLA O ENAS EINAI MAVROS KAI PSILOS, KAI O ALLOS LEYKOS KAI KONTOS....
    ARA, EDO SE THELO, GATA PROPONHTH....
    SKISTIKES PERSY NA AGORASEIS TON GIAHAGIA, KAI FETOS TON IOUNIO, TON AFINEIS FREE, ENO THA MPOROUSE ANETA NA PAIKSEI TON ROLO TOU KOVO ME VALE OPOION PERNAEI, DINO DIPLA MOU, STON PSILO ARAPAKO, NA KANEI PAIXNIDAKI,
    DEN THES GIAHAGIA, KRATA ENSALIWA, NA KANEI AKRIVOS TO IDIO...
    OXI OMOS MESA ME PANTELO-KAFE KAI LYBE SYGRONOS......
    ETSI KATANTAS TON KOSTAKH TON MANOLA, SAN TON ASTYNOMO SAINH, NA VGAZEI XERIA & PODIA, 20M MAKRIA GIA NA PROLAVEI....
    AN XRONOMETRHSOUME, THN TAXYTHTA EPISTROFHS TON PAIXTON, LYBE, DIOP, DELAS, JAHIC, APO THN SENTRA KAI PISO, KAI TOUS VALOUME NA KONTRARISTOUN, ME PAIDAKIA THS PAIDIKIS EITE EFIVIKHS OMADAS, THA KATALAVETE, THN DIAFORA STO FOTO FINIS......EYKOLA, 5M DIAFORA, STA 50M,
    EKEI EINAI OLH H OUSIA...
    O KAHMENOS O JAHIC, POU DILOSE TO PALIKARI, OTI EINAI DEKSI MPAK, STO MATS ME TON VLAHOTENE, KSEKINISE MAZI ME TON EPSTAIN APO THN SENTRA, KAI EMEINE 5M PISO, MEXRI THN MEGALH PERIOXH. AN AYTOS EINAI DEKSI MPAK, E, TOTE, EXO TYXH STA 37 MOU, NA PAISKO EPITELOUS, ME THN FANELA THS AEK, ANETA 1 HMIXRONO....
    DEN THELO NA MILISO PERAITERO GIA SYSTIMATA, ALLA O POLYNIKHS PROPONHTHS MAS, EXEI NA VREI THN PORTA KAPOIOU SEMINARIOU GIA TO SYGXRONO PODOSFAIRO, APO TOTE, POU AKOMA EPAIZE STHN OMADA, O VAIOS KARAGIANNHS....
    ALLA H "PLATH" POU VAZOUN OI ROUF OI DIMOSIOGRAFOI GIA THN PARTY TOU, EINAI APISTEYTH....
    APLA FOVAMAI, MIPOS META THN LIKSH STHN AGIA PETROUPOLI, DEN VRISKEI OUTE THN SKALA TOU AEROPLANOU, APO THN VARYSTOMAXIA POU THA MAS KERASEI O KERZAKOV KAI H PAREA TOU...
    ps.
    STEVEN, SOU STELNO STO EMAIL SOU, DETAILS GIA NA VRETHOUME, NA SOU DOSO TA DIARKEIAS GIA THN OMADA THS SALAS...
    KAI NOMIZO OTI ITHELE KAI ENAS AKOMH FILOS EDO MESA....
    TOUS XAIRETISMOUS MOU,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. PODOSFAIRO TOU 2010, POU PAEI NA STISEI O TRISMEGISTOS, ME KOLONES STON AKSONA, DELA-DIOP-KAFE-LYBE, KAI ME PLAGIA MPAK, JAHIC, DATOMO-KARABELA, DEN YPARXEI POUTHENA...
    GIA TIPOTA, MAZOKSEIS PALAIMAXON NAI, ALLA GIA AYTO OXI....
    KAI LEO TORA EGO...
    APO TON MAIO, FAGOTHIKANE NA PAROUME TON DIOP. PAIXTOURA ONTOS....ALLA OXI GIA AYTO TO PRAGMA POU EIXAN STO MYALO TOUS....
    DEN EINAI OYTE SOMATIKA, ALLA POLY PERISSOTERO SE HLIKIA, NA TREXEI NA KINIGAEI TO KATHE KSEKOUDOUNO TALENTAKI 20XRONO, POU EINAI KAVLOMENO NA PAISKEI MPALITSA, KAI TREXEI AKOMA KAI STON YPNO TOU....
    GIA AYTO TON LOGO, DEN KANEI NA PAIZEI MAZI ME FRAPE-KAFE, GIATI KAI OI 2 KANOUN TO IDIO, APLA O ENAS EINAI MAVROS KAI PSILOS, KAI O ALLOS LEYKOS KAI KONTOS....
    ARA, EDO SE THELO, GATA PROPONHTH....
    SKISTIKES PERSY NA AGORASEIS TON GIAHAGIA, KAI FETOS TON IOUNIO, TON AFINEIS FREE, ENO THA MPOROUSE ANETA NA PAIKSEI TON ROLO TOU KOVO ME VALE OPOION PERNAEI, DINO DIPLA MOU, STON PSILO ARAPAKO, NA KANEI PAIXNIDAKI,
    DEN THES GIAHAGIA, KRATA ENSALIWA, NA KANEI AKRIVOS TO IDIO...
    OXI OMOS MESA ME PANTELO-KAFE KAI LYBE SYGRONOS......
    ETSI KATANTAS TON KOSTAKH TON MANOLA, SAN TON ASTYNOMO SAINH, NA VGAZEI XERIA & PODIA, 20M MAKRIA GIA NA PROLAVEI....
    AN XRONOMETRHSOUME, THN TAXYTHTA EPISTROFHS TON PAIXTON, LYBE, DIOP, DELAS, JAHIC, APO THN SENTRA KAI PISO, KAI TOUS VALOUME NA KONTRARISTOUN, ME PAIDAKIA THS PAIDIKIS EITE EFIVIKHS OMADAS, THA KATALAVETE, THN DIAFORA STO FOTO FINIS......EYKOLA, 5M DIAFORA, STA 50M,
    EKEI EINAI OLH H OUSIA...
    O KAHMENOS O JAHIC, POU DILOSE TO PALIKARI, OTI EINAI DEKSI MPAK, STO MATS ME TON VLAHOTENE, KSEKINISE MAZI ME TON EPSTAIN APO THN SENTRA, KAI EMEINE 5M PISO, MEXRI THN MEGALH PERIOXH. AN AYTOS EINAI DEKSI MPAK, E, TOTE, EXO TYXH STA 37 MOU, NA PAISKO EPITELOUS, ME THN FANELA THS AEK, ANETA 1 HMIXRONO....
    DEN THELO NA MILISO PERAITERO GIA SYSTIMATA, ALLA O POLYNIKHS PROPONHTHS MAS, EXEI NA VREI THN PORTA KAPOIOU SEMINARIOU GIA TO SYGXRONO PODOSFAIRO, APO TOTE, POU AKOMA EPAIZE STHN OMADA, O VAIOS KARAGIANNHS....
    ALLA H "PLATH" POU VAZOUN OI ROUF OI DIMOSIOGRAFOI GIA THN PARTY TOU, EINAI APISTEYTH....
    APLA FOVAMAI, MIPOS META THN LIKSH STHN AGIA PETROUPOLI, DEN VRISKEI OUTE THN SKALA TOU AEROPLANOU, APO THN VARYSTOMAXIA POU THA MAS KERASEI O KERZAKOV KAI H PAREA TOU...
    ps.
    STEVEN, SOU STELNO STO EMAIL SOU, DETAILS GIA NA VRETHOUME, NA SOU DOSO TA DIARKEIAS GIA THN OMADA THS SALAS...
    KAI NOMIZO OTI ITHELE KAI ENAS AKOMH FILOS EDO MESA....
    TOUS XAIRETISMOUS MOU,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στη Ζενίτ το περιμένεις να τα φας.Μην τα ρουφήξεις και στο Βόλο φοβάμαι.Η ομάδα στηρίζεται σε πήλινα πόδια.Τα πρώτα ραγίσματα όμως είναι εμφανή και η μεγαλύτερη κατάντια για το ποδοσφαιρκό μέγεθος ΑΕΚ είναι η πτώση του πηχυ που γίνεται εύκολα αντιληπτή από τα διθυραμβικα σχόλια που ακολούθησαν τα παιχνιδια με Σέρρες και Χάιντουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Γιώργη: Αδερφέ είμαι λίγο πεσμένος γιατί μοπυ συμβαίνουν διάφορα. Πιο πολύ σε αστάθεια είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Blanco21: Περιμένω το μήνυμα σου. Ήθελε ο dimitri. Μόλις έχω νέα σου, θα του τηλεφωνήσω κι εκείνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ..
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ..ΜΗΝ ΠΩ ΜΙΣΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Σεπτεμβρίου, 2010 14:00

    άσε το παιδί από τώρα βρε θωμά...παιχνίδι της ΑΕΚ από τώρα? θα πάθει εντερικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. oute misis xrisis

    ypologise ti menei ,ti feugei kai ti paei gia aposirsi

    2 paixtes tha meinoun tou xronou pou tha einai stoixiodos epipedou AEK
    kai 7-8 akoma

    n zimia pou kanei o poustis o servos einai terastia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΩΡΓΗ ... ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ, ΛΕΕΙ ΑΕΚ Κ ΧΑΙΡΕΤΑΙ..
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ΜΙΚΕ21ΗΛΚ
    oute misis xrisis

    ypologise ti menei ,ti feugei kai ti paei gia aposirsi

    2 paixtes tha meinoun tou xronou pou tha einai stoixiodos epipedou AEK
    kai 7-8 akoma

    n zimia pou kanei o poustis o servos einai terastia

    ___________________________________________

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ , ΑΛΛΑ Ο ΧΕΡΣΙ ΚΑΠΟΥ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ Κ Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ Κ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @Κώστα
    Φίλε μου τσι είναι,εξαπτέρυγο εγώ που έχω διαφορετική άποψη εμπαθεις εσύ!

    @ όλους Διαβάστε:
    Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τη διαγραφή της Vivartia από το Χ.Α. αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα της «Ναυτεμπορικής».
    Η εταιρεία σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι η απόφαση τη σύγκληση Γ.Σ. ελήφθη κατόπιν πρότασης της βασικής της μετόχου Marfin Investment Group.
    Όπως γράφει η εφημερίδα, η διοίκηση της εισηγμένης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο εξόδου από το Χρηματιστήριο Αθηνών μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου του Χ.Α., Σπύρου Καπράλου, περί αυστηρότερων μέτρων που θα ισχύσουν στο πλαίσιο αλλαγών στον Κανονισμό του Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @Thomas
    Όπα ρε φίλε,έπαιξε πέντε παιχνίδια καλά και τι έγινε;Ή μήπως ήταν ο μόνος προπονητης του στην ΑΕΚ;Ή δεν το ξέρεις ότι τους έγραφε όλους κανονικά κάπου χαμηλά και δεν άκουγε κανέναν!
    @Γιώργη
    Εγώ πάντως το παιδί το έχω μάθει να είναι περίφανο που είναι ΑΕΚ και προπάντος να μην γκρινιάζει!Έ,όταν μεγαλώσει θα κρίνει μόνο του σύμφωνα με την τότε κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΟΥΘΕΝΑ???ΕΧΩ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ...ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΥΠΝΟΣ...ΕΧΩ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ..ΕΕΕΕ...ΤΙ ΑΛΛΟ....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΣΙΜΟΣ!!!!!ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....!!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ...ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ: ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΠΛΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΚΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ Κ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ..

    Ο ΧΕΡΣΙ ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ?
    Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΗΤΑΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΣ.ΛΙΓΚ Κ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Κ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ..
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ..ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ..Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ..
    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ Κ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΣ..ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΠΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ..ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ? ΟΧΙ..ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ..
    ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜΑ..

    Υ.Γ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ?ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΕΙΡΗΝΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ..!!!ΣΤΕΒΕΝ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ??ΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ??ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @Thomas
    Για τις λεπτομέριες, μπορώ να στο πω μόνο από κοντά.Συγνώμη.Όσο για την υπρβολική συμπάθεια δεν είναι έτσι.
    Τον Μπάγιεβιτς τον ξέρουμε χρόνια με τα καλά του και με τα κακά του.Απλά τώρα που η ομάδα δεν μπορεί να ορθοποδίσει έτσι όπως την θέλουμε όλοι,λόγο της βαρύτητας του ονόματος του τραβάει αυτός την μπόρα πάνω του.Συχνά γράφονται ανακρίβειες για γεγονότα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.Να μην πω πως είναι τα πράγματα σε κάτι που το γνωρίζω;
    ΥΓ:Ο Στήβεν έχει το τηλέφωνο μου,ζήτα το αν θες για να σου πώ γιατί ξέρω κάποια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΛΟΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ..ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΝ..ΓΙΑΤΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΛΕΣ..ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ..ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ..

    Υ.Γ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ,ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @Thomas
    Είπε κανείς το αντίθετο;
    Μαλακίες έκανε και όταν πέρναμε τα πρωταθλήματα,μαλακίες θα κάνει και τώρα.
    Άλλο ''περιβάλον''τότε άλλο τώρα...
    Φίλε μου με αυτήν την διοίκηση μεγαλύτερο όνομα προπονητή δύσκολά βρίσκεις διότι κανένας δεν αλλάζει επιταγές χωρις αντίκρισμα.Αν με πιάνεις.
    Εναλλακτικά πάμε σε πειράματα Κωστένογλου,Αναστασιαδη,Ουζουνίδη κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. tha ti glutwsei o servos gia ti kalithea giati leei den ypirxe 4os diaititis kai orismenes alles paratypies pou akuronoun ton agona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΟΧΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ?
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ..
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Κ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ?
    ΤΗΝ ΑΕΚ Η' ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ?Η' ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ?
    Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ..

    Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Thoma sumfwnw , se kamia periptwsi den einai peirama o aggelaras

    peirama itan n triti epistrofi tou apotyximenou gerokseftyla portofola

    ase pou toso skata pou ta exei kanei ,akoma kai o "opoios na nai" ,tha ta paei kalutera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μην βάζεις στο στόμα μου κουβέντες που δεν είπα.Για το αν είναι ιδανικός πιστευω το έχει δείξει όπου και να έχει δουλέψει.Και μην ακούω παπαριές του τύπου με ''υποστήριξη και ΄γω θα τα έπερνα''.Δεν είδα κανεναν άλλο να τον πλησιάσει καν στις επιτυχίες.Και στο κάτω-κάτω αφού είναι τόσο μαγκας και όχι ικανός και τους έπεισε όλους να τον στηρίξουν και να πέρνει πρωταθλήματα και κύπελα καλά έκανε.
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ(που πέρασε και δεν ακούμπισε στο Ελληνικό πρωτάθλημα)ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΤΕΝΝΕΔΕΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ.Γιατί και ο Λεμονης πήρε πρωταθλημα αλλά τον έφαγε η μαρμάγκα(είδος αράχνης για τους μη γνωρίζονες).Καιγια να θυμηθούμε την πρόσφατη ιστορία μας αναφέρω την μεγάλη ταλεντάρα τον Δώνη(που σύντομα θα απολυθεί από το Περιστέρι)που έκατσε 10! αγώνες και πήρε τον ΛΟ.ΚΑΠΩΣ ΈΤΣΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.πΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ;ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ,ΑΚΟΥΣ ΤΙΓΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ24 Σεπτεμβρίου, 2010 16:37

    ΣΤΗΒΕΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ 11-11.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΙΚΕΡΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΗΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. pali sunthimata kata tou vatraxou prospathoun na svisoun auti ti stigmi apo tin eisodo tis Grammou 4

    re kati pragmata ,na min einai oloi thymiata ki eksapteryga s'auti tin omada !?

    ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΚ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΩ.
    ΠΑΝΤΩΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΘΕΛΩ Η ΑΕΚ, Ο,ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΡΜΑΤΩΝ ¨Η ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. http://www.youtube.com/watch?v=sTWKCdIpoo0&feature=player_embedded


    me tetoia moutra ,mono lagos tha mporouse na itan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ξενύχτης Νομικάριος24 Σεπτεμβρίου, 2010 22:42

    Προς dimitri: Ο ένας τράβαγε μαλακία (που ξέρεις τι έκανα εγώ το 88-96;), ο άλλος κατουριέται στον πάγκο...Έτσι είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα, καταφεύγεις στα παχιά τα λόγια! Καλά ρε dimitri, έκανες κριτική το 88-96 στον Μπάγεβιτς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!! Κάπου δεν κολλάει αυτό. Κι από που κι ως που η κριτική βλάπτει, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; Πάντως αυτό που λές για τον Μέσι(το μοναδικό σου επιχείρημα, άλλη απάντηση δεν πήρα), το οποίο είναι μέσες άκρες σωστό, δικαιώνει ακριβώς ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ! Αν το ταλέντο έπαιζε μόνο ρόλο, ο Μέσι, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΕΒΑΖΕ. Το που αγωνίζεται ένας παίχτης είναι θέμα τακτικής και μόνο.
    Φίλε Μπάμπη, το μπλογκ έχει γεμίσει από εμπαθείς, που βρίζουν τον Μπάγεβιτς, εγώ προσπαθώ να ασκώ αγωνιστική κριτική έχοντας μάλιστα από τον Μπάγεβιτς απαιτήσεις ακριβώς ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. Κάτι δείχνει αυτό, αν τον θεωρούσα Κωστένογλου, δεν θα έμπαινα στον κόπο. Εκτός κι αν θεωρείται κι αυτό εμπάθεια. Όσο για Χετεμάι, Γιαχάγια κτλ, περίεργες συμπτώσεις: ΟΣΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ= ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΚ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ! Άντε όμως να το δεχτώ κι αυτό. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΟΥΣ; ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ!! Η ομάδα είναι γυμνή στη νευραλγικότερη θέση του γηπέδου, οι πάντες αυτό βλέπουν! Όσο για τα λάθη που όντως έκανε, ακόμα κι όταν έπαιρνε πρωταθλήματα, το ποδόσφαιρο από τότε έχει ριζικά αλλάξει. Τώρα δεν κάνει απλώς λάθη, δείχνει ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ! Σκέψου το λίγο, είναι εντελώς διαφορετικό, λάθη δεν κάνει άλλωστε μόνο ο Θεός!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ! ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, Ο Λ Ο Ι ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ασχετο...
    Στις Φιλιππίνες πατέρας βίαζε την κόρη του για έναν χρόνο συνεχόμενα και καταδικάστηκε απο το δικαστήριο σε 14.400 χρόνια φυλακής. Ο άνδρας είχε αρχικά καταδικαστεί σε θάνατο με ένεση το Μάρτιο του 2006, αλλά ο δικηγόρος του άσκησε έφεση και τελικά καταδικάστηκε η ποινή ήταν να παραμείνει για κάθε φορά βιασμού σε 40 χρόνια δηλαδή συνολικά 14.400 χρόνια μέσα στην φυλακή.
    Αρκει μια εξωπραγματικη-και διχως νοημα πλεον- ποινη για να ξεπλυνει την ντροπη και το αισχος μιας ολοκληρης χωρα-και οχι μονο;
    Παρακατω,το "σκεπτικο" της αποφασης:
    «Η μαρτυρία ενός θύματος βιασμού που βρίσκεται ακόμη σε τρυφερή ηλικία και κακοποιήθηκε από έναν άνθρωπο ηθικής υπεροχής στην οικογένειά της έχει μεγάλο βάρος και αξιοπιστία»
    ειπαν οι υποκριτες δικαστες αλλα και ολοκληρη η κοινωνια τς χωρας η οποια ειναι γνωστο οτι η βαρια της βιομηχανια ειναι ο σεξουαλικος τουρισμος και τα παιδια μεγαλωνουν στα 5 τους χρονια,-ενιοτε και μικροτερα,διχως δοντια- κανοντας πιατσα και εκδιδομενα-αγορια κοριτσια- κατα χιλιαδες,κατω απο το φως των προβολεων τετοιων ξεφτυλισμενων αποφασεων που στην ουσια ειρωνευονται την παιδικη ψυχη πουλωντας ξεδιαντροπα την σαρκα της με την συγκαταθεση των "γονεων" και τη βουλα του απανθρωπου "κρατους".

    Θεε μου,αγαπω τους ανθρωπους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Παιδια νομιζω οτι χανουμε "μελανι" χρονο και δεν ξερω τι αλλο με το να Μπαγεβιτσομαχουμε.
    Δεν εχει νοημα.
    Και δεν εχει γιατι-οσο μπορουμε να το υποθεσουμε αυτο-οποιος και να ηταν στον παγκο,τα τελευταια 3 χρονια πρωταθλημα δεν θα εβλεπε ουτε με το ματοκυαλι.
    Οι λογοι γνωστοι.
    Τωρ το αν βλεπαμε υποφερτη μπαλα για περισσοτερο διαστημα απο τα "Αυστραλιανα κενα" ετουτς εδω της ομαδας,δεν το κερω,ισως. Και παλι ομως δεν θα αλαζαν και πολλα με αυτο. "16 χρονια στην διαιτα" θα εγραφε το κοντερ.
    Τι νοημα εχει πλεον να σχολισω αν ο Γιαχιτς πρεπει να παιζει περισοτερο στον αξονα και οχι στο πλαι,η αν ο Σκοκος πρεπει να παιζει πισω απο τον Τζεμπουρ, η αν θα ενσωματωθει ο αναπηρος ανταγωνιστης μου ο Νταντομο στην αριστερη πλευρα,η αν ο παπαΝτιοπ ειναι σωστο να παιζει διπλα με τον Καφε η καποιον αλλον.
    Δηλαδη ανα ανακατεψουμε τελεια την τραπουλα και για μια γυρα με τρομερη ρεντα φερουμε 21 τι να το κανω,οταν στις επομενες γυρες θα με μαδισουν σαν κοτοπουλο στη λεσχη που εμπλεξα και δεν θα γννωριζω ουτε που ειναι η πορτα;
    Να βαλω στις φακες πρωτα το παλιολαδο και υστερα την σαπιοντοματα και μετα την σκουλικιασμενη δαφνη και το μαραμενο κρεμυδι, η μηπως να τα βαλω με αλλη σειρα μπας και νοστιμισει το φαγητο και αρχισει να τρωγεται επιτελους;
    Αιδιες. Και δεν παραγγελνω μια πιτσα και δυο μπυρες και να παει να γαμηθει καλυτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. @Κώστα
    Φτάνοντας να μας αποκαλείς με ακραιες εκφράσεις τύπου ''εξαπτέρυγα'' του Μπάγιεβιτς σε ενοχλεί το εμπαθής;
    Φυσικά και έχει μερίδιο και ο Μπάγιεβιτς για την κατάσταση αυτή,ε όχι ότι είναι και ο μόνος υπεύθυνος,αυτό λες.
    Γιατί σε ενοχλεί εσένα αν εγώ μπορεί να έχω πληροφορίες από κάπου αλλού εκτος Αθλητ.τύπου;΄
    Του Στήβεν πχ δεν σε ενοχλούν ή είμαι αναξιόπιστος σε αυτά που λέω;Μπορείς και να το πεις αυτό,δικαίωμα σου όμως σκέψου τι γράφεις εσύ.Για συστήματα και προπονητικές που εσύ τα ξέρεις ενω ο μπαγιεβιτς όχι(!!!)και το λες με σιγουρια.Δεν βγήκα να σε αμφισβητίσω που τα ξέρεις αυτά.Απλά σέβομαι τα γραφόμενα σου.Το αν τα λαμβάνω υπ οψιν είναι άλλο καπέλο.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Εσύ δηλαδή να κάνεις κριτική εμείς όχι.Ελα ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ξενύχτης Νομικάριος25 Σεπτεμβρίου, 2010 01:52

    Φίλε μου Μπάμπη, ειλικρινά δε βλέπω μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο εξαπτέρυγο και τον εμπαθή. Όμως σκέψου, γιατί σας αποκαλώ έτσι; Έγραψες ποτέ με επιχειρήματα γιατί ο Μπάγεβιτς είναι προπονηταράς; Μιλάμε βέβαια για αυτήν την περίοδο, δεν αμφισβήτησα ποτέ το παρελθόν του και την προσφορά του στην ΑΕΚ παλιά. Γράψε φερ΄ειπείν ότι σωστά έχει καταργήσει σχεδόν τη θέση του αμυντικού χαφ στην ομάδα, ότι σωστά παίζει ο Λύμπε δεκάρι, ότι σωστά έφερε Γιάχιτς, Καράμπελα στην ομάδα κ.ο.κ. να το συζητήσω με χαρά. Στερεότυπα απαντάτε ότι φταίει η Διοίκηση. Χαίρω πολύ!Το αμφισβήτησα ποτέ; Όμως η ομάδα έχει εδώ και δύο χρόνια συγκεκριμένα αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία παραμένουν άλυτα.Και φέτος Διοίκηση, σε σχέση με πέρσι πάντοτε, ψιλουπάρχει. Και ο Μπάγεβιτς είναι δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Εσύ πως τον κόβεις, τα γνωρίζει τα συστήματα του μοντέρνου ποδοσφαίρου ή μήπως έχει μεσάνυχτα; Κι άσε εμένα, απλά σκέψου τον...Τεννέ και τον Βλάχο, σκέψου τον προπονητή του Θρασύβουλου και της Καλλιθέας! Γιατί χάνει από αυτούς; Ασφαλώς έχουμε συρρικνωθεί, όχι όμως στο βαθμό να έχουμε ΚΟΨΕΙ ΤΑΡΙΦΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Στο κάτω κάτω δε γράφω μόνο εγώ για την προπονητική του ανεπάρκεια, αλλά πολλά παιδιά στο μπλόγκ, η συντριπτική πλειοψηφία!
    Οι πληροφορίες σου δε με ενοχλούν, αλλά δεν αλλάζουν και τη γνώμη μου. Ακόμα κι αν ισχύουν, δε φρόντισε να αντικάταστήσει τους παλιοχαρακτήρες, τουλάχιστον ένα μέρος εξ αυτών, αλλά αύριο η ομάδα πάει στον Βόλο με ένα αμυντικό χαφ!! Κι όσο για την κριτική, εγώ σας καλώ αντίθετα να κάνετε κριτική και να μη θεωρείτε θέσφατο ό,τι κι αν κάνει ο Μπάγεβιτς. Κριτική ζητάω, και πρώτα από όλα σε μένα τον ίδιο. Γράφω συγκεκριμένα κι ως εκ τούτου χωρά εύκολα αντίλογος. Αν και θεωρώ ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα βλέπουν τα τεράστια προβλήματα της ομάδας.
    Δεν είμαι αφελής να περιμένω πρωτάθλημα και σε αυτό βέβαια ΔΕΝ φταίει ο Μπάγεβιτς, όσο κι αν ο ίδιος το θέτει ως στόχο, το καταλαβαίνω. Όμως το ποδόσφαιρο που βλέπουμε τα δύο τελευταία χρόνια, έστω κι αν συνυπολογίζουμε την διοικητική ανυπαρξία, Ε, ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ!!Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να έχει τέτοιο αποκρουστικό πρόσωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή