Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΗΧΟΣ

           Σας είπα απο χθες οτι δεν θα μπορούσα να δω την συνέντευξη. Κι έτσι έγινε. Η ενημέρωση μου λοιπόν είναι απο τις σημερινές εφημερίδες. Και η ενημέρωση έγκειται οτι, με βάση τα ερωτήματα και τις απαντήσεις που πρόλαβαν να ακουστούν, εγω είμαι ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ. Ό,τι ήξερα και πριν, αυτά ξέρω και τώρα. Είμαι αφημένος στις δικές μου σκέψεις και στις δικές μου καχυποψίες. Και η ΑΕΚ βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο. Δηλαδή στον έλεγχο και στο σχέδιο Παπά.

           Το σχέδιο αυτό είναι για αναζήτηση νέων επενδυτών ( ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις ), πώληση κάποιου παίκτη, που για να ζητηθεί έχει σίγουρα ακριβό συμβόλαιο, και σφιχτή οικονομική πολιτική. Δεν είναι κακό το σχέδιο, αλλά δεν επιτρέπει όνειρα και κιτρινόμαυρη ανάκαμψη. Επίσης το σχέδιο αυτό, θα κρατήσει την διχόνοια των φιλάθλων, θα αδειάσει κι άλλο το γήπεδο και θα συντηρήσει τα συνεχή τριξίματα στα αποδυτήρια. Σε απλά ελληνικά θα γίνει μύλος μέχρι το καλοκαίρι.
         Η συνέντευξη λοιπόν πέρασε σε δεύτερο πλάνο, ΚΑΙ διότι δεν ελέχθη τίποτα ( το περιμέναμε αυτό), ΚΑΙ διότι διεκόπη. Και ρωτάω εγώ: ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΙΑΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΕΜΗ ; Τώρα τι κερδίσαμε ακριβώς; Ούτε πληροφόρηση έχουμε, ούτε και κάποια λύση σαν διάδοχη κατάσταση. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση των οπαδών κι οτι ήθελαν να την εκφράσουν ανοιχτά και άμεσα, αλλά αυτά τα πράματα δεν ταιριάζουν στην ΑΕΚ. Εκτός αν υπάρχει προσωπική κόντρα και απλά η ΑΕΚ είναι το πεδίο βολής. Οπότε πάω πάσο και φυσικά δεν τάσσομαι με καμία πλευρά διότι δεν ξέρω τα στοιχεία της αντιπαράθεσης. Πάντως αν ο Ντέμης φταίει και πόσο, θα το ξέρουμε σε 10 ημέρες με τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν.
        Με βάση τα γραφόμενα σήμερα στον Φίλαθλο, όλοι μπορούν να αντιληφθούν γιατί δεν υπήρχε δημοσιογράφος του στην συνέντευξη. Η πρωτοσέλιδη ειρωνεία και τα ερωτήματα των μέσα σελίδων δείχνουν τον βαθμό ενημέρωσης και το πού θα πήγαινε η συζήτηση. Αυτά τα φοβόταν ο Ντέμης σίγουρα και έθεσε το βέτο. Διότι εκτός απο τα οικονομικά, θα μπορούσε και να είχε ερωτηθεί και για τις εκλογές της ερασιτεχνικής, που δεν άφησε τον Μελισσανίδη να μπει μέσα, να κάνει γήπεδο και να σώσει ο,τι ήταν δυνατόν απο τα τμήματα της. Πέραν του οτι σήμερα, θέλοντας και μη, θα ήταν μπλεγμένος στην ΑΕΚ και θα αποτελούσε λύση σωτηρίας, ακόμα και μέσω Πρωτοδικείου, για την εταιρεία με την οικονομική του επιφάνεια. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Στα ΔΣ θα συμμετείχε υποχρεωτικά και με το νόμο. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα όλων των εμπλεκόμενων μερών και δεν κοστολογείται με τίποτα κι ούτε αναγράφεται στον ισολογισμό.
         ΥΓ1. Προς Καζαμία: Why should we keep it that way? Gimme a good reason at least!
         ΥΓ2. Κύριε Κοζώνη υπομονή. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα βάλετε τα χρήματα σας.
         ΥΓ3. Η ανακοίνωση των μετόχων εναντίον της Original σηματοδοτεί την έναρξη της εξαφάνισης της ΑΕΚ όπως την ξέρουμε.   

45 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Δεκεμβρίου, 2009 15:52

    Χαίρομαι steven, διότι η στάση σου είναι εποικοδομητική. Το μέλλον είναι το σημαντικό. "Ο Βασιλεύς απέθανε". Στο κάτω κάτω αυτή η "συνέντευξη" ήταν καμένο χαρτί, ένας καθαρά επικοινωνιακός χειρισμός. Τα μπικικίνια είναι το θέμα και εύχομαι ο έλεγχος (όπως όλοι εδώ επισημαίνουμε εδώ και καιρό) να μη σπρώξει κάτω από το χαλί τα προβλήματα (που, δυστυχώς θεωρώ πιθανότερο), αλλά να τα αναδείξει, ώστε όποιοι είναι να δραστηριοποιηθούν να ξέρουν σε τι μπαίνουν. Σε 10 μέρες που θα δημιοσιευθεί ο έλεγχος θα δούμε. Κι εκεί δε θα μπορούν να τον κόψουν τα SMS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Δεκεμβρίου, 2009 15:56

    Πάντως αυτή τη χρονιά, η ΑΕΚ πρέπει να περάσει μέσα από την έρημο της. Πάλι. Γη της επαγγελίας? Η 4ετία ήταν μία φαινάκη, κυνηγόντας τη χίμαιρα κατέληξε σε μεγαλύτερη και ξηρότερη έρημο από αυτή που ήταν φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιώργη: Γράφω μαλακά αυτήν την στιγμή, διότι οι πλευρές πρέπει να ηρεμήσουν για το καλό της ΑΕΚ. Τα στοιχεία που έχω είναι περισσότερα αλλά το να τα γράψω, μόνο θύελλες θα φέρουν. Το σίγουρο είναι οτι όλοι οι κληρονόμοι μαλώνουν για την διαθήκη. Η ΑΕΚ, όπως την ξέραμε, πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Όμως εδω, Χρηστάρα, δεν μιλάμε για λαϊκή εντολή. Μιλάμε για μια παρέα ανθρώπων με αρκετά χρήματα, που δεν είχαν στοιχειώδη ελεγκτικό μηχανισμό για το καλό της ΑΕΚ, το καλό το δικό τους αλλά και το καλό του Ντέμη του ίδιου. Ο κόσμος καλά έκανε και συσπειρώθηκε. Για την ΑΕΚ το έκανε, την αγάπη του. Φυσικά θεοποίησε ξόανα αλλά έτσι γίνεται πάντα. Γι' αυτό μετά η πτώση είναι μεγαλύτερη. Και η Original - που δεν την κατηγορώ - έτσι την πάτησε με τον προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελω να εκφρασω την γνωμη μου για τον νικολαιδη
    (θελω να σας πω οτι ειμαι ενα απλο ανθρωπακι,το γυμνασιο εχω βγαλει και η δουλεια μου ειναι βοηθος αποθηκαριου)
    λοιπον ποτε δεν ειπα οτι ειναι κλεφτης
    μου την εσπασε γτ?
    γτ εκανε μεγαλο συμβολαιο στον φερερ
    γτ πουλησε τον σοκρατη τσαμπα
    γτ δεν εφερε τον ντουσαν
    γτ απαξιωσε τον τιγρη
    γτ δεν εψησε την ομαδα να κατεβει στα μπαραζ
    γτ δεν ειχε τροπους επικοινωνιας με original
    γτ αφησε τον λυμπε να φυγει
    γτ δεν προωθησε το γηπεδικο στον φυσικο του χωρο
    γτ εχασε το πρωταθλημα απο τον ιωνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστο, σκέφτηκα να ξεφύγουμε λίγο απο την ποιότητα...να χαλαρώσουμε λίγο βρε αδερφέ!
    Steven, αν υπάρχουν στοιχεία ενοχοποιητικά, την ομάδα τη συμφέρει να βγουν στο φως. Όσο σέρνονται οι φήμες μεγαλώνουν και η καχυποψία και ο θυμός.
    Η αποσιωποίηση στοιχείων δε βοηθά την ενότητα, το αντίθετο μάλιστα.
    Ξεκάθαρα πράγματα εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Μάκη1976: Η δουλειά σου είναι μια χαρά και δεν είσαι καθόλου ανθρωπάκι. Και μια χαρά τα λες. Και θα σου θυμίσω και την περίφημη ατάκα του Βουλγαράκη:" Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό". Μετά , όπως θυμάσαι, τον βγάλανε απο την κυβέρνηση. Πιστεύω να με πιάνεις, διότι όσα αναφέρεις στο σχόλιο σου, απο πίσω κρύβουν και μια οικονομική παράμετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Άννα: Συμφωνώ μαζί σου. Περιμένω λοιπόν τον έλεγχο και μετά θα τοποθετηθούμε. Πάντως τα 19 του Μάκη, κρύβουν κάποια χρέη. Ας περιμένουμε λοιπόν αυτά τουλάχιστον. Ενότητα δεν υπάρχει. Πόλεμος γίνεται. Την είδες την ανακοίνωση των μετόχων σε απάντηση του πανώ της Original.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασφαλως και καλα εκανε και συσπειρωθηκε ο κοσμος.Αυτο ειναι αλλωστε και το σημερινο ζητουμενο.
    Το οτι δεν επροκειτο για λαικη εντολη αλλα εντολη απο λιγους και επιτυχημενους επιχειρηματιες στις δουλειες τους,που συρθηκαν στα ποδια του και "πιστεψαν",φαντασου τι γινεται οταν πρεπει να δωσει την εντολη το ποπολο!
    Γιοργο,ολοι μας θελουμε να πουμε πολλα περισσοτερα και να ξεσπασουμε και να πουμε αυτα που ισως μεν δ3εν αποδεικνυονται-αυτα ειναι για τα δικαστηρια-αλλα αυτα που γινονται αντιληπτα.
    Σιγουρα δεν ειναι ο καταλληλες ωρες αλλα καμια φορα βγαινεις απ'τα ρουχα σου με αυτα που ακους και βλεπεις.Και μετα σκεφτεσαι την ομαδα και μονο και πετας τα προσωπα και κρατας τον Δικεφαλο.
    Τελος παντων.
    Υ.Γ.Ας γδαρουμε το παλιο δερμα της ομαδας,ας το πεταξουμε και ας αναδειχθει το νεο.
    Ας αλλαξουμε πολλοι απο μας μυαλα και ας δεχθουμε οτι τα χρονια κυλανε και οι εποχες φευγουν.Ας δωσουμε το δικαιωμα στον συλλογο να ζησει αξιοπρεπως και ας μη τον πνηγουμε στις αγκαλιες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο: Φίλε, ο κόσμος πια φεύγει και δεν έρχεται εύκολα πίσω. Το γήπεδο θα γίνει πεδίο μεγάλων φασαριών και η ομάδα θα μείνει μόνη. Η Original θα μείνει εκεί κι επικεφαλής - ας πούμε σωστά διότι αγαπάει την ομάδα - και μετά θα κάνει έκκληση προς τον κόσμο να γυρίσει πίσω. Το έκανε ήδη ( "πού είναι ο κόσμος") για την ερασιτεχνική και κανείς πρακτικά δεν ενδιαφέρθηκε. Στα ίδια πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Στήβεν
    εξαφάνιση της ΑΕΚ όπως την ξέρουμε με την σημερινή της μορφή(την κακή) ή την διαχρονική της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.sportime.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001&nodeId=52&articleId=18805


    δεν θελω να το σχολιασω,το αφηνω πανω σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκκληση για την επιστροφη του κοσμου απο τους οργανωμενους ειναι πολυ δυσκολο να επιτευχθει-μονομερως-,αν επιζητουν, η επιζητησουν κατι τετοιο δειλα-δειλα-γιατι και εκεινοι-ηθελημενα η οχι,ειναι ΗΔΗ μερος του προβληματος. Θα εμοιαζε περισσοτερο σαν εμεση και αχνη συγνωμη παρα σαν καλεσμα.
    Οχι οτι αυτο ειναι κακη εξελιξη,αλλα δεν ξερω τι αποτελεσματα θα εχει.
    Αυτο δεν σημαινει οτι και παρα πολλοι απ'τους ελευθερας βοσκης οπαδους,με την αδρανεια,την αδιαφορια και την ελαφροτητα που δειχνουν σε δυσκολες στιγμες,δεν ευθυνονται αναλογα,για το σημερινο χαλι.
    Ο Αετος οταν πετα ψηλα, δεν χρειαζεται ουτε καθοδηγητες,ουτε καθολικα καθηστικους διαμαρτηρομενους.
    Πολλες φορες ενας "πολεμος" ειναι αναποφευκτος. Νομιζω οτι υπαρχουν περιθωρια αποφυγης της κλημακωσης ενος εμφιλιου σπαραγμου μεταξυ μας ο οποιος θα ειναι απορροια οχι μονο των προσφατων εξελιξεων αλλα της χρονιας παθησης που μας κατεχει.
    Χρειαζεται ΕΝΩΣΗ με καθε τροπο.Κατι τετοιο μπορει να το πετυχει μονο ανθρωπος η ομαδα ανθρωπων καθολικης αποδοχης και αναγνωρησης και η διμιουργια οραματος. Ποιοι ειναι αυτοι; Πολυ δυσκολο να βρεθουν αλλα δεν ειναι ανυπαρκτοι.
    Μια εκατερωθεν συσπειρωση και μια νεα ματια στα πραγματα απο ολες τις ¨αντιμαχομενες" πλευρες,θα μπορουσε να φερει αποτελεσμα.
    Δεν μιλαω για μια κατ'επιφαση συνθηκολογηση και λυκοφιλια, αλλα για πραγματικη αδελφοσυνη.Αυτο θελει χρονο και κοπο. Αλλα γινεται.
    Δεν ξερω αν ειναι πολυ νωρις,η πολυ αργα για κατι τετοιο.Αλλα πρεπει να γινει αν δεν θελουμε να εκπεσει ο Συλλογος στην μετριοτητα και την ανυποληψια.
    Πρεσβευουμε, σαν ΑΕΚ, πολυ σοβαρα και σημαντικα πραγματα για να τεμαχιζουμε το κορμι της,και να την μικραινουμε με καθε τροπο.
    Χρειαζεται γενικο σαλπισμα.
    Ελπιζω να μην ακουγομαι απλα απολογητικος, αλλα να φαινεται και η ουσια αυτων που θελω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά θέλοντας και μη, ο κοντός κατάφερε και αντικαταστήσε τον Μπάγιεβιτς στα συνθήματα και τα πανώ της οργάνωσης.
    Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα...
    Φυσικά η καλυτερη του Ντούσαν αν και ο Αστέρας είναι κοντά.
    Στο φάληρο θα είναι ακόμη προπονητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νεότερες πληροφορίες βασισμένες ΜΟΝΟ στους ισολογισμούς της ΑΕΚ αναφέρουν χρέη(βραχυπρόθεσμα+μακροπρόθεσμα) περίπου 75.000.000(μείων 19.000.000 του αγαπούλη)!
    Πρωτοδικείο is calling

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χαράλαμπο: Χάρη μου , με την διαχρονική της μορφή. Η λύση πλέον, όπως και να έρθει, θα έχει στυγνά μαθηματικά και πολύ σκληρούς Καρτράϊτ. Και προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα χρέη είναι κοντα στα 100, όπως σας έχω πει. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. Μπορεί στον Πειραιά να είναι άλλος, όλα πια τα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: Τα λες πολύ καλά και συμφωνώ απόλυτα. Διότι όλοι είμαστε απαραίτητοι στην ΑΕΚ. Το πρώτο λοιπόν που θα έπρεπε να γίνει είναι η επικοινωνία όλων των οργανωμένων συνδέσμων μεταξύ τους. Και να χαραχτεί κοινή γραμμή. Μετά, οι ελευθέρας βοσκής θα συσπειρώνονταν με σκοπό την χρηματοδότηση της εταιρείας μέσω της παρουσίας τους στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται πόλεμος αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΦΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για μένα ο Ντέμης ήθελε να πει τόσα όσα και είπε και να περάσει μυνήματα σε κάποιους που μόνο εκείνος γνωρίζει. Μετά έπρεπε να διακοπεί η συνέντευξη και διακόπηκε. Ο πόλεμος έχει αρχίσει και μην εκπλαγείτε από ότι θα γίνει. Κάποιοι ξέρουν πολλά αλλά κρατάνε το στόμα τους κλειστό ακόμα. Συμφωνίες κυρίων ή μαμουδιές από κάποιες κουφαλίτσες? Θα δούμε. Στήβεν από Καλαμάτα είμαι
    , έχεις έρθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Μάκη: Νομίζω οτι ο Morgan ανήκει στους πειρατές; Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν πήγε και καλά έκανε. Υπάρχει κάτι απο πίσω; ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς SAWAS: Όλα τα ξέρουμε διότι έχουμε τα κατάλληλα πρόσωπα παντού. Φυσικά και δεν γράφονται όλα ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΧΙΣΕ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    Η γυναίκα μου είναι απο την Καλαμάτα, που την αγαπάει πολύ κι έχω έρθει μια φορά για έναν γάμο. Πήγα και μέχρι την Βοϊδοκοιλιά και πέρασα υπέροχα. Έχεις ωραία πόλη φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν ξερω αν θυμαστε που κοπηκε ο νικολαιδης
    ελεγε γ καποιο στημενο ματς με την αεχεν που ειχε βγαλει στην φορα καποια εφημεριδα

    steven σιγα μην πηγαινε μετα απο αυτο που εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Steven, ο Captain Morgan είναι...ο αρχηγός των πειρατών.Αξιόλογος άνθρωπος με δυνατή προσωπικότητα. Η διαμάχη δεν είναι προσωπική. Ας πούμε απλά ότι ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Άννα: Ναι, αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο σε σχέση με το εφετείο. Αν θέλεις βοήθησε με. Με την κρίση σου δεν έχω λόγο να διαφωνήσω αφού γνωρίζεσθε. Εγώ απο τον χώρο τον συνδεσμιακό είμαι άσχετος. Ακόμα και η εταιρεία μου δεν ανήκει σε συνδικαλισμό. Είμαι εναντίον κάθε μορφής συνδικαλισμού κι οργάνωσης τέτοιου τύπου. Φυσικά δεν κατηγορώ κανέναν που οργανώνεται. Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΑΣΤΑΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Μάκη: Γιατί να μη πήγαινε; Θα μπορούσε να πάει και να πει οτι δεν έγινε τίποτα. Τώρα έχει κι άλλο μελλοντικό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Άννα: Ξέχασα πριν. Δηλαδή όλοι είναι ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν παρατάξεις; Είδες τι κάνουν οι οργανώσεις; Κι εγώ σου λέω ξανά, οτι είναι προσωπική κόντρα στην οποία δεν έχω κανένα λόγο να αναμειχθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο.
    Ο πατήρ Μπους, μετα την 11η Σεμπεμβρίου, είχε δηλώσει ότι σαν μυστικές υπηρεσίες έρχονται σε επαφή με τρομοκρατικές οργανώσεις, γίνονται μέλη και εξυπηρετούν μέσω αυτών τα συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. steven αμα σου κανανε ντου σημερα 150 ατομα,αυριο θα εβγενες απο το σπιτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Μάκη 1976: Εννοείς λοιπόν οτι φοβήθηκε, όχι κάτι άλλο. Άρα τι να σχολίαζα στο άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προς steven ναι μαλλον φοβηθηκε εγω ετσι το εκλαμβανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Μάκη: ΟΚ φοβήθηκε. Τι να σχολίαζα λοιπόν; Τον φόβο ενός τίμιου ανθρώπου που είχε ξαναφοβηθεί τότε στο αεροδρόμιο; Ή είχε πει ψέμματα; Δεν ξέρω, ρωτάω. Σε προσωπικές κόντρες δεν μπαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στην δύσκολη αυτή ώρα για την ομάδα μας επαναλαμβάνω μια αναρτηση μου για να την βλέπουμε και να θυμόμαστε γιατι είμαστε μεγάλη ομάδα...

    Η ΑΕΚ στην SL
    Νίκες : 957
    Ήττες : 286
    Ισοπ. : 363

    Γκολ Υπέρ: 3.057 ,κατά: 1.397

    Εισητήρια Μ.Ο (μέχρι 13-12)
    ΑΕΚ : 17.771
    ΠΑΟ : 22.666
    ΟΣΦΠ: 21.341
    Αρης: 12.502
    ΠΑΟΚ: 16.102
    πανιώνιος(η γνησια προσφυγική ομάδα):3.215
    ΠΑΣ: 4.958

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χαράλαμπο: Έπεσε βαρειά σιωπή σήμερα. Τα στατιστικά καλά πάνε αλλά τα σχόλια είναι χαμηλών τόνων. Χάρη, σα να βάζεις πάνω απο τον τάφο τα επιτεύγματα. Μέρα είναι θα περάσει. Έρχεται νύχτα όμως που το παρασυμπαθητικό δουλεύει πιο πολύ. Αυξάνονται τα ατυχήματα κι οι τοκετοί. και τελειώνουν κι οι δουλειές κι αρχίζουν τα χόμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς τους επισκέπτες: Η ησυχία πριν την σύγκρουση; Μαντάρονται οι κάλτσες, λαδώνονται τα όπλα, ανοίγουν τα σεντούκια; Δίνονται όρκοι πίστης; Αρχίζω και φοβάμαι. Κι όταν φοβάμαι γίνομαι θηρίο. Μου βγαίνει ανάποδα εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΙ λές
    θα μας κόψει το γήπεδο δηλαδή ο Χατζηαβάτης;
    υπάρχει και η θεία δίκη.
    ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Χαράλαμπο: Εντάξει. Η θεία δίκη είναι Θεία του Κοζώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπερα...Ελπιζω να καταλαβατε γιατι εγραψα χθες τον λογο που δεν ηθελε ο Ντεμης τον Φ στην συνεντευξη.Στα πρωτα 10 λεπτα θα ειχε γινει εκει μεσα της πουτανας το μαγκαλι.Φαινεται ξεκαθαρα οτι στην παρεα ο ενας κραταει τον αλλον,και βαρδα μην ανοιξει κανα στομα γιατι μετα θα εχουμε μαλλιοτραβηγματα...Αν υπαρχει πολεμος,οπως καταλαβαινω,δεν σταματαει με τα ευχολογια.Θα σταματησει μονο οταν αναλαβει την ομαδα ενας ισχυρος,και κανει την ΑΕΚ μεγαλη,οπως ηταν καποτε.Οποιος γουσραρει θα παει στο γηπεδο,οποιος δεν γουσταρει δεν παει.Αν ειναι αυτος που θα αναλαβει,λεμε τωρα,να αρχισει τα γλυψιματα και τα φιλακια με τους οργανωμενους με σκοπο να τον στηριξουν,ας κατσει καλυτερα σπιτι του γιατι παλι τα ιδια θαχουμε.Και επιτελους γιατι θα πρεπει να τα εχει καλα με τους οργανωμενους ο καθε προεδρος? Γιατι ειναι ανασφαλης? Να παει να γαμηθει αμα νιωθει ετσι,κι οχι να αναλαβει την ΑΕΚ.Το χουμε βρει τωρα,καθε φορα οι οργανωμενοι να δινουν το οκ αν θα πρεπει η ομαδα να χεσει,η να αγορασει,η να πουλησει....Στηβεν,εκανα ενα πακετο χθες το βραδυ μεσα σε μια ωρα και κατι,κανονισε να χουμε τα ιδια σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Δεκεμβρίου, 2009 00:31

    Ηρεμία στο μάτι του κυκλώνα.
    Το κουτί τη Πανδώρας έχει ανοίξει.
    Αχ βρε Νερετβίτη, μετά το γαύρο (προβλέπω σκορ: 4-1) θα έχεις, τουλάχιστον, 175 παπάκια να σε κυνηγάνε. 175 καβάτζα για Ντέμη...
    Τα λέμε αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπορεί να είναι και η θεία μου η χίπισσα όπως πάμε.
    Τουλάχιστον με νέο ΑΦΜ θα μπουκάρει και ο SUGAR και θα έχουμε πολλές πρόσκαιρες χαρές σαν γυναικίους οργασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οντως ηρεμια σημερα,παρολο που ειμαστε ολοι εδω.Εμεις και πολλοι αλλοι. Μακαρι Steven να μην ειναι αυτοσυγκεντρωση μαχης αλλα συνετη περισυλλογη απο ολους.
    Ο ταφος δεν ειρθε ακομα. Δεν νομιζω οτι θα ερθει. Μη κανουμε τετοιες σκεψεις.Η μαλλον,ας τις κανουμε,για να δουμε ποσο κοντα ειμστε.γεν. καλοκαιρι του 1924 και απεβ. (χειμωνα του 2010); Τι διαολο...εδω ενας απλος ανθρωπος, ζει περισσοτερο. Μονο 85 χρονια ο Δικεφαλος; Και να πεθαινει σε μαχη παει στα κομματια.Ετσι, παραπεταμενος στυς διαδρομους του ΙΚΑ;
    Ας ελπισουμε οτι ο κοσμος δεν ζωνεται τα αρματα,αλλα ειναι μπλεγμενος σε σκεψεις συγκρουομενες. Υπαρχουν και οι μειονοτητες που φορανε και κρανη.ο.κ. Υπαρχουν και τα "χομπυ" ομως,οπως σωστα λες, που καμια φορα τα παιρνουν καποιοι στα πολυ σοβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη καλά τα λες. Και η ανακοίνωση των μετόχων σήμερα λέει: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Ο πόλεμος ξεκίνησε. Μ' αρέσει που έκανες πακέτο. Η ανάρτηση μου θα βγει σε 10 λεπτά. Πιστεύω να κάνεις δυο πακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Ναι απο γυναίκες θα πεθάνουμε. Και θα ακούμε και Neil Sedaka ( oh, sugar, sugar...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Χρήστο: Τώρα λοιπόν που γίνεται πόλεμος,κι εγώ μέσα. Τέρμα το σκάκι. Τώρα θα βγάλω την ανάρτηση ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ. ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΜ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. το ιδιο και εγω. Ας ελπισουμε στα λιγοτερο χειρωτερα που μπορει να συμβουν. Ας ειμαστε στις επαλξεις με το βλεμα ψηλα και το μυαλο καθαρο.
    Καλο βραδυ σε ολους. Τα λεμε αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τάσος Θεσσαλονίκη17 Δεκεμβρίου, 2009 01:27

    Η Λύση κατα την άποψη μου είναι μία .. Να πάνε όλοι στο καλό .. να πέσει η ομάδα μας στην Δ Εθνική , να την αναλάβει κάποιος προπονητής που ξέρει και μπορεί να αναδείξει νέους Ελληνες παίκτες . Δεν καταφέραμε τόσα χρόνια να σηκώσουμε κεφάλι μιας και όλοι πάνε να κάνουν τις μπίζνες τους με τις πλάτες της ομάδος μας . Κουράστηκα να βλέπω την ομάδα μου να αδικείται απο τρίτους και να χορταίνουν "Αεκτζήδες" απο τις σάρκες της . Εκεί εκεί στην Δ Εθνική και αν το κάναμε τότε προ Ντέμη και άρθρου ..σήμερα δεν θα ζούσαμε αυτή την κατάντια .. Κάποτε οι ΑΕΚ ανέδειξε παικταράδες απο το πουθενά .. Τσάρτας , Αλεξανδρής ,Σαβέβσκι ,Μπατίστα, Σαββίδης , Κετσπάγια , Σαμπανάζοβιτς , Κασαπης και τόσους άλλους , Η επαρχία έχει ένα σκασμό παίκτες που διψούν για μπάλα και δουλειά .. ο Πρωταθλητισμός της S/L δεν τους χωράει ..έναν 2 το πολύ και σήμερα ψάχνω να βρω Ελληνα παίκτη με το κιάλι .. και έχω τον κάθε ΧουανΦράν με συμβόλαια εκατομμυρίων και την ομάδα μου να περιμένει τον Μπομπ .. ενώ χρωστάει 100 εκ € . Να φύγουν όλοι και να μείνουν μόνο οι Έλληνες κάτω των 25 ετών που ούτως η άλλος με ψίχουλα παίζουν .. να γίνει η ομάδα Λαικής βάσης όπως θα είναι στην τελική μετά απο μερικά χρόνια παντού . Με ένα γήπεδο 25.000 θέσεων στην Ν.Φιλαδέλφεια με όλα τα εισιτήρια διαρκείας πουλημένα που θα συντηρεί μια χαρά το όλο μπάτζετ . Να πάνε στο καλό και οι Οργανωμένοι και να πάμε εμείς και τα παιδιά μας αύριο να χαρούμε ποδόσφαιρο.Ούστ όλοι τους υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπάει αυτή την ομάδα και δεν μπορεί να το δείξει .Με 25.000 διαρκείας των 500 € έχουμε ένα μπάτζετ 12.500.000 € το χρόνο .. συν όλα τα υπόλοιπα . Μπορεί να είναι η να ακούγονται ρομαντικά τα όσα λέω . Αλλά απο το να περιμένω τον ΜΠΟΜΠ και να περνάνε τα χρόνια καλύτερα να ξεκινήσω απο το 0 . Άλλωστε σήμερα είμαι στο -100 και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα είναι χειρότερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή