Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

           Παρακολούθησα με ενδιαφέρον τις εξελίξεις με αφορμή την πρόταση του Τζίγγερ. Μια πρόταση που κολλάει στον τοίχο τους νυμφίους και, ή τους βάζει στη λούμπα ή τους στέλνει μια και καλή στο πυρ το εξώτερον. Και θα το πάω πολύ προσεκτικά διότι μας δίνεται η αφορμή να πούμε διάφορα. ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ.
          ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟΥ ΒΡΙΣΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ. ΒΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΚΑΛΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ.
          Το παιδί μπορεί να είναι φοβισμένο γενικά, αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το ήθος του, την αγάπη του για την ομάδα και τις καραβιές λεφτά που έχει βάλει. Μπορεί ίσως να κατηγορηθεί για την αυλή που κάθε φορά επιλέγει για να τρέξει το καράβι. Για τίποτε άλλο. Και για μια ομάδα που δεν έχει καμιά δυναμική σαν ιστορία ή αυθεντική συσπείρωση κόσμου. Αυτό μπορεί να σας φανεί τραβηγμένο, αλλά κάντε την απλή συλλογιστική: ΑΝ Η ΑΕΚ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ, ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
         Και ποιοί βρίσανε; Και ποιοί κοντραρουνε; Οι πληρωμένοι στρατοί του Πατέρα. Που τώρα θα πρέπει να αποφασίσει και να μετρήσει τα παλούκια. Κι εδώ σταματάω για να προχωρήσω το θέμα.
          ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ Η ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΑΝΔΡΑ Η ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Βαρδινογιάννης δεν έχει εταιρεία τέτοιου τύπου. ΕΙΧΕ και την έχει πουλήσει στην Sporting bet. Βεβαίως και θέλει να παίξει, αλλά αυτό δεν είναι μονόδρομος για τον πετρελαιά που μπαίνει στην εναλλακτική πράσινη ενέργεια, που θα πληρωθεί απο εμάς ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ " για το καλό μας". Τύπου τσιγάρου.
         Όταν θέλει κάποιος να πάρει άδεια για στοίχημα, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ Η ΔΙΚΤΥΟ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ " ΟΜΑΔΑ " ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ; ΜΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, Η ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ας πούμε βενζινάδικα. Πιστεύω να καταλαβαίνετε.
          ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ: ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ; Ο ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ; ΕΣΕΙΣ , ας πούμε, ΘΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ; ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
        Πάνω σε αυτό το τελευταίο, να προσθέσω και κάτι που έχω κατηγορηθεί οτι έχω ευθύνη: ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, η αγαπημένη των Ελλήνων - να μην χέσω - , ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ; ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΡΙΝ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, το έκανε για το αθλητικό ιδεώδες του να προχωρήσει έναν γύρο, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ; Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΚ.
        Να σοβαρευτούμε τουλάχιστον εδώ μέσα. ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που ψάχνει πάντα την διαφάνεια. " Δεν πρέπει να έχει συμμετοχή σε ομάδα ο κάτοχος της άδειας". Σοβαρά; Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΕΓΩ, ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΝ ΣΕΣΚΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΠΟΥΚΑΔΙΚΟ; ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΖΟΓΟΥ;
        Αφείστε βρε τα παρασκήνια και το fair play. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ; ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟ ΜΑΪΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΚΟΜΑ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ: Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΝΥΜΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 5 %. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ, που γουστάρει να με ειρωνεύεται.
      ΥΓ1. Για τον άλλο ανώνυμο περί του ΟΠΑΠ. Φωτογραφία δεν ξέρω τι θα βάλει ο blog master κι αν θα σε βοηθήσει. Πάντως ο αδερφός του πρωθυπουργού, σε καλύπτει;
      ΥΓ2. Συγχαρητήρια στον Αδαμίδη. Ήταν κάτι καλό για μας για τον μαλάκα που το παίζει ποδοσφαιριστής. 
     ΥΓ3. Καλώς ήρθες Κυριάκο. Να γράφεις συχνότερα. Το νέο αίμα είναι απαραίτητο. Ακριβώς το ανάποδο με την ΑΕΚ, που αυτήν την στιγμή γονατιστοί σέρνονται σε κάποιον που δεν είναι τζάκι.

23 σχόλια:

  1. Προς όλους: άσχετον αλλά να το πω. Αυτός που είναι πρωθυπουργός κι έκανε τα υπουργεία απο 37 σε 48, ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΑΜΩΤΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ;
    ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΑΕΚ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Steven
    Μπορεί φεύγοντας ο Ντατόμο να πάρει και τον Σάχα μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κοκκαλης δεν αποχωρησε λογω στοιχηματος.
    Ουτε και ο Βαρδινογιαννης θα αποχωρισει για αυτον τον λογο.
    Ο Μελισσανιδης ομως θα μπει στην ΑΕΚ λογω του στοιχηματος.
    Τι ειναι αυτο που δεν βλεπουν οι αλλοι δυο σαταναδες και το βλεπει ο Δ.Μ.;
    Με την απελυθερωση των αγορων-γενικα-δημιουργουνται πεδια δρασης και δοξης. Σαφως. Και εισαι στην Ελλαδα. Δηλαδη την χωρα του τζογου και της παντελους ελειψης πρασινου,αειφορου αναπτυξης,καθε ειδους ενεργειας περαν των γνωστων συμβατικων και ολικης ελειψης κληματικης και φιλικης στο περιβαλλον παιδειας,τοσο απο τους "πολιτες" οσο και απο τις εξουσιες των.
    Και θα επενδυσεις οχι στα ταξι,οχι στα φορτηγα,οχι στον ηλεκτρισμο,οχι στα ακτοπλοικα,οχι στον τζογο,αλλα στην..."πρασινη ενεργεια"; Και στα φολτοβολταικα και στις ανεμογεννητριες; Παραξενον. Εκτος και αν διαβλεπουν τον Σουηδο μεσα μας.

    Και γιατι καποιος που εχει ομαδα ειναι λιγοτερο λαμογιο και ετοιμος να στησει οτιδηποτε,απο καποιον που δεν εχει; Τον εμποδιζει η συμμετοχη της ομαδας του;
    Και τοσα χρονια που βοα ο κοσμος για τα στημενα, ο Κοκκαλης απλα συμμετειχε σαν τεχνικος με την εταιρεια του στον οπαπ. Δηλαδη σχεδον "αμετοχος".Και εχουν ακουστει τοσα. Φαντασου και να παρει εταιρεια στην αγκαλια του,τι εχει να γινει. Σιγα και μηπως αν εχουν ομαδα η δεν εχουν αλλαζει κατι.Ουτε Κοκκαλης λοιπον,ουτε Ψωμιαδης. Τα ιδια σκατα ειναι. Και αν θες να βγαλεις λεφτα απο κουπονια,πρεπει σαν τετοιους να τους αντιμετωπιζεις.
    Το οτι του Τζιγκερ του εβρισαν την μανα- πραγμα οντως απαραδεκτο- μερικοι εγκαθετοι για να προχωρισει το εργο,δεν το θεωρω "το γεγονος που ξεχειλησε το ποτιρι". Σιγα να μη εχουν και εφιαλτες τα βραδυα και δεν κοιμουνται κι'ολας. Ο Γιωργος ακουγε μπινελικια στο γηπεδο-παλια- και επαιζε γελαστος την κομπολογα.
    Αν δεν αδιαφορησεις για το ποπολο,λεφτα δεν θα κανεις ποτε.
    Τελος παντων. Θα δειξει. Και οντως το ταυτοχρονο ξεκουβαλημα των δυο βρυκολακων απο τις ομαδες τους και το ποδοσφαιρο γενικα, σηματοδοτει πολλα.Και σημαινει πολλα. Που οσο και να ψαχτει κανεις,θα ειναι ενα βημα πισω.

    Οι αντλιες στα βενζιναδικα πλακα-πλακα, δεν μοιαζουν με slot machines; Καλη ιδεα. Απ'την μια μερια η μανικα,απο την αλλη ο κουλοχερης. Δηλαδη ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΣΕΠΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χαράλαμπο: Ο Νταντόμο είναι Ουρουγουανός. Εκεί μπερδευτήκαμε μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χρήστο: Είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει το deal. Εξ άλλου, τα πάντα πάνε σε άλλο επίπεδο. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΦΕΣΗ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΕΔΩ, ΣΕ ΜΑΣ , ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Steven
    Σωστά δικό μου λάθος,πάντως με την συμετοχή του στην ομάδα του Αραούχο δεν υπάρχει πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Χρήστο
    Έχει και την aegean power,μην ξεχνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "παραταιρες απωλειες". " collateral damage" που λενε και οι στρατηγοι,οταν "κατα λαθος" χτυπηθει κανενα νοσοκομειο σε βομβαρδισμο.
    Πολυ μου αρεσει ο ορος. Και ας ασχοληθουμε και με αυτο και ας μην το υποτιμαμε.
    Ειναι -εκτος απο διασκεδαστικος-και συμβολικος ο ρολος του.
    Να φυγει ο Σκοκος που ξυνει τα αρχιδια που του'μειναν. Να φυγει ο Σαχλας που οτι παει μεσα γραφει.Να φυγει και ο Μπλανκο.Οτι ηταν να δουμε το ειδαμε. Να φυγει ο Μακος γιατι ηδη βαρεθηκαμε την μυτογκα του. Να φυγει και ο τρελοαλγερινος γιατι για τα λεφτα που ξοδευτηκαν για παρτη του και για την βαβουρα που δημιουργει,δεν αξιζει τον κοπο. Να φυγει και ο Γιαχιτς, οχι γιατι ειναι κακος,αλλα γιατι δεν πορει να ειναι αρκετα καλος. Μου θυμιζει τον Γιαννη Αγιαννη που γιαμ μια φρατζολα ψωμι,καταδικαστικε στα κατεργα. Τρεχει,σκιζεται,λυωνει,μπουχτιζει,ιδρωνει,σκοτωνεται οντως και στο τελος του αγωνα παιρνει ενα "5". Η καταρα του φιλοτιμου μετριου. Και ειναι τιμιος γιατι δεν κρυβει την μετριοτητα του. Εν αντιθεσει με τους αλλους που καποια στιγμη περιμενουν να βγει ο Ζινταν απο μεσα τους.
    Να φυγει η σκατοριξια ο Λεοναρντο και να παει στην Δοξα Κρανουλας. Δεν εχω τιποτα με την συμπαθεστατη ομαδα,αλλα εχω πολλα με αυτους που λενε πολλα και βαρια λογια κατα την υπογραφη του συμβολαιου τους και στο γηπεδο μοιαζουν με Πακιστανα που καθαριζουν τζαμια. Τις δηλωσεις του Σαβεβσκι,τις θυμαται κανεις;
    Να φυγει και ο Δελλας,αντε στο τελος της σεζον,ετσι γιατι ειμαστε φιλεσπλαχνοι και κατανοουμε το προβλημα. Να φυγει και ο Λυμπε και να παει κατω στην πατριδα και να ανοιξει ενα ελαιοτριβειο.Μαζι με τον Γεωργεα πια.
    Να φυγει και ο Νασουτι σστο τελος της σεζον και αυτος,γιατι λεφτα δεν υπαρχουν. Να φυγει και ο Πατσα για την βορεια Κυπρο αυτη τη φορα.
    Να φυγει και ο Λαγος και να παει να εργαστει ως τραυματιοφορεας στο ΚΑΤ,μεχρι να φερει πισω τα χρηματα για τα χειρουργεια και τις αποθεραπειες του.
    Να φυγει και ο προπονητης γιατι διχαζει, δεν εμπνεει,δημιουργει ασχημο αλλοθι για αλλους και ασχημο για τον ιδιο επιμυθιο.
    Να φυγει και ο Δ.Χ γιατι πρεπει καποια στιγμη να αγορασει την εταιρεια courier. Και εκει να ειναι προεδρος
    Να φυγει και ο διαχειρηστης εκ'Λονδινου, γιατι απλα ουτε ΑΕΚ ειναι,ουτε το ποδοσφαιρο γενικα τον απασχολει και ιδεα για τιποτα περαν τα ξερα νομικα εχει.
    Και να φυγει και ο Παππας,με τον οποιον τιποτα δεν εχουμε,απλα εμπλεξε φαινεται με μεγαλυτερη κοντη γατα απο οσες κυκλοφορουν στον ναυτιλιακο υπο-κοσμο και του εφαγε λιγη απο την περιουσια και αρκετη απο την αξιπρεπεια. Φυγε για να γλυτωσεις και τα λιγα μαλλια που εχεις ακομα.
    Και να αφησεις την πορτα ανοιχτη,εννοειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ξερω Μπαμπη, γι'αυτο και ανεφερα τον ηλεκτρισμο στις ηδη αναπτυγμενες-αλλα και προσφατως απελευθερωμενες- αγορες.
    Αλλα μη φανταστεις παραγωγη ρευματος απο καλαμποκι,ουτε απο φυκια φερμενα απο τα νησια Φιτζι, ουτε απο μεθανιο,παραγωμενο απο κλανιες αγελαδων της Ινδιας και με αγωγο φερομενο. Κανονικο και συμβατικοτατο θα ειναι. Νεες ιδεες και "αναπτυξιακη τεχνολογια" και "βιωσιμη αναπτυξη" και "πρωτοποριακος σχεδιασμος" και "μοντελο αναπτυξης" και "τεταρτης γενιας υλικα" και "παραγωγικη καινοτομια" και "τεχνολογια αιχμης" στην Ελλαδα, σημαινει-εκτος απο ζουρλομανδια- αυτοπυροβολισμος.
    Εκτος και αν μιλαμε για δουλειες "μετα τις δωδεκα το βραδυ". Εκει,δεν μας την βγαινει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια φορα ο νομος ειναι σαφης,και δεν ειναι να μπλεκει κανεις τωρα...Οταν ο Τζιγγερ πηρε τον Παο απο τον θειο του,ηξερε τι θα συναντησει.Ηξερε οτι προτεραιοτητα των οπαδων ειναι η "μανα",μετα η "γυναικα" και ακολουθει το σοι...
    Δικτυο εχει κι αυτος και μαλιστα απο τα πολυ καλα,αν εξαιρεσει κανεις τις πολυεθνικες,εχει το πρωτο σε πωλησεις στην Ελλαδα,που σε λιγο καιρο θα ειναι πρωτο-δευτερο στην κλιμακα.Ειναι παγια τακτικη της family,να κατεχουν σεβαστα ποσοστα σε εταιρειες.ΚΕΡΔΟΣ,ειναι το moto,και μονο κερδος.Και στην πρασινη ενεργεια,και στο στοιχημα,το κερδος ειναι εξεσφαλισμενο,οποτε την πεφτουν εκει,και αφηνουν τον ΠΑΟ,που μονο βαζουν...Κρατανε βεβαια ποσοστα,γιατι εκει ειναι η διαφημηση και η πιεση προς απαντες.
    ΥΓ. Αν το κουιζ το εβαζες σημερα το πρωι,θα το απανταγα.Το ειπε η Daisy στον πεθερο μου,αλλα υπαρχει ενα κολληματακι που πρεπει να ξεπεραστει, ενδοοικογενειακο.
    Χρηστο,δωδεκα το βραδυ γινονται τα καλυτερα deals,που ειναι ολοι αδελφομενοι.Το πρωι κανουν πως τσακωνονται,ετσι για να εχει ενδιαφερον.Παντως εκει ειμαστε απαιχτοι οντως...
    Και την Αegean power,για αυτο την πηρε.
    Με τοση πρασινη αναπτυξη,δε θελει και πολυ να τα βλεπουμε ολα πρασινα στο τελος.Ροζ ιπταμενο ελεφαντακι μπορει να μην εχουμε δει,αλλα πρασινα αλογα θα βλεπουμε συνεχεια μπροστα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χρήστο: Αδερφέ, αυτό που χρωστάω θα το κάνω εδώ στο σπίτι. Προς το παρόν μια χαρά είναι η φωτογραφία. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    κι άλλοι θα έρθουν, όπως γνωρίζεις. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ. Κι άσε τον Πατέρα ή τον Βγενόπουλο, ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΚΑΝΓΚΕΡΙΣΜΟ. ΟΙ ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΛΟΝ ΜΠΡΑΝΤΟ. Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ. ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΡΗΤΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΞΙΦΟΜΑΧΟ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    ΒΡΕ, ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙ ΝΑΙ, ΠΟΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ 125; Ο ΑΛΛΟΣ; ΑΣΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ 33% ( ΔΗΛ 43%+ 4 ) ΣΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ.
    ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΓΛΕΝΤΙΑ. ( για τον ανώνυμο που ενθουσιάσθηκε ).
    ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς monegascos: όΛα παίζουν πια και κάποιοι κάθονται ήσυχοι στην καρέκλα. Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, το ξέριες καλά, ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΚΑΙ ΤΟ 4-0 ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα σε ολους.
    Ας δουμε τις "φιλικες" και μη αλληλουχιες.
    Ο Μελισσανιδης ειναι αδερφικος φιλος με τον Πατερα. Ο οποιος Πατερας ειναι κολητος με τον Βγενοπουλο. Ο οποιος Βγενοπουλος ειναι θανασιμος εχθρος του Βαρδινογιαννη. Ο οποιος Βαρδινογιαννης εχει αριστες σχεσεις με τον Μελισσανδη.
    Τι ειπατε; Κατι δεν κολαει στην αλυσιδα; Γιατι; Μια χαρα ειναι. Και δεν υπαρχουν φιλιες και μπουρδες,παρα μονο τα προσωπικα συμφεροντα του καθενος.Που κολανε με αυτα του αλλου. Αν κολανε για λιγο "ειχαν καλες σχεσεις και τα χαλασαν ρε γαμωτο". Αν κολανε για μεγαλο διαστημα " αυτοι ειναι κολητοι χρονια ναουμε".
    Απο την γιγαντωση του Μελισσανιδη,αυτος που οφελιθηκε στην εγχωρια αγορα,ειναι ενας "ανταγωνιστης" του. Δηλαδη ο Βαρδινογιαννης. Τι; Παραξενο; Γιατι ρε παιδια; ( σε καποια δεξιωση: - να "μπω"; -οχι ακομα,θα σου πω ποτε.)
    Δυο οι κυριοι διανομεις-οχι φυλλαδιων-αλλα πετρελαιου. Οι παραπανω. Πως και δεν τα εχουν "τσουγκρισει" θα ρωτα κανεις. Και γιατι παρακαλω; Μια χαρα δουλευει το συστημα.
    Να δουμε τα χρονια 88-96 και να πουμε οτι οι χρονιες εκεινες δεν ηταν της "παντοκρατοριας" της ΑΕΚ αλλα της διαρχιας της μαζι με τον παο. Αλλα τοσα πηρε και εκεινος.4 ο ενας,4 ο αλλος. Παστρικες δουλειες.
    Η οικογενεια "δεχθηκε" και "ανεχθηκε" την σφηνα τς ΑΕΚ(δηλαδη του Μελισσανιδη)-στην εγχωρια πρωτοπορια,εφ'οσον οσφπ τοτε καθως θα θυμαστε δεν υπηρχε.(πολοι λενε οτι τον Δ.Μ. τοτε,τον εβγαλε απο την φυλακη ο Σωκρατης. Αν ειναι ποτε δυνατον. Τα ματια του θα εβγαζε μοναχος του. Εγω πιστευω οτι τον εβγαλε αυτος που τον εβαλε. Πως δημιουργουνται οι υποχρεωσεις και πως αναπτυσονται οι πατρικες σχεσεις νομιζεται; Μονο με την νουθεδια; Οχι ασφαλως. Χρειαζεται και ο παραδειγματισμος)
    Αργοτερα,οταν οι δουλειες "εκλεισαν" και προχωρησαν,ποιος γαμει την ΑΕΚ και ποιος τον παο. Και ο πρακτορας ανελαβε στα σοβαρα-και εχοντας το ελευθερο για κατι τετοιο- τον γαυρο και πονηρα-πονηρα εγκαθιδρυθηκε οχι για δυο-τρια τεσσερα-οπως προφανως θα ειχε "προγραμματισθει" αλλα 12,γιατι ξερουμε τι φαταουλας και μοναχοφαης που ειναι. (Βοηθησε-ειναι αληθεια- και το εκτος πλανων χρονικο διαστημα των πασοκων στην εξουσια. Το Σημιτι ηταν προορισμενο για 2 χρονακια,αλλα ο κοσμος μαλλον ειδε τα "μακετα" του και ενθουσιαστηκε και με την βοηθεια των συγκροτηματων εμεινε 8. Για τον χοντρομπαλα το 2004 δεν συζηταμε. Αυτος ειναι ενα σκετο ανεκδοτο.)
    Ετσι λοιπον,ηρθε,εδεσε,στρογγυλεψε,χορτασε,φουσκωσε λοιπον ο Σωκρατες-και δεν μιλαω ασφαλως μονο ποδοσφαιρικα-και τωρα εφτασε ο καιρος για συνταξη. Δεν τους εκανε τη χαρη να φυγει πιο νωρις. Ειναι γλυκο το μελι.
    Η προσφορα του 25% προς το "Ρωσσικο συμβολαιο" ειναι ενα πρωτης ταξεως κεφαλοκλειδωμα. Και ειναι χαμενος ο αλλος ειτε πει ναι,ειτε οχι. Θα χασει περισσοτερους πελατες απο την τραπεζα,αν πει ναι η αν αρνηθει; Τα 30 με 40 εκ. το χρονο θα τα βαζουν -με βαση την εκθεση- για να ρθει η εταιρεια στα ισα; Γηπεδο θα φτιαξει τελικα, η τα "marfin green arena" ηταν για τα χαπατα;
    Ασφαλως και δεν μετρησε καλα τον Μαρλον Μπραντο ο καμηλιερης των σειχηδων.Κατι το οποιο εχει κανει πολυ καλα ο Δ.Μ. Και κερδισε.
    Και ο καιρος εχει γυρισματα. Και αλλο "ειμαι αυτοκρατορια και βλεπω πολυ μπροστα" και αλλο "ειμαι απλως μεταπρατης",δηλαδη εκβιαστης με γραβατα. Ετσι,για να μαθει που χωνει τη μουτσουνα του.Ουτε για μουτσο δεν θα τον ειχε ο καπετανιος αυτον.
    Τελος παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Χρήστο
    Καλά τα λες όμως υπάρχει ένα κενό στο σενάριο.
    Πως δεν πήγε ο συμπαίκτης του τίγρη στο τάβλι στο βάζελο αλλά πήγε στους γαύρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι σας έλεγα για τον Ντατόμο;
    Αρχίσανε οι διαψεύσεις περι αποδέσμευσεις κλπ.
    Διαψευσεις για το ψάξιμο ελεύθερου αριστερού μπακ δεν είδα όμως!
    Ασε που τον έχουνε μέσα στα χέρια τους,έτσι Χρήστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από την άλλη δώσαμε δικαιώματα σε κάθε Μπέο να λέει οτι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι δυσκολότερο από αυτό με την ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ ,ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ Κ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ,ΠΑΡΑ ΚΗΛΙΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΝΤΑΤΟΜΟ.
    ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΥΣΑΝ ,ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 DVD Κ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ..ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ..ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΥΣ Κ ΤΟΣΟΥΣ..ΙΟΡΝΤΑΚΕ,ΕΝΣΙΑΜΠΑΦΟΥΜΟΥΣ,ΛΟΥΚΑΤΣ...
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ 100% ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω δεν μπορω να κατανοησω το "σουρσιμο" και τον εξαναγκασμο του προπονητη σε παικτες απο πανερι,τελευταιας επιλογης και αμφιβολου αξιας,τυπου Νταντομο,αλλα και Λουκατς και Ιορντακε και Αρτσε κλπ.
    Δεν εχουν λεφτα ο.κ. Δεν σου περνουν τις πρωτες επιλογες που εχεις υποδειξει, ο.κ. Φτανουν την ιστατη ωρα και σε φερνουν προ τετελεσμενων γεγονοτων αναγκαζοντας σε να "επιλεξεις" μεταξυ το τιποτα και του μηδεν. ο.κ. Γαμησε τους. Μη περνεις τιποτα και βγες και πες, "λεφτα δεν υπαρχουν,αμφιβολες επιλογες δεν κανω,δεν μου αρκουν για τα σχεδια μου οι τυχαρπαστοι που μου μενουν να ψωνισω οποτε μενω οπως ειμαι να ειναι ενημερος ο κοσμος για τους υπευθυνους τυχων αποτυχιων και το κριμα στο λαιμο τους". Τι κουνας το κεφαλι και δεχεσαι το καθε αρχιδι ποτε και αν θα εδεησει να κουνισει το ποδαρι του; Κι εμεις γιατι πρεπει να κανουμε το σταυρο μας και να ευχομαστε "η νεα αυτη μεταγραφη,να ειναι τελικα ποδοσφαιριστης και οχι συλλεκτης καρυδων απο το Μπαλι";
    Τι πραγματα ειναι αυτα; Και τα περι μανατζαραιων,"Καινουργιων" και ποσοστων απο μεταγραφες που ακουω καμια φορα απο "φιλους" του "βατραχου" τα ακουω βερεσε. Ενταξει,μας πληγωσε που εφυγε,αλλα μη βλεπουμε και φαντασματα.
    Μα εχει κανει ηδη 30 τοσες μεταγραφες σε 2 και κατι χρονια θα μου πεις. Σωστο. αλλα ειναι -κατα την γνωμη μου- οτι εχει χασει πλεον πληρως τον ελεγχο αλλα και την δυναμικη του παρελθοντος.Και το καθαρο μυαλο κατ'επεκταση.
    Οτι επιανε το εκανε χρυσαφι. Απο Καραγιαννη και Σταματη, μεχρι Μητροπουλο και Σαραβακο. Ναι,αλλα αυτα ,παλια,τοτε, πριν. Οταν ηταν αλλες οι εποχες,αλλα τα κουραγια,αλλες οι διοικητικες στηριξεις,αλλες οι δυναμεις,αλλες οι προοπτικες και διαφορετικη η ματια. Η οποια ειναι πλεον θολη και χαμενη στο απειρο.
    Αυτη η ΑΕΚ ειναι η τρανη αποδειξη, του τι ταβανι εχει ο Μπαγεβιτς και κυριως τι ρολο παιζει το διοικητικο στις ομαδες που δουλευει.
    Και δεν μιλαω ασφαλως μονο για το οικονομικο. Μιλαω για την ευλογημενη σειρα: διοικηση-προπονητης-παικτες-κοσμος-γηπεδο.
    Τι εχουμε εμεις απο αυτα σημερα; Τρια,τα εξης δυο: κανενα. Και αναφερομαι στην αλληλουχια τους και οχι μεμονομενα.

    Προς Χαραλαμπο:
    Και γιατι να παει στον βαζελο; Τι να τον κανουν; Τους ελειπαν τα πρωταθληματα; Ο αλλος,ο κατασκοπος τον ηθελε,για να εδρεωθει. Και τον πηρε με ενα ψεμα. Η, μια ανολοκληρωτη υποσχεση.

    Τελικα ναι, θα παιξω εγω μπακ (αριστερο η δεξι δεν με νοιαζει,καθ'οτι διαθετω και τα δυο ποδια,οπως και τις δυο μασελες για μασουλημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι αγοράζουμε βρακιά από το πανηγύρι.Υπάρχουν δυο τρεις πάγκοι με διαφορετικά και απο αυτά εμείς διαλέγουμε αυτό που νομιζουμε είναι το καλύτερο.Μπορεί να γράφει πάνω στο λάστιχο και GALVIN GLAIN και να το αγοράσουμε για να κάνουμε την δουλειά μας.
    Τώρα πόσο θα αντέξει το λάστιχο και δεν θα κρεμάσει σαν αυτά που φοράνε τα γυφτάκια ένας θεος το ξέρει.
    Έτσι δυστυχώς είναι και οι παίχτες που αγοράζουμε.Ημιτασιον βρακια από το πανηγύρι.Πέντε βρακιά ένα τάλυρο! Τριαντα παίχτες μηπως σου βγει κάποιος.Ταβάνι 200χιλ δύναμε για αριστερο μπακ.Ουτε τον Κασάπη δεν φέρναμε με αυτά τα λεφτά πίσω απο την Μυτιλήνη που κάνει εκεί τον προπονητή.
    Ανανέωσε ο Λαγός οπότε σου λέει έχουμε λύσεις απο αριστερά.Που εν το μεταξί όποιον και να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει.Παίχτης με όνομα Λαγός στην ΑΕΚ;Αυτός θα έπρεπε να είναι στο βάζελο!
    Εγώ το έχω ξαναπεί πάντως για τον προπονητή ότι είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ.Έπρεπε να έχει φύγει προ καιρού για να σταματήσει και το παραμύθι που λένε μερικοί ότι για όλα φταίει.Και δεν θα είχε να ασχολείτε με σαπάκια να τους κάνει ομάδα.Τωρα γιατί το κάνει;Περιμένει κάτι;Περιμένει τον συμπαίκτη του στο τάβλι;Κανείς δεν είναι στο μυαλό του.Όλα όσα ακούγονται είναι σενάρια που κάλλιστα θα μπορούσε να τα λέει και ο Λιακόπουλος στις εκπομπές του.
    Είναι που έχει μεγαλώσει και η κοιλιά του κοκού και δεν μπορεί να βοηθείσει σαν παίκτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως το ότι ανανεώθηκε πρώτα το συμβοάιο του Τζιμπουρ μπορει να έχει και σαν σκοπό όπου δεν μετράει ο λόγος του Λύμπε ή του Δέλλα να''επεμβαίνει''με καμιά κεφαλιά ο Μαροκινός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτο λες, η οτι με την ανανεωση στον Τζεμπουρ εκλεισαν το ματι στον Μπαγεβιτς; Ε,ρε γλεντια.
    Αν δεν κανω λαθος και περσυ χρειαστηκαν μερικες φορες να γινουν συζητησεις και ψυχαναλυτικοι διαλογοι για το "τοις πταιει". Και με τον Θρασιβουλα εγινε μαλιστα επισκεψη στο βουνο.
    Τωρα δεν χρειζται αφου εκει ειναι οι Λυμπε Δελλας.
    Ο οποιος Λυμπε, προσπαθησε με παιανα να αφυπνησει τους τεμπελιδες της αγονης κοιλαδας. " Ιτε παιδες Ελληνων..." Ειτε Αργεντινωνε,ειτε Βραζιλιανωνε,ειτε Ουρουγουανωνε,το ιδιο κανει λεμε εμεις. Προσπαθειστε. Σας παρακαλουμε τρεξτε. Σας ικετευουμε ιδρωστε. Για το ονομα της παναγιας (εκτος Τζεμπουρ)δειξτε φιλοτιμο.Την ευχη μας να εχετε,παρτε ενα παιχνιδι απο το ημιχρονο και θα αναψουμε μια λαμπαδα στον Αγιο Παταπιο.
    Εστω: εις οιωνος αριστος: αμυνεσθε με 4-3-2-1- με ρομβο περι παρτης. Αλλα μαλλον ουτε και η παρτη σας σας ενδιαφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. RE ZIGOYRIA TA PRAGMATA EINAI APLA.KERDIZOUME TIN KIRIAKI TA LOUKOUMIA KAI ERXETE PALI TO KALO KLIMA.MESA STIN RIZOUPOLI THA TOUS PNIKSOUME SAN TA KOUNELIA.EPREPE NA PEZAME OLOUS TOUS AGONES EKEI.MESA STIN RIZOUPOLI OI XESTIDES PODOSFERISTES THA GINONTOUSAN PEKTARADES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μη το λες. Και με την Καλλιθεα γεματο ηταν το γηπεδακι και μια χαρα ατμοσφαιρα.
    Και αντι για γκολ, επεσαν σφαλιαρες.
    Κοιτα μη γινει το ιδιο και την Κυριακη και ασε τους ηρωισμους της πλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή