Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ

            Δεν ξέρω πόσοι διαβάσατε το κείμενο του Καραγιαννίδη της Κυριακής. Δεν θα το επαναλάβω φυσικά, αλλά μου δίνει αφορμή για την σημερινή ανάρτηση που αποτελεί βίαια διακοπή του συνειρμού μου. Βλέπετε είχα την ανάρτηση έτοιμη απο χθες για τον πυρηνικό πόλεμο, που θα την βάλω αύριο. Και την αφορμή την παίρνω, διότι αυτό το blog την Δευτέρα έφυγε στα ύψη. Τα σχόλια γίνανε 108, να υπολογίζετε τις επισκέψεις περίπου επι 50 σχεδόν καθημερινά, με μέση αναγνωσιμότητα 9 κείμενα σε κάθε unique επίσκεψη και μέσο χρόνο παραμονής περί τα 11 λεπτά. Φούλ εξωτερικό ( μέχρι και Σρι Λάνκα ) κι η Ελλάδα πουά με βάση τον  στατιστικό χαρακτήρα που μπορώ να δω. Το blog είναι επίτευγμα σας και δεν το παίζω μετριόφρων. Είμαι απο τους ανθρώπους που θεωρώ οτι η μετριοφροσύνη είναι προσόν των μετρίων.
           Ο Νικόλας λοιπόν - ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΤΑΜΕΙΟ" ΑΠΟ ΤΙΣ 24/09 για όσους ασχολούνται με το στοίχημα και της αντίστοιχης ζώνης του ΚΟΝΤΡΑ- έλεγε περιληπτικά : Μίλαγε με ένα σοβαρότατο άνθρωπο περί τα 65, δεν χρειάζεται να πω το όνομα του, κάνοντας τον καθημερινό ωριαιίο περίπατο του. Στο περίπτερο ο τύπος σταμάτησε κι αγόρασε μια οπαδική εφημερίδα. Την εφημερίδα της ομάδας του. Και ρωτάει ο Νίκος:
     - Γιατί παίρνεις αυτήν την φυλλάδα;  Κι απαντάει ο άλλος:
     - Διότι γουστάρω να διαβάζω μαλακίες για την ομάδα μου. Και η καλύτερη εφημερίδα για μένα, είναι αυτή που γράφει τις περισσότερες μαλακίες για το πάθος μου.
         Αυτά τα λέω για να βρούμε τους εαυτούς μας. Και να επανασυστηθούμε τώρα που to blog γίνεται ενός χρόνου ( παρά ένα μήνα ) και πλέον είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που μπαίνουν, διαβάζουν , κερδίζουν ή χάνουν, και δεν μιλάνε ή μιλάνε επώνυμα ή ανώνυμα. Και που λογικά δεν έχουν και δεν μπορούν να διαβάσουν κάποια σχόλια δικά μου ή των τακτικών γραφοδήμων ( δική μου λέξη για να δείξει την διαφορά με τα ΜΜΕ ) κι ίσως να αγνοούν δικαίως την ρότα του χώρου.
         ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ:
   - Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
   - ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
   - ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ¨Η ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.
  - Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ. ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ. ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
  - Ο ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΣΧΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.
  - ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΕΣ.
          Τέλος η Ασκητική. Ένα blog λοιπόν, μπορεί να πάρει δυο μορφές: ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ¨Η ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΚΟΠΟΥ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ. Ο ΑΝΤΙΣΚΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. Ο ΑΝΤΙΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ( Google ) EITE ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΠΛΑΣΙΕ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
        ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ¨Η ΤΑΛΕΝΤΟ ¨Η ΠΑΡΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΟΣΜΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΜΜΙΣΘΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΟΡΑΤΑ. ΕΔΩ, ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΞΟΔΕΥΩ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΥΡΙΟ Ή ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ.
        Και θα σας βάλω σε ένα τριπάκι. ΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΚΙ ΑΡΧΙΖΩ:
        Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ. ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΑ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.
     ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ.
      ΚΑΙ ΞΑΝΑ: ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ. ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΙΛΑΒΙΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΑ ΒΑΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΑ... ( συμπληρώστε ).
       ΓΙΑΤΙ; Διότι τα ΜΜΕ θέλουν πελάτες. Σαν ακροατές και σαν διαφημίσεις. ΛΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ; ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ Ή ΤΟ ΧΑΪΔΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ - ανεξάρτητα επιπέδου - ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΩΡΑ Ή ΤΟ ΣΚΟΡ;
       Κρατώ λοιπόν το blog, πιθανώς χάνοντας χρήματα - χρόνο σίγουρα -, ΟΠΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙΤΡΙΝΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ¨Η ΟΠΑΔΟΙ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΟΧΕΣ ¨Η ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ, τύπου "δεν σου κάθισε η κυρά", ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ¨Η ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΠΑΦΗ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ. ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
        ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.
        ΥΓ1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΠΛΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ, ΟΥΤΕ ΒΑΤΡΑΧΟ,  ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΥΓ2. ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, Ο ΝΟΜΟΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ. ΜΠΕΟΣ ΓΑΡ.
     ΥΓ3. ΛΕΤΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ¨Η ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΜΥΝΑΣ; ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
         ΥΓ4. ΕΓΩ ΤΑΒΛΙ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΔΟ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ  ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.
         ΥΓ5. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΩ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΑ. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΧΙ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΑΛΛΑ 45. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΑΒΙΑΣΤΑ ΛΑΘΗ. ΚΙ ΕΚΑΝΕ 49 ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ 37. ΒΕΒΑΙΑ, 2 ΣΟΥΤ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ KAΙ ΕΒΑΛΕ 2 ΓΚΟΛ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΟΚΑΡΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ;
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΑΛ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 0-3. ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ. ΚΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΝΑΡΧΑ. Ε, ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.


        

68 σχόλια:

  1. o mpeos ksigithike 4.500 eisitiria sti pronomiaki timi ton 20e!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορω να διαλεξω? Μεταξυ "αυτοκτονιας" και θανατικης ποινης,παιρνω το πρωτο,και να τον "αυτοκτονησω" με τα χερακια μου...
    Αυτο που εγραψε ο Καραγιαννιδης,ειναι η ουσια του θεματος,το μεδουλι του ΖΩΝΤΑΝΟΥ....Να ξεφυγει θελει ο καθενας απο την καθημερινοτητα του,οποτε δεν εχει προβλημα να διαβαζει ενα τανκερ παπαριες προκειμενου να νιωσει για λιγο ευχαριστα.Στα ΖΑ,αμα πεινανε ολη την μερα και το απογευμα τους πεταξεις ενα κοκκαλο,ειναι ευχαριστημενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Τ Ε Λ Ε Σ Ι Γ Ρ Α Φ Ο ...»

    Ανακοίνωση του συνδέσμου «ΠΑΤΗΣΙΑ club»




    - Δυστυχως γι άλλη μια φορά γίναμε μαρτυρες ενος προσχεδιασμένου εγκλήματος κατα της αγαπημενης μας ομαδας.Φαινεται οτι οι φοβοι που είχαμε απο τις αρχές της νεας ποδοσφαιρικης σεζον,για το οτι καποιοι δεν μας υπολογιζουν, δεν μας θελουν δυνατους και θελουν να μας ρημαξουν,επαληθευονται με τον πλεον πασιφανη τροπο μεσα απο τα "κουκουλακια οργια" της περασμενης Κυριακης στο ΟΑΚΑ. Ειναι δεδομενο πλεον οτι τα μηνυματα που μας εχει στειλει το κατεστημενο και τα αρμοδια οργανα του απο πολυ νωρις και παλι φετος, ειναι πολλα και

    ηχηρα αλλα συναμα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μας αφησουν ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.

    - Ειναι αληθεια οτι πολλες φορες στο παρελθον εχουμε ασκήσει εντονότατη κριτικη κι εχουμε βρεθει ουσιαστικα απεναντι απο τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επειδη ομως δεν ειμαστε προκατηλλημενοι με κανεναν και λειτουργουμε ΠΑΝΤΑ με γνωμονα το συμφερον της ΑΕΚ, οφειλουμε να αναγνωρισουμε τις φιλοτιμες προσπαθειες που καταβαλουν ο νυν προεδρος Σταυρος Αδαμιδης και η διοικηση, για να προασπισουν τα συμφεροντα της ΑΕΚ.Δυστυχως ομως φαινεται οτι καποιοι δεν τους υπολογιζουν καθολου,δεν τους φοβουνται και φυσικα δεν τους τρομαζουν

    οι οποιες ενεργειες τους γιατι οι "ιδιοκτητες" της ομαδας μας παραμενουν ΑΜΕΤΟΧΟΙ για ακομη μια φορα.Ειναι για γελια να μαθαινουμε οτι ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Παπας, εξοργιστηκε την κυριακη παρακολουθοντας το ματς απ την τηλεοραση... Ειναι απολυτως βεβαιο οτι οσες προσπαθειες κι αν κανει ο προεδρος της ΠΑΕ δεν θα εχουν το αποτελεσμα που ολοι θελουμε,αλλα θα πεφτουν στο κενο οσο δεν υπαρχει απο πισω του ΙΣΧΥΡΟ ιδιοκτησιακο καθεστως που να ποναει και να προστατευει τα συμφεροντα του συλλογου.

    - Κι επειδη αυτη η κατασταση που μαραζωνει την ομαδα μας τα τελευταια χρονια με αυξανομενους μαλιστα ρυθμους,τεινει να γινει μη αναστρεψιμη...πρεπει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να δοθει ενα ΤΕΛΟΣ!!!

    Δηλωνουμε κατηγορηματικα και προς πασα κατευθυνση, οτι απο δω και περα θα βρισκουν ΕΜΑΣ απεναντι στα δολια σχεδια και αποφασεις τους, που εχουν σκοπο να πληγωσουν τ ονομα και την ιστορια της ΑΕΚ για ακομη μια φορα.Καλουμε ολο τον κοσμο της ΑΕΚ σε επαγρυπνιση και συστρατευση για να μη βρουν προσφορο εδαφος οι μελλοντικοι "κουκουλακιδες". Μονο ενωμενοι,ΟΛΟΙ μια γροθια θα μπορεσουμε να εμποδισουμε τα νεα εγκληματα και τα σατανικα σχεδια αυτων που τα τελευταια χρονια ισοπεδωνουν την ΑΕΚ.Δινουμε το συνθημα τωρα: Η ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ

    ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!

    ΑΕΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!



    Παρα τις δυσκολες οικονομικες και μη συγκυριες ΕΜΕΙΣ ειμαστε ΕΔΩ!Και η νεα χρονια θα μας βρει ακομη πιο δυνατους γιατι ειναι προκληση γι μας τα δυσκολα.Εδω και 21 χρονια αγαπαμε μ ενα ιδιαιτερο ,δικο μας τροπο την ΑΕΚ.Δεν πουλαμε τις ιδεες μας,δεν παζαρευουμε τις θεσεις μας.Γι αυτο και δεν "χρωσταμε" σε κανενα,δεν μας "κραταει" κανεις απο πουθενα.Οσοι θελουν να γνωρισουν απο κοντα τη μαγεια του ΠΑΤΗΣΙΑ club Θα μας βρισκουν καθε μερα 7-10 μμ στο club.Πατησιων 331 εναντι Βασιλοπουλου(εισοδος απο Κυρου Αδωνι 1-3 2ος οροφος)τηλ 6983640810.

    Για επιστολες και σχολια στο mail μας patissiaclub@yahoo.gr

    Ο αγωνας συνεχιζεται...

    Υ.Γ.1 Καποιοι συνεχιζουν να βλεπουν μονο το "δεντρο"...μιας κι εχουν χασει εδω και πολυ καιρο το "δασος"!!!

    Υ.Γ.2 Διοργανωνουμε εκδρομη στο Βολο. Ολοι πρεπει να δωσουμε βροντερο παρον!

    Πληροφοριες στο τηλ. του club.

    ΑΕΚ First Love

    PATISSIA CLUB

    since 1989

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ανώνυμο: Γιατί μου το έστειλες αυτό; ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΙ;
    ΜΠΡΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ.
    ΠΑΛΙ ΑΓΩΝΑ; ΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΣ;
    ΡΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΑΠΕΞΩ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κανω μια παρενθεση...
    Εχουν μαζευτει οι φορτηγατζηδες και οι βυτιοφορεις εξω απο την βουλη και κανουν καθιστικη διαμαρτυρια.Κοιτανε και σε video-wall τι λεει ο καθε παπαρας μεσα στο μπουρδελο.
    Και αντε,φαγανε ενα φορτηγο σουβλακια,ηπιανε κι ενα βυτιο μπυρες ρευτηκανε σαν να κανουνε διπλογκαζιες 100 βυτια μαζι,και τι εγινε λεω εγω..
    Ρε αρχιδουκες,αφου θα το περασουν που θα το περασουν το ν/σ,για δεν κανετε μια κινηση να τους φυγουν μεσα στη βουλη τα χοντρα και τα ψιλα μαζι.Να σας θαυμασει ολη η Ελλαδα και να ειναι μαζι σας?
    Παρτε ρε τους τρακτορες και μπουκαρετε μεσα και μην αφησετε ουτε φεγγιτη ορθιο.Και πιαστε και μερικους και δεστε τους στο κουβουκλιο και καντε τους βολτα στην ΑΘΗΝΑ,σαν να ειναι τα ανθρωπακια της MICHELLEN...Καθειστε και κοιτατε τους και μετα θα λετε παλι οτι σας αδικησαν και για την πουτανα την κοινωνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. swstos , to idio skeftomouna

    ki an oxi sti vouli , as mpoukaroun sto alter pou einai pio eukolo kai einai kai dipla stin ethiki odo n' sto mega
    stous malakes pou tous vrizoun oli mera

    pio eukola katevenw sydagma me tous fortigatzides para me ta patisia yper vatraxou kai adamidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς όλους: Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΡΩΤΑΩ ΑΝ Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΩΤΗΣ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΑΝ Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ . ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΡΕ ΤΙ ΛΕΩ; ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΜΕ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΑΕΚ; Η ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς monegascos και Ανώνυμο ( γαμώτο πια ): ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ; ΤΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΔΑΝΕ; ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΑΤΖΗΔΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΚΕΦΤΗΑΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ;
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΑΥΤΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΜΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
    ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΖΑΜΙΑ. ΦΟΒΑΣΑΙ; ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΒΛΑΚΑ ΧΟΝΤΟΑΔΕΡΦΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ; ¨Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ; ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ; ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΤΙ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ Ο ΜΠΕΟΣ.ΜΙΑ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ.ΜΙΑ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΞΕΦΤΕΡΗΣ Ο ΜΙΣΟΓΛΩΣΣΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ?ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ. Ασχετο.ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ? Σχετικο.ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΧΥΝΑ ΔΥΟ ΚΟΥΒΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
    ΚΙ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΚΑΛΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απολογισμος του-μεχρι τωρα- εργου του blog αυτου,θετικοτατος.
    Ενας μπουσουλας χρειαζεται μονο,οπως αυτος απαρηθμειται στην παραπανω αναρτηση απο τον αρχισυμμοριτη bloger και φυγαμε ολοι μαζι με μοναδικο οπλο την ευθυτητα. Το οποιο οπλο, ειναι καταστρεπτικο εναντια στην υποκρισια και την πουστια.
    Σωστες η λαθος,εμπεριστατωμενες η οχι,ψυχραιμες η μη, οι αποψεις οφειλουν να ειναι πρωτα και πανω απο ολα ξεκαθαρες,σταρατες και χωρις διπλη αναγνωση. Και ειναι πολλοι που γραφουν-εκφραζονται-ετσι εδω.
    Αυτο εχει εκτιμηθει καθως φαινεται,οπως και η παντελεις ελειψη λογοκρισιας.
    Οπως και τα πικρα αναγνωσματα, η σχολια που συχνα πυκνα συναντουν μπροστα τους οι αναγνωστες του,οι οποιοι ειναι πολλοι πλεον. Και ολο και θα απλωνουν.
    Και η δυναμη αλλα και η συνεισφορα του χωρου αυτου,ειναι πανω απο αυτο που υπολογιζουμε.
    Αντε και εις ανωτερα.

    Τα αφηνουμε ομως αυτα,οπως και τα Κουκουλακεια και παμε βουρ στην ψυχολογια και την εσωτερικη προετοιμασια για το επομενο παιχνιδι,το Κυριακατικο ντερμπυ με τον Μπεο.
    Ναι,ξερω,ειναι μακρα ακομα,αλλα θελουμε και εμεις τον καιρο μας και τον χρονο μας να ετοιμαστουμε.Αλλωστε θα μας βαλουν σιγα-σιγα στο κλιμα και οι οποιες-και αναποφευκτες- μικρες η μεγαλες εξελιξεις στα θεματα της ομαδας το ενδιαμεσο 5ημερο διαστημα.
    Το οποιο ντερμπυ και εγω συμφωνω οτι ειναι 2. Αλλα οπως και να εχει,οσο σιγουρο και αν ειναι,ποτε δεν ξερεις πως θα ερθει η νικη αυτη-ναι,αν ερθει,σωστα- και τι αλλο θα συμβει πριν κατα την διαρκεια αλλα και μετα τον αγωνα.
    Δεν μας αφηνει λεπτο αυτη η ομαδα. Συνεχεια στην πριζα. Τα παντα να μοιαζουν διεκδικουμενα, ολα να ειναι υπο αμφισβητηση,τιποτα το σταθρο και δεδομενο,κανενα βημα σιγουρο,πουθενα ησυχια και ραθυμια,ολα στον αερα και ετοιμα να ερθουν τουμπα.
    (Και) γι'άυτο σ'αγαπαμε ρε ΑΕΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ηταν απο τους σοβαροτερους επιχειρηματιες της Αμερικης.Σιγα μην ερχοτανε στην ΑΕΚ.Την Ελλαδα μπορει και να την αγοραζε και η ΑΕΚ να ηταν μελος της KAPONE GROUP....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ta anonima einai dika mou
    kati paei strava me ti forma ypovolis kai den mporw na steilw allios kana duo meres twra

    sto volo ,osoi pane , elpizw na mpoune me ntou kai na mi parei frago o xodromalakas

    tin anakoinosi ton dusanofrouron tin psarepsa freskia apo to 365vatraxoimeres.gr giati exei polu intriga kai xavale mesa


    mixalis - xalkida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΣΗΛΙΑ?ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ?ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΗΣΗ?Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΧΤΗΤΗΣ ΟΣΟ ΤΟΝΕ ΓΑΜΑΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΣΟ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΓΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ανώνυμο: ΜΙΧΑΛΙΟ , ΔΕΝ ΜΙΓΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑ. ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΟ ΨΥΧΗ. ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς Χρήστο: αδερφέ, ξέρεις τι έχεις πετύχει; Τα -άκεια. Κι είσαι ένα βήμα πριν την αποστροφή, με τρομερή πένα και φοβερή παρέμβαση. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , αλλά κάποιοι παρεξηγούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξενύχτης Νομικάριος22 Σεπτεμβρίου, 2010 03:39

    steven στη χθεσινή ανάρτηση:ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-2-3-1 ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. Για να το πιάσουμε λίγο αυτό, πολύ σωστή κουβέντα!!
    Σχεδιάζει λοιπόν ο πολυνίκης τη φετινή ΑΕΚ πάνω σε αυτό το σύστημα. Πως παίζεται αυτό το σύστημα στις μέρες μας; Καταρχήν βάση του σύγχρονου ποδοσφαίρου, θα κουραστείτε να το διαβάζετε από μενα, είναι τα ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ!!Όποιος δε διαθέτει τα κατάλληλα αμυντικά χαφ, πολύ απλά ΣΧΟΛΑΣΕ! Επειδή μάλιστα το συγκεκριμένο σύστημα στηρίζεται σε ΔΥΟ μόνο αμυντικά χαφ, αυτά πρέπει να "τρώνε το γήπεδο" στην κυριολεξία, δηλαδή να είναι γρήγορα, όχι μόνο για να καλύπτουν χώρους, αλλά και για να ισοσταθμίζουν-τουλάχιστον- το πλεονέκτημα του αντιπάλου εκείνου, ο οποίος αγωνίζεται με τρία κεντρικά χαφ στον άξονα, όπως την Κυριακή ο Αστέρας, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΧΤΗ. Πρέπει να κάνουν χημεία μεταξύ τους, δηλαδή ο ένας να είναι πίτμπουλ ανήμερο και να χυμάει στον αντίπαλο κολλώντας επάνω του, ενώ ο άλλος να μπορεί επιπρόσθετα και να δίνει την πρώτη πάσα βγάζοντας την ομάδα μπροστά. Αυτονόητο ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πρέπει εκτός από "σφαίρες" να έχουν κλεψίματα, αφού στα κλεψίματα μπάλας βασίζεται όλο το σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα οποία διασφαλίζουν την υπεροχή στο κέντρο, όπου και κρίνεται ο αγώνας. Παραδείγματα επιτυχημένων διδύμων; Ντε Γιόνγκ, Φαν Μπόμελ (Εθνική Ολλανδίας), αλλά και στα καθ΄ημάς Βιτόλο, Γκαρσία (ΠΑΟΚ) και πρόσφατα Καρντόσο, Ντιέ(Καβάλα), όλοι σε 4 2 3 1.Μάλιστα σε μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ, τα αμυντικά χαφ πρέπει να είναι πρώτης διαλογής, αφού η ΑΕΚ καλείται στο κωλοπρωτάθλημά μας να παίξει στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατοχής μπάλας, πρέπει δηλαδή τα αμυντικά χαφ να έχουν γρήγορες επιστροφές και να μην κινούνται μόνο κάθετα, αλλά να διαθέτουν και τη λεγόμενη διαγώνια κίνηση, μεταξύ του πλάγιου μπακ και του πλάγιου χαφ, για να αποτρέπουν, όσο αυτό είναι δυνατόν, τον κίνδυνο να δεχτούμε κάθετο ποδόσφαιρο και να βγουν οι αντίπαλοι κυνηγοί στο ένας μ΄έναν με τα σέντερ μπακ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς ξενύχτη Νομικάριο: Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τον Καρντοσο γιατι δεν τον ηθελαν στην ΑΕΚ?
    Κουιζ,για να δουμε ποιος θα δει το δεντρο,το ενα και μοναδικο,χωρις δασος απο πισω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξενύχτης Νομικάριος22 Σεπτεμβρίου, 2010 04:12

    O Σέρβος λοιπόν σε ρεσιτάλ ανευθυνότητας σχεδιάζει την ΑΕΚ πάνω στο εν λόγω σύστημα, όταν το μοναδικό χαφ που μπορεί να υπηρετήσει το 4 2 3 1 είναι ο (φετινός) Μάκος. Ο Καφές ως γνωστόν δεν είναι αμυντικό χαφ, ο Γκέντσογλου πιο σοφτ και από...βιτάμ, αμφότεροι πολύ αργοί και μόνο κινούμενοι κάθετα, ενώ ο Μπάγεβιτς έφαγε τους Πελετιέρι, Ρίκκα, Ενσαλίβα, Γιαχάγια, οι οποίοι στην τελική ήταν πραγματικά αμυντικά χαφ, καλά ή μέτρια, απορφανίζοντας έτσι την ομάδα από εναλλακτικές έστω λύσεις. Έχω πειστεί ότι ο Ντούσαν είναι ξένος πλέον ως προς την εξέλιξη του ποδοσφαίρου και αξιώνει από τα αμυντικά χαφ του να έχουν τεχνική κατάρτιση, προσόν που είναι βέβαια ευπρόσδεκτο, αλλά ΕΛΑΣΣΟΝ για τη θέση, ενώ αντίθετα βασίζεται σε αργούς κόφτες που ξέρουν... κάποια μπάλα, οι οποίοι όμως δε μπορούν, μοιραία, να ανταποκριθούν στο νευραλγικό ρόλο τους, γι΄ αυτό και οι αντίπαλοι παίχτες, όταν παίζουν κόντρα στο μπουλούκι του πρίγκηπα, μεταμορφώνονται σε δεινοί σουτέρ (Τσίγκας, Αράς, Φορτούνης), αφού ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΑΝΕ!!Τα εγκλήματα όμως του πρίγκηπα συνεχίστηκαν και το καλοκαίρι: - Αφού βρε αδερφέ θέλεις να παίξεις αυτό το σύστημα (4 2 3 1), γιατί παίρνεις τον Ντιόπ, ο οποίος λόγω ύψους και μόνο (1,92) είναι ακατάλληλος να σταθεί σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σύστημα με δύο μόνο αμυντικά χαφ και ταυτόχρονα σνομπάρεις,αντί να απαιτήσεις τον ελεύθερο Καρντόσο, συνομήλικο του Πάπα, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ο οποίος στην πρώτη συμμετοχή του(!!) με την Καβάλα το Σάββατο άφησε έγκυες τις βαζελίνες;Ή μήπως ο...Καφεδάκος, πάνω στον οποίον έχεις χτίσει για δεύτερη χρονιά την ομάδα ξέρει περισσότερη μπάλα; Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΣΕ 4 3 3 ΕΙΤΕ ΣΕ 4 3 1 2 (ρόμβο), ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!!Και μιλάμε ότι ο άνθρωπος κλείνει σε λίγο τρία χρόνια στον πάγκο και τα γκολ συνεχίζουν να μας τα ρίχνουν βροχή όλοι οι μικροί!Καμια (αισθητή) βελτίωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξενύχτης Νομικάριος22 Σεπτεμβρίου, 2010 04:48

    Έχω πλέον όμως πειστεί και για κάτι άλλο, εξίσου ολέθριο:Ο Μπάγεβιτς, ζώντας ακόμα στη δεκαετία του 90΄, θεωρεί ότι το 4 2 3 1 εξακολουθεί να είναι παραλλαγή του 4 4 2. ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΛΗΘΕΣΤΕΡΟΝ! Βάση του σύγχρονου ποδσφαίρου, βάση όλων των ομάδων που πήραν τίτλους μετά το 2004, όταν και ο Μουρίνιο ΑΛΛΑΞΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, είναι το 4 3 3 ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!Κι αυτό το γράφω όχι θεωρητικά, αλλά γιατί έχει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για την ομάδα: Αυτό φαίνεται κυρίως στο γεγονός ότι έχει δώσει ρόλο δεκαριού στον Λύμπε(!!), φυσικά υπό τις επευφημίες είτε άσχετων κωλορεπόρτερ της ομάδας μας (π.χ. Καζαντζόγλου) είτε των αγαπητικών του, αφού στην Ελλάδα υπάρχει και ομάδα ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ. Πως λέμε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κ.τ.λ.;Εγώ όμως μιλώ με επιχειρήματα, κι αν πήγαινε καλά, θα τον στήριζα με την ψυχή μου! Το 4 2 3 1 απαιτεί στην τριάδα μπροστά στη μέση ένα σύγχρονο δεκάρι (αρχετυπικό σύγχρονο δεκάρι ο Σνάιντερ), ο οποίος δε θα κόβει μόνο στην περιοχή ως δεύτερος επιθετικός, για να σκοράρει, πράγμα εξάλλου που κάνει ο Λύμπε, αλλά θα είναι κουμανταδόρος, θα γυρνάει εν ανάγκη και πίσω από τη σέντρα, για να κάνει παιχνίδι, θα αυξομειώνει το ρυθμό της ομάδας, θα παίζει κάθετα με το σέντερ φορ και θα σπάει τη μπάλα στους εξτρέμ και (προσέξτε!!), όταν η ομάδα χάνει τη μπάλα και περνάει σε θέση άμυνας, ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ (το 4 3 3 που λέγαμε!). ΤΟ 4 2 3 1 ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ 4 3 3 ΚΑΙ ΜΟΝΟ!Φυσικά ο Λύμπε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΡΙ, πόσο μάλλον σύγχρονο, και μάλιστα στα γεράματα, αφού είναι φοβερά αργός, δε μπορεί να βγει στα πλάγια, ενώ δε μπορεί να κατεβαίνει χαμηλά, όταν αυτό είναι απαραίτητο, είτε για να κάνει παιχνίδι είτε για να μπει τρίτος στους κόφτες και να κάνει τριάδα. Ο Μπάγεβιτς όμως περιφρονώντας βασικές σταθερές του μοντέρνου ποδοσφαίρου έδωσε το ρόλο αυτό αβασάνιστα στον Λυμπερόπουλο και θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα! Μετά από όλα αυτά και με τέτοιο άξονα καταλαβαίνετε γιατί τα ρουφάμε δυο δυο τα γκολάκια και γιατί ΟΛΟΙ μας πλακώνουν στα σουτ!Χωρίς άξονα αδέλφια είσαι τελειωμένος, ακόμα και στο χαμηλό επίπεδο της Σούπερ Λίγκας!Ο μοναδικός που μπορεί να παίξει το ρόλο του δεκαριού στην ΑΕΚ, έστω και σε χαμηλό επίπεδο, αφού είναι αργός και τσαρλατάνος, είναι ο...Γκερέιρο, και μάλιστα ιδίως σε ρόμβο, προκειμένου να έχει στήριξη πίσω του από τρία κεντρικά χαφ, για να μη μας τρυπάει ο κάθε τυχάρπαστος, όπως τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξενύχτης Νομικάριος22 Σεπτεμβρίου, 2010 05:15

    Επιπρόσθετη απόδειξη του ότι ο Πρίγκηπας παρανοεί το 4 2 3 1 και το θεωρεί παραλλαγή του παρωχημένου 4 4 2 στην ευθεία είναι και το γεγονός ότι απαιτεί από τους πλάγιους κυνηγούς να μην συγκλίνουν, αλλά να πλαγιοκοπούν, όπως ακριβώς στο πατροπαράδοτο 4 4 2. Γι΄ αυτό και έβαλε στην ενδεκάδα τον άτεχνο για ΑΕΚ Μπέρνς, αφού ο Λεονάρντο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΤΡΕΜ, ενώ έχω επανειλημμένα τονίσει ότι η εντολή στο Σκόκο να μην συγκλίνει ουσιαστικά ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, αφού στη γραμμή ούτε σκοράρει ούτε γίνεται καν δεύτερος επιθετικός, όπως απαιτείται από τον έναν τουλάχιστον ακραίο κυνηγό στο 4 2 3 1. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η ΑΕΚ να είναι αμυντικά...Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ επιθετικά, μολονότι αγωνίζεται με τέσσερις επιθετικούς (και μόλις το ρουφήξουμε συχνά με πέντε), ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, αφού αυτό μετράει, για να απειλήσεις και να ξεκλειδώσεις άμυνες.Γι΄αυτό και γκρινιάζει(σωστά) ο φίλος μου ο steven, αφού στην περιοχή ο μόνος που βρίσκεται είναι ο Ράφικ. Πίσω από το φορμάρισμα όμως του Αλγερινού και το σκοράρισμα κρύβεται και μια επιθετική δυσλειτουργία της ομάδας, αφού ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δε μπορεί να παίρνει γκολ μόνο από τον σεντερ φορ της, αλλά πρέπει να επιδιώκει με τακτική και μεθοδικά να παίρνει γκολ από πολλούς και διαφορετικούς παίχτες της.
    Φυσικά ο Μπάγεβιτς έχει κάνει και (λίγα) καλά, όμως είναι στην ομάδα τρία χρόνια σχεδόν και δεν έχει παρουσιάσει κανένα ξεκάθαρο πλάνο. Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε πάρει πόδι, αφού και φέτος η ομάδα παρουσιάζει βασικά τα περσινά κουσούρια, για τα οποία σας έγραφα από εποχές...Αυστραλίας. Κι από τον Μπάγεβιτς έχουμε απαιτήσεις, δεν είναι Κωστένογλου ούτε Κωφίδης. Θα επανέλθω με προτάσεις για βελτίωση της ομάδας, όσο είναι ακόμα νωρίς κι όσο αυτή είναι δυνατή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΞΕΝΥΧΤΗ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ Κ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ..

    ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..

    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. νομικαριε διαφωνω μαζι σου.
    Ο καρντοσο ειναι το μεγαλυτερο ταγαρι που εχω δει
    μονο ξυλο.ε οχι και ξερει περισσοτερη μπαλα απο τον καφε.
    Ο σκοκο δεν εχει θεσει παρα μονο στο αργεντινικο ποδοσφαιρο. δηλαδη οπου θελω παιζω. οποτε καλα κανει ο βατραχος και προσπαθει να τον κανει ακραιο εξαλλου οτι κανει η ομαδα το κανει απο αυτον οταν αρχιζει και παιζει εξτρεμ και κοβει σωστα την μπαλα. να μην συγκλινει του λενε οταν κανουμε επιθεση για να ανοιγει ο αντιπαλος. στο μαρκαρισμα παντα το χαφ κανει και τα δυο και συγκλινει και ανοιγει.
    οσο για τα συστηματα αυτα ειναι για τους ασχετους απο μπαλα.
    εχεις δυναμη? εχεις αντοχη? εχεις νευρο? εχεις λιγη, οχι πολλη, τεχνη? αν τα εχεις αυτα εχεις ομαδα.το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας ειναι οτι η αμυνα παιζει πολυ πισω γιατι ειναι αργη και φοβουνται το πατσαβουριασμα το δικο τους και των χαφ. οποτε κανουν συνεχεια βαθος.οταν κανεις ομως βαθος και δεν βγαινεις παει το κεντρο το εχασαν το 2 αμυντικα χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΙΣΩΣ ΛΕΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΑΜ.ΧΑΦ Ο ΜΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Κ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ..Ο ΝΤΙΟΠ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4-3-3 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΒΑΣΙΚΟΣ..
    ΑΡΙΣΤ.ΜΠΑΚ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΓΟ..ΔΛΔ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤ.ΜΠΑΚ
    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ.
    ΣΤΑ ΑΜ.ΧΑΦ ΤΟΝ 33ΧΡΟΝΟ ΝΤΙΟΠ , ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΟ..
    ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΛΥΜΠΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Κ Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΔΑ ΝΑ ΠΑΙΣΤΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..
    ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ , ΜΠΕΡΝΣ Κ ΣΚΟΚΟ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ..
    Ο ΕΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...Η΄ ΚΛΑΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προς νομικαριος
    γιαχαχια, πελετιερι, ενσαλιβα και ρικα
    αυτα ειναι αμυντικα χαφ? σου επαιξε κανενας απο αυτους στην ομαδα? και ο καρντοσο περυσι ηταν ο χειροτερος παιχτης της τριπολης και φετος ποιος τον ζητησε>? τελευταια στιγμη πηγε στην καβαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΜ.ΧΑΦ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..ΚΑΛΑ Η΄ ΜΕΤΡΙΑ Η' ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ..

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ..ΑΝ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. pros thomas
    ο πελετιερι με 25000000 ευρω ρητρα να τον κρατησουν λιγο δυσκολο
    αφου δεν ειναι παιχταραδες τι να τους κανουμε ? ειναι καλυτεροι απο αυτους που εχουμε? αν ηθελαν καποιον με τα παραπανω χαρακτηριστικα ασ επαιρναν τον ουρουγουανο Ριος που τον ειδαμε και στον μουντιαλ
    μετριοτητες η ομαδα εχει πολλους δεν θελει αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΡΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΩΣΑΜΕ 1500000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΚΟ Κ ΓΙΑΧΙΤΣ..ΤΕΣΠΑ..
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Η΄ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ 15 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ..ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ..ΕΔΩ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γιατι ο πελετιερι ειναι καλυτερος απο τον μακο?
    αμα εισαι μαγκας πληρωσε και τους 15 μανατζερς και παρτον αφου τον εχεις αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ? ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ?
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς dimitri: Αδερφέ, ο προπονητής του futsal μου έστειλε μήνυμα για ένα φιλικό σήμερα στην Αγία Παρασκευή - δεν μπορώ να πάω - κι οτι μέχρι το ΣΚ θα τηλεφωνηθούμε για συνάντηση και για τα διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Γνώμη μου είναι οτι ο Γιάχιτς πρέπει να φύγει απο δεξί μπακ και να πάει στο κέντρο. Πώς το βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΤΗΒΕΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ..

    ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΦ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟ 4-3-3 ΜΕ ΝΤΙΟΠ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Κ 2 ΕΚ ΤΩΝ ΜΑΚΟ,ΚΑΦΕ,ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ,ΓΙΑΧΙΤΣ.

    5 ΜΕΤΡΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Πράγματι είναι επιρρεπής αλλά σε κάποια παιχνίδια πέρσι βοήθησε πολύ διότι βλέπει γήπεδο κι ανοίγει πάσες. Είναι και σκληρός παικτης. Δεξί μπακ πάντως, χάνεται και αυτός και η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΣ..ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ..Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟΣ Κ Ο ΜΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟΥ ...
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ..ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Κώστα
    Αγαπητέ τα αμυντικά χαφ τύπου Ενσαλίβα,Ρίκα είναι ''λίγοι''για την ΑΕΚ.Για τον Πελετιέρη να ξέρεις ότι ο Ντούσαν ήθελε να τον κρατήσει αλλά το ποσό αγοράς ήταν απαγορευτικό για μας.Οι αργεντίνοι πίστευαν ότι θα τον κτυπούσε ο Ολυμπιακός.Ο Γιαχάγια αποριφθηκε και από Παοκ και απο γαύρο.Εκανε μια καλή χρονιά στην Καρδίτσα σε΄κατηγορία με λιγότερες απαιτήσεις αλλά στην Α κατηγ. πέρα των σωματικών προσόντων θέλει και λίγο μυαλό για να παίξεις,με καταλαβαίνεις ελπίζω.Για Καρντόζο τι να πω,κουτσάλογο με μια κακή σεζόν πέρυσι και όπως αναφέρει ο dimitri αν και ελευθερος δεν τον ζήτησε κανείς στις μεταγραφές.
    Για τα συστήματα που λες καλά είναι στην θεωρία.Στην πράξη μέσα στον αγώνα και ειδικά όταν είσαι πίσω στο σκορ οι παίχτες δεν ακούνε τίποτα και συνήθως δεν κρατάνε τις θέσεις τους.Εκτος να είναι Γερμανοί.Για αυτοματισμούς οι οποίοι δεν χρειάζονται σκέψη στην ώρα του αγώνα θα μπορούσα να συμφωνήσω κατα ένα ποσοστό,αν και με τις Σέρρες και με τους κροάτες είχαμε αρκετούς.Χημεία μας λείπει σαν ομάδα όμως με τρίτες και τέταρτες επιλογές παιχτων μην περιμένεις και πολλά,αγοράζεις παίχτες τύπου Ντατόμο.
    Κώστα μου καλά τα λες σε κάποια σημεία αλλά όταν και αν πέσει χρήμα στην ομάδα θα δεις ότι θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας και οι προβληματισμοί μας για τα συστήματα και τα κενά στο ρόστερ.ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΒΡΑΚΑΚΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κάκος λοιπών...
    Επίδειξη εξουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Την τιμητική του στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel είχε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος πήγε σε εργαστήρι κατασκευής Tattoo, όπου τον πέτυχε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού με τη σύντροφό του.
    Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ πήγε να «χτυπήσει» καινούργιο τατουάζ με τη σύντροφό του, Βάσω Βιλέγκα (μοντέλο που έγινε γνωστό από reality), και τον εντόπισαν οι ρεπόρτερ του γνωστού τηλεοπτικού σταθμού.
    Εικάζεται πάντως πως τις... κάμερες δεν τις ειδοποίησε ο ίδιος αλλά η σύντροφός του.

    Σωστά καποιοι απορούν γιατί δεν παίζει ενδεκαδάτος ο Γκεντζο.Το παλικάρι σκέφτεται με το ''αλλο''κεφάλι και μάλλον θα μείνει κι αυτός ταλέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έπειτα από επικοινωνία της ΕΠΟ με την πολιτεία, αποφασίστηκε οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ελλάδα να λογίζονται από τώρα και στο εξής ως κοινοτικοί.

    Μετά το φτηνό εργατικό δυναμικό της οικοδομής ήρθε η ώρα γι αυτό του ποδοσφαίρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Σεπτεμβρίου, 2010 18:33

    ωωωωχ, μου μυρίζει φάση "σασουλίνι" και με τον γκέντζο...πάει κι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο μπαγιεβιτς φταιει για τις καμερες του star διοτι απο ρεπορταζ που εχω κανει μεσα απο τον χωρο της original εστειλε τις καμερες για να εκθεσει τον γκεντζογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ22 Σεπτεμβρίου, 2010 19:06

    εχω καιρο να μπω στο blog. καλοκαιρι και δουλεια με αποροφησαν και ψιλοεξαφανιστικα.με χαρα μου βλεπω οτι οι γραφοντες αυξηθηκαν κατα πολλοι.αληθειαν ΣΤΗΒΕΝ ποτε προλαβενεις να τα βγαζεις περα με ολους δεν μπορω να καταλαβω.τωρα σε αγωνιστικο ειπεδο,εγω νομιζω οτι η ομαδα ειναι καλητερη απο περησι και ποιο δουλεμενη σε σχεση με τους υπολοιποους μνηστηρες.και το ενστικτο μου μου λεει πρωταθλημα οσο και αν πολλοι νομιζουν το αντιθετο.οσο για το συστημα που παιζει η ομαδα θελει 5-6 αγωνες και μετα θα βγαζει ματια.και ασ μην κρηνουμε ευκολα την δουλεια του προπονητη οταν οι περισοτεροι απο εμασ δεν εχουν αγωνιστει ουτε ενα ημιχρονο σε επισημο ματσ τοπικου πρωταθληματος.προσωπικα εχω παιξει τουλαχιστον 400 επισημα ματς ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου και θεωρω οτι εχω μια εμπειρια απο μπαλα .για αυτο λοιπον ασ μην κρινουμε ευκολα τον μπαγιεβιτς στην δουλεια μου.ασ κριθει απο τα αποτελεσματα του τον δεκεμβριο,και τοτε τα ξαναλεμε.μεγαλη υποθεση η ελληνοποιηση τησ ομαδας και οι δελλας λημπε εχουν δωσει αλλη υποσταση στο αγωνιστικο πρφιλ της ομαδας.αυτα σε πρωτη φαση και θα ξαναεπανερθω με σχωλιο για ΟRIGINAL και ΧΧ μετον οποιο ειχα ολιγολεπτη ομιλια πριν το ματσ με χαιντουκ,και η πρωτη μου εντηπωση ηταν παρα πολλη καλη.αφτα προς το παρων και τα λεμε λειαν συντομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. aston 6-7 sezon akoma na psithei sto pago

    re ti travame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΑΕΚ ΤΗΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΟΙ : ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΚΟΣ Κ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Καλώς τον. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΛΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΥΤΙ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ; ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΙ THOMAS SILLYWIZARD: Για μένα ο Κάκος είναι ο κορυφαίος διαιτητής μας. ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ. ΑΣΠΙΔΑ ΜΠΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ..ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ..

    ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ..
    ΒΓΗΚΕ Κ Ο ΜΠΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ.Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΙΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ 15 ΟΜΑΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: Ξέχασες τον Γιδόπουλο, τον Κούγια, τον Κωνσταντόπουλο, τον Ψωμιάδη, τον Καλογιάννη, τον θεοδωρίδη, τον Κιντή και καμιά διακοσαριά άλλους.
    Δεν πιστεύω οτι ο Κάκος θα εκτεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. steven είπε...
    ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: Ξέχασες τον Γιδόπουλο, τον Κούγια, τον Κωνσταντόπουλο, τον Ψωμιάδη, τον Καλογιάννη, τον θεοδωρίδη, τον Κιντή και καμιά διακοσαριά άλλους.
    Δεν πιστεύω οτι ο Κάκος θα εκτεθεί.
    -----------------

    apo tin alli den exei na fovithei kai kati an ektethei

    siga ton adamidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Σεπτεμβρίου, 2010 20:41

    Εγώ πιστεύω ότι θα εκτεθεί από την ανάποδη. Προβλέπω μπενάλτυ σότο υπέρ ΑΕΚ. Και μετά οοοοολοι στον ίδιο τορβά με τους τσάτσους του λιμανιού και του παλατιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΙΩΡΓΗ ΓΑΡΑΤΖΕΟ
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ.ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΣΤΡΌΓΓΥΛΗ Η ΓΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Ανώνυμο: Μα αυτό είπα. Αν είσαι κορυφαίος, πόσοι να τον πουν εγκάθετο; Άσε τον Αδαμίδη. ΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ, ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ; ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΦΥΡΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ. Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ -προτείνω Κυριακή - που ο Κάκος θα είναι απασχολημένος σε κάποιο γήπεδο, τότε μπορεί να σφυράει ο δεύτερος κορυφαίος που έχουμε.
    ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΣΤΕΛ ( ίδια γεύση ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    άκου τώρα όνομα για τον κορυφάιο της χώρας. Κάκος. Σκέψου να αλλάξουν οι τόνοι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ; ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΌΤΑΝ " ο κακός". ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΝΟ ΜΩΡΑΪΤΙΝΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Γιώργη: Και γαμώτο, τι θα πει πέναλτυ σότο; ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ;
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΟ OFF-SIGHT. AYTA ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ. Η ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 6 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΟΥΕΦΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ SOCCER ΘΑ ΓΙΝΕΙ FOOTBALL ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΛΙ. ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: Ο ΜΠΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΟΚΤΩΜΙΣΗ.
    ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΙΑ, ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ. ΜΕΤΑ ΔΡΟΜΟ.
    ΝΑΙ, Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ22 Σεπτεμβρίου, 2010 21:33

    δυσκολο, γιατι η ωρα επιστροφης ειναι πολλη αργα για φαγητο λογικα αυριο θα ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπερα σε ολους.
    Διαβασα τα σχολια του Γαρατζεου και ομολογω,εκτος απο μη λανθασμενες οι περισσοτερες παρατηρησεις του,ειναι περαν του δεοντος για την ΑΕΚ. Και μαλλον για το ποδοσφαιρο γενικοτερα.
    Τα συστηματα,ειναι μεχρι ενος σημειου,και υπαρχουν ισα-ισα για να δικαιολογειται η θεση του προπονητη.
    Ακροτατη αποδειξη η Μπαρτσα,οπου κανεις δεν ξερει τι συστημα ακολουθει. Γιατι πολυ απλα δεν ακολουθει κανενα.
    Δεν τα ξερω τα 4-3-2-1, 3-4-2-1, 2-3-4--1, 5-1-1-1-1-1 η 28-12-15,4-+3=23 _45.συνυμιτονο του 4 επι την τετραγωνικη ριζα του 46,εχομεν το γινομενο το οποιο δια της απλουστευτικης μεθοδου,και διερχομενοι εκ της διαυλους των ως εχουν ανωτερω αριθμων υποπολλαπλασιων του γινομενου δια της τιαυτης υποβοσκουσης συνιστωσας παραγωμεν το αποτελεσμα...κλπ-κλπ.
    Το ποδοσφαιρο ειναι απλο. Ειναι αλανιαρικο.Δηλαδη της αλανας. Τα υπολοιπα ειναι καρυκευματα,που τις περισσοτερες φορες το φαγιτο το χαλανε.
    Αν ειχαμε ενα τουλαχιστον πολυ καλο παικτη σε καθε γραμμη-και οι γραμμες ειναι τρεις και οχι τριανταοχτω οπως λενε τα "συστηματα" τοτε τα πραγματα θα ηαν απλουστερα και καλυτερα. Δεν τους εχουμε και ετσι κανουμε αλχημειες. Και περιμενουμε καποιο Γκετσογλου να τελειωσει το τατουαζ του, η καποιο γυφτακι απο την Βραζιλια να παψει να τρεμει,η να αγοραζουμε "πολυεργαλεια" τυπου Πατσατζογλου, σαν παικτη πασπαρτου. Και δεν αγοραζουμε "Ελβετικους" σουγιαδες απο το Μοναστηρακι καλυτερα; Τρυπας,βιδωνεις,κοβεις,ανοιγεις αλλα και ξυνεις οτι θελεις, με 2 ευρω.
    Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα.

    Οσο για τον Κακο,ασφαλως και ειναι καλος διαιτητης.Και γι'αυτο τον ορισαν αλλωστε.
    Και δεν εννοω οτι μετανοιωσαν και μας δινουν τα καλυτερα υλικα. Απλα ειπαν " Ασ'τους μωρε. Δως'τους τον Κακο να ξεμπερδευουμε για τουτη την Κυριακη και αν ειμαστε στις θεσεις μας και δεν εχει γινει καμια πτωχευση η τιποτα εκλογες μεχρι την μεθεπομενη,τους οριζουμε παλι καποιον τυχαρπαστο δικο μας και "καθαριζουμε".
    Ο Κολινα απο την πλατεια Λιστων, λοιπον.
    Αντε να δουμε.
    Παντως,οντως με την ιδια περιπου σειρα ειχαμε εσφαχθει και περσι. Με εξαιρεση τον Δαλουκα που μας τον πηραν αφου ηταν απαραιτητος αλλου. Δυο ποδια,δυο χερια εχουν και αυτοι. Τι να πρωτοκανουνε. Το βραδυ "δυσκολα τηλεφωνα", απειλες. Και με το ξημερωμα και το μεσημερακι με τον αγωνα μπινελικια και βρισιδια. Και το βραδυ παλι τα ιδια. Και φτου και απ'την αρχη.
    Πολυ ωραιο χομπυ για μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αναμεσα στα αρκετα-απο βιαστικη πληκτρολογηση-λαθη,εγραψα την περιωνυμη πλατεια της Κερκυρας "Λιστων" και οχι "Λιστον" οπως ειναι το σωστο.
    Μη παρεξηγηθουνε και οι Κερκυραιοι, οι οποιοι ειναι γνωστο ποσο λιτοι,απεριτοι, αφιλοχρηματοι και ανυστεροβουλοι ειναι οι περισσοτεροι.
    Χωρια που δεν γνωριζουν το συμφερον τους,τοσο,που μπορει καποιος να τους πιασει "κωτσο" στο λεπτο.
    Καλοκαρδοι.Και ανοιχτοχεριδες. Κιμπαριδες,οχι αστεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ Steven

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΗ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ?ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΤΕΡΑΣ?ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Ο ΜΠΕΟΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΜΕΣΑ. ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΚΑΒΛΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ 2004 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΝΩΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΙΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΗ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Χρήστο: Βρε είσαι απίθανος ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΕΝΝΑ ( δηλαδή μυαλό ). ΠΟΣΟ ΒΙΔΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΕ ΠΗΓΑΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΩ, ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ. ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΙΑΡΙΚΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ( ΣΙΚ ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
    ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ. Ο ΜΕΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ( μιλάω στο γήπεδο ), επειδη με ενοχλεί σαν αντίπαλος, ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ "ΔΗΘΕΝ" ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΩ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΜΟ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
    Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΚΟΪΚΟΕΤΣΕΑ. Ο ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
    Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΠΕ: " ΠΑΡΚΑΡΑ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ". ΑΛΑΝΑ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Η ΚΑΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΞΕΙ.
    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΠΟΣΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΣ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΟΥΛ.
    ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ. ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΑΟΥΛ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ.
    ΡΕ ΦΟΡΛΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΡ ΠΛΕΪ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΡΑΖΕΙ " ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ."
    " ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ" , ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΓΚΕΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΠΑΡΤΕΝΕΡ. ΒΡΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ Η ΟΧΙ;
    ΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: Είπα κάτι. Φοβάμαι οτι θα δικαιωθώ. ΓΙΑΤΙ ( αν αυτό ρωτάς ); ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, πέρα απο τα κείμενα μου: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΦΕΛΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ; ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΓΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ;
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΣΤΡΑΤΕΥΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.
    ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Η ΣΤΑ ΜΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ( τελείωσε κι αυτός μετά το δέσιμο που έγινε στον Βγενόπουλο- αύριο θα τα διαβάσεις αυτά για το κακούργημα ) ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΚΙ ΑΠΛΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΡΕΜΕΤΖΑ. ΚΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ; ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ; ΠΟΣΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ; Πού θα πάνε όλα τα λοιμα;
    ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ, ΚΙ ΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ , που δεν έχει μπλεχτει πουθενά και μου φωνάζει για το blog, ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ.
    KAI TO BAROMETRO EINAI PANTA TO ALLO FYLO. ( eides pws grafei to paidi ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!

    ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΑΙΤ,ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Ανώνυμο ( εσύ με την ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ): ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΤΗΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ. ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΖΑΛΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΑΣΠΙΡΙΝΗ. ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @STEVEN

    ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προτιμουμε το αρχεγονο ποδοσφαιρο.
    Μαραντονα και οχι την αδρφαρα Κρ. Ροναλντο.Την τιτικα.
    Καλος και ο Μεσι,αλλα για το τσιρκο.Οταν πρεπει να μπει ο χαρακτηρας μπροστα στα δυσκολα και "βαρια" παιχνιδια κανει στην ακρη. Αυτο ειναι χαμστερακι,οχι κατι αλλο. Μου αρεσει να τον βλεπω. Επαναλαμβανω,για να μη παρεξγηθω. Ασφαλως και ξερει μπαλα. Αλλα εκει που περιμενω την υπερβαση-στο μουντιαλ ας πουμε- κανει στην ακρη. Μαζευεται. Και μου κλαις μαλιστα που σε τραυματισανε; Τι λες ρε ποκοπικο;
    Τα παπαρια μερανε στο γηπεδο. Απο αυτα που εχουν οι κατ'εξοχην μεγαλοι παικτες. Και οχι οι διασκεδαστες των (τηλε)θεατων.
    Αυτος που παιρνει το παιχνιδι και την υποθεση νικη η προκριση, επανω του.
    Να μη πουμε για Μαραντονα. Ακομα και για Πελε ( ο οποιος δεν ηταν καθολου "καλο" παιδι στο γηπεδο,οπως ισως νομιζουν πολλοι. Εγωιστης,εριστικος, φωνακλας, με τις "ψιλες" του που εριχνε,με απο ολα του. Μα κυριως. ΤΗν τρομερη κραση. Τοσο του οργανισμου,οσο και του χαρακτηρα. "θα σας γαμησω ρε μονος μου" φωναζαν με το παιχνιδι τους οι δυο παραπανω.
    Οπως και ο Ζινταν βεβαια,τον οποιον οχι απλα τασω στην "αγια τριαδα" μαζι με τους 2 παραπανω,αλλα θεωρω οτι ηταν καλυτερος τους κατα τι. Αλλα αυτο ειναι μια υποκειμενικη αποψη.
    Αλλα δεν ειναι καθολου υποκειμενικο το οτι ειχε παρει περισσοτερες κοκκινες και απο αμυντικο. Και σε κουτουλαγε και οπου εβρισκε. Στο ψαχνο. Και οτι σηκωσε τα παντα βεβαια.
    Αλλα ακομα και οχι τοσο ψηλα,ας πουμε για τον Στοιτσκοφ,τον Καντονα κλπ. Ολοι μας θα θυμομαστε κι'αλλους.
    Το ποδοσφαιρο δεν ειναι καθολου "ομαδικο σπορ" Ειναι πιο ατομικο ακομα και απ'το τενις.
    11-11 ; Τι λετε ρε; Ποιος το ειπε; Οι κανονες; Και ποιος τους χεζει. Το ενστικτο λεει ενας προς εναν. Και στη στεπα του ποδοσφαιρικου γηπεδου,επιβιωνουν και αναδεικνυονται μοναχα οι λυκοι.
    Εχουμε 60 λεπτα καθαρου παιχνιδιου σε καθε 90λεπτο. Δια 22 που ειναι οι παικτες(τουλαχιστον),μας κανει κατι λιγοτερο απο τρια λεπτα για τον καθε συμμετεχοντα, οπου θα δεχθει την μπαλα και θα εχει την ευκαιρια να κανει οτι κανει στο παιχνιδι του. Αντε 5 λεπτα για καποιον,αναλογα την θεση που παιζει. Τοσο ειναι. Αυτη ειναι η ευκαιρια σου.Τι προλαβαινεις να κανεις; Κι'όμως. Υπαρχουν παικτες που αλλαζουν τα παντα. Και αυτοι δεν εινια βεβαια, κανενας Μεσσι, κανενας Ροναλντο, η Ροναλντινιο,κανενας Μπεκαμ. Αυτοι κανουνε πλακα,δημοσιες σχεσεις, το χομπυ τους, η οτι αλλο.
    Εδω μιλαμε για πολεμο ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή