Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ME ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

           Είναι σοβαρότατες οι εξελίξεις στον κύριο ανταγωνιστή μας ( που λέει ο λόγος ) και μας ενδιαφέρουν. Είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις και κινείσαι, το οποίο διαμορφώνει χαρακτήρα κίνησης και συμπεριφοράς. Και μην το γελάτε. Ακόμα και η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι όταν τεκνοποιείς, παίζει ρόλο. Άλλο πλάσμα φτιάχνει ο απογοητευμένος κι άλλο ο ερωτευμένος. Άλλο ο μεθυσμένος κι άλλο ο παθιασμένος να φτιάξει κάτι καινούργιο. Φυσικά αυτά που λέω για τα παιδιά δεν μπορώ να τα αποδείξω καθότι η γενετική είναι στα σπάργανα ακόμα, αλλά καταθέτω την διαίσθηση  μου.
      Που όμως δεν είναι διαίσθηση, όταν μιλάω για συγκεκριμένο χώρο. Ας πούμε ζεις και δουλεύεις μέσα σε έναν υπόνομο. Είναι δυνατόν να βγαίνεις ευωδιαστός και μοσχομυρωδάτος; Τηγανίζει το σπίτι ψάρια. Είναι δυνατόν  να μην πάει η μυρωδιά στο σαλόνι; Καπνίζεις. Είναι δυνατόν να μην βρωμάνε τα ρούχα; Είσαι στην Ελλάδα της κομπίνας και της λοβιτούρας. Είναι δυνατόν η πρώτη εταιρεία να είναι ανεξάρτητη απο το λαμογισμό; Ό,τι και να κάνει, είναι υποχρεωμένη να περάσει απο τις διαδικασίες του βόθρου.
           Η αλογοτροφή βγήκε δυνατή απο την προσωρινή συμφωνία. Ο Τζίγγερ απαλλάσσεται απο κάτι που δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα παρά τα λεφτά που βάζει. ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΡΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ. Ο Βγενόπουλος εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο με στρατό χαχόλων, που θα τους χρειαστεί στην αυριανή διαπλοκή των τραπεζών. Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ 2,8 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MIG;  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ. ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η CITIBANK, το μαρφινάκι θα σωθεί; Και τέλος ο Πατέρας, θα ξαναγίνει πρόεδρος, που μέχρι εκεί είναι η ζωή του αν εξαιρέσεις τις ωρίτσες που περνάει με την Βαγγελιώ κατά θρησκεία κι Εβελίνα κατά κόσμον. Φυσικά υποστηρίζοντας και το Τιτινάκι.
          Και πάει ενωμένη στη μάχη εναντίον της δαφνοστεφανωμένης, που λογικά δεν θα μπορέσει φέτος. Ένα καραγκιόζη έχει στον πάγκο κι έναν λαό κοκαλωμένο, που όμως δεν μπορεί να μιλήσει διότι έπεσε χοντρό χρήμα για μεταγραφές. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΠΕΡΣΙΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.
        Θα γίνει πόλεμος; Φυσικά. Ταβλοπόλεμος. Με ποιόν παίζετε τάβλι εσείς; Με τον χειρότερο εχθρό σας; Με τον κολλητό σας, τις περισσότερες φορές μάλλον. Δεν πιστεύω να γυροφέρνετε την ταβλιέρα και να ψάχνετε για να αποδείξετε την ζαριά και τον χειρισμό της. Όπως γινόταν με τον Νταϊφά και τον καπετάνιο, που μοιράστηκαν τα ίδια αλλά σκοτώθηκαν στον Μπουμπλή. Και σωστά. Διότι η αλογοτροφή το πήγε πούστικα κι ήθελε να αναγκάσει και την δαφνοστεφανωμένη να το πάει έτσι σε αντίστοιχα θέματα. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΧΩΡΟ ΚΙ ΕΖΗΣΑΝ.
         Το παιχνίδι θα είναι στα ίσια. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ, που θα είναι ανδρική, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ. ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΚΑΙ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ = ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ. Σαν το αλεξικέραυνο ή σαν το αλεξήλιο.
          Φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η διαιτησία. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΕΦΑΡΟΥΝ, ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑ ΤΗΣ. Ή ΤΟΝ ΝΤΑΒΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
      Κλείνοντας θα ήθελα να εξάρω την στάση του Μαρινάκη. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΓΔΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΣΦΠ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΕΝΩ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΠΑΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΑΪΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΦΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
       Καλά τα είπε ο Λυμπερόπουλος. Για την ομάδα και την γροθιά. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ; ΜΕ ΤΙ; ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ; Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ; ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΝΟΥΛΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΕΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΡΙΝΟΥΣ.
        ΜΟΝΟ Ο ΔΜ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ. Ε, ΣΑΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
       ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 2004. ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΙΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΗΡΩΑ ΠΙΑ ( κατάλαβες πιστεύω ).
       ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ  που μοντέρνα βαφτίζεται επενδυτής. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΚΟ ΚΕΡΔΟΣ" στην Ελλάδα του δημόσιου τομέα. Και του συνδικαλισμού και του ρουσφετιού και του τα ξύνω και κάποιος μαλάκας θα πληρώνει. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ. 3-4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ;  ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΧ.
       ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΒΓΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ  ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ :
- Ντρέπομαι για λογαριασμο σου. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ:
- Δεν πειράζει. Καλό σου κάνει..

42 σχόλια:

  1. Τα περσυνα χειρουργεία στις πρώτες αγωνιστικές ήταν τυχαία;Δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "3-4 αγωνιστικες μεινανε"; Μηπως ειναι μονο μια,λεω εγω. Αντε να δουμε.
    Στον τραπεζικο τομεα ερχονται συμπληγαδες πετρες,οντως. Και τι μπορει να περισωσει ο βεδουινος με το να ειναι στον αφρο της sportday η της "εξεδρας",δεν καταλαβαινω.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανει και αυτος τον αγωνα τον "καλο".
    Ο καθενας οτι μπορει να σωσει.
    Ο κοσμος-ο μαλακας συμφωνω- τον καταλαβε.Και πριν τον κοσμο τον προλαβαν και οι εξελιξεις.Τις οποιες αποφασιζουν κεντρα τα οποια ειναι απαγορευτικα για τον ψευτομεγιστανα,που απο οταν κοπηκαν τα μαρουλια απο το Αμπου-Νταμπι,τριγυριζει με το ιδιο πουρο σε ολες της φωτο και εχει μεινει να διοικει κατι γαλατα.
    Μονο στην Ελλαδα-και ισως και στην κεντρικη Αφρικη-μπορει ενας απολυτως τιποτας να το παιξει σημαντικος μοχλος αναπτυξης και κεντρικο προσωπο στην οικονομικη σκηνη. Και ειναι λογικο αυτο, αφου εδω η σκηνη ειναι απλως ενα τσαντιρι. "οτι δηλωσεις εισαι" ειπε καποιος. Σημερα εγω βολοδερνω στους δρομους της Αθηνας ασημος αγνωστος και αφραγκος και σε τρια χρονια πινω καφε στο Μαξιμου και συμετεχω σε γκαλα και σε δημοπρασιες,εχοντας 13,5 εταιρειες.

    Θα ηταν μια καλη ευκαιρια, η δυο κολητοι και συναμα κεφαλες των δυο αιωνιων πληγων, να αμβλυνουν λιγο τα πνευματα,να φροντισουν να καταπεσουν καπως οι τονοι και να μετριαστει η ξεφτυλα μεσω tv με τα καθε λιγο επεισοδια,οπως και να περασουν ενα πιο αναλαφρο και λιγοτερο εχθρικο μηνυμα στους οπαδους τους. Αλλα δεν το βλεπω. Ειπαμε οτι οι φιλιες ειναι τοσο σημαντικες και σπανιες ,ωστε μπορουν να κρατιουνται μονο σε προσωπικο επιπεδο και ποτε σε διαπροσωπικο. Ενταξει,να παιζουμε ταβλι οι δυο μας,αλλα οχι και οι οπαδοι μας μεταξυ τους. Μη βγαλουμε και τα ματια μας.
    Ο Πατερας φανηκε αναζωογονημενος μετα την συναντηση. Μερικους μηνες μονο ηταν μακρυα απο τον θωκο και την μοναδικη ενασχοληση του και ηδη ασπρισαν τα μουσια του. Μεγαλος σεβντας.
    Εμεις,ας καψουμε τα ξεροκλαδα,ας πιαστουμε σαν σαν Ινδιανοι χερι χερι και ας χορεψουμε τον χορο του ...Ζαλογγου. Ποιας "φωτιας"; Γιατι,δεν γνωριζουν ιστορια οι Κομαντσι η οι Χιουρον; Δεν καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που κολανε τα περσυνα χειρουργεια Μπαμπη; Δεν καταλαβαινω.
    Και αν εννοεις οτι "αντε και φοβηθηκαν την αρμαδα του Μπαγεβιτς και το ξυπνημα του τερατος" ο.κ. εχει μια βαση. Φετος πλεον τι να χρειαστουν τα χειρουργεια;
    Αλλωστε οποιος βγαινει απο χειρουργειο ειναι με ναρκωση και μετεγχειριτικο σοκ. Δεν χρειαζεται δευτερη κατακρεουργηση.
    Ειναι τεζα και κανει το σταυρο του να μην εχει ξεχαστει μεσα του κανενα ψαλιδι,γιατι καθως τον αρπαζε ο Μορφεας στην Μ.Ε.Θ. ειδε με την ακρη του ματιου του την αναισθησιολογο να βαζει χερι μεσα στη ρομπα του χειρουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλε σούμα τους κλεμμένους βαθμούς και θα καταλάβεις που κολλάνε.Για πέρυσι μιλάω που υπήρχε ένα άγχος απο τους άλλους ακριβός γι αυτόπου είπες μην γίνει κανένα λάθος και ξυπνήσει κανένα θηρίο.Βάλε μέσα και τις δήθεν προτάσεις στο Σκόκο και έδεσε το γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα το εθιμο κρατηθηκε και φετος.
    Μετα απο ηττα Θρασυβουλιανη και ταραχη στο κλιμα και τους πρωτους διαλογους ενδοσκοπησης και αυτογνωσιας, ανεβηκαν στο βουνο και φετος καμια δεκαπενταρια φιλοι της ομαδας και ζητησαν,επαρακινησαν, και διεμηνυσαν και ορμινεψαν τους τρεις αρχηγους Δελλα-Λυμπε-Καφε να πεσουν σαν λιονταρια επανω στους οχτρους.Και το μηνυμα ηταν ενα και ξεκαθαρο: να τους στειλουν "ακλαφτους", "αλειτουργιτους" και "ακοινωνιτους".
    (εδω συνεβει μια μικρη παρεξηγηση στην ενθερμη κουβεντα τους οταν ο Καφες ζητησε εξηγησεις: "τι θα πει "Aklaftus", "Alitourgitus" και "Akinonitus". Δεν γνωριζουμε Λατινικα. Και τα ονοματα μας ειναι " Δελλας", "Λυμπεροπουλος" και " Καφες". Ευτυχως με την παρεμβαση ενος καθηγητη που ειχε σπουδασει στο Κομο πριν χρονια,λυθηκε η παρεξηγησης.
    - Να, αυτα κανετε και μας μπερδευετε" λεει ο Δελλας
    -Μα ποσο πιο ξεκαθαρα να σας το μεταφερουμε ωρε παιδια; Απανω τους και μη σκιαχτειτε στιγμη." λεει ενας αλλος οπαδος.
    -Το περασμα της Ριζουπολης ειναι στενο. Εκει θα τους περιμενουμε. Το ασκερι του Ιμπραιμ Καρφιογλου,θα γινει κομματια εκει μεσα." λεει ενας αλλος.
    Ο Λυμπεροπουλος σκουπιζει το πρωτο δακρυ. Συγκινηση βαθεια και γλυκια ηρεμια τωρα σκεπαζει τα προσωπα ολων. Σκυφτοι προσευχονται αγκαλιασμενοι ολοι μαζι και ξεσπουν σε λυγμους. Ετρανταζονται τα γερικα κορμια τους. Σαν κυμμα αρχιζει να ξεφευγει ο Εθνικος Υμνος απο τα στοματα τους.Σιγανα στην αρχη και με ολοενα δυνατοτερη φωνη στην συνεχεια,ωσπου τρομαζουν ενα κοπαδι προβατα που εβοσκε διπλα απο το γηπεδο και ο απατρις τσοπανης τους αρχιζει στα καντιλια.
    Ξαφνου ο Δελλας σηκωνεται και με ορμη εφηβου ανεβαινει στα διαχωριστικα συρματα,στεκεται ορθος και περιφανος και αρχιζει να απαγγελει το πρωτο ποιημα που εμαθε στο σχολειο:"...Τι θελεις αμοιρο παιδι;Τι θελεις να σου δωσω;
    Μη το πουλί που κελαηδάει στο δάσος νύκτα μέρα
    και με τη γλύκα του περνάει και ντέφι και φλογέρα;
    Τι θες κι απ' όλα τα αγαθά
    τούτα; Πες. Τα` άνθος, τον καρπό; Θες το πουλί;
    -Διαβάτη,
    μου κράζει το Ελληνόπουλο με το γαλάζιο μάτι:
    Βόλια, μπαρούτι θέλω. Νά."
    Η προπονηση εχει σταματισει προ πολλου. Ολοι σαστισμενοι κοιταζουν τους τρεις οπλαρχηγους και τους επισκεπτες Φαναριωτες. Για καλη τυχη ολων εκει βρισκεται και ο "Φιλικος" Αδαμιδης. Ο οποιος για να ολοκληρωσει την χαρα και το πατριωτικο ρηγος ολων,τους αναγγελει οτι "αι μεγαλαι δυναμεις ειναι ενημεραι του αγογκιστου αγωνος μας και μας επληροφορουν οτι θα σταθουν εις το πλαι μας αυτες τις δυσκολες μα και λυτρωτικες για το εθνος μας ωρες".
    Απαντες εισερχονται εις αγκαλαν μιαν και ως παιδιαν εκυλουντο αναμεσα στο χορταρι και τις λακουβες του γηπεδου.
    Εχει αρχισει να συννεφιαζει.Τα πρωτα δακρυα του Θεου,πεφτουν στα προσωπα των και τους δροσιζουν,δεχομενοι με δεος και αυτο το μηνυμα απο τον Ελλην Προπατορα. Ολα τα σημαδια ειναι πλεον με το μερος μας.
    Ολοι μαζι αδερφια: " Ολη δοξα ολη χαρη,αγια μερα ξημερωνει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Σεπτεμβρίου, 2010 10:30

    Χρήστο, πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια...καλά, μιλάμε η ΑΕΚ μας δίνει αφθονη τροφή για γέλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Σεπτεμβρίου, 2010 10:31

    Βέβαια μέσα σ' όλα αυτά, εγώ είμαι εκστασιασμένος με την επιστροφή μας, έστω και 1 Χμ παραπέρα, σε κλουβί. Αν γίνει καμιά στραβή και λήξει κάνα 1-1 πόσες φάπες θα πέσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίος Χρήστο, όντως το έχεις το σενάριο, ρε φίλε.
    Καλημέρα σε όλους.
    Χαράλαμπε!!!!!!! Τι ονειρεύεσαι ωρέ?
    Ξύπνα φίλε. Ηρθε και η ώρα της Ριζούπολης. Δεν χρειάζεται ο μάντης Κάχλας. Στο ίδιο έργο θεατές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους: Το σενάριο επιστροφής του Χατζηιωάννου είναι υπαρκτό μεν, αλλά δεν θα προχωρήσει ποτέ, όσο υπάρχει Μπάγιεβιτς στον πάγκο.
    Θα κάνουμε ροτέϊσον διάβασα. Φορτώθηκαν οι παίκτες ήδη απο τα πολλά παιχνίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Σεπτεμβρίου, 2010 13:07

    Βλέπω αυτό τον σκόκο, το μικρό μάγο και το μπλάνκο, αφού πέσουν 2-3 ψιλές και στον πρίγκιπα, να τις τρώνε με το τουλούμι...φυσικά μετά όλοι θα καταδικάσουμε...(ακόμα και αυτοί που τις ρίξαν). Ο σάχα ευτυχώς θα είναι στο μπάγκο και θα τρέξει γρήγορα στα αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Σεπτεμβρίου, 2010 13:08

    Ναι ρε steven.
    Ξέρεις πόσο βαρύ είναι το σωρτσάκι άμα παίζεις χεζμένος? ή πόσο δύσκολα τρέχεις με τακούνια και ζαρτιέρες? Άσε μην τραυματιστούν οι ΤΙΤΙΚΕΣ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Sawas
    Σου φαίνονται όνειρα φθινοπωρινής νυχτας αυτά που λέω;
    Υποψιάζομαι οτι όταν έπαιζε βόλευ ο Μέλπεργκ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εσυ το πέρασες για κάρφωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Σεπτεμβρίου, 2010 13:11

    Τη μπαλιολούγκρα το σκόκο θα τον βάλει στο ροτέισον ή φοβάται μην κάνουν καμία διαδήλωση μπροστά στο οικόπεδο με τα μπάζα του γρανίτσα οι αναγνώσται του κετσεντζόγλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Steven
    Βρίκαμε τον φταίχτη για την μη επιστροφή του Χατζηιωάνου λοιπών!
    Ερώτηση:Αμα είχαμε τον κομποσκοίνια στον πάγκο ή τον Κούπερ θα έρχονταν πίσω και θα σκορπούσε εκατομμύρια;Τι είναι αυτό που τον φρενάρει να μπει και να τον απολύσει και μετά να φέρει ονοματαρα προπονητή με τόσα φράγκα που έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χαράλαμπο: Εγώ γράφω τις πληροφορίες μου. Ψυχογράφημα στον άνθρωπο δεν έκανα. Δικιολογημένες οι ερωτήσεις σου πάντως. Μπορεί να πιέζει κάπως ή στις συνομιλίες να ρίχνει όρους. Δεν ξέρω παραπάνω, δεν γνωρίζομαι προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόσεξε τώρα.
    Έχεις ένα παίχτη που στις προπονήσεις κάνει μαγικά και στον αγώνα μέσα βλέπει τα μπούτια των αντιπάλων. Θεωρητικά είναι και ο πιο ακριβός παίχτης που έχεις με πρόθεση να τον πουλήσει η ομάδα να κονομίσει.
    Τι τον κάνεις αυτόν,ροτέισον να κάνει παρέα στον πάγκο τον Μπίλυ ή τον ξεκινάς με κίνδυνο να παίζεις με 10;Και καλά να κερδίσεις,άν όχι τι γίνεται;Ποιός φταίει άμα χάσει ο παίχτης την αξία του;Θέλω να παίζω δεύτερος επιθετικός σου λέει ο παίχτης.Ρε φίλε εδώ δεν είνα πρωτ μεξικού να παίζει η Πούμας με την Τσιβας Γουαδαλαχάρα.Για όλα αυτά ποιός φταίει;
    Η εύκολη λύση είναι μία: Ο προπονητής.Και το λέω αυτό διότι αν θέλει να μπει στην ΑΕΚ ο Τίγρης με μεγάλο ευρώπαίο προπονητή στα σχέδια του θα κωλώσει λόγο Μπάγιεβιτς;
    Ή κώλωσε ο Μαρινάκης να διώξει τον προπονηταρά τον Λίνεν-που θέλανε να τον μαζέψουν στην ΑΕΚ-όταν ανέλαβε;
    Όπως βρίκε δικαιολογία ο κοντός να την σκαπουλάρει από την ΑΕΚ,όπως βρίκε δικαιολογία ο Κανελλόπουλος,βρίκε και ο Χατζηιωάνου.Φυσικά και τώρα παπαριές λέει περί προπονητή απλάβρίκε πάλι δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χαράλαμπο: ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ 3,4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΖΕΝΙΤ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ" ΚΑΙ "ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια που συζητάμε πως φροντίζουν οι γαυροι και οι λαγοι να βγάλουν απο το παιχνίδι τους άλλους τυχών διεκδικητές δείτε λίγο αυτό το σάιντ:
    http://www.vathmologia.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Steven
    Συμφωνώ και έχουμε καταφέρει να τα κάνουμε όλα τελικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και ο αμπραμοβιτς να ερθει μ αυτην την νοοτροπια δεν θα παμε πουθενα
    ερωτηση προς στηβεν
    οταν εφυγε ο νικολαιδης γιατι δεν μπηκε μπροστα ο χατζηιωαννου? τοτε δεν υπηρχε μπαγιεβιτς και αφηναν τον νοτια να βαζει το χερι στην τσεπη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν βλεπω πως -και κυριως γιατι- να επιστρεψει ο Χατζιωαννου στην διοικηση. Γιατι πρεπει να βαλει περισσοτερα απο πριν σε μια ΑΕΚ χειροτερη απο οσο ηταν οταν εβαζε τοτε.Η γιατι οι αλλοι δυο εχουν πυρηνικα και θα πρεπει και αυτος να τρεξει να αγορασει πυραυλους; Και να τους τοποθετησει που; Πανω σε "Παναγοπουλακια"; (οσοι εχουν κανει στο Ναυτικο γνωριζουν).
    Ετσι,επειδη γουσταρει η "ωρα", η γιατι πρεπει να δειξει το "μεγεθος" του;
    Ετσι απλα θα μπει στην επωδυνη-οικονομικα και οχι μονο- διαδικασια της "ισορροπιας τρομου" με τους αλλους δυο;
    Τι αλλαξε ριζικα στην ΑΕΚ; Τι βελτιωθηκε; Το ...μπατζετ μηπως; τι προοπτικες υπαρχουν προκειμενου να γινει επενδυση; Θα πεισθει απο την λιτη οικονομικη διαχειρηση του Αδαμηδη,η θα του υπογραψουν χαρτι οτι δεν θα τον ξανακλεψει κανεις;
    Η θα ριξει με τη μια 50 μυρια,μεχρι το καλοκαιρι και αλλα τοσα του χρονου;
    Αν μπει,δεν θα ειναι για κανεναν απο τους παραπανω λογους. Οι οποιοι στο κατω-κατω ειναι και ανυπαρκτοι.
    Το δις εξαμαρτειν, θα ηταν ντροπιαστικο.
    Εκτος και αν κατι ξερει η "ωρα" που-αργησε λιγο ειναι η αληθεια-ξαναμαζεψε τις φωτογραφιες ολων και τις ξανα-μανα-αναρτησε στην πρωτη σελιδα.
    Ολοι ηταν εκει. Ο Παππας,ο Νοτιας,ο Ρεστης,ο Μελισσανιδης κλπ. Στην ιδια σελιδα. Ωραια εικων.
    Μονο που δεν ειναι μια φωτογραφια,αλλα πεντε-εξη μαζι,με κολαζ, σαν λευκωμα σχολικο.
    Τους προτεινουμε εμεις απο εδω- να βαζουν στην τελευταια σελιδα καρδουλες ηλιοβασιλεματα με αφιερωσεις σχολικες και στις μεσα σελιδες να γινεται το μαθημα "φυτα και ζωα της πατριδος μας. Ξεραμενα λουλουδια,καρπους βοτανα, ουρες απο ποντικα,δοντια απο σκυλους,νυχια απο νυχτεριδες,ραμφη απο τρυγωνια κλπ.
    Αντε, τωρα που αρχιζει και η σχολικη χρονια,μηπως και δωσουν πουλησουν κανενα φυλλο παραπανω.
    Τζαμπα ιδεες δινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς dimitri: Με χρεώνεις κάτι; Που να ξέρω γιατί όλοι αυτοί οι λεφτάδες - πραγματικά - βάλανε μπροστά έναν τίποτα.
    Εγώ προσωπικά σαν θέση και άποψη τότε, στρατεύθηκα με τον Μελισσανίδη. ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΣ Η ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΕΣΩΣ.
    Και δεν πήγα έτσι λόγω φιλίας. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣ Η ΠΑΟΚΤΖΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Δ ΕΘΝΙΚΗ; ΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΣΑΝ ΑΕΚ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΣΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ; Η ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ;
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΡΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ;
    ΑΣΕ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΠΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΚΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ.
    ΡΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ. ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ Η ΑΕΚ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ;
    ΕΓΩ ΕΝΑ ΡΩΤΑΩ: ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ Η ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΧΕΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 18;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Καλά τα λέμε αλλά όπως βλέπεις η διχόνοια μεγαλώνει. ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
    Δεν χρειάζονται 50 ή 14 ( στην αλογοτροφή απο Ιούνιο μέχρι Νοέμβριο ) ή 5 τσιμενταρίσματα διαιτητών για να προχωρήσει η ΑΕΚ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΜΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΟ. ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ. ΤΥΠΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΙ ΑΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΑΛΛΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΤΕ ΣΩΣΙΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ( στάνταρ και κράτα την ημερομηνία που το γράφω ), Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ. ΕΙΔΕΣ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Η ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. STEVEN ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ...ΠΕΣ ΤΩΡΑ..ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΤΟΥ Δ.Μ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ??ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΓΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ???ΚΥΡΙΑΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ.
    ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΕΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ; ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΣ ΗΠΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ; ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ " ΧΡΗΜΑ".ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗ; Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΟΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΒΕΔΟΥΊΝΟ Η ΤΟΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑ.
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ.
    ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΛΑΤΣΗ,ΓΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΑ, ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΓΙΑ ΝΙΑΡΧΟ , ΓΙΑ ΩΝΑΣΗ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΕΔΩ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ Η ΣΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ CITIBANK. ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
    Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΙΜΑ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
    Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΩ. ΚΙ Ο ΠΑΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ. ΜΠΑΞΛΙΣΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγουρα ειναι ενταξει και προτιμοτερο το "ΔΝΤ".
    Τις "επιλογες" ας τις αφησουμε μονο στο φαγητο και στις γκομενες.
    Και οι κοντρες,οι εχθρες,και οι διχονιες,θα βγουν σιγουρα και αγωνιστικα. Ειναι νομοτελειακο αυτο. Αν δεν συμβει-που ηδη συμβαινει-θα ειναι απο τα αγραφα και τα περιεργα.
    Αλλα τοσο καιρο αυτο λεμε οι περισσοτεροι εδω,αλλα και τοσοι αλλοι."Θελουν ολοι οσοι εμπλεκονται με την ΑΕΚ-απο καθε ποστο-το ΙΔΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;Θελει ο Αδαμιδης να πετυχει ο Μπεγεβιτς; Θελει ο Μπαγεβιτς να πετυχει ο Αδαμιδης; Θελει ο Χ"χρηστος να πετυχει ο Μπαγεβιτς;Θελουν οι τουριστες παικτες και πολεμιοι του Μπαγεβιτς να τον δικαιωσουν στο γηπεδο;Θελει η οργανωση πρωταθλημα, με την ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; Θελουν τα σταγονιδια του κοντου να παρθει πρωταθλημα;Θελει ο Παπας τον Μπαγεβιτς; Θελει μηπως ο Νοτιας τον Παππα; Θελουν οι πρωην μετοχοι να πετυχει η φετινη χρονια;
    Ποιος μιλησε για "ομοψυχια","οικογενεια" και "καλο κλιμα"; Ο προπονητης,και τρια-τεσσερα παιδια του και οι 2 στρατευμενες φυλλαδες. (και ο Αδαμιδης βεβαια αλλα για δικους του λογους αυτος) Υπαρχει κανενας αλλος που το λεει και που περισσοτερο, το πιστευει αυτο; Ουδεις.
    Και πολυ περισσοτερο,δεν το πιστευουν αυτοι που θα επρεπε να το πιστευουν. Και εννοουμε πρωτα απ'ολα την διοικηση(δεν μιλω για τον υπαλληλο) τους παικτες και βεβαια τον κοσμο. Εκει, υπαρχει σιωπη και μουδιασμα.
    Ασφαλως και δεν χρειαζονται 50. Αυτο υποστηριζω παντα και εγω. Απλα-λεω-οτι με Χ"ιωαννου τοσα χρειαζονται και ο τιτλος ακομα θα ηταν επιφοβος.
    Θα ηταν καλη ευκαιρια μια γερη κοντρα των δυο,γιατι ενας μονοκρατορας θα ηταν μια ασχημη εξελιξη. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται. Τωρα θα μου πεις "ποιος λυκος"; Εδω εχουμε καταντισει σαν το κογιοτ των κινουμενων σχεδιων που χρονια κυνηγαει το "μπιπ-μπιπ". Μια ζωη νηστικομαρα.
    Τελος παντων.
    Για την δεξια πλευρα νομιζω οτι το εμπεδωσαμε ολοι,ειμαι εγω. Παλεψα με τον Παραπραστανιτη που διεκδικουσε κατι και αυτος αλλα το ξεπερασα.
    Μενει μονο να επιστρεψει και ο Ροζε Μιλα στην θεση του ταλαιπωρου Μπλανκο και ο Βαλντεραμα επιτελικος και την σηκωσαμε την κουπα(με το κρασι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την Κυριακη ειναι πιθανον να βρεχει.
    Υπαρχει μια πιθανοτητα δηλαδη να κερδισουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Αδερφέ, θα σου πω μια τεράστια αλήθεια. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ.
    ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Ο ΤΖΩΝΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ. ΟΙ ΚΑΡΕΤΑΡΑΊΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΚΕΦΤΟΙ; ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ Η ΕΝΑ ΔΝΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ;
    "ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΤΕ ΠΕΤΡΑ". ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΣΥΝΩΘΥΛΕΥΜΑΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Ο Π[ΥΡΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΡΕ ΘΑ ΓΕΛΑΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΤΕ, ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δρόμος χωρίς επιστροφή ή μονόδρομος;
    Εδώ και 15 χρόνια άρχισε το κακό που σταματήσαμε να πέρνουμε τίτλους.Με τις ρουκουνιές της οργάνωσης και τις ηλίθιες απόψεις περί Αεκοφροσύνης.Με την θεοποίηση ανθρώπων και όχι της ομάδας.Και μετά περί προδωσίας,λίμνης,ρουφιάνων,αμερικάνων σωτήρων.
    Εμείς είμαστε και όχι εσείς,αυτό έχει καλιεργηθή τόσα χρόνια στην ομάδα και έχει βρει πρόσφορο έδαφος τώρα να φυτρώσει.Διχασμός μεγάλος χωρις ελπίδα στον κοντινό ορίζοντα,γιατριάς.Και το κακό είναι ότι τα δυο στρατόπεδα έχουν σαν σημείο αναφορας της διαφωνίας τους ένα πρόσωπο.Το ΄δεντρο και όχι το δάσος.
    Βαρεθήκα με πια και ώρες ώρες λες μακάρι να είχαμε πέσει τότε να είμασταν σήμερα διαφορετικά.Αυτό το σαράκι σου τρώει τα σοθικά λίγο λίγο.Οι Αεκτζήδες περνάμε το μαρτύριο της σταγόνας και το κακό είναι ότι φαίνεται να μας αρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Χρήστο: ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ 50 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. Ο ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΛΑ. Η ΑΥΤΟΣ Η ΕΓΩ. ΓΚΕ ΓΚΕ;
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΑΚΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΧΑΘΗΚΕ.
    Η ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διαβάζω ότι στους παίχτες της ΑΕΚ τους άρεσε που οι κερκίδες στην Ριζούπολη είναι κοντα στον αγωνιστικό χώρο.Είναι σίγουροι ότι είναι θετικό γι αυτούς ή θα στραβώσει κάτι και θα αλλάξουν άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για τις απαντησεις εχεις δικιο. Μερικες φορες ειναι σαν να βαρας στου κουφου την πορτα.
    Ρωταει κατι ο αλλος,που σημαινει-υποτιθεται- περιμενει μιαν απαντηση.Και κυρια μια ανταλλαγη αποψεων,μπας και ξεκουνηθει λιγο το κεφαλι του.Και αιφνης, ο ειρμος παει περιπατο,γιατι τον επιασε κοψιμο, η γιατι μπηκε σε αλλο βλοg η site για να πει τα δικα του.

    Ειμαι περιεργος για την Κυριακη.Και αν οχι αυτην,την αλλη,η την παραλλη. Ετσι θα ζουμε,οσο χρειαστει. Παιχνιδι ανα παιχνιδι. Μεχρι να γινουν ολα μπουρλοτο.

    Για τις απειλες, δεν ξερω ακριβως που αναφερεσαι. Μπορω να σκεφτω μερικα πραγματα,αλλα ενταξει. Σκυλια που γαυγιζουν δεν δαγκωνουν.

    Και ειχα παντα την εντυπωση οτι ηταν δεξι μπακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μια χαρα πανε ολα Μπαμπη. don't warry.right on the schedule, που λενε και οι Αγγλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στηβεν,δεν ειναι καλυτερα να γινουν ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ τα πραγματα οσο δυνατον γρηγοροτερα? Να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα.Το να παιρνεις παραταση για κατι τελειωμενο ειναι σαν να κανεις ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διαβάστε αυτό από τα επίκαιρα:

    Aνοίγει το πετρελαϊκό παιχνίδι στο Αιγαίο, με την κυβέρνηση να προχωρά στην ίδρυση Φορέα Υδρογονανθράκων, με σκοπό βεβαίως σε χρόνο-ρεκόρ (6 μήνες) να νοικιάσει τα 42 θαλάσσια οικόπεδα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δημιουργηθεί, ώστε να ξεκινήσουν οι εξορύξεις για το «δώρο του Θεού», τη στιγμή που η Τουρκία κάνει λόγο για συνδιαχείριση στο Αιγαίο. Άλλωστε, οι «βόλτες» του «Πίρι Ρέις» αλλά και του «Τσεσμέ», το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Μάλιστα, διάφορα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θέλουν εταιρείες από την Αμερική, οι οποίες έχουν εγχώριους συνεργάτες, να είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε σύναψη συμβάσεων για έρευνα και συνεκμετάλλευση των πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων που θα βρεθούν στον ελλαδικό χώρο. Εξάλλου, ορισμένες από τις εταιρείες αυτές έχουν στενή συνεργασία με τις λεγόμενες «7 αδερφές», τις μεγάλες πετρελαϊκές πολυεθνικές Amoco, BP, Chevron, Exxon, Mobil, Shell και Texaco!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στις 7 Ιουλίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Σπύρος Κουβέλης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μανιάτης ταξίδεψαν στις ΗΠΑ όπου αμφότεροι παρουσίασαν τις προτεραιότητες στον τομέα της ενεργειακής πολιτικής (7-9 Ιουλίου). Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι δύο υφυπουργοί συναντήθηκαν με αξιωματούχους που γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει «δώρο Θεού», καθώς μίλησαν με το βοηθό υπουργό Εξωτερικών για θέματα Οικονομίας, Ενέργειας και Επιχειρηματικότητας Ζοζέ Φερνάντες, τη βοηθό υφυπουργό Ενέργειας αρμόδια για την Ευρώπη Φιλίς Γιοσίντα, καθώς και τα υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη Ντάνιελ Στέιν και Ρεμπέκα Νεφ, συμβούλους άλλωστε του Ειδικού Απεσταλμένου για θέματα Ενέργειας Ευρασίας πρέσβη Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ, ο οποίος, σημειωτέον, στις 17 Ιουνίου είχε επισκεφθεί την… Άγκυρα και είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για να χαιρετίσουν τη συμφωνία που επιτεύχθηκε όσον αφορά στο αζερικό φυσικό αέριο. Ο Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ, μάλιστα, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής που πέρασε, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν πετρελαϊκά αποθέματα στην περιοχή του Αιγαίου, τα οποία όπως πρόσθεσε μπορούν να αξιοποιηθούν μόνο μετά από διμερή «εμπορική συμφωνία» Ελλάδας – Τουρκίας, ακόμη κι αν προηγουμένως δεν έχουν επιλύσει τις μεταξύ τους διαφορές! Αναγνώρισε ωστόσο το δικαίωμα της Ελλάδας, ως μέλους της Συνθήκης για το Δίκαιο της Θάλασσας, να ανακηρύξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μόρνινγκσταρ είναι βαθύς γνώστης των ζητημάτων της ενέργειας με τα οποία ασχολείται εδώ και δεκαετίες, ως πρώην καθηγητής του Χάρβαρντ και του Στάνφορντ, και έχει διατελέσει σύμβουλος του προέδρου Κλίντον και πρέσβης στην ΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σωστα. Και μεσ'το πνευμα και αυτο:
    Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει λειτουργία στην Αγία Σοφία στις 17 Σεπτέμβρη εμφανίζεται ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός παράγοντας Κρις Σπύρου. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ΜΚΟ "Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας", της οποίας ηγείται, ο Κ. Σπύρου επισήμανε ότι περίπου 250 άτομα από Ελλάδα και ΗΠΑ είναι αποφασισμένα να μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Σεπτέμβρη για να τελέσουν λειτουργία στην Αγία Σοφία, που από το 1934 λειτουργεί ως μουσείο, χωρίς να ζητήσουν άδεια από τις τουρκικές αρχές. Ο Κρ. Σπύρου τόνισε χαρακτηριστικά ότι "θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Σεπτεμβρίου με πνεύμα ειρήνης και με απόλυτη επίγνωση των δικαιωμάτων μας ως πολιτών της Ευρώπης και του κόσμου".
    «Αυτό που μας συνδέει όλα αυτά τα χρόνια με τα μέλη μας είναι η ακλόνητη προσήλωση στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της θρησκευτικής ελευθερίας. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί η εποπτεία της Αγίας Σοφίας θα πρέπει να ανήκει στην κυβέρνηση της Τουρκίας. Ποιος είναι αυτός που τους έδωσε το δικαίωμα να βεβηλώσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο την Εκκλησία μας"; (βρε,τι πρεμουρα ειναι αυτη; Τι παθατε ξαφνκα);
    Για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας, όπως μας λέει ο κ. Σπύρου: «Έχει ενημερώσει με δύο επιστολές την κυβέρνηση της Τουρκίας. Δεν περιμένουμε απάντησή τους. Άλλωστε, την απόφασή μας την έχουμε ήδη πάρει. Θα πάμε ως πιστοί στην Αγία Σοφία και θα κάνουμε κανονικά τη λειτουργία μας. (ωπα)!
    Για την κίνηση αυτή και για τις αποφάσεις που έχει πάρει το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας, ο κ. Κρις Σπύρου έχει ενημερώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και τον Μπίλ και τη Χίλαρι Κλίντον.
    «Φυσικά και τους ενημέρωσα, ήθελα τη γνώμη τους. Ο πρόεδρος είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Κωνσταντινούπολη και είχε δει από κοντά όλα αυτά που έχουν συμβεί. Όσο για τη Χίλαρι,(oh yeaaah) με παρότρυνε να το κάνω, επειδή θεωρεί ότι είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, που πρέπει να λυθεί. Με τους ανθρώπους αυτούς έχουμε αναπτύξει μια πάρα πολύ καλή σχέση και μπορούμε να συζητάμε μεταξύ μας πολλά θέματα".
    Ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός παράγοντας πρόσθεσε ακόμα ότι όσοι ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν εισιτήριο για να εισέλθουν στον Ναό, ενώ θα παρευρίσκεται κι ιερέας για να τελέσει τη λειτουργία κατά το τυπικό. Υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει ούτε συνεννόηση, ούτε συνεργασία με τα υπουργεία Εξωτερικών Ελλάδας και ΗΠΑ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα υποστήριζε παρόμοια προσπάθεια Τούρκων μουσουλμάνων να λειτουργήσουν στο τζαμί του Μοναστηρακίου.
    Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: στις 17 Σεπτέμβρη γιορτάζεται η μνήμη της Αγίας Σοφίας, αλλά ο ιστορικός ναός της Κωνσταντινούπολης είναι αφιερωμένος στη Σοφία του Θεού.(ενδιαφερουσα ομως λεπτομερια, που δειχνει προχειροτητα και υποπτη βιασυνη εκτος βεβαια και απο ασχετοσυνη)

    Και η αλλη πλευρα:
    Το ενδεχόμενο να εισηγηθεί να επιτραπεί η τέλεση λειτουργίας στην Αγια Σοφιά άφησε χθες ανοιχτό ο ανώτατος θρησκευτικός αξιωματούχος της Τουρκίας, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι υποστηρίζει τη θρησκευτική ελευθερία όλων. «Η Τουρκία δεν θα μετατραπεί σε χριστιανική χώρα αν επιτρέψουμε να τελούνται λειτουργίες σε τρεις ή πέντε εκκλησίες», είπε σε Τούρκους δημοσιογράφους ο Αλί Μπαρντάκογλου, επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων.
    (επισης)Πρόσθεσε ότι η υπηρεσία του τάσσεται υπέρ της ελευθερίας όχι μόνον για τους χριστιανούς στην Τουρκία, «αλλά και για τους μουσουλμάνους στη Δυτική Θράκη, την Αλβανία και τη Μακεδονία, όπως και για τους χριστιανούς που ζουν σε άλλες χώρες». Ο Μπαρντάκογλου ανακοίνωσε ακόμη ότι στο βόρειο -κατεχόμενο- τμήμα της Κύπρου θα κατασκευαστεί τέμενος (στη Λευκωσία) και θα ξεκινήσει σύγχρονο πρόγραμμα διδασκαλίας του Κορανίου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χαραλαμπε,πριν καιρο ειχα γραψει στο blog,για τη εξοδο του Τσεσμε.Μονο τυχαια δεν ηταν,αφου επρεπε να κατασκευαστει ενας μοχλος πιεσης για να χαλαροποιηθουν οι οποιες αντιδρασεις θα υπηρχαν απ`τα χαπατα.Και ειχα γραψει για την ΑΟΖ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ με την ΑΙΓΥΠΤΟ,και για το οτι το ΑΙΓΑΙΟ θα ειναι τελικα μια πισινα,και αν θα χωραμε ολοι...Δεν με εκπλησει το αρθρο απ`τα επικαιρα,αφου ειθιστε στην Ελλαδα,οταν κατι ειναι τελεσιδικο,να το παρουσιαζουν σαν "ΕΑΝ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρηστο,οι Τουρκοι ειναι σοβαροι.Και φυσικα δεν εχουν προβλημα να ανοιξει η Αγια Σοφια,αφου μετα δεν θα `χουν προβλημα να ζητησουν τ`αντερα τους απο εμας.Και οσο για αυτον τον Κρις Σπυρου,αυτα τα περι Ομπαμα και Χιλαρυ,ειναι για τον πουτσο καβαλα.Εμπροσθοφυλακη ειναι,για να καλλιεργηθει το εδαφος,και για να φτιαξουν προφιλ οι Τουρκοι.Τους μαθαμε πλεον τους Ελληνοαμερικανους,απο Δουκακη,Στεφανοπουλο,μεχρι Τενετ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "...καθώς μίλησαν με το βοηθό υπουργό Εξωτερικών για θέματα Οικονομίας, Ενέργειας και Επιχειρηματικότητας ΖOZE Φερνάντες, τη βοηθό υφυπουργό Ενέργειας αρμόδια για την Ευρώπη Φιλίς ΓIOΣINTA, καθώς και τα υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΤΕΙΝ και ΡΕΜΠΕΚΑ Νεφ..."
    Δηλαδη,ολως τυχαιως,απαντες Εβραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Φίλους: ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΜΠΕΡΟΥΧΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ; ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ. ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΝΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή