Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΜΠ

           Κι έψαχνα να βρω τι μου θυμίζει και τελικά το βρήκα. Κάποιοι μάγκες, ανοργάνωτοι, εισέβαλαν στα γραφεία της ΠΑΕ και δεν κουνιούνται απο εκεί μέχρι να πέσει η κυβέρνηση. Συνομίλησαν και με τον στρατηγό Νοτιά, αλλά επειδή οι εγγυήσεις του δεν τους έπεισαν, απεφάσισαν να παραμείνουν εκεί. Μέχρι πότε; Άγνωστον. Έτσι είναι οι αγώνες. Αέναοι.

           Τα πράματα δυσκόλεψαν και λίγο παραπάνω, διότι οι ιδιοκτήτες των γραφείων, επειδή τους χάλασε η αισθητική λόγω της κατάληψης, ΄τοιχοκόλλησαν επι των ντουβαριών της Γράμμου, έξωση προς την εταιρεία που στεγάζει το σύμβολο μας. Επίσης κι αίτηση αποζημίωσης προς τις υπόλοιπες συστεγαζόμενες εταιρείες, που θίγονται απο την επικρατούσα εικόνα. Προφανώς χρωστάμε νοίκια, λέω εγώ.
           Στους αγωνιστές καταληψίες, παρεσχέθη κάθε σχετική βοήθεια απο διάφορους συνδέσμους που προσήλθαν αυθορμήτως ίνα συμπαρασταθούν ηθικώς προς την προσπάθεια εξυγίανσης της ομάδας-εταιρείας. Εξεδόθη και ανακοίνωσις εκ της οργανώσεως Original ( "ο κάθε Αεκτζής είναι ελέυθερος να διαδηλώνει όπως του καυλώνει"), που παρότι είχε προειδοποιηθεί να μην παρέμβει ΚΑΙ στο μέλλον του ποδοσφαίρου, αυτή έδωσε τόπο στην οργή, πήγε να κόψει φάτσες κι απεχώρησε ησύχως.
            Η Ανεξάρτητη Συντονιστική Κίνηση της Κατάληψης ( ΑΣΚΚ) , συνομίλησε και με τον εκπρόσωπο του κυρίου Κοζώνη εν Ελλάδι, τον κύριο Ππαδημητρίου, που δεν ζήτησε λήξη της στάσης αλλά διαβεβαίωσε τους πηγαίους οτι τα πάντα είναι πλεόν στα χέρια Νοτιά. Άσχετα αν ο Νοτιάς, δέκα λεπτά πριν έλεγε οτι στα χέρια του έχει κάτι συστατικές επιστολές πελατών της πραγματικά πολύ καλής ταβέρνας "thousand islands", με έδρα την περιοχή Little Greece εν Σικάγω της πολιτείας Illinois. Κοινώς η ΑΣΚΚ, παρά το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ Νοτιά και Κοζώνη, δεν πείστηκε. Η κατάληψη θα συνεχισθεί μέχρι να φτάσουν οι ορκωτοί λογιστές της BDO.
             Το προσύμφωνο όμως θα υπογραφεί. Ο ένας λέει την Δευτέρα κι ο άλλος την Παρασκευή.  Και σε αυτό συμφωνούν τα άτιμα. Και βγαίνει κι ο Κατσούλης και λέει " τι σόϊ προσύμφωνο θα είναι αυτό; Προσύμφωνο ελέγχου ή προσύμφωνο αγοράς;"  Διότι με προσύμφωνο αγοράς, βάσει του νόμου 2190/20, ο Κοζώνης δεν χρειάζεται έλεγχο, αλλά απλά περιμένει απο τους πιστωτές μας αναγγελία χρεών. Που δεν αργεί, αφού ξέρετε καλά πόσο γρήγορα τρέχουν τα κακά νέα και πόσο γρήγορα, ο αναμένων χρήμα τρέχει να το παρουσιάσει για να το εισπράξει. Δεν ξέρω αν οι πλευρές έχουν συμφωνήσει στον τύπο προσυμφώνου.
                 ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΧΡΟΝΟ. ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΟ; Α, ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΣ. ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΥΛΟ , ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
                 Και συνεδρίασε και η τεχνική ηγεσία, που έχει σίγουρο τον Κοζώνη. Και εδόθη και συνέντευξη του προπονητή ( χρόνια πολλά για χθες ) στον Σωτηρακόπουλο περί των επιλογών του. Δηλαδή οτι οι περισσότεροι παίκτες ήταν επιλογές Θανόπουλου. Ας πούμε προχείρως Λούκατς, Μάκος, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Καράμπελας, Νέμεθ ( αυτός είναι καλός). Ο προπονητής έφερε Χέρσι, Άρτσε, Ιορντάκε, Γκερέϊρο, Αραούχο. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΑ. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Η ΑΕΚ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
              Και η χούντα δεν έπεσε με την κατάληψη του ΕΜΠ. Συνεχίστηκε αλλιώς. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΖΩΝΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΑΕΚΤΖΗΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ( ΟΜΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ( ΧΡΕΗ). ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΟΥΝ;
                 ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ; ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ. Πάντως Χ... αράλαμπο δεν βλέπω. Δημήτρη σίγουρα. Μ.Χ, Δ.Χ, Δ.Μ, είναι αρχικά που δεν έχουν σημασία. Πάντως με έξωση κινδυνεύουμε και απο το ΟΑΚΑ. Δόξα τω Θεώ λέω εγώ.Να πάμε και σ' ένα γήπεδο.
    ΥΓ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ. ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
     ΥΓ. ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΖΩΝΗΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΟΙ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ.

46 σχόλια:

  1. as kanoun agwgh stous katalipsies gia apozhmiwsh oi alles etaireies k 8a deis gia pote dialiontai.
    toxa pei k paliwtera h rizoupoli mas perimenei.kai ama mporousame na anagyrame kamia kerkida 8atan oti eprepe mexri na fiaxoume ghpedo
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς e.m. : Τελικά εκεί να πάμε; Ας πάμε. Ο Απόλλων τους έχει σώσει όλους. Κάτι μου λέει οτι θα πάμε στο Σπόρτινγκ. Ή στην Ευελπίδων. Ο Δ.Χ. μέχρι την διάδοχη λύση δεν έχει πει κάτι. Μπορεί να πάμε και στην Νέα Σμύρνη, να συμψηφίσουμε τις επιταγές. Αυτό μ' αρέσει πιο πολύ. Και να αλλάζουμε πανώ. Και να ρωτήσω τους καταστηματάρχες. Θέλουν Πανιώνιους ή Αεκτζήδες; Αν προτιμήσουν λαό για τζίρο, θα φταίει το ΠΟΚ. Είμαι κατηγορηματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενύχτης Νομικάριος11 Δεκεμβρίου, 2009 03:39

    Ντούσαν Χρόνια Πολλά και υπομονή για όλα αυτά που περνάς! Κρίνω παρόλα αυτά τις δηλώσεις του άστοχες, ενώ δεν είναι και ακριβείς.Υπάρχουν φυσικά πολλές δικαιολογίες, αλλά από τον Μπάγεβιτς υπάρχουν και απαιτήσεις.Τελικά και το περασμένο καλοκαίρι, όπως και επί ρουφιάνου, φτάσαμε αισίως τις 13 μεταγραφές, αν δεν κάνω λάθος, αριθμός έγκλημα για τη συνοχή οποιασδήποτε ομάδας.Πέσαμε δηλάδη πάλι στη λούμπα των πολλών και "λίγων" παιχτών. Για να δούμε όμως σε κατηγορίες τις μεταγραφές που κάναμε: Καταρχήν αιχμή του δόρατος ήταν οι Μάκος-Λεονάρντο, μεταγραφές οι οποίες έγιναν και σήριαλ λόγω της αδιαφορίας των "σωτήρων" μας, γι' αυτό και μπήκαμε στο τρυπάκι ότι περιμένουμε παιχταράδες. Κατά τη γνώμη μου καλά κάναμε και τους πήραμε, και οι δύο είναι καλοί πάιχτες και σε καλή ηλικία, άσχετα αν μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά "βγήκανε". Απλά οι φυλλάδες δημιούργησαν φαντασιώσεις εφάμιλλες΄της γκόμενας των οργίων σε νοσοκομείο! "Ιδού ο νέος ηγέτης"(Μάκος), "Μικρός μάγος(Λεό). Ο Λεό, εξαιτίας της αδιαφορίας των μετόχων για την ομάδα, έχασε και την προετοιμασία, γι'αυτό και μετά το 70 κλατάρει . Πιστεύω πάντως οτι στο μέλλον, αν δεν διαλυθούμε, θα βοηθήσουνε. Αντίθετα οι Καράμπελας, Γιάχιτς κι απ'ό,τι δείχνει ο Λούκατς, κι αυτοί επιλογές του Ντούσαν δεν είναι παίχτες επιπέδου ΑΕΚ. Τον Καράμπελα τον έμαθε το πανελλήνιο τότε που τον άφησε έγκυο ο Γκαλέτι στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Ο Γιάχιτς(Βόσνιος...) δεν υπολογιζόταν από τον...Άρη, απορρίφθηκε από τη...Χαλ, παίζει πολλές θέσεις, αλλά καμία σε επίπεδο ΑΕΚ.Ο δε Ιορντάκε αγοράστηκε κατόπιν δοκιμής από τον ίδιο τον Μπάγεβιτς, για λόγους ακατανόητους από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος11 Δεκεμβρίου, 2009 04:14

    Τα πάντα όμως χάθηκαν, όταν τα ανθρωπάκια που μας διοικούν ξεπούλησαν τον Κυριάκο, παραμονή του αγώνα της χρονιάς με τη Βασλούι(τι τους ένοιαζε...). Η ιστορία είναι βρωμερή, ενώ ο Θανόπουλος είπε χοντρά ψέματα στον κόσμο της ΑΕΚ, όπως άλλωστε το συνηθίζει.Τα λεφτά της μεταγραφής εν πάση περιπτώσει (όχι βέβαια 3 εκατ., ο Κυριάκος ξεπουλήθηκε κοντά στο 1,5 εκβιάζοντας την ΠΑΕ για οφειλόμενα, αυτή είναι η αλήθεια!!) δεν πιάσανε τόπο. Μην ξεχνάμε ότι ο Νέμεθ που είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι δανεικός και χωρίς οψιόν αγοράς, ο Άρτσε το πρώτο αλλήθωρο σέντερ μπακ που έχω δει στη ζωή μου(...), ο Χέρσι αντάλλαγμα για τον Χετεμάι (ποιος είναι πιο άμπαλος δύσκολο να πει κανείς), ο Αραούχο θετικός, αλλά δεύτερη επιλογή του Μπάγεβιτς, ο Ρότζερ αργός και χωρίς μέταλλο ηγέτη, ενώ για τον Γιάχιτς τα είπαμε.Και ρωτώ: Γιατί κοτζάμ Μπάγεβιτς δεν μας προστάτεψε από τις επιλογές του Θανόπoυλου;Οι δικές του επιλογές-εξαιρώ τους Μάκο, Λεονάρντο- κάνουν τη διαφορά; Γιατί να πάμε καλύτερα φέτος, αφού χάσαμε Κυριάκο, Εντίνιο, Τζιμπούρ;O ίδιος ο Μπάγεβιτς δε δήλωσε ότι έχουμε πλέον πλήρες ρόστερ μετά την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ; Μην ξεχνάμε ότι κινδυνεύσαμε να φορτωθούμε και τον Μάντζιο! Αλλά γιατί προπάντων βγαίνει και μιλάει ΤΩΡΑ;Αν δε γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη-το πιθανότερο- με αυτούς θα πορευτεί τον Γολγοθά μέχρι να τελειώσει η σεζόν.Ενώ, αν μιλούσε το καλοκαίρι, ο κόσμος μας θα ξύπναγε έγκαιρα και οι τιποτένιοι θα ένιωθαν από τότε την πίεση που τώρα- επιτέλους- έχουν με την κατάληψη! Δυστυχώς ο Ντούσαν συμβιβάστηκε με ανθρώπους χωρίς μπέσα και τώρα φέρει μεγάλες ευθύνες. Όπως φέρει ευθύνες και για όλους τους Καράμπελες που μας έφερε.Και για τις 13 μεταγραφές, για άλλη μια χρονιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Δεκεμβρίου, 2009 11:29

    Δεν το συνηθίζουμε σε αυτό το blog, αλλά βάζω link από άρθρο σημερινό του Σαμπράκου. Σωστή ανάλυση κατ εμέ:
    http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=47536&cid=90
    Επιτέλους και οι δημοσιογράφοι αρχίσαν να τα λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζουμε το δικο μας Πολυτεχνειο,ειναι αληθεια.Οι ομοιοτητες,πολλες.Δεν θα μπορουσε να ειναι και πολυ διαφορετικα αλλωστε.Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, αποζηταμε να φυγει κατι σαπιο,κατι μαραμενο(ποιος θα ελθει;...αυτο το βλεπεις αργοτερα.Προς το παρον εν μεσω θυελης,δεν ζητας το ιδανικο. "Η Καραμανλης, η τανκς").Ο χρονος κυλα μπροστα,αλλα καμμια φορα τα γεγονοτα,επαναλαμβανονται.Σαν παρασταση που δεν λεει να "κατεβει", με τους ηθοποιους να εναλλασονται και το "στορυ" της,να γοητευει.
    Εξωτερικοι υποστηρικτες εκει στη Γραμμου(αυτη η ομαδα διαλεγει για γραφεια της παντα ιστορικους δρομους...3η Σεπτεμβριου πριν, Γραμμου τωρα...ελπιζω να μην καταληξουν στην "Μπουμπουλινας") ελπιζω να υπαρχουν και να προσφερουν στα παιδια κανενα χυμο,κα'να σαντουιτς και κα'να "μπαφο".Ειμαστε μαζι σας.( αρκει να μη μεταμορφωθει κανενας σας αργοτερα σε "Δαμανακη" η "Λαλιωτη" η "Κωστοπουλο").
    "Υπαρχει ασθενης επι της κλινης..."-και μαλιστα σε νοσοκομειο οργιων.
    Οπως υπαρχουν και ενα σωρο προσκειμενοι στο "καθεστως":ΝΕΟΙ συλλογοι,αγριεμενοι λοχιες,"φιλησυχοι και καθωςπρεπει" πολιτες που κοιτουν την "οικογενεια τους"και μονο,"στρατευμενα" και εγκλωβισμενα παιδια.Ολα ειναι ιδια.οπως τοτε.Να δουμε ποιος θα ριξει την πορτα του Πρωτοδικειου...συγνωμη του Πολυτεχνειου θελω να πω.Και να ελθουν μερες που-σιγουρα δεν θ'αναι οπως τις ξεραμε και τις ονειρευθηκαμε-αλλα,αν μη τι αλλο, θα συνεχισουμε να υπαρχουμε,εστω και σαν την Ελλαδουλα,με χρηματοδοτηση εξ'Αμερικης,ξεπουλωντας τα παντα.Και θα εχουμε ολο το χρονο να αναπολουμε τα παλια,ωραια και δημιουργικα χρονια και τους ενδοξους προγονους μας,παρελαυνοντας 2 φορες το χρονο ανακραζοντας: Ζητω το Εθνος-Ζητω η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ξενύχτη νομικάριο: Αγαπητέ Κωνσταντίνε η άποψη σου είναι σεβαστή. Για μένα η συνέντευξη Μπάγεβιτς έχει αρκετά ψέμματα. Γίνεται τώρα που ο Θανόπουλος πλέον δεν του χρειάζεται, αφού φεύγει. Για τους παίκτες συμφωνώ με εξαίρεση τον Γιάχιτς, στον οποίο είχε πει ο Ντούσαν "έλα για πρωτάθλημα". Ο Κυργιάκος πράγματι τους πίεσε αλλά ήταν και το όνομα της ομάδας μεγάλο και δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια. Πάντως ο καλύτερος που ήρθε ήταν ο Νέμεθ ( επιλογή Θανόπουλου - ΤΥΧΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Χρηστάρα, οι καταληψίες αποφάσισαν να στολίσουν δένδρο. Αδύνατον να μην προκύψει Λαλιώτης. Για το έθνος πάντα αλλά τι... τζάμπα πολεμήσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι,το διαβασα,θα στολισουν.Καταληψη-καταληψη,αλλα να κραταμε και τα εθιμα.Αλλωστε και εμεις κα'να δυο τρεις μαγους περιμενουμε.(ο ενας ο Γιουρι Γκελερ το παλευει.Μαλιστα εξασκειται σε λυγισμα μεγαλυτερων αντικειμενων οπως κουταλες της σουπας και μυζιθροτρυφτες)
    Προτεινω στα παιδια της καταληψης να το στολισουν ως εξης:στη βαση μια φωτογραφια του Μπαγεβιτς οταν ηταν "βρεφος" και μεγαλουργουσε στην ΑΕΚ...και γυρω-γυρω κασκολ της οριτζιναλ.Στα κλαδια να κρεμασουν μερικα αδεια "μπλιστερ" απ'τα χαπια που επερνε ο Τροχανας,τα κομπολογια του "αγαπουλα" και τις μανσετες του "κοντου".Που και που καμια ευχετηρια καρτα απο την ENIC(απο διαφορες χωρες...Ολανδια,Αγγλια κλπ.)Πιο πανω μερικα αντιγραφα προσυμφωνων και τις φωτογραφιες των α-μετοχων(που οπως φαινεται σφυξαν οι κωλοι και "μετοχοποιουνται ξανα).Λιγο κατω απ'την κορυφη του δεντρου την μοναδικη φωτογραφια του Κοζωνη ντυμενου Αι-Βασιλη και στην κορυφη-για αστερι- μια κανουλα αντλιας απο ενα βενζιναδικο της AEGEAN OIL.
    Καλα Χριστουγεννα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. diavas to reortaz pou les k synfwnnw,na vgei k napei o ntousan sthn arxh tou prota8lhmatos ayta pou les to 8ewrw dyskolo ,emeis mporei na to dexomastan oi oranwmenoi oxi kai 8axame allon enan emfilio sthn pae.
    kati poy den katalava pote iati h politia timwrei thn pae me prostima gia tous opadoys tis kai den timwrei katey8eian tis organwseis twn opadwn?
    to kommati ayto anaferete sthn allagh sto fakelo twn stadiwn gia to 2004? ///Να συμπληρώσω μόνο πως στο θέμα του ΓΗΠΕΔΟ Υπάρχουν ανεξόφλητα Χρέη της Πολιτείας........μιλάω για την Αλλαγή στο Φάκελλο των ΕΡΓΩΝ των Ολυμπιακών αγώνω

    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σε όλους
    Γιώργη αυτά που λέει ο Σαμπράκος έπρεπε να τα έλεγε και αυτός πριν κάνα χρόνο. Αλλά τότε δεν θα είχε τις ‘’αποκλείστηκες’’ δηλώσεις και πληροφορίες...
    Για μένα ο δικηγόρος του κοντού αν αρθρογραφούσε τα ίδια θα έγραφε...
    Δεν πιστεύω άλλωστε ότι θα γίνει έλεγχος, και αν γίνει δεν νομίζω να μάθουμε την αλήθεια.
    Ισα-ισα που θα ‘’αθωώνει’’ κάποιους.
    50.000 φανέλες- για το περιοδικό- συγκεκριμένης μάρκας, τι λες τώρα, ποιός έλεγχος !
    Εδώ έχουν βγάλει το μπάτζετ, πόσους παίχτες θα αποκτήσουμε, και από ποιό ράφι θα ψωνίσουμε...Ας είναι και 50 και 60
    Τόσα χρόνια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος τα έβλεπε όλα ρόδινα επί Ντέμη, τώρα μας καθησυχάζει σχετικά με τα σενάρια πρωτοδικείου λες και αυτός ζει σε άλλη χώρα .
    Επίσης κατάφερε και απέλυσε τους μισούς δημοσιογράφους στην εφημερίδα στην οποία είναι διευθυντής, τι να μας πει τώρα , κουνάει την ουρά στο αφεντικό του....
    Ο Μπάγιεβιτς είναι και μαλάκας.
    Ξεκινάει αυθόρμητα να πει την αλήθεια , δεν του βγαίνουν οι λέξεις όπως τις θέλει να πει τι εννοεί , αλλάζει το νόημα και βέβαια μετά του σφυράνε τι είπε και τι έπρεπε και ξανά μανά διευκρινήσεις...
    Πάμε και ‘ μεις να στολίσουμε το δεντράκι μας όπως τα παιδιά της κατάληψης διότι νέα δεν φαίνονται στο ορίζοντα...
    Έρχονται τα Χριστούγεννα , μπορεί να αναβληθεί και καμία πτήση του Κολούμπια , σε δουλειά να βρισκόμαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί άγνωστοι φίλοι, συνοδοιπόροι, που μας ενώνει το βήμα του Στήβεν,
    Πέρα από τη λέξη «κατάληψη» που κατά κόρον χρησιμοποιείται αυτόν τον καιρό, υπάρχει και η ξεχασμένη λέξη «υπόληψη». Αυτή φέρνω στη συνείδησή μου και αποφασίζω να μην παρακολουθώ το μέρος της πραγματικότητας που κάποια αόρατα χέρια αφήνουν να διαρρεύσει στο κοινό, την πλέμπα του ποδοσφαίρου (όχι με κοινωνικά κριτήρια, ωστόσο). Αντιμετωπίζω το ποδόσφαιρο στις σωστές του διαστάσεις, δηλαδή το θεωρώ μια αφορμή να δίνω ενδιαφέρον στη ζωή μου για ασήμαντα θέματα που δεν τα αφήνω να με φθείρουν.
    Ο Σόλων, το αγόρι που σκοτώθηκε πολύ κοντά στο σπίτι μου στη λεωφόρο Κηφισιάς… αυτό μάλιστα, είναι λόγος να ματώσουν οι ψυχές μας, όχι τα χάλι της ΑΕΚ. Μην τρελαθούμε δηλαδή!!!

    Η ιδέα της ΑΕΚ ανά τους αιώνες δεν κινδυνεύει από την κακο-διαχείρισή της από αγαθούς τίμιους ή αδίστακτους απατεώνες παίχτες της τρέχουσας κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Δεκεμβρίου, 2009 15:30

    Για να δείτε πόσο ρόιδο το 'χουν κάνει, από τη μία οι καταληψίες λένε ότι θα φύγουν όταν πάνε οι ορκωτοί ελεγκτές. Από την άλλη οι ΠαππαδοΘανόπουλοι λένε ότι ήταν να πάνε, αλλά δεν πήγαν διότι υπήρχε κατάληψη! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Τόσο κοροϊδα είμαστε πιά? Κλαυσίγελος. 'Η μάλλον Κλασίγελος? ή Καυσήγελος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ε.Μ. Φίλε, άκουσε με. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του Μπάγεβιτς. Το κυρίαρχο στοιχείο του είναι η ευθυνοφοβία και η ανασφάλεια. Και πάντα είναι πονεμένη Γιούλυ. Ξαναλέω, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Κωνσταντίνο: Κωνσταντίνε μου, βεβαιότατα κι είναι έτσι όπως τα λες. Κι όταν είπα την είδηση εδω, όλοι μα όλοι οι αρθρογράφοι - ακόμα και Πανιώνιοι , και το λέω επειδή τσακωνόμασταν- σταμάτησαν και κατάθεσαν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς όλους; Φίλοι και φίλες, ο έλεγχος θα γίνει διότι τον απαιτεί πλέον η τριανδρία. Που για μένα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PROS STHBEN
    OTAN EIR8E GIA PRWTH FORA STHN AEK HMOYN SXETIKA KRYOS APENANTI TOY,ALLA OTAN TON EIDA STHN MESH TOY PAIXNIDIOY THN EKFRASH TOY OTAN PARETH8HKE KATI ESPASE MESA MOY KAI TON STHRIZW APO TOTE.
    E.M
    EINAI KAI ENAS APO TOYS LOGOYS POY EGEINA K AEK (DEN EIMAI APO PROSFYGIKH OIKOGENEIA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελεγξτε μας-ελεγξτε μας και στις ειδησεις "παιξτε μας".
    Λεγοντας "τριανδρια" μιλας για τους Νοτια-Θανοπουλο-Κοζωνη, φανταζομαι. Και οχι για τους κοντο-Δ.Χ.-Καννελοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ε.Μ : Μιλάς μάλλον για το ΑΕΚ- Ηρακλής. Συγνώμη αλλά η οργάνωση τον σκυλόβριζε κι αυτόν και την γυναίκα του. Τι να κάνει; Τέτοιο οχετό δεν τον άξιζε και τον έχουμε καλύψει. Άλλα αυτά δεν έχουν σχέση με το τι σου έγραψα πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο: Νοτιά- Παπά- Χατζηιωάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εαν αυτοί οι τρείς είχαν όρεξη να συνεχίσουν θα σωζώμασταν κυριολεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χαράλαμπο: Όρεξη δεν έχουν, αλλά θέλουν να βρουν και τα στοιχεία και τη λύση μπας και πάνε στις δουλειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ανδρας Εστογιάνοφ αφού δήλωσε ανδρίκια ότι ο Αραούχο χτυπήθηκε μόνος του ή στην ζαρντινιέρα,έφαγε 3 αγωνιστικές για την ανδρίκια αυτή ομολογια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι,σωστα. Για να δουμε λοιπον. Βρηκαν επιτελους ροτα εκει πανω στη γεφυρα;Ετσι φαινεται.Αλλος ελεγε 180 μοιρες και βγαινουμε μεσοπελαγα,αλλος 240 μοιρες για το λιμανι αλλα με συνοδεια ρυμουλκου,αλλος οτι μοιρες ν'αναι αρκει να πεσει στα βραχια και μετα θα κανουμε τους ηρωες-ναυαγους σαν τον Τομ Χανκς και θα "μιλαμε" στην μπαλα(στην κυριολεξια),αλλος να πουλησουμε το σαπιοκαραβο και να παρουμε ενα μικρο γιωτ για τα καλοκαιρια της Μυκονου.Καπεταναιοι και μουτσοι,λοστρομοι και υπαρχοι, συσκεπτονται πινοντας τσαι και αγναντευοντας τα παραλια του Βοσπορου,ενω το πληρωμα απο κατω συνεχιζει-με γκρινια ειναι αληθεια-να ριχνει καρβουνο στις μηχανες που αγκομαχουν.Οι δε επιβατες-μετα απο καιρο-ανησυχουν.Δεν εχουν και αλλο ψωμοτυρι να δωσουν στο πληρωμα που ειναι νηστικομενο.Μονο να παρακαλεσουν κανοντας καταληψη-διαμαρτηρια στη γεφυρα,καλωντας τους "αξιωματικους" να δωσουν το παξιμαδι απ'το τσαι που πινουν στους λιμοκτονουντες του πληρωματος.Και ετσι αργα-αργα,κουτσα-στραβα,να φτασει το ταλαιπωρο πλεουμενο σε καμια ακτη του Βοσπορου,σε κανενα λιμανι μπας και δουμε προκοπη-αν πρωτα δεν πεθανουν απο πεινα και εξαντληση αυτοι που τραβανε το "κουπι",η αν δεν λακισουν με τις σωσιβιες λεμβους οι αξιωματικοι και αφισουν για κυβερνητη το μουτσο του καραβιου,που αν δεν το βουλιαξει,θα το στειλει για παλιοσιδερα. Για να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χαράλαμπό: Πάντως το θέμα με τον Εστογιανώφ το έχω παρακολουθήσει απο μέσα. Σου λέω λοιπόν οτι σε όλο το ματς ο Αραούχο τον τρέλανε στην βρισιά και τούριξε και κανά δυο. Για μένα δίκαια έφαγε τις μπουνιές. Η δικαιοσύνη έπρεπε να τιμωρήσει και τον Αραούχο για τις προκλήσεις. Ο Εστογιανώφ τον έχει πάρει τηλέφωνο και του έχει ζητήσει συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι φίλε συμφωνώ δίκαια αλλά
    Βγαίνω και λέω ότι με έβριζε, μαλώσαμε αλλά είμαι πιο μάγκας και του την έχωσα..Λάθος και θα το πληρώσω.
    Τα άλλα περί ζαρντινιέρας είναι Τσακίρικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χαράλαμπο: Σε αυτά που λες , συμφωνώ αλλά είναι λόγια που του βάζουν στο στόμα οι δικηγόροι. Παιδιά είναι μωρέ, τσακώθηκαν και μετά φοβούνται. Το θέμα έπρεπε να είχε λήξει μεταξύ τους και νομίζω έχει και λήξει. Στο δικαστήριο όλοι , μα όλοι, ψάχνουν τη μικρότερη τιμωρία. Πόσα τέτοια έχουν γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μικρότερη τιμωρία η οποία θα μπορούσε να την κερδίσει λέγοντας την αλήθεια...
    Πάντος ο Αραούχο είναι παίχτης της ΑΕΚ και γι αυτό λέω μπράβο για την απόφαση, όμως ηλικρινα αυτού του είδους παίχτες δεν κάνουν για μας, και αγωνιστικά και σαν συμπεριφορά.(πχ εβερτον-αεκ χτυπημα αραούχο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειναι πολυ σημαντικο το οτι συμφωνησαν οι τρεις-και κυριοτεροι-χρηματοδοτες της ΑΕΚ για ελεγχο στα βιβλια.Οτι και αν βγουν,οτι και αν σημαινει αυτο.Τι να παρει ο "Κοζωνης";Χρεη; θα πει απλα "οχι ευχαριστω".Εννομο συμφερον δεν εχει.Αυτοι που εχουν τετοιο συμφερον ειναι οι τρεις προαναφερθεντες.Το "περιεργο ειναι γιατι μεχρι τωρα δεν εκαναν αυτο που οφειλε και θα εκανε καθε μετοχος-ιδιοκτητης μιας εταιρειας που φαλιριζει παρ'ολα τα λεφτα που ριχνει.Τι θα πει "δεν μπορουμε αλλο φευγουμε";Τι νομιζεις,οτι καθησες στο τραπεζι του Μπλακ-Τζακ με τις μαρκες σου,η του πατερα σου και οταν τελειωσαν σηκωνεσαι και φευγεις;Ενω κανονικα θα επρεπε να φερουν τα πανω-κατω με αυτα που εγιναν επι ημερων τους;Τι επαιζαν; Τα "ψιλα τους; Αντι να πουν:
    "Τι διαολο ρε" Ποιοι μας κλεβουν;Ποιοι κανουν πειραματα με τα λεφτα μας;" Αυτο δεν ειναι το σωστο να πει κανεις,παρα το "δεν ασχολουμαστε";Και κοροιδα και στη γωνια δηλαδη;Απο που τους κραταει κανεις;Γιατι απο αυτους δεν μπορεις να φας φραγκο.Και αν φας,σε εχει "φαει" το μαυρο σκοταδι.Εδω γιατι τοση μουγκα;Μηπως επαληθευεται το ασμα της Ριτας; Λετε "ο κοντος με το κασκολ" να τους "διπλωνε" σαν σοκολατακια Λεωνιδας,νομιζοντας αυτοι οτι "επενδυουν" σε μαγαζι γωνια,μη ξεροντας ομως για τα τρωκτικα της αποθηκης;Λετε ο κοντοπουτανος,οταν σκαρφαλωνε στα καγκελα της οριτζιναλ,να εκανε απο τοτε την επενδυση του,οντας αγραμματος μεν-διορατικος δε;Λετε ο Δ.Χ να επενδυε απο τοτε στο "μουλαρι" με τζοκει τον κοντο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πριν λίγο άκουσα την δήλωση Ρέππα ο οποιος ήταν πολύ σαφής λέγοντας ότι'' με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα φτιάξουμε πεζογέφυρα στην Κηφισίας'',μετά την σημερινή καθυστική διαμαρτυρία στο σημείο του θανάτου του Σόλωνα
    Τι είπατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλησπέρα παιδιά.
    Χαράλαμπε, θα φτιάξουν και γέφυρες και ποτάμια και παιδιά σε περίπτωση που με τον ένα ή άλλο τρόπο τα εξοντώσουν όλα.Κοιμήσου ήσυχος.
    Εμείς τώρα περιμένουμε απ'αυτούς που έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή μας κατάσταση, να μας σώσουν. Πάλι? Με τον ίδιο τρόπο?
    Μην τρελαθούμε και τελείως!
    Καταλαβαίνω την ανάγκη μας να ελπίσουμε σε κάτι...μια χαραμάδα φωτός . Την ανίκανοτητά τους την έχουν αποδείξει, περίτρανα.Γιατί να τους εμπιστευτούμε τώρα?
    Αλήθεια, τα παιδιά της κατάληψης έχουν πνευματικό πατέρα? αν ναι, ποιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "με τον εναν η τον αλλον τροπο..." καλα τα ειπε.Ειλικρινης. Ο ενας τροπος, που υιοθετουν σε τριτες χωρες π.χ. Αμερικη,Σουηδια,Γερμανια.Αγγλια,Γαλλια κλπ.ειναι η προληψη,το σχεδιο και ο προγραμματισμος στις εργασιες.Αν ειναι δυνατον! Αλλα εδω να πουμε, υπαρχει "ο αλλος τροπος", ο πολυ βαλκανικος και τελειως Αφρικανικος.Οτα μια περιοχη εχει πολλους νεκρους,θεωρειται εμπολεμη ζωνη,οποτε πεφτει και η τιμη του και οι εργασιες που θα γινουν οταν πιασουν το απαραιτητο οριο θυματων θα γινονται με το δυνατο μικροτερο κοστος.
    Ρε δεν πατε στο διαολο δολοφονοι; Αν τοσα χρονια λεγατε το απλο:Δεν την φτιαχνουμε γιατι ειμαστε αυτο που εισαστε: ανθρωποι της πλακας και φιλοτομαριστες... κομπιναδοροι και ηλιθιοι μαζι.
    Ας το λεγατε στα ισα. Δεν μπορει,θα υπηρχαν καποιοι απο μας,εστω καποιοι με φιλοτιμο και θα εσκαβαν με τα χερια τους να εφτιαχναν μια υπογεια διαβαση...με τα χερια. Καλυτερα αυτο παρα να σκαβουν λακους αργοτερα για τα παιδια τους.
    Τι καταντια και τι αισχος...στον τοπο που γεννησε τον Παρθενωνα και τον Πλατωνα,τωρα καθαρματα οριζουν το πως θα ζεις αλλα και το πως θα πεθανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς όλους: Και τι να πει ο Ρέπας; Μαρκούτσι είδε κι έτρεξε να υποστηρόξει την δημοτικότητα του. Αλλά βλέπεις εδω δεν έχουμε δημοσιογράφους. Πλάκα έχουμε. ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ. ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΕΙ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΡΕΠΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ερώτηση:
    Η μπουτίκ και το καφέ της ΑΕΚ στην οδό Σμύρνης στην Ν. Φιλαδέλφεια υπάρχει λόγος να είναι κλειστή ,ειδικά τώρα τις γιορτές που πηγαίνουν τα παιδάκια για δώρα ;
    Μήπως μύρισε ΞΥΛΟ;
    Ή μήπως κατεβάσαν επιτηδες τα ρολά ώστε να υπάρχει χώρος να γραφτούν συνθήματα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Χαράλαμπο: Ξύλο μυρίζει καιρό. Αλλά τα εμπορικά κέντρα τι να φταίνε; Και οι εργαζόμενοι εκεί. Απο εμπορική πολιτική σκίζουμε. Δεν έχει τέτοιο άνθρωπο ο Μελισσανίδης. Διότι φτάσαμε κι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Δεκεμβρίου, 2009 21:58

    Επιμένω ότι εάν ο Κοζώνης λειτούργησε σαν καταλύτης για τον έλεγχο, έχει προσφέρει ΜΕΓΙΣΤΕΣ υπηρεσίες στην ΠΑΕ, την ιδέα και το λαό. Βρε μήπως ήταν front man για κάποιον από τους 3 τελικώς και όχι για εξωγενείς παραγοντες? Δε θα μάθουμε ποτέ. Ευτυχώς που ησυχάσαμε λίγο σήμερα και μπορούμε να μιλάμε ψυχραιμότερα. Steven, οι καταληψίες είναι της οργάνωσης? Κάποιας φράξιας? Κάποιου παραμάγαζου? Αναρχοαυτόνομοι? Μείγμα? Who leads? Μπορείς να μας φωτίσεις σε αυτό το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργη απ'ότι ξέρω εγώ αρχικά ήταν από ένα club των πατησσίων.
    Εμπορική πολιτική ισων οι 50.000 φανέλες επι 20ευρω η μια και να δεις πως γίνεται χαμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Steven Ευχαριστώ για την πρόσκληση και τα καλά σου λόγια. Δεν ανεβαίνω τώρα πιά συχνά στην Αθήνα μιάς και τα 2 αγγελούδια μου 'τρώνε' όλο τον περισσεύοντα χρόνο. Ειδικότερα από την στιγμή που γεννήθηκε ο μικρός. Ελπίζω όμως να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή αυτή η συνάντηση.
    Μέχρι τότε θα αρκεστώ στα δημοσιεύματα τις Κυριακές στον Φ και σε αυτή την όμορφη παρέα της ομάδας μας.Να είσαστε όλοι καλά και να συνεχίσεις ακάθεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργη και Χαράλαμπε, AEK ATHENS FUN CLUB. Κατά της οργάνωσης . Για συμπαράσταση έρχονται από Κατερίνη, Πάτρα και άλλα club, που δεν τα πάνε καλά με την οργάνωση. Πολυ μεγάλο club, στην Κολιάτσου. Έχω πάει στο σύνδεσμο, μια χαρά παιδιά,οικογενειάρχες οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και γι'αυτό η οργάνωση έβγαλε τη λιτή ανακοίνωση < Ο λαός της ΑΕΚ μπορεί να διαδηλώνει όπως θέλει>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για τους Παντρεμένους:
    Σε ποιά κατηγορία ανήκει η γυναίκα σας;
    Η γυναίκα σκληρός δίσκος: Θυμάται τα πάντα, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Η γυναίκα RAM:Σας ξεχνάει εντελώς μόλις δεν ασχολείστε μαζί της.
    Η γυναίκα Windows: Όλος ο κόσμος ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, μα κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.
    Η γυναίκα Excel:Λένε πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά εσείς την χρησιμοποιείτε μόνο για τα βασικά.
    Η γυναίκα Screen Saver: Δεν χρησιμεύει σε τίποτα αλλά τουλάχιστον σας κάνει να γελάτε.
    Η γυναίκα Web-Server: Είναι πάντα απασχολημένη όταν την έχετε ανάγκη.
    Η γυναίκα Multimedia: Ξέρει να ομορφαίνει πράγματα που δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδιαφέρον.
    Η γυναίκα CD-Rom: Με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται όλο και ποιο γρήγορη.
    Η γυναίκα Ιός:Γνωστή και με το όνομα ‘Σύζυγος’. Έρχεται όταν δεν την περιμένετε. Εγκαθίσταται σπίτι σας και χρησιμοποιεί όλους τους πόρους σας. Αν προσπαθήσετε να την απεγκαταστήσετε σίγουρα θα χάσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν προσπαθήσετε, τα χάνετε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπορεί να είναι και οι πειρατές. Αν μας διαβάζει κέποιος από Γαλάτσι ας μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σ'αυτό θα συμφωνήσουν ακόμα και οι Πανιώνιοι Χαράλαμπε...
    Πάντως οι γυναίκες ποτέ δεν είναι μόνο ένα απο τα προαναφερθέντα. Έτσι, για να μη βαριέστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Sawas: Φίλε απο πού δεν ανεβαίνεις; Διότι σε όλη την Ελλάδα ταξιδεύω, λόγω δουλειάς. Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Γιώργη: Ό,τι σου είπε η Άννα φιλαράκο. Φυσικά δεν ελέγχονται όλα τα στοιχεία, αλλά η οργάνωση δεν έχει σχέση. Ούτε κι είναι άνθρωποι του Κοζώνη που γράφουν άλλα blog ειρωνευόμενα. Φυσικά με την κατάληψη είμαι αντίθετος, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα. Δεν θα δώσει καμία λύση. Αντιθέτως θα δημιουργήσει κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Χαράλαμπο: Πλάκα έχει αυτό. Φυσικά η γυναίκα, όσο κι αν την κριτικάρω, είναι πληρέστερο είδος απο εμάς κι εντελώς διαφορετικό. Μην μπερδευόμαστε με την κοινωνία, που εξ άλλου αυτό είναι και το λάθος της. Η Άννα δίκιο έχει, οτι η γυναίκα είναι πιο πολλά απο αυτό. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, αυτό έπαθα συναισθηματικά κι εγώ. Κοινωνικά τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή