Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ;

            ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ; ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΕΠΙΣΗΜΑ  ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ. ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΚΙ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΤΟΥ ΔΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  Ο ΣΚΟΡΔΑΣ  ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.


               Η ΠΑΕ ( OΛΗ ) τελεί εν συγχύσει και πάμε για το δεύτερο σκέλος σωτηρίας. Περιουσιακά στοιχεία εκποιούνται και πάμε για το σχέδιο του Τάκη. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ. Μια χαρά είμαστε και τώρα ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Και θα φανερωθούν  τα άντερα. Διότι τόσο καιρό βλέπαμε σπληνάντερα. Και ταβέρνες στο Σικάγο, κι εκπροσώπους και μούφες. Λογικό είναι. Ο λεφτάς μπαίνει και γαμάει. Δεν μπαίνει για να μαθευτεί στο πανελλήνιο, για να είναι σίγουροι όλοι,
οτι, Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.
          Δεν υπάρχει ωραιότερη κατάληξη. Δεν έχουμε Σκλαβενίτη, αλλά επιτροπή σωτηρίας. Και πάμε καλά. Θα μου πείτε αν έχω τρελαθεί. Καθόλου. Επιτέλους πάμε σωστά, όσο κι αν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ΔΧ για κάποιο διάστημα. Και τι΄έγινε; Γουστάρω την μετάλλαξη του κοντού σε  μεγαλύτερη μόρφωση κι εμπειρία. Ο μονόδρομος είναιι πρόβλημα κι άγχος, αλλά αν τα ξέρεις όλα, μη έχοντας άλλη λύση, πας καλά.
           Γίνεται χαμός τώρα. Το απόστημα έσπασε και τρέχουν όλα τα στρουμφάκια που σκύλεψαν ή έτρεχαν να σκυλέψουν στο κορμί της ομάδας μας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Σ' ΑΥΤΗΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΟΧΑΝΑ, OFF THE RECORD, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.
              Ποτέ δεν πίστευα σε τέτοια αλλαγή. Ίσως ο Σόλων.  Κι αύριο, ναι αύριο, θα γίνει χαμός. Θα παρακαλέσει η τριανδρία ή θα συμπεριφερθεί σαν πλούσιος που λέει ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ή θα κάνει την κότα με κλο κλο χωρίς αυγό; Όλα θα φανούν. Για την κατάληψη δεν ξέρω. Άλλο ξέρω.
             ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ , ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ,  ΠΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΨΕΥΔΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΝΕΡ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.
               ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΕ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΥΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΡΙΟ.  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΝΕΑ ΑΝΝΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΣΑΣ..
       YΓ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ. ΜΠΙΚΟ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

43 σχόλια:

  1. Steven,
    μπορεις σε παρακαλω να μου πεις,εσυ που εισαι πιο κοντα στα γεγονοτα,τι συμβαινει;Η μαλλον τι θα συμβει επιτελους;Εχουμε παλαβωσει τελειως!!!
    Κουζουλαθηκαμε...οπως λεμε στην Κρητη.
    Μιλτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και εκει που ΠΑΕ (ΟΛΗ) δεν υπηρχε και χρειαζοταν 5 μερες για μια ανακοινωση 10 λεξεων για το εμετικο πανω του Τσακιρομαγκα,σημερα αιφνης, 3 ανακοινωσεις-και η μια μακροσκελεστατη- σε λιγοτερο απο 3 ωρες. Ρε λετε τα παιδια της καταληψης οντως να τους εχουν στριμωξει και να δουλευουν μεχρι τα ξημερωματα; Η οποια ΠΑΕ (ΟΛΗ) καταληγει στην ανακοινωση-χυλοπιτα προς το γεροντοπαλικαρο Χαραλαμπο οτι ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, οι δυο πλευρες συμφωνουν απο ΚΟΙΝΟΥ να ξεκινησουν διαχειριστικο ελεγχο στα βιβλια της ΠΑΕ(ΟΛΗΣ)!!Δηλαδη αποσυρω τελειωτικα την προταση μου(ποια;) αλλα συμφωνουμε να κανουμε μαζι τον ελεγχο,για τον οποιο τι με κοφτει αφου εχω αποσυρθει.(λεμε).Δεν μιλαμε πια για τον Μπομπ τον σφουγγαρακι ουτε τον μαστορα αλλα τον Μπομπ τον προσκοπο.(λεμε).Ο οποιος στην δικη του ανακοινωση-ταυτοχρονη με αυτην της ΑΕΚ παρα την διαφορα ωρας(εδω ταιριαζει αυτο που λεγαμε για την θεωρια του Αινσταιν) αναφερει οτι "θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ο κος Νοτιας ΝΑ ΚΑΝΕΙ ολους τους απαραιτητους ελεγχους και να ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΣΕ το αν ΘΑ ΕΙΧΑ τη αναλογη οικον. δυνατοτητα να αντεπεξελθω...κλπ-κλπ. Δηλαδη τοσο καιρο,τι εκανε;(λεμε τωρα). 2 μηνες και συνελλεξε 2 επιστολες; η μια απο μια τραπεζα που κλεινει και η αλλη που ειναι ενα αντιγραφο της "προς κορινθιους επιστολης" του Παυλου;Δηλαδη πιο ευκολα βρισκεις αυθεντικο βιβλικο χειρογραφο σκαβοντας με τα χερια σε ερημο της Αιγυπτου,παρα εγγραφα στην Αμερικη που να αφορουν τον Μπομπ;Ρε παιδια...ρε παιδια, συντονιστειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diavazontas k tis 2 anakoinwseis o bob apo thn mia leei oti aposyrete k o notias apo thn allh toy afhnei para8yro na xanaasxoli8i me thn aek afoy 8a mpoun oi orkotoi thn deytera
    e.m
    oute o yri den mporei na katalavei ti ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστό.
    Παραιτήσεων συνέχεια.
    και συνεχίζουμε...
    Θα δανειστώ μια φράση:
    ''Το μαρτύριο είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να βρεις την αλήθεια''.(Νίτσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρπς Μίλτο: Τελείωσε - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ - Ο Κοζώνης και το μπαλάκι ήρθε στους έχοντας χρήματα. Που θα κάνουν έλεγχο και θα πληρώσουν. Και θα πάνε καθαρισμένα, έστω και με προσωρινό ΔΧ, παρακαλετά στην σωστή λύση. ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΖΟΥΛΑΙΝΕΣΤΕ; ΚΕΡΝΑΤΕ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ; ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ; Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΝΤΟΥΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ LASER ΣΤΟ ΙΤΕ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Ρε συ γράφεις επιθεώρηση. Μπορούμε να βγάλουμε λεφτά. Όπως και οι αλλοι, που δεν θέλουν τον έλεγχο. Ξυπνήσανε το πρωί όλοι, στην Αμερική, καυλωμένοι. Οι αγοραστές να φύγουν κι οι πωλητές να μείνουν. Ρε μπας κι έρχεται κάτι άλλο απο το ν(Ν)ότο και πλακωθήκανε; Μου αρέσει το Λονδίνο κι έχει ιστορία η ΑΕΚ με αυτό. 1921, Κωνσταντινούπολη με βρεττανική αρμοστία κι ένα ταξίδι του μετόχου για διαιτησία.
    Αύριο, ο Παπαδημητρίου θα πάει στην κατάληψη να πάρει τα βιβλία της ΠΑΕ και να σερβίρει πάνω σ' αυτά καζαντιπί. Τζάμπα το δένδρο. Τα ίδια λέω κι εγώ που θα φύγω, αλλά η γυναίκα μου μου υπενθυμίζει τα έθιμα. Κι οι Αεκτζήδες απο τα έθιμα παρασυρθήκανε. Στο διάολο τα έθιμα λοιπόν. Στο αύριο χωρίς τους θεματοφύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Ε.Μ.: Είναι δύσκολο να καταλάβεις οτι ξαναμαλώσανε; Ποιός ζητά εγγυήσεις; Ο Κοζώνης ή ο Νοτιάς; Ένας απο τους δυο δεν τις φέρνει. Ποιός λες να είναι; Σε κόβω οτι δουλεύει το μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χαράλαμπο: Αύριο θα έχουμε τις παραιτήσεις. Μπορεί και να κοουτσάρει ο Θανόπουλος με τις επιλογές του που θα τον ακούνε, διότι τον Ντούσαν πώς να τον ακούσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σε όλους
    Κυριακή σήμερα, ημέρα πιθανών νέων παραιτήσεων για να μην ξεχνιώμαστε,έχουμε και αγώνα σήμερα με τα σουβλάκια Λεβαδιάς που κάποτε ήταν πολύ νόστιμα.
    Τώρα κομπότης και για νόστιμο λεβαδιώτικο σουβλάκι πας στην πλατεία Κάνιγκος.
    Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται διαβάστε κάτι ενδιαφέρον:
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=304596&dt=13/12/2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον μικρό Σόλωνα . Πρωτίστως ''Ο Θεός ν αναπαύσει την ψυχούλα του ''
    ( Αν και σ αυτή την περίπτωση ο Θεός δεν ήταν απλώς Άδικος , αλλά ήταν πάρα πολύ Άδι
    κος.)
    Μήνυμα προς τους γονείς ( συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου ) : Να προσέχουμε περισσότε
    ρο τα παιδιά μας και να προβλέπουμε – καθοδηγούμε αυτά αναλόγως, έστω και αν αυτά
    δυσανασχετούν , προκειμένου να έχουμε την τύχη ( αν την έχουμε ) να αποφύγουμε ανάλογα
    τραγικά περιστατικά .( Αφορούν και στον οδηγό του αυτοκινήτου που κτύπησε το μικρό
    Σόλωνα ). Εγώ είμαι 65 χρόνων και λέω ότι μακάρι να είχα ακόμη τον Πατέρα μου για να
    με συμβουλεύει και ας μην είχε εγκυκλοπαιδική μόρφωση , και αυτό το μήνυμα νομίζω ότι
    πρέπει να περάσει και στα παιδιά .
    Λέω ένα ΚΟΥΡΑΓΙΟ για τους γονείς του Σόλωνα , αν και πιστεύω ότι δεν λέω τίποτε , γιατί
    αυτό το πράγμα θα τους απασχολεί – πονάει μέχρι να π εθάνουν.( Φίλοι μου έχετε και άλλα
    παιδιά που σας χρειάζονται ).

    Και τώρα στα επίγεια και τα μίζερα και στις καθημερινές αθλιότητές μας , που δεν έχουν κα
    μιά σχέση με το παραπάνω ΤΡΑΓΙΚΟ γεγονός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2009 12:10

    @ Χαράλαμπο: Φίλε με τρέλανες με το link. Σάρωσες πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς : Φιλάθλους - Φίλους ΑΕΚ

    1.Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας SCORE '' Tώρα το θυμήθηκε..........'',ανα
    φερόμενο επιτιμητικά στον Προπονητή μας Μπάγιεβιτς , κάνω τα παρακάτω ερωτήματα:
    α. Εργάζεται αυτή η εφημερίδα για την ΑΕΚ ; και γιατί θέλει να φέρει στην Ομά
    δα τον Κο Κωστένογλου , τώρα μάλιστα που πληρώθηκαν και οι Παίκτες . Και όλο αυτό το
    διάστημα που ο άλλος δούλευε με παίκτες -τεχνικό προσωπικό απλήρωτους ( 4-5-6-7 μήνες ) ,
    με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα πειθαρχείας ,απόδοσης των παικτών , εκμάθησης και
    εφαρμογής των κανόνων του ποδοσφαίρου , επιβαλόμενης προσοχής και συγκέντωσης – αυτο
    συγκέντρωσης -συνεργασίας των, διάθεσης για δουλειά και προσφοράς των παικτών ( έπρεπε
    κανείς να είναι ειδικός για να τα δεί αυτά κάθε Κυρική; ;ή θα ερχόταν ο Κος Θανόπουλος
    να επιβάλει πειθαρχεία - πρόστιμα κλπ ; Το πιθανότερο να το συζητούσε μαζί τους για πού
    λημα σε άλλη ομάδα , όπως πχ με τον Τσιμπούρ . Τρώγαν ή έχαναν αστεία γκόλ ,δεν έδινε
    ο ένας την μπάλα στον άλλο ή όταν την έδινε ήταν για γέλια , μερικοί ήταν διαρκώς απρό
    σεκτοι , δεν τα έδιναν όλα κ λ π . Και πάλι καλά πχ. Μήπως βέπετε καμιά διαφορά στους
    Χέρσι , Λεονάρδο , Μάκο , Γκέντζογλου κ λ π. ) ,..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ο μαλάκας ή το κολόπαιδο της υπόθεσης.;......... ΚΑΙ τι μπορεί να κάνει ο Κωστένογλου με αυτά τα δεδομένα ,χωρίς να θέλω να τον απαξιώσω (πχ Ξέρει τους παίκτες με τις λεπτομέριες ή ακριβώς τι θέλει η ομάδα κ λ π ή ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια σύγκριση με τον πολύ μεγάλο Ντούσαν .).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. β. Γιατί βγάζει τόση εμπάθεια για τον προπονητή προσπαθώντας να επηρεάσει αρνη τικά – δηλητηριάσει τον ίδιο , τους παίκτες και τους φιλάθλους μας, με ότι αυτό συνεπά
    γεται ; Αυτός είναι ο Αρχηγός , αυτός κρατούσε τόσους μήνες την ομάδα , ενώ οι άλλοι την
    θάβανε με όλους τους τρόπους . [ Έπρεπε να περάσουν τόσοι μήνες για να συνειδητοποιή
    σουμε το ρόλο του κου Θανόπουλου , δηλαδή ότι δούλευε για το Α φεντικό του και όχι
    όπως έπρεπε για τη ν ΑΕΚ , ενώ αρκετές φορές και εις βάρος της ] . Το κακό ήταν ότι για
    το καλό της ομάδος το ν κάλυπτε πολλές φορές και ο Μπάγιεβιτς και το αποτέλεσμα (αυτό
    που γίνεται συνήθως). Το μεγάλο ευχαριστώ...... . Τι λέτε ήταν μόνον ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ή και
    για την επιβίωσή του ,έδειξε πόσο αδίστακτος είναι ('' όλες οι μεταγραφές έγιναν μετά από
    πρόταση του προπονητή'') .Βέβαια γι αυτή τι θέση , όταν δουλεύεις για το αφεντικό σου
    αυτό είναι και προσόν .Γι αυτό εξ άλλου τον πρότεινα για μέλος της νέας διοίκησης .
    γ. Η εφημερίδα SCORE είναι δικηγόρος του κου Θανόπουλου ;......και γιατί να μην
    μάθουμε την αλήθεια , έστω και καθυστερημένα; ή έπρεπε ο Μπ άγιεβιτς να ανεχθεί την κα
    κοήθειά του και πρέπ ει να δεχθούμε ότι διαβάζει συνέχεια τις δηλώσεις του κάθε .............
    ( γράψτε ότι θέλετε )......;; ( έπρεπε να έχει τρελαθεί ).
    δ. Ποιός κάνει τις εκτιμήσεις για την ομάδα και το προσωπικό της , όπως και για
    τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις και αν έχει καμιά σχέση με την π ραγματικότητα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2. Δεν έχω τίποτε με την εφημερίδα , αλλά συμβουλευτικά απευθυνόμενος προς αυτήν,
    τους λέγω να μην ξανασχοληθούν με τον Μπάγιεβιτς , γιατί απ ότ ι φαίνεται δεν μπορούν να ξεπεράσουν την εμπάθειά τους και να κάνουν αντικειμενική κριτική με αποτέλεσμα να
    κάνουν πολύ κακό στην ομάδα .( Δεν πιστεύω βέβαια ότι πολυδουλεύουν – εργάζονται για
    αυτήν ,ούτε ότι είναι τόσο βλάκες που να μην καταλαβαίν ουν – βλέπουν την πραγματικό τητα.
    Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει για το οποίο έχω γράψει αρκετές φορές και αφορούν στήν
    εφημερίδα ). Ευχαριστώ ( Πάντα κατά την άποψή μου για να βοηθήσω με
    αλήθειες ........και όχι για τη ν παραπλάνηση – παραπληροφόρηση του Κόσμου μας , που είναι
    αξιοθαύμαστος ,με την αγάπη του για την ομάδα και με ότι αυτή συμβολίζει ). ΟΧΙ ΑΛΛΟ
    ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ- ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΕΜΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ,
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.........Τέλος εγώ δεν
    είμαι δικηγόρος του Μπάγιεβιτς και από ότι ξέρουμε όλοι , μπορεί και μόνος του να τα
    βγάζει πέρα απέναντι στις αντιξοότητες , όπως και για την άδολη – πραγματική του αγάπη για την ομάδα σε συνθήκες εργασίας επιπέδου ΖΟΥΛΟΥ.
    Υ.Γ :α. Σήμερα - Σήμερα η εφημερίδα αναφέρεται αναλυτικά με κρίσεις , για τις μεταγραφές
    του καλοκαιριού , ενώ εχθές τις απαξίωσε ΩΣ ΑΚΑΙΡΕΣ , προκειμένου να κτυπήσει τον
    Μπάγιεβιτς,......ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά ΠΡΟΑΓΕΤΕ τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ , γιατί αφού δεν μπορέσατε
    να τον στείλετε στον Παναθηναικό ( εκτιμώ ότι με 3 εκατ. θα γινόταν η δουλειά ,αφού στον
    άλλο τ ον άχρηστο έδιναν 2,5.....,γιατί αγαπάει ο άνθρωπος και ας τον κάνετε εκτός των
    άλλων να υποφέρει...., βλέπετε δεν είναι Λεμονής και έχει φιλότιμο ....Εσείς τι έχετε ;).. Τώρα
    τι επιδιώκετε ; .....Κωστένογλου......με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα...(Καλός και άγιος
    είναι...και ικανός , αλλά δεν μπορεί να είναι Μπάγιεβιτς και εγώ θέλω την ομ'αδα μας πολύ
    μεγάλη ) . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να διαβάσω τις κρίσεις σας για τις μεταγραφές,
    γιατί είμαι σίγουρος ότι βγάζετε χολή ). Ασχοληθείτε με αυτά που απασχολούν σήμερα ΑΕΚ
    β. Και τώρα ας έλθουμε στα σοβαρά ( με τα οποία , ενδεχομένως, θα έπρεπε να ασχολείται
    η υπ όψη εφημερίδα ):

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -- Η καθυστέρηση στην υπογραφή του προσυμφώνου εκτιμώ ότι οφείλεται στο μεγάλο
    μεγάλο πρόβλημα που έχει ο Κος Νοτιάς με το Προπονητικό Κέντρο , γιατί το ακριβοπλή
    ρωσε και ο άλλος προφανώς δεν θέλει να το δεχθε ί. Τι άλλο να υποθέσουμε ; ( Τι θ α γίνει
    για την περίπτωση που διαπιστωθούν ατασθαλίες;; Ο άλλος απείλησε να τους στείλει στον
    εισαγγελέα. Τι θα γίνει αν βγεί λίγο χρέος παραπάνω των 34,5 εκατ ; Ή μήπως δεν το
    ξέρουν οι Κοι Κιντής και Θ ανόπουλος κλπ. Τι θα γίνει με τις φανέλλες του Ρ ιβάλντο ;
    Θα τις π ουλήσουν εκ των υστέρων με μικρό κ'οστος γι α να γίναι μερική απόσβεση του
    χρέους . Τι θα γίνει με το σήμα; Και άλλα πάρα πολλά που ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν έχουν καμιά
    σχέση με τη ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ του Κου Κοζώνη .Μαλάκας είναι ο άλλος ν αναλάβει τόσο
    μεγάλο χρέος και να πάει φυλακή;. Γι αυτό άρχισαν να προβληματίζονται και οι άλλοι
    μήπως ο Κος Κοζώνης δεν είναι ο θείος Μαλάκας και προφανώς δεν είναι Μαλάκας . πχ.
    Ο Κος Βωβός έκανε κολοτούμπες , δώριζε και δωρίζει οικόπεδα κλπ για να κάνει το εμπο
    ρικό Κέντρο δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναικού κλπ.)
    --Για Ντούσαν : Παρακαλείται να σφίξει τα λουριά στούς παίκτες και ιδιαίτερα όταν αυτοί
    πάρουν όλα τα λεφτά , ώστε να τα δίνουν όλα μέσα στον αγώνα με συγκέντρωση – αυτοσυ
    γκέντρωση και εφάρμογή 'ολων όσων τους ζητάει , για να μην τρώνε πρωτίστως αστεία Γκόλ και κ ατά δεύτερο να μην χάνουν άλλα σίγουρα . ( Συνιστώ ψυχραιμία και εφόσον πά
    ρει απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδος να παραμείνει
    προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατόν και ΙΔΩΜΕΝ ).
    -- Ο Παναθηναικός θέλει λέει να προσλάβει τον Κο Κέζο ως γυμναστή. Και εγώ ερωτώ ,
    Μήπως θέλουν Πράκτορα οο7. Μα τόση ξευτίλα – αδυναμία τους δέρνει που θέλουν το
    πρόγραμμα του Μπάγιεβιτς στην εκγύμναση – προπόνηση ; ( Ελεος Κοι του Παναθηναικόυ ,
    ξέρουμε ότι έχετε λεφτά ,αλλά μην ξευτιλίζεσθε τόσο πολύ .Έτσι Κε Αντωνίου ,”Δεν μπορέ
    σατε να πάρετε τον Μπάγιεβιτς , τώρα θέλετε να πάρετε το βοηθό – συνεργάτη του ''Είσθε
    καλό παλικάρι και άξιος ο μισθός σας . Ο Κος Κέζος δεν έχει συμβόλαιο ; ή θα πεί και
    αυτός ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι του έχει προσφέρει ο Μπάγιεβιτς και η ΑΕΚ και θα
    απέλθει για άλλες πολιτείες ;( Μέχρι τ΄ωρα είχε τη δικαιολογία ότι δεν πληρώνεται. Τώρα ;
    Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην έχει πληρωθεί οπότε η διοίκηση θα πρέπει να
    φροντίσει σχετικά ).
    -- Η παρούσα άρχισε να γράφεται την Παρασκευή το πρωί , συνεχίσθηκε το Σάββατο το
    μεσημέρι και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το πρωί ( προσέθεσα ΜΟΝΟΝ κάτι στον Ν τούσαν
    και την τελευταία παράγραφο στο Υ.Γ. ) . Αποστέλλεται αν και μας πρόλαβαν τα καθέκαστα
    που αφορούν στον Κο Κοζώνη , καθότι καλύπτονται πλήρως ( από ότι φαίνεται υπερίσχυσε
    ο προβληματισμός των νυν ενεργών μετόχων, από φόβο ........,ή ελπίδα ότι μπορούν να πετύ
    χουν κάτι καλύτερο ). Συνιστώ ψυχραιμία και οι φίλοι μας που έχουν καταλάβει τα γραφεία
    ΑΕΚ να επανεξετάσουν τη θέση τους ( Μπορούν να απαιτήσουν να πληρωθούν οι παίκτες
    και το τεχνικό επιτελείο......) και εφόσον πάρουν ικανοποιητικές διαβεβαιώσεις για την περε
    ταίρω λειτουργία – πορεία της ομάδος να το διαλύσουν και ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργη μπορεί να μην το άποφύγουμε τελικά το ΚΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα σε ολους.Καλημερα κυριε Θαναση. Χαραλαμπε,δεν ξερω αν εννοεις αυτο που διαβασα,περι συνεχους εμπλοκης του ΚΚΕ στα διοικητικα-μεταγραφικα της ΑΕΚ(δεν μπηκα μεσω του link που εδωσες αλλα κατευθειαν στο site του "Βηματος". Θα το ηθελαν-ειμαι σιγουρος-να γινονταν το "τριτο βουνο" αναμεσα στους "αλλους δυο" αγοραζοντας μια "προσφυγικη ομαδα" αλλα μαλλον αυτο που τους χαλαγε ειναι οι κορωνες και τα στεματα που φερει ο Δικεφαλος στα ...κεφαλια του.Αν δεν υπηρχαν, ειμαι βεβαιος οτι θα την εκαναν την κινηση. Και στα ποδια του Δικεφαλου θα εβγαζαν το σπαθι και το σταυρο και θα εβαζαν ενα σφυρι και ενα δρεπανι.Ασε που νομιζω οτι ειχαν μεγαλυτερα σχεδια.Δηλαδη οχι απλα να"εκαναν την πρωτη μεταγγραφη Σοβιετικου ποδοσφαιριστη"οπως ελεγαν αλλα να εκαναν την "πρωτη μεταγραφη ποδοσφαιρικης ομαδας απ'το "μπλοκ" της Δυσης,στην ενδοξη Σοβιετικη Ενωση.Θα συμμετειχαμε στο Σοβιετικο πρωταθλημα και σαν πρωταθλλητες θα παιζαμε στην Ευρωπη με πιθανους αντιπαλους την αλογοτροφη και την δαφνωστεφανωμενη-που λεει και ο Steven.Θα αγοραζαν δηλαδη σε μικρογραφια την νεοτερη ιστορια της Ελλαδας.Με το Ρωσσικον κομμα" να υπερνικα αυτη τη φορα το "Αγγλικον κομμα" και να λεγομασταν πια Αθλητικη Ενωσης Κιεβου.Παλι "ΑΕΚ" δηλαδη. Αλλα ο συλλογος δυστυχως προτιμησε το "Αγγλικον κομμα" και τα δανεια της ENIC,, εις τα οποια τον εξωθησε ο "Κολοκοτρωνης" Τροχανας.Τα οποια ακομα χρωσταμε...και της ENIC και του Ελλ.κρατους.Λετε γι'αυτο να φυλακισαν τον Γερο του Μωρια;Να γνωριζαν απο πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρήστο όταν λέω μπορεί να μην το αποφύγουμε εννοώ μεταφορικά στους κόλπους της ΑΕΚ ποιοί είναι η ποσοστιαία αναλογία ΚΚΕ.
    Σαφώς και ιδεολογικά βέβαια.
    Ετοιμαζόμαστε να πάμε στο γήπεδο βέβαια να απολαύσουμε επιτέλους μια άνετη νίκη ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ.
    ΝΑΙ την θέλουμε και για τους λόγους που ανέπτυξε ο Στήβεν και για γοήτρου.
    Ισως να είναι και το τελευταιο παιχνίδι με το συγκεκριμένο τεχνικό teem.
    Η σιγουριά της έλευσης του Μπομπ είχαν γεμίσει με προσδοκίες μεταγραφών,τα σχέδια και τα μπάτζετ ήταν έτοιμα και τώρα η ''κρυάδα''θα έιναι μεγάλη,σίγουρα όχι λόγο καιρού...
    Θεός να μας φυλάει μην μας έρθει πάλι κανένας Κωστένογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαραλαμπο: Το καταλαβα οτι μιλουσες μεταφορικα.Εγω μιλουσα κυριολεκτικα! Τωρα αν ψαχνουμε "νικη εκδικησης" απεναντι στον ...Λεβαδειακο,τοτε κλαφτα. Αλλωστε για μενα ευτυχως που δεν πιραμε εκεινο το πρωταθλημα.Ποιος θα κουνιωτανε τωρα στον κοντο και τι ρεστα θα ζητουσε κανεις.Θα εκανε τη δουλεια του με την προβια του πρωταθληματος δηλαδη και φευγοντας ο "Μεσσιας" θα αφηνε σκονη και συντριμια και θα λεγαμε τι;Ευτυχως!
    Οσο για το "τεχνικο τιμ" δεν νομιζω οτι κινδυνευει.Δηλαδη τον προπονητη τον "κραταγε" τοσο καιρο ο "Κοζωνης"; Με τι; Με την συστατικη επιστολη του υπεργηρου παστορα της ενοριας του ο οποιος διαβεβαιωνε την πιστοληπτικη του ικανοτητα καθως και τις αγαθες του προθεσεις;
    Ο Θανοπουλος,ναι. Μας χαιρεταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρήστο σχετικά με το προπ. τιμ θα επιμείνω ότι θεωρούσε βέβαιη την είσοδο Κοζώνη.
    Είχαν συγκεκριμένο μπάτζετ στα χέρια τους για απόκτηση νέων παιχτών το οποίο βασικά αφορούσε πάνω ράφια...
    Τώρα πως, πότε δεν το ξέρω, κατα τ΄'αλλα 100% έτσι.
    Τον Γουίλιαμ Στήβενς δεν υπολόγιζαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαραλαμπε,συγκεκριμενο μπατζετ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;Τον Θανοπουλο,τον "Κοζωνη" η τον Νοτια;
    Ο Γουιλιαμ Στηβενς ποιος ειναι παλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικα θα μαθουμε γιατι ¨τραβηξαν¨ τον Κοζωνη απο την επιθεση? Ποιος ειναι αυτος που πιεσε τοσο πολυ τις καταστασεις ωστε ο Νοτιας να ¨χαλασει¨για μια ακομη φορα το κονε? Ποιος ειναι αυτος που εχει φαει τα λυσακα του να μην ¨μπει¨ ο Κοζωνης και παραλληλα να μην γινει ο ελεγχος στα βιβλια...? Δεν μου αρεσει που το λεω,αλλα ταλεγα απο την περασμενη βδομαδα,οπως και για τον Κατσουλη...Εστω κι αν κοντευα να χαρακτηριστω λατρης των συνομοσιων και εβλεπα παντου διαπλοκες,πιεσεις και συνομοτικα σεναρια.Καποιος πιεζει παρα πολυ,και σε συναρτηση με το ¨κοψιμο¨ που εχει πιασει τον Νοτια με το προπονητικο φτασαμε λιγο πριν το τελος του εργου.Οχι στο τελος,γιατι το LONDON ειναι...μακρυα ακομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρήστο το μπάτζετ ήταν απο τον Κοζώνη υποσχόμενο,πιθανόν μέσω Δημητριάδη.
    Σύνφωνα με δικές μου πληροφορίες ο Κοζώνης ήταν ''μπροστινός''2 Ελλήν/νων.
    Ενας από τους πίσω, σύμφωνα με τον Φίλαθλο, λέγεται Γουίλιαμ Στήβενς,ένα ''καλόπαιδο'' στην Αμερική.
    Τον οποίο μάλλον τον ανακάλυψε ο Παππάς και βάση του βιογραφικού του τύπου χάλασε η δουλειά...
    Παμε παρέα γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιφανειακα και ρηχα μου φαινονται τουτα.Ειναι δυνατον;Απορια: Γιατι ολοι ηταν με τον "Κοζωνη",αφου πισω του κρυβονταν "καλοπαιδα;Γιατι οσο περνουσε ο καιρος αντι να γινονται ολο και πιο εντονες οι αμφιβολιες τους-που επρεπε να τις ειχαν απ'την αρχη-παρα μονο ενας-ενας προστηθενταν στο αρμα του Μπομπ;Κοινα συμφεροντα ειχαν; οχι. Ιδια αντηληψη; Οχι. Ιδια πληροφορηση; Οχι. Τι διαολο λοιπον μας τον "λιβανιζαν"; Και καλα ολοι οι αλλοι. Ο Μελισσανιδης; Μη μου πεις οτι δεν εβλεπε το προφανες-αν υποθεσουμε οτι ετσι ειναι τελικα-και ρισκαρε χωρις λογο το ονομα του και την "σπιρταδα του" περνοντας θεση,ετσι στα ξεκουδουνα,πατωντας τελικα την μπανανοφλουδα σαν σχολιαροπαιδο;Μπα...κατι αλλο βρωμαει. Θα δουμε.
    Υ.Γ.Δυστυχως ειμαι στη δουλεια και δεν θα ειμαι στο γηπεδο.Θα σ'το ειχα προτεινει ηδη εγω.Ευχαριστω παντως.Παρτε τα υπογλωσσια και βαθειες αναπνοες και καλο κουραγιο(και) στην σημερινη δοκιμασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Κύριο Θανάση: Αγαπητέ κύριε Θανάση. Το οτι είσαι 65 ( σαν τη μάνα μου)σε κάνει αμέσως τμήμα του επόμενου ούζου μας. Σε πίστευα πολύ μεγαλύτερο. Απο τους κοτυφαίους φόλους μου είναι ο Καραγαιαννίδης (65), ο πατέρας μου (80) κι ο Μωρίς (92).
    Οι εφημερίδες που αναφέρεις είναι οπαδικές, πρέπει να μην ανοίγουν τα μάτια των οπαδών και φυσικά παίρνουν γραμμή. Δεν μπορεί να μιλάει με όλους κάθε μέρα η οργάνωση ( η οποιαδήποτε οργάνωση). Θέλει μέσο κωδικοποίησης.
    Ο Ντούσαν έχει τεράστιες ευθύνες. Μην τον καθαγιάζεις. ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ, ξαναλέω. Ο Κέζος, κι όλοι να φύγουν, θα μείνει. Ο ΠΑΟ πήρε μεγάλο γυμναστή απο το Παραλίμνι. Πρακτική προπόνησης δεν υπάρχει. Μόνο πρακτική ντόπας. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστο,μπαινω αυθεραιτα στον διαλογο με τον Χαραλαμπο...Κανεις δεν πατησε μπανανοφλουδα,απλα ενας ενας καταλαβαν οτι μονο καποιος ¨τριτος¨,καποιος ¨ξενος¨ θα μπορουσε να κανει τον περιβοητο ελεγχο,οπως την ιδια αποψη εχει και ο Μελισσανιδης,ετσι νομιζω...,χωρια τις μεγαλες αληθειες που θα εβγαιναν στην φορα!Ειναι μεγαλες οι πιεσεις για κουκουλωμα,φαινεται αυτο.Απλα δεν βρηκαν το καταλληλο κονε,και καπου πλατιασε το θεμα με αποτελεσμα να βρεθουν με την πλατη στον τοιχο...Ο ενας τους βρωμαει ο αλλος τους ξινιζει,ελα ομως που ετσι που πηγε το πραγμα,ειναι αδυνατον να μην λαλησει καποιος,οποτε απο δω και περα αρχιζουν {λογικα}οι μεγαλες αποκαλυψεις,εστω και με το σταγονομετρο.Η γνωμη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χρήστο και Χαράλαμπο: Χρήστο μου, μου το είχε πει ο Χάρης προχθές για το προπονητικό τημ και του είχα απαντήσει οτι αποκλείεται. Ο Στίβενς είναι επικεφαλής ενός αμερικάνικου fund αλλά με πολλά προβλήματα με το IRS ( θυμίσου Καζαμία). ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΑΣΑΝΕ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΝΤΕΜΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ. ΘΕΛΕΙ REPORT ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΟΧΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΚΑΦΟΥΣ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρήστο
    χρειάστηκε λίγο ψάξιμο για τους ''πίσω''.
    Πιθανόν η καθυστέρηση να οφείλετε ΄σ'αυτό.
    Κάποιοι όντως το είδαν το θέμα Κοζώνη πιο ελαφριά π.χ Μελισσαν,κάποιοι ήταν πιο πονηρεμένοι π.χ Παππάς.
    Κάποιοι άντε να τελειώνουμε,κάποιοι άλλοι ναι μεν,αλλά...
    Όσο για το τεχνικό τιμ είναι και οι ευσεβείς πόθοι.
    Κατ'ίδίαν θα σου πώ και πως το ξέρω για το υποσχόμενο μπάτζετ και κτλ..
    Πάντως αυτό που δεν ξέρω είναι απο που ήταν η πληροφόρηση όλων αυτών για τον ''θείο''ή αν ήταν από κάποια κοινή πηγή...
    Στήβεν, Αννα ειστε έτοιμοι για απόψε με τα υπογλώσσια που λέει και ο Χρήστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Μονεγάσκο: Γιάνναρε, ο έλεγχος θα γίνει διότι τώρα ενεπλάκησαν μεγάλες δυνάμεις. Άλλο είναι το πρόβλημα. Στα χτυπήματα με αφορμή την ΑΕΚ, μην γίνει η ΑΕΚ πεδίο βολής. Ωραίος ο κόλπος της Σκύρου, αλλά τι να τον κάνω αν έχει γίνει ναυτική βάση;ο Μελισσανίδης ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΕΝΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ Η ΙΜΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. FULL TIME JOB ΒΕΒΑΙΑ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στηβεν,υπαρχει κανεις διαθεσιμος? Και να κανει σωστα την δουλεια? Τυποι σαν τον Γιδοπουλο,τον Μελισσανιδη,τους Καγιαδες,τελειωσανε.Ο Πατερας κατι παει να κανει αλλα απο πισω γινεται της πουτανας!Οι δικοι μας δεν ειναι ετσι,αλλα πρεπει να βρεθει Ο ΕΝΑΣ και μοναδικος να τους ξανασμιξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Steven,
    και ρακι εχουμε και ρακομελο,που τραβιεται,τωρα με το κρυο!
    Ιεραπετρα φιλε μου,τερμα νοτια,μια ``ασκελια`` παρακατω ειναι η Αφρικη.
    Ευπροσδεκτος και καλοδεχουμενος οποιος ερθει,οποτε ερθει,προς τα `δω.
    Αποψε οσοι πατε γηπεδο,στειλτε και την δικη μου αγαπη,στην ομαδα μας, και σε οσους ακομη την πονουν...
    Μιλτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη, σήμερα θέλει manager η δουλειά που να αλλάξει τη ρότα τεχνοκρατικά. Οι έμμισθοι παράγοντες τελειώσανε. Και λογικά. Κάτι νούμερα ήταν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Μίλτο: Φίλε μια φορά έχω έρθει κάτω, καλοκαίρι και πέρασα πολύ ωραία. Ευχαριστώ για την προτροπή. Ελπίζω οι πληροφορίες για φασαρίες στο γήπεδο να μην ισχύουν. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γραφω την ωρα που ειχει μολις ξεκινησει το ματς.Με τον μιλτιαδη να περιγραφει οχι τον αφωνα αλλα τα πανω που ειναι αναρτημενα.Αφου δεν βλεπουμε μπαλα στο γηπεδο,ας βλεπουμε στην εξεδρα.
    Γιαννη,οπως ξερουμε στο "σχεδιο που μπορει να εχει καποιος-εμεις οι δυο ας πουμε- ειναι πιθανον και αλλος να εχει ενα δικο του.Η και ενας τριτος.Και στην ποεοια των πραγματων οταν τα πραγματα στραβωνουν να εμφανιζονται μερικες "ακατανοητες" κινησεις..λογικο αφου τιποτα δεν παει "βασει σχεδιου-ειδικα στις επιχειρισεις-γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα "plan b" η και "plan c". Kαι -συν τω χρονω,αλλα και ασταθμητους παραγοντες-τα πραγματα μπλεκονται και ακρη δεν βγαινει.Στις περιπτωσεις αυτες κερδιζει ο πιο επιμονος ο πιο υπομονετικος και ο πιο "σατανας" ΥΠΟ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ:Να υπαρχει ακομα το συμφερον και κερδος που "διεβλεπε" απ'την αρχη.Αν ΚΑΙ αυτο εκλειψει τοτε "κοβει κι'αυτος ροδα μυρωμενα" και κανουμε το "μνημοσυνο"(λεγοντα ς "συμφερον" δεν αναφερομαι ασφαλως και μονο στ οικονομικο)
    Η ΑΕΚ,απο μια χρονια τραγωδια,περνα-ετσι φαινεται- στην φαση της καθαρσης.Με οτι σημαινει αυτο.Το"ανεκδοτο" περι "χαμενου χρονου" που βλεπαμε τοσο καιρο με τον "Κοζωνη" και τους "δικους μας",πλακα-πλακα ειναι το σοβαροτερο που πρεπει να μας απασχολει. Δεν υπαρχει χρονος για ημιμετρα και "μετριμενα κουκια"Οχι αλλη "συντηρηση".Οχι αλλη "σφυχτη οικ. πολιτικη"(εδω διαφωνω με τον Steven: μεχρι να "μετρηθουμε" μεχρι να δουμε που ειμαστε,μεχρι να "μαζευτουμε" χαιρετα μου τον πλατανο,δηλαδη τον Δικεφαλο.Η δεξαμενη των ΑΕΚτζιδων λιγοστευει επικινδυνα.Τα ΑΕΚοπουλα χανονται.Η ΑΕΚ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΑ 15 χρονια ηταν αιωνας για την ομαδα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το σιγουρο ειναι-και συμφωνουμε εδω-οτι η ομαδα χρειαζεται τον "ιμαμη της". Ποδοσφαιρανθρωπο κοινης αποδοχης, που να συσπειρωσει-για αλλη μια φορα-τον κοσμο κα να περιοριστουν οι μουρμουρες στο ελαχιστο δυνατο, ωστε το -οποιο πλανο- να "τρεξει" οσο ποιο γρηγορα γινεται.
    ΓΙΑ "ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ" STEVEN, Ο Θ.ΜΑΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 6940 "ΗΡΩΕΣ" ΣΗΜΕΡΑ. Μπραβο μας!!! Το αντεξαμε και αυτο να κανουμε ντερμπι το ματσακι με το παραρτημα Νο 3. Στα αγωνιστικα δε θα σταθω, τι να πεις αλλωστε τα χιλιοειπωμενα;
    Αλλα ρε πουστη μου να ερχεται το κορακι και να σε παιζει 10-90 μεσα στην εδρα σου με την προτελευταια ομαδα του πρωταθληματος να κατεβαινει με 2 σεντερ φορ αυτο τα λεει ολα περι ανυποληψιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παιδια,δεν αρκει να ειναι μουτζαχεντιν,ταλιμπαν,και οτι αλλο κυκλοφορει ανεξελεγκτο...Επειδη μιλαμε για ελληνικο πρωταθλημα,πρεπει να πληρει κι αλλες προυποθεσεις,να ξερει μπαλα,να εχει ακρες εντος κι εκτος χορτου,να ειναι manager οπως λεει ο Στηβεν,και να συσπειρωσει τον κοσμο.Ε αμα γινουν ολα αυτα δεν θα μαστε ΑΕΚ,η ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ θα ειμαστε!!Αν δεν παρεις πρωταθλημα και μαλιστα με λιγο καλη μπαλιτσα,δεν ισιωνει το πραγμα που να βαραμε τον κωλο μας κατω.Ο Μαυρος ειναι ειδωλο για την ΑΕΚ,αλλα ειναι πολυ λιγος,οπως και ο καθε παλαιμαχος.Με την κλαψα και το μπουρου μπουρου δεν κανεις τιποτα.Καλο το πενταετες προγραμμα,αλλα πρεπει να χεις αμεσα,του χρονου δηλαδη,το πρωταθλημα ¨καπαρωμενο¨.Για αυτη την δουλεια θελεις κωλοπετσωμενο και ανθρωπο που να μην παιρνει χαμπαρι τιποτα,συν οτι θα πρεπει να εχει ακρες και στην κυβερνηση,ειπαμε για ελληνικο πρωταθλημα μιλαμε.Υπαρχει τετοιος τυπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη μου υπάρχει αλλά όλοι θέλουν την δόξα προσωπική. Σαν τον Κόκαλη. Όταν ο άλλος μπαίνει να ρίξει λεφτά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ, μην περιμένεις άλλα φαινόμενα που θα του πάρουν την δόξα. Βλέπε Κόκαλη που τους θεωρεί όλους αναλώσιμους. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΗΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ; ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΩΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Μάτζο: Δεν το έκανε επίτηδες. Απλος μαλάκας είναι. Όπου σφυράει τα ίδια κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πονεμένα μου αεκόπουλα, σας καλησπερίζω. Τι μέρα κι αυτή! Καλό πράγμα να ονειρεύεται ο φίλαθλος, ακόμα και εμείς...πρωταθλήματα, σοβαρές διοικήσεις,γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Υπαρχει. Ο Μελισσανιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ...και με προλαβε ο Steven σε αυτο που ηθελα να συμπληρωσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Άννα: Ωραία τα όνειρα, αλλά πιο καλή η πραγματικότητα που έχει παραπάνω όνειρα που μπορεί κάποιος να τα υλοποιήσει. Άννα, δεν σου αρέσουν οι άνδρες που πραγματοποιούν το όνειρο και δεν το αφήνουν έτσι; Ο άνδρας είναι ένας μαλάκας που μιλάει και δεν πραγματοποιεί. Η γυναίκα δέχεται ακόμα και αδερφή για άνδρα, αρκεί να δρα. Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή