Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

TA ΛΑΘΗ

           Διάβαζα τα σχόλια με προσοχή και κάπου μπερδευόμουνα. Τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε τα μισά ή τελικά απλά δεν ξέρουμε τίποτα; Πού ακριβώς μας θέλει η κατάσταση που επιβάλλεται μέσω της πραγματικότητας; Μα στο μπέρδεμα. ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.
       ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΔΕ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ 5% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ DEAL.  ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ,  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΔΟΜΑΔΟΧΙΣΤΙΚΗ.
         ΦΥΣΙΚΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΠΙΣΗΣ. ΚΙ Η ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.
         Ο Σκόκο δεν ανανεώνει ή ο Μπλάνκο κάνει τον δύσκολο; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΚΙ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΑΛΑ ΚΑΣΑΠΗ Η ΤΣΙΑΡΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΩΛΟΜΕΛΟΓΛΥΦΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,  ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.
          Και βεβαίως υπάρχει μια σχέση στους γκέουλες. Ο ένας είναι ο άνδρας κι ο άλλος είναι η γυναίκα. Ας πούμε σαν τον μπασκετμπολίστα και τον δήμαρχο. Ξέρουν τους ρόλους τους. Και το παίζουν οικοκυρικά ή πολιτευτάδες ή προοδευτικοί σε σχέση με το φυσιολογικό. ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Η ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ. Εδώ είναι ΑΕΚ, που φυσικά είχε και πουσταράδες στα σπλάχνα της, αλλά τώρα θέλει άλλο είδος για να προχωρήσει. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, δεν μιλάω για κυπελλάκια, αλλά για να κρατηθεί ο κόσμος κοντά και να παραμείνει ζεστός ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΨΩΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΠΟΣΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
           Εδώ είναι κρυφό σχολειό και μου έκανε εντύπωση η χθεσινή ανάρτηση που δεν μάζεψε σχόλια, ενώ έδινε όλη την αλήθεια του παρασκηνίου. ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, μεταξύ αγνώστων και γνωστών. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΚΟΥΛΗΘΗΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.
        Και τώρα δεν είμαι καλά για την ομάδα μας. Διότι ο βασικός δεν ασχολείται ( την ημερομηνία την έχω πει ) ΚΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΊΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΕΚΑΝΕ 18 ΜΠΑΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ; Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ;
         Δεν στρεβλώνω τις ευθύνες, που είναι διάσπαρτες. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. Όπως ξέχασε ο Νταντόμο τι δουλειά κάνει κι οι άλλοι που τον διάλεξαν. ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Η Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΣΩΣΤΟ DVD ΚΙ ΟΧΙ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ. ΠΟΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΙΑ ΚΑΝΕΙ;  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΟΔΙΑ;  ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΕΝΤΡΕΣ Η ΤΗΝΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, που ο μικροπούτσης κι ο λογιστάκος που είχε προσληφθεί μόνο διοτι ήταν πιο κοντός απο αυτόν, ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. 80 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΖΗΚΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
         Τα λάθη είναι και δικά μας. ΟΕ ΟΕ ΟΕ, ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 48 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 37 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ. ΑΦΟΥ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΉΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ 200. ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΡΩΑ ΑΠΟΔΟΧΗ! ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ. ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΩΡΑ. ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ. ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
      ΥΓ1. ΧΡΗΣΤΑΡΑ,  δεν είναι έτσι. Για το τάβλι ή την φυλακή. Δεν έχει σχέση ο άνθρωπος με το σόϊ.
      ΥΓ2.   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ;
           

15 σχόλια:

  1. "Αφου δεν θελετε να μπουκαρετε ετσι,θα μπουκαρετε αλλιως" τους ειπε ο Βαρδινογιαννης,με το οπλο της δωρεας του 25% πανω στο τραπεζι,το οποιο δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησει. "να μη φανουμε και γυφτοι" σου λενε οι λεφταδες. "αγοραζουμε το καλοκαιρι".
    Εν αντιθεσει με τον Παπανδρεου που το πιστολι του Δ.Ν.Τ. το εβαλε κατ'αρχας στο τραπεζι και επειτα στον κωλο του.
    Αυτη ειναι η διαφορα του αυταρκη απο τον υποδουλο.
    Και ξανα-μανα ο Πατερας προεδρος.Και τι αλλο να εκανε ο πλουσιος τεμπελης;Ας φανει και καπου χρησιμος.(οχι στον Βγενοπουλο βεβαια και ουχι στον βαζελο)
    Και ο πολιτικος ανηρ και σημαινον στελεχος της μαχιμης αριστερας,διωκτης του εγκληματος,κατηγορος του '89 και υποψηφιος προεδρος της δημοκρατιας κος Κωνσταντοπουλος εχρησιμοποιηθει ωσαν καποτα η οποια επεταχθει ωξω απο το παραθυρο,στο πεζοδρομιο της Φυλης.
    Τετοια ξεφτυλα δεν εχει ξαναζησει ανθρωπος. Και την αναφερουμε σαν τετοια,για οσους απλα εχουν φιλοτιμο. Γιατι ο συγκεκριμενος δεν προκειται να χαμπαριασει Χριστο,ειμαι βεβαιος.Δεν εχει προβλημα στο να κρατισει και φαναρι στα γαμισια της Τζουλιας. Και την "φορμα" της απαντησης του και την "υψηλη τιμη που του εγινε"και τον "υπευθυνο αυτο ρολο που του ανατεθει",θα βρει τροπο να στον δικαιολογησει λεκτικα,ειμαι βεβαιος.
    Την εκανε πατσαβουρα ο μπαρμπα Γιωργος την αριστερα με την δεξια τσεπη.
    Οσο για τον πολεμο των ανακοινωσεων και τους χαρακτηρισμους που ανταλλαξαν οι Βγενοπουλος- Τζιγκερ πριν μερικους μηνες, νερο κι'αλατι. Οταν τα λεφτα και τα συμφεροντα ειναι πολλα και μεγαλα, οι αρχες, οι εγωισμοι,και λοιπα "γελοια" χαρακτηριστικα ειναι για το ποπολο. Ερχομαι εγω, σου βριζω τη μανα. Τα "παιρνεις"στο κρανιο και εισαι ετοιμος για επιθεση. Σου κουναω μια δεσμιδα και μουρμουραω μια στγνωμη. Τα παιρνεις,με χτυπας στην πλατη και παμε αγκαλια για ουισκυ.
    Σου ξαναβριζω τη μανα και αυτη τη φορα και την θεια σου και την γιαγια σου. Εχεις γινει τουρκος. Εισαι με μαχαιρι στο χερι. Ανοιγω την βαλιτσα και σου κανω βενταλια ροζ χαρτονομισματα και νομιζεις οτι εισαι στο μουλεν ρουζ. Ζαλιζεσαι.
    -"ποσα";
    -"2 μυρια".
    - "ενταξει...αλλα να εισαι σιγουρος ομως οτι αυτο που μου ειπες θα το ξεχασω δυσκολα"
    Ξανα-μανα μου ριχνεις γαμοσταυριδια σε ολο μου το σοι.Και βεβαια εκει που ποναει(και που κοστιζει περισοτερο)στον ανδρισμο μου "εισαι πουσταρα κραγμενη. Την σπας την φτερουγα...τον τραβας τον συρτη...την βαζεις την βαρκα στο λιμανι" και τετοια.
    Τουρκος και Αφγανος μαζι εχω γινει. Ετοιμος να αρπαξει την καραμπινα. Παρουσιαζεσαι την αλλη στιγμη με δυο βαλιτσες. Με θεση διευθυντικη στο μεγαρον "ταδε". Και με δυο γκομενες δωρο βεβαια, ετσι για να σβυσει και η ρετσινια του πουστη.
    - φτανουν;
    - Δεν φανταζεσαι σε τι κατασταση με εχεις φερει.
    -αμ δεν το βλεπω...
    -θα σε σκοτωνα στο τσακ
    -Παρε τις βαλιτσες,το γκαμπριο με τις γκομενες και πηγαινε στην Πειραικη να φας καμια τσιπουρα.
    - ρε φιλε...δηλαδη τι να πω...εισαι φιλος πραγματικος.Παντα το ελεγα.
    -Σε παρακαλω.Πες οτι το ξεχασες κι'ολας.
    -Γιατι πραγμα μιλουσαμε;
    Τελος παντων. Αυτο-η επανεισοδος δηλαδη-δεν σημαινει οτι ο Βγενοπουλος δεν τυλιγεται σαν την γαρδουμπα στη σουβλα.
    Κανονικοτατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΕΚΑΝΕ 18 ΜΠΑΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ; Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ;

    ΕΛΑ ΝΤΕ... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΗ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕΜ ΜΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΩΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς Χρήστο: Μοναδικός.
    Έχεις παράπονο απο το blog;
    γιατι καποιοι τυποι το παίρνουν αλλοιώς και γράφουν κιόλας.
    ΒΡΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΒΑΣΑΚΙ;
    ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ. ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο,δυο σπασμενα δοντια ευτυχως πισω,το τελευταιο δαχτυλο του δεξιου χεριου σε ναρθηκα για 1 μηνα και μια μυτη να τρεχει ποταμι ηταν ο απολογισμος (για μενα),στη μαχη της "γραβατας" στο ΟΑΚΑ το `99,μεταξυ Τιγρη-Καπετανιου...Εκανε χοντρο μπασιμο στη Μεση Ανατολη,οπου για χρονια ηταν "αρχηγος" η οικογενεια,και η δυσαρεκεια ηταν μεγαλη,πολυ μεγαλη...Αλλες λεπτομερειες δεν χρειαζονται.Για τοτε που μιλας τουλαχιστον, δεν ισχυουν αυτα που γραφεις,ετσι ξερω εγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΄ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - δεν μου αρέσει η λέξη - ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΕΡΒΟ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 : ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Επειδή ξέχασα.
    ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ.
    Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ...
    ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΕΚ.
    ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επεσε το ματι μου και το μεταφερω.
    ΦΕΚ Αρ.φυλλου 867-10 Ιουλιου 2006
    Αν μπορειτε βρειτε το,και διαβαστε το πολυ προσεχτικα.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασφαλως και το "φυλακη" που εγραψα ηταν υπερβολικο,γιατι παραπεμπει αλλου. Ηταν παντως σε κρατηση. Και με κατι κατηγοριες απανω του.
    Σαν τωρα θυμαμαι φωτογραφια με τον Μπαγβιτς να πηγαινει κουστουμαρισμενος για να τον επισκεφτει.
    Τελος παντων.Δυσκολες ωρες και δυσκολη περιοδος.
    Και το τι παιχτηκε τοτε,θα το μαθουμε,αφου μαθουμε πρωτα που πηγαν οι αγνοουμενοι της Κυπρου.
    Γιαννη συμφωνω οτι εκανε μπασιμο εκει,γιαυτο και λεω για "διορθωτικη κινηση" τοτε. Πως εκανε το μπασιμο δηλαδη; Εν αγνοια της φαμελιας; Και αν ναι, εκεινοι τι εκαναν; Βαραγαν παλαμακια;
    Εγω ξερω οτι ανθησαν και οι δυο.Δεν μαραθηκε κανενας στην πορεια.Δεν διασταυρωθηκαν πουθενα και ειναι τα δυο πρωτα μαγαζια σημερα.
    Ποιος εχει,η ειχε συμφερον απο το "συμμαζεμα" της αγορας πετρελαιου;Εγω, η μηπως εσυ;
    Οπως και να εχει ομως,τελικα σημασια εχει το σημερα. Το οποιο ειναι ευνοικο και για τον ιδιο,και για την ΑΕΚ κατ'επεκταση.
    Τα παραπερα, λιγο μας νοιαζουν,γιατι λιγο μας αγγιζουν.
    Αυριο και εγω και εσυ και οι περισσοτεροι απο εδω μεσα-αν ειναι τυχεροι και δουλευουν ακομα-θα σηκωθουν για δουλεια,η θα τρεξουν νυχτιατικα να δουν την "αλλη νυχτα".Αυτην της βαρδιας και του μεροκαματου,αφου δεν αποφασισαμε-η δεν τολμισαμε- να κανουμε λαθρεμπορια,η τους καμποιδες με τις πιστολες.
    "Ο τολμων νικα" λοιπον.
    Ναι αλλα δεν μας λενε τι βραβειο παιρνει.
    Θα σου πω εγω,αλλα μη το πεις πουθενα.: Ενα αρχιδι γεμιστο παιρνει στο τελος και ενα κυπαρισσι δεκα πηχες πανω απ'το κεφαλακι του.
    Και μια και σημερα ειμαστε "ελευθεροι κι'ωραιοι",μας παιρνει να κανουμε μια αφιερωση-με το απαραιτητο ειρωνικο τεμπο- και να μας συγχωρει ο sugar που "ξερουμε ποσο αγαπαει αυτη την ομαδα":

    Δε ρώτησες τόσο καιρό για μένα
    πως πέρασα, τρελή, στην ξενιτιά,
    σ’ αγάπησα, δυστύχησα για σένα
    και σέρνομαι, πανούργα, μακριά.

    Τα βάσανά μου μ’ έριξαν στα ξένα
    και μ’ έχουν της ζωής κατάδικο,
    αχάριστη, δεν πόνεσες για μένα
    κι αυτό το βρίσκω να ‘ναι άδικο.

    Μου είπανε πως ζεις ευτυχισμένη
    θεότρελη, στα πλούτη κολυμπάς,
    μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει
    του προδομένου ο πόνος της καρδιάς.

    ΗΜΑΡΤΟΝ που λει και ο "Αλεφαντος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ...
    Τον εναν τον ξεραμε τι ηταν,και απο την ΑΕΚ και απο τα εξω απο την ΑΕΚ.
    Τον αλλον τον βλεπαμε στης σκεπαστης τα καγγελα να πανηγυριζει τα γκολ.Τον βλεπαμε να τσαμπουκαλευεται στον Big-Mac,και τελικα να τον ριχνει στο καναβατσο,για το καλο της ΑΕΚ βεβαιως-βεβαιως.
    Τον βλεπαμε να προσπαθει να κανει την λιμνη λιμνοθαλασσα.
    Τον βλεπαμε να βαζει την ΑΕΚ στο αρθρο`44.
    Τον βλεπαμε,μαζι με το σιχαμα,να διωχνει τον ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ απο την ερασιτεχνικη.
    Τον βλεπαμε,παντα με το σιχαμα παρεα,να οργανωνει τις επιθεσεις σε ποδοσφαιριστες που ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ,για να χαρισουν τα λεφτα τους....
    Και οταν ειδε οτι δεν τον επαιρνε αλλο,κι αφου ρημαξε τα αφεντικα του,σηκωθηκε κι εφυγε και τους παρατησε ολους συξυλους.Αφου ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΗΣΕ,δεν υπηρχε λογος να συνεχισει στην ΑΕΚ.Εφυγε αφηνοντας ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ,και πουλωντας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ομαδας,με το μεγαλυτερο οφελος να ειναι δικο του και οτι περισσευε για την ομαδα.
    Τον ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ.
    Τον ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ,τον ξεραμε αλλιως,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ,και για μενα ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι ομως Χρηστο διασταυρωθηκαν.Δεν ξερω αν ακομα διασταυρωνονται,αλλα η θεληση για πρωτια δεν σταματαει ποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?
    ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ Η ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλώνοντας μετατίθεται ο ορίζοντας των υποθέσεων που με ενδιαφέρουν. Η αλήθεια δεν είναι ποτέ μία μόνο και απόλυτα ξεκάθαρη. Ίσως μάθουμε το τί ακριβώς έχει συμβεί στην βρώμικη περίοδο της ΑΕΚ τα τελευταία 10 χρόνια όταν θα ανοίξουν οι φάκελοι μετά από 30 χρόνια, σαν τους φακέλους του Foreign Office. Αλλά τότε, ποιος από τους πρωταγωνιστές θα ζει και ποιοι από αυτούς που έχουν μείνει θα ενδιαφέρονται για την αλήθεια; Ούτως ή άλλως οι εξελίξεις στην κοινωνία είναι τόσο στενάχωρες, ώστε σε λίγο καιρό αυτά που έγιναν τότε μπορεί να φαίνονται σαν πταίσματα.
    Λοιπόν η μεγάλη ΑΕΚ που ζήσαμε οι παλαιότεροι, τέλος! Οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει είτε αντιμετωπίζουμε την ομάδα μας σα μια δευτεροκλασάτη ομάδα με ιστορία (όπως είχε καταντήσει η Κωνσταντινούπολη στα τελειώματά της) και να την βλέπουμε με μια απόστασιοποιημένη, σχεδόν ποιητική διάθεση ή να στρέψουμε την προσοχή μας (και των παιδιών μας!) σε άλλες δραστηριότητες (π.χ. λογοτεχνία, ζωγραφική, μαγειρική).
    Στήβεν η πένα σου είναι χειμαρρώδης και συν τοις άλλοις, αφενός αναφέρεσαι σε κάθε κείμενό σου σε πολλά και διαφορετικά πράγματα και αφετέρου απευθύνεσαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν όσα κατά τεκμήριο γνωρίζεις εσύ. Επομένως δεν είναι εύκολο σε κάποιον να σχολιάσει, εκτός αν προτίθεται να γράφει παπαριές της μορφής «αυτό που λέω το έμαθα από κάποιον που είναι πολύ μέσα στα πράγματα» (και αναφέρεται στο μανάβη του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΤΕ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.
    ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΛΠ. ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΑΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατακαημένε, όταν είσαι χειμαρώδης στέλνεις συγχρόνως πολλά μηνύματα και ο αποδέκτης μπερδεύεται. Αυτό έγραψα στον Στήβεν, δε θυμάμαι να του είπα μπράβο.
    Μείνε στη μπάλα ανώνυμε όπως την καταλαβαίνεις γιατί με τα άλλα μπορεί να μπερδευτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή