Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

           Αυτό είναι το δικό μας μέλημα και τίποτε άλλο. Οι άνθρωποι θα έρχονται και θα παρέρχονται. Κι ο καθένας θα μένει με τις γνώμες και τις αναμνήσεις του. Άλλες καλές κι άλλες οδυνηρές.
         ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ.
        ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΝΑΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ.
       Και πλέον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ, " ΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;"  ΔΙΟΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.
        Και τώρα πια, ο κόσμος που δεν ερχόταν στο γήπεδο λόγω προπονητή, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ, ΠΟΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ. Θα μου πείτε ενδιαφέρει κανέναν αυτό; ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ή ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΟΙ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
        Και τον δικέφαλο μας πια, τον ενδιαφέρει ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΚΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΖΕΝΙΤ. ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ. Ή ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.
        ΥΓ1. Η επίσκεψη Αδαμίδη στους παίκτες είναι σημειολογική. Όπως και η κουβέντα " τα όρια της αποθέωσης και του ξύλου είναι πολύ κοντά."   Και η λέξη "ξύλο", δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία αντί ας πούμε της, " χλευασμός" ή " μούτζα". ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ίδιο με την κουβέντα του πρωθυπουργού " θα μας πάρουν με τις πέτρες". ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ ( Όσλο, κουβεντούλα με τον πρωθυπουργό του Ιράν ).
       ΥΓ2. Παλιότερα, όταν γινόντουσαν ίδια περιστατικά με του Βόλου, πέφτανε και πρόστιμα κύριε πρόεδρε. ΕΔΩ, ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΧΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; Ή ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ, ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ.
    

75 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥΣ?
    Η ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΗΤΤΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Η ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΑΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορουσε να εκληφθει σαν απειλη. Και να νοιωσουν προσβεβλημενοι οι παικτες. Αλλα που.Και ποιο προστιμο; Αφου θα πεσει ξυλο.
    Ειναι προειδοποιηση για κατι που θα συμβει σιγουρα. "εγω σας τα'λεγα" θα λεει.
    Ειπαμε, προιδεαζει οχι μονο τους παικτες αλλα και ετοιμαζει ψυχολογικα πολυ κοσμο εκει στα επισημα.
    Ιδιο ειναι να εχεις μια προστασια,μια μπροστινη ασπιδα και ιδιο να εισαι γυμνος και ανυπεραπιστος;
    Θυμαστε πως λακισε σε καποιον εντος εδρας αγωνα στο οακα-δεν θυμαμαι με ποιον παιζαμε- που εγινε το ντου και ξενυχιασε τον Μελισσανιδη προκειμενου να προλαβει να φυγει;
    Και δεν ειναι μονο αυτος βεβαια. Οποιον παρει ο χαρος.
    Ο Παππας-προνοητικος γαρ- τα ειπε απο την Καλλιθεα: "Απογοητευτηκα.Δεν ξαναπαταω στο γηπεδο"( να με δειρουν τα κωλοπαιδα,επιχειρηματια ανθρωπο;)
    Και το ξυλο πρεπει να παει στα βορεια προαστια και στα 18 μπανια. Και σε ολα τα αρχιδια που ξεπλενονται ακομα απο το κοντο.
    Πρεπει να ειναι η σεζον της σφαλιαρας.
    Τι αλλο να χασουμε και τι αλλο να κερδισουμε μενει; Οποτε βουρ.
    Να γινει της "P"ουτανας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορια: Γιατι το πρωτο μεγαλο και μοναδικο ως τωρα συμβολαιο που αναεωθηκε ειναι αυτο του Τζεμπουρ,το οποιο ειχε και τις λιγοτερες πιθανοτητες να ανανεωθει; Και με τον οποιο ο παραιτηθεις προπονητης ειχε τις περισσοτερες κοντρες;
    Γιατι παρ'ολο το χαμο και τις καρεκλιες μετα την ληξη του αγωνα στο Βολο, ο Αλγερινος-τοσο χαρουμενος;- πηγε στους οπαδους και πεταξε την φανελα του σε αυτους;

    Γιατι δεν εχει ανανεωθει ακομα το συμβολαιο του Σκοκο,του-υποτιθεται-πιο ποιοτικου και παικτη βαρομετρο για την ομαδα; Στη θεση του εγω θα επαιζα λιγοτερο απο οσο παιζει αυτος.Και πολλα κανει.

    Γιατι δεν λενε στον Μπλανκο "δεν σε θελουμε" αφου υπαρχει στριμωξιδι στους επιθετικους με Τζεμπουρ,Λυμπε, Μπερνς κλπ;

    Ποιο νοημα ειχε η αδιαλαξια και το σκληρο και ατεγκτο προσωπο που εδειξε η στιβαρη μας διοικηση στο μετα απο χρονια αρκουντως αξιοπιστο δεξι μπακ και ηπιων τονων και απροβληματιστο Αραουχο,αφηνοντας "ατυχως" γυμνη την δεξια πλευρα;

    Αφου το "ροστερ ειναι πληρες", προς τι η αργοπορημενη προσθηκη των Πατσα-Νασουτι,δηλαδη στην αμυνα,δηλαδη εκει που ειναι το κυριο προβλημα;

    Γιατι ο Ντιοπ,ενω δεν ειχε που αλλου να παει και η μεταγγραφη του θα μπορουσε να κλεισει σε 2 μερες,κρατησε ενα μηνα στα πρωτοσελιδα;

    Γιατι το ασκοπο και αχρειαστο ταξιδι στην αλλη ακρη του κοσμου μετα απο προετοιμασια,με απανωτα παιχνιδια με βροχη και μαλιστα σε μια ηπειρο με 10 ωρες διαφορα απο εδω;Να πρεπει να ξυπναμε χαραματα και να μπαινουμε στο ιντερνετ για να δουμε την Αυστραλιανη ομαδα; Η μηπως για να μη μπορουμε; Μαλλον το δευτερο.

    Γιατι ακομα και τωρα, "σπρωχνουν" την ΑΕΚ της Αυστραλιας στο επισημο site της ΠΑΕ,παρεχοντας την δνατοτητα στον επισκεπτη να δει και να θαυμασει τα ξωτικα τερατα που τρομαξαν τα κακγουρο; Μηπως γιατι παραλληλα εδιναν συνεχως παραταση στην ολοενα και εκπνεουσα ημερομηνια ληξης των καρτων διαρκειας;

    Που βρεθηκε τοσο μαζεμενο "μενος" και τετοια οργη στο πρωτο και ανυποψιαστο φιλικο με καποια Καλλιθεα καπου στην Καλλιθεα; Η ομαδα ηταν ξενιτεμενη ενα μηνα. Οπως και οι περισσοτεροι απο εμας ημασταν στις παραλιες.

    Γιατι μετα απο τετοιες εξελιξεις και κυριως μετα απο τετοιες απογοητευσεις τις τελευταιες εβδομαδες,η οργανωση ειναι σιωπηρη και απουσα τοσο βροντερα;

    Γιατι ενω εφυγε το τιμ του Μπαγεβιτς,εμεινε η Αρκαδη; Επειδη (δεν) συμμετεχει στην ενδεκαδα;

    Και τελος παντων, γιατι ο Μπεος (δεν) επαιξε ασσο το παιχνιδακι του Βολου και κλαιει μετανιωμενος;

    Αυτα. Σας κουρασα ισως. Αναρωτιεμαι ομως. i wander if...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ.
    Ο ΜΠΑΞΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ,ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ,ΚΑΣΕ,ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ.

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟΛΟ ΣΟΟΥΖΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ Κ ΣΤΗΝ Α' ΑΓΓΛΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ..

    ΣΙΜΕΟΝΕ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ,ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..

    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ..ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2.

    ΜΕΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ..

    ΚΑΙ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΡΙΑΡΕΣ ΣΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΓΑΝΕ..
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ.. Ο ΓΚΙΓΕΡΜΟ ΟΓΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΡΑ..
    ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ..ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΩΩ 2 ΒΑΖΩ 4..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα πού θα βρούν τα εκατομμύρια για να φέρουν προπονητή; Γιατί οι Ισπανοί δεν έρχονται κάτω απο 1 μύριο.

    Δεν μπορούσαν αυτά τα χρήματα να τα δώσουν το καλοκαίρι και να φέρουν ένα αμυντικό χάφ και ένα μπάκ;

    Πόσο θα μας δουλεύουν ακόμα;

    Ως πότε πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜ. ΧΑΦ ΦΕΡΑΝΕ Κ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΚΑΩΣ Κ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΝΤΙΟΠ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ : ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ.

    ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΣΕ DVD .
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ( ΜΑΚΟΣ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΓΚΕΡΕΙΡΟ,ΙΟΡΝΤΑΚΕ)ΦΥΣΑΣ Κ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εφυγε ο Μπάγεβιτς, θέλουν διαρκείας!
    Τρίτη 28/09/10



    Τα έχασαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας από τις κλήσεις που δέχτηκαν από δεκάδες οπαδούς της Ενωσης που ενδιαφέρονταν να μάθουν αν μπορεί να δοθεί μία (νέα) παράταση στα εισιτήρια διαρκείας! Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ τόνιζαν σε επικοινωνία τους και με τη γραμματεία της ΠΑΕ ότι θέλουν -μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ομάδα- να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της φετινής περιόδου!

    Οι υπάλληλοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ απαντούσαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση για ενδεχόμενο νέας παράτασης και εξηγούσαν πως αν αποφασιστεί να γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα ανακοινωθεί επισήμως και θα δημοσιευτεί σε εφημερίδες και σάιτ.
    Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι είχαν αποφασίσει λόγω της (δεύτερης) επιστροφής του Μπάγεβιτς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο να απέχουν από τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας και τώρα θα επιστρέψουν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δελλας προπονητής
    Γιατι στον αγωνα λαχανιαζει και ετσι και αλλιως τον πληρωνει η ΑΕΚ
    γιατι εαν περιμένουμε να στριψει καληνυχτα
    αντε σε λιγο και οι επενδυτες να παρουν τον ιδιο δρομο εβαλαν τοσα λεφτα φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κετσπαγια που πήγε στον Ολυμπιακό προπονητής δεν είναι προδότης;
    Έρχονται ξανά ημέρες Δώνη.Θα ξεπουλάνε οι μικροπωλητές από νερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ Κ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ..
    ΕΓΩ ΕΚΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΚ?

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΩΝΗ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούτε και οι περισσότεροι παίχτες επί Δώνη δεν έφυγαν.Όσο για το ερώτημα περί Κετσπαγια ΄ηταν περισσότερο φιλολογικό για να δούμε την διαφορά αντιμετώπησης απ΄εναντι σε ένα άνθρωπο που έδωσε πολλά στο Ελληνικό μπουρδελοποδόσφαιρο.
    Απλά θα είχαμε διαλυθεί πριν δυο χρόνια χωρίς αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 39 nikes se 84 mats

    diladi epidoseis ksanthis kai katw

    tha stoixiwsei to recor tou servoniki - polluellina gia polla xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. diladi ama eixame dialuthei kai de mas kratage o vatraxoprigipas , tha kaname ligoteres apo 30 nikes se 84 mats ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΔΩΣΕ Κ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Κ ΑΥΤΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΛΕΟΝ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ,ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ..
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΛΥΣΗ ΟΓΙΟΣ..ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΦΕΤΟΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..
    ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ Κ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Σεπτεμβρίου, 2010 13:31

    ΜΠΙΛΙΤΣ Η ΚΕΡΤΣΠΑΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ.
    Πιστεύω ότι αυτοί έχουν μία πιθανότητα να ελέγξουν κάποια πράματα με τα κωλοπαίδια στα αποδυτήρια.
    Μην ξεχνάμε ότι είναι ήδη σεπτέμβριος και ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ μπορούμε να βρούμε.
    Άρα πιθανότατα αποτυχημένους.
    Τουλάχιστον οι 2 από πάνω κάπου είναι.
    ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΣΟΟΥΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟ1 ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΙ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΜΕ. ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Β' ΑΓΓΛΙΑΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ PREMIER!) ΠΑΙΡΝΕΙ...'ντάξει φοράει ωραία κουστούμια και φτιάχνει ωραία το μαλλί με το γυαλί το σοφιστικέ, αλλά όλο πόδι παίρνει απ΄ όπου πάει...
    ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΙΣΩΣ (αλήθεια είναι ότι έχουν έργο να δείξουν), Ο ΣΙΜΕΟΝΕ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και πήρε και έδωσε.Έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο.Επαγγελματικό.Μόνο αυτοί οι χαμένοι της οργάνωσης δεν μπορούν να το καταλάβουν.
    Και ίσως εκεί την ''πάτησε''και αυτός πιστεύοντας ότι μπορούσε να μεταμορώσει αυτό το ανομοιογεννές σύνολο σε ομάδα.Τα θαύματα γίνονται μια φορά μόνο.
    Και το ότι δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό δεν μειώνει καθόλου το ότι είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος προπονητής.Οι υπόλοιποι ας κάνουν την καριέρα του στην Ελλάδα πρώτα και μετά ας τον περάσουν κάνοντας και στο εξωτερικό.
    Ρε Thomas ποιος Όγιος;Μόνο ένα μεγάλο όνομα μεγαλύτερο από του Μπάγιεβιτς μπορεί να βοηθείσει την κατάσταση.Οι άλλοι είναι για τις ακαδημίες και αν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και το σίγουρο είναι οτι θα τον δούμε ξανά στην ομάδα διότι είναι ΑΕΚτζης και ας πειράζει αυτό μερικούς-μερικούς που είναι πιο ΑΕΚτζήδες απο αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ..
    Ο ΟΓΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ , ΛΛΛΑ Κ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..

    ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ ? ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΩΡΑΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποια στιγμή θα καταλάβουμε με τι είχε να κάνει ο Μπάγιεβιτς καθημερινά.Ποιους παίχτες έχουμε στην ομάδα και πόσο έχουν καταλάβει που παίζουν.Απόσμασμα απο τα ΝΕΑ:

    Μετά την ανακοίνωση στους ποδοσφαιριστές από τον Μπάγιεβιτς ότι παραιτείται, οι Ελληνες µαζεύτηκαν σε µία γωνία και ήθελαν να αποφασίσουν τι θα κάνουν και αν έπρεπε να προσπαθήσουν να αλλάξουν την απόφαση του προπονητή. Την ίδια στιγµή σε µία άλλη γωνιά των αποδυτηρίων δύο από τους ξένους και µάλιστα ονόµατα κοίταζαν τις αποδόσεις στο δελτίο τους, µην καταλαβαίνοντας προφανώς τι γίνεται και σε τι κατάσταση έχει περιέλθει η οµάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Thomas Ο Κούπερ ο προπονηταράς(με μεγάλο βιογραφικό πράγματι)πήγε στην πλατεία και τον ρούφηξε μετα από την μεγαλειώδη νίκη επί της Ατλέτικο.
    Θέλω να πώ χωρις υλικό δεν κάνεις ομάδες και ο Αρης με τον Κούπερ θα τερματίσει πάλι μετά τον Πάοκ.Τώρα αν θα είναι τρίτος ή τέταρτος ο Πάοκ θα τα πούμε στην συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. tha ton feroume pisw ton ksepleni na kanei to dokari sto 4o gipedo ton spatwn

    einai kai apsilos, oti prepei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. n malakia einai oti erikse polu ton pixi o 39/84 kai prepei na kanoume agona gia na gurisei n omada se rythmous prwtathlitismou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΜΗΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..Κ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙ 3 ΦΑΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΜΕ ..ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ..ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΣΥΓΚΡΙΣΗ..

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ? ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Η΄ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ ευχαριστεί θερμότατα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας, όλα τα χρόνια της ενασχόλησής του με αυτήν.


    Οι τίτλοι που κατέκτησε ο Δικέφαλος αετός, στους οποίους συμμετείχε ως παίκτης, αλλά και τα πρωταθλήματα σε συνάρτηση με το ωραιότερο, κατά γενική παραδοχή, ποδόσφαιρο που έπαιξε η Ένωση στην Ελλάδα, τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο προπονητή στην χώρα μας τα τελευταία 20 χρόνια.
    Του ευχόμαστε υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσει να κάνει επαγγελματικά. Είμαστε σίγουροι δε, ότι ως ΑΕΚτζής που είναι, θα εύχεται όπως και εμείς να βρει επιτέλους τον δρόμο της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από την πρώτη ημέρα της (δεύτερης) επιστροφής του μέχρι και τη χθεσινή (27/09) της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν κατάφερε να πετύχει το βασικότερο: να αναπτύξει σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος προπονητής δεν δημιούργησε ποτέ κλίμα εμπιστοσύνης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

    Αντίθετα, προκάλεσε μόνο (μεγάλα) προβλήματα και στην ουσία με όσα έκανε, έλεγε και υπονοούσε κατά καιρούς έφτιαξε μόνος του ένα «τείχος» που χώριζε τα αποδυτήρια από το δικό του γραφείο. Στην «Εξέδρα» είχατε διαβάσει για τα αλλεπάλληλα κρούσματα απειθαρχίας στο Βουνό αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του Μπάγεβιτς στην ομάδα.
    Φέτος, βέβαια, οι περισσότεροι έλεγαν πως όλα είχαν λυθεί και ότι τα αποδυτήρια έβγαζαν υγεία. Το δήλωναν, άλλωστε, και οι ίδιοι οι παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι απλώς υπήρχε ηρεμία, κυρίως χάρη στους Λυμπερόπουλο και Δέλλα. Ωστόσο, οι σχέσεις των Κιτρινόμαυρων με τον προπονητή τους παρέμεναν απλώς τυπικές, επαγγελματικές...

    Ηταν μία καθοριστική ήττα του Σέρβου προπονητή το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του, παρότι έκανε 24 μεταγραφές και διαμόρφωσε «δικά του» αποδυτήρια σε μεγάλο ποσοστό. Μοιραία, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έπαιζαν (και) για τον προπονητή τους. Γιατί δεν τον ένιωσαν ποτέ δίπλα τους. Ο Μπάγεβιτς δεν μπόρεσε να βγάλει το 100% του πάθους των ποδοσφαιριστών του. Κι ας είχε κάνει ακόμη και... εκκαθαρίσεις προκειμένου να φτιάξει μία ομάδα που θα έπαιζε πάνω απ’ όλα γι’ αυτόν...

    Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ελάχιστα ασχολήθηκαν με την παραίτηση του προπονητή και των συνεργατών του. Οσο για... στενοχώρια, ούτε λόγος. Μάλλον... λυτρωτική θεώρησαν αυτή την εξέλιξη τα αποδυτήρια. Στον Βόλο, όταν άκουσαν οι παίκτες τον Σέρβο τεχνικό να λέει «εγώ τελείωσα, φεύγω», ουδείς επιχείρησε να τον μεταπείσει. Οι πιο πολλοί, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, πήγαν στα ντους για να κάνουν μπάνιο...

    Χαρακτηριστικό είναι και το εξής στιγμιότυπο, αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οταν ο Νάτσο Σκόκο ρωτήθηκε -στο flash interview- για την αποχώρηση Μπάγεβιτς, αρκέστηκε να απαντήσει: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας». Ο δε Νίκος Λυμπερόπουλος επαναλάμβανε στα διαδοχικά ερωτήματα που δεχόταν live από το Novasports: «Ρωτήστε αυτόν. Δεν θέλω να πω τίποτα για το θέμα του προπονητή. Θα μιλήσει εκείνος. Εμείς είμαστε εδώ! Μένουμε και συνεχίζουμε, όλοι μαζί».

    Κουβέντες ενθάρρυνσης ή... παρηγοριάς δεν άκουσε ούτε χθες από κανέναν στους Θρακομακεδόνες ο Μπάγεβιτς. Για την ακρίβεια, όταν έπειτα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, είπε «αντίο» σε καθέναν ξεχωριστά διά χειραψίας, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές απλώς του χαμογέλασαν αμήχανα ή «παγωμένα» και ξεκίνησαν, μάλλον βιαστικά, να ετοιμάζονται για την προπόνηση.

    Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι και ο Γιώργος Δώνης, που είχε μείνει μόλις τέσσερις μήνες στην ΑΕΚ, είχε καταφέρει να κερδίσει τα αποδυτήριά του! Στη δική του αποχώρηση, πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν ξεσπάσει σε κλάματα. Εκείνη την ημέρα, τον Νοέμβρη του 2008, η προπόνηση είχε αρχίσει με μιάμιση ώρα καθυστέρηση λόγω της συγκινησιακής φόρτισης των παικτών της ΑΕΚ, που δήλωναν: «Εμείς φταίμε, όχι ο Δώνης». Αυτός, ωστόσο, είχε προλάβει να χτίσει πολύ δυνατή σχέση με τους Κιτρινόμαυρους. Αντίθετα, ο Μπάγεβιτς παρότι πήρε σχεδόν ένα ολόκληρο... ρόστερ, δεν βρήκε ποτέ το «κουμπί» των ποδοσφαιριστών του εξαιτίας της συμπεριφοράς του απέναντί τους. Γι’ αυτό δεν τους ένοιαξε η φυγή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΡΙΤΟΙ ? ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΕΤΣΙ..
    ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. tritos diladi teleutaios sto prwtathlima ton trion

    vevea me ton 39/84 anakalupsame pos yparxoun ki alles theseis

    kamia elpida gia ypervasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπαρχει περιπτωση να ερθει καλος προπονητης μ αυτην την δοιηκηση και μ αυτους τους παιχτες?κανενας πιναλεος μπορει....
    ξεσκονοπανο θελει εκει μεσα παρτε το χαμπαρι επειτελους.
    οι ιδιοι παιχτες δεν επεζαν και με δωνη?εφυγε και ο Ντουσαν....παλι ο προπονητης θα φταιει....
    καλα παει το σχεδιο του Παπα, ενας ενας τον πουλο και παμε ολοταχως στον αφανισμο.Ρε πουστη μου ενας Αεκτζης μ λεφτα δεν υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μακης είπε...
    Υπαρχει περιπτωση να ερθει καλος προπονητης μ αυτην την δοιηκηση και μ αυτους τους παιχτες?κανενας πιναλεος μπορει....
    ------------

    peinaleos ki axristos kai ligos itan autos pou kathotane ki etrwge agonistikes kai pragmatikes fapes kai den apaitouse oute paixtes kai paristane tin aspida

    twra pame gia kati kalutero apo ton 39/84

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την επομένη της παραίτησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ΑΕΚ, αρκετοί φίλοι της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν μαζικά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

    Δεν είναι μόνο μεμονωμένοι φίλοι της «Ένωσης» που από τη Δευτέρα το πρωί ήθελαν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, αλλά και η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ θα ζητήσει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ άλλα 200 εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 2.

    Η ORIGINAL με βάση το ενδιαφέρον που υπάρχει στις τάξεις της θα ζητήσει από τον Σταύρο Αδαμίδη να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να εκδοθούν εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία επιστροφής αρκετών φίλων της ΑΕΚ στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

    Πολλοί Ενωσίτες στο παρελθόν αποστασιοποιήθηκαν από την ομάδα θέλοντας έτσι να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους μετά τη δεύτερη επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

    Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα της Πέμπτης, που έτσι κι αλλιώς παρουσιάζει πολλές δυσκολίες απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ζενίτ, την Κυριακή το ΟΑΚΑ θα έχει μια πολύ διαφορετική εικόνα. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων σε σχέση με τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

    Ενδεικτικό του ξεσηκωμού είναι το γεγονός ότι αρκετά club της ORIGINAL από την επαρχία διοργανώνουν εκδρομές για τον αγώνα με την Ξάνθη με το ενδιαφέρον τους να θυμίζει ντέρμπι με ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ογιος στην ΑΕΚ; Θωμά Απο μπαλλα είσαι μυρωδιές τελικά θα τρελαθούμε τελείως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ama kathotane ligo akoma o 39/84 , tha menane 2.000 nomataioi sto gipedo opos kai to 03

    stis meres tou , kopsame ligotera apo 2.000 sto champions leage (oute auto de suginouse to kosmo na paei gipedo)kai katexoume to arnitiko recor olis tis diorganosis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10 ΜΕΡΕΣ Κ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΕ ΘΛΑΣΗ..ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ?

    ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..
    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 4 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΧΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΕΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ..

    ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜ.ΧΑΦ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ..ΠΑΙΞΕ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΑ..ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ..

    ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ 92-95 ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ..

    ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ Κ ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ..
    ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΑΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΑΝΟΙΓΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΠΙΣΩ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΡΕΝΑ..

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4-3-3 ΜΕ ΝΤΙΟΠ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΣΚΟΥΠΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Κ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΜΑΚΟΣ ,ΚΑΦΕΣ..

    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @dimitri
    Ογιος στην ΑΕΚ; Θωμά Απο μπαλλα είσαι μυρωδιές τελικά θα τρελαθούμε τελείως

    ______________________________________________

    ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΕΙΜΑΙ..ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...

    ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΓΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ?
    ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ..
    ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Σεπτεμβρίου, 2010 15:04

    Όπα ρε μιχάλη, χαλλλάρωσε. Δηλαδή καλά που έφυγε ο βάτραχος για να έρθει στο γήπεδο η κοπρίτζιναλ? ΧΕΣΤΗΚΑ!
    Και στα γήπεδα του μπάσκετ που δεν έχει βάτραχο, αλλά έχει μπόοολικη ορίτζιναλ τι έχουμε καταφέρει? 'ντάξει, δεν έχουμε υποβιβαστεί και φέτος θα βάλουμε ψηλά τον πήχη...8δα...
    Ξεκόλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. re ton doni pisw leme

    pou evaze video stous paixtes ta paixnidia tis barcelona kai tous elege na katevoun na paiksoune etsi!!!!!

    an mi ti allo , 39 sta 84!!!!!!!!!! de prokeite na kanei

    ase pou n omada evgaze kai agonistikotita (vlepe anatropi me astera)

    enw plirwse kai ti dusareskeia gia to nikolaidi kai eixe MIDENIKI anoxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Όπα ρε μιχάλη, χαλλλάρωσε. Δηλαδή καλά που έφυγε ο βάτραχος για να έρθει στο γήπεδο η κοπρίτζιναλ? ΧΕΣΤΗΚΑ!
    Και στα γήπεδα του μπάσκετ που δεν έχει βάτραχο, αλλά έχει μπόοολικη ορίτζιναλ τι έχουμε καταφέρει? 'ντάξει, δεν έχουμε υποβιβαστεί και φέτος θα βάλουμε ψηλά τον πήχη...8δα...
    Ξεκόλλα.
    ---------------------

    reportaz to vrika , copy to ekana

    apo tin alli an esu goustares na paizeis me 11.000 sto nosokomeio , de mou peftei logos
    alloi goustaroun strimoksidi, alla na aplononte se 4 karekles

    ase pou den tha erthei kamia original kathws pote den efyge
    eides kai sto volo , eides kai sti patra ,eides kai sto liverpool persysi kai pantou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Σεπτεμβρίου, 2010 15:10

    Δημήτρη και θωμά, ειρήνη υμίν. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΟΓΔΟΝΤΑΚΗ* ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΑΜΙΔΙ, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Ας βγούμε europa league φέτος και ας καθαρίσουμε και η χρονιά δε θα είναι στο βρόντο.
    αν μείνουμε ως έχουμε (και χωρίς νερετβίτη) η χρονιά θα είναι απλά ένα ακόμα βήμα στο βούρκο χωρίς επιστροφή.

    *ογδοντάκης=ο νο 1 ουτίστας του ρεμπέτικου το '23-'40, θρυλικός διότι γνώριζε ογδόντα δρόμους παιξίματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. thomas kai o linen den 8ame xalage .epi8etiko einai to stil tou

    e.m

    me ton tzimpour den xerw pws tapaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΩΡΓΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ..
    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ..ΟΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ..

    ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ..ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΕΣ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΤΥΧΑ ΤΑ ΖΩΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θωμά μάθε πρώτα και μετά μιλα ο μπαγιεβιτς πριν έρθει στην Ελλάδα είχε πάρει κυπελο Γιουγκοσλαβίας με την βελεζ σαν προπονητής μιλάτε όλοι για συστηματα εδώ μέσα η γραφικοτητα στο μεγαλείο της πηγαινεται στο Ίντερνετ και κάνετε copy paste τα συστηματα για να το παίξετε έξυπνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΓΙΟΣ Κ Η ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ..ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ Κ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΓΙΟΣ ΘΑ ΤΡΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ 2 (ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΩΓΑΜΕ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ 3 ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ..

    ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ Κ ΓΕΛΟΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Σεπτεμβρίου, 2010 15:36

    ...γι' αυτό πρόσθεσα και το καρότο αγόρι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. eixe kai systima o 39/84

    kai oi mouggoi milisane sto volo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θωμά μιλάς για μπόχα που άφησε ο μπαγιεβιτς εκτός ότι δεν έπαιξε η Ομαδα μπάλα για πες τι ήταν αυτή η μπόχα για νααθουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. sxedon anvnymos (E.M)
    DEN ANTILEGW MEAYTAPOU LES ALLA KAI O LINEN THS IDIAS FILOSOFIAS HTAN 2 TRWME 3 VAZOUME.

    YG

    RE PAIDIA APO TOUS ANAGNWSTES MPOREI KANEIS NA MOU PEI POIOEMAIL EXW DWSEI GIA EGRAFHSTO SITE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η Λέστερ βρίσκεται στην τελευταία θέση της Championship με μόλις 1 νίκη σε 8 αγώνες, έχοντας 2 ισοπαλίες και 5 ήττες
    Ο διακαής πόθος του Σταύρου Αδαμίδη είναι η πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ,
    δηλαδη χειροτερα και απο την αεκ
    μαλλον γιαυτο τον θελει
    οσο ποιο κατω τοσο ποιο καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ? ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ? ΕΔΩ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ...

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΣΠΙΛΩΝΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ( ΑΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΑΕΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ) ΧΑΙΡΕΤΩ Κ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ..

    ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ,ΕΝΑΣ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ?ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ..

    Υ.Γ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Σεπτεμβρίου, 2010 15:49

    pbo ++++++
    Είναι να απορείς τι του βρίσκει...μακρυά απ' τον κώλο μας κι όπου θέλει ας μπει.
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΛΕΣΤΕΡ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. tha poinikopointhei kai n apopsi sto internet se ligo apo tous agapitikous tis neretvopoulas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ..ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΟΜΑΔΑ??ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...?ΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...ΠΑΝΤΟΥ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ Σ ΕΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΩΕΙ ΟΤΙ Ο THOMAS ΔΕΝ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΓΕΒΙΤΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΠΑΔΟΥΛΙΔΗΣ...ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ!!ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕ...Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ..Η ΑΕΚ ΜΕΝΕΙ....ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ...Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ...ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ....ΜΠΑΛΑΡΑ...ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ..ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...2 ΧΡΟΝΙΑ...ΜΗΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ...ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΕΙΝΑΙ ΕΑΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ..ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΜΕ ΛΙΓΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο THOMAS EXEI ΔΙΚΙΟ...Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΧΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...Η ΤΟΝ ΧΙΜΙΝΕΖ...Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΤΣ...ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ...ΑΥΣΤΗΡΟΣ...ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ..ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ...ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΟΧΙ ΤΟΥ 60..ΓΝΩΣΤΗΣ..ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ... Υ.Γ...ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΕΚΤΖΗ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ..ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!ΠΑΙΔΙΑ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΟΥΤΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΕΚ..ΟΥΤΕ ΝΤΕΜΗΣ ΑΕΚ..ΟΥΤΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΕΚ..ΟΥΤΕ ΤΠΤ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ....ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ!!! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΩΡΕ; ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ. ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ή Ο ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ;
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Μike21hlk: ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ. ΕΞΕΛΙΠΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. katse na doume pos tha paei aderfe
    mas epiase ston ypno o vatraxomouris

    ekei pou eimastan araxtoi ti kuriaki sto club kai kanonizame tin ekdromi sti syro gia to volley to ...noembri , ystera apo duo wres ,exoume na pame amsetrdam,kroatia ,kavala klp

    idi kleisame poulman gia ola ta mats tou oaka kai ti kuriaki n anaxwrisi einai sti 3.30 apo ta dikastiria

    katse na doume pos tha paei ti kuriaki kai vlepoume kai gia katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η εξομολόγιση ενός πρώην Οριτζιναλίστα(απο τους πρώτους)σε κάποιο blog:
    ,,Oι περισσότεροι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της Ορίτζιναλ δεν έχουν παρά ελάχιστη σχέση με το ποδόσφαιρο ή τον αθλητισμό γενικότερα. Αρκεί να δει κανείς ένα τέτοιο «κλαμπ» και θα κατάλαβει: ούτε τηλεοράσεις για να βλέπουν τους αγώνες όλοι παρέα, ούτε μπαρ για να πιεις ένα καφέ με τους «ομοϊδεάτες» σου, ούτε καν αναμηνηστικά για όσους θέλουν να αγοράσουν κάτι τέτοιο.Σε κάποιες εφόδους της αστυνομίας επιβεβαιώθηκε ότι στους περισσότερους συνδέσμους το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει κανείς εισιτήρια για τις «άγριες» θύρες σε χαμηλές τιμές (αλλά με «καπέλο» για να βγάλουν και κάτι οι λεβέντες που κάνουν κουμάντο), πολεμοφόδια για τις καλές στιγμές και ναρκωτικά. Ενιότε, μπορεί να βρει και διάφορους “ακραίους” που βρίσκουν έδαφος και πρόθυμους συντρόφους για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους..
    Και συνεχίζει..

    ,,Τη δράση της η Ορίτζιναλ σε μεγάλο βαθμό την οφείλει στην ανυπαρξία παραγόντων και διοικήσεων στην ΑΕΚ, όλα αυτά τα χρόνια. Ολοι μας χάιδευαν και ήθελαν να μας έχουν με το μέρος τους. Μερικοί μας βοηθούσαν με διάφορους τρόπους. Ο Τροχανάς, προς τιμήν του, είχε δαπανήσει 34 εκατ. δρχ.τότε, για τα έξοδα νοσηλείας του άτυχου Ξηροκώστα σε κλινική του εξωτερικού...

    Το εγχείρημα της Ορίτζιναλ στηρίχθηκε πολύ στις εκδρομές. Εκεί έριξε το βάρος ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης και μέντορας αυτής της παρέας, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας και δράσης, έγινε καθεστώς η «νόμιμη μαύρη αγορά»! Αυτό δηλαδή που λίγο-πολύ κάνουν όλοι οι σύνδεσμοι για να επιβιώσουν...
    Το καπέλο στα εισιτήρια ποτέ δεν έλλειψε.Πάντα ένα ποσό πάνω από την αξία του εισιτηρίου, υπό την ανοχή των διοικήσεων. Τα εισιτήρια δεν τα προπλήρωναν, ενώ αρκετές φορές η διοίκηση εισέπραττε με μεταχρονολογημένες επιταγές.
    Με τα χρήματα αυτά, η Ορίτζιναλ μίσθωνε πούλμαν και τα μέλη της ακολουθούσαν παντού την ομάδα. Και πάνω απ' όλα, με το καπέλο στα εισιτήρια, η Ορίτζιναλ μάζεψε χρήματα και αγόρασε το περίφημο «δωματιάκι» όπου στεγάζεται στη Λ. Αλεξάνδρας.
    Ερωτήματα τύπου «ποιος διαχειρίζεται τα χρήματα», «αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί και σε ποιανών τα ονόματα», είναι ταμπού για την οργάνωση της Ορίτζιναλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ORIGINAL.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΡΘΑΝ 4-5 ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ.ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ.-ΑΧΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ-.ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΦΗΛΑΧΘΗΚΑ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΘΤΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΜΠ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΗΡΟΠΕΔΑ,ΟΛΟΙ ΜΕΣΗΣ Η ΥΨΗΛΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ-ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΛΕΩ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ-ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΙΝΤΟΥΚ-ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL ΛΑΜΙΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΘΗΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΗΣΙΚΑ ΣΤΗΝ 2 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ-ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ Δ.ΧΧ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΗΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΡΙΣΤΗ ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΑΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΔΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ,ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΑΖΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΡΧΗΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ORIGINAL KAI TOY AΡΧΗΓΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟRIGINAL ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ.ΚΑΙ ΦΗΣΙΚΑ ΘΑ ΣΗΝΕΧΗΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΙΔΑ.ΚΑΙ ΑΡΧΗΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Να ρωτησουμε στην ΠΑΕ ποσα τηλεφωνα εχουν δεχθει για επιστροφες καρτων διαρκειας. Σιγορα ειναι περισσοτεροι αυτοι που θελουν να τα πεταξουν απο αυτους που θελουν να βγαλουν νεα.
    Και δεν αναφερομαι σε "οπαδους του Μπαγεβιτς" που απογοητευτηκαν απο τις εξελιξεις,αλλα σε οπαδους της μπαλας και της καλης ΑΕΚ που ντρεπονται για αυτο που βλεπουν και το εχουν και πληρωμενο.
    Ενα μεγαλυτερο ονομα απο τον Μπαγεβιτς,θα ηταν ας πουμε ο "Παπαδημητρομαλαπερδοπουλος". η ο "Παρτουζοσαλπιγγοροδελοκλειτοριδακης"

    Και το ζητημα στη Γραμμου ειναι το εξης: Που θα βρουμε σαμπρελα.Που θα βρουμε ασπιδα.Που θα βρουμε ομπρελα για τις ροχαλες.
    Ζητειται προπονητης "με οραμα,νεος,με ορεξη,κεφατος,με σπορτεξ,μοντερνος,που να παιζει "texas holdem",αερατος,με γνωσεις απο την παραλιακη και κονε με πουτανες πολυτελειας. Επισης,να αντεχει στα μπουαλια και στις καρεκλιες οπως ο προηγουμενος. Δεν κανουμε εκπτωσεις στο θεμα του προπονητη. Ειμαστε ανυποχωρητοι"
    Επισης, ζητειται γερος με τρεμαμενο χερι για να ριχνει τυρι στα μακαρονια" Πληροφοριες Δεκελειας "ταδε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. makari xristo na ta epistrepsoun kamposoi ta diarkeias mpas kai mas xwrouse n rizoupoli toulaxiston gia ta mats opos ksanthi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. kai o talaiporakos o vatraxos ena mats kerdise ki auto to pire logo entopiotitas perisotero para proponitikis ikanotitas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. asxeto alla autos o kardoso pali einai sti kaluteri 11ada tis agwnistikis

    kai den eimai toso kalos sta agwnistika kai ta systimata (mia zwi petalo gar) alla kapou eixe parei to mati mou mia diafonia edw mesa

    oi agapitikoi tis neretvopoulas ton eixane vgalei axristo - koutso - anapiro epeidi den ton eixe proseksei (den eixe miza ?) o vatraxos

    ti diaolo , poso pio xalia apo autous pou exoume ?
    posa ekatomuria zitouse o asteras?
    edw tous eixame faei to kelepouri apo to pago , gia ena paixti de tha ta vriskame?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @Στήβεν
    Τα χαλάσανε στην μοιρασιά γι αυτό δεν έρχονται Αθήνα,μην τους δεί ο Δημητράκης.Ο Μπαγιεβιτς ήταν δικαιολογία.
    Ρε χεστήκαμε αν δεν έρθουν τα μαυραγοριτάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. re tuflosourth , katw enoei sti 35 apo ti 2

    twra gia to mavragoritis , tha ta poume otan erthei n wra
    kai tha doume pios einai o "poniros"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φέρτε και κανένα μπάφο μαζί χωριάτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Και ξαφνικα απο το σκοταδι των "ερευνων" εμφανιστηκε καποιος Τιγκας,αστυνομικος δευθυντης,υπευθυνος για την βια.(οταν λεμε "υπευθυνος για την βια" εννοουμε οτι την κυνηγαει και οχι την δημιουργει... η το αντιθετο μηπως; Μπερδευτικα...)
    Ειπε μεταξυ αλλων ο Πουαρο : " Εδώ και δύο μήνες η έρευνα γίνεται με μόνο στοιχείο ένα βίντεο..."
    Και δυο μηνες ποσο μπορει να τους γεμισει με ερευνα ενα βιντεο; Το εξεταζουν καρε-καρε μαλλον. Ενα καρε την εβδομαδα.
    Ακομα: "...«Δεν βάζεις όρια στην έρευνα. Απευθύνεται γενικά στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ».
    Γιατι μας στοχοποιουν δεν καταλαβαινω.Ειναι αδικο και παρατυπο. Μπορει να ηταν και της Καλλιθεας οπαδοι. Αφου διακρητικα δεν υπηρχαν.
    Ακομα: "...«Εχουμε κάποια επεισόδια, μια συμπλοκή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εχουμε 50-100 φυσιογνωμίες. Ποιοι είναι αυτοί από τα 5 εκατ. που μένουν στην Αθήνα;
    Για στασου ρε μεγαλε; Δεν φτανει που ζω στη ποντικουπολη και πεθαινω καθημερινα απο το νεφος και τα μεταλλαγμενα,θα με στοχοποιησεις κι'όλας; Και γιατι φωναζαμε να φγει ο Παπαδοπουλος τοτε; Αλλα πριν προλαβω να εκραγω,συμπληρωσε: "...Για να δεχθώ ότι δεν είναι από επαρχία;" Τωρα μαλιστα. Εισαι σωστος. Γιατι να μην ειναι μια γρια απο το Καστελοριζο,ενας απελπισμενος ψαρας απο την Γαυδο,ενας φλομωμενος εργατης απο την Μεγαλοπολη,η καποιος επισκεπτης απο το μουσειο Βρελη στα Γιεννενα;
    Ακομα: (για το τι πιθανοτητες δινει για την ανακαλυψη των δραστων): "...«Θα ήθελα τουλάχιστον για λόγους αβρότητας να το κάνετε 50%. Οι δικές μου πιθανότητες είναι σαφώς περισσότερες και σαφώς θα οδηγηθεί κάποιος στη δικαιοσύνη. Μπορεί να είναι αύριο, σε μια βδομάδα σε 10 μέρες.
    Μα νομιζω οτι στο κουπονι του ο ΟΠΑΠ το δινει 1.30. Το "χ",δηλαδη να βρεθουν οι μισοι δινει 4.50. και 9.00 το να μη βρεθει κανεις. Δεν ξερω αν πρεπει να τον ακουσουμε και να παιξουμε την μπομπιτσα που μας προτεινει η "μπατσος-bet". Δεν θελω να σας παρω στο λαιμο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. PALIKARIA KALISPERA.O DUSAN MAS AFISE XRONOUS ALLA H AEK EINAI PANTA EDO.AYTO METRAEI.
    TA ALLA EINAI MALAKIES GIA KATI TSOGLANIA TYPOU MIKE.RE MIXALAKI PIES TO GALA SOU KAI ANTE GAMISOU MAZI ME TIN XALKIDA SOU.OLO APILES EISAI SE KAPIOUS XARALAMPIDES EPIDI NOMIZEIS OTI SE PERNEI.MAS KANEIS ROMPES ME AYTI THN SYMPERIFORA SOY ESI KAI H PAREA SOY.ANTE NA FAS KAMIA GIALISTERI GIALISTERI.KAI NA KSEREIS OTI H XALKIDA EINAI MIKRI POLI.ME PIANEIS?
    RE XRISTAKI TI THELEIS DILADI NA ERTHOUN OI MPATSOI NA ME TSAKOSOUN EPEIDI MPOREI NA MIAZO ME KANENA APO TOUS TSAMPOUKADES?ASTOUS NA KANOUN KANENA XRONO STO PSAKSIMO.
    STEVEN TO KARAVI GERNEI H MOY FENETAI GIA TO BLOG LEO KAI SE XERETO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μα εγω τι λεω; Δεν ψαχνει κανεις. Ουδεις ασχολειται. Η υποθεση θεωρειται ληξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς NO NAME: ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ( αληθινά ). ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΡΝΕΙ; ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ; ΧΑΝΕΙ; ΥΣΤΕΡΕΙ; Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
    7000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ ΠΛΗΘΗ;
    ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; 10% ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΑ, ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΜΙΑ ΘΥΡΙΤΣΑ.
    ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.
    Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, για να ξανασυστηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. OTAN DEN SHMFONOUN ME TIS APOPSEIS EINAI TSOGLANIA KTL ETSI? E NA PAS NA GAMH8EIS ESY KAI O VATRAXO SOU ARKETA ME THN AHLIA TOU PALIOMPINE STHN AEK TELOS. KAI OPOIOS DEN GOUSTAREI TON POULO TA KOZIA ALAKSAN APO PROX8ES.... ANTE MAS ZALHSATE TA @@ ME TOUS YGEIOIS AEKTZIDES POU EINAI EINAI KAI KALA TO 95% THS AEK KAI STHN TELIKH TO TAXI PAEI ADEIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @Ανώνυμο με κεφαλαία
    Ποια κοζια άλλαξαν και δεν το πήραμε χαμπάρι;
    Δυστυχώς μόνο ο πρπονητής άλλαξε και αν νομίζεις θα δεις ουσιαστική διαφορά εισαι μακρια νυχτωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Ανώνυμο ( με κεφαλαία κι έξαλλο ): ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
    ( ΕΙΠΑΜΕ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ). ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΦΗ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ετσι, θα καταλαβουν οτι το δευτερο ονομα μου ειναι "εφη". Με μαρτυρησες!
    Λοιπον παιδια, δεν τρεχει τιποτα. Απλα τα εχω με καποια "εφη".
    Αλλα αφου δεν υπαρχει παυλα (-) αναμεσα στα δυο ονοματα,πρεπει να σας πω οτι αυτο ειναι το ονοματεπωνυμο μου. Χρηστος Εφη. Ειναι ο Εφης του Εφη. Ειναι ονοματα που κρατουν απ'την Ανατολη και παραμενουν στην δευτερη πτωση,την Γενικη (του) δηλωνοντας κτηση η κατοχη. π.χ. (του)Αρδιζογλου,Σουλειμανογλου,Γκετζογλου,Ιντζογλου κλπ. Οπως λεμε Παπαδοπουλου,Ξενοπουλου για τις γυναικες.
    Και αυτο δεν αφορουσε μονο τις γυναικες αλλα ολους τους υπηκοους εκεινης της-τοτε-αυτοκρατοριας οπου καποιοι ανηκαν σε καποιους και επρεπε να φαινεται και στο ονομα.
    Ειναι απο τα παραδοξα και αδικα, αλλα πραγματικα που κληρονομησαμε μετα απο 400 χρονια κατοχης. Μαζι με αυτα και την πολιτικη κουζινα βεβαια,το καζαν ντιπι, τον μπακλαβα και τα υπεροχα ανατολιτικα γλυκα,καθως και ενα φορτηγο λεξεις που μπασταρδευτικαν με την δικη μας. Ταμαμ;
    Οπως βεβαια και το περιφημο "οθωμανικο δικαιο" το οποιο εχει ιδη αρχισει να εφαρμοζεται στην ΑΕΚ και οποιος αντεξει.
    Αυτα.Και ελπιζουμε να πιασουμε κανενα "παρολι" σημερα. Καλη τυχη σε οσους εχουν παιξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς Χρήστο: Ετοίμασα το κείμενο του Σαββάτου ( ύμνος προς τον πούστη με αφορμή τον αντικαπνιστικό νόμο ) και την σημερινή ανάρτηση ( ΙΣΤΟΡΙΑ ). Πιστεύω να μην τρελαθούμε. ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΠΕ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΦΗ. ΕΙΠΑ, ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΛΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Θα την περιμενω με ενδιαφερον.
    Εχουμε να πουμε πολλα για το πουσταριο και την αυτοκρατορια του.
    Και ειδικα για αυτον τον τρυπιο-κυριολεκτικα και μεταφορικα-νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή