Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

         Στις συμπτώσεις δεν πιστεύω. Δεν μου αρέσουν. Με κάνουν καχύποπτο. Η στιγμή που αρχίζει ο έλεγχος στην εταιρεία, θεωρητικά, έφτασε.Το οτι διαξεγάται απο τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, με προβληματίζει. Για πολλά πράματα. Πρώτα πρώτα μου φανερώνει οτι δεν είχαν επίγνωση για το πού ξοδεύονταν τα χρήματα τους. Δεύτερον, οτι βεβαίως και θα αποκτήσουν μια σαφή εικόνα για την δημιουργία των χρεών κι άρα οι κινήσεις για το νέο σχήμα θα είναι με συγκεκριμένα στιχεία κι όχι αέρα μπανά, αλλά είναι πιθανό κάποια στοιχεία να κουκουλωθούν και κάποια άλλα να βγουν στην δημοσιότητα με μεγαλύτερο στόμφο κατηγορίας για συγκεκριμένους αποδέκτες.

        Η στιγμή που διάλεξε να μιλήσει ο κύριος Νικολαϊδης δεν μπορεί να είναι τυχαία. Ούτε τυχαίο είναι οτι στο σημερινό πάνελ δεν υπάρχει δημοσιογράφος απο τον Φίλαθλο. Δεν λέω οτι η συνέντευξη θα είναι στημένη, και οι ερωτώντες κρίνονται εξ άλλου, όμως οι επιθετικές ερωτήσεις είναι αυτές που βγάζουν λαγούς. Εκτός αν η σημερινή συνάντηση έχει άλλο στόχο: Ή μήνυμα-οδηγία προς τους εναπαμείναντες, ή σφοδρή αντεπίθεση με πιθανή επαναδραστηριοποίηση του. Με το τελευταίο μην παραξενεύεστε καθόλου. Η κόντρα της οργάνωσης στο γήπεδο με τα πανώ και τα συνθήματα δεν μου λέει πολλά. Στην Ελλάδα όλα γίνονται κι εξακολουθεί να είναι και μέτοχος της εταιρείας. Άρα έχει λόγο και βάσει του νόμου.
       Ο κύριος Παπάς μπήκε μπροστά και καλά κάνει, αλλά η πρόταση του  για την προεδρική καρέκλα σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους, δείχνει μια σύγχυση. Διότι οι προταθέντες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Άλλο ο Μαύρος, άλλο ο Χατζηχρήστος κι άλλο ο Κιντής. Ο καθένας έχει την προσωπικότητα του, τα προσόντα του και τον χώρο δράσης του. Αυτήν την στιγμή, η ΑΕΚ θέλει ενότητα και πρόσωπο γενικότερης αποδοχής σε όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, κι όχι μόνο στον κιτρινόμαυρο μικρόκοσμο.
        Δεν μου αρέσει που τα πάντα βγαίνουν στην δημοσιότητα. Και οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις και οι επιστολές και τα πλάνα για την μελλοντική πορεία. Όλα διχάζουν παραπάνω τον κόσμο και δημιουργούν συμπεριφορές και στάσεις που το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να μικραίνουν κι άλλο την ΑΕΚ και σαν εταιρεία και σαν ιδέα. Δεν είπα να δεχθούμε τον αποκρυφισμό αλλά κι ένα σχέδιο πραγματικής δράσης δεν μπορεί να είναι καθημερινό πρωτοσέλιδο.
       ΥΓ1. Την συνέντευξη δεν θα την δω λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Παρακαλώ τους επισκέπτες του blog να το ενημερώσουν.
       ΥΓ2. Παρακαλώ τον Καζαμία να επικοινωνήσει μαζί μου.
       ΥΓ3 .Φίλε Τόλη, λες οτι δεν με ξέχασες. Το καταλαβαίνω διότι σε βλέπω στο blog. Οι απειλές σου το πολύ πολύ να μην με ξαναφέρουν στο γήπεδο. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι μια κουβέντα απο κοντά θα ήταν εποικοδομητική. Είμαι ΑΕΚ όσο κι εσύ. Και δεν έχω καμία θεσμική θέση και δεν δίνω γραμμή. Σε διαβεβαιώ οτι μαζί με την Original, φώναζαν και τα παιδιά μου την Κυριακή. Στο πέταλο αποφάσισαν να πάνε και φυσικά τα άφησα.
       ΥΓ4. Αγαπητέ ανώνυμε, τα διάβασα τα σχόλια σου. Δεν καταλαβαίνω τι μου προτείνεις τελικά. Μιλάς για κάποια κινητοποίηση που δεν την υποστηρίζω; Ενημέρωσε μας για τις προτάσεις σου κι ο καθένας ας κάνει την κίνηση του. Όταν θέλεις να βγεις μπροστά, καλό είναι να έχεις κι ένα όνομα βέβαια για να ξέρουμε πού απαντάμε.
      
           

62 σχόλια:

  1. ΥΓ.ανωνυμος

    δυστηχως ετσι οπως τα εχουν κανει δεν μας αφηνουν κ πολλα περιθωρια.το θεμα τωρα ειναι να μπει ενας ανθρωπος να συσπηρωσει τον κοσμο.η ομαδα μπορει να νικαει μονο με τις φανελες,εδω ο νικολαιδης πηγε να παρει το πρωταθλημα με 11 παιχτες ελευθερους.
    ο μανωλας για μενα ειναι ο πιο καταληλος αυτη την στιγμη να το κανει αυτο,κανενας κιντης και χατζηχρηστος.
    τωρα για κινητοποίηση που μιλησες ενα πραγμα μονο βλεπω οτι υπαρχει για να τους δειξουμε το λαο μας,την αγαπη μας για την ομαδα:το γηπεδο.Να το φτιαξουμε μονοι μας λοιπον κυριοι,να βαλουμε ο καθενας μας απο 300-500 ευρο σε ενα λογαριασμο και να το διαχειριστει το θεμα ενας παλεμαχος,ο τονι,ο στελιος,ο νεστωρας,ο μιμις καποιος που εχει δειξει οτι αγαπαει την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Μάκη 1976: Καλώς ήρθες στην παρέα. Όποιος και να μπει, δεν είναι κοινής αποδοχής πλέον. Τα πράματα ξέφυγαν. Μόνο Μελισσανίδης υπάρχει με Καρτράιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγουρα ο τιγρης ειναι μια λυση αλλα δεν το βλεπω
    ποιος θα παει να παρει μια ομαδα απο το -70 χωρις γηπεδο,χωρις προπονητηριο?
    ισως καποιος αμπραμοβιτς αλλα τι και αυτος στην ελλαδα θα ερθει να επενδυσει?οπως ειναι τα πραγματα μονο ο κοσμος μπορει να την βγαλει απο αυτο το αδιεξοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Μάκη 1976: Ο SUGAR είναι η μόνη λύση. Για τον κόσμο είναι ρομαντικό. Μπορεί να θέλει, αλλά αντικειμενικά δεν μπορεί. Άσε δε, που δεν είναι κι ενωμένος. Αν εννοείς για ομάδα λαϊκής βάσης, αυτή είναι η σκέψη του Τάκη Κανελλόπουλου, επίσης ρομαντικού αλλά τιμιότατου και προς το παρόν αηδιασμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη αλλά το τι γλύψιμο πέφτει στα ραδιόφωνα απο τους δημοσιογραφίσκους δεν λέγεται.
    Έχω αηδιάσει εκ των προτέρων.
    Η γλώσσα θα συνεχιστεί απόψε και τα σάλια θα τρέχουνε άφθονα...
    Τσακίρηδες , Σαμπράκοι και λοιποί,ΕΛΕΟΣ ρε , κάντε το λίγο στα κρυφά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοντο:"τον μαιο του 2008 τα χρεη ηταν περιπου 8 εκ."
    δημ. "μα εδω τα στοιχεια που εχουμε μιλουν για 15 περιπου"
    κοντο: ναι εγιναν τοσα μετα την αυξηση του Μ.Κ."
    δημ.:Μα με την αυξηση του Μ.Κ το χρεος θα επρεπε να μειωθει...δηλαδη να πεσει στα 3"
    κοντο:"ναι..δεν καταλαβατε...να σας εξηγησω..." (!!!)(νομπελ οικονομιας,η νομπελ μαλακιας);
    δημ:118.οοο ευρω για ενα τραγουδι.
    κοντο:μπροστα σε ολα αυτα,αυτο τωρα ειναι το θεμα...ενταξει,θα μπορουσε να ειχε κοστισει 50.000 ...και λοιπον"; (!!!) (το ηξερα οτι εισαι χουβαρδας βρε...)
    κοντο:"...δεν θελω να εχω καμια σχεση με την ομαδα..." "..δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ο κος Κοζωνης..." "...ο πρωτος που ενδιαφερεται να παει καλα η ομαδα ειμαι εγω γιατι εχω δεσμευσει περιουσιακα μου στοιχεια..." (Βγαζεται ακρη;;;(!!!)ουτε εγω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε καλοπαιδα,θα πει κανεις τι ειπε ο Ντεμης?Στηβεν,υπαρχει Καρτραιτ,και δουλευει και σε αεκτζιδικη εταιρεια,αλλα το κωλυμα ειναι οτι δυσκολα θα τον αφησει το αφεντικο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. as einai kala ta malakismena sto ntou pou kanane sto stoudio
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6652282
    m.e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα παιδιά. Άλλη μια μεγάλη νύχτα μπροστά μας.Για μια ακόμα φορά μας βρίσκω ...ενωμένους.Δείξαμε πάλι τον πολιτισμό μας διακόπτοντας τη συνέντευξη του Ντέμη, μετά απο εισβολή οπαδών στο στούντιο. Κατά του Ντέμη, υπέρ ποιου άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κοντο:'..δεν μου ειχαν εμπιστοσυνη οι μετοχοι(ενω πιο κατω λεει οτι σε αυτους ΕΧΕΙ εμπιστοσυνη ακομα και τωρα) γιατι στα 2 πρωτα χρονια εξαιτιας μου το μπατζετ επεσε εξω και τα εσοδα ηταν λιγοτερα απο τα εξοδα...(φευγοντας δεν ειπε οτι τα εσοδα-εξοδα ειναι "0";)οχι γιατι ειμαι κλεφτης." Τελος παντων,λεει: χρωσταμε εδω,εκει,παραπερα,τοσα εδω,τοσα εκει... και στο τελος λεει'...ενταξει...αυτο ειναι η καταστροφη της ΑΕΚ"; ( ειναι πραγματι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ;)

    "...μεχρι να στειλω το e-mail της πραιτησης,ειχαμε γινει 5 μεταγραφες(δεν προλαβα να κανω αλλες)"...απο κει και μετα οσες εγιναν,ηταν εν πληρη γνωση των μετοχων..." (πιο πριν δηλαδη,τους εγραφα στα αρχιδια μου και εκανα οτι ηθελα μαθαινοντας μανατζμεντ στην πλατη της ΑΕΚ)
    κοντοσυνεχεια: '...εχω επμιστοσυνη στον κο Νοτια και στους μετοχους για την τιμιοτητα και την φερεγγυοτητα τους..." απ'την αλλη, πιο πριν ελεγε "...ο μονος που ενδιαφερεται για το ΠΟΥ θα παει η ΑΕΚ ειμαι εγω και ο κος Κανελλοπουλος" (εκτος απο τιμιους και εχεμυθους,τους λεει και αδιαφορους,προδοτες και πουλιταρια)

    ακομα: " ο Φερερ εβαλε κοντρα στην Αντερλεχτ 5 πεχτες εικοσαχρονα παιδια που αργοτερα πουληθηκαν.Αυτη ειναι η προσφορα του Φερερ στην ομαδα(μικρο τιμημα για ενα ξενοδοχειο στην Ισπανια).
    Ακομα:"αν ειχαμε παρει εκεινο το πρωταθλημα( Βαλνερ)τωρα δεν θα μιλαγαμε για αυτα και θα ημουν ο πιο πετυχημενος προεδρος..." (σας ειπα και τις προαλλες.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννη, ποιος είναι ο Καρτράιτ? Καινούριος σωτήρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αννα καλησπερα,ο Στηβεν μου διευκρινισε ποιος ειναι,γιατι εγω ειχα μεινει στον Κενυον.Ειναι η πρωτη μεταγραφη που εκανε ο Αμπραμοβιτς αναλαμβανοντας την Τσελσυ.Οχι παιχτης,στελεχαρα του κερατα,το α και ω στην Τσελσυ.Ρε Στηβεν,πως εχω την εντυπωση πως ηταν ο Κενυον που τον πηρε απο την Μαντσεστερ και γαμηθηκε το συμπαν στην Αγγλια?Αννα,μιλαμε οτι ο Αμπραμοβιτς ειναι απλως παρατηρητης στην ομαδα,οτι γινεται περναει απο τα χερια του.Απο την αποδειξη του καφε στο γηπεδο μεχρι και ποιον μηνα συμφερει να πουληθει ο Ντρογκμπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννη σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Τι πρέπει να του τάξουμε για να έρθει στην ΑΕΚ?
    Σοβαρός επιχειρηματίας, σοβαρά στελέχη. Οι δικοί μας αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται. Οι τελευταίες μέρες το επιβεβαιώνουν περίτρανα.
    Απορώ πως είναι πετυχημένοι στον τομέα τους. Εκτός και αν πίσω απο την ανικανότητα κρύβεται κάτι άλλο.
    Χρήστο, αυτός ο καλός άνθρωπος και μεγάλος Αεκτζής έστειλε γραπτώς την πρόταση στο Ντέμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "δεν με εχω καμια επαφη και δεν συμμετεχω σημερα.ειμαι ΤΥΠΙΚΑ μετοχος.." και απ'την αλλη:"...εχω δεσμευσει την περιουσια μου (ποια απ'ολες; ΤΗΝ ΤΟΤΕ Η ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ;)για δανεια που εχω παρει για λογαριασμο της ομαδας..." Και πως απεχεις και εισαι τυπικα,δηλαδη ανυπαρκτος και αμετοχος σε κατι που ειναι δεσμευμενη η περιουσια σου; Και καλα η ΑΕΚ.Στα παπαρια σου.το μελλον σου δεν το σκεφτηκες βρε σαρανταποδαρουσα;

    δημ:"φευγοντας δεν επρεπε να ζητησετε διαχειρηστικο ελεγχο...";
    κοντο:" ισως ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ.Δεν περιμενα ομως οτι θα μπορουσα αργοτερα να κατηγορηθω για κλεφτης" η, "...αλλο δεν μου εχουν εμπιστοσυνη και δεν κανω καλλα διοικητικα τη δουλεια μου και αλλο οτι τους κοροιδευω...οταν τους ελεγα ενα "χ" μπατζετ τα πρωτα δυο χρονια και μετα πεφταμε εξω ειναι λογικο να εχουν προβλημα...αλλο αυτο και αλλο οτι τους κοροιδεψα". (!!!)
    και ολα αυτα με ενα ψιλοεπιθετικο υφακι που απορεει απο ενοχη και απο την ανεση να απευθυνεται σε "δημοσιογραφους φιλαρακια"
    Δηλαδη με λιγα λογια το 'ρεζουμε" της αδοξα κομενης συνεντευξης(ποιος ξερει απο ποιους) του κοντου ειναι οτι. ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ.ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.(και απο τα νομικα γνωριζουμε οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερο ελαφρυντικο απο αυτο)ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΚΛΕΦΤΗΣ.
    το πιο σημαντικο βεβαια ειναι το σκοπιμο κοψημο της συνεντευξης απο μερικα καλοπαιδα,οπου 'καταφεραν" να μπουκαρουν στην Κατζα.ουτε ο Πατακος δεν μπορουσε να το καταφερει αυτο.Πως το "καταφεραν';
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ...ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αννα, αν σε ειδοποιησουν κλητηρες για εξωση αυριο το πρωι απ'το σπιτι σου και σε παρω εγω τηλεφωνο τωρα οτι σου δινω "τοσα",τι θα μου πεις;
    "Φερε την προταση σου ΓΡΑΠΤΩΣ";;;
    θα επρεπε να του πει ΑΜΕΣΩΣ ΝΑΙ ΕΛΑ ΑΠ'ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ. Αν εκεινος δεν πηγαινε,ας βγαινε την αλλη μερα ο κοντος και να τον εκανε "βουκινο".(αλλωστε οπως θα ακουσες, ο ιδιος ο κοντος ειχε ηδη προτεινει πιο πριν-και ειχε συμφωνησει καποιος μετοχος-να πουλησουν την ομαδα.Ποιον περιμενε να ερθει να την παρει; Ο Γιουρι Γκελερ;)
    Αλλα οταν εκτος απο κοντοβλακας και κοντοφιλοδοξος, εισαι και κοντοεγωιστης,αυτα παθαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γενικο συμπερασμα; Δεν πασχουμε απο συναισθημα.Πασχουμε απο λογικη και ΓΝΩΣΗ. Υποφερουμε απο ερασιτεχνες ΑΕΚτζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να ξεράσω τώρα ή μετά;
    Μπλα μπλα μπλα και ο μονος που δεν φταίω είμαι εγώ ο κοντός...δοξάστε με για το καλό που σας σας έκανα...
    Τα δημοσιογραφάκια υποτίθεται ότι το απόγευμα συλλέγανε ερωτήσεις κοινού για απόψε και όπως καταλαβαίνετε καμία από αυτές δεν ερωτήθηκε ο αυτοκράτορ ντέμης.
    Μας έκανε την χάρη που μας μίλησε και απο ουσία ΜΗΔΕΝ.
    Κρίμα το μουστάκι σου κοντέ,στο ξυρίσανε και σένα σαν τον παλιό καλό ελληνικό σινεμά.
    Λυπάμαι επίσεις την πληρωμένη αυτή δημοσιογραφία ταγμένη στον βωμο των διαπλεκομένων...
    Στήβεν αν και το ήξερες γιατί δεν προσκλήθηκε δημοσιογράφος από τον ΦΙΛΑΘΛΟ τώρα μετά τα φιλάκια και χαδάκια επί της οθόνης και την τεράστια προσπάθεια αθώωσης του κοντού,φάνηκε καθαρά οτι η συνεντεύξη αυτή ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ...
    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρήστο μου, για όλα φταίει ο Ντέμης?Αυτή η τόσο εύκολη αποκαθήλωση με ενοχλει. Ο Ντέμης είναι εύκολο να κατηγορηθεί. Οι μέτοχοι όχι. Αυτοί βέβαια έχουν λεφτά. Γιατί ο Ντέμης να διακινδυνεύσει το όνομά του? Ο απατεώνας πρώτα βρίσκει τη διέξοδο να σκεπάση την απατεωνιά και μετά την κάνει.
    Ας δεχτούμε ότι ο Ντέμης είναι ένοχος. Συνένοχο είχε? Και ποιον...Γιατί ενώ βοούσε ο κόσμος οι μέτοχοι σφύριζαν αδιάφορα? Μήπως και αυτοί απλά χρησιμοποιούν την ΑΕΚ και δε θέλουν να φανεί?
    Μήπως ο Μελισσανίδης κάνει προτάσεις εκ του ασφαλούς? Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα απορριφθούν? Το Γενάρη π.χ θέλει...μετά τον παρακαλούν όλοι και δε θέλει, μετά από μήνες πάλι θέλει...τώρα δε θέλει. Τι παιχνιδάκια είναι αυτά...
    Σκέψεις κάνω..άκρη δε βγάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το οτι δεν θα ηταν ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ στην συνεντευξη ηταν γνωστο.Αλλωστε ηταν και ειναι γνωστη η θεση του Ντεμη απεναντι στον Φ.Ξερεις τι ειναι να χεις απεναντι σου,στην καλυτερη των περιπτωσεων,τον Κατσουλη και να μην ξερεις τι θα σου ξεφουρνησει? Σου φευγουν τα ψιλα και τα χοντρα μαζι...Η να εχεις τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ,και να ξερεις απο πριν οτι ηρθε για μια και μονο ερωτηση,αν υπαρχει η οχι η ENIC ακομα στην ΑΕΚ? Και για να χουμε καλο ερωτημα,να παει ο Φιλαθλος να κανει τι? Να ακουει τις παπαριες του Ντεμη,η τις μαλακιες των αλλων δημοσιογραφων? Εδω δεν βγηκε να πει αντρικια οτι εκμεταλευθηκε το σιχαμα και τους δικους του για να πουλησουν τον Μελισσανιδη,εσεις περιμενετε να ακουσετε οτι φταιει σε κατι?Ειναι τοσο κολοπαιδο που ενω ειχε ολες τις αβαντες να εξελιχθει σε ΗΓΕΤΗ της ΑΕΚ,με το ΠΑΣΟΚ απο πισω,με την υποθεση Ψωμιαδη,με την εν λευκω διαχειρηση απο τους μετοχους...,αυτος τα εκμεταλευτηκε για παρτη του.Μιλαμε για αβαντες που δεν τις ειχε ΕΤΟΙΜΕΣ ουτε ο SUGAR.Αλλα βρηκε και τα εκανε με τους ανικανους που ειχε απο πισω.Και για να μην τσινισουν,τους εχει δεσει κομπο με αυτα που τους κραταει απο το χερι,οποτε οι αλλοι συνεχιζουν και κανουν τον ΜΑΛΑΚΑ,εις βαρος πρωτιστως της ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. στο νοβα 7 την εχει παλι την συνεντευξη,γ μερικους που δεν καταλαβαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους: Την συνέντευξη δεν την είδα, σας το είχα πει πει πριν εξ άλλου. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΝΤΟΜΕΤΟΧΝΕΙΟ. Αν πήγε η οργάνωση εκεί ουδόλως με ενδιαφέρει. Τα όμοια σε αντιπαράθεση με τους νόμους της φυσικής έλκονται. Μιλάνε τα ίδια που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
    ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΟΤΙ Ο ΔΜ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΤΡΑΪΤ.
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΘΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aς δημοσιεύσει μια ανοικτή επιστολή προς το Ντέμη ο Φίλαθλος, αν το θέμα μας είναι η απουσία δημοσιογράφου του απο τη συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ama einai gia to kalo ths OMADAS mono as xanar8ei

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Άννα: Και εμένα με ενοχλούν οι αποκαθηλώσεις. Είναι όμως απαραίτητες. Για τον κάθε Τόλη που βούτηξε σήμερα επισκέπτη μου. Και τον καθιστώ υπεύθυνο για το γαμήσι του πατέρα του και της παναγίας που πιστεύει. Διότι το παιδάκι κάνει πλάκα και μπρορεί να την συνεχίσει διαλέγοντας ρεμέτζο σε όποιο πέλαγος γουστάρει. Φυσικά κατέβηκα προσωπικά, κι ο Τόλης έγινε Λούης. Μάγκας Κεφαλονίτης απο το Φισκάρδο. Ο τσαμπουκάς εσπάσθη και τώρα τρέχει να τον διηγηθεί.
    Πού; Στα αμερικανάκια που θα τους έδινε χαρτζηλίκι. Αλήθεια, ξέρετε ποιούς κατέδωσε ο Ντέμης τότε στο Περιστέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ε.Μ : Δράση πλέον έχει άλλη ομάδα. Τελείωσε αυτός. Αλλά θα τον δώσουμε. Το έχω ορκιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Άννα: Με επιστολές θα την βγάλουμε; Τελείωσε η κουβέντα. Τώρα ανέλαβε ο στρατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αννα δεν ειπα οτι φταιει για ολα.αλλωστε ειναι τοσα πολλα τα αμαρτηματα της ΑΕΚ,ωστε εκ'των πραγματων δεν μπορει να φταιει μοναχα ενας.Και αν θες την γνωμη μου ο πρωτος που φταινε ο μαλακας ο κοσμος το αιωνιο θυμα,το αιωνιο κοροιδο,που γκρεμιζει οτι χτιζει,γιατι εχει αναγκη συνεχως απο ειδωλα και ημιθεους και φτυνει εκει που τρωει αναζητωντας καινουρια αφεντικα και νταβαντζιδες.
    Υ.Γ. Ασφαλως και οι μετοχοι φταινε γιατι ποτε δεν ειδαν την ΠΑΕ οπως βλεπουν τις δικες τους εταιρειες και τις "τρεχουν' μια χαρα και ειναι κερβεροι. Την ενασχοληση τους την ειδαν σαν χομπυ,αφου ομως εμπλεξαν,προσπαθουν να την πεταξουν σε κανενα κοροιδο και να συνεχισουν αλλο χομπυ με λιγοτερο στρες και λιγοτερο επικινδυνο.
    Υ.Γ ο ντεμης διακινδυνευσε το ονομα του-και το εκαψε-λογο βλακειας.
    Υ.Γ. Ασφαλως και κανει προτασεις εκ'του ασφαλους. οταν ο αλλος "εχει" και εσυ "δεν εχεις",σε κανει κουδουνιστρα. τουλαχιστον-οπως ειπα-ας δεχοταν εστω και αυτο το 'καπριτσιο" του sugar και αν ηταν μουφα,ας εβγαινε να τον φτυσει την αλλη μερα δημοσιως.Εφ'οσον τιποτα απο αυτα δεν εγιναν,ο αλλος εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει.
    Γιαννη ειναι απλως ΕΓΩΙΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. οταν ο αλλος σου λεει"ξεφυγαμε" απ'τα μπατζετ για να γινουμε ανταγωνιστικοι και να χτυπησουμε το πρωταθλημα και παραλιγο να το παρουμε..." και απ'την αλλη λεει "...οποιος θελει πρωταθλημα να γινει ολυμπιακος..." τι περιμενεις;Εχει μεσα στο κεφαλι του τσιγκακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι έγινε Steven με τον Τόλη? Δεν πήρα είδηση τίποτα. Όπως επίσης δεν κατάλαβα κατά ποιου θα γίνει πόλεμος..υπέρ ή εναντίον ΔΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαγκες η κατασταση ΣΟΒΑΡΕΨΕ.Στηριζουμε τον ΤΙΓΡΗ και τον ΑΒΡΑΜΙΔΗ με νυχια και με δοντια.Ας αποδειξουμε οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙ νοιαζομαστε για την ΑΕΚ.Ας καταλαβει ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ οτι οι πραγματικοι αεκτζηδες ειναι ΜΑΖΙ του,ο Στηβεν το ξερει,και οτι αυτοι που τον πουλησαν ξεβρακωθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. to mono pou katalava einai oti 8a parei o dm thn pae alla to Τελείωσε αυτός. Αλλά θα τον δώσουμε den to katalabenw
    m.e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή σας μέρα

    διαβάζω αρκετό καιρό τα κείμενα σας, όπως και άλλων σε διάφορες ιστοσελίδες, τα βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά.

    τα σημερινά τηλεοπτικά πανηγύρια ούτε σε καφενείο δεν στέκουν, αναλαμβάνει και ο κύριος Νικολαΐδης την “πολιτική ευθύνη”.. κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει...να μου πείτε στην Ελλάδα ζούμε. Το ποδόσφαιρο ως εργαλείο κοινωνικής ανάλυσης λοιπόν..

    Η ΑΕΚΑΡΑ έχει χρέη, γνωστόν τοις πάσης, θα γίνει έλεγχος για να δούμε πόσα είναι,ποιος τα πήρε??
    Δηλαδή αν έχω ένα δάνειο α , μισθό β, ενοίκιο γ και πάει λέγοντας χρειάζομαι την πεθερά
    μου να πει πόσα χρωστώ κάθε μήνα? Από την τσέπη μου δεν βγαίνουν..
    Δηλαδή οι ισολογισμοί που γινόντουσαν τόσα χρόνια τι έγραφαν ? Μήπως ήταν φιρμάνια του σουλτάνου ορίζοντας την τιμή του μπακλαβά.
    Εφοπλιστές και λοιποί δεν ξέρουν να διαχειριστούν τα λεφτά τους????? καλά στην μονόπολη τα φτιάξανε...πλυντήριο μου μυρίζει αμερικάνικο μάλλον westing house, απλά ο εκάστοτε πρόεδρος βάζει την στάχτη για τα μάτια μας. Πρέπει να σταματήσουμε να θεοποιούμε τον οποιονδήποτε πριν
    αποδείξει με έργα την αξία του και προπαντός την συνέπεια έργων και λόγων.

    Steven ρομαντικό είναι που είμαστε Ένωση γιατί να μην δοκιμάσουμε και κάτι ουτοπικό, παράλληλα με τον ένα που θα διοικεί και θα βάλει τα λεφτά τώρα. Ευκαιρία στην τόση ατομική μιζέρια που υπάρχει γύρω μας να κάνουμε και κάτι ομαδικό.
    Τα λεφτά από ένα ταμείο που είπε ο Μάκης 1976, μπορούν να δίνονται για παράδειγμα στις μεταγραφές ή στα τμήματα υποδομής ή καλύτερα στο χρέος για το γήπεδο. Αν κάποτε αποκτήσουμε νοοτροπία για ομάδα λαϊκής βάσης βλέπουμε και κάνουμε.

    Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Άννα: Τόλης; Ώπα και τα κομμένα ονοματάκια που τον πείραξε το δικό μου. Τα θρησκευάμενα ελληνάκια που θα τα βάλουν με αυτούς που γουστάρουν να τους φωνάζουν με όποιο τρόπο επιλέγουμε. Τόλη τον είπανε στην εκκλησία ή στο κρεβάτι; Αυτός γιατί το άλλαξε; Τσαντίστηκε με τη μάνα του ή με τον πατέρα του;
    Τέλος πάντων , άστο το πουστόπανο το ελληνικό. Θα κάνει πόλεμο; Ας έρθει. Γουστάρω να πεθανει για την πατρίδα του ( Πάτον) και να πουλάει δόσεις εκεί που πρέπει. Και παραφράζοντας το σύνθημα θα του πω, ένας στον αγώνα και χιλιάδες στο χώμα, πουστόφλωρα οργανωμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Tα πετσιά μας τρώμε.Με ότι πανηγυρίσαμε, χαρήκαμε, πονέσαμε...Είναι τόσο λυπηρό όλο αυτό.
    Ξέρεις εκ των προτέρων ότι ο επόμενος, ότι θέση και να έχει θα αποκαθηλωθεί.Σου χαλάει τό όνειρο, ακόμα και το απατηλό.
    Χρήστο, δε διαφωνώ με ότι λες. Μερικές φορές απλά δε το αντέχω. Με πληγώνει. Η λογική θέλει στοιχεία
    που δεν υπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΣΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΩ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΛΥΝΩ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΕΞΩ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιάννη, στηρίζουμε όποιον φέρει υγεία στην ΑΕΚ, καθαρά πράγματα και όχι χρησιμοποίηση.
    Αβραμίδη, δαγκωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αννα,ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Κωστή: Κατ' αρχάς καλώς ήρθες στην παρέα. Σωστές οι σκέψεις σου αλλά τα πράματα είναι διαφορετικά. Υπάρχουν οι ρομαντικοί, οι επίτηδες ρομαντικοί και οι εμπράγματι ρομαντικοί. Είμαι στην ουσία. Θες να ζήσω ή να πεθάνω; Θέλεις να κονταριστώ ή όχι;
    Μπορώ να τους γαμήσω την παναγία τους. Το θέλεις; Εγώ είμαι εκεί, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κατασταση αναβρασμου.Και οι αλλαγες γινονται παντα σε τετοιες στιγμες.Δεν μιλαω μονο για την σημερινη αναστατωση εδω στο blog,αλλα εν'γενει στην ομαδα τον τελευταιο καιρο.Θα ειμστε μαζι,απεναντι στην πουστια και το θρασος.Ειναι πικρα και στεναχωρα οσα γινονται αλλα αλλο τοσο και απαραιτητα.Να βγει η βρωμα.Να πεσουν μασκες.Να φανουν ρολοι και συμμαχιες. προκειται για πολεμο, ασφαλως.ελπιζουμε και θελουμε τη νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς όλους: Παιδιά, ξαναλέω δεν υπάρχει Αβραμίδης. Μην παρεξηγηθούμε. Και να μην προδοθούμε. Γίνεται μια προσπάθεια αλλά εγώ δεν υπάρχω πουθενά.
    Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Steven, μπορει να σωθεί η παρτίδα φέτος..ή στις καλένδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. το οτι "δεν υπαρχει Αβραμιδης",ας το ακουσουμε παιδια.Ηταν μονο ενα τυπογραφικο λαθος του "Φ". Στο ρεπορταζ του, μεσα, μιλαει για Αδαμιδη.και εγω οταν το διαβασα,μου εκανε εντυπωση.αλλα διαβασα το ρεπορταζ και ησυχασα!
    relax.Θα παρουν ολα το δρομο τους.Τα μικρα δρομακια οΔηγουν σε Μονοδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Άννα; Ποιές είναι οι καλένδες και ποιά η σωτηρία; Τα μπαράζ ή η άλλη κατηγορία; Τα λεφτά για του χρόνου ή τα προσφυγικά στην πλατεία; Η καλή δουλειά με το Φεράρα που θα έφευγε ή η διατησία που την ελέγχω; Επειδή δεν μίλησα για τα΄πελατάκια; Που έχουν και ιστορία; Και την βλέπουν σαν προοπτική. Να καθαρίσω το blog ήθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γτ κατι μου λεει οτι ο κοντος σημερα θα εβγαζε πολλα στην φορα?την ειδα 2 φορες την συνεντευξη και δεν βλεπω οτι ηταν φτιαχτο......οι δημοσ.δεν ειχαν ετοιμες ερωτησεις και θα πηγαινε μεχρι αργα το τοπι αλλα παλι τα ιδια, 100 ατομα ενεργουν γ χιλιαδες αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Μάκη: Τι να βγάλει στη φόρα δηλαδή; Τα χρέη που δημιούργησε η διοίκηση του; Όταν οι δημοσιογράφοι δεν έχουν έτοιμες ερωτήσεις, τι σημαίνει; Ποιούς έγλυψε ο Ντέμης τελικά; Τους 100; Ξαναλέω δεν έχω ακούσει την συνέντευξη. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2009. ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ Η ΣΑΜΑΡΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εστειλες κοσμο αδιαβαστο σημερα...Ενα πακετο σε μια ωρα και κατι,καλα που ειχαμε stock...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. προς steven:μπορεις να μου πεις αν ακουσες ποτε τον νικολαιδη?γτ εγω θυμαμαι οτι ηταν ολα ροδινα τα 3 πρωτα χρονια η κανω λαθος?ειχε 25000 απο πισω η κανω λαθος?η δεν τον ξεραμε?και τον μαθαμε ξαφνικα,τεσπα θελω να σου πω ολοι ακολουθησαμε,τοσο μαλακες ειμαστε δλδ?οσο πηγαινε καλα η ομαδα ολα μια χαρα,στην πρωτη στραβη τον πουλο......
    για το πρωταθλημα που χασαμε απο τον μορα γτ δεν μιλαει κανενας?
    βασικα εχω διαφορετικη αντιληψη γ το τοπι
    10 χρονια επαιζα β γ πειραια(απλα το λεω)
    ειμαι ΑΕΚ και μονο ΑΕΚ
    δεν ειμαι ουτε με τον νικολαιδη ουτε με τον τιγρη ουτε με κανεναν
    κατηγορουν τον νικολαιδη επειδει εφυγε ετσι
    δλδ ο τιγρης που πηρε και πρωταθληματα γτ μας πουλησε στον τροχανα?
    γενικα να σου πω κατι,το εχει η μοιρα μας μου φενετε
    εγω ρε φιλε θελω να δω μπαλα απο την ομαδα μου, γινετε?να πανε να γαμηθουν και τα πρωταθληματα και τα κυπελλα
    θελω να δω την ομαδα του ντουσαν ξανα!γινετε?
    θελω να μην ασχολουμε με πιο κορακι θα μας σφυραει γινετε?
    ολα γινονται αμα εχεις βρει τους καταληλους παιχτες
    εδω πηγε να τους παρει πρωταθλημα με τον καπανταη και τον σοαρες πρωτο σκορερ
    με τον κοντη και τον κρασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δύσκολα πράγματα μου ζητάς steven...
    Lets keep it that way for the moment.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Δεκεμβρίου, 2009 10:23

    Καλημέρα σε όλους. Πήρε φωτιά το μπλογκ χθες βράδυ! Λογικό. Και ο Steven καταιγιστικός....
    Λοιπόοον, δεν άκουσα τη συνέντευξη χθες, την διάβασα μετά. Το τι παπαριές λέχθηκαν ήταν απίστευτο! Καλά, μία ερώτηση για το πως τη φέραν στο Μελισσανίδη το 2005? για την πλειάδα παικτών / παλτών (δες Ασκάρατε, Φολία, Λαγός, Μανού κλπ κλπ) που πληρώθηκαν αδρά ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ (Μ.Ο. 20.000 διαρκείας αυτα τα χρόνια)? Για την Empire? Για το πως κοιμήθηκε στον ύπνο του δικαίου στην υπόθεση Βάλνερ? Για τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που δίνει ο ομάδα σαν αποζημίωση στον Ισπανό ταβερνιάρη, ύστερα απο συμβόλαιο που ΑΥΤΟΣ του έκανε> Και άλλα 100 θέματα. Αλλά οι δημοσιογράφοι του έστρωσαν ένα χαλί εξωραιστικό για την εικόνα του. Γενικές ερωτήσεις που οδηγούσαν σε...ηθικοπλαστικές απαντήσεις. Από ουσία 0. Και φυσικά έλεγε κάτι και δεν υπήρχε ΠΟΤΕ αντίλογος. Πάμε στην επόμενη ερώτηση κάθε φορά. Φυσικά τα 350 παπάκια που διέκοψαν τη συνέντευξη δεν ήταν κανείς άλλος από τα "φιλαράκια" του που δείραν τον Κασάπη και τον Τσάρτα...(You live by the sword, you die by the sword...που λεν τα αμερικανάκια)
    Δηλαδή δεν ξέρεις από οικονομικά (και το παραδέχεσαι). Οκ. Γιατί απομάκρυνες οποιονδήποτε μπορούσε να σου πει όχι (Κιντής, Ίβιτς κλπ κλπ) και μπορούσε να προστατέψει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την επένδυση? Αφού δεν ήξερες, γιατί ανάχθηκες σε αυτοκράτορα?
    Και να μην τα έφαγες εσύ, σίγουρα τα φάγαν οι αυλικοί σου...και εκ των υστέρων εγκατέλειψες το καράβι και βγάζεις από αυτά που έμαθες "στου Κασσίδη του κεφάλι", με τα δικά μας λεφτά. Εντάξει, μην ανησυχείς, ο έλεγχος δεν θα σε πάει φυλακή, βρε κουτό...Είπαμε, παραστατικά από managers, off shore, κομμωτήρια, εταιρίες φύλαξης, εταιρίες καθαρισμού, αγοραπωλησίες παικτών που ανταλλάχθηκαν εκατομμύρια για παλτά που απλά πιάναν χώρο στα αποδυτήρια, περιοδικά και προγράμματα αγώνων, φανελάκια Ρίμπο κλπ κλπ. Εδώ ο Ντον β΄ρηκε 3 μίλλιονς σε αποδείξεις για καφέδες...(είπαμε, παθαίνουμε ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ)
    Λυπάμαι για την κατάντια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημέρα σε όλους
    μια χαρά του ήρθε του κοντού η διακοπή χτές.
    Οι αυθεντικοί οπαδοί έκαναν πάλι το θαύμα τους και τώρα υπάρχει η δικαιολογία οτι εγώ ήθελα να τα πώ όλα αλλά δεν με άφησαν...
    Το έχω ξαναπεί,μυαλό μπαμπουίνου που τρώει μπανάνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημερα σε ολους.Γεια σου Γιωργο.
    Αυτο ηταν το σεναριο. "θα λεω μαλακιες στα φιλαρακια μου στο γαλαξιακο καναλι του νοβα-εξτρα-κομιτ-σπεις-γκαλαξυ-σουπερ μαρκετ-σπορτ tv και μετα απο καμια ωρα ελατε να με "μαζεψετε".
    Αλλωστε, "ηθικο ειναι το θεμα" οπως ειπε και ο ιδιος."το οτι εγιναν "λαθη" (κι'αλλα "λαθη" ρε πουστη μου;)και πεσαμε εξω,ναι ενταξει,να μου το πειτε..." Και οι αλλοι οι κορμορανοι αντι να τον ρωτουν ανουσια πραγματα,θα επρεπε πρωτα απο'ολα να ρωτησουν: με ποιο βιογραφικο και ποιες σπουδες και ποια προυπηρεσια μωρη σαλαμανδρα,επιχειρησες να διοικησεις,ενα τετοιο "μαγαζι";Με τετοιο μεγεθος,τετοιο ογκο και τετοιες ιδιεταιροτητες;Με ποια προσοντα βρε τζιτζιφιογκο αναλαμβανεις τετοια κινηση; Με τα λεφτα των αλλων.Σιγουρα θα τον εψησε η Δεσποινα,τοτε που ηταν και στα "μελια".:Μπες μπροστα αγορι μου και εδω ειμαι εγω.Λεφτα εχουνε, συμβουλες θα σου δινω,μανατζαραιους και μαρκεταιους γνωριζω,ορμα να σου φτιαξουν αγαλμα αντι για γηπεδο στην Ν.Φ." Δεν το εξηγω διαφορετικα. Δεν βρεθηκε ενας χριστιανος να του πει δυο κουβεντες; "Που πας βρε οδοντογλυφιδα...εισαι ανιδεος,ασχετος.Δεν ειναι κακο αυτο.Δεν μπορουμε να κανουμε ολοι τα ιδια.Συσπειρωθηκε ο κοσμος μπηκε (δυστυχως για μενα) η ομαδα στη χλωρινη του αρθρου 44 βρες επενδυτες,ανοιξε τις πορτες,εξασφαλισε ενα υγειες "περασμα" της ομαδας σε ασφαλη χερια και μετα πηγαινε στο γηπεδο να σε χειροκροτανε οσο υπαρχεις.Τι μπλεχτηκες με οικονομικα εταιρειων και μανατζμεντ επιχειρησεων βρε καλικατζαρε";
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Δεκεμβρίου, 2009 11:29

    Έδεσε το γλυκό, Χαράλαμπε...
    Αν είχαμε μείνει μόνο στη συνέντευξη ¨Ντεξτρέ Λουλάκι", που όλα βγήκαν μέλι γάλα ("βρε παιδιά, έχω δικέφαλο στο μπράτσο, αλλά έκανα και μιά δυό μαλακίες που κόστισαν καμποσα εκατομμυριάκια. ΓΙα όλα φταιν οι Α.Ρ.Δ. και οι νεφελίμ"), ο άνθρωπος θα είχε αποκαθηλωθεί οριστικά στους σκεπτόμενους ΑΚΕτσήδες (όσους δεν τον είχαν αποκαθηλώσει ακόμα...). Μιά χαρά του κατσε το ντου. Τώρα, "το φιμώσαν το παιδί", "δεν τον αφήσαν να υπερασπιστεί τον εαυτό του" κλπ κλπ. Γενικό ξέπλυμα συνειδήσεων. Εύγε στα 350 παπάκια, το SMS ήταν στο στόχο και στην ώρα του. Smart bomb...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γεια σου Χαραλαμπε. Στου κασσιδι το κεφαλι ολοι. Εκτος απο "πλυντηριο",ειμαστε και "εργαστηριο πειραματων".Και οπως το πανε ,οι "σεκιουριτυ" θα ειναι περισοτεροι απ΄τους οπαδους που θα πηγαινουν στο γηπεδο.
    Η απαξιωση του-την οποπια ο ιδιος προκαλεσε-δεν ξερω αν εχει αντισταθμισμα τις οποιες "eleven" κωλοεταιρειες εχει.
    Αφου ειναι "ηθικο το θεμα" βρε μπαρμπουνι με μουστακι,γιατι δεν ζητησες πρωτος απ'ολους οικονομικο και διαχειριστικο ελεγχο στην εταιρεεια που μεχρι πριν λιγο διοικουσες(λεμε) και λογω της οποιας ειναι "σεσμευμενη η περιουσια σου και λογω αυτης φθειρεσαι και χαλα η μοστρα που τοσο κοπτεσαι;"Δεν το περιμενες οτι θα σε πουν κλεφτη"; Αυτο ειναι το λιγοτερο.Το οτι αποδειχθηκες "ενας βλακας και μισος" βρε "κουτοκοντε" δεν σε πειραζει.Η βλακεια στο βωμο της αθωωσης;Το να θεωρεις τον εαυτο σου σαν τον "μαλακα του χωριου" δεν σε απαλλασει απο τιποτα.
    Εισαι ενα τουβλο,ενταξει.Εμεις τι φταιμε ρε για τις "περιτεχνες διοικητικες τριμπλες"σου, βρε σπογγε;
    Δεν χρειαζονται "εμπνευσεις της στιγμης",σαν να βρισκεσαι εξω απ΄την μεγαλη περιοχη
    βρε "ποκοπικο",εδω χρειαζεται ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Δεν κλωτσαμε ενα τοπι εδω περα. Εδω χρειαζεται σχεδιο,οργανωση,μελετη,διοικητικα προσοντα και οχι ποδοσφαιρικα βρε "φοιβο". Εκτος απο αγαπη στην καρδια χρειαζεται να εχεις και γνωσεις περι του αντικειμενου στο κεφαλι σου βρε κολιτηρι.
    Αλλο η δοξα στα καγκελα της οργανωσης και αλλο η επιτυχια στα γραφεια διοικησης.
    Υ.Γ. Πως γινεται-και σωστα αναρωτιεται ο "Φ",-καποιος που δεν εχει φορολογικη ενημεροτητα και εχει την "περιουσια του δεσμευμενη" να εχει τρεις εταιρειες; Στο ονομα του λαου της ΑΕΚ τις εχει; Ειμαστε "συμμετοχοι" και δεν το ξερουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ποιός ποιός ποιός...ο ντέμης ο κοντός!
    ΑΠΑΙΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Δεκεμβρίου, 2009 13:02

    Βρε Χρήστο και Χαράλαμπε, πάμε τώρα να αποδείξουμε με λογικά επιχειρήματα και με στοιχεία που έχει και ο κοινός μέσος πολίτης ότι έχουν γίνει χοντρές λαμογιές στην ΑΕΚ και μετά το '44. Μη σπαταλάτε χρόνο, bytes, σάλιο, φαιά ουσία. Χωριό που φαίνεται...Το μίτο τον πιάνω για να καταλάβω πόσα φαγωθήκαν και ποιοί τα φάγαν. Όχι εάν ή εάν ήταν αυλικοί του κοντού (ή και ο κοντός ο ίδιος...), Στο κάτω κάτω, και μιλάω για το πως το βλέπω ΕΓΩ, είτε ήταν ο κοντός είτε "μόνο" οι κολλητοί του, για εμένα το ίδιο κάνει. Αφού ήθελε να κάνει τον αυτοκράτορα, πρέπει να επωμιστεί και τις ευθύνες. Άκου διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος και συνεντεύξεις στο NOVA...Ε ρε κουκουλωμα που πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. στην ερωτηση αν ισχυει το οτι υπηρξε συμβολαιο για "εν λευκω" παρεχωριση της διοικησης απ'τους μετοχους σε αυτον ειπε: "Δεν υπηρχε ΠΟΤΕ αυτο το εγγραφο.ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΥΟ (μαλακες λεω εγω)αλλα εμεινε σε ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ επιπεδο." Πως συντασεται και υπογραφεται ενα κειμενο που ειναι "προφορικο",θα μου πει κανεις και εμενα να μαθω.
    Στα "προφορικα" παιρνεις μηδεν μαλαστουπα!
    (τωρα τι "χαπατα" ηταν αυτοι που παρεχωρισαν γη και υδωρ στον κοντοπαπα του Βατικανου δεν ξερω. Ουτε οι κομουνιστες στην "συνθηκη" της Βαρκιζας τετοια "παραδοση)Τι διαολο τους εταξε; Οτι θα μεγαλωσει τοσο "η λιμνη" ωστε τα καραβια τους θα αρμενιζουν εκει μεσα;
    Υ.Γ. εκανε τα "πειραματα" του αμοισθι για τρια χρονια(Steven ειπες τιποτα;) Ωρα ειναι να ζητησει και αναδρομικα δεδουλευμενα.
    Κιτρινο η ελΠΗΔΑ μας,
    η παλια παρτιδα μας
    μαυρο οσα κι'αν χρωστας
    στα παλια μας πα -πουτσα
    "παρτα" αποψε σαν αιτος
    "λιμνη σου" ειν' ο οπαδος
    μακρυα ας την "κανουμε"
    με ελαφρα πηδηματα
    δεν υπαρχουν χρηματα.
    Μια λυση εχω στο μυαλο,μοναχα μια:
    "μαλακες εχουμε σωρο,αιωνια η μαλακια"
    κι'οσο γυριζει αυτη η γη
    θα σου τα παιρνω
    ΑΕΚ για σενα μια ζωη
    θα επεμβαινω.
    "μια αγαπη στην καρδια για 'κεινους... 118.000 γιουρο εσυ...ενα δικεφαλο στο μπρατσο και τρεις εταιρειες εγω. is that fair enough for "this is AEK" project?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θα ήθελα να δηλώσω σε όλους ότι είμαι πολύ ηλίθιος διότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πίστεψα αυτό το κουτορνίθι για την αγνότητα των προθέσεων του , για την σχετική ασχετοσύνη του στα πάντα και για την σωστή διαχείριση του τεράστιου αυτού κεφαλαίου που λέγεται ΑΕΚ.
    Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς ποτέ ξανά με αυτόν που ακόμη και αυτή την δύσκολη για την ομάδα μας στιγμή, δεν ρέει μέσα του τεστοστερόνη- που λέει και Γαλούπης-ώστε να παραδεχτεί την αλήθεια.
    Είμαι δύο φορές βλάκας διότι άργησα να καταλάβω τι μέρος του λόγου είναι.
    Απαξιώ πλέον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ένα μόνο δεν μου δίνει το όνειρο.
    Το όριο. Ως που να κινδυνέψω.
    Γιατί τότε πιά δεν θα ήταν όνειρο.
    Θα'ταν γεράματα.

    Κ.Δ


    Υ.Γ Αφιερωμένο σε όσους ονειρεύονται ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μα ζουμε την δικτατορια του βλακος γενικα Χαραλαμπε. Ολοι καποια στιγμη πιστευουμε οτι ο "αναγνωρισημος απ΄την "πλεμπα" ανθρωπος και "πετυχημενος στο ειδος του-το οποιο πολλες φορες δεν χρειαζεται και μεγαλες δεξιοτητες...οι περισοτεροι ειναι "φελλοι"-σερνει πισω του και ενα καρο αλλες ικανοτητες που δεν εχουμε διαπιστωσει ακομα...ουτε βεβαια και ο ιδιος.Οταν ελθει το ξεβρακωμα,ασφαλως και ο "μεγαλοφυης βλακας" αρπαζεται απο αυτο που τελικα διαπιστωνει οτι ειναι,-δηλαδη βλακας- προκειμενου να δικαιολογηθει: "δεν ηξερα ρε παιδια...δεν γνωριζα..τι να κανα...σταυρωστε με". Και κατι τετοια.Αναγνωριζει την μαλακια του και την αγνοια του μεν και ζητα συγχωρεση δε-αφου καμια κακη προθεση δεν ειχε- αλλα παραλληλα,διαπιστωνει με τροπο που τον εκθετει(ευτυχως) ποσο λιγος,ποσο ανιδεος,και ποσο επικινδυνο ειναι να παιζεις με παιχνιδια που δεν ξερεις.
    Εδω ολοκληρη χωρα,κυβαρναται και βασανιζεται απο ιδιοφυεις βλακες που-με την εγκριση των πληβειων-αλωνιζουν διαφορους τομεις,απο Ναυτιλια,Οικονομια,Στρατιωτικα,Παιδεια,Αγροτικη Αναπτυξη...πυρηνικη φυσικη,μεταμοντερνα αρχιτεκτονικη,κρυογονικη,ευθανασια,εξωγιηνη τεχνολογια,κατασκευες πισινας,ψαροτουφεκο,κομπολογια για κουλους. ΟΛΑ τα κανουν.ΟΛΑ τα ξερουν.και ολοι τους αυτο πιστευουν.Αρκει να τους πληρωνεις και να τους δωσεις καρεκλα.
    ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝYΟΥΜΕ). ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ Ο "ΚΟΝΤΟΣ-da vinci";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αννα, μετα το ποιημα του "φοιβου" πως τολμας και γραφεις τετοια πραγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η ΑΕΚ στην SL
    Νίκες : 957
    Ήττες : 286
    Ισοπ. : 363 Γκολ Υπέρ: 3.057 ,κατά: 1.397
    Εισητήρια Μ.Ο (μέχρι 13-12)
    ΑΕΚ : 17.771
    ΠΑΟ : 22.666
    ΟΣΦΠ: 21.341
    Αρης: 12.502
    ΠΑΟΚ: 16.102
    πανιώνιος(η γνησια προσφυγική ομάδα):3.215
    ΠΑΣ: 4.958

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιατί δεν το λένε στον κόσμο, ώστε όποιος έκανε εμβόλιο για την κοινή γρίππη να μην χρειαστεί να ρισκάρει και με το καινούργιο που είναι αμφιλεγόμενο;
    Μήπως επειδή θα μείνουν αδιάθετα και θα χάσουν χρήματα αυτοί που τα έφεραν στην Ελλάδα;
    Με μια απλή εξέταση του κουτιού του εμβολίου VAXIGRΙP που πολλοί κάνουν κάθε χρόνο για την κοινή γρίπη, θα διαπιστώσει οποιοσδήποτε πως περιέχει αντισώματα του Η1Ν1. Ακόμα, όποιος "χτυπήσει" στο google πληροφορίες για το VAXIGRIP, θα του βγάλει αμέσως τα παρακάτω συστατικά:
    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
    Αντιγριππικό εμβόλιο (split virion, αδρανοποιημένο). Κάθε δόση 0,5ml περιέχει τμήματα του ιού της γρίπης*, αδρανοποιημένα που περιέχουν αντιγόνα ισοδύναμα προς: Α/New Caledonia/20/99(H1N1)
    - like strain used (A/New Caledonia /20/99 (IVR-116)) 15μg**, A/Moscow/10/99(H3N2) - like strain used (A/Panama/2007/99 (RESVIR-17)), 15μg** B/Hong Kong/330/2001 - like strain used (B/Shangdong/7/97) 15μg**

    Τι είπατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Личные кредиты, кредитные линии, кредитные карты, а также финансирование бизнеса ... ИЛИ ... даже вариант облегчения бремени задолженности, включая возможное финансирование по мере необходимости!

    У нас есть отличные варианты и быстрое одобрение без негативных запросов.

    Пожалуйста, вернитесь к нам, чтобы мы могли получить дополнительную информацию и помочь вам быстро: beverlyinvestmentsltd@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή