Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΕΛΕΓΧΟΣ

             Ξεκίνησε λοιπόν κι όλοι αναμένουν με καρτερία τα στοιχεία. Και τις αποκαλύψεις που θα επιφέρουν τα αναθέματα. Θετικές κρίσεις να φέρουν, αποκλείεται. Και πώς άλλωστε; Αφού η ομάδα είναι καταχρεωμένη και θυμίζει το 2004 και σαν να μην πέρασε μια μέρα.

             Τι σόϊ έλεγχος όμως είναι αυτός; Είναι διαχειριστικός , είναι οικονομικός ή είναι και τα δύο; Έχει τεράστια σημασία αυτό ως προς την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την διαχείρηση των συμπερασμάτων. Οικονομικός έλεγχος σημαίνει οτι ΔΕΧΟΜΑΙ όλες τις εισροές και τις εκροές και βγάζω ένα νούμερο άψυχο με το οποίο πορεύομαι κατ' αρχάς μόνος ή με την βοήθεια νέων επενδυτών και τελικά αυτό το αγγούρι πάω να πουλήσω σε πιθανό νέο επενδυτή. Πάντως τα νούμερα τα αποδέχομαι. Ο οικονομικός έλεγχος θυμίζει λίγο ποσοτικό προσδιορισμό.
            Ο διαχειριστικός έλεγχος είναι μια ποιοτική κατανομή. Δηλαδή παίρνει τα ευρήματα του οικονομικού  και τα σηκώνει στο φως. Δηλαδή βγάλαμε την ακτινογραφία εντάξει, αλλά κάτσε τώρα να την βάλουμε και στην λάμπα μπροστά. Κι όλοι ξέρετε πώς ξεκινάς για να βγάλεις μια απλή θώρακος και ανακαλύπτεις καρκίνο. Τι θέλω να πω;
               Το κάθε μεγάλο παραστατικό εκροής ( αφού μιλάμε για κατασπατάληση χρημάτων ) μπαίνει στην άκρη και αναλύεται. Όχι τα μικρογεύματα και οι καφέδες αλλά τα χτυπητά που ανοίγουν την τρύπα. Φερ ειπείν για έπιπλα ξοδεύτηκαν 100 ευρώ. Γιατί; Εντάξει είχαμε πει να πάρουμε καινούργια, αλλά στο budget (προϋπολογισμός) είχαμε προβλέψει 30. Τα υπόλοιπα 70 είναι διότι ο αποφασίζων απλά μας παράκουσε ( κι αυτό μεμπτό) Ή ΔΙΟΤΙ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ; ΚΑΙ ΤΑ ΕΊΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ ΤΑ 70 ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΑ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ, για να μην πω τίποτα χειρότερο και εξάψω φαντασίες.
              Επίσης, η εταιρεία που επιλέχθηκε για την συνεργασία μας, είναι παλιά και γνωστή ή στήθηκε προχθές για να δουλέψει με την ευκαιρία της ΑΕΚ; Ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοι της; Συγγενεύουν με κάποιον απο τους διευθυντές της ΑΕΚ; Οι αγορές, και μάλιστα οι υπερβαίνοντες τις συμφωνίες μας, συνοδεύονται απο προσφορές ανταγωνιστικών εταιρειών που θα θέλανε να πάρουν κι εκείνες τις δουλειές; Διότι όλοι πάλι ξέρετε, οτι όταν χτυπηθούν ανταγωνιστές προμηθευτές, ευνοημένος είναι πάντα ο πελάτης. Δηλαδή η ΑΕΚ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.
            Να μην το τραβήξω κι άλλο διότι θα κουραστούμε. Απλά σκεφθείτε τι άλλο γινόταν με τους ποδοσφαιριστές , τα κλειστά συμβόλαια των προπονητών ( είναι απορίας άξιον όταν την έχεις πατήσει με το κλειστό του Φερέρ, ΠΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ) , ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΤΟΥΣ MANAGERS και όλα τα υπόλοιπα έξοδα. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.  Και σ' αυτό το σημείο αξίζει η δήλωση παραίτησης ( off the record ) του Μανωλά:" Τι να κάνω μωρέ; Αυτοί εδώ σκέφτονται πώς θα κονομήσουν οι ίδιοι ".
           Μην εξοργίζεσθε ακόμα. Διότι και το τεχνικό τημ, το οποιοδήποτε, ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΑΥΤΑ. Όλες οι ομάδες παράγουν χρήμα ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙΜΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΧΟΡΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ SANS VOIR ( μιλάω και γαλλικά παρεπιπτόντως άρα μπορεί και να είμαι και γαλλάκι για κάποιους) ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Στην ΑΕΚ ακόμα δεν το είδαμε, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.
                Λίγη περισότερη προσοχή λοιπόν κύριε Αθηνή, δεν βλάπτει.Πήρατε το περιοδικό απο τον κολλητό του κοντού, τον Κωστόπουλο, και το εκδίδετε στην Κύπρο. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ; ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ; ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( έχω και τέτοια) ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ORIGINAL ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ( " στήριξε με και κρίνε με μετά") . ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ - ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ - ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ.
                Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Στοιχεία υπάρχουν για όλους και θα βγαίνουν σιγά σιγά. Φυσικά δεν τα έχω μόνο εγώ. Μαλάκας δεν είμαι. Τα έχει ο κατάλληλος άνθρωπος απο εμένα και τα επεξεργάζεται. Και του έχω πει να κόψει το TIGER. Το SUGAR του πάει πιο πολύ. Γιατί; Βρείτε το, είστε έξυπνα παιδιά. Στον πόλεμο πάντως δεν δημοσιοποιείς τα όπλα σου. Το παίζεις αδύνατος κι απελπισμένος. Και φυσικά δεν είμαι και τρελός να πάω με σφεντόνες, ούτε και να χάσω στρατιώτες. Μια πυρηνική βόμβα ρίχνω και καθαρίζω. Είμαι κι αμερικανάκι, καλά τα λέω Πητ; Ή το σπρέχεν ( κι απο αυτό μιλάω λίμπλιχοι) Jack, δεν αρέσει στον Οτσαλάν;
            ΥΓ. Σας αρέσουν τα ψευδώνυμα; Καζαμία, δεν απάντησες.
       

55 σχόλια:

  1. aporoia
    o elegxos 8a mas deixei pios k poses metoxes exei yis pae?
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πόλεμος θα παιχτεί μεταξύ αυτών που τα σπρώχνανε και αυτών που τα τρώγανε οι οποιοι είναι εμφανός περισσότεροι και θα το γυρίσουν στο αντάρτικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστευω οτι θα μας ανακοινωθουν τα τελικα αποτελεσματα του ελεγχου.Θα ανακοινωθουν μονο οσα πρεπει σε σημειο να μην θιγουν καποιοι απο τους μετοχους.Και εχει σημασια αυτο που προλαβε να πει ο Ντεμης χθες,οτι ολα οφειλονται σε κακοδιαχειρηση οχι σε κλεψιμο,οπως τον κατηγορουν.Κακοδιαχειρηση ειναι να πληρωνει η ΠΑΕ τον καναπε 100ευρω,την στιγμη που εχει 30,αλλα επειδη εχει 5 ποδια την πηραμε τοσο,λογω ντιζαιν!!!Κακοδιαχειρηση ειναι να κανεις κλειστο συμβολαιο στον Φερερ για 4 χρονια,και μετα διωχνοντας τον να του σκας δυο μαουνες λεφτα!!! Οπως εγινε και με τον Δωνη...!!!Φυσικα ειναι κακοδιαχειρηση και δεν ειναι κλεψιμο,γιατι δεν φαινεται πουθενα οτι παντελονιασες λεφτα,αλλο τι εχεις να παιρνεις απο Φερερ μετα...Η θα βγει να πει ο...Καναπεας οτι αφου μου καλυψε το ΦΠΑ,και πηρα αλλα 30,τα υπολοιπα τα ¨εδωσα¨ για να γινει η δουλεια.Και κατα πως φαινεται το πραγμα προς τα εκει οδευει το εργο,στο οτι βγαλει ο ελεγχος να τα ριξουν στην κακοδιαχειρηση.Και δεν μπορουν να σε κατηγορησουν για τιποτα,αφου επικαλεισε οτι δεν ξερεις απο λογιστικα,παιρνεις και το αναλογο υφος,μην βαρατε ρε παιδια για το καλο της ομαδας το εκανα,ολοι οι αλλοι γινοντε ρομπες που τους επιασες μαλακες,και τελικα το παραμυθι τελειωνει νομιζοντας ολοι οτι δεν εχει δρακο!!!Κι ομως καποιος τον περιμενει στην γωνια,ΑΝΕΤΟΣ,ΧΑΜΟΓΕΛΩΤΑΣ,και με την ικανοποιηση ζωγραφισμενη στο χαμογελο ΤΟΥ.Γιατι το χουνερι του 2004 δεν ξεχνιεται,η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ORIGINAL πονεσε πολυ,και ολα αυτα εφεραν την ΑΕΚ εδω που ειναι σημερα.Δεν υπαρχει λογος λοιπον να συμπεριφερεσαι σαν αταιγο σαρκοφαγο που κυνηγας τροφη,την στιγμη που η τροφη ερχεται κατευθειαν στο στομα σου!!! Αρα,ολα μελι SUGAR,και το χαμογελο στα αυτια...Αμα εχεις αρχιδια σαν διοικηση δεν βγαζεις ανακοινωση να μην συμπεριφερονται οι οπαδοι σαν παραγοντες,τους το κοβεις μαχαιρι...Τι φοβαται περισσοτερο ο Ντεμης,τον ελεγχο? τους μετοχους? η τον Μελισσανιδη που θα τον κανει μια χαψια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ελεγα να κοιμηθω,αλλα ας πω κατι τελευταιο, με αφορμη την τελευταια αναρτηση.
    Γιαννη σωστα.
    Παλι ομως ειναι αντιφατικο να πιστευουμε απ'την μια οτι "τσαντιστικαν αυτοι που τα "εσπρωχναν" και θελουν να ξεσκεπασουν αυτους που τα "μασαγαν" και απ'την αλλη να υποψιαζομαστε-σωστα-οτι ο ελεγχος θα ειναι "made in Greeece" δηλαδη ποσοτικος. Τι,δηλαδη,θα τους καλυψουν; Αν ο ελεγχος περιοριστει μονο στο "ποσα" και δεν επεκταθει και στο "πως-που-ποιοι" τοτε μαλλον και αυτοι εχουν χεσμενη τη φωλια τους. Δεν μπορω να φανταστω αλλο λογο γιατι καποιος δεν ζητα εξηγησεις και ραπορτο για τα ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    Αν ο ελεγχος ειναι μονο οικονομικος-δηλαδη της πλακας, πρεπει με καθε τροπο να "εκβιαστει" το θεμα, να εξωθηθουν και σε διαχειριστικο. Δηλαδη εκει που ειναι το ζουμι. Αν δεν το εχει ηδη ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ.
    Δεν αρκει ενας ελεγχος "χρηστουγεννιατικος", με λαμπιονια και τυλιγμενα κουτακια. Εδω χρειαζεται αυτο που ελεγε και η Σαπφω: ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ! (αν χρειαστει ο ...Κοζωνης ας κανει δευτερο. Και τριτο). Και να παμε μεχρι το πασχα,ωστε πριν τις αναστασιμες καμπανες να ακουστουν τα ΒΑΡΕΛΟΤΑ, ως ειθισται. Ουτως η αλλως ειναι μια χαμενη χρονια η φετινη.Απ'ολες τις αποψεις. Ας χασουμε τη μαχη,μα να κερδισουμε τον πολεμο.
    Και οποιος ενοχληθει και δυσανασχετησει,στα παπαρια μας. Οποιος αποστασιοποιηθει να παει να γ...θει (ειναι και ξημερωμα!) Οποιος τον θελει και τον ζητα(τον ΕΛΕΓΧΟ) ειναι μαζι με την ΑΕΚ. Ξεκαθαρα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοντα στα Χριστουγεννα λοιπον-λιγο πριν,λιγο μετα,θα μαθουν οι φιλοι της ομαδας,τον χριστουγεννιατικο μποναμα που θα υπαρχει στις βρωμικες καλτσες του σεντερ-φορ που ειναι κρεμασμενες στο τζακι της ΑΕΚ,διπλα απ'το στολισμενο δεντρο των αμετοχων.
    Σαν να βλεπω ηδη τους ανθρωπους της BDO να πεταγονται αλαφιασμενοι απ'το λογιστηριο της Γραμμου εξω στο δρομο και να φωναζουν εντρομοι :101 εκατομυρια 101 χιλιαδες 101 και 10. Οχι πλεονασμα.Ελλειμα.
    Οτι φαμε,οτι πιουμε κι'οτι αρπαξει ο κωλος μας. Εξαλλου, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστο,αν ηθελαν να μαθουν οι μετοχοι ολα τα οικονομικα μπουρδελιασματα,θα ειχαν αφησει τον ¨Κοζωνη¨να μπει και να κανει τον ελεγχο.Δεν ειχαν τιποτα να χασουν περαν απο την αξιοπιστια τους.Ουτε δεσμευονταν με τον Κοζωνη,οποτε θα εβγαιναν στη φορα ολες οι λαμογιες.Καποιος η καποιοι ομως,ηταν αντιθετοι και φανηκε απο το ποσες φορες χαλαγαν στο παραπεντε το ¨καλως ηρθε το δολλαριο¨!!!Ειναι τοσο απλο για να γινει πιστευτο,κι ομως...Φαντασου,οτι εδω και δυο μηνες κραταει το σηριαλ,χρονος μεγαλος για να γινουν οι καινουργιες εφημερες συμμαχιες...Πιστευεις,οτι μονος του ο Ντεμης αποφασισε το κλειστο συμβολαιο στον Φερερ,η στο Δωνη? η οτι διαχειριστηκε μονος του εσοδα 150εκ.ευρω,χωρις κανεις απο τους μετοχους να ρωτησει τι και πως? Η επιλογη του Ντεμη να ¨τρεξει¨η ολη υοοθεση προς κακοδιαχειρηση δεν νομιζω να ειναι τυχαια,απλα βολευει τον ιδιο και τους ΄δικους του.Αντε και βγαινει το πορισμα του οικονομικου αλλα και του διαχειριστικου ελεγχου,και βγαινουν στο φως 100εκ.αερας! Ποιος θα ζητησει τα ρεστα κι απο ποιον? ποιος θα παραδεχτει δημοσια οτι τους εφαγαν λεφτα? Ξεχνας γιατι ο Κοκκαλης σφουγγαρισε τον Ιβιτς? Διαβασες η εμαθες πουθενα την αληθεια τεκμηριομενη και δημοσιευμενη σε καποιο εντυπο,εκτος απο ενα? Η ο Ιβιτς τα εκανε μονος του? Μην τρελαθουμε κιολας!!!Χρηστο,οσο επιστραφουν τα 19εκ.του Ψωμιαδη αλλο τοσο θα επιστραφουν και τα ¨αερατα¨του ελεγχου...Και ειλικρινα δεν πιστευω οτι μονο ο Ντεμης ειναι υπευθυνος.Ειναι τρελο ενας μετοχος να βαζει για 3,4 χρονια λεφτα,να ¨μην παιρνει αποδειξη¨,και να μην τα ρεφαρει με καποιον τροπο.Η δηλωση του Μανωλα ειναι ολα τα λεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα,

    ελέγχους ας κανουν όσους θέλουν, συμφωνώ με τον monegascos οτι αν ήθελαν να βγουν τα "στοιχεία στο φως" θα άφηναν τον "κοζώνη" να κάνει τον έλεγχο.
    Στο κάτω κάτω σε όποιον και να θέλουν να δώσουν την Ομάδα μας θα κάνει δικό του έλεγχο.
    steven: μαζί σου αν μπορείς να πείσεις τον DM να αναλάβει. Εγώ ένας απλός οπαδός είμαι.
    Κωστής
    Υ.Γ Δεν απάντησα χθές γιατί έγινε αναβάθμιση του διαδυκτίου στην γειτονιά (οτε γαρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλους
    Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι ο πραγματικός έλεγχος είναι αναγκαίος να γίνει, από τους ίδιους τους μετόχους για να ξέρουν σε γενικές και ειδικές γραμμές τι έγινε και τι γίνεται στο μαγαζί τους.
    Ανεξάρτητα λοιπών των δηλώσεων- των απλών οπαδών πλέον-εκπροσώπων του Κοζώνη ότι αυτοί έπρεπε να κάνουν τον έλεγχο, εδώ δεν αγοράζουν σπίτι αλλά εταιρεία , σωστά γίνετε από τους νυν και μόνο αν αποδείξουν ότι έχουν τις προϋποθέσεις αγοράς τους τα κοινοποιούμε. Αλλιώς ο καθένας θα έκανε και από ένα έλεγχο.
    Σχετικά με τον έλεγχο τώρα θα δώσω ένα παράδειγμα.
    Στο στρατό τρείς φορές την εβδομάδα έβγαιναν έξω στην αγορά τρείς στρατιώτες ( ένας επιλοχίας ή ανθυπολοχαγός και 2 φαντάροι) για προμήθειες.
    Αυτοί φυσικά αγόραζαν με τιμολόγια βασιζόμενοι σε ένα προϋπολογισμό σε μια μεσαίας ποιότητας προϊόντα.
    Όλα φυσικά γινόντουσαν νόμιμα έκτος μιας μικρής λεπτομέρειας πολύ βασική όμως στην περίπτωση αυτή αλλά και σε άλλες παρόμοιες.
    Η λεπτομέρεια λοιπών είναι ότι την επιλογή του έμπορα ή των εμπόρων που θα γίνονταν οι αγορές την είχε ο εκάστοτε υπεύθυνος επιλοχίας ή ανθυπολοχαγός.
    Τα κριτήρια επιλογής πια ήταν;
    Τα εμφανή: η καλύτερη τιμή στην καλύτερη το δυνατόν ποιότητα.
    Τα αφανή;
    Τα λεφτά κάτω από το τραπέζι. Όποιος έδινε τα περισσότερα (στον υπεύθυνο) αποκτούσε το δικαίωμα να σιτίζει ένα μέρος του Ελλ. Στρατού . Πολλά λεφτά σε καθημερινή σχεδόν βάση κέρδος σε αυτόν που τα ‘’έχωνε κρυφά από κάτω’’. Φυσικά και για αυτόν που τα έπαιρνε ‘’μαύρα’’ και αόρατα.
    Τι θα δείξει ο έλεγχος;
    Ότι καλός πχ φύγαμε από την adidas κα πήγαμε στην puma.
    Ή ότι αφήσαμε την ιμακο και πήγαμε στην Κύπρο για το περιοδικό. Ή γιατί αγοράσαμε τάδε έπιπλα και όχι τα άλλα. Γιατί αγοράσαμε αυτόν τον παίχτη και όχι τον άλλο. Όλα καλός
    Βέβαια η εταιρεία είχε λιγότερα έσοδα και μπήκε μέσα…
    Τις αποφάσεις αυτές αγορών στην ΑΕΚ ποιος τις έπαιρνε (και παίρνει);
    Που κολάει αυτό με το παράδειγμα του Στρατού;
    Καταλάβατε τώρα τι ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ;
    Καλημέρα ξανά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είναι υπέροχο να περιμένεις να μάθεις ποιος μάσησε τα εκατομμύρια. Ποιος πήρε και πόσα .. μου θυμίζει την ιστορία με τους στρατιώτες που μοιράστηκαν τα ιμάτια του Χριστού .. τι με νοιάζει ποιος πήρε τα σανδάλια και ποιος τον χιτώνα ..σημασία έχει πως Τον σταύρωσαν
    Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει μασουλήσει και απλά να έβαζε τα όμορφα λεφτάκια του απο την αγάπη του για την Ομάδα .. ένας ήταν και αυτός συχωρέθηκε ... και δεν είναι τυχαίο που ο Μελισαν κρατάει στάση αναμονής ... μιας και έχει δικούς του ανθρώπους μέσα στην ΑΕΚ . Καιρός είναι να γυρίσει και αυτός τα λεφτά που έβγαλε με τις πλάτες της ομάδος μας .... πριν πολλάααα πολλά χρόνια .. και αυτά άτοκα. Κοτζάμ εταιρία του "δώσαμε" μην μας αφήσει χωρίς πετρέλαιο χρονιάρες ημέρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νωρίς - νωρίς ξυπνήσανε οι μέτοχοι, μπράβο. Τα πονάνε τα λεφτάκια τους και κλαίνε με μαύρο δάκρυ και άλλα τέτοια.

    Ή μήπως είναι λεφτάκια τύπου easy come - easy go οπότε όλα είναι τζετ;

    Όπως και να έχει, ή θα σοβαρευτούν και θα κοιτάξουν να εξυγιάνουν μόνοι τους την επιχείρηση, ασχολούμενοι επιτέλους με αυτήν, ή θα κοιτάξουν να βρουν κάποιον καλό πορνοβοσκό του Ελληνικού δημοσίου (ονόματα ενδεικτικών πορνοβοσκών δεν λέμε διότι είμεθα αθώοι) για να την κάνουν πάσα.
    (Προφανώς εάν προσπαθήσουν να εξυγιάνουν το μαγαζί οι ίδιοι, οι προϋπολογισμοί της ΠΑΕ θα είναι ιδιαίτερα χαμηλοί, οπότε μεταγραφές γιοκ. Μόνο από Μάλτα δεν θα είναι γιοκ).

    Αλλιώς, καλύτερα να πέσει η ΑΕΚ σε χαμηλότερη κατηγορία, να εξυγιανθεί και σε 3-4 χρόνια όλα θα είναι SUGAR. ;)

    Η τωρινή κατάσταση δεν είναι βιώσιμη και αν συνεχίσει, μπορεί να έχει πολύ άσχημο τέλος.

    ΥΓ1

    Σύμφωνα με άκυρες ιαματικές πηγές ο Μπομπ θα κάνει ρελάνς ανοίγοντας αλυσίδα γυράδικων σε Ελλάδα και Ιλλινόι. Με αυτήν την κυκλωτική κίνηση που θα του φέρει αναγνωρισιμότητα και πακέτα, η ΑΕΚ θα πέσει στα γόνατά του σαν ώριμο φρούτο.

    ΥΓ2

    Ελπίζω τα νιάνιαρα της Μπενφίκα να δείξουν σεβασμό στο γεγονός ότι ο αετός μας έχει δύο κεφάλια και όχι ένα, σαν τον δικό τους και να μην μας διασύρουν. Διότι όποια αξία και να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής, εάν δεν έχει καλή ψυχολογία, όπως οι δικοί μας τώρα, αυτή σχεδόν εκμηδενίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω με τον polsemannen .
    Στο θέμα να πέσει η ομάδα κατηγορίες .. άλλωστε εμείς θα ήμαστε ΑΕΚ είτε παίζει στην Δ είτε στην Ευρώπη . Χορτάσαμε απο Αγαπούλες και Κούγιες σωτήρες χρόνια τώρα .
    Λένε πως όταν ένα καράβι βουλιάζει αυτά που φεύγουν πρώτα είναι τα ποντίκια . Και πολλά απο αυτά που ανέλαβαν την τύχη της ομάδος μας είναι σε άλλα βαπόρια και εξακολουθούν να αρμενίζουν .. Βλέπε Καρράς - Αγαπούλας - Βατίδης - και πως το λέγανε το άλλο το Αεκτζη που πηγε στον έταιρο δικέφαλο δεν θυμάμαι .
    Ας παίσει η ομάδα και ας δούμε ποιος την αγαπάει και ποιος την στηρίζει . Σε 4-5 χρόνια εμείς πάλι την ίδια ομάδα θα αγαπάμε .Ομάδα Λαϊκής Βάσης είναι η απάντηση ...απο το μηδέν στα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Δεκεμβρίου, 2009 12:32

    Καλημέρα σε όλους.
    Χαίρομαι που η παρέα μας μεγαλώνει. Χαίρομαι που φαίνεται κάποιο καλό ανθρώπινο επίπεδο και ανιδιοτελή αγάπη στον ημιθανή Δικέφαλο στους νέους συμμετέχοντες.
    Όντως steven, το πάμε ήρεμα. Νομίζω ότι, μέχρι τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, και αφού η Κοζωνιάδα και η "κατατοπιστική" συνέντευξη του κοντού έλαβαν τέλος, θα είμαστε όλοι όπως στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου. Μιλάμε σιγά και περιμένουμε εναγωνίως τα αποτελέσματα. Ή μήπως κλαίμε το νεκρό (δικέφαλο?). Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περνάς κάποια πράγματα πολύ έξυπνα και δικαίως είσαι προσεκτικός.
    Δε σε κάλυψε η απάντησή μου για το timing.Όλα όμως είναι θέμα χρονικής συγκυρίας.Και το ξέρεις κι εσύ και το ξέρει κι ο γιός του αείμνηστου Ζώρα.Και αυτό το timing το πλήρωσε περισσότερο απ'όλους ένας μέτοχος:Ο μόνος που είναι «χώστης» και ο μόνος που ήταν προσβάσιμος και διαλλακτικός λόγω Peter G και STX.
    Αλλά δεν είναι ανάγκη να το προεκτείνουμε σε επαγγελματικό επίπεδο.Ας μείνουμε στην ΑΕΚ.
    Περιμένεις κρυφά χρέη και μεγάλα νούμερα.Θα απογοητευτείς.Όχι ότι αλλάζει κάτι ή είναι ειδυλλιακή η οικονομική κατάσταση.Απλώς δεν είναι τα πράγματα τόσο μαύρα όσο νομίζει και μεταφέρει εκεί που πρέπει ο Στάθης.
    Το βασικό κομμάτι που με τόση μαεστρική απλοϊκότητα γράφεις,ήταν να διεξαχθεί audit και όχι review.Τώρα θα γίνει κάτι ενδιάμεσο διότι μόνον ένας (πάλι) θέλει να απεμπλακεί.Και αυτόν τον έναν τον καθαρίσαν σαν αυγό με την υπόθεση του real estate developer.Και δεν είναι απόφαση του Πέτρου αυτό όσο κι αν θέλουν οι εφημερίδες να παρουσιάζουν ότι «βγήκε μπροστά».Τώρα μιλάει η Safe Bulkers που ουδέποτε απέστειλε εξουσιοδότηση.Και ο γιός του Βάσσου δεν είναι Χιώτης.Με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς κ. καθηγητάς

    Παρακαλούμε όπως μετά το τέλος των κειμένων σας, με * να σημειώνετε τις άγνωστες προς ημάς λέξεις.

    Σας ευχαριστούμε
    Ταλαιπωρημένοι φίλαθλοι μαθηταί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Δεκεμβρίου, 2009 13:44

    Καζαμία, χωρίς να είμαι στον κύκλο αυτών που κωδικοποιημένα αναφέρεις καταλαβαίνω ότι ξέρεις πολλά. Και ο Steven. Απολαμβάνω τη διαδικασία αποκωδικοποίησης και πίανω καμπόσα μηνύματα σου, πιστεύω. Επί τη ευκαιρία, μήπως αυτό που κάνει η BDO δεν είναι ούτε audit, oύτε review, αλλά τμήμα ενός (επερχόμενου) due dilligence?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέσα στο μυαλό μου είσαι Αννα !!! Απλά όσοι είναι μέσα ή γνωρίζουν τις συντεχνίες καταλαβαίνουν πολύ καλά ποιος λέει τι και σε ποιόν αναφέρεται ... Εσύ εγω και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις περιμένουμε αδιαφορώντας για το ποιος τι πότε και γιατί .Αυτά είναι τα συντροφικά μαχαιρώματα ..θυμίζουν ιστορίες καθημερινής παράλογης λογικής που βιώνουμε χρόνια τώρα στην πολιτική .. Ο Γιωργάκης σταμάτησε να ψάχνει " που πήγαν τα λεφτά " Ο Ζαχόπουλος δεν υπάρχει πουθενά και κανείς δεν μας είπε ποτέ το γιατί ... Ο Χριστοφοράκος κάνει Χριστούγεννα εκτός και το Βατοπέδι σταμάτησε τις μπίζνες ως δια μαγείας κ.ο.κ .. αυτή είναι ώρα συγκάλυψης για κάποιους και κατάνυξης για τους υπολοίπους . Βγαίνουν οι άσσοι απο τα μανίκια ...σε λίγο θα υπάρξει και DVD που όλοι θα ξέρουν τη περιέχει αλλά κανένας δεν θα θέλει να το δει πόσο μάλλον να το δημοσιοποιήσει .. και ξαφνικά κάποιος μεσσίας θα αναλάβει να βγάλει την Ομάδα απο το αδιέξοδο και εμείς θα φωνάζουμε Ωσαννά κρατώντας βάγια .. κάποιοι θα κρατάνε πέτρες μια και τα φρούτα είναι πανάκριβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς όλους : Ρε παιδιά, όλα είναι καθαρά. Δεν υπάρχουν άγνωστες λέξεις. Χιώτης είναι ο Νοτιάς, και απεμπλεκόμενος θέλει να είναι ο Κύπριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημερα σε ολους. Ασφαλως και ο ελεγχος θα ειναι μεσοβεζικος. Αν δε ικανοποιησει και τις δυο πλευρες,ισως ακολουθησει κι'αλλος.Ο χρονος λειτουργει προς οφελος αυτων που θαβουν το λειψανο....αλλα και αυτων που θελουν να το ξεθαψουν.
    Ας δουμε τις "συμμαχιες: "Κοζωνης"-Νοτιας Θανοπουλος και οι κυριοι αμετοχοι απτην αλλη με τον κοντο συμπαραστατη. Ο Δ.Χ στη μεση-ταχα-και συγκλεινει προς "Κοζωνη"-πλεον- μερια αφου βλεπει πως προς τα 'κει θα παει το εργο."Ξεφωνιζει" τον Νοτια για ξεκαρφωμα,αφηνει τον πολυπαθο προπονητη στην ησηχια του και κανει γαργαρα το "τι λετε ρε" του Θανοπουλου,γιατι ξερει οτι εχει δικιο.Παρουσιαζει "Εβραιους επενδυτες",μπας και τρεξει το εργο πιο γρηγορα και δει σκηνες απ΄τα "προσεχως". Δεν του γινετε το χατιρι.
    Ο Προεδρος μεν-υπαλληλος δε- Θανοπουλος με συνεντευξη "ξεμπροστιασε τα "αφεντικα του" που δηλωναν κατηγορηματικα αμετοχοι. Ο Νοτιας-ο μονος που πραγματικα εχει χασει απ'την υποθεση "ΑΕΚ" στιλωνει τα ποδια σαν Κυπριακο γαιδουρι και -παρα την "λογικη" συντηρει τον "Κοζωνη" 2 μηνες τωρα προς εκπληξη των α-μετοχων.Οι κανουλες στο ποδοσφαιρικο τμημα στερευουν,η υποθεση Μπομπ"ναυαγει(προς το παρον),οι α-μετοχοι ενεργοποιουνται και ξαφνικα παρουσιαζουν "πλανα συντηρησης" και σερνονται σε ελεγχο.(οτι κι'αν σημαινει αυτος)παρουσιαζοντας τον ΝΥΝ Προεδρο και ΝΥΝ μεγαλομετοχο(!!!) σαν αχρηστους με κακη εκτιμιση των πραγματων και αστοχες ενεργειες εξευρεσης επενδυτη,αφηνοντας τους στην "απ'εξω" Εκεεινοι, χαζευουν την πετονια που 'ριξαν!
    Ο Καννελοπουλος περιμενοντας ισως καποια διαλυση,πεταει το ποσοστο του στον Δ.Χ που τον επεισε οτι μοιαζει με σωτηρας. Η ψειρα χορτασμενη,βγαινει στο γιακα της ΠΑΕ.(προς το παρον αρνειται.Ειναι βλακας, αλλα οχο τοσο.)
    Εχει η ζωη γυρισματα.
    Y.Γ.Με real estate ασχολειται και ο δ.μ. Δεν ζηταγε και καμια πληροφορια και απο κει ο Νοτιας πρωτου κανει οτι κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω ότι λαθεύεις steven, ο "Χιώτης" και ο "απεμπλεκόμενος" είναι το ίδιο πρόσωπο.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα σε όλους
    due dilligence είναι αν δεν κάνω λάθος η αξιολόγιση των περουσιακών στοιχείων μιας εταιρείας με σκοπό την πώληση της. Αρα θα μπορούσε να γίνεται αντί για audit(λογιστικός έλεγχος).
    Τώρα για τους μη γνωρίζοντες STX είναι εταιρεία κατασκεύης πλοίων,κορεάτικη ,στην οποία ο Νοτιάς έχει παραγγείλει 11 νέα πλοία.
    Ο Νοτιάς ο οποίος δεν είχε ποτέ στα χέρια του-κατά τον Καζαμία-εξουσιοδότηση από τον φίλο του τον Πόλυ Χατζηιωάννου που έχει την ναυτιλιακή εταιρεία SAFE BULKERS που πρόσφατα μπήκε στο χρηματιστήριο της Νew York.
    Και που κατά τον Καζαμία ο Πόλυς είναι μπροστάρης στην κίνηση αυτή των μετόχων για έλεγχο της κατάστασης και όχι ο Παππάς.
    Και απο τα συμφραζόμενα ο Πόλυς εμπόδισε-κατά κάποιο τρόπο-την είσοδο Κοζώνη που τόσο πολύ ήθελε ο φίλος του Νοτιάς ώστε να απεμπλακεί από την ΑΕΚ για μία ακόμη φορά.
    Ξέμεινε από ρευστό ερωτώ εγώ λόγο πλοίων;
    Ή ένοιωσε ξαφνικά μαλάκας να τα χώνει μόνο αυτός;
    Οι υπόλοιποι της παρέας θέλουν να φύγουν ή απλά έτσι το λένε;
    Οι Χιώτες λέει ο αστικός μύθος πανε δυο-δυό.
    Για να βοηθείσει λίγο ο Καζαμίας να πιάσουμε κάποια πράγματα ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επί της ευκαιρίας ρίξτε και εδώ μια ματιά.
    http://www.aek365.gr/sfinaki.php?id=152

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ με τον billys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Πόλυς δηλαδή είναι μόνο για την πάρτη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαραλαμπε δεν καταλαβα κατι: Ο Πολυς-φιλος του Νοτια- τον εμποδισε στην υποθεση "Κοζωνη" για να τον προστατεψει απο "λαμογια";Και πως τωρα πρετοστατει στην υποθεση ελεγχος και ο Νοτιας ειναι στην "απ'εξω"; Εκτος και αν εννοεις οτι ειναι "ασπονδοι" φιλοι.Αν ειναι ,για τι δεν τον αφησε να καει με την υποθεση κοζωνη και να πηδηξει κι'αυτος απ'το χρεωμενο καραβι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς όλους: Σωστά φίλοι. Ο ΠΧ έχει ήδη απεμπλακεί οικονομικά. Τώρα αν προϊσταται δεν ξέρω αλλά το δέχομαι. Εξ άλλου αυτός είπε οτι δεν ξέρω πού πήγαν τα χρήματα. Ο Νοτιάς πλήρωσε πολύ παραπάνω για το οικόπεδο ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΘΩΣΕΙ, ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Πόλυς ανέλαβε δράση μόλις είδε τους λάθους χειρισμούς του Νοτιά στο θέμα της πώλησης.
    Η φιλία Νοτιά-Πόλυ είναι παλαιότερη από την συνεργασία τους στην ΑΕΚ ,απ'οτι ξέρω.
    Ο Πόλυς είναι μεγαλύτερο επιχειρηματικό μέγεθος.
    Γι όλα αυτά, περισσότερο νομίζω θα μπορούσε να βοηθήσει ο Καζαμίας(δική του αναρτηση έκανα ''λιανά'') ή ο Στήβεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολύ ησυχία σήμερα!
    Υποψιάζομαι βρίσκεστε σε περισυλλογή με σκοπό την βοήθεια της ομάδας μας απόψε! ΄
    Από πληροφορίες μου ξέρω ότι ο Μπάγιεβιτς θα είχε φύγει ήδη, σκέφτεται όμως αυτούς που έφερε στην ομάδα για την πλαισιόσει όπως την Αρκάδη.
    Δεν θέλει να εκτεθεί στα μάτια τους φεύγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι εγινε...σιωπη υπαρχει.
    Δηλαδη οι δυο Αγγλικες λεξεις "cash-flow" του κοντου μας στοιχησαν ενα σκασμο εκατομυρια;

    Steven που εμαθες αληθεια Γαλλικα; στο "Paris-bas"?
    Ειμαστε "σφυγμενοι"...
    Ας πουμε θυμηθουμε κανενα τραγουδακι :"Κρητη" "Κερκυρα" και Νιο,
    μορφονια με μορφονιο,
    σμιγει η θαλασσα τον ουρανο...
    "Συρο" "Ναξο" κι"Αμοργο"
    τρεχαντιρι μου γοργο
    παιρνει αερας τα ξανθα μαλλια.
    ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ,
    ΜΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
    (Θεμης ΑδαμαντΙΔΗΣ)
    Χαριτωμενο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δηλαδη ο Μπαγεβιτς δεν φευγει,για να ...μην πεσει στα ματια του... Μακου και του Λεοναρντο Χαραλαμπε; Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρήστο για υπαλλήλους μιλάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Χρήστο: Τώρα μπήκα σπίτι. Γαλλικά έμαθα εδώ, στο σχολείο και μετά με πήγαν και πήρα το SORBONE DEUX. ΠΟΝΑΝΕ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ. ( Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ, Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πωλείτε τερματοφύλακας με δώρο τον Χέρσι.
    Πληροφορίες: ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Χαράλαμπο: Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΚΑΝΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ. ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΙΛΑΩ. ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπαλληλοι ειναι και τουτοι.
    Σαχα...: οτι παει προς το τερμα "γραφει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς όλους: Έχει μετοχές ο Πόλης; Τον ξέρετε σαν μέτοχο; Πώς ανέλαβε δράση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχουν οι υπόλοιποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνώ 100%
    Τεχνικό διευθυντή από απόψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Χαράλαμπο: Κάποιοι έχουν ή είχαν. Είναι πίσω σαν ευεργέτης. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟ. Η ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επιτελους και ενα παιχνιδι που τα δοκαρια ειναι για...τους αλλους.
    Εμεις εχουμε Χερσι-ψηλα κι'αγναντευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρήστο πλάκα μας κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ντι Μαρια- Σαχλας 2-0.

    Τα δοκαρια γυρισαν στον φυσικο τους "κατοχο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτος ο Ιορντακε δεν εχει λαιμο; Σαν λυκος ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες, Χρήστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ama opws eipes sthben 0ti 8a kanei kinhsh o dm den nomizw na fygei apo monos tou o ntousan
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν καταφερε να αστοχησει ο Μπλανκος;
    Αποκαλυψη ο "λυκος" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε παιδια...ειναι σιγουρα η ΑΕΚ αυτη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. lete na fteei to xorto? toso kalo xorto exoun sthn portogalia

    m.e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αποδειχθηκε για αλλη μια φορα,το μεγαλο προβλημα που τεινει να γινει επικινδυνη ιδιοσυγκρασια. Η ομας, παιζει μονο οταν κυνηγαει το σκορ,για να το φερει στα ισα.
    Να αρπαξει απ'την αρχη σκορ και να το κρατησει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    Οταν τρως 1-2 γκολακια,εισαι πια απελευθερωμενος!!Παιζεις ελευθερα.
    Αν χασεις κανεις δεν σου λεει τιποτα.Αν ομως κανεις το λαθος και προηγηθεις τοτε τα ποδια εχουν βαριδια.
    Αποκτησαμε πλεον ψυχολογια ΠΑΣ Γιαννενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Tα παιδιά δεν κατάλαβαν ότι έπρεπε να παίξουν για την ιστορία μας, όλον τον αγώνα.Το συνθηματικό ήταν να κάτσει ο Ντούσαν στον πάγκο. Μετά απ'αυτό και αφού η Μπενφίκα είχε παίξει για τη δική της ιστορία, τα έδωσαν όλα.
    Χαράλαμπε, ευχαριστώ για τη μετάφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. πηγαν να το ψησουν αλλα τους καικε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παραλίγο να τσιμπίσουμε το ποντάκι..
    O Dimaria είναι αναπλήρωματικός, εμείς έχουμε κανέναν;
    Τέτοιους πιτσιρικάδες χρειαζόμαστε Έλληνες , όχι άλλους λεγεονάριους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Δεκεμβρίου, 2009 00:14

    Ρε μη μασάτε ρε.
    Οι άλλοι χαλλλλαρώσαν.
    Δε μπερίμεναν ότι θα πιέζαμε.
    Φυσικά χάσαμε τα άχαστα στο τέλος πάλι, ο ίδιος ο Μαντούκα, λχ, έχει παραδεχθεί ότι δεν είναι θέμα τύχης...
    Μην τα μηδενίζουμε όλα όμως. Προσπαθήσαμε (για ακόμα μία βραδυά) και χάσαμε από μία ομάδα που δεν καιγόταν κιόλας να μας κερδίσει. Πάντως ομάδες σαν τη Μπενφίκα δείχνουν πόσο σκατά είναι η μπάλα στο γιουνάν μπεηλίκ. Εκεί προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Εδώ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ η μπάλα είναι εφάμιλλη βιντεοταινιών με τον Αλμπερτο Εσκενάζυ. Φυσικό να το παίρνει η δαφνοστεφανωμένη, αφού εκεί που έχουμε καταντήσει με τα παραρτήματα, τους άμπαλους, τα κοράκια και τη διάλυση ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ όποιων προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, το μόνο που απομένει είναι η "μαγκιά" του Πειραιά. Η μάλλον, επιπλέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Δεκεμβρίου, 2009 00:16

    Πτωχοί πλην τίμιοι βιοπαλαισταί έχουμε γίνει. ΠΑΣ, όντως Χρήστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. στο πρωτο ημιχρονο που ημασταν καλοι,ειχαμε κυκλοφορια,δεν καναμε πανω απο 2 φασεις(αλλαξαμε το τοπι 7-8 φορες!!πρωτακουστο!)
    στο δευτερο που δεν ειχαμε κυκλοφορια καναμε πανω απο 5-6 φασεις,μονο αυτη η ΑΕΚ μπορει να τα κανει αυτα.μεχρι και ο ντουσαν γελαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Δεκεμβρίου, 2009 00:38

    Αψηφάμε τους νόμους της φύσης Μάκη. Γουστάαααααρω. Σε λίγο ο Χέρσι θα πετάει μία μπαλίτσα, θα βγάινει καπνός και θα εξαφανίζεται, όπως οι νίντζα στις βιντεοταινίες του 80'. Θα ξαναεμφανίζεται, βέβαια, αλλά σε άλλο γήπεδο...δε μπειράζει, θα μάθει το παιδί...και ο Σάχα θα κάνει Σαολίν ακροβατικά, αλλά τα γκολ θα τα τρώει...Αααααχ, θέλουμε να μιλήσουμε για μπάλα, και αυτοί μας κάνουν με το ζόρι συνωμοσιολάγνους-ντεμολόγους. Τι μας έχει μείνει? This is AEK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή