Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

     Ξεφύλλιζα την κυριακάτικη εφημερίδα. Με το ουζάκι μου, τα ερωτήματα των παιδιών για τα μαθηματικά τους, και με την γκρίνια της συζύγου. Ίδιο πράμα με τη μάνα μου. Ξεπέρασα γρήγορα τα πολιτικά ρεπορτάζ, ποτέ δεν μου άρεσαν τα τηλεοπτικά σήριαλ, και ξαφνικά ήρθαν οι καύλες. Σε λάθος σημείο, στην κουζίνα ήμουν, και σε λάθος χρονική στιγμή. Όπως γίνεται και στην ζωή, που ποτέ δεν έχεις καταλάβει την αξία του timing.

      « Όργια σε νοσοκομείο της Αθήνας», διάβασα στον πηχυαίο τίτλο. Σάστισα για το μέγεθος της υπόθεσης που είχε διαφύγει της προσοχής μου. Μετά ξανασάστισα που δεν είχα γίνει γιατρός κι εγώ, ή έστω ασθενής του συγκεκριμένου επιστήμονα ή που δεν είχα διαμετακομισθεί στο θεραπευτήριο αυτό για κάτι περαστικό. Απογοητεύτηκα. Παντού αστοχία γαμώτο. Να γουστάρεις, και να μην έχεις πάει έστω και στα εξωτερικά ιατρεία για τα προκαταρκτικά.
     Μετά πληροφορήθηκα ότι το νοσοκομείο ήταν το «Ελπίς», που κάθε μέρα περνάω μπροστά του πηγαίνοντας για την δουλειά. Ομολογώ ότι σαν κτίριο, ποτέ δεν μου την σήκωνε για να διαβώ τις πύλες του. Είναι κι απέναντι από το γήπεδο της ομάδας με σήμα την αλογοτροφή, πάντα μου την έριχνε ακόμα πιο πολύ. Για τη λίμπιντο μιλάω, μην πάει το μυαλό σας αλλού.
     Και μου τόλεγε χρόνια η μάνα μου. Να μην κρίνω ποτέ από την εξωτερική εμφάνιση κι ότι μόνο ο εσωτερικός πλούτος μετράει. Ποτέ δεν την άκουγα και τώρα την δικαίωσα. Κατόπιν εορτής. Διότι με πρόλαβε ο ουρολόγος, η καθηγήτρια και το τρίτο άτομο με το όνομα Τάκης. Κι όταν στη ζωή με προλαβαίνουν, μου έρχεται στο στόμα αυτή η γεύση της ήττας.
     Συνέχισα την ανάγνωση της εφημερίδας. Ο γιατρός κατέγραφε τις περιπέτειες του με μια κάμερα που την είχε πάρει στην θάλασσα και εκεί την ξέχασε. Κάποιος περαστικός την πήρε , την έψαξε και μετά διοχέτευσε τα πάντα στο διαδίκτυο. Πάντα απέφευγα την θάλασσα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί, που ούτε ο άγιος Νικόλαος δεν μπορεί να σε σώσει. Τυχαία την ονομάζουν πικροθάλασσα οι ναυτικοί, οι καθ’ ύλη αρμόδιοι;
     Εκεί όμως που ξενέρωσα τελείως, είναι όταν διάβασα στην συνέχεια του ρεπορτάζ, ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αλληλομηνύθηκαν τα εμπλεκόμενα μέρη και γίνεται μπάχαλο. Kαι πάντα για την ουσία. Ότι ο γιατρός παράτησε την άλλη κι αυτή ήθελε να τον εκδικηθεί. Ότι η άλλη ήταν παρασυρμένη από τις ορμόνες της και το έκανε για θεραπευτικούς σκοπούς. Και τέλος ο Τάκης, περιμένοντας να ανοίξει το επισκεπτήριο της ΜΕΘ, όντας αγάμητος καιρό, απεδέχθη μια πρόσκληση που ποτέ δεν ήξερε πού θα κατέληγε.
     Και σκέψου τώρα στο δικαστήριο να πέσει η υπόθεση σε καμιά θεούσα και να την κάτσουμε την βάρκα. Ή σε κάποιον δικαστή που όμως τον είχε βοηθήσει ο ουρολόγος με κάποια στυτική δυσλειτουργία ή κανέναν προστάτη, να του χρωστάει ευγνωμοσύνη, και τρέχα γύρευε με την γαμημένη την βάρκα .
     Βρισκόμαστε μπροστά σε κίνδυνο. Απειλούνται τα όσια και τα ιερά των νοσοκομείων μας, που όπως και να το κάνουμε, είναι το μέλλον μας. Να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο με την ελπίδα να θεραπευτούμε, ή με την ελπίδα να γαμήσουμε; Μήπως να πηγαίνουμε νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού μας, κι αφού έχουμε πηδήξει, έχοντας πλέον τις κατάλληλες γνωριμίες, να γλυτώνουμε και τα πιθανά φακελάκια; Ή μήπως χάνουμε ανθρώπους διότι οι γιατροί πριν προσέλθουν για να εξασκήσουν το λειτούργημα τους ήσαν απασχολημένοι σε καμάκι ή σε πολυμετοχική παρτούζα; Τελικά γι’ αυτό φωνάζουν όλοι οι επιστήμονες ότι δεν επαρκούν τα κρεβάτια των εντατικών μονάδων; Μήπως διότι κάποια είναι καβατζωμένα για σεξουαλικές περιπτύξεις; Σε τέτοιο κρεβάτι γινόταν το όργιο και ξέχασα να σας το πω διότι το θεώρησα μικρότερης σημασίας.
     Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκαλο. Για άλλη μια φορά. Η δικαιοσύνη πρέπει να λύσει τα θέματα αυτά για τα οποία δεν έκανε νύξη τότε παλιά, ούτε ο Ασκληπιός ούτε ο Ιπποκράτης αλλά και κανένας υπουργός υγείας από το 1828 μέχρι σήμερα. Ούτε καν ο Αβραμόπουλος που είχε ολοκληρώσει το έργο του. Μια ζωή θυμάμαι μέσα στα νοσοκομεία ταμπέλες που απαγόρευαν το πτύειν , το φωνασκείν και το κάπνισμα. Ποτέ δεν θυμάμαι ταμπέλα που να απαγορεύει το γαμήσι. Κι άρα καταλαβαίνω ότι πρέπει να μπει και τέτοια. Διότι ο Έλληνας πρέπει να πληροφορείται για τις ελευθερίες του. Και οι ταμπέλες πρέπει να ξεκινήσουν από τα ουρολογικά και τα γυναικολογικά τμήματα, που τα θεωρώ και τα πιο επικίνδυνα, και σιγά- σιγά να πλημμυρίσουν όλους τους χώρους.. Διότι ποτέ δεν ξέρεις πότες θα παρουσιασθεί η καύλα. Δεν προειδοποιεί η πουτάνα, οπότε πρέπει να την προειδοποιήσουμε εμείς.
    Και να σας πω και το άλλο. Δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε εργαζόμενος και ο κάθε προσερχόμενος στο νοσοκομείο να γνωρίζει γραμματική ή ετυμολογία των λέξεων. Και μιλάω πολύ σοβαρά αυτή την στιγμή. Ιπποκράτης : ο κρατών τον ίππον. Δηλαδή ποιόν ίππον; Είχε φάρμα με άλογα ή κρατούσε άλλον ίππον; Μόνο με το όνομα δεν κάνουμε τίποτα. Θέλουμε σαφή επισήμανση. Κι άντε και οι άνδρες πειθαρχούν. Οι γυναίκες ποιόν ίππον να κρατήσουν; Δεν έχουν ίππον. Τι να κάνουν; Κάνουν τα εμπόδια μεν, αλλά όπως γνωρίζετε, αυτά πηδούν και οι ίπποι δε.
     Η δικαιοσύνη βρίσκεται μπροστά σε δύσκολη υπόθεση. Φυσικά δεν της έχει τύχει ανάλογη περίπτωση σε δικό της χώρο, αν και πάντα ήθελα να το κάνω και εκεί με τη κόρη του εισαγγελέα που τα είχα, αλλά πρέπει να σκεφτεί λογικά κι όχι κοινωνικά, δηλαδή απάνθρωπα. Δεν πρέπει να ονομάσει τα νοσηλευτήρια ναούς με αντίστοιχες απαγορεύσεις. Πρέπει να αθωώσει όλα τα εμπλεκόμενα όργανα στο όργιο και να απαγορεύσει την χρήση καμερών, που στο φινάλε αυτές φταίνε για το ρεζίλεμα. Ή το «Ελπίς», να το μετονομάσει «Ελπήδα».
    Διότι μπορεί να έρθει και σε κόντρα με την εκκλησία. Διότι μπορεί να συλληφθεί κι ένα παιδί σε κρεβάτι νοσοκομειακό σαν αποτέλεσμα της πράξης. Και η εκκλησία να το βαφτίσει. Έχουμε τόσα προβλήματα, δεν αντέχει η χώρα και μια νέα διαφωνία μεταξύ δικαιοσύνης και Θεού. Επίσης μπορεί ο γιατρός, να μην μπορεί να διαγνώσει ή να εγχειρήσει, αν πρώτα δεν κάνει ένα όργιο, αν δεν ξελαμπικάρει. Θα χάσουμε άνθρωπο διότι δεν αφήσανε τον γιατρό να πηδήξει προηγουμένως;
     Η δικαιοσύνη να είναι αυστηρή αλλά να εκσυγχρονίζει και τον τόπο. Ούτως ή άλλως σε μπουρδέλο ζούμε και λογικά τα πάντα πρέπει να λειτουργούν με τους κανόνες του. Και στο φινάλε ο γιατρός, όταν έδινε τον όρκο του, πουθενά δεν δεσμεύθηκε πού να το κάνει .Κι είναι και λογικό. Με τόσες εφημερίες που έχει, τι να κάνει κι αυτός; Να μην το κάνει ποτέ; Ε, δεν γίνονται αυτά τα πράματα, κι είναι προτιμότερο να το κάνει στο νοσοκομείο και να τον έχεις εκεί, παρά να την έχει κοπανήσει για να το κάνει έξω, και να ψάχνεις τον γιατρό παντού.
     Και δεν θέλω ηθικολογίες περί του χώρου. Πρόσφατες έρευνες κατέδειξαν ότι οι σχέσεις πλέον είναι cοorporate. Δηλαδή κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον. .Ελεύθεροι επαγγελματίες με γραμματείς, προϊστάμενοι με υφισταμένους και το ανάποδο. Θυμηθείτε τον Ζαχόπουλο, τον Βαρθολομαίο ακόμα και τον Μαικλ Ντάγκλας. Μέχρι και νόμο κάναμε για την σεξουαλική παρενόχληση. Άρα όλοι ξέρουμε. Θα καταδικάσουμε τον γιατρό ή την παρτενέρ του; Όχι Το πολύ πολύ να καταδικάσουμε τον Τάκη. Αυτός φταίει, αλλά να πω και την αμαρτία μου. Θέλω να πάω με την νόμιμη σε απαγορευμένο χώρο ή με παράνομη σε νόμιμο χώρο.

26 σχόλια:

  1. http://ixnilatios.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα ειδα τα βιντεακια Χαραλαμπε.Δεν τα ειχα δει. Η μαλλον "τα ειχα δει" και πριν πολλα χρονια σε σινεμα κρυφα.Τωρα καταλαβαινω την ποιοτητα και το "δωσιμο" των ηθοποιων και συνεργατων του γιγαντα Γκουσγκουνη.Δεν βλεπεις ρε παιδι μου διαφορα στις "ιατρικες" ταινιες του σημερα με τις "Γκουσγκουνικες ταινιες" της δεκαετιας του 80. Ηδιος ο προχειρος-επιτειδευμενα-ηχος, το ημιφως,φιγουρες να πηγενοερχονται με φυσικο τροπο,αλλοι να "περνανε" μπροστα απο την προχειρα τοποθετημενη καμερα ξυνοντας τον κωλο τους,κουβεντες εκτος σεναριου,π.χ.: "προσεχε που πατας ρε μαλακα",η "σκουπισου μωρη,που πας να βγεις ετσι εξω" κ.λ.π. Κρεβατια να τριζουν και να μπερδευεσαι προς το παρον και να νομιζεις οτι κανουν παρτουζα και τα ποντικια κατω απο αυτο.Γενικα μια γοητευτικη εικονα και μια "γευση" ρε παιδι μου οτι δεν αλλαξαν,δεν αλλοιωθικαν ολα.Υπαρχουν τροποι να ταξιδεψει κανεις στο παρελθον.Ευχαριστουμε το Υπουργειο Υγειας,για την προσφορα του στην διατηρηση της μνημης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Χαράλαμπο και Χρήστο: Φίλοι, να μη χάνουμε το χιούμορ μας. Μοιάζει και η ομάδα μας με αυτό. Πάντα ευχαριστούμε την Ελλάδα που μας έκανε ΑΕΚ και μας κράτησε στην ιδέα αυτή. Δεν μας έκανε η Ελλάδα, αλλά τι να πω΄; Ξέρετε. Κι η σημαία πάει με τον αέρα, εμείς κοιτάμε και στις δυο μεριές. Αυτοκρατορία. ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,. ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. ΜΥΘΟΣ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΝΤΑ ΑΡΚΑΔΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαράλαμπε, Χρήστο, Steven,απο χιούμορ καλά πάμε...από υπογραφές όχι. Νέα αναβολή, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού του κ. Ανέμου.
    Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει εξωγήινος δάκτυλος. Είδαν από ψηλά το αγροτεμάχιον, που λέει και ο Steven, τους άρεσε και το θέλουν για πάρκιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι "στολες"-ειδικα οι λευκες και οι στρατιωτικες,παντα "αναβαν τα αιματα".Κυριολεκτικα ( ειτε με νυστερι και ξιφολογχη) ειτε μεταφορικα,ανεβαζοντας την λιμπιντο.Πιθανον,λογω της επικινδυνοτητας των δυο επαγγελματων,να αποζητουν οι "συνευρεθεντες εις εκαστην παρτουζα" την χημικη εκρηξη που συμβαινει στα σωματα-με σκοπο την αντοχη των,ωστε να μπορουν να αντεπεξελθουν "εις τας απανθρωπας συνθηκας που εργαζονται,εκτεθημενοι εις εκαστον κινδυνον"(αυτο μπορουν να το χρησιμοποιησουν ως επιχειρημα στο δικαστηριο)
    Υ.Γ Μου θυμισαν μερικες-ακομα πιο πολυπροσωπεςπαρτουζες(δυστυχως δεν ειμουν παρον,αλλα ειναι γεγονος)καπου στην Κορινθο πριν αρκετα χρονια: το "τραινακι" του mοrdilo,με λογης-λογης βαγονια...γιατρους δικηγορους κλπ καθε φυλου και καθε ηλικιας.Το "τραινακι" προχωρουσε,ο πρωτος εκανε την μπουρου:τουουουουτ... και ο τελευταιος φωναζε απελπισμενος "καντε κυκλο...καντε κυκλο"!
    Υ.Γ. Συνεχεια με χαρτι υγειας σκουπιζονται στο τελος ρε Μπαμπη;Τωρα εξηγουνται και τα 18-20 εκ γιουρο το χρονο στο Υπ.Υγειας σε κωλοχαρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αννα γεια σου.(ωχ). sorry για οσα διαβασες,αλλα οπως λεει και ο Steven-και εγω δεν εχω αλλο τροπο αντιδρασης-ας λεμε και κανενα "αστειακι" να ελαφρυνουμε το κλιμα. Αλλωστε-και εγω πιστευω,-οπως ολοιμας εδω- οτι ειμαστε πολυ σκληροι σαν "Ενωση" για να παιθανουμε.Μπλεξαμε σε περιπετειες,εδω και καιρο,ενταξει.Αλλα το λιμανι θα το βρουμε.
    Υ.Γ. Και αλλη αναβολη οπως μας λες.Ενταξει.Να σκεφτεσαι μονο οτι με ολα αυτα,αυτος που ειναι σε χειροτερη κατασταση,δεν κοιμαται και παιρνει lexοταnil,prozac κλπ ειναι ο Δ.Χ. Εγω το σκεφτομαι και μου δινει ελπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στηβεν,ειναι επομενο να φας βρισιδι.Οταν σε αυτο το blog λεγονται πραγματα που χαλανε την μανεστρα,το βρισιδι ειναι το λιγοτερο!!Οσο συνεχιζεται η κατρακυλα της ΑΕΚ,τοσο καποιοι θα προσπαθουν να αρπαξουν την ευκαιρια να την καπηλευτουν.Δικαιωμα τους δινει η ιδια η ΑΕΚ,και οι διαφοροι τυχασπαρτοι που την διοικουν τα τελευταια χρονια.Ηγετης λειπει στην ΑΕΚ,οχι προεδροι...Ηγετης ηταν ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ,αλλα μας τελειωσε...Οσο περι προσφυγιας,ισχυει η παροιμια που λενε στην Τανζανια,της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες...Αν οι Πανιωνιοι νιωθουν περισσοτερο προσφυγες ειναι δικαιωμα τους,να μην ξεχνουν ομως οτι οι Σμυρνιωτες λογω χρηματος και πλουτου ηταν απο αυτους που ηθελαν την ευνοια του Κεμαλ προσφεροντας του τα παντα για να μην τους ξεκληρησει.Αποδειξη αυτου ειναι οτι ο Κεμαλ,μονο τους Βουρλιωτες αντιμετωπισε σαν ισαξιους αντιπαλους του και επετρεψε να ταφουν.Αυτα για την ιστορια...Αν καποιοι ξεχωριζουν την Μικρα Ασια απο την Πολη και τον Ποντο ειναι τουλαχιστον ανιστοριτοι.Μαλακες υπαρχουν παντου,στην Ελλαδα ειναι σαν τα χορτα ειναι ατελειωτοι.Μολις πληροφορθηκα οτι συνεχιζεται η προσπαθεια να παρει ο Κοζωνης την ΑΕΚ,ΕΠΙΣΗΜΑ,γιατι ανεπισημα συνεχιζεται η προσπαθεια να κρυφτουν καποιοι πισω απο τον θειο Μπομπ για να ξεκινησει ο ελεγχος στα βιβλια της ΠΑΕ.Στηβεν,το θεμα θεωρειται ληξαν με το ΥΓ,με την ποση ουζου στην ¨παραλια¨.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Xρειαζόμαστε επειγόντως κάτι να ξεδώσουμε, να φύγει λίγο το μυαλό μας από προσύμφωνα, ήττες, αναβολές...Σε ένα ραδιόφωνο είμαστε κολημένοι, μπαινοβγαίνουμε σε διάφορα sites...θα τρελαθούμε στο τέλος ή θ'αρχίζουμε να τα σπάμε. Εγώ λέω να ασχοληθώ με ...ξιφασκία.Τ ι να πω...
    Στο τέλος ο κόσμος θα αγριέψει και μπορεί να υπάρξουν και βίαιες ενέργειες.
    Χρήστο, και δηλητήριο να πιεί ο Χατζηχρήστος, δεν αλλάζει κάτι. Ακόμα και τη βασική ευθύνη να έχει για τη σημερινή κατάσταση, δεν εξαρτάται απ'αυτόν η λύση των προβλημάτων μας. Το ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, το δέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας μη μας κανει εντυπωση η "επαναλαμβανομενη καθυστερηση" μεχρι εξαντλησης.Ειναι ψυχοφθορο για ολους μας αλλα ας σκεφτουμε ποιοι δεν θελουν καθυστεριση και ποιοι την επιζητουν:ΤΗν θελουν α) ο Κοζωνης(και οτι υπαρχει πισω απο αυτον)δεν εχει λογο να βιαζεται.Αγοραζει-τροπος του λεγειν,δεν πουλαει. β)Οι μετοχοι-πλην Νοτια,-εξω απ'το χορο ουσιαστικα προσπαθουν να ισοροπισουν στην παλατζα των εξελιξεων και να μη βρεθουν τουμπα.Και η ισοροπια δεν θελει βιασυνες. γ)ο νυν α-μετοχος και πρωην απενταρος κοντος,που θα ηθελε η καθυστερηση να τραβιξει ως την ημερα της Αποκαλυψης του Ιωαννου κα να μην ερθει ποτε η ημερα της αποκαλυψης του Νικολαου(Νοτια) δ) η ποντικομαμη Δ.Χ. την αποζητα και αυτος σε καθε ευκαιρια γιατι διοικηση ισχυρη,σημαινει το τελος του.(απ'την αλλη ειναι και εγκλωβισμενος σε χρονοκαθυστερισεις που συνηθως προκαλουν αλλοι και αυτο του προκαλει αγχος.Σαν να περπατας αργα σε αναμενα καρβουνα γιατι στο τελος τους σε περιμενει ενας αραπης.ΤΟ μαρτυριο) Οι μονοι που βιαζονται και ευχονται ολα να τελειωσουν αυριο το πρωι αν γινεται ειναι δυο: ο Νοτιας και ο Μπαγεβιτς.Οι λογοι ευνοητοι.Ρισκαραν,απομονωθηκαν,εκαναν λαθος επιλογες,εμειναν μονοι και αβοηθητοι με τις "βομβες" τους διοικιτικο και αγωνιστικο να σκανε στα χερια τους και ανηφοριζουν δυσκολο και μοναχικο δρομο. Τραγικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Νοτιάς, Χρήστο δε δείχνει να βιάζεται. Μάλλον το αντίθετο. Πράγμα που με κάνει να πιστεύω αυτό που υπέθεσε χθες ο Κωνσταντίνος. Οι μέτοχοι θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Να μη χάσουν. Ο Ντούσαν έχει κάθε λόγο βέβαια να βιάζεται και με το δίκιο του...πρώτη φορά τέτοια εποχή και δεν έχουμε ακούσει για κάποια μεταγραφή.Οι υπόλοιποι όπως τους είπες. Ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Mπίκο που χάθηκε? Λες να είναι απασχολημένος γράφοντας τις ανακοινώσεις της Ερασιτεχνικής? Μπορεί να ετοιμάζει σχέδιο σωτηρίας της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αννα,χρονια πολλα...Να γλυτωσουν οσα περισσοτερα μπορουν προσπαθει ο Νοτιας,φαντασου οτι θελουν ενα 10αρικο ακομα μεχρι το καλοκαιρι.Αυτα που βαλανε,ισως τα κανονισουν με τον ¨Κοζωνη¨εν ευθετω χρονο.Επιμενω πως καποιος η καποιοι θελουν τους ορκοτους γιατι τους εκλεψαν τα λεφτα μεσα απο την τσεπη,χωρις να φαινεται τουλαχιστον οτι τους βαζουν οι ιδιοι.Δεν σου κανει εντυπωση οτι ο Νοτιας ¨επιμενει στον Κοζωνη,κι ο Κοζωνης επιμενει για την ΠΑΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σε όλους
    Μετά και τα χθεσινά εχω να πώ οτι η μόνη σοβαρή λύση για την ΑΕΚ είναι το Ελπίς
    Οτι φάμε,ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ...ος μας (και οι άλλες οπές του σώματος μας)
    έλεγε στο ημερολόγιο των ΙΝΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Δεκεμβρίου, 2009 10:11

    @ steven: Βρε κουτό, δεν το κατάλαβες τόσον καιρό? ΕΛΠΙΣ=ΕΛΠΙΔΑ=ΕΛ-ΠΗΔΑ (δηλαδή "Έλληνα πήδα". Προστακτική. Σαν το "Γαμάτε γιατί χανόμαστε"). Ήταν συνθηματικό και τους κάρφωσαν τα νεφελίμ, διότι δε θέλαν οι Ελ να πηδάν καλίπυγες νοσοκόμες. Και κάποιο μέρος που κάποιος περνάει καλά σε αυτό τον τόπο και πλακώσαν οι ξενέρωτοι. Όπως λέει και το άσμα: "τη ζούλα μου ανακαλύψαν". Τι να κάνουν δηλαδή? Το έλεγε η πινακίδα. Όπως στα σούπερ μάρκετ τα αμερικάνικα (you know, vre) που κάτω από τη ελαφρά μουσική (Burt Bacharach, Toto, Paul Anka, Osmond bros...) έχουν βάλει σε υψηλές συχνότητες τα μηνύματα/πλυστικά εγκεφάλου: "Πάρε οδοντόκρεμα Ξεδοντέξ. Ξασπρίζει τα δόντια της μασέλας που σου δίνουν στο ΙΚΑ" ή "Ψηφίζω Κώστα Μητσοτάκη" ή "Πιές κοκοκοκόλα. Θα κατουράς και θα ξεβουλώνουν τα σιφώνια". Απορώ πως δεν έιπασες το υπόγειο μήνυμα της μεγάλης πινακίδας: "ΕΛΠΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας αγόρια. Γιάννη, ευχαριστώ για τις ευχες. Έχω την εντύπωση ότι θέλουμε να τα βλέπουμε έτσι και όχι ότι είναι έτσι.Όπως και να έχουν τα πράγματα, αυτοί πέφτουν στα μάτια μας. Τον έλεγχο, κατά τη γνώμη μου, τον θέλει κάποιος που ενδιαφέρεται για την ομάδα πραγματικά, αλλά δε θέλει να φανεί.Οι υπόλοιποι, όσο αθώοι και να είναι, έχουν μεγάλη ευθύνη .Και στην τελική αν δε φοβασαι, κινείς τις διαδικασίες.Τους ενδιαφέρει το καλό της ομάδας και δεν το κάνουν..ας γελάσω!
    Steven, χρόνια πολλα για τη μανούλα σου.Ντύσε τη ζουμερή κυρία της φωτογραφίας στα κιτρινόμαυρα. Όλα τα άλλα άστα όπως είναι.Μας ταιριάζουν γάντι.
    Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά Αννούλα της λάμψης(όχι της σειράς!)
    Εμένα η ιστορία τα χαλάμε, βριζόμαστε δημοσία και μετά φιλιόμαστε στο στόμα με φοβίζει.
    Κάτι πολύ κακό κρύβεται πίσω από αυτό...
    Ποιός φοβάτε ποιόν...
    Ερώτηση: ο Παπαδημητρίου αντιπροσωπεύει τον Κοζώνη ή το αντίστροφο μήπως;
    Ερώτηση 2:όταν κάνουμε sex στο νοσοκομείο μπορούμε να χρησιμοποιούμε την φράση'' πάρτα μωρή άρωστη''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Δεκεμβρίου, 2009 14:49

    @ Άννα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς όλους; Παιδιά μιλάμε για μια απίστευτη κωλοτούμπα ΚΑΙ απο τις δυο μεριές, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΞΉΓΗΤΗ. Διότι αλλάξανε και οι δηλώσεις. Και το κλίμα έγινε άριστο, εξαφανίζοντας την εγγυητική των 15 και εμφανίζοντας τις εγγυήσεις που είναι μόνο νομικές κι όχι τραπεζικές. Πρέπει να περιμένουμε λοιπόν για πιο επίσημα πράματα. ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΑ, κι ευχαριστώ για τις ευχές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ Αννούλα του ...Νοτιά... χα!χα!Πλάκα κάνω. Χρόνια πολλά Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαράλαμπε, Γιώργη,Steven, Sava, σας ευχαριστώ.
    Εποχές Τροχανά θυμίζει το όλο σκηνικό. Πούλα..πούλα..και μας έκατσε η ENIC.
    Θολό το τοπίο και δεν έχει κανείς την πρόθεση να το καθαρίσει.Κάπως έτσι, με απειλές και σταυρωτά φιλιά φέρονται οι μαφιόζοι...λίγο πριν μιλήσουν τα όπλα.

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ ΑΓΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπερα παιδια. Αννα χρονια σου πολλα και καλα.
    Σημερα δεν ειχαμε εξελιξεις στην Νοτια και "γνησια" πλευρα των Βαλκανιων. Βεβαια υπαρχει χρονος ο οποιος ειναι σχετικος στην ΑΕΚ.2 απο Λονδινο,8 απο Σικαγο και 0 απο την Αλεξανδρας.Οπως 0 και απο τον Πειραια.Οι "τουμπες" ειναι απαραιτητες για να συντονιστει κανεις στον σχετικο χρονο που αυτος-η αυτοι
    υπαχουν και θελουν να ειναι οσο γινεται καλυτερα κουρδισμενοι με το ρολοι του Αι Βασιλη του 'Τζαμπο".
    Μπερδευτικατε; Δεν νομιζω. Ο αινσταιν μας τα εχει δωσει αυτα εδω και 100 χρονια.Αν ζουσε θα χρησιμοποιουσε την χαωδη κατασταση της ΑΕΚ για να αποδιξει-εκτος απο μαθηματικα-και σε πραγματικες συνθηκες την Θεωρια του."διαφορετικες διαστασεις" ετοιμες."ταχυτητες διαφορετικες" και χρονοι "σχετικοι" ετοιμοι.'σκουλικοτρυπες" ετοιμες.Το νομπελ που θα κερδιζε αυτοδικαιως,θα το προσθεταμε στην τροπαιοθηκη μας-μιας και εκεινος εχει αλλο ενα απο παλια. τι να πουν μετα οι "αλλοι δυο" για τους τιτλους τους."Νομπελ" κυριοι,οχι παιξε-γελασε και κλεψε-κερδισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άννα καλησπέρα,

    Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα γιατί έπεσα με το παπάκι και έσπασα το δεξί μου χέρι. Τελευταία στιγμή απέφυγα ένα βυτιοφόρο. Ο μαλάκας μόνο που δεν με σκότωσε. Παρόλα αυτά παρακολουθώ το blog καθημερινώς. Δυστυχώς μου είναι δύσκολο να γράψω με το αριστερό οπότε θα είμαι σύντομος.
    Δεν έχω καμία ανάμιξη με σχέδια σωτηρίας η ανακοινώσεις. Η δουλειά μου είναι να συντονίζω τα παπάκια και τον υπόλοιπο στόλο.
    Σε πληροφορώ ότι αυτή την στιγμή είμαστε σε αναζήτηση του Σουγή.

    Χρόνια Πολλά,

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Xρήστο και Μπίκο σας ευχαριστώ. Οι ωραίες μάχες γίνονται με ισάξιους αντιπάλους . Ο Σουγής δεν είναι. Όπως και να το κάνεις, 350 μηχανάκια εναντίον ενός δεν είναι και τόσο ...ανδρικόν.
    Περαστικά σου.

    Υ.Γ Ανησυχιτική ηρεμία επικρατεί σήμερα στο blog.
    Στην κατάληψη είστε όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Μπίκο: Βρες τον Σουγή και μετά θα έρθω, κι αφού γραφτώ μέλος στην οργάνωση, θα τον πείσουμε κι αυτόν. Αν έχεις βάλει γύψο στο χέρι, μην τον βγάλεις. Θα χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπίκο στο είπαμε ,πρόσεχε μην σκύσεις το καλσόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή