Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

           Φίλοι και φίλες, γεια σας και πάλι και ξανά χρόνια πολλά και καλά. Εδώ, στην Ελβετία, δεν έχω την παραμικρή πληροφόρηση. Ούτε εφημερίδες, ούτε περιοδικά, ούτε περίεργα τηλέφωνα. Τα διάφορα sites που μπήκα δεν με διαφώτισαν κάπως. Και τελικά δεν κατάλαβα αν ο Κοζώνης μίλησε, αν θα προχωρήσει ή αν κατατόπισε τον κόσμο για τις εγγυήσεις και τις προθέσεις του. Περιμένω λοιπόν απο εσάς.

              Tο χωριό που βρίσκομαι ( λέγεται Villars ) είναι σε ύψος 1100 μέτρα στην γαλλική περιοχή της χώρας. Κανά εικοσάλεπτο νοτιοανατολικά της Λωζάννης. Βρίσκομαι φιλοξενούμενος σε φιλικό σπίτι απο το οποίο για δυο μέρες δεν μπορούσαμε να ξεμυτίσουμε. Επικρατεί χιονοθύελλα , πολικές θερμοκρασίες κι ασύληπτη ομίχλη. Όπως καταλαβαίνετε τα ποτά και τα χαρτιά δίνουν και παίρνουν. Και κάτι επιτραπέζια παιχνίδια κι ομηρικές μάχες στο τάβλι και στο σκάκι.
                Η αποτοξίνωση λοιπόν απο τα κιτρινόμαυρα αλλά και γενικοτερα τα ελληνικά θέματα είναι αναπόφευκτη. Καλό είναι αυτό αρκεί να μην σε βρει καμιά κεραμίδα με την επιστροφή στα πάτρια χώματα. Προς το παρόν με βρήκε φραγή κλήσεων στο κινητό μου διότι η ξύπνια η λογίστρια μου ξέχασε να πληρώσει το λογαριασμό. Κι ο ΟΤΕ με αντιμέτωπισε - και σωστά - σαν πιστωτή της ΑΕΚ. Συνοπτικές διαδικασίες και τέρμα οι συνομιλίες.
               Νέα λοιπόν δεν έχω, αλλά διαβάζοντας τα ειρωνικά σχόλια των αθλητικών κιτρινόμαυρων πεδίων, μου διαμορφώνεται η άποψη οτι η ομάδα μας είναι στα ίδια. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. Γυρνώντας πίσω στις 2/1, με περιμένουν όλες οι εφημερίδες για διάβασμα και σχολιασμό που μερικές φορές είναι και πιο επικοδομητικός ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.
              Παρακαλώ λοιπόν για τις ειδήσεις σας. Σας εύχομαι ξανά, να περνάτε καλά.

23 σχόλια:

  1. Γεια σου Steven.
    Εδω,στην Ελλαδα της παλαβομαρας η "Χριστουγεννιατικη" θερμοκρασια ειναι 20c. Εχουν βγαλει απ'της φατνες τα βοοειδη και εχουν τοποθετησει ανεμιστηρακια.
    Η "κολασση" που περιγραφεις εκει στο Villars ειναι ιδανικη.Το κομμενο τηλεφωνο την συμπληρωνει αρμονικα.
    Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο για τα παιδια βεβαια που θα μπορουσαν να κανουν τοσο και τοσα εξω.Ελπιζω να τους το επιτρεψει ο καιρος τις επομενες μερες.
    Υ.Γ.Πληρη και ορθη ενημερωση για τις οποιες εξελιξεις,θα σου παρασχουν οι Γιωργης και Χαραλαμπος-φανταζομαι.
    Εμενα-θα εχεις καταλαβει-μου ειναι σχεδον αδυνατον να περιγραφω ρεαλιστικα,τα πραγματικα γεγονοτα και να απαριθμω τα συμβαντα ως εχουν.Μη μου το ζητας.

    Καλη διαμονη και καλα κρασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Χρήστο: Χρηστάρα μου, ωραία είναι σαν θέα. Απλά εδώ μέσα έχουμε γίνει χαρτοπαικτική λέσχη. Δεν παραπονιέμαι αλλά τους χούλιγκαν τους έφερα για σκι ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑ. Τώρα είναι όλοι ο ένας επάνω στον άλλον. Να περνάς καλά κι εσύ. Δηλαδή έχουμε εξελίξεις στην ΑΕΚ ή οι δηλώσεις γράφονται στο χιόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλους: Παιδιά αν πρόκειται να γυρίσω και να έχουμε κι έτοιμο γήπεδο, τότε να φεύγω πιο συχνά. Εγώ είμαι ο γκαντέμης τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς όλους: Πάντως έμαθα οτι ο Κοζώνης έχει ασφάλεια ζωής. Κι εγώ έχω. Λέτε να συνεταιρισθώ; Βάλτε κι εσείς τα δικά σας συμβόλαια και πάμε όλοι μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηκωνε κατι χαρτια στην καμερα-την οποια μονο εκεινος εχει δει ως τωρα εμεις οχι ακομα-και εδειχνε το γηπεδο της Μπαγερν,το Allianz Arena(!!).Τωρα καταλαβαινω γιατι εχει κανει και τα περιφημα πλεον "συμβολαια θανατου" στην εν λογω εταιρεια.: Ειχε σχεδιο εδω και 20 χρονια για την αγορα και αναγεννηση της ΑΕΚ.(βεβαια με τα 5 εκ.σε περιπτωση θανατου,που θα εισπρατει απο καθε συμβολαιο,θα πρεπει να πεθανει εφτα συναπτες φορες για να πληρωσει απλα και μονο τα χρεη της ομαδας: 5χ7=35.Και γατα να ηταν,θα το παρεδιδε το πνευμα της.)
    Αυτο κι'αν ειναι πλανο σε βαθος χρονου και διορατικη επενδυση.Τι αλλο να πω.
    Μαλλον θα πεισει τα διευθυντικα στελεχη της Allianz να χρηματοδοτησουν την κατασκευη του γηπεδου.
    Οι μετοχοι ειναι παγιδευμενοι-ειναι αληθεια-μεταξυ της αδρανειας και του "πλανου συντηρησης" τους και στην εμμονη του "Κοζωνη" που δεν λεει να ξεκολησει απο την ΑΕΚ.
    Εσπειραν τον Κοζωνη στον κοσμο δυο μηνες τωρα, και σημερα θεριζουν την θυελα της απογοητευσης,της αγανακτησης και της οργης του κοσμου εναντιον τους.Και τι να κανουν τωρα με τον Μπομπ.Να τον αγνοησουν; Ποσο;
    Να συνδιαλλαγουν ξανα μαζι του; Μπα.
    Να αντεπιτεθουν με νομικα μετρα; Μπορει.
    Το σιγουρο ειναι οτι εχουν μπλεξει σε κυκεωνα.
    Αναμενομεν καποια απαντηση της επισημης ΑΕΚ(ναι μη γελατε)επι της ανοιχτης προτασης του Μπομπ.(δωστε μου την ΑΕΚ τωρα χωρις ελεγχο.Θα τον κανω εγω.Τα 35 εκ. τα πληρωνω εγω. Αν ειναι περισσοτερα,τα παραπανισια τα πληρωνεται εσεις).
    Δεν σφαξανε! Αν ειναι να τα πληρωσουμε,θα μας εξαναγκασεις εσυ;
    Τωρα που ερχονται τα εσοδα του Γεναρη,να την "κανουμε"; Θα βουλωσουμε τις τρυπες με αχυρο,θα ψιλοσοβαντισουμε απ'εξω-απ'εξω,θα τα μπαλωσουμε οπως-οπως και μετα βλεπουμε.Αφου δεν μας αφηνει "ο αλλος" να φυγουμε ετσι.
    Υ.Γ. Χαραλαμπε, το "24" μιλα για "αμοιβαια κεφαλαια" υψους 95 εκ.$ Τι λες;
    Εγω λεω οτι εχει 95 εκ. "αμοιβαδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα Στηβεν, καλησπερα σε ολους.
    Μια μικρη διευκρινηση για το εγγραφο της Allianz που ισως φανει χρησιμη.

    Δεν ειναι απλη ασφαλεια αλλα Unit Linked.

    Ψαξτε το λιγο στο ιντερνετ ή αν εχετε καποιο γνωστο ασφαλιστη και αν δε βρειτε ακρη ευχαριστως να σας εξηγησω οτι θελετε να μαθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς kitrinomavro:Πες μας να μαθουμε. Που να ψαχνουμε τωρα και να γινομαστε ασφαλιστες νυχτιατικα.Ειμαστε ηδη δικηγοροι,λογιστες και ντετεκτιβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Χρήστο
    Φίλε μην τα λες σε εμένα αλλά σε αυτούς που μαζευτήκανε στα γραφεία απόψε και φωνάζανε υπέρ του Κοζώνη.
    Έίμαστε κορόιδα οπαδοί που θέλουμε το παραμύθι του θείου με τα φράγκα τα πολλά, που του ξέφυγε και πέταξε ότι θα ψάξει να βρεί λεφτά για την ομάδα.
    Συμφωνώ ότι αμοιβαία=τίποτα. Μηδέν εγγύηση.
    Τώρα ξαναλέω ότι και να τα έχει τα 65 που λέει γιατί να δεσμεύσει τα 35 με το καλημέρα;
    Στήβεν είδες άσπρη μέρα εκεί;
    κάτσε κάνε καμιά κωλοτούμπα-όπως ο φίλος σου ο ΔΧ-στα χιόνια και μετά ανέβασε την στο διαδύκτιο όπως Κοζώνης από Αμερική.
    Είναι μόδα η κωλοτούμπες ,δεν το΄μαθες;
    ΥΓ: είδαμε και πάθαμε να γλυτώσουμε από τους εργολάβους του δημοσίου πάμε να μπλέξουμε σε αυτούς της αμερικής.Ευτυχώς τα παλικάρια μας οι μέτοχοι μας αντιτάσονται σθεναρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαραλαμπε δεν τα "λεω σε σενα".Απλα ρωταω εσενα που γνωριζεις περισσοτερα.
    Εγω τωρα μαθαινω.Ασκουμενος ειμαι!

    Ο Μπομπ ειναι η ενοχλητικη μυγα στο μουλαρι της "διοικησης". Αυτος ειναι ο ρολος του. Προς το παρον.Δεν βλεπω κατι αλλο.
    Οι μετοχοι δεν θα βγαλουν ανακοινωση; τι περιμενουν; Τους απογοητευσε και σημερα ο Μπομπ.
    Ο κοσμος τους κραζει. Ο Μελισσανιδης μπορει αλλα δεν "θελει". Ο Μπομπ "θελει" αλλα δεν μπορει. Οι ιδιοι ουτε μπορουν,ουτε θελουν.Τυλιγονται σε εναν στραβο ιστο που οι ιδιοι επλεξαν. Το κουβαρι θα εχει ενδιαφερον αργοτερα,αυτο ειναι σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα στον κοσμο...Εγω θα κρατησω μια καπως διαφορετικη σταση για ολα αυτα που διαβασα στην συνεντευξη.Εγω βλεπω εναν ανθρωπο θυμωμενο,θιγμενο,εναν ανθρωπο που βγαζει στην φορα μερος της περιουσιας του μονο και μονο γιατι αμφισβητηθηκε και εγινε αντικειμενο χλευασμου απο τον περισσοτερο κοσμο εδω στην Ελλαδα.Τοσα χρονια στην Αμερικη,μεγαλωσε και λειτουργει με την αμερικανικη κι οχι την ελληνικη νοοτροπια.Δειχνοντας στην καμερα τα οποια χαρτια παρουσιασε,δεν μπορει να μπλοφαρει,ουτε να αμφισβητησει κανεις το αν ειναι γνησια η οχι,την στιγμη που ο οποιοσδηποτε μπορει να τα αναλυσει{αν ξερει...}.Οπως για παραδειγμα ο ¨κιτρινομαυρος¨.Το αν ειναι μονος του η με company,δεν το ξερουμε.Ξερουμε ομως οτι εδειξε καποια απο τα λεφτα του,την στιγμη που οι δικοι μας μετοχοι δεν προκειται να δειξουν ΤΙΠΟΤΑ απο τον ελεγχο που κανουν στην ΠΑΕ.Και συνεχιζω να ΕΠΙΜΕΝΩ πως την συμφωνια παντα την χαλαγαν οι μετοχοι στο παραπεντε!!!Ο Νοτιας σιγουρα εχει κανει τις ερευνες του για το τι εστι Κοζωνης,για αυτο και προχωραγε τις συνομιλιες μαζι του,αλλα απο την αλλη οι μετοχοι εβαζαν παντα το φρενο.Και σε τελικη αναλυση,ο Κοζωνης εδειξε καποια στοιχεια των χρηματων του,οι μετοχοι εδειξαν τιποτα οταν επαιρναν τη ΑΕΚ? Δεν θυμαμαι να ειδα κατι στον τυπο,μονο γλυψιματζιδικα αρθρα για το ποσο σοβαρος ειναι ο Τακης,χωρις να ξερουμε τι ποσοστο εχει στον ΤΙΤΑΝΑ,η οτι ο Παππας ειναι εφοπλιστης,χωρις να μας πει ποσα καραβια εχει,η ο Γκουμας που εχει τα δεξαμενοπλοια του... Κανω καπου λαθος?Να ξεκαθαρισω κατι προς αποφυγη παρεξηγησεως,δεν λεω οτι ειναι ο μεσσιας ο Κοζωνης,λεω οτι με αυτο που εκανε,απλα για αρχη ξεκαθαρισε το ποιος ειναι και εθεσε προ των ευθυνων τους τους μετοχους που τωρα θελουν οι ιδιοι να τρεξουν την ΠΑΕ μεχρι το καλοκαιρι,φοβουμενοι τον ΕΛΕΓΧΟ που θα εκανε ο Κοζωνης.Ειναι πολυ μεγαλη η μπαζα τους απο την ομαδα,και δεν ειναι ωρα να τρεχουνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιαννη,αν τον ενδιεφερε τοσο η "εικονα" του εδω στην Ελλαδα και η υποληψη του στα ματια των συμπατριωτων του, θα επρεπε με ολα τα οπλα και τα στοιχεια του,απο τις πρωτες μερες να ερθει εδω και να τα απλωσει στα μουτρα τους.Σχεδια,πλανα,δυνατοτητες ρευστοτητα,"συμπαικτες" κλπ.
    Παστρικα πραγματα.Αμεσα. Που δεν αφηνουν την παραμικρη χαραμαδα για υπονοιες.Να κατεθετε τα 50.000 χιλιαρικα στο χαμογελο του παιδιου-οπως απαιτηται-και να ξεκινουσε ελεγχο βαρβατο και ολοκληρωμενο. Και να τα εκανε ολα "ισωμα".
    Αυτο επρεπε. Οχι σερναμενος,βδομαδα-βδομαδα, απο μακρυα,διχως επαφες,διχως επικοινωνια και δημιουργια κληματος αναλογου,διχως τιποτα.Ετσι, απο την καρεκλα της λιμνης στο Σικαγο.Αυτα ειναι μαλακιες και παιχνιδισματα στην καλυτερη περιπτωση. Στην χειρωτερη ειναι frontman "ψαξε βρες ποιων".
    Οι μετοχοι,ειναι ολοι απο καλες οικογενειες,εννοω ευπορες και γνωστες στον πολυ κοσμο.Λεπτομεριες δεν γνωριζαμε για αυτους.Τωρα ποιων εξ αυτων πανε οι δουλειες καλα και ποιων οχι αυτο ειναι αλλο θεμα. Το σιγουρο ειναι οτι αν ηθελαν και αν ηχαν την ιδια ορεξη με το 2004,με σωστη διαχειρηση των μεγαλων εσοδων αυτων των 5 χρονων,θα μπορουσαν να ειναι τα πραγματα πολυ καλυτερα και να μη χρειαζοταν να μιλαμε εμεις τωρα.
    Οι πραγματικοι φταιχτες δεν ειναι αυτοι.
    Ο κοσμος ειναι ως επι το πλειστον χαπατα.Μια βολτα στα σαιτ και καταλαβαινεις τι γινεται.Περιμενει σωτηρες,κρεμεται απο προσωπα,σταυρωνει και ξεσταυρωνει τους ιδιους ανθρωπους,αγεται και φερεται σαν προβατο,πιστευει οτι του ξερασουν διχως να εχει την δυνατοτητα να δει το σωστο και να ξεχωρισει το προφανες .
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Γιάννη
    Φίλε μου δεν λέμε τίποτα παραπάνω από αυτά που αναφέρεις.
    Απλά τιμή του που έδειξε κάτι, το οποίο όμως επιβεβαίωσε τις υποψίες μας ότι δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο οικονομικό μέγεθος.
    Γιάννη για την ΑΕΚ του 2010 μιλάμε όχι για των Ναυπακτιακό. Άλλα μεγέθη.
    Οτι πιθανον να πιστεύει οτι είναι καλύτερος διαχειριστής χρημάτων από τα παλικάρια μας δεν του δίνει κανένα πλεονέκτημα.
    Μην ξεχνάς την έλειψη πείρας.
    Βέβαια ο ΑΕΚτζής ψάχνετε να φάει εκ νέου το παραμύθι του σωτήρα και εκεί πατάει τώρα, στην δημιουργία εντυπώσεων και πίεσης στους τωρινούς κατέχοντες που σίγουρα μόλις σφύξουν κι άλλο οι κόλοι θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια μια που είναι και από ''τζάκι''.
    Ένα είναι σίγουρο. Το καλοκαίρι με τους τωρινούς, εισητήρια διαρκείας ΓΙΟΚ.
    Με κάποιον καινούριο ένα καλό αριθμό.
    Μην ξεχνάμε: 120.000.000 στην πενταετία από τα διαρκείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστο,ημουν απο τους πρωτους που υποστηριξα πως ο Κοζωνης ειναι μπροστινος καποιων,και αυτο δεν το αλλαξα μεχρι σημερα.Ανεφερα οτι εχει την αμερικανικη νοοτροπια,ισως για αυτο δεν εδωσε τα 50χιλιαρικα,γιατι εδω στην Ελλαδα τα δινουν αυτοι που θελουν να δουν το ονομα τους στα περιοδικα την αλλη μερα.Αν οι μετοχοι ηθελαν σωστη διαχειρηση θα μπορουσαν να την κανουν οπως την κανουν στην επιχειρηση τους,οπου ελεγχουν τους παντες και τα παντα.{Ξερω πως γινεται...}.Η σταση αναμονης,η ας την πουμε παθητικη σταση, δεν ξερουμε γιατι υπηρχε,ισως σε αυτο μας διαφωτισει ο Νοτιας που μιλαγε μαζι του.Παντως,και επαυλεις να εχει ο αλλος,δεν λεει οχι και σε ενα μικρο αλλα ακριβο ¨αυθαιρετο¨,οπως ειχε πει κι ο Στηβεν....Χαραλαμπε,δεν διαφωνω οτι σαν οικονομικο μεγεθος δεν δειχνει να ειναι καποιος μεγιστανας,ουτε τον βλεπω σαν μεσσια οπως καποιοι αλλοι.Απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαλακας να θελει να παρει την ΑΕΚ για να χασει τα λεφτα του και να ξεφτυλιστει.Το λεω παλι και θα επιμενω σε αυτο, ο Νοτιας που μιλαγε μαζι του γνωριζει πολλα παραπανω απο αυτα που ειπε,και ξεροντας τι παιχνιδι παιζουν οι μετοχοι,απλα αηδιασε και το παρατησε το πραγμα.Τα διαρκειας του παρελθοντος να τα ξεχασουμε,εκτος και εαν φερουν κανα παιχτη που να αρεσει στην εξεδρα,οπως π.χ τον Λυμπεροπουλο,γιαυτο και αρχιζουν δειλα δειλα να τον προμοταρουν οι γλειφτες τους.Οι ¨τζακατοι¨ θα πεσουν στον λακο που ανοιξαν για τον Κοζωνη,γιατι καποιοι εκαναν το λαθος να υποτιμησουν τους 2,3 που θελουν τον πραγματικο ελεγχο στην ΠΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: Παιδιά έχω αρχίσει και καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Σοβαρά μελομακάρονα και κουραμπιέδες στα ζαχαροπλαστεία. Πάμε λοιπόν:
    - Ο έχων χρήμα δεν αμφισβητείται απο κανέναν, δεν βγαίνει στις κάμερες ποτέ και δεν δημοσιοποιεί συμφωνίες ή συζητήσεις πριν αυτές ολοκληρωθούν. Διότι μπορεί και να μην ολοκληρωθούν και να γίνει ρεζίλι.
    - Το unit linked - έχω εδώ στελέχη - είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα με επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια ( τα fund του τύπου που βρήκε ο Πόλυς )με ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ , ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΑΘΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΈΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΚΟΖΩΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΛΛΑ, ΤΟΤΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΖΩΝΗΣ ΚΑ ΚΟΣΚΩΤΑΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΛΙΓΟ, Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Προς ολους

    http://aek-land.blogspot.com/2009/12/blog-post_28.html

    @Στηβεν

    Συγνωμη για το link!

    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Όλους την Καλημέρα μου
    Θα ήθελα να κάνω μια επαγγελματική παρατήρηση σχετικά με αυτά που παρουσίασε ο Κοζώνης.
    Το έγγραφο αυτο της Αλλιανζ λέει ότι ο ασφαλιζόμενος θα πάρει στην πάροδο των χρόνων συγκεκριμένα ποσά ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.
    Εαν όμως θελήσει να σπάσει την συμφωνία εισπράτοντας τα ποσά νωρίτερα από την τελική χρονική συμφωνία έχει κάποια χρηματική ποινή(στήλη 3).
    Υποχρέωση του ασφαλιζόμενου να πληρώνει την ετήσια συνδρομή-όπως και έχει συμφωνηθεί-για όλα τα χρόνια ανεληπώς ωστε να καταβληθούν τα συγκεκριμένα ποσά. ΔΕΝ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ όταν η επιλογή γίνεται από τον ασφαλ.φορέα(άρα έχει και το ρίσκο της επιλογής)
    ΔΕΝ είναι το ίδιο όταν κάποιος αγοράσει μόνος του αμοιβαία από το χρηματιστήριο και αναλάβει ο ίδιος τον κίνδυνο της απόδοσης.
    Το θέμα όμως είναι άλλο.
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ;
    Διότι όπως είπα ξανά μπορεί να έχει (και δείχνει)στα χέρια του κάτι το οποίο έχει π.χ. εξαγοραστεί ή έχει δανειοδοτηθεί απο αυτό με αποτέλεσμα τα εμφανιζόμενα ποσά να μην αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
    Αυτά τα λίγα και για απορίες είμαι εδώ.
    Νομίζω όμως ότι έχουμε δει λίγο λάθος το θέμα με τις παρουσιάσεις του Κοζώνη.
    Εαν ισχύουν είναι πολύ καλές για έναν ΙΔΙΩΤΗ.
    ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΕΘΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.
    Απλά τα πράγματα.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Όλους την Καλημέρα μου
    Θα ήθελα να κάνω μια επαγγελματική παρατήρηση σχετικά με αυτά που παρουσίασε ο Κοζώνης.
    Το έγγραφο αυτο της Αλλιανζ λέει ότι ο ασφαλιζόμενος θα πάρει στην πάροδο των χρόνων συγκεκριμένα ποσά ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.
    Εαν όμως θελήσει να σπάσει την συμφωνία εισπράτοντας τα ποσά νωρίτερα από την τελική χρονική συμφωνία έχει κάποια χρηματική ποινή(στήλη 3).
    Υποχρέωση του ασφαλιζόμενου να πληρώνει την ετήσια συνδρομή-όπως και έχει συμφωνηθεί-για όλα τα χρόνια ανεληπώς ωστε να καταβληθούν τα συγκεκριμένα ποσά. ΔΕΝ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ όταν η επιλογή γίνεται από τον ασφαλ.φορέα(άρα έχει και το ρίσκο της επιλογής)
    ΔΕΝ είναι το ίδιο όταν κάποιος αγοράσει μόνος του αμοιβαία από το χρηματιστήριο και αναλάβει ο ίδιος τον κίνδυνο της απόδοσης.
    Το θέμα όμως είναι άλλο.
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ;
    Διότι όπως είπα ξανά μπορεί να έχει (και δείχνει)στα χέρια του κάτι το οποίο έχει π.χ. εξαγοραστεί ή έχει δανειοδοτηθεί απο αυτό με αποτέλεσμα τα εμφανιζόμενα ποσά να μην αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
    Αυτά τα λίγα και για απορίες είμαι εδώ.
    Νομίζω όμως ότι έχουμε δει λίγο λάθος το θέμα με τις παρουσιάσεις του Κοζώνη.
    Εαν ισχύουν είναι πολύ καλές για έναν ΙΔΙΩΤΗ.
    ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΕΘΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.
    Απλά τα πράγματα.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2009 13:09

    @ άπαντες.
    Τον τσάκωσα! Ψεύτης ο Κοζώνης! Φυλακή να τον επάτε, πίσσα και πούπουλα...
    Λοιπόν, διαβάστε το screen capture από το περιβόητο συμβόλαιο της allianz....λέει ότι η πολιτική ασφάλισης είναι "Select plus nontobacco".
    Εμένα ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα στα αγόρια του blog
    H καμήλα δε βλέπει τη δική της την καμπούρα, βλέπει της μπροστινής. Δεν έχετε παράπονο πάντως, η πεφωτισμένη διοίκησή μας όσον αφορά τον Κοζώνη, απαντά άμεσα. Για όλα τα άλλα απουσιάζει. Όπως καταλαβαίνετε ο εχθρός είναι εξ Αμερικής.
    Για καλό και για κακό, αποφάσισα να ραφτώ, κάτι καλό για την υποδοχή . Χρήστο, χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Κάτι που να ταιριάζει στην περίσταση. Μη μας περάσει ο Μπομπ για αχάριστους.

    Υ.Γ Για ψυχική οδύνη που μπορώ να απευθυνθώ?
    Στους πρώην ή στους επόμενους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re paidia ena den mporw na katalavw.
    pws ginetai na poylisoun thn Aek oi polimetoxoi xwris na kanei o agorasths oikonomiko elegxo?poios agorazei sta tyfla?
    den me ndia
    ferei pios 8a parei thn Aek me endiaferei na ginei elegxos k ama ginetai k apo toy zhta thn epoxh oxi mono twra.
    meta ton MPARLO to xaos

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτοί που πουλάνε με αυτούς που αγοράζουν στην ΑΕΚ έχουν ένα κοινό παρονομαστή
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς ολους: θυμηθειτε την κουβεντα του Μελ. οτι "οποιος θελει την ΑΕΚ(οπως ειναι τωρα)ειναι η τρελος η λαμογιο".
    Αυτο τα λεει ολα.Δεν το ειπε για να υπεκφυγει.
    Γι'αυτο και ηθελε να μπει στην Ερασιτεχνικη και οχι στην ΠΑΕ. Να υπαρχει το γηπεδο,να "τρεχει" τα υπολοιπα τμηματα και να ειναι απο κοντα στην ΠΑΕ.Απο την πισω πορτα δηλαδη,οχι απο ατολμια,αλλα απο γνωση των πραγματων.Αλλα δεν τον αφησαν οχι απο λαθος και αγνοια-δεν ειναι τοσο μαλακες,λαμογια ειναι-αλλα απο φοβο οτι δεν θα μπορουν τοσο ευκολα και ανεξελεγκτα,να σουλατσαρουν στα ταμεια.
    Ασφαλως και το κλειδι στην υποθεση, Χαραλαμπε, ειναι ο ΣΟΒΑΡΟΣ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.Αυτον δεν τον θελει κανενας γιατι απλα εκει μεσα-στην ΠΑΕ-εχει "φιδια".
    Ποτε θα γινει,αν θα γινει,αν χρειαστει τελικα να γινει,κανεις δεν το ξερει.
    Αυτο ειναι το αγγουρι και το ξερουν και αυτοι(ολοι) και εμεις.
    Ουτε η κριση,ουτε η ισχνη Ελληνικη ποδοσφαιρικη αγορα,ουτε βεβαια η ΑΕΚ αυτη καθ'αυτη ειναι το προβλημα πουδεν στεκεται σοβαρος ανθρωπος να ασχοληθει με την ομαδα και αυτοι που ηδη ασχολουνται εχουν πλεξει ασχημα και ψαχνουν-ολοι εκτος του νοτια- καποιο κοροιδο να του την πασαρουν.(Εχω την γνωμη οτι,αν δεν υπηρχε ο Νοτιας,τωρα θα ειχαμε γινει ανεκδοτο στην Αφρικη.Κυριος οιδε που θα ειχαμε μπλεξει). Καθε αλλο. Παραμενει μαγαζι γωνια και με διψασμενους πελατες μαλιστα.
    Οι ευθυνες της "πενταετιας"('04-'09) δεν ειναι μονο ηθικες.Απλωνονται ως την "Ευελπιδων".Το ποσο και το ποιοι,ισως δεν το μαθουμε ποτε.
    Τελος παντων. Ευχομαστε το γρηγοροτερο να βρεθει ενα τελος-οποιο κι'αν ειναι-ωστε να δουμε πως θα πορευτουμε απο κει και μπρος.
    Υ.Γ Εγω προσωπικα,αν ειχα την δυνατοτητα θα "χωνομουν" στην υποθεση ΑΕΚ με τα μουτρα,μονο και μονο για να δω κρεμασμενους στα μανταλακια των δικαστηριων μερικα ομορφα παιδακια.Και ειναι αρκετα.Το αν θα την "επαιρνα" η οχι,αυτο ειναι αλλο θεμα.Αλλα και αυτο ακομα ειναι τεραστια υπηρεσια στην ιστορια και στον κοσμο της ομαδας,τον πραγματικο και ουσιαστικο χρηματοδοτη,αλλα και το μεγαλυτερο θυμα-μετα την ιδια την ΑΕΚ- ολης αυτης της ιστοριας.
    Υ.Γ. Αν δεν τον κανει κανενας οπως πρεπει-τον ελεγχο-ας τον κανουμε εμεις.Ο κοσμος. 100 χιλ. μαζευονται νομιζω σε συντομο διαστημα,αν προκειται για κατι τετοιο.Λεμε τωρα,στην περιπτωση που δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρονια πολλα σε ολους
    Τελικα αυτος ο Κοζωνης αρχιζει και με κερδιζει,μου θυμιζει ενα παλιο αφεντικο μου που με το που εκανες μαλακια σου πεταγε την χριστοπαναγια συνεφο(συγχ,για την φραση αγιες μερες)αλλα οταν ερχοταν η παρασκευη σου σκαγε και ενα 20ρικακι (μαυρο)επιπλεον.Τετοιον ανθρωπο τελικα χρειαζομαστε πιστευω με μπαουλα κοτσια.
    Αυτοι οι μετοχοι τελικα το ζηταει ο ορανισμος τους τελικα δεν εξηγητε διαφορετικα:αντι να του πουνε ελα στην Ελλαδα να συζητησουμε να βγαλουμε μια ακρη,απειλουν κιολας!εχουν να φανε πολυ αυγο σφεντονα!μας κοιροιδευουν μεχρι αηδιας!δεν μπορει κατι πουστιες εχουν κανει!
    αμα ηταν απατεωνας ο κοζο θα τα εβγαζε φορα παρτιδα τις μαιμουδιες του?δεν νομιζω
    να κερδισει τι?μαλλον θα χασει
    εμπλεξε ο ανθρωπος με γκιωνακηδες αλλα που θα παει θα τους ξεβρακωσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή