Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ - ΑΕΚ

           Στην συνάντηση του Σαββάτου, σας το είχα πει. Δυστυχώς την ΑΕΚ την ξέρω σαν το χέρι μου. Κι αυτό με κάνει να χειροτερεύω και να πονάω περισσότερο. Διότι ξέρω τα αποδυτήρια της, την ψυχολογία που κουβαλάει και μπορώ να προβλέπω. Βέβαια, οφείλω να πω οτι στο ημίχρονο, ελαφρώς χαμογέλασα. Πίστεψα στιγμιαίως οτι θα υπήρχε στοιχειώδες φιλότιμο, λόγω της κατά τύχη ισοφάρισης μας. Πάντα όμως οι πρώτες σκέψεις κι εκτιμήσεις είναι οι πιο σωστές.

              Χωρίς αρχή και τέλος η ομάδα. Στην κυριολεξία της πλάκας. Και η πλάκα ξεκινάει σαν την βρώμα απο το κεφάλι. Ο κύριος Θανάσης λέει οτι ξέρει πολύ μπάλα και δίνει συγχαρητήρια στον προπονητή για την άριστη διαχείρηση του υλικού που έκανε στον αγώνα με την Έβερτον. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, φυσικά πριν τον σημερινό αγώνα. Εκτός αν το υλικό είναι καλό για το μεθαυριανό διπλό της προπόνησης που είναι και όλοι οι στόχοι μας για φέτος. Εκτός αν ο στόχος είναι η πέμπτη θέση για τα μπαράζ.
                Να τελειώνουμε το παραμύθι;  Η ΑΕΚ έκανε φέτος 13 μεταγραφές. Και τις έκανε ο προπονητής. Φυσικά δεν ήταν οι πρώτες επιλογές του. Και λοιπόν; Ήταν ίσως επιλογές όχι πρωταθλητισμού, αλλά όχι για να χάνεις και απο τα σωματεία της γειτονιάς.Διότι δεν μπορώ να βλέπω τον προπονητή να γελάει με τις επιλογές των παικτών του Ή ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΊΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ
                Κι ο Πανιώνιος έγραψε την δική του ιστορία. Με το πανώ το εμετικό που κόσμησε το κωλογήπεδο το δημοτικό της ομάδας με το νέο ΑΦΜ. Της απόλυτης κωλομπαρίστικης πλατείας των μαζεμένων αδερφών και της συχνής συνεύερεσης της βίζιτας. " ντροπή της προσφυγιάς, δερβέναγες του ΠΟΚ".  Ρε άντε γαμηθείτε απο δω, κωλόμπεα και τσολακίδια σταγονίδια, μια ζωή χαμούρες και πληρωμένοι, λαδωμένοι απο την εκάστοτε ομάδα της εξουσίας μπας και υπάρξετε με την πώληση παικτών, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΩΝ,  που μιλάτε κιόλας.
               Βρήκατε και τα κάνετε, και φυσικά δίνω συγχαρητήρια για την σημερινή νίκη. Σκοτώσατε τον καλωδιωμένο της εντατικής. Αλλά η ιστορία θα γράψει οτι κερδίσατε την ΑΕΚ. Και παίξατε για την ιστορία σας. Και καλά κάνατε. Γουστάρω να παραδέχομαι την ανυπαρξία μου. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΑΣ - ΤΟ 1890 ΛΕΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ-  ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΉΔΙΚΟΥ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΆΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  - ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΣΚΑΣΤΕ. ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1922 . ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ; Η ΤΟΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΊ, Η ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ; ΜΠΑ, ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ. ΑΠΛΟΙ  ΗΛΙΘΙΟΙ είστε. Και βέβαια δικαιούστε να κερδίσετε την γνήσια ομάδα και να το πανηγυρίσετε, αλλά μέχρι εκεί. Διότι μια ζωή  γουστάρετε τις ομάδες που σας γαμούν. Θυμηθείτε πόσους έχετε κυνηγήσει (μέχρι κι εσείς τους είχαταε πάρει χαμπάρι) επειδή φοράγανε μια πουλημένη φανέλα. Και μιλάτε; Τσέτες και Κούρδοι του φιλοδωρήματος.
           Για μένα σήμερα κορυφαίος παίκτης ήταν ο Ενσαλίβα. Την αλλαγή του Άλβες δεν την κατάλαβα- ίσως ο Θανάσης να μου εξηγήσει-, ή το σύστημα που είχε φανταστεί πια μια σκιά που κουμαντάρει κάτι ζώα απο τον πάγκο. Αυτός που είχε πει στον Γιάχιτς " έλα πάμε για πρωτάθλημα". Ο διαιτητής Σπάθας προσπαθεί να φτιάξει το όνομα του μπαμπά του, του αρχιπαραγκίτη. Να μην ξεχνάτε.
       ΥΓ. Η ανακοίνωση Κοζώνη είναι δυνατή. Τελεσίγραφο. Μίλησε σαν ηγέτης αποφασισμένος. Και πλέον όλα να γίνουν φανερά. Δηλαδή για μένα, ώρα να στρίβουμε. Μακάρι να κάνω λάθος. Πάντως η ΑΕΚ την έδωσε την τελευταία παράσταση. Με τον εκβιασμό πια άμεσα, οτι εντάξει η απόκλιση, αλλά τα παραπάνω 15 μύρια, θα τα πληρώσουν όσοι τα φτιάξανε. Άρα τα χρέη είναι παραπάνω. Τι λέγαμε εδώ; ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ  ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. ΠΟΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ  ΗΤΑΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΗ. ΤΟ 1890 ΙΔΥΘΗΚΑΤΕ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ . ORIGINAL ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.
         ΥΓ. ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
          ΥΓ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ
         ΥΓ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ  
   ΥΓ. Βαριέμαι να μιλάω για τον Μπλάνκο. Όπως βαριέται κι αυτός.      

100 σχόλια:

  1. μπα!στο μαουτχαουζεν θεριευω... κανε κι εσυ το ιδιο! δεν πεθαινουν οι ιδεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edw den dwsan ta 5 8a dwsoun ta 15?
    mpas kai oi dyo einai mpatirides?
    e.m
    "Η ΑΕΚ είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν".
    toylaxiston

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ STEVEN,
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙ` ΑΠΟΨΕ...
    ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ... ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΕΚ-πανιωνιος 3-1. συμπερασματα:
    α) Η ΑΕΚ δεν εχει ουτε(καν) Εστογιανωφ,Μπαλαμπαν και Ριερα.εχει ενα ματσο 'ποκο-πικους"
    2)ο 'Κοζωνης'(οποιος και αν ειναι αυτος)κανει ηρωικη εξοδο και ο Δ.Χ επιχειρει πουστικη εισοδο.Τα κλειδια τα κρατουσε καιρο...απλα δεν ηταν αναλογες οι κλειδαριες.Τωρα, σαν να ταιριαζουν λιγο.
    "οι λιγοι μετοχοι που μειναμε,θα κανουμε αυτο που πρεπει για τους επομενους μηνες μεχρι να βρεθει η σωστη(!) λυση για την ομαδα..."Αναφερει η ανακοινωση της ΠΑΕ. Και γιατι ρε λεβεντες δεν κανατε αυτο που πρεπει μεχρι σημερα,ψαχνοντας παραλληλα τον "σωστο" για την ομαδα,παρα λακισατε ενς-ενας;
    3)Εβαλαν 10 εκ. γιουρο τον τελευταιο χρονο(;;!!)Που ειναι, ωεο; Αν οντως τα χρηματα αυτα μπηκαν, και τα παντα ειναι απληρωτα,τοτε δεν θα επρεπε να περιμενετε καποιον "επενδυτη" για να μπουκαρουν οι ορκωτοι,αλλα να ειχατε κανει ΗΔΗ τον ελεγχο.Γιατι δεν τον εχετε κανει ηδη...ωεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2009 23:42

    1. Το παιχνίδι: Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου. Ξέραν τι ζητούσαν από το παιχνίδι, ξέρουν κάποιο ποδόσφαιρο και κέρδισαν τον Α-κέφαλο αετό, ο οποίος φέτος έχει διασυρθεί από Καβάλες, Θρασύβουλους κτλ. Όσον αφορά τους δικούς μας: το μεν πνεύμα πρόθυμον...προπονητής που πρέπει να έχει ξεκινήσει σκληρά ναρκωτικά στα 60...κέντρο που έκανε κάνα 2 τσαλίμια αλλά από αμυντική λειτουργία τα γνωστά...άμυνα επιρρεπής στο λάθος. Καλά, ο Άλβες υποτίθεται ότι μπήκε για να βοηθηήσει στην άμυνα...αντ' αυτού τα έκανε σαλάτα. Πολίτικη φυσικά. Ο Μαϊστρο είναι φιλότιμος και δυναμικός, βλέπει γήπεδο, αλλά, steven μου, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΜΥΝΑ. Αλλά τί άμυνα...όταν έμεναν 2-4 δικοί μας με ισάριθμούς αντιπάλους μόλις η μπάλα πέρναγε το κέντρο. Μπλάνκο, κι εγώ έχω βαρεθεί πιά...Χέρσι τα χουμε πει. Δυστυχώς με απογοητεύει κι ο Γκερέιρο...Μαντούκα μέτριος (το παιχνίδι ήταν πολύ physical γι' αυτόν). Μόνη ελπίδα ο Γκεντζόγλου και ο Καράμπελας, με τα λάθη τους. Πάντως, δεν κατηγορώ κανένα για έλλειψη προσπάθειας. Αλλά κανείς δε μπορεί, τουλάχιστον με αυτό τον προπονητή και διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2009 23:44

    1 ΥΓ: Χρήστο, ο Εστογιανώφ δεν είναι αυτός που δε μας έκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Γιώργη: Η κριτκή δεν μπορούσε να γίνει φυσιολογικά, διότι να νέα τρέχανε. Και τα νέα δεν είναι στην Αμερική. Τα νέα είναι εδώ κι είναι τραγικά. ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2009 23:49

    2. Το εμετικό πανώ: Τα παιδιά έχουν απίστευτο κόμπλεξ. Ποιοί? αυτοί που υποστηρίζουν την κατ'εξοχήν, μαζί με τον Ηρακλή, παλλακίδα των ομάδων του παλατιού και του λιμανιού. Τα πιο ξεπουλημένα κορμιά? ΒΡΕ ΔΕ ΜΠΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1890? ΛΑΘΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ "ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ" ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΑΝ εμείς είμαστε "δραγουμάνοι του ΠΟΚ", τότε αυτοί είναι τα γιουσουφάκια ("καλώς ήρθατε στο χαρέμι μας. Να σας πλύνουμε την τριχωτή πλάτη και να σας τραγουδήσουμε πριν μας τη φορέσετε, ή πάμε απευθείας στο σις?") του χαρεμιού. Ντροπή και παντελής παραποίηση της ιστορίας. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Θρασύδειλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμη: Ο Σόλων Καρυδάκης είναι κλινικά νεκρός. Τον πέταξε 30 μέτρα ένα αυτοκίνητο στην Κηφισίας, ύψος Αβάνα, που δεν σταμάτησε κιόλας, και το παιδί τελείωσε. 15 χρονών. ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. Η ΙΔΕΑ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΣΤ ΜΑΥΡΕΣ ΨΩΡΟΓΑΤΕΣ(Αννα να με συγχωρείς)
    ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο: Συγχώρα με είμαι σκατά. Το παιδί είναι κλινικά νεκρό στην εντατική. Η ομάδα μας κατεβαίνει ορόφους. Πάντα στον πρώτο είναι ο νεκροθάλαμος. Η νύχτα είναι πολύ δύσκολη. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ , ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΕΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aυτά είναι τραγικά νέα. Steven, λυπάμαι πολύ. Όταν φεύγει έτσι ένας νέος άνθρωπος...δεν υπάρχουν λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Δεκεμβρίου, 2009 00:04

    3. Bob the builder: Bob, μου, σε πάω...Ποιός μπορεί, καλύτερα, να αποκαλύψει το ψέμα (που βιώνουμε υπό την ταμπέλα: "This is AEK") από έναν ψεύτη? Πόκερ πάνω στο σκυλευμένο κορμί της ΠΑΕ παίζεις ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. Δε δίνω δεκάρα αν σου ανήκει το μισό Τσικάγκο, μαζί με τα δικαιώματα του ομώνυμου musical, ή αν σου φτάνουν με το ζόρι για να αγοράζεις Χριστουγεννιάτικα δώρα από προσφορές του WalMart. Οι μάρκες (κι ας είναι κάλπικες) είναι μέσα. Αλλά αυτοί δεν τα βλέπουν και το ξέρεις. Πάντα το ήξερες, μεγάλε τζογαδόρε. Αυτό που δε θα μάθουμε ποτέ είναι ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ Η ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο Steven αποκαλεί ηγέτη. Εγώ μεγάλο τζογαδόρο. Μακάρι ο Νοτιάς να μην παρασυρθεί και διαιωνίσει τη σκύλευση. Κάτι είπαν για ορκωτούς ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. Αν μπουν, Bob μου, θα έχεις προσφέρει ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ. Απο κει και πέρα πρωτοδικείο, Δ.Χ. προεδράρα και το "Θείον Δράμα συνεχίζεται". Και φαίνεται ότι πρέπει να απομυθοποιηθούν και οι Α-μέτοχοι και ο κος Βανδής και ο Νερετβίτης και ο Δ.Χ. και η οργάνωση του, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΑΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ Δ. Πως γίνεται αυτό? Με το να διοικήσουν όλοι αυτοί. (Αρχή άνδρα δείκνυσι). Ποιός έχει μείνει από τους 4 για να "αποκαθηλωθεί"? Ο Δ.Χ. Και, steven μου, δε θα αποκαθηλωθεί στα δικά μας μάτια (αυτό έχει γίνει προ πολλού). Θα αποκαθηλωθεί στα μάτια...των 16 χρονων της οργάνωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Μίλτο και Γιώργη: Θυμάμαι τα εμετικά πανώ εναντίον του προπονητή μας. Ήταν προσωπικό. Με πείραξε διότι η ΑΕΚ έχει ποιότητα και δεν την αντιπροσωπεύει ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ. ΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΞΕΠΕΣΕ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ; ΜΠΟΡΕΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ - ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ- Ο Ο Ο Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ. ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΣΕΤΙΚΟ, ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ, ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. Η ΑΕΚ ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΛΕΞΗ, ΑΤΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ; ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΪΤΑ, ΤΟΥΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1924 ( ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ; ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ. ΖΩΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΔΟΥΣΕ Ο ΜΠΕΟΣ, Η ΑΕΚ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΕΡΑΓΕΒΟ ΧΑΜΟΥΡΗΔΕΣ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΘΗΡΕΣ. ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Δεκεμβρίου, 2009 00:14

    @ steven. Κλείνω με το τα συλληπητήρια για τον 15χρονο νεαρό, που πρόωρα έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Γιώργη: Πεθαίνει μωρέ το ΚΚ; Η Ελλάδα πεθαίνει. Η χώρα που λατρεύει το νεκρό και που ζει για το νεκρό ( την Ακρόπολη εννοώ). Απόψε πεθαίνει η ΑΕΚ, όπως την ξέραμε. Τα νεα είναι σοβαρότατα. Και το παιδάκι σαν να είναι σημειολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Άννα: και καλά αυτός που φεύγει ( που λέει ο λόγος). Οι γονείς, ο δίδυμος αδερφός; Ο συμμαθητής του που ήταν μπροστά; Για τον γιο του δικηγόρου μιλάω. Όλοι ήμασταν στην ενημέρωση προχθές. Για το μέλλον και την κατεύθυνση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Terry koz,γνωριζει ασφαλως την αδυναμια για εγγυητικη των 15 εκ. που ζητα απ'τηνπλευρα των αμετοχων.Ξερει οτι τα χρεη ειναι περισοτερα και επισης οτι το ξερουν και οι αμετοχοι.Απ'την αλλη γιατι ζηταει 15 και οχι 100 εκ.; Αφου τοσα ειναι πανω κατω τα χρεη.Αν-υποθεσουμε-παρει την ομαδα την Πεμπτη και του εγγυουνται οι 'αλλοι' τα 15 και τα χρεη μετα τον ελεγχο αποδειχθουν 20, η45, η 85,τοτε θα τα βαλει τα υπολοιπα απ'την τσεπη του;Δεν μας τα λες καλα Terry...
    Επισης,περιμενουμε διαψευση απο μερος του στην πληροφορια που εμπεριεχεται στην ανακοινωση της ΠΑΕ οτι δεν προσκομησε τα απαραιτητα τραπεζικα statement, παρα "συστατικες επιστολες"(προφανως προκειται για "συστατικη επιστολη του δημαρχου της Λιμνου-πολης:συνταξιουχος dussines plan maker,εκπαιδευμενος αριστα,υπακοος,φιλικος με τους ξενους,επιδεξιος,υπομονετικος με τρεις ξενες γλωσσες και με δικο του "σπιτακι",αναζητα αφεντικο.) Τωρα βεβαια,ενας Θεος ξερει τι αφεντικο θα βρει σε μια ομαδα που ηταν προσφυγικη και εδω και χρονια την "διοικουν" αποκλειστικα αρκουδογυφτοι.










    Ρε θα μας τρελανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ειναι κρημα να χάνονται ετσι νεεσ ζωεσ
    ε.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ημουν εκει.πριν λιγες ημερες ηταν στο σπιτι μου.συμπαιχτης και φιλος του γιου μου.πεθαινω οπως ολοι μας. και καποιος πουστης χαρος οδηγος κυκλοφορει εξω ελευθερος και αντεχει να αναπνεει. και καποιοι αλλοι πουστηδες εγκληματιες φαγανε τα χρηματα για την γεφυρα που θα γινοταν εκει. θελω να τα σπασω ολα.δεν το πιστευω αυτο.δεν το πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και ηταν αλλα τρια παιδια μαζι.σε κατασταση σοκ ακομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο: Τα είπαμε όλα και τα είχαμε αντιληφθεί. Δράμα αξεπέραστο και ψάρι μετά την κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Steven:Μπρος στην ανθρωπινη ζωη(ειδικα νεου),δεν μπαινει τιποτα.πραγματικα φαρμακωθηκα οταν το διαβασα.Τα ειλικρινα συλλυπητιρια μου και ολων μας.Τι να πεις για την "ΑΕΚ",μπροστα σε αυτο;οι ιδεες υπηρετουνται απ'τους ανθρωπους.Οταν αυτοι παψουν να υπαρχουν,χεσε τις ιδεες,και ολα.πικρα.Σε καταλαβαινω απολυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ζητω συγνωμη για την παρεμβολη και τα σχολια.ειμαι φορτισμενη.γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Ανώνυμους: Κρίμα δεν θα πει τίποτα. Θυμάμαι πριν απο 5 χρόνια, όταν έπαιζα ακόμα μπάλα, που είχα πάει να μαρκάρω το παιδί ( Σόλωνας)κι είχα πάθει διάστεμμα καραμπινάτο. Έφταιγα εγώ και μου είχε ζητήσει συγνώμη. Τι να πω στον πατέρα του ή στη μάνα του που έχουμε πιει και δυο κρασιά; Μένουνε και 200 μέτρα απο το σπίτι που ζω. Τι να πω στον αδερφό του τον Αρμάνδο; Συγνώμη για το κράτος που έφτιαξα και συγνώμη που λέγομαι άνθρωπος. Το να τιμωρηθεί το θηρίο που σκότωσε το παιδί δεν μου λέει τίποτα. Δεν ξαναγυρνάει ο νέος άνθρωπος, ο Αλέξης της λεωφόρου. Και δεν υπάρχει τιμωρία που θα ικανοποιήσει τα μάτια που είδαν το περιστατικό ή την αποφυγή ης τρέλας των γονιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι Πανιώνιοι περίμεναν σήμερα να νικήσουν αυτήν την ΑΕΚ. Καμία άλλη δε θα μπορούσαν. Χαράλαμπε, μαύρες ψωρόγατες{τα κορίτσια κοιμούνται, δεν ακουν τα σχόλια}πεινασμένες για αίμα. Κερδίζοντας εμάς, αποκτούν υπόσταση, Γίνονται κάποιοι.
    Στο δικό μας στρατόπεδο, διέκρινα παραίτηση. Όχι στον αντίπαλο. Δεν πιστεύουν σε τίποτα.Και δεν ελπίζουν σε τίποτα. Το τρίπτυχο δυστυχώς δεν ολοκληρώνεται με το ότι είναι ελεύθεροι, αλλά με το ότι είναι δεμένοι στ'αμπάρια μιας γαλέρας σάπιας, χωρίς κωπηλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χρήστο: Καλή οικογένεια. Δεν έχουν σημασία τα επαγγέλματα τους. Η ψυχή τους καλή. Ένα κασκώλ θα το πάρει μαζί του. Την λάτρευε την ιδέα. Και δεν είδε ούτε έναν τίτλο της. Με κοίταζε με εκείνα τα μάτια στο ψιλικατζήδικο που συναντιόμασταν ( στην Αβάνα ) και με ρώταγε "πότε;" Και του έλεγα ψέματα για να μην χαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Άννα: Ο Πανιώνιος πέθανε όταν άλλσξε ΑΦΜ. Σήμερα είναι κάτι νούμερα χρηματοδοτούμενα που θέλουν να κλέψουν δικούς μας. Πολύ μικροί τσουκαλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ....δεν υπάρχει πιο τραγικό από το να πεθαίνουν οι γονείς αργότερα από τα παιδιά τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8a tolmhsw na proteinw na anixis mia kainoyrgia enothta sthn mnhmh toy Solwn gia na grapsei opois 8elei kati gia ayto paidi
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγω προτεινω μια 'κινηση' για την ποινικη διωξη των ηθικα και πραγματικα αυτουργων των χιλιαδων αδικων θανατων τοσων και τοσων,τις μαυροφορεμενες μανες,τα φερετρα στις εξοπορτες,το ατελειωτο δακρυ και το βουβο "γιατι" ολων οσων εχουν την καταρα να εχουν τετοια γεγονοτα στα σπιτια τους. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι τα σκουλικια που ψηφιζονται-εκλεγονται-μιζαρονται και οι νταβαντζιδες τους, οι΄"μεγαλοεργολαβοι δημοσιων εργων" οι οποιοι ειναι εργολαβοι κηδειων ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Πως αλλιως να αντιδρασεις,τι να κανεις, τι ειναι αρκετο;Τιποτα. ουτε αυτο βεβαια. ουτε καν να φτιαξεις μια οργανωση και να τους καθαριζεις εναν-εναν του αληταραδες.Τιποτα δεν ειναι αρκετο. Και αυτο ειναι κατί, που ποναει οσο και η ιδια η απωλεια.
    Δεν υπαρχουν λογια.Πως να χωρεσουν.
    How terrible it is,to love something that death can touch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βαριά η ατμόσφαιρα απόψε.. Δυσκολευόμαστε να πάρουμε ανάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλο ταξιδι Σολων.Και αφου στον δρομο σου συναντησεις τον Δικεφαλο Αετο μας-ειναι σιγουρο-ανεβα στη ραχη του να σε παει στον τοπο που πρεπει.Και απο ψηλα εκει,αγναντεψτε μας λυπημενα και πειτε μας"...εμεις φευγουμε...εσεις να δουμε τωρα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αλήθεια, ποιος είναι ο Στασινόπουλος,τι σχέση έχει με τον Κανελλοπουλο και τα ενναλακτικά σχέδια που κυκλοφορούν;;;
    Μας τέλειωσε και ο Κοζώνης.Είπε την λάθος λέξη,
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς όλους: Παιδιά θέλω να σας πω κάτι. Είστε συγκινητικοί. Είστε άνθρωποι με όλη την έννοια της λέξης και θα το ξαναπώ. Είμαι περήφανος που γνωριστήκαμε μέσω αυτού του μέσου. Όποιος μπαίνει εδώ και διαβάζει, κι ας μην σχολιάζει, εύκολα μπορεί να διακρίνει και να διαπιστώσει την ποιότητα σας και να τολμήσω να πω, στα όρια της υπερβολής, οτι βεβαίως η πάστα υπήρχε, αλλά και ο δικέφαλος μας κάτι πρόσθεσε. Δεν είναι τυχαίο το να είσαι με αυτήν την ομάδα που πρακτικά, ενώ κλαίει, ξέρει να χαρίζει περηφάνεια, σεβασμό, ανθρωπιά και τεράστια δύναμη.
    Φυσικά το παιδί δεν το μνημονεύω διότι έλαχε να είναι ΑΕΚ. Και το παιδί δεν πέθανε ακόμα. Είναι διασωληνωμένο, κλινικά νεκρό, και το δράμα ακόμα βασιλεύει για την οικογένεια του. Ο πατέρας κοιτάει έξω απο το παράθυρο σαν χαμένος. Η μάνα δεν καταλαβαίνω πόσα δάκρυα είχε στην ψυχή της. Μόνο κλαίει. Μιλάμε για λογικότατη ΤΡΕΛΑ. Τι να πω; Δεν μου αρέσουν οι επικήδειοι, αλλά ακολουθώντας την προτροπή του e.m. θα μιλήσω για το παιδί όταν οριστικά τελειώσει και η τελευταία ανάσα του. Μέχρι τότε θα εύχομαι για ένα θαύμα, που όμως ξέρω γαμώ το πελέκι μου, οτι είναι της " Χαλιμάς τα παραμύθια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εδώ Παππάς,εκεί Παππάς,... λες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Χαράλαμπο: Εννοείς τον Πάνο ή το Νίκο; Οι δυο οικογένειες γνωρίζονται αλλά αποκλείεται ο Τάκης, ΤΩΡΑ, να έκανε κάποια κίνηση. Στασινόπουλος είναι ΕΛΒΑΛ, ΕΤΕΜ κλπ. Τεράστια εταιρεία κι αυθεντικοί παλαιοί επιχειρηματίες. Μακάρι να ερχόντουσαν. Δεν το πιστεύω. Ναι, έρχεται ο εισαγγελέας που σημαίνει τι; Πρωτοδικείο ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. + Ερασιτεχνική + νέος προπονητής(θεοσεβούμενος)+
    ξανάμονη δεν θασαφυσω + έλληνες παίχτες + ενότητα = ΑΕΚ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το τώρα ήταν χτες.
    Μήπως οι οικογένειες είχαν κάτι κοινό πχ μετοχές ΑΕΚ ; Εναλακτική Λύση 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο μόνος αμέτοχος που ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για τα τεκτενόμενα-πέρα των Νοτιά,Θανόπουλου- ήταν ο Παππάς.. το ότι πλήρωσε Σκόκο κάτι λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η Ερασιτεχνική αραγε τι να λέει για όλα αυτά;
    Πέτυχε ή όχι το σχέδιο ;
    Τι νύχτα κι αυτή...
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ... το επόμενο που έχουμε να περιμένουμε, είναι να πάρουν φωτιά τα γραφεία της ΠΑΕ. Είναι και αυτό μια κάποια λύσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ασε το ότι τελεσύγραφα βάζεις όταν έχεις ενναλακτική λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "εναλλακτικη λυση τρια"; Μακαρι Χαραλαμπε.Ακουγεται καλυτερη απο την "τελικη λυση" των "Εβραιων".
    Μια αλλη πιθανοτητα-λιγο μακρυνη αλλα υπαρκτη κατα τον Λιακοπουλο,-ειναι να ελθουν οι Αργοναυτες(οχι απ'την Καβαλα)απ'το Συριο.Οι Ελοχιμ.Θα χαλασει ο κοσμος(στην κυριολεξια).Συνεχεια της παλιας "Γιγαντομαχιας" και τελευταιο κεφαλαιο του εργου θα ειναι η "Χαντζιχρηστιος κοντο-κοζωνο-βατραχο-μετοχο-τιγρομαχια" με μουσικη επενδυση του Παπαθανασιου. Αυτη και αν ειναι μαχη. Ποιο Κουρσκ και μαλακιες.Και στο διαστημογηπεδο που θα φτιαξουμε,οταν με το καλο νικησουμε,θα εξιστορουμε στις επομενες γεννεες,τα κατορθωμα τα των, με αναγλυφη ζωφορο οπου θα την φωτιζουν χριστουγεννιατικα λαμπιονια.Ενας δικεφαλος αετος με ηλιακα πανελ αντι για φτερα θα ιπταται πανω απ'το γηπεδο και οι οπαδοι μας φορωντας γιαλια 3D, θα μπορουν απ οποιοδηποτε σημειο της εξεδρας να 'ζουμαρουν' και να 'σβερκωνουν' τους αντιπαλους μας.

    Ας πουμε και τιποτα 'ελαφρυ',γιατι τοσος πονος-απο παντου-δεν αντεχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. παιδια συμφςνα με γεωργιου ο σκοκο εκλεισε στον παο
    εμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. symfwna me gewrgiou o skoko ekleise ston pao
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξενύχτης Νομικάριος07 Δεκεμβρίου, 2009 03:57

    Απόψε δεν είμαι ξενύχτης, απλά δεν μου κολλάει ύπνος με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δυο λόγια για το παιχνίδι, έτσι για αποφόρτιση, αφού τα αγωνιστικά είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Το τραγικό είναι ότι χάσαμε από μια καλύτερή μας ομάδα, που απλά έχει καλύτερους παίχτες, ιδίως μπροστά.Το τραγικότερο είναι ότι ο Πανιώνιος ήταν για πρώτη φορά το...φαβορί κόντρα στην ΑΕΚΑΡΑ!!!Χωρίς Σκόκο-Νέμεθ η ομάδα στερείται οποιασδήποτε ποιότητας.Οι δε αμυντικοί της ατομικά(αλλά και η συνολική αμυντική της λειτουργία), πρέπει να είναι οι χειρότεροι της κατηγορίας.Βλέπετε ο Σέρβος αναθέτει την αμυντική λειτουργία στον έμπειρο...Γεωργαμλή!Και ο Ντούσαν όμως έχει βαρύτατες ευθύνες, πρώτα από όλα για τις μεταγραφές. Έπειτα, πώς μπορεί μια ομάδα με τέτοιους αμυντικούς, με ανύπαρκτα αμυντικά χαφ, να παίζει ταυτόχρονα μέ δύο(!) φουλ μπακ;Κι αν ο Αραούχο στέκεται, πόσους σαν τον Καράμπελα θέλει ο Τζαβέλας για κολατσιό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ξενύχτης Νομικάριος07 Δεκεμβρίου, 2009 04:20

    Πόσα γκολ έχουμε φάει από κόρνερ;Αν θυμάστε,όπως και με την Έβερτον, το δεύτερο το φάγαμε από βολέ του αντίπαλου γκολκίπερ!!!Πως ανεβάζετε Μπάγεβιτς-Γεωργαμλή την άμυνα ψηλά, με τα "παλτά" μας, που την αποτελούν, να έχουν μεσάνυχτα από τεχνικό οφσάιντ;Ο Ντούσαν όμως έχει χάσει τη μπάλα. Θα έπρεπε φερ ειπείν ο Χέρσι, άμπαλος, αλλά με τρεξίματα και σκληροτράχηλος, να πλαισιώσει τον Ενσαλίβα στη μάχη του κέντρου, έχει εξάλλου καλή αμυντική συμπεριφορά. Αντίθετα είναι άχρηστος για δεξί χαφ, ούτε τεχνική κατάρτιση έχει ούτε το γκολ.Στη δεξιά γραμμή αχρηστεύεται και δεν φαίνεται!Ο πολυνίκης όμως προτίμησε να χαραμίσει τον Μαντούκα (αυτός στίβεν κρατάει τώρα τελευταία την ΑΕΚ)ως αμυντικό χαφ, ο οποίος σε δημιουργία είναι πολύ καλύτερος του Χέρσι, ενώ βγαίνει και σαν κρυφό φορ, θυμηθείτε την κεφαλιά του, όταν έπαιξε αριστερά ψηλά στο τέλος. Απο ποιον περιμένει γκολ, από το σέντερ φορ του..ΠΙΚΠΑ, που (και) χτες βγήκε δέκα φορές οφσάιντ και κοίταγε περίλυπος τον επόπτη;Κι ο Ρότζερ δεν κάνει, μολονότι ξέρει μπάλα. Αργός, με ανησυχητικά σημάδια τσαρλατανισμού (τακουνάκια), έναν έμπειρο σκάουτερ ποτέ δεν θα τον ξεγελούσε. Ας τον περιμένουμε ωστόσο λίγο ακόμη.
    Στίβεν, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τα ειλικρινή μου συλληπητήρια για το παλικάρι. Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή όλα τα άλλα... ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ.ΒΑΣΑΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ,Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ,Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ.ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Δεκεμβρίου, 2009 09:56

    Είμαι με χανγκόβερ σήμερα το πρωϊ. Λες και χθες κατανάλωσα κοκτέιλ βότκας "Καλίνκα" και "Βολκάνο". Μπόμπες με κέρασαν χθες. Κυριολεκτικά στο κέντρο (αφού μένω κοντά στη ζώνη πυρός), η κατάσταση με τον πιτσιρικά, τα χάλια της ΑΕΚ. Κρατάτε γερά. Κάπου πρέπει να υπάρχει φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιώργη, το φαρμάκι έρχεται απ'όλες τις πλευρές..δεν ξέρεις τι πονάει πιο πολύ.Αυτήν την άτιμη τη χαραμάδα ψάχνουμε.Να ζεσταθεί λίγο η καρδιά μας.
    Κωνσταντίνε, η ανάλυσή σου για τα αγωνιστικά πλήρης.Ο Πανιώινος, απλά έχει τη δυναμική μιας ομάδας με στόχους, γήπεδο και τον κόσμο του κοντά.
    Εμείς χαμένοι κάπου ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.Του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλημέρα σε όλους,
    Η νύχτα των ζωντανων νεκρών περασε και το συνήθες σπορ ''ψαξιμο ψύλλου στα άχυρα'' άρχισε ξανά.
    Όποιος βρει τον ψύλλο κερδίζει το νέο βιβλίο Ιστορίας που μιλά για τον συνωστισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που σημειωτέων ήταν μαύροι πάνθηρες και ήρθαν στην Ελλάδα με ελάχιστα εως καθόλου προσωπικά είδη πλήν όμως τα τιμημένα λάβαρα της ομάδας τους που λεγόταν πανιώνιος και είναι η μοναδική ορίτζιναλ προσφυγική.
    Σιγά σιγά οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε χωρις τους ουρανοξύστες του Σικάγο και για να μην μας έρθει απότομα, μια βόλτα στον πύργο Αθηνών είναι ενα καλό μεταβατικό στάδιο.
    Ενναλακτικά στα διάφορα Mall των Αθηνών.
    Τα 300 άτομα ή παπάκια του ΔΧ μετά την ακύρωση της υποδοχής Κοζώνη θα πάνε μαζικά όλοι στο ''καμαράκι'' να ξυρίσουν τον Γαμπρό.
    Βέβαια την νύφη την έχουν πηδήξει εδώ και καιρό αλλά τι σημασία έχει, σφάζουμε και κανά κόκκορα στη πρώτη νύχτα του γάμου.
    Τα δε τέκνα θα είναι δίδυμα,το ένα θα το πούμε Ερασιτεχνική και το άλλο Νέα Παέ.
    Αποσμάσματα από το Ημερολόγιο των Ινκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημερα σε ολους.
    Το μπαχαλο στην ΑΕΚ εφτασε επιτελους στα Μου-Μου-Ε.
    Δεν ξερουν κατα που να "γυρουν" και τι θεση να παρουν και οι προηγουμενες "γραμμες" που τηρουσαν τις πηρε ο διαολος.Καταμια-διεστραμενη-εννοια,ειναι απολαυστικο.Μοιαζουν σαν ιατροδικαστες που πανω απ'τον νεκρο εχουν ο καθενας τους ξεχωριστο και διαφορετικο πορισμα για τα αιτια θανατου: "Οξυ οργανο","αμβλυ οργανο""θλαστικο τραυμα εις το οπισθιο μερος του κρανιου","πνευμονικη ανεπαρκεια προελθουσα απο υπερβολικη συσφυξη","εσωτερικη αιμοραγια προελθουσα απο ραμφισμα αετου η γυπα","2 οπες εις τον αυχενα μεταξυ 3ου και 6ου σπονδυλου,προελθουσες απο δαγκωμα αιλουροειδους","βαρυτατη κυρωση ηπατος,απορροια υπερβολικου 'ξεπλυματος'" η "πολλαπλες εμβολες εις εγκεφαλικα αγγεια,αποτελεσμα υψηλοτατης πιεσεως".
    Ολα μαζι. Ας μη μπερδευονται και ας υιοθετησουν την "σωτηριο" θεωρια της Επιτροπης Ουορεν για τον θανατο του J.F.K.,δηλαδη αυτην της "τρελης σφαιρας.".Για ολα φταιει ΕΝΑΣ. Βρειτε επιτελους τον Οswald,τυλιχτε την υποθεση σε μια κολλα χαρτι,πεταξτε τη στα αρχεια,αναδειξτε και τον επομενο Ford-"προεδρο μας" και πηγαινετε να παρετε το πρωταθλημα του "Βιετναμ".
    Ο Δικεφαλος; Οι Πολιτες ιδρυτες; Οι αξιες τους; Ποιος χεστηκε...Ο Ιωνας μαζι με τον Κενεντι εκει πανω θα τραγουδουν 'αγκαζε' υπο τους ηχους της τρομπετας του Armstrong:"...what a wanderful world...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλημερα Αννα, Χαραλαμπε και Γιωργο. Μου ηρθε μια ιδεα, τουλαχιστον για την εξευρεση σημαντικοτατου ποσου ικανου να πληρωσει τας υποχρεωσεις μας ως ΠΑΕ εις τους ημεδαπους και αλλοδαπους ποδοσφαιριστας μας.: Μια συναυλια του Γιαννη Φλωρινιωτη στο Σταδιο.Εναρξης:Ενας δικεφαλος με "στρας" θα τον αρπαζει και θα τον τοποθετει στο κεντρο του γηπεδου-πιστα.Εκεινος-οπως παντα- ντυμενος σαν γαλοπουλα-κατοικιδιο πλουσιου Τουρκου τοπαρχη,θα ανακραζει τας μουσικας συνθεσεις του Φοιβου ενω ενα συνολο ηθοποιων θα αναπαριστα την μαχη εις τα Γαβ-γαμηλα. Οι δε θεατες οι οποιοι θα απολαμβανουν αλλα και θα συμμετεχουν στο λαμπρο υπερθεαμα που θα χαραξει-ειμαι βεαιος-τα καλλιτεχνικα χρονικα-θα "φερουν" μασκα,αναπνευστηρα και βατραχοπεδιλα,ετοιμοι να πεσουν στην λιμνη που ολοενα και θα μεγαλωνει.Απαντες οι "επισημα" ασχολουμενοι με τα "διοικητικα" της ομαδος μας-εις το παρον και το προσφατο παρελθον-θα ειναι προσκεκλειμενοι εις την θυρα των "επισημων" και κρατωντας απο μια καραμουζα ο καθενας θα δινουν τον γιορταστικο τονο και τον απαραιτητο καρναβαλικο ρυθμο.Θα μοιραστουν "Σμηρναιικα" γλυκισματα-παραγωγης πολυεθνικης εταιριας πρωην μελους του Δ.Σ. της ΠΑΕ-. Επισης θα μοιραστουν εις τους παρευρισκομενους(ανα 4) και απο ενα "τσιγαρο" Καλαματιανο,προσφορα του-συντοπιτη,συμμαθητη και φιλου-Ν. Γεωργεα.
    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΠΟΣΟ ΦΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΕΤΟΣ.ΤΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΤΕ...ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΒΡΕ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για όλους τους Σινεφίλ
    Ο Θείος Απο την Αμερική
    Ηρθε το Δολλάριο
    Η μάχη του Περλ-χαρμπορ
    Η συμμορία των 13
    Ο Δων Κιχώτης
    Για μια χούφτα Δολλάρια
    Μονομαχία στο Ελ Πάσο
    Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται
    Η μέρα της Μορμόνας
    Τρέξε Λόλα Τρέξε..
    Ο Νονός(Επική Ταινία)
    Μα καλά τι σχέση έχουν όλες αυτές με την ΑΕΚ
    Έλα ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς ανωνυμο: Ναι και εγω κατι τετοιο ακουω για τον Σκοκο.Που δεν θα ειναι ο μονος. Κοιταξε...γιατι να μη το παμε πιο μακρυα,εδω που φτασαμε;
    Δηλαδη να γινει συγχωνευση του Παο με την ΑΕΚ. και για σημα να εχουν εναν δικεφαλο με ενα τριφυλλι στο ραμφος. Αετος vegetarian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ούτως ή άλλως ο από μηχανής θεός εφέ ήταν. Πιασάρικο όμως.Χρήστο, λες να βρούμε κανένα γνωστό να διοργανώσει τη συναυλία? Χαράλαμπε, το διεθνοποιείς το ..έργο. Το Όσκαρ ποιος θα το πάρει..Οι παλιές ελληνικές ταινίες τύπου Αμάρτησα Για Το Παιδί Μου,επανέρχονται στο προσκήνιο. Άλλά τι λέω..αυτές είχαν happy end.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. A! κύριε, κύριε Mαλακάση,
    ποιος θα βρεθεί να μας δικάσει,
    μικρόν εμέ κι εσάς μεγάλο,
    ίδια τον ένα και τον άλλο;
    Tους τρόπους, το παράστημά σας,
    το θελκτικό μειδίαμά σας,
    το monocle που σας βοηθάει
    να βλέπετε μόνο στο πλάι
    και μόνο αυτούς να χαιρετάτε
    όσοι μοιάζουν αριστοκράται,
    την περιποιημένη φάτσα,
    την υπεροπτική γκριμάτσα
    από τη μια μεριά να βάλει
    της ζυγαριάς, κι από την άλλη
    πλάστιγγα να βροντήσω κάτου,
    μισητό σκήνωμα, θανάτου
    άθυρμα, συντριμμένο βάζον,
    εγώ, κύμβαλον αλαλάζον.
    A! κύριε, κύριε Mαλακάση,
    ποιος τελευταίος θα γελάσει;

    Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σωστος Μπαμπη. Και αλλες ακομα...
    "Παρε το χρημα και τρεξε"
    "Με τα λεφτα των αλλων"
    "Καζινο"
    "Η θεια μου η χιπισα"
    "Η ωραια των Αθηνων"
    " Ο γιγας της Κυψελης"
    "Πολυθρονα για δυο"
    "Ο Κλεαρχος η Μαρινα και ο κοντος"
    "Ροδα τσαντα και ΚΟΠΑΝΑ"
    "Οι εραστες της παραλιας" ( με την περιφημη ατακα του Γκουσγκουνη : "...πιασε βραχο μωρη γιατι θα σπρωξω...")!
    "Το φαντασμα της Οπερας"
    ...και βεβαια το "THE ELEPHAND MAN" (γεια σου ρε ποντικομουρη Χαντζιχρηστο)!
    Υ.Γ. Ειλικρινα σε πιανει κλαυσιγελος με ολα οσα γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Δεκεμβρίου, 2009 13:39

    Παιδιά έχουμε ξεφύγει.
    Γουστάρω σου λέω...
    Λαλαούνης...
    @ Χρήστο: Μάγκα, με φτιάχνεις σου ξαναλέω. Ρόκι Φλώρι show (όπως μας χαρίστηκε στο Τέσσερα), με guest attraction τα μωρά που κάναμε παρέλαση με το τραινάκι του Δήμου στην τελευταία φιέστα πρωταθλήματος (και τους πετάγαν και στρακαστρούκες, δύσκολο να τρέξεις στα ψηλοτάκουνα, εκτός άμα τα μιλάς τα καλιαρντά και έχεις εξασκηθεί με τσι μπάτσοι) καίτοι...σιτεμένες θα βγουν για ακόμα μία φορά στη χορτολιβαδική έκταση στη γωνία Καππαδοκίας και Φωκών να μας δώκουν (Πελοποννησιακό αυτό, ουχί προσφυγικό) one more trip down the memory lane. DVD με τίτλο "This is AEK" θα μοιράζονται αφειδώς με εφημερίδες, προσφορά με τα υπόλοιπα χιτς των "δεκαετιών που αγαπήσαμε". Ολύμπιανς, Σιδηρόπουλος, Animals, Γούναρης και δε συμμαζεύεται σε λέω...Θα βγάλουμε και τον Σφακ με το μουσάκι που το έκλεψε ο μέγας αρχισκόρερ μας να τραγουδάει ντουέτο με Φλώρι: "Ο στρας αητός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός, του τσουκαλά όταν τον βρήκε η σφαίρα, από της θύρας της 7 το αεροβόλο....". Φυσικά αυτόν τον κυνηγάν οι Οβραίοι, οπότε θα πρέπει να παρουμε άδεια από τον "άλλο" επενδυτή τον Ελιγιάχου, αλλά καλλιτεχνική αδεία, όλα γίνονται.Και μέσα σε όλα, ο μέγας Φλώρι θα στήσει σκηνικό Western, θα ντυθεί ξανθομαλούσσα κιτρινοφορεμένη χυμώδης κουακέρα κορασίδα. Όλοι οι Α-μέτοχοι θα ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ σκοτωμένοι από ινδιάνικα ακόντια και βέλη δίπλα, με το καραβάνι από τις άμαξες να μην έχει προλάβει να οχυρωθεί με την κυκλική διάταξη. Εξάφνου, 350 παπάκια με ερυθρόδερμους με κασκώλ της οργάνωσης θα την περικυκλώσουν και αυτή θα κραυγάζει "Καλέ αγόρια, πάρτε το κορμί μου, αλλά η ψυχούλα μου έχει ήδη βγει μα αυτά που γίνονται εδώ και 15 χρονάκια". Σαν background αξούγεται το mix του νέου ύμνου της ΑΕΚ (ε, 130 δώσαμε στο Φοίβο, να μην βγουνε κάπως?) με το (χ)άσμα του "Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω" με εμβόλιμες metal κραυγές: this is AEK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Το ολο σκηνικο μου θυμιζει την περιφημη πια ατακα Του Νικου Καλογεροπουλου(δεν θυμαμαι τον τιτλο της ταινιας.Θα την εχετε δει πιθανον)-οπου το σεναριο "ηθελε" ο ενας να πηδαει τον αλλον-κυριολεκτικα και μεταφορικα.Και μεσα σε ολα αυτα ο Νικολας πεταει το παριμοιωδες:"...everyone in this town fuck's...exept to me..."! Τελειος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Θεσσαλονικιός07 Δεκεμβρίου, 2009 13:59

    Κατ΄ αρχάς αυτός ο Καίσαρης ή είναι βλάξ ή θέλει να είναι προκλητικός. Αυτά προς το παρόν. Για την ομάδα τώρα. Δεν υπάρχει διοίκηση. Εντάξει. Δεν υπάρχει ποιότητα. Μάλιστα. Μπάλα δεν παίζουμε και είμαστε εκτός στόχων. Σωστά. Πού και πως θα τερματίσει η ομάδα άγνωστο. Εδώ όμως τίθεται εν αμφιβόλω η αξιοπρέπεια και ο ανδρισμός μας. Μιλάω για το πανό. Καλά δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ επικεφαλής της αποστολής να απαιτήσει να κατεβεί? Η ομάδα κύριε διαιτητά δεν αγωνίζεται όσο υπάρχει το πανό. "Δεν μπορώ να κάνω τίποτα" μπορεί θα πεί ο διαιτητής". Δεν με ενδιαφέρει. Η ομάδα δεν παίζει κύριε διοικητά των αστυνομικών δυνάμεων. "Δεν έχω τέτοια εντολή" μπορεί να πεί εκείνος. Δεν παίζουμε. "Θα μηδενιστείτε." Να μηδενιστούμε. Το πανό θα κατέβει. Τιέκανες κ. Δημητριάδη, κ. Θανόπουλε κύριε αρχηγέ της αποστολής? Τίποτα. Ο πρώτος στόχος όμως της ομάδας δεν είναι ούτε οι τίτλοι ούτε το καλό υλικό παρά μόνο αυτό που η ιστορία της αυταπόδεικτα επιτάσσει. Η τιμή και η αξιοπρέπειά της. Τα υπόλοιπα από αυτά ακριβώς απορρέουν. Τι να πώ δεν ξέρω. Φαίνεται ότι εκείνος ο γυμνοσάλιαγκας ο Γρανίτσας φεύγοντας άφησε κάποιο μικρόβιο υποτέλειας και ραγιαδισμού και έχει πέσει πανδημία. Έξω ρε πούστηδες απ΄ την παράγκα.
    Για το αετόπουλο που είναι σε κώμα, γιατί στο φινάλε αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος, θα θυμηθώ μιά ατάκα τού Όλιβερ Ρήντ από τον "Μονομάχο" : "Δυστυχώς δεν διαλέγουμε τον τρόπο που θα πεθάνουμε. Μπορούμε όμως να το κάνουμε έτσι ώστε να μας θυμούνται σαν άντρες" Εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εχουμε ξεφυγει λιγο οντως.Και δεν πειραζει καθολου. Ειναι μια "θεραπεια"... γινεται σαν αντιδραση. Εχεις ακουστα για το "νευρικο γελιο"; Αυτο συμβαινει.Βεβαια μπορει να μας βγουν ξυνα,αλλα δεν βαριεσαι... Θα βρεθει η ακρη, που θα παει. Απλα θα ειναι επωδυνο να φτασουμε ως εκει.Αλλα θα φτασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εμένα η κατάσταση μου θυμίζει ένα παιχνίδι...
    Την μακριά γαιδούρα!
    Η ΑΕΚ είναι πρώτη στημένη στον τοίχο και την πηδάνε όλοι στην σειρά!
    Τον τελευταίο μην με ρωτάτε να σας πώ !!!
    Άννα, το Οσκαρ πάει στον Τιτανικό(ποτέ δεν την συμπάθησα αυτή την ταινία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Στήβεν
    τελικά αυτό με τους Στασινόπουλους επιβεβαιώνεται από κάπου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. προς Θεσσαλονικιο: Καλημερα αδελφε. Εχεις δικιο για το 'πανο'. Ποιος απ'την αποστολη να διαμαρτυρηθει,αφου κανενας δεν γνωριζει και αρα δεν διαβαζει Hellenicos;.Ποια διοικηση;Αστειευεσαι; Οσο για το αν επρεπε να το απαιτησει ο δι-αιτητης, να κατεβει,ασφαλως και μπορουσε. Αλλα πως να το κανει καποιος αυτο, οταν ο ιδιος επιτρεπει να του πηδανε το σπιτι,τη μανα τη γυναικα και τα Θεια του,απ'την εξεδρα,κανοντας αυτος το "χομπυ"του; Ειναι ψυχικα αρρωστοι ολοι.Οσο για τον Πανιωνιο,τα ειπε ο Steven. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε.Ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι-οχι αγωνιστικη ταυτοτητα(τι να πουμε για το παιχνιδι και το καθε παιχνιδι της φετινης ΑΕΚ.Δεν αξιζει τον κοπο και κυριως δεν ειναι εκει το θεμα)μεγαλυτερος κινδυνος λοιπον ειναι η απωλεια της ιστορικης ταυτοτητας και κληρονομιας του Συλλογου.Δηλαδη στην ουσια, Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.Αυτο ειναι ο μαρασμος, ο ξεπεσμος,που πρεπει οποσδηποτε αποτρεψουμε με καθε τροπο.(και ειναι αυτο που με καθε μεσω προσπαθουν να προσαιτερισθουν και να οικιοποιηθουν ΑΛΛΟΙ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.(Ολυμπιακος Πανιωνιος πχ.) Λιγο ακομα και θα "ζητανε" Κωνσταντινουπολιτικη ριζα οι μουσουλμανοι της Θρακης μεσω της "SCODA",η ο αγαπουλας της Καβαλας.Αυτο το "κυνηγιτο και η προσπαθεια αρπαγης της κληρονομιας του ΑΕΚ,ειναι και η πιο τρανη αποδειξη του μεγαλειου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Χαράλαμπο: Φίλε δεν έχω τέτοια πληροφόρηση κι ευτυχώς λέω εγώ. Διότι αν είναι κάτι να συμβεί, δεν μπορεί να βγαίνει στην δημοσιότητα υ πριν την οριστικοποίηση του. Σαν την κοζωνιάδα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Χρήστο : Χρηστάρα, δίκιο έχεις αλλά όταν μιλάς για κληρονομιά συνήθως μιλάς οτι τον περιμένουμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Θεσσαλονικιό: Φίλε τα έγραψα. Ποιά διοίκηση; Αυτή τη στιγμή ο προπονητής είναι η εταιρεία. Με το πανώ να ασχοληθεί; Ρε μήπως γι' αυτό δεν πάμε καλά; Διότι ο προπονητής ασχολείται με πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. δεν εννοω τετοιου ειδους κληρονομια Steven.Πως σου ηρθε.Μιλαω για την κληρονομια-παρακαταθηκη που ειχε δωθει στους ιδρυτες της και εκεινοι σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Οταν το "χωραφι" σου το αμελεις συστηματικα και αυτο χορταριασει,παει ο αλλος και στηνει την ταμπελα του.Δεν χρειαζεται να εισαι πεθαμενος για να σου αμφισβητισουν τα υπαρχοντα σου. Αρκει μονο να εισαι αδυναμος καποια μεγαλη χρονοκη περιοδο και εκεινοι στα πανω τους και τοτε,βρισκονται και ψευδομαρτυρες και μεγαλοδικηγοροι και σφραγιδουλες και υπογραφουλες και ετσι βρισκεσαι εκθετος. αλλωστε η χρησικτησια-νομικα χρειαζεται 20 χρονια για να κατοχυρωθει.Την πολιτιστικη η πνευματικη κληρονομια-αν την αμελησεις-την χανεις πολυ πιο συντομα.Χωρις να το καταλαβεις.Και τοτε το αυτονοητο,γινεται διεκδικησιμο...και αντε να βγαλεις ακρη.(Η Μακεδονια ειναι ...Ελληνικη. και ακομα"χειροτερα": η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες ...ακουσον-ακουσον)!Ελα ομως που ο αλλος-με την υποστηριξη των "αλλων" πιστευει και τελικα περναει και επισημα τη θεση οτι ο Βουκεφαλας ηταν 'Zastava'. "Μαλιστα κυριε" που λεει και ο μεγας Ζαμπετας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Θελω να πω οτι για να δουμε μια "ΝΕΑ-ΑΕΚ" αλλοτριωμενη,φτωχομπινεδιαρικη,απροσωπη,απονευρωμενη και εγκεφαλικα και πνμευματικα νεκρη,πρεπει να περασουν μερικα ακομη μιζερα χρονια. Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο "αποστεωμενη" ιδεολογικα ωστε να συμβει κατι τετοιο τωρα.Και αυτο θα πρεπει οι- οποιοι-νεοι ιδιοκτητες της ΠΑΕ να το λαβουν σοβαρα υποψην τους.Οχι μονο για ηθικους λογους,η λογους αρχων.Αλλα και τελειως εμπορικα και επιχειρηματικα,θα εχουν αγορασει-"εξυγιανει" μια εταιρεια με φθηνουσα δυναμικη και με ολο και μειουμενη αγοραστικη ισχυ...μια μετοχη φουσκα.Δεν ειναι απλη μπιοσνα το ποδοσφαιρο και γενικοτερα τα σπορ.Η adidas,αλλαξε σημα.οι πωλησεις συνεχησαν και μαλιστα αυξηθηκαν.Το ιδιο και η algida. Και τοσες αλλες.Αλλαζουν χρωματα,λογοτυπα,σχεδια.Και ομως πορευονται υπακουοντας στο καλεσμα των καιρων για "αλλαγες" εκμοντερνισμο νεανιζουν και προσπαθουν να πιασουν τον παλμο της αγορας ετοιμες για οποιαδηποτε αλλαγη.Αυτο με μια αθλητικη ομαδα,για ενα συλλογο,ισοδυναμει με αυτοκτονια.Ποσο μαλλον για την ΑΕΚ συγκεκριμενα. Γι'αυτο λεω και επιμενω οτι δεν πεθαναμε και δεν προκειται να συμβει.Ελπιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Φρεσκες τουμπες απ'τον αγαπημενο μου κλοουν.(στον novaspor fm παντα...μα ολοι εκει βρε παιδι μου;) "στην αρχη ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΖΩΝΗ.Μετα ομως..." Πως "ενθουσιαζεσαι" βρε Μπαρμπα-μυτουση με το αγνωστο,το σκοτεινο,με αυτο που δεν εχει στοιχεια,με αυτο που δεν βλεπεις καν;Εισαι τοσο λακαμας;Απαντηση:Ναι,εισαι τοσο λακαμας με χερουλια. Επισης:"...η γνωμη μου ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με την απλη γνωμη των φιλων της ομαδας.Αν συμβαινει κατι τετοιο,θα πρεπει η "οργανωση" να τον δικασει για εσχατη προδοσια.Ο εκπροσωπος του 1% δηλωνει ταυτηση αποψεων(!!!) με το 99% που τον "φτυνουν".Αυτη η τουμπα μενει να κανεις ακομα ρε:Να φυγεις απ'την "οργανωση κατηγοροντας αυτην και τον μεχρι τοτε αρχηγο της για προδωσια και 5η φαλαγγα.ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Επισης: Ειναι πολυτελεια ο Μελισσανιδης για την ΑΕΚ.δεν εχουμε την πολυτελεια να χανουμε τετοιους ανθρωπους.(υπ'οψην ποντικομουρη,οι Ποντιοι δεν πεφτουν με γλυψημο και κυριως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ.Το ειπαμε: θα γινεις γαρδουμπα.)"...να πει:(ο Μελισσανισης) αναλαμβανω τωρα..." Γιατι, το 2006 τι ειπε; Το καλομετρησες και τωρα βγαινουν τα κερδη σου, ρε τσιφουτη; Γιατι βιαζεσαι βρε; Ασε να τυλιχτεις καλα στη σουβλα και θα σε φαει καλοψημενο σε επομενη χοροεσπεριδα της "Ευξεινου Λεσχης",με ουζακι.Θα βαλω "μεσο" να ειμαι και εγω εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Χαχαχαχαχα..Εχεις πολυ πλακα..Για εξηγησε μας ρε γιοσουφακι του γαυροβαζελου..Πως ενοιωθες οταν σου χαριζε πρωταθλημα τογαυρος αλλιως το επαιρνε ο βαζελας (αεκακι-γαυρουλης3-1) κ φωναζες μεσα στο μπουρδελο σου κ πλεον ενα ματσο σαβουρες κ μπαζα..
    ΓΑΥΡΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..???
    Αντε πουτανες σφουγγοκωλαριοι που θα μιλησετε για την ΠΑΝΑΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Λιγδιαρηδες...Ακομα κ εξωση απο τα γραφεια της Παε σας κανουν.
    Η Κωλοτρυπιδα σας ξερει ποσο πολυ θα θελατε να εχετε νεο Αφμ..και εναν προεδρο σαν τον ΤΣΑΚΙΡΗ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ)Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΗΤΗΣΗ ΣΑΣ..Τσιμπουκια θα του κανετε να μην σας στειλει οπως στειλατε τον Απολλωνα..Στην Δ'Εθνικη,..Ο Απολλων δεν αξιζε να ειναι εκει..Εσεις αξιζατε.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΙ Κ ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥ.ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ..

    Ετσι λοιπον Γκολ κ ξυλο κακομοιρηδες

    LOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΟΟΟΟΟ
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    45 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ 3 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΥΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χρηστος είπε... "ΑΛΛΟΙ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.(Πανιωνιος πχ.)" Χμμμμ....

    Μερικοί εδώ έχουν τελείως καμένο μυαλό.

    Για τους άλλους:
    Παιδιά ανοίξτε κανένα βιβλίο,
    ψάξτε το
    Μην αφήνετε τον κάθε ανόητο ινστρούχτορα (βλέπε ΧΧ) να σας διαμορφώνει άποψη. Η αλήθεια υπάρχει και είναι (όπως πάντα σκληρή) για τους αδαείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Και ΠΑ και ΝΙ και Ω και ΝΙ και ΟΣ10 Δεκεμβρίου, 2009 23:07

    Αβραμίδη βγάζεις πολύ μίσος ρε φίλε...
    Γίνεσαι αστείος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε Αβραμίδη,

    αν κατεθέσουν 2-3 παίκτες σας προσφυγή
    τότε ναι μιλήστε για ομάδα προσφύγων.

    Άσε μας ρε φίλε που πουλάς και πνεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τελικά είσαι και εσύ ένας από αυτούς τους γραφικούς οπαδούς του ΠΟΚ που βλέπουν φαντάσματα και θέλουν να ονειρευονται οτι ο Πανιωνιος είναι πουλητάρι κιτρινο-πρασινο-κοκκινο. Σε πληροφορώ οτι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ειναι ανεξαρτητος και δεν έχει αναγκη κανέναν από εσας. ΝΑΙ σε βάζω μέσα γιατι είσαι και εσυ και οι άλλοι αεκτζήδες αναπόσπαστο κομμάτι του σαπιου ποδοσφαιρικού του συστήματος του ΠΟΚ. Και εαν σε ικανοποιει οτι είσαι τρίτος στη σαπίλα και οχι πρωτος, οτι υπάρχουν και αλλοι 2 που έχουν κανει χειρότερα από εσενα μπράβο και εις ανώτερα.

    Ποτέ δεν περιμενα από τόσους αεκτζήδες τόσο κομπλεξ για ένα οπαδικό πανο.

    Και οταν μάλιστα είμαστε η μοναδική ομαδα στην ελλάδα που ΔΕΝ σας λεει τουρκους και τα παοκια ΔΕΝ τα λέει βουλγαρους.....

    Οταν ο ολυμπιακος μας χάριζε την ανακατασκευη της Ν. Σμύρνης για champios league και του είπαμε ενα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ και μετά πήγε στην ριζούπολη. Και ένα χρονο μετά μας ζητήσατε το γήπεδο τζαμπα και σας το δώσαμε γιατί υποτείθετε οτι η Αεκ είναι πιο φιλική ομάδα λόγω προσφυγικών καταβολών των φιλάθλων της. ΟΥΣΤ ποτε ξανα. Και είσαι και απτην Σμύρνη. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μιλάει και ο Στήβεν για αδεφφές...Αααααααααααχ μωρή Ελληνοαμερικάνα!!!!
    Αφού δεν είστε συνοικιακό σωματείο τί λυσσάτε να κάνετε γήπεδο στη γυφτοπεριοχή σας τότε;

    ΓΑΥΡΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΡΦΕΙΑ

    Νούμερα και κλάψες ήσασταν πάντοτε, τώρα γίνατε και τσέτουλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Προς Ανωνυμο( καποιον απ'ολους τελος παντων...η εισαι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ "ΠΛΑΤΕΙΑΣ". Οταν ειπα για"...αλλους ανυπαρκτους ιστορικα..." μιλουσα για την ομαδα που-νομιζεις-οτι υποστηριζεις.Δηλαδη το νεοκοπο ΝΕΟ ΠΑΝΙονιο,που εχει 8 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Αυτην την ομαδα υποστηριζεις,για αυτην μιλας.Η "αλλη", η προηγουμενη πεθανε,δεν υπαρχει.δεν στο ειπε οΒενιζελος;Οχι ο παλιος ο ΝΕΟΣ και αυτος.Εκτος και αν μου πεις οτι "ζει στις καρδιες μας, κλπ-κλπ.Θα συμφωνισω. Υπαρχουν κι'αλλοι που λενε οτι ζει ο Μπρους Λι ο Μαικλ Τζακσον και ο Δρακουλας στα Καρπαθια.
    Η μαυρη αληθεια ειναι οτι την "παλια" ομαδα του Πανιωνιου την "συνωστησε" σε ενα αρθρο του ο Ευαγγελος Βενιζελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Προς Ανώνυμο: Μα το ξέρουμε οτι είστε αδέρφια με τις δαφνοστεφανωμένες. Ρε συ, μιλάω επώνυμα κι εσύ ανώνυμα. Ποιός είναι η αδερφή τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Γεία σου ρε "κολάμπια" σπουδαγμένε με το βαθυστόχαστο κειμενό σου.... Πρόσεχε γιατί η στεναχώρια που έχεις και η αλυσίδα στο λαιμό σου μπορεί να σε πνίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. file kalo to paramithi, ala de brika ton drako...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς DR: Γειά σου συνάδερφε.Καμία στενοχώρια δεν έχω και δεν φοράω αλυσίδα. Γνωριζόμαστε απο κάπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    Φυγετε απο το 2010 και γυριστε πισω στη δεκαετια του 20 για να καταλαβετε μερικα πραγματα. Τη δεκαετια του 20 στην Ελλαδα κυριαρχει ακομα η λεγομενη μεγαλη ιδεα που τοσο στοιχησε στον Μικρασιατικο Ελληνισμο. Απο τη μια εχεις ενα σωματειο με 30χρονη ιστορια και εμπειρια,με γηπεδο δικο του,στολιδι κατα τα λεγομενα της εποχης, τμηματα σε ολα τα αθληματα, ατομικα και ομαδικα, με διακρισεις σε βαλκανικο και διεθνες επιπεδο, οικονομικη και κοινωνικη ευμαρεια και το κυριοτερο με Λαικο ερεισμα. Τον Πανιωνιο.

    Ολα αυτα ομως χανονται σε ενα βραδυ. Ο ερχομος στην μητροπολιτική Ελλαδα δεν ηταν ευκολος. Μην ξεχνατε οτι ο τεραστιος αθλητανθρωπος Δημητρος Δαλλας ειχε στεγασει το γραφειο του Πανιωνιου και το σπιτι του σε ενα δωματιακι το καλλιμαρμαρου, παραχωρηση της ΕΟΕ. Απο την αλλη μια ομαδα εμπορων απο την Πολη, που καποια χρονια πριν ειχαν μεταφερει τα μαγαζια τους στην Αθηνα, ιδρυουν την αεκ. Μην ξεχνατε οτι η αεκ ιδρυθηκε στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ειναι μαλιστα λαθος να λεμε οτι ιδρυθηκε απο προσφυγες. Ιδρυθηκε απο εμπορους που ειχαν μετακομισει στην Αθηνα. Πως θα μπορουσε αλλωστε προσφυγας ξεριζωμενος μεσα σε δυο χρονια απο την καταστροφη να εχει μαγαζια στο κεντρο της Αθηνας.

    Ο λογος που αεκ και Πανιωνιος εχουν διαφορετικη πορεια τα πρωτα χρονια δεν εχει να κανει ουτε με καποιου ειδους ελιτισμο του Πανιωνιου ουτε με κατι αλλο. Ο λογος ειναι απλος. Η αεκ με τους πιασαρικους δικεφαλους και την αναφορα στην Πολη εκφραζει με τον καλυτερο τροπο τη μεγαλη ιδεα που ειναι το κυριαρχο ιδεολογημα της εποχης. Ο Βενιζελος, για λογους που εξηγουνται παραπανω, δινει στην αεκ γηπεδο. Η αεκ μονιμα πριμοδοτειται απο τους ντοπιους συλλογους και μαλιστα δημιουργουν με παο και οσφπ το ΠΟΚ= "Π"αναθηναικος-"Ο"λυμπιακος-"Κ"ωνσταντινουπολεως ενωσις (ετσι λεγοταν η αεκ τοτε). Ολοι μαζι αποχωρουν απο διοργανωσεις και διοργανωνουν μεταξυ τους αλλους αγωνες, φιλικα παιχνιδια με ξενες ομαδες και τουρνουα με σημαντικοτερο το κυπελλο Πασχα που παιζοταν μεχρι τον πολεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    ANTE λοιπόν σήμερα να το ρίξουμε στην ιστορία. Με αφορμή το πανό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, που χαρακτήριζε την ΑΕΚ «ντροπή της προσφυγιάς». Με πρώτο και καλύτερο τον Χατζηχρήστο με την ιδιότητα του προέδρου της Ερασιτεχνικής να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια της ΑΕΚ. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Η προσφυγιά, σε ό,τι έχει να κάνει με την άλλη πλευρά του Αιγαίου, είναι συνυφασμένη με τους διωγμούς της Σμύρνης το 1922.

    Καμιά σχέση με την Κωνσταντινούπολη. Από τη Σμύρνη και γενικότερα από τη Μικρά Ασία είχε εκδιωχθεί η συντριπτική πλειοψηφία του ενάμιση εκατομμυρίου Ελλήνων προσφύγων. Στην Κωνσταντινούπολη οι πρώτες επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων έγιναν το 1955. Και το 1964 η μαζική εκδίωξη.

    Καμιά σχέση δηλαδή με τις σφαγές και τον ξεριζωμό του 1922. Κι όταν μιλάμε για προσφυγιά, ιστορικά αυτή προσδιορίζεται στα γεγονότα του '22. Και στην ανταλλαγή των πληθυσμών στη συνέχεια με τη Συνθήκη της Λωζάννης το 1923, στην οποία συνθήκη δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ελληνες της Κωνσταντινούπολης. Σε ανύποπτο χρόνο, μάλιστα, η ταπεινότητά μου είχε αναφερθεί επί του θέματος: Οτι ο Πανιώνιος δηλαδή είναι προσφυγικό σωματείο. Στη Μικρά Ασία ιδρύθηκε από Ελληνες και ήρθε στην Ελλάδα μαζί μ’ αυτούς. Τον επανίδρυσαν δηλαδή στη Νέα Σμύρνη. Οπως το ίδιο ακριβώς συνέβη με τον Απόλλωνα.

    Μουσικός και αθλητικός σύλλογος των Ελλήνων της Σμύρνης. Που μεταφέρθηκε μαζί με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Η Πέρα Κλουμπ ιδρύθηκε το 1890. Και το 1921-22 είχε πάρει το πρωτάθλημα στην Τουρκία στο ποδόσφαιρο. Καμιά σχέση λοιπόν η ΑΕΚ με την προσφυγιά του '22. Οπως καμιά σχέση ο ΠΑΟΚ. Ούτε στην Κωνσταντινούπολη υπήρχαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

    Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκαν στην Ελλάδα από Ελληνες πρόσφυγες. Οπως ο Απόλλωνας της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη από εκδιωχθέντες Ποντίους. Και η Νίκη στη Νέα Ιωνία του Βόλου ιδρύθηκε από πρόσφυγες. Δεν υπήρξε ποτέ Νίκη στη Μικρά Ασία. Ούτε είναι λοιπόν η ΑΕΚ προσφυγική ομάδα ούτε υπήρξε ποτέ. Και καμιά σχέση με την Κωνσταντινούπολη, που αναφέρεται στον τίτλο της. Πρόσφυγες ήταν αυτοί που την ίδρυσαν και η Κωνσταντινούπολη στον τίτλο της ομάδας ΑΕΚ ήταν το σημείο αναφοράς τους. Αντίθετα, Πανιώνιος και Απόλλωνας είναι ξεριζωμένα σωματεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προς Χρήστο: Να σου θυμήσω ότι οι ποδοσφ. ομάδες έγινα Α.Ε. και πήραν ΑΦΜ το 1981 αν θυμάμαι καλά. Αυτο τι σημαίνει? Ότι έπαψαν να κουβαλούν τις ιστορικές τους καταβολές και μνήμες? Δλδ θες να μας πείσεις ότι η αλλαγή του ΑΦΜ μιας ποδοσφ. εταιρείας (για τον οποιοδήποτε λόγο) αλλάζει οτιδήποτε? Φίλε τις ομάδες τις κάνουν οι φανέλες και η ιστορία που κουβαλούν.
    Εφόσον έχεις τόση πώρωση εναντίον του Ιστορικού, ψάξε βρες άλλα επιχειρήματα να βγάλεις την χολή σου. Με στοιχειώδη λογική.
    Έχεις κάψει το μυαλό σου. Που να σκεφτείς φυσικά ότι Η ΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ της αεκ είναι ενας ανάλογος Βενιζέλου φωτογραφικός νόμος που αργά ή γρήγορα θα δεις ότι θα θεσπιστεί (να μην ξεχνάμε ότι ο εν λόγω νόμος θεσπίστηκε τότε φωτογραφικά για τις ΚΑΕ παοκ και ΚΑΕ αρης και όχι φυσικά για τον Πανιώνιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Steven trava gamisou, misanthrwpe kobleksike!
    Asxoleisou me to mpourdelo sou kai ase tis alles omades!
    Toulaxiston egw exw gipedo k as einai tou kwlou.
    Exw omada k as min exei osous opadous exei i diki sou na tin akolouthoun k epomenws na tis dinoun tin tampela tis "megalis" omadas.
    K den perimena na nikisw tin omada sou, oute pataw epi ptwmatwn. Ginetai mia poly prosektiki douleia ta teleutaia xronia kai megalwnoume etsi k alliws!
    Sta arxidia mou an itan pligwmnei i aek kai i kathe omadoula fetos typou aek.
    Egw thelw na nikaw kai na paizw wraia mpala.
    Ta koblex sou vgalta allou! Ekei pou prepei.. amorfwte,ilithie anthrwpe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Από Κ.

    Μια πληροφορια για τους Αεκτζήδες.

    Το πανό αυτό γράφτηκε για να δείξει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Διαβάστε το, 6 λέξεις είναι.

    Ο πρόσφυγας της Ελλάδος έχει βιώσει τα χειρότερα πράγματα, τον ξεριζωμο, την αδικία, την κλοπή, την κακή αντιμετώπιση από τους ελλαδίτες Έλληνες (αφού ο πρόσφυγας είναι μικρασιατης ή πολίτης έλληνας).

    Οι κοινές καταβολές των προσφύγων τους κοινούν να ιδρύσουν προσφυγικά σωματεία (πχ Αεκ, Παοκ) ή να μεταφέρουν τα υπάρχοντα (πχ Πανιώνιος, Απόλλωνας). Αυτά τα σωματεία, έχοντας βιώσει από καταβολής τα παραπάνω ΟΦΕΙΛΟΥΝ να έχουν άλλες ευαισθησίες και άλλη συμπεριφορα σε θέματα αδικίας. Το επιβάλλει το όνομά τους.

    Η Αεκ με το ΠΟΚ και τα υπόλοιπα καταστρατήγησε το προσφυγικό της παρελθον και έγινε το τρίτο σε ισχύ μέλος του Αθηναϊκου κέντρου εξουσίας. Ναι, τα τευλευταία χρόνια είναι στην απέξω. Όχι όμως από ιδεολογία αλλά επειδή κάποιος άλλος δεν την αφήνει (ολυμπιακος).

    Το "Ντροπή της προσφυγιάς, Δραγουμάνοι του ΠΟΚ" δεν πήγαινε στους πρόσφυγες τους ίδιους ούτε φυσικά στις οικογένεις τους. Ήθελε να στιλιτευσει έστω και άκομψα ή οπαδικά αυτο ακριβώς το πράγμα. Τσεκάρετε στο λεξικό τι ήταν ο δραγουμάνος.

    Πραγματικά όμως, επειδή ένας ανεγκέφαλος έγραψε ένα πανό που ήθελε και 3 παραγράφους επεξήγηση για να μην παρεξηγηθεί, δεν σημαίνει οτι πια πρέπει να λυσάξετε έτσι. Και οι βολές σας από επίσημα χείλη ήταν αυστηρά προς την ΠΑΕ και τον πρόεδρο με τα χειρότερα λόγια. Παιδιάστικα πράγματα προς μία ομάδα που ουδέποτε σας αποκάλεσε τούρκους όπως κάνουν όλοι οι άλλοι.

    Εμείς θα συνεχίσουμε τον μοναχικό δρόμο μας. Σας ευχομαι να έρθει ο Μπομπ ο σφουγγαράκης και να ξαναγυρίσετε σύντομα στον κυκεώνα της διαπλοκής που ανήκετε.

    Και όσο και αν σας πονάει, ο μόνος πρόεδρος που κάπως πήγε να σας μαζέψει σε αυτά τα πράγματα ηταν ο νικολαίδης και τον κράζετε όσο δεν πάει ακόμα γιατί δεν 'προστάτεψε' την ομάδα, δεν 'κοντραρε' τον κόκκαλη και τετοια! Ψάξτε σε οποιοδήποτε Πανιώνιο φύλλο, blog ή forum και δεν θα βρείτε πουθενά κλάψα επειδή 'είμαστε στην απ'εξω'. Τον Μπέο για αυτό τον φάγαμε. Τον Τσακίρη τον χειροκροτάμε επειδή είναι απέναντι σε όλους, Γαλάτες στους Ρωμαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Προς Ανώνυμο που γράεφει στα αγγλικά: ΕΔΩΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ. ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΑΙΑ , ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟ ΜΙΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ. ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΣ; ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ; ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Προς Κ: ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΘΈΣΗ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Από Κ.

    ΟΚ, πάω πάσο εαν τα έχεις πει γιατί δεν έχω εικόνα. Έτσι και αλλιώς το μύνημα ήταν επί του συνόλου και όχι προσωπικά.

    Τον Ντέμη τον αφήνω γιατί εσείς τα ξέρετε καλύτερα.

    Απλά αυτό που με πείραξε περισσότερο στην ιστορία του πανό είναι οτι απλά ήταν κάτι οπαδικο από κάποιους λίγους και η Αεκ το γύρισε σε πολύ επίσημο ύφος και με την ανακοίνωση στοχοποιώντας την ΠΑΕ και όλους τους φιλάθλους και πλατιάζοντας το θέμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. Πράγμα που μετα δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Προς Ανώνυμο ιστορικό: ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΣΑΝ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ ( ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ; ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Η ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ; ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ( ΠΕΡΙ ΤΟ 1970 ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΟΠΑΔΟ. ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ 1922. ΠΡΏΤΑ ΛΗΜΝΟ, ΜΕΤΑ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ( ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΙ ) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ. ΖΗΣΑΝΕ 280 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1700. ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.
    Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
    ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Προς Κ: Αν θέλεις μου κάνεις την χάρη και διαβάζεις πιο κάτω και την συγνώμη μου. Το πανώ ήθελα να βρίσω και τους συγκεκριμένους οπαδούς. Διότι μέσα στις τάξεις σας έχουν μπει κι οπαδοί άλλων. Η ερασιτεχνική δεν αντιπροσωπεύει τίποτα διότι η διοίκηση της δεν έχει την πλειοψηφία.
    Παρεπιπτόντως να σου αναφέρω - αφού δεν διάβαζες εδώ προηγουμένως - οτι απο το 2004 δεν πάτησα στο γήπεδο κι ασχολήθηκα με τον Αστέρα 2004 της Καισαριανής. Φέτος πήγα ξανά πίσω διότι μου το ζήτησαν τα παιδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Να θυμίσω πως η ΑΕΚ απέκτησε κοινό στην προπολεμική περίοδο, όταν ο Πάνιώνιος ακολουθούσε εντελώς άλλη τακτική. Δεν είχε ποδοσφαιρικό τμήμα (ενώ είχε στη Σμύρνη) και η έμφαση ήταν στα λεγόμενα ευγενή αθλήματα. Όπως και να το κάνουμε δεν αποκτάς ισχυρό λαϊκό έρισμα με τον γυναικείο αθλητισμό ρε παιδιά. Επίσης, ενώ η ΑΕΚ ήταν από την αρχή στις προσφυγικές γειτονιές, ο Πανιώνιος ήταν χωρίς γήπεδο (φιλοξενούμενος του Εθνικού Αθηνών) με ένα γραφειάκι στο παναθηναϊκό στάδιο. Βλέπετε ενώ η ΑΕΚ ξεκίνησε από το μηδέν στην Αθήνα, ο Πανιώνιος ήρθε με αρκετές διασυνδέσεις στο ΣΕΓΑΣ λόγω τεράστιας συμβολής, ώστε να βρεθεί μια προσωρινή λύση, που δυστυχώς κράτησε σχεδόν είκοσι χρόνια. Η ιστορία δεν είναι πάντα τόσο απλή.

    Οι τάσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου σε θέματα οπαδικών προτιμήσεων διαμορφώθηκαν κυρίως την περίοδο 25-40, όταν εμείς δεν παίζαμε το άθλημα. Αυτός είναι για παράδειγμα ο λόγος της μεγάλης υποστήριξης του Άρη που γύρω στο 30 ήταν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ενώ στα άμέσως μεταπολεμικά χρόνια ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Η αντιπαλότητα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για παράδειγμα πάει πίσω στην δεκαετία του 20.

    Τότε χάθηκε η ευκαιρία να γίνει ο Πανιώνιος ο κύριος εκφραστής του μικρασιατικού στοιχείου και όχι στη δεκαετία του 70 με το ξεπέταγμα της ΑΕΚ του Μπάρλου. Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ ήταν πρωταθλήτρια ήδη το 39 και το 40 και κυπελλούχος το 32 και το 39.

    Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που η ΑΕΚ έτυχε της υποστήριξης των προσφύγων, ακόμα κι αν ήταν ομάδα της Πόλης και όχι της Μικρασίας. Άλλωστε η Πόλη στον ψυχισμό των προσφύγων ήταν αναπόσπαστο τμήμα της πατρίδας που έχασαν.

    Το ότι η ΑΕΚ προσπάθησε στην πρόσφατη ιστορία να εκμεταλλευτεί το λαϊκό της έρισμα και να συμπεριφερθεί σαν γαυροβάζελος, με παρασκήνια και βρωμιές, δε σημαίνει πως πίσω από τη σχέση της με το προσφυγικό στοιχείο υπάρχει κάτι το περίεργο. Μην σας παρασύρουν οι βλακείες του Ντέμη. Αυτά είναι marketing. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι estet αστοί της Σμύρνης δεν είχαν αυτή την άποψη για τον αθλητισμό. Έστησαν τον Πανιώνιο στην Αθήνα με τα υλικά που ήξεραν: αθλητικό ήθος, διαπαιδαγώγιση και προσφορά. Η Ακαδημία Αθηνών το αναγνώρισε, ο περιφρονημένος πρόσφυγας του συνοικισμού προτίμησε την ομάδα που αντιμετώπιζε στη μπάλα τις ομάδες των γηγενών που τον εξευτέλιζαν κάθε μέρα.

    Η δική μας αντιπαλότητα με την ΑΕΚ ξεκίνησε με τον Νεστορίδη και αυξήθηκε με τον Μαύρο, ενώ στο μεταξύ είχε ενταθεί με τις υπόγειες διαδρομές του 71. Από εκεί μέχρι να θεωρούμε την ΑΕΚ συνεργάτη της χούντας, είναι μια απόσταση. Κυρίως γιατί ΟΛΕΣ οι ομάδες συνεργάστηκαν με το καθεστώς, μέσω των επιτρόπων. Μην ξεχνάμε τα δικά μας. στα πρόσφατα χρόνια μας πόνεσε (υπερβολικά ίσως) το σποτάκι του Ντέμη και οι υποθέσεις Ενσαλίβα - Μάκου, αλλά δεν νομίζω πως αυτά όλα έχουν το ίδιο βάρος με τα εγκλήματα τύπου Σπανέα, Ερμίδη ή Μοβσεσιάν. Απλούστατα η ΑΕΚ δεν μας έχει κάνει το ίδιο κακό με τους γαυροβάζελους, επειδή ποτέ δεν ήταν το ίδιο δυνατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η ΑΕΚ ιδρύθηκε απ τον Κωνσταντίνο Σπανούδη(που διατέλεσε υπουργός του Βενιζέλου) και άλλους επιφανείς Κωνσταντινουπολίτες που ζούσαν στην Αθήνα που κανένας τους δεν ήταν μικρασιάτης πρόσφυγας .
    Όπως καλά θα ξέρεις η Κωνσταντινούπολη εξαιρέθηκε από την συνθήκη της Λοζάνης και το 22 δεν ήρθαν πρόσφυγες απ την Πόλη.


    Η ΑΕΚ 3 χρόνια μετα την ίδρυση της αποχώρισε απο το πρωτάθλημα σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον Ολυμπιακό και μαζί με τον ΠΑΟ ίδρυσαν το ΠΟΚ.


    Ο Κωνσταντίνο Σπανούδη εκμεταλλευτικέ την σχέση που είχε με τον Ε. Βενιζέλο και οικειοποιήθηκε την έκταση που ανήκε στην Επιτροπή αποκατάστασης Προσφύγων (ΕΑΠ) στην Φιλαδέλφια και έτσι η ΑΕΚ απόχτησε κατευθείαν γήπεδο, ενώ ο Πανιώνιος παρέμενε στο δωματιάκι του καλλιμάρμαρου.


    Για να καταλάβεις, η ΕΑΠ είχε σαν σκοπό να ανταλλάξει της περιουσίες που ειχαν χάσει η πρόσφυγες με καινούριες. ο πανιώνιος που είχε γήπεδο, περίμενε 15 χρόνια για να τον εξυπηρετήσουν ενώ η ΑΕΚ με μέσον δίχως να έχει κάποια περιουσία που να έχασε βρέθηκε με γήπεδο.


    Είναι λογικό, οι πρόσφυγες του Πειραιά να γίνουν ΟΣΦΠ επειδή τους ήταν εύκολο να πάνε στο Καραΐσκάκη έτσι και οι πρόσφυγες και μη πρόσφυγες κοντά στην Φιλαδέλφεια έγιναν οι περισσότεροι ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Προς Steven,

    Από Κ.

    Σε διάβασα μόλις. Δεν είχα εικόνα, καλά έκανες και διευκρίνησες.

    Η προσφυγική ρίζα είναι τιμή και καμάρι του καθενός που την έχει. Αναγνωρίζω οτι η Αεκ, όπως εισέπραξε την στήριξη των προσφύγων (κατα πως γράφετε παραπάνω) ταυτόχρονα εισέπραξε και την αποδοκιμασία. Αλλά μετά από χρόνια στα γήπεδα, προσωπικά έχω καταλάβει οτι με τις λογικές της μάζας που επικρατούν και της ευρύτερης καφρίλας δεν βγάζεις άκρη οπότε καλύτερα να μην σε ποιάνουν μερικά πράγματα και να σφυρίζεις αδιάφορα γιατί δεν βγάζεις άκρη.

    Ακόμα και εγώ που δεν είμαι ούτε αεκ ουτε παοκ με ενοχλούν τα 'τουρκοι' και 'βουλγαροι'. Αλλά πραγματικά εαν δεις καλύτερα ποιοι τα λενε, θα καταλάβεις οτι δεν αξιζει να ασχολησαι.

    Ενα ματσο επαγγελματιες οπαδοι, που ζουν με το όνειρο να τους πάρει ο νονός-θείος-μπαμπάς πρόεδρος τους ένα καλό χαφ. Και να τους έχει στρατευμένα ζώα χωρίς άποψη, που δουλεύουν για 3 και 60 στην ζωή τους και περιμένουν την Κυριακή να νιώσουν ανώτεροι από τους διπλανούς τους επειδή ανήκουν σε μια ομάδα που κερδίζει και πέρνει πρωτάθλημα.

    Στον Πανιώνιο (αλλά και σε ένα σημαντικό κομμάτι της Αεκ), αυτή η νοοτροπία βγαλμένη απτο πράσινο-κόκκινο στυλ, οι άνθρωποι ΔΕΝ περιμένουν την αυτοικανοποίηση και αυτοεπιβαιβέωση απτό ποδόσφαιρο. Εμείς το έχουμε λύσει αυτό το ζήτημα και το έχουμε αποδεχθεί.

    Η Αεκ (κατα τη γνώμην μου), είναι ακόμα μπερδεμένη. Υπάρχουν και οι πιο ρομαντικοί, αλλά και υπάρχει και μια μερίδα που θα ήθελε πχ. 'να έρθει ο τίγρης να τους πάρει τα σώβρακα στο παρασκήνιο'. Λογικό να υπάρχει αφου απτην στιγμη που μπήκε στο κλαμπ των τριών.

    Για να μην μακρυγορώ, καλή συνέχεια στο μπλογκ, και σε ευχαριστώ για την διευκρινιστική συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. nionio,apla des ta xrwmata ths omadas mas k to sumvolo mas.des to kokkino twn tourkwn to diko sas k to galazio ton ellhnwn.

    AEK kai Apollwn Smyrnhs yparxei.tpt allo

    eseis epeidh eiste poustakia k pote sta isia k koitate sta mpasket me defterh omada ths AEK na to paizete omada(eixe k exei o kairos gurismata k fages thn 30ara karioli k an den sas lipotan o mhnas pou nai Poliths 8a trwgate 50)h opote den paei kala h AEK na kanete poustrilikia,opws ektos tou pano pou vgalate sthn anakoinwsh re sixamenoi na valete thn fwtia sthn smyrnh k apo katw oi AEKtzides sthn provlita....toso poutanas gioi eiste....

    omada tou turopitadikou mia zwh...sinexiste etsi...

    kai ti eipes?Den fwnazete gia tourkous??ta xronia pou pername eisitiria prin to 04 g.... h AEK kai h tourkia legate k alla tetoia wraia...ta ksexnas??e epeidh emeis omws oxi...kai epeidh thn AEK thn upostirizoume Polites,Smyrnioi opws egw,pontioi k alloi mikrasiates alla kai polloi ellhnes apo alla merh ths Elladas(giati arage????mipws gt se mas vlepoun thn omada pou pidaei sta 4 tous apatewnious xwris disekatomiria,xwris diaitisies k giati 1 titlos mas aksizei oso 10 twn allwn?e gamioli?)

    kante toumpeki loipon,diwxte ta gavrovazelakia se nionio-AEK,koita ton Spanea k poioi ton valane na sas riksei k ase thn AEK,gt sas vlepw thn epomenh fora to reuma pou 8a skaei panw sas 8a sas petaei 20 metra ston aera,8a sas travame to ayti k 8a anavei to kefali sas san glompos...kanoniste se kana polo na pidate pali apo psila gia na sothite kai na spate podia,na kratate agkalia ton psilo apo faliro kai na klapsourizete.....

    ayta ta liga...kai filia sta zmpaogkakia,thn antigrafh mas,thn klwnopoihsh mas,thn mikrh aek thesalonikhs,kante kamia allaksokwlia eseis oi pouthenades kai mhn ksexnate....

    h AEK 8a sas gamaei tis manes sas othomanika

    NEOS PANIONIOS ME YMNO PANTAZH MILISE GIA PROSFIGIA SE AEKTZH,CHIPITA PANIONIE THS THIAS S TO MOUNI

    zamponoturopitas-21R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προς zamponoturopitas-21R: Αδερφέ, μετά απο τόσο καιρό τι σε έπιασε σήμερα; Πού τους θυμήθηκες αυτούς; Τώρα διάβασες τουσ καβγάδες μου εκείνης της Κυριακής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή