Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΙΣΤΟΡΙΑ


      - Θέλω να ανανεώσουμε το συμβόλαιο σου.
      - Ευχαριστώ πολύ. Το θέλω κι εγώ.
      - Με πόσα θα παραμείνεις στην ομαδάρα μας;
      - Θα ήθελα 100 δραχμές.
      - Εντάξει, θα πάρεις  500. Δηλαδή δεν θα πάρεις, αλλά για τόσα θα υπογράψεις.
      - Τι ψέμματα θα πω;
      - Σε ποιόν μωρέ; Και θα ανέβει η αξία σου στο χρηματιστήριο σαν παίκτης, και θα καλύψεις και το όποιο πόθεν έσχες σε απασχολεί στην φορολογική σου δήλωση. Α, ξέχασα να σου πω οτι τον έξτρα φόρο που θα σου έρθει, θα τον πληρώσω εγώ.
      - Κι εσύ πρόεδρε με το ταμείο της εταιρείας τι θα κάνεις;
      - Τα μαύρα που θα διαχειρθώ εγώ, αγόρι μου, χρειάζονται για την ομάδα. Οι συναλλαγές που απαιτούνται να γίνουν για το καλό μας, δεν δίνουν παραστατικά. Δεν ξέρεις με τι απατεώνες συναλλάσσομαι κάθε μέρα. Μην ασχολείσαι. Εσύ την μπαλίτσα σου παικταρά μου και συγχαρητήρια για το νέο συμβόλαιο. Σε μπουρδέλο είμαστε σου λέω, δεν το έχεις δει;
*********************************************************************************
    -Πόσο κάνει ο καναπές;
    - 10 δραχμές.
    - Εντάξει θα τον πάρω 100.
    - Τι λες μωρέ;
    - Άκου. Τα 90 παραπάνω που θα τιμολογήσεις, θα τα εισπράξεις κανονικά. Θα πληρώσεις και τα 45 του φόρου και θα έχεις κέρδος τα υπόλοιπα 45. Αυτά βέβαια δεν σου ανήκουν όλα. Εσύ απο την αρχική τιμή των 10 ( με κόστος καναπέ 5 ), θα έβγαζες κέρδος καθαρό 2,5 μετά την εφορία. Τώρα με την συμφωνία μας, σου προτείνω καθαρό προσωπικό κέρδος τριπλασιασμένο, ας πούμε 7,5. Τα έχεις ήδη. Σε μέναν ανήκουν τα 37,5 απο την συναλλαγή μας. Και για να είμαστε και δεμένοι δεν τα θέλω μπροστά. Δώσε μου τα 15 μόνο και τα υπόλοιπα στο τέλος της διαχειριστικής χρήσης. Ρε μαλάκα, σε εμπιστεύομαι. Εσύ το τιμολόγιο προς την εταιρεία θα το πληρωθείς cash. Εγώ υπογράφω. Και μέχρι να μου δώσεις τα υπόλοιπα, βάλτα και σε ένα πρόγραμμα repos και πάρε και τον τόκο. Σου δίνω ιδέες.
********************************************************************************
             ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ; ΝΟΜΙΜΑ ΟΧΙ. ΗΘΙΚΑ ΝΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΝ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
               ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ; ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

56 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Δεκεμβρίου, 2009 20:46

    Κάθε ελλοχίμ, σκλάβος ή μέτοικος που συναλάσσεται στο Γιουνάν μπεηλίκ γνωρίζει το αλισβερίσ με τα παραστατικά. Είπαμε, ο λογιστικός έλεγχος θα είναι clean. Κομμωτήριο για Μαιστόροβιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν αντιλεγω σ αυτα που λες steven
    λιγοι τα πιανουν απ την αρχη
    αυτα γινονται σ ολες τις ομαδες,μαλον σ ολες τις εταιριες που της δοιηκουν υπαλληλοι.
    καλα στο μπασκετ καναμε μεγαλη νικη ε?
    λες και πηραμε το πρωταθλημα καναμε στο τελος
    οσο μας πορωνεις τοσο μας καυλωνεις!
    ΑΕΚ μια ζωη ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα σε ολους.
    Η παλιοπαρεα χαθηκε...λογικο ειναι.Σαββατοβραδο γαρ.
    Σε λιγο θα 'χαθω" και εγω.
    οντως "μεγαλη" νικη στο μπασκετ.
    πριν μερικα χρονια ηταν απλως "μια νικη".
    Αλλα το μεγαλειο της ΑΕΚ μεγενθυνει τα παντα...με το χρονο.
    Η μηπως μικραινει η ιδια;
    Λετε να εχουμε τη χαρα να δουμε και την ποδοσφαιρικη ομαδα να γινεται "ενα κουβαρι" μετα απο νικη-θριλερ επι του Πιερικου; (που αγωνιζεται αληθεια αυτος; στην Β' η στην Γ' ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκλειεται...!
    Steven, αυτα που λες δεν γινονται.
    ειναι ιστοριες για "ΑΓΡΙΟΥΣ".
    Το οικονομο-φοροτεχνικο-λογιστικο, ληστρικο και δαιδαλωδες τοπιο που υπαρχει εδω στην Αφρικη της Ευρωπης ειναι κομμενο και ραμενο στα μετρα των αρπαχτικων-μικρων και μεγαλων- που λυμαινονται τον τοπο,παριστανοντας τους πολιτες-πατριδοκαπηλους.(ειναι περισσοτεροι απο οσοι "δειχνουν τα γκαλοπς που παρουσιαζουν οι "αδελφαρες" στις tv...ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια.
    Kαι δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα).
    Ναι,σε ολες τις εποχες και σε καθες "ζωντανο οργανισμο" που ειναι καθε εταιρεια, συμβαινει αυτο.
    Αλλα, αλλο αυτο και αλλο να χανεις την εξωθεν καλη μαρτυρια.
    Η ΑΕκ-τελικα-κατεληξε να ειναι αποκυημα και αποτελεσμα της κοπιωδους προσπαθειας των "νεοσοσιαληστων"(-εκδοτων- κυναιδων,μπουρζουαζιας της πλακας και πονηρης "ελαφροτητας" και χοιροι ντυμενοι κομσευομενα)και περασε στο αιμα της με τον πιο χαρακτηριστικο τροπο η νεοεληνικη παρακμη που τεχνιεντως ονομαστηκε "ευρωπαικη προοπτικη".
    Και τα "σπασμενα", στους μαλακες που ειναι παντα οι τριχες που ξυριζονται καθε φορα αφου περασει απο πανω τους η "αφροκρεμα" της λοβιτουρας και του "δηθεν".
    ΑποΑΕΚοποιηση επιχειρηθηκε τα τελευταια 10-12 χρονια χρονια και εν μερει πετυχε.
    " ποιοι προσφυγες βρε απαταιωνες" μας λενε -αρκετοι πια-διχως τον κινδυνο να παρεξηγηθουν...
    'τι μιλατε και σεις ΤΩΡΑ..." ακουμε συχνα σε κουβεντες μας με υποστηρικτες αλλων ομαδων. Δεν εχουν πολυ αδικο...(σε καμια αλλη εποχη δεν θα εμφανιζοταν τετοιο "τσακιροπανω" μπροστα στη μουρη μας,δημοσια και ΕΠΙΣΗΜΑ)
    ακομα και ουδετεροι,μη ασχολουμενοι με το ποδοσφαιρο,και συμπαθουντες την ΑΕΚ λογω ολων αυτων που-υποτιθεται-πρεσβευει-υε,μας αντιμετωπιζουν-πια,-με καχυποψια,οντας απογοητευμενοι.
    ΑΥΤΟ χανει-αν δεν εχει ηδη χασει -η ΑΕΚ. Και οχι απλα μερικες "πρωτιες" στο πρωταθλημα-κοτετσι που αναγκαστικα συμμετεχει.
    Ο Αετος λασπωθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φίλος μας ο Κοζώνης εμφανίστηκε ξανά υποσχόμενος οτι στις 27/12 θα δώσει συνέντευξη στο Σικάγο για τα μελλοντικά του σχέδια για την ΑΕΚ.
    Καταφέρθηκε εναντίον του Παππά κατηγορόντας τον σαν τον πλέον ανηλικρινή και υποστήριξε ότι εξουσιοδοτήσεις υπηρχαν μόνο από Θανόπουλο και Αθήνη.
    Λές να του προετοιμάζει το έδαφος ο φίλος μας ο Δημητρός;
    Λες γι αυτό να μην θέλει να γίνει Χαλίφης αλλά το δεξί χέρι(ή Παπάρι)του Κοζώνη;
    Είδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα...Αυτα που λεει ο Στηβεν πολλαπλασιαστετα επι 100 και βαλε και εχετε με μονη συνεπαγωγη γιατι η ΑΕΚ ειναι μεσα τοσα χρονια,και ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΨΙΜΟ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στήβεν δεν ντρέπεσαι να υπονοείς ότι όλοι αυτοί οι πτωχοί πλην τίμιοι πρόεδροι που πέρασαν την τελευταία οκταετία από την ΑΕΚ, δεν λειτούργισαν παρά μόνο για την ιδέα και το καλό της ομάδας μας;
    Δεν ντρέπεσαι να υπονοείς οτι ξέπληναν χρήμα,οτι φτιάξανε εταιρείες από το πουθενά, οτι υπερτιμολογίσανε και τα τσεπόσανε ;
    Πτου σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαραλαμπε,αληθευει αυτο; Δεν εχω διαβασει τιποτα σημερα.(αποτοξηνωση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα στην Κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα ενός γλυώδη γαύρου που έχει και εκπομπή σε μεγάλο κανάλι(δεν του κάνουμε διαφήμιση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή τώρα εάν από αυτά που ισχυρίζεται ο Κοζώνης-σχετικά με τις διαπραγματεύσεις- ένα 10% είναι αλήθεια πρέπει να ήμαστε πολύ αφελείς να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε ο Sugar να διαπραγματευτεί μαζί τους.
    Και δεν εννοώ το θέμα τζακιού που ισχυρίζεται ο Καζαμίας διότι αυτό καταρίπτεται από τις συζητήσεις που κάνουν με τον Δημητρό.
    Εννοώ ότι ένας ντόμπρος άνθρωπος θα πρέπει να τα βρεί με μερικούς που είναι όπου φυσάει ο άνεμος.Και δεν εννοώ τον Νοτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για μία φορά ακόμη ο Μπομπ ερωτηθής για την ''ταμπακιέρα'' ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Μάκη1976: Στην αλογοτροφή δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο και Χαράλαμπο: Δεν έχω ενημερωθεί για τα καινούργια. Αλλά αυτή τη στιγμή η οργάνωση κάνει πια ό,τι θέλει. Δεν βλέπω την προσπάθεια κακοπροαίρετα αρκεί να μάθουμε τα στοιχεία. Δηλαδή πόσο ακόμα θα λερωθούμε.Διότι αν η ιστορία ήταν καθαρή, τότε η ταμπακιέρα θα είχε εμφανισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν καταλαβα καλα αυτο που λες
    εκει πεζονται αλα ρεγαλα ειχα και εχω πολλους φιλους εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Τάσο: Λάθος έκανα στην απάντηση στο σχόλιο σου. Συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδη γινεται λογος για τζακια...Στο εξωτερικο,λεγοντας "τζακι" εννοουμε καποιον ο οποιος ειναι απο οικογενεια ευγενων και πριγκηπων...Εδω στην ΕλλΑΔΑ,απο ποτε ειχαμε τετοιους και δεν το ξερουμε!!! Οταν εγινε η επανασταση του 1821,οι μονοι {οχι ολοι βεβαια...} που ησαν αντιθετοι ηταν καποιοι του παπαδαριου,που ειχανε βολευτει.Φευγοντας οι Τουρκοι,αφησαν τις εκτασεις που ειχαν για 400 χρονια,στους κοτζαμπασηδες που ηταν οι "κολλητοι τους",και αυτοι με την σειρα τους τις νοικιαζαν στον απλο λαο για ενα κομματι ψωμι.Αργοτερα,οταν φτιαχτηκαν οι πρωτες "βιοτεχνιες" με ξενα "κολυβα",και λογο των πολιτικων αναταραχων που ειχαμε συνεχεια,εκμεταλευτηκαν τις περιστασεις και πλουτησαν εις βαρος βεβαια των πολλων,οπως και αρκετοι βουλευτες της εποχης του 30,και αργοτερα με τα λεφτα του σχεδιου Μαρσαλ!!! Απο το 1970 και μετα,επειδη καποιοι μεγαλοτσιφλικαδες ειχαν το χρημα σε συνεργασια με τους παντα προθυμους λαδιαρηδες πολιτικους,αρχισαν να αναπτυσονται κονομοντας τα αντερα τους,χωρις να οικονομαει η Ελλαδα.Το ιδιο συνεβαινε καμια 30αρια χρονια πριν,σε μικροτερο βαθμο...Τα περιβοητα "τζακια" φτιαχτηκαν στο Λονδινο απο τους εφοπλιστες,που εγιναν δεκτοι απο το commity,την λεσχη των Αγγλων εφοπλιστων,για λογους εισπραχτικους.Γνωστη η εμμονη του Ωναση να χωθει σε αυτο,για αυτο και γινανε μπουκιες με τον Λιβανο.Για να κανουμε ταμειο,ολοι οι τραπεζιτες και οι γνωστοι εφοπλιστες, οι οποιοι ειναι παιδια η εγγονια μεγαλοτσιφλικαδων η κοτζαμπασηδων,εχουν αυτοαναγορευτοι σε τζακατους,μη αποδεχομενοι ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ τωρινους λεφταδες γιατι τους χαλαει την μοστρα.Ειναι αυτοι οι ιδιοι που εχουν ΠΗΔΗΞΕΙ την Ελλαδα κατα συρροη.Ο Μελισσανιδης ειναι αυτοδημιουργητος και το ξερει ολος ο κοσμος.Ενας ανθρωπος που δεν μιλαει αγγλικα εχει κλεισει παγκοσμιες συμφωνιες,και εχειφτασει σε πολυ υψηλο οικονομικο μεγεθος,μπαινοντας στην μυτη πολλων,ξεκινωντας ο ιδιος απο το μηδεν.Δεν θα τον δεχτουν οι τζακατοι,γιατι δεν ταιριαζει στο προφιλ τους,το οποιο προφιλ το ειχανε οι πατερες τους,αλλα αυτο το ξεχνανε εσκεμμενα.Αν ο Γιωργος ο γιος του SUGAR,θελησει το κατι παραπανω ειναι δικο του θεμα.Για την ωρα αρκει που ο SUGAR,τους εχει για μια χορτα ολους αυτους που οχι τζακατοι δεν ειναι αλλα ουτε για προσαναμα δεν θα κανανε αμα δεν κληρονομουσαν απο τον μπαμπα τους ετοιμες τις επιχειρησεις τους.Καλημερα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Μάκη: Η ΠΑΕ παο είναι άφραγκη. Φέτος μέσα 10 και του χρόνου ξεκινάει με άλλα 15 μείον. Εκεί τα λεφτά δίνονται με ΔΣ, δεν είναι ελύθερα στα ταμεία. Τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Πολύ πρώτο. Και τα μπλοκ είναι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. monegascos ωραιο γκολ φιλε,εγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν αντεξα, την διαβασα την "συνεντευξη με εναν βρυκολακα""( ρε παιδια...ειναι αληθινος;Υπαρχει;Μηπως ειναι το "πνευμα των Χριστουγεννων");
    Το ηξερα καλε μου Μπομπ οτι δεν θα μας αφηνες.Αι νιουετ... I knew it !(οπως λεμε "Αι Βασιλης")!
    "La vita a bella" το συμπερασμα,οπως ειπε αλλωστε και ο ιδιος ο Μπομπ που μας επισκεπτεται -με το "σωμα του"- καθε καλοκαιρι και απολαμβανει τσιπουρες και καλαμαρακια στις ταβερνες και χαιρεται τον καταγαλανο(εδω γελανε)Αττικο ουρανο.
    Θα δωσει και "τηλεοπτικη" μαλιστα συνεντευξη,μας επληροφορησε-προφανως για να πειστουμε οτι οντως υπαρχει.
    Και παλι θα ειμαι δυσπιστος-sory Terry-και θα μπορω να υποθεσω τα παντα. Μπορει ας πουμε, η "ζωντανη σου συνεντευξη" να ειναι απλα τηλεοπτικο τρικ. Να προκειται για "ντουμπλαρισμενο" προσωπο-πιθανον καποιος ερασιτεχνης Μεξικανος ηθοποιος απο καποιο 'μπουλουκι"-με ενα ψευτικο παραθυρο πισω του και μια πλαστικη φλαμουρια εξω απ'αυτο να μιλα για τον Παντσο Βιλα... και στη μεταγλωτηση να ακουω Χελινικοαμερικανικη προφορα που να μιλα για την Μικρασιατικη καταστροφη,την πολυαγαπημενη Περα κλουμπ,τα σουτζουκακια της λατρεμενης γιαγιας,την Οδυσσεια στην 'νεα γη" τον αγωνα και τον μεγαλο καιμο και ανεκπληρωτο ονειρο να αναλαβεις την "Ενωση της Κωνσταντινουπολης".
    Κανε το καθηκον σου και το προγονικο σου χρεος Καθαρισε τον ιστορικον μας συλλογον, οπως αναδειξεις αυτον και ετοποθετησεις εις την θεσην που του αρμοζει.Εισαι γερο "σκαρι".
    Θα ειμαστε παρασταται και υπερασπισται σου. "Μην κολλας". Ντου!
    "ολουρμο" που λεει και ο Γεωργιου.
    "ποναν ωρε τα παλλικαρια...";
    "μιλουν ωρε οι αποθαμενοι...";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Μονεγάσκο: Ορθότατα. Η πρώτη γενιά δημιουργεί, η δεύτερη συντηρεί και η τρίτη καταστρέφει. Στην ΑΕΚ ήταν αλλοιώς ελαφρά βέβαια, αλλά ο σνομισμός κυριάρχησε. Το περίεργο ήταν συμμάχησε μαζί του ένας ποδοσφαιριστής, που τον είχαν δεχτεί και τους έκανε μια χόρτα, κι ένας μεροκαματιάρης οπαδός που δεν τον κάνανε δεκτό.Τεράστιο ιστορικό λαθος που δεν έπρεπε να γίνει απο τον οπαδό διότι ο ΔΜ θα ήταν υποχρεωτικά μπλεγμένος σήμερα και θα είχε προλάβει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μακη1976,αυτη ειναι η αληθεια,αλλα κανενα λαμογιο δημοσιογραφος η πολιτικος δεν το λεει γιατι ολοι τους ειναι σαν τα σκατα του σκυλου που κανει στο πεζοδρομιο.Αυτοι ολοι εχουν κανει το γλειψιμο και το σκυψιμο επαγγελμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χρήστο: Δηλαδή τώρα ο Παπάς είναι το εμπόδιο; Ε, λοιπόν αύριο δεν θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. συμφωνω steven αλλα να ξερεις ειναι γενικα η νοοτροπια του ελληνα αυτη, οπου χεζει να τρωει κ ολας.εχουν δει πολλα τα ματια μου φιλε πλεον εχω παψει να κρινω τον καθενα,ουτε στο μιλητο μου,δεν ασχολουμε καθολου κοιταω μονο τον εαυτουλη μου και την οικογενεια μου.και με τα ιδια μου τα ματια να δω κατι,θα γυρισω απο την αλλη,καταλαβαινεις πιστευω?ετσι μας μαθανε αλλιως δεν επιβιωνεις,πολυ πολυ να σε αναγκασουν να κανεις και εσυ τα ιδια μ αυτους η να σε πεταξουν σ κανα χαντακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαραλαμπε,ποια ειναι η ταμπακιερα,κατα την γνωμη σου,στην οποια δεν αναφερθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν υπαρχει γυρισμος
    μονο με κανα πολεμο μπορει να ισιωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Μάκη: Συμφωνώ με τον προβληματισμό σου. Αλλά και γι' αυτό η τιμιότητα αμείβεται ακόμα πιο χοντρά. Πρώτον απο αυτούς που σε βλέπουν σαν θηρίο της ζούγκλας και δεύτερον απο εσένα τον ίδιο ( αυτό είναι το κυριότερο ) που ΚΑΙ κοιμάσαι ήσυχος ΚΑΙ όποτε γουστάρεις τους φτύνεις φεύγοντας ΚΑΙ όποτε γουστάρεις τους βρίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Μάκη: Η ΠΑΕ παο είναι άφραγκη. Φέτος μέσα 10 και του χρόνου ξεκινάει με άλλα 15 μείον. Εκεί τα λεφτά δίνονται με ΔΣ, δεν είναι ελύθερα στα ταμεία. Τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Πολύ πρώτο. Και τα μπλοκ είναι δυο


    steven ειδες τελικα που δεν καταλαβα?
    νομιζα οτι μιλαγες για μαρκοπουλο πλευρα
    τεσπα,θα ερθει και για αυτους το 1012
    ειναι νομος της φυσικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Μάκη: Όλα τα κατάλαβες. Μίλαγα για τον ΠΑΟ κι αυτά είναι τα οικονομικά του δεδομένα. Απλά εκεί υπάρχουν λεφτά στους ιδιοκτήτες. Το 2012; Δηλαδή οι Μάγια;
    Για τις αθλητικές εταιρείες λοιπόν, θα κάνω χωριστή ανάρτηση , για να καταλάβουν όλοι κι όλες, τι ΦΟΥΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιαννη, 'αυτοδημιουργητος" δεν ειναι κανενας. Ουτε καν η ιδια η φυση. Τιποτα δεν ξεφυτρωνει στα "ξεκουδουνα". Και αν φυτρωσει,σημαινει οτι παιρνει τη θεση καποιου αλλου.Δεν με συγκλονιζουν οι 'αυτοδημιουργιες'. Αντιθετα με συναρπαζει να ακουω για "ραδιουργιες",'πανουργιες" και ολα τα "γιες". Γνωμη μου ειναι, οτι ολοι αυτοι ειναι για να τους ριχνεις τιποτα "παναγιες"... αλλα ασε μερες που ειναι.
    Ειπαμε. Οπου φυτρωνει κατι καπου,δεν αφηνει να φυτρωσει κατι αλλο.Και παντα τα φυτα που θεριευουν, γινονται 'κακτοι" και πνιγουν τα γυρω.
    Υποφερουμε απο "αυτοδημιουργητες υαινες".Που στο διαολο να πρωτοκρυφτουμε...
    Ολοι τουτοι δεν πιανουν "μια" μπροστα σε εναν μετριο ζωγραφο,εναν απλα ικανο γιατρο,ενα απλα καλο δασκαλο.Αυτοι ειναι οι πρωτοποροι,οι μαγκες της ιστοριας που δεν γραφεται. Απλα οι "αυτοδημιουργητοι"καθε εποχης,σαν σαρκοβορα που ειναι(πολλα λεφτα,ΔΕΝ κανεις αλλιως...ξεχνα το)την πεφτουν πανω σε ζαρκαδια,η και "προβατα" αν θες,οσμιζονται χρημα-αρα ΚΑΙ εκματαλευση,στα παπαρια τους αν πονεσεις,αν κλαψεις,αν στερηθεις,αν χασεις ανθρωπους σου ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ- ευκαιριες,επιχ. "κερδος",αναπτυξη,ευημερια(ποιανου ακριβως;)κι'ολα αυτα τα "ωραια" που ειναι του κωλου τα εννιαμερα. Απλα λενε "ΝΑΙ" σε αυτο που εσυ και εγω-καλως κακως- λεμε οχι,γιατι δεν θελουμε,δεν μπορουμε,δεν αντεχουμε,η δεν το εχουμε τολμισει ακομα-ακομα. ο ανθρωπος θελει δουλεια πολυ για να μην ειναι παλιοτομαρο και φιλαυτος.
    Οι αντοχες δεν ειναι απειρες...οπως απειρος δεν ειναι και ο πλουτος που μπορει να παραχθει.Αν ηταν, θα ειχαμε λυσει τα προβληματα ολου του κοσμου.Οταν αυτος-ο πλουτος- μοιραζεται-αρπαζεται στραβα,θεοστραβα-στερουνται απ'αυτον καποιοι αλλοι.και δεν θελω να σε τρομαξω,αλλα ειναι πολλα-πολλα-πολλα εκατομυρια.
    "Τα εκανα εγω" και "ειναι δικα μου" και 'με την μαγκια μου"και τετοιες μαλακιες,εγω δεν τις τρωω. Εισαι "υπολογος" ρε μεγαλομαλακα του ανθρωπινου ειδους,βρε ρεμπεσκε.
    οι εμποροι των εθνων,οι νταβατζιδες του κοσμου δεν με ενθουσιαζαν ποτε. Πεσ'το, οτι ειναι προβλημα μου. ο.κ.
    ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.
    Απλα λεμε, οτι στις τυψεις του μεσημεριου τους και στις οποιες ασχημες σκεψεις κανουν για τον εαυτο τους,οπως ποτε,πως και κυριως "ΑΝ πεθανουν" που ελεγε και ο μεγαλομαλακας ο γερο-Λατσης,οταν δεν "αρπαζουν'- λογικα σκεφτονται που και που να απαλυνουν την ψυχη τους και μαζι με αυτη την φορολογια τους,κανοντας καμια "αγαθοεργια" καμια 'θεαρεστη πραξη', καμια "δωρεα" και τετοια πολλα υποκριτικα.
    Γιαυτο λεω λοιπον στον Δ.Μ(αυτος ετυχε να ειναι σε αυτην την περιπτωση..τι να κανουμε...) "κανε μας την θεαρεστη σου πραξη...(οι ιδρυτες της ΑΕΚ,αλλωστε ξερουν...και αυτοι θυματα ηταν...)
    "ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστο,συμφωνω με την αποψη σου.Ετσι ειναι ακριβως,με την μονη διαφορα οτι εγω αναφερθηκα στην αιωνια κοντρα που υπαρχει μεταξυ των δηθεν τζακατων και των καινουργιων...Ειμαι σιγουρος οτι ο sugar θα μπειστην ΑΕΚ.Το ποτε, εξαρταται απο πολλες παραμετρους.Πιστευεις οτι τωρα μπαινοντας θα καταφερει κατι?Το πολυ-πολυ να πεταξει στον πατο καποια εκατομμυρια χωρις να πιασουν τοπο στην ομαδα.Ας καθαρισουν τις βρωμιες τους οι σημερινοι μετοχοι που τα κανανε κωλος και μετα βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Χρήστο: Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Έχει τύχει να διαβάσεις το κέιμενο μου προ τριετίας στον Φ για το θέμα αυτό; Αν όχι να στο στείλω.
    Προς όλους : Αγαπητοί κι αγαπητές σας καληνυχτίζω. Σήμερα το blog έσπασε κάθε ρεκόρ. Κι έχω διάφορα μηνύματα για μεγάλωμα της παρέας στο ταχυδρομείο μου. Φυσικά καλώ και τους "νέους" να σχολιάζουν εδώ διότι οι απόψεις τους είναι άκρως σημαντικές και κυριότερα ΥΓΙΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ποτε δεν ειπα να μπει ΤΩΡΑ. Το "ποτε" και το "πως" και κυριως το "αν",το ξερει καλυτερα απο ολους. Δεν ειναι στο σκοταδι.γνωριζει. και το κυριοτερο 'ελεγχει". Αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι.
    Αν θελει ας το κοψει.
    Διαφορετικα ας το αφησει να το φανε οι μυγες.
    Και ας κοψει κανενα αβοκαντο η ανανα απ'το Μαροκο.
    Να μας στειλει και κανενα μπαχαρι απο κει. ειναι ξακουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προσ monegasco
    Ταμπακιέρα φυσικά είναι όταν τον ρωτάνε για τα λεφτά του και δεν δίνει -ηθελιμένα-ποτέ πιστική απαντηση οτί έστω τα έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ποτε δεν ειπα να μπει ΤΩΡΑ. Το "ποτε" και το "πως" και κυριως το "αν",το ξερει καλυτερα απο ολους. Δεν ειναι στο σκοταδι.γνωριζει. και το κυριοτερο 'ελεγχει". Αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι.
    Αν θελει ας το κοψει.
    Προς Χρήστο
    Αγαπητέ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ούτε ο ίδιος το πως πότε και αν...
    Αλλιώς θα ήταν εδώ σήμερα,και όχι στα μπαχάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαραλαμπε,ηξερες τι λεφτα ειχε ο Νοτιας? ο Παππας? ο Πολυς,ο Κιντης,ο Γκουμας.......Μην ξεχνας κατι πολυ βασικο,παντα στο παραπεντε χαλαγε η συμφωνια,και παντα η πλευρα των μετοχων τα φορτωνε στον Κοζωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ξενύχτης Νομικάριος20 Δεκεμβρίου, 2009 03:19

    Φίλε monegasce, μόνο επιτυχία υπάρχει για τον Τίγρη, αν και όποτε μπει στην Αεκάρα. Γι' αυτό είναι κρίμα που χάνουμε χρόνο, όταν μάλιστα οι άλλες "λύσεις", όχι μόνο δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας, αλλά έχουν τον κίνδυνο να ματαιώσουν αμετάκλητα τον ερχομό του. Έχει ΧΡΕΟΣ, όπως γράφει ο Χρήστος, ενώ τον αποδέχομαι, γιατί τον γνωρίσαμε και μας γνώρισε, όταν δεν είχε τα σημερινά φράγκα, αλλά από τότε έδειξε τις ικανότητες και την προσωπικότητά του.Αν δεν επιστρέψει, σημαίνει ότι η ΑΕΚ μας οριστικά θα γίνει ομάδα Β' τουλάχιστον διαλογής. Και δυστυχώς, ως ένα βαθμό, η συρρίκνωση της δυναμικής του Συλλόγου αντανακλά και στην Ιδέα αυτή καθεαυτή. Δεν γίνανε τυχαία οι περισσότεροι πρόσφυγες Αεκτζήδες κι όχι Πανιώνιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. προς Steven:Δεν εχω διαβασει καποιο αναλογο κειμενο σου πριν τοσο διαστημα Steven.
    Λογω δουλειας-"χανω" 2-3 φυλλα του "Φ" την εβδομαδα.(ειναι και το on-line του, νεκρο,δεν ξερω ποσο καιρο,και "χανω επισοδια".)
    Τελος παντων.
    Οταν βρεις χρονο,στειλε το στο e-mail μου.
    Καλο σου βραδυ,οπως και σε ολα τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαραλαμπε,δεν εννοω οτι ειναι προφητης.
    Εννοω οτι ειναι δικο του θεμα το 'ποτε" και το "αν"
    επισης, το timing το καθοριζει εκεινος που αγοραζει και ποτε εκεινος που πουλα...η "ξεπουλα" καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Νομικαριε,ηδη ειμαστε Β διαλογης...Ενδιαφερεσαι για ενα μαγαζι.Ειναι "νεκρο" απο κοσμο,αρα κι απο εσοδα,ουτε γατα δεν περναει απο εξω.Ακους την τιμη,λες ενταξει και μετα σου λενε οτι σαν μαγαζι χρωσταει 5 φορες απανω τα λεφτα που σου ειπαν,λογω κακοδιαχειρησης.Εσυ θα τα πληρωνες,για να το παρεις το μαγαζι,η θα τους ελεγες καθαριστε τα γαμησιατικα και αφου ακομα θελετε να το πουλησετε εγω εδω ειμαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ξενύχτης Νομικάριος20 Δεκεμβρίου, 2009 03:40

    Προς monegasco : Φυσικά το δεύτερο. Αφ'ης στιγμής όμως ενδιαφερθεί κοτζάμ Τίγρης, έχει υπολογίσει και την πιθανότητα επιτυχίας του εγχειρήματος. Και για τέτοιους ανθρώπους η πιθανότητα πρέπει να αγγίζει τη βεβαιότητα, η αποτυχία είναι αβάσταχτη. Ίσως εκεί οφείλεται ο δεδομένος δισταγμός του. Αν πει όμως το "έρχομαι", τότε η ΑΕΚ επιστρέφει στη κορυφή. Και η Ιδέα ανακτά τη χαμένη της αίγλη στα μάτια των άλλων, όχι βέβαια στα δικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα σε όλους
    Τελικά η ομάδας μας είναι γλυκιά σαν το βάζο με το μέλι.
    Κατ' αρχας όλοι βουτάνε το δάκτυλο τους μέσα να δοκιμάσουν.
    Όποιος το κρατα στα χέρια παρ΄ότι διαλαλεί ότι θέλει να το δώσει δεν το αφήνει.
    Τριγύρο παραμονεύουν διάφοροι να βουτήξουν και αυτοί το δάκτυλο τους..
    Τι γίνεται τελικά ρε παιδιά!
    Ο θείος Μπομπ εμφανίστηκε ξανά σαν τις ταινίες ''Ράμπο''.
    Όταν βγήκε η πρώτη πήγαινα ακόμη σχολείο.
    Έκτοτε εχουν περάσει καμιά 25αριά χρόνια και βγαίνουν και καινούριες.
    Φαντάζεστε,Bob where the eagle is fly, Bob Kozonis 3,Bob's Comeback 4, Bob the Termination...
    Αντε να πάμε να κάνουμε και τα Χριστουγενιάτικα μας ψώνια από την μπουτίκ της ομάδας μας...
    Τι λέω τώρα,την έχουν κλείσει και αυτή μαζί με την ομάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Δεκεμβρίου, 2009 13:29

    Gunaydin kardasilar...εψές δούλευα, σε 1 ώρα δουλεύω και θα χάσω το ρεστινόλαδο της Κυριακής...Bob II, return of the secret millionaire. Στο ΙΙΙ θα έχουμε avenge of the millionaire...Σαν το Rambo II, που του την είχαν κάνει εκ των έσω τελικά, αλλά τους πήρε χαμπάρι και τα έκανε όλα ρόιδο. Α ρε Παππά, από σωτήρ...καθετήρ...
    Μην πολυαγχώνεστε για την αποψινή εκδρομή της ομάδος μας στη γενέτειρα της γιαγιάς μου...Είναι ντέρμπυ άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς όλους: The great come back of the Chicago millionaire. OR Born to be AEK. Την συνέντευξη θα την δώσει στις 27/12 για να έχει τα στοιχεία του ελέγχου; Θάμαι εξωτερικό και πρέπει κάποιος να με ενημερώσει.
    ΄Χρήστο πιστεύω σήμερα να στο περάσω.
    Βασίλη, άρχισε να σχολιάζεις και εδώ.
    Για να μένει ο Μπάγεβιτς κάτι παίζει πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Ε.Μ : Προς το παρόν δεν υπάρχει DM. Υπάρχει όμως μπέρδεμα. Σπάσε πλάκα: Η ΩΡΑ παίζει Κοζώνη. Η ΩΡΑ παίρνει γραμμή απο τον Κοζώνη και τον ΔΧ. Η Original έβριζε τον Θανόπουλο που είχε πει οτι είναι η μόνη λύση. Τώρα τι φταίει αυτός, που η γραμμή ξαναάλλαξε; Ξέρεις πότε μπερδεύεσαι; ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ. ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΩΡΑ Ο SUGAR ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ; ΟΚ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ.
    ***** ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΌ; ******
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ή ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς: ΑΕΚτσίδες Σωστούς που Αγαπούν Πραγματικά Ομάδα και Κους
    Κοζώνη – Παπά .
    ΘΕΜΑ: Προσπάθεια Απαξίωσης Ομάδας ΑΕΚ – Φιλάθλων της και Ενδιαφερομένων
    Επενδυτών γι Αυτήν .
    1.Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί αυτή η προσπάθεια ενεργούμενη από παλαιούς μετόχους
    ( ΣΙΓΟΥΡΑ , γιατί δεν θέλω να βάλω , μάλλον, π ιθανόν ,ίσως.......). Τελευταία βγήκε μπρο
    στά στην ΑΕΚ κάποιος που έχει καράβια η βάρκες κατ εμέ και άλλους , σε αντοιστοιχία
    με αυτόν που έχει ταβέρνες κλπ.( Ετσι αποκαλούν το Θείο από τις ΗΠΑ ) και θα προσπαθή σω να τους αξιολογήσω με πραγματικά περιστατικά τα οποία βεβαίως μπορεί να βγεί αύριο
    κάποιος και να τα αμφισβητήσει . ( τα στοιχεία μου προέρχονται ,κατά το δυνατόν ,από τα
    δημοσιεύματα των εφημερίδων ).
    α.Λέει ο Κος Κοζώνης (Εγώ έτσι θα τον αποκαλώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου ) :
    '' Να κάνω ένα έλεγχο στην ΠΑΕ και αν η ζημιά είναι 34.250 εκατ. ΕΥΡΩ την αναλαμβά
    νω και προτίθεμαι να κάνω ΑΜΚ με 19 ή 20 εκατ. Ε. ( παίζει ρόλο αν έχει ταβέρνες κλπ ;
    που λένε μερικοί για να τον απαξιώσουν . Ο άλλος έχει βάρκες , και εγώ προσωπικά προτιμώ τις ταβέρνες για ευνόητους λόγους ......, ΚΑΙ ποιός έδωσε αυτή τη γραμμή ) και θα βάλω άλλα 10 εκατ. Ε. Για μεταγραφές . Είπε και για γήπεδο – προπονητικό κέντρο ...κλπ ...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. β. Ο Άλλος με τις βάρκες ( τον αποκαλώ έτσι , γιατί νομίζει ότι επειδή έχει λεφτά
    μπορεί να ξευτιλίζει όλους εμάς τους ΑΕΚτσίδες – Εκτιμώ έτσι την προσπάθειά του να βάλει
    πρόεδρο στην ΠΑΕ τον ''κύριο'' ΒΑΤΡΑΧΟΥΛΗ, ( ΣΙΓΑ ΡΕ...,όχι μεγάλε, αλλά ΜΕΓΙΣΤΕ ,μας
    έκανες ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ με την μαγκιά σου ,είσαι και ο πρώτος ....),γεγονός που έκανε το 98%- 99,9% των σωστών ΑΕΚτσίδων, όχι απλώς να ξενερώσουν,αλλά να κάνουν και εμετό . - Αν αυτό
    βέβαια ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ) .Μέχρι προχθές ο βατραχούλης ήταν ΦΑΝ
    του Κοζώνη , τώρα είναι ΦΑΝ του ανθρώπου με τις βάρκες , επειδή δεν ξέρω γιατί έδωσε
    ξαφνικά στην ερασιτεχνική μερικές χιλιάδες ΕΥΡΩ .( πάλι έκανε το πηδηματάκι του ο''κύριος'',
    εντός εισαγωγικών ....,εννοείται , για την ιδέα της ΑΕΚ....) Και επί πλέον λέει ,( αν είναι αλή
    θεια αυτά που δημοσιεύονται ) , ότι δεν έχει σχέδιο για να βγάλει την ΑΕΚ από την κρίση,
    θα εφαρμόσει σφικτή οικονομική πολιτική πουλώντας παίκτες , προκειμένου να γίνει Ελληνο
    ποίηση της ομάδας κλπ. Και μια σωστή ενέργεια την οποία ζητούσε από την αρχή επιμόνως
    ο Κος Κοζώνης ( τα λεφτά του θα έβαζε ο άνθρωπος ),Να γίνει οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ .
    2.Προσπαθώ να ερμηνεύσω τα παραπάνω και να κάνω π ροτάσεις:
    α. Ο Κύριος με τις βάρκες , κάνει δημόσιες σχέσεις , ασυστόλως στόν ''κύριο''
    βατραχούλη γιατί νομίζει ότι θ α έχει το κεφάλι του ήσυχο και θα εξασφαλίσει τη σιωπή
    του για ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα ( χωρίς να αμφισβητώ την εντιμότητά του, μήπως αυτός είναι και ένας καλός τρόπος να μην βγεί στην επιφάνεια η πραγματικότητα – αλήθεια .
    Και γιατί να μου επιβάλει την εμπιστοσύνη σε ένα άνθρωπο του οποίου οι πράξεις - ενέρ
    γειες – επιχειρήματα – δηλώσεις και λεγόμενά του μέχρι τώρα δεν είναι σωστά ) , Ή κάνει
    έλεγχο για να δει άν η ζημιά είναι σε λογικά πλαίσια ( δηλαδή Διαχειρίσημη ), γιατί φαίνε
    ται ότι ο Θείος με τις ταβέρνες του έδωσε πολύ καλές ιδέες, καθότι η ΑΕΚ είναι οικονο
    μικά ''Επιχείρηση'' με μεγάλες προοπτικές ( μαγαζί γωνία όπως λέμε ), για δική του χρήση ή
    μαζί με άλλους . Και το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ , επειδή έχει εγωισμό , δεν δέχεται να έλθει ''ένας
    με ταβέρνες'' και να πετύχει εκεί που αυτός μαζί με άλλους απέτυχε ,( ενώ δεν έπρεπε λογι
    κά να αποτύχει....Απέτυχε παρά φύση που λέμε ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και άν διαχειριζότανε μόνον τα δικά του
    λεφτά Καλώς, αλλά εδώ μιλάμε για ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ( εκτός από τα δικά του ) της ΑΕΚ και
    ΑΕΚτσίδων . Και ένα κύριο ερώτημα γι αυτό τον Κύριο ; Θα κοινοποιήσει τα αποτελέσματα
    του υπόψη οικονομικού ελέγχου με λεπτομέρειες δημόσια .( Νομίζω ότι το είχε ζητήσει και
    ο ίδιος , εκτός αν το ζήτησε για να το ζητήσει και μετά....δεν ξέρουμε τίποτε για το Φόνο
    .....Και γιατί να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σ Αυτόν......από ότι είχαμε στον Κο Θανό
    πουλο....χωρίς να αμφισβητώ την εντιμότητά του ....ΟΥΤΕ και Αυτούς που βγαίνουν και λένε ότι τον στηρίζουν.....όπως ο Κος Τροχανάς , ο οποίος νόμιμα εν εργώντας έβγαλε αρκετά
    χρήματα πουλώντας την ΑΕΚ και εξαναγκάζοντας τον Μπάγιεβιτς να φύγει από την ομάδα
    κακήν κακώς και χωρίς να το θέλει .....Δεν θέλω βέβαια να πω ότι συμμετείχε και στην
    απαξίωση – σπίλωση του ονόματός του......., έτσι Κε Τροχανά ,.....γιατί διερωτάσθε τώρα....... επειδή κάποια ζοντόβολα βγάζουν άναρθρες κραυγές όταν ανακοινώνεται το όνομα του
    προπονητού μας.......αυτή τη δουλειά ξέρετε την ανέλαβε εργολαβικά άλλος , ο οποίος πάντα
    δούλευε και δουλεύει , μόνον για την ιδέα της ΑΕΚ και πάντα με το αζημείωτο και εσείς
    μάλλον το απολαμβάνετε και απλώς μας το υπενθυμίζετε τεχνιέντως ).
    Και αν το ποσό της ζημιάς είναι μέχρι 35 εκατ. Ε. Τι θα κάνει , θα προτείνει δικό του σχέδιο αναβάθμισης της ΑΕΚ , όπως του επιπέδου που πρότεινε ο Κος Κοζώνης , Ή θα φωνάξει τον
    Κο Κοζώνη ν αποδείξει χειροπιαστά την αλήθεια των προτάσεων του ( Υπογράφοντας αν χρειαστεί ,για να μην καθυστερούμε άλλο, και κάποιο χαρτί για την περίπτωση που ο έλεγχος
    που θα κάνει εκ των υστέρων Αυτός αποδείξει ότι το χρέος είναι μεγαλύτερο απ αυτό που
    θα βγάλει Εκείνος τώρα .).
    β. Και επί πλέον βασικά ερωτήματα για τον Κύριο με τίς βάρκες :
    1/. Τι θα γίνει με το Προπονητικό Κέντρο ;( Θα γίνει κάποια συμφωνία , με τον
    άλλο Θείο από ΗΠΑ, προκειμένου να προχωρήσει , καθότι το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη ή
    ομάδα και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα , ανεξάρτητα αν δεν φωνάζει ο Μπάγιεβιτς ).
    2/. Τι θα γίνει με το Γήπεδο, θα προχωρήσει ; γιατί ομάδα χωρίς γήπεδο δεν μπορεί
    να υφίσταται και μάλιστα Μεγάλο Γήπεδο . ( γιατί και η κολοπετινίτσα έχει γήπεδο ).
    3/. Τι θα γίνει με τις πληρωμές των παικτών και του τεχνικού επιτελείου ; Η
    ΑΕΚ θα κρεμαστεί στους άλλους δύο Κυρίους ,που δεν ξέρω αν έχουν βάρκες ,( είναι όμως και
    αυτοί υπεύθυνοι για το κατάντημα της ομάδος και την πολύ άσχημη - σχεδόν απαράδεκτη διαχείρησή της ), αλλά δίνουν 1,5 εκατ. Ε, στον ''κύριο'' εντός εισαγωγικών ,για να πληρώσει
    τους παίκτες και τον Μπάγιεβιτς .....;??? ( και πως μπορεί να διεκπεραιωθεί – διασφαλισθεί-
    εξασφαλισθεί αυτό ΚΥΡΙΟΙ ; Θα κάνετε προσωπικά έλεγχο; ή άλλο πράγμα επιδιώκετε ; Δεν
    λέω , αλλά έχετε πολύ μεγάλο εγωισμό και οπωσδήποτε μεγαλύτερο από το δικό μου και
    πολλών άλλων, αλλά όχι και περισσότερο μυαλό - ευαισθησία , ώστε να ενεργήσετε, Καλύτε ρα για το καλό της ΑΕΚ.. ..και δεν πιστεύω να είναι τόση μεγάλη η εμπάθειά σας για τον
    Μπάγιεβιτς και δεν μπορείτε να βρείτε άλλο τρόπο για να πληρώσετε με αξιοπρέπεια τους
    ανθρώπους αυτούς που σας κάλυπταν – γλύτωναν μέχρι τώρα , με την όποια δουλειά τους ,
    για να μην φάτε ξύλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. [ Είπαμε ότι οι μέτοχοι έχουν λεφτά, Προσπάθησαν να βοηθήσουν αρχικά την ομάδα , αλλά
    από ανικανότητα (για να μην γλυκαίνουμε το πικρό χάπι και δεν φταίει μόνον ο Ντέμης ο
    άπειρος στα οικονομικά και όχι μόνον , πιτσιρικάς ποδοσφαιριστής .....), σκόρπισαν πολλαπλά
    σια χρήματα των ΑΕΚτσίδων και απέτυχαν. Τώρα, αν δεν μπορούν να κάνουν ή να προσφέ ρουν κάτι καλύτερο είναι προτιμότερο να πάνε ήσυχα στη γωνιά τους, χωρίς να δημιουργούν
    προβλήματα , προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο και τον κί νδυνο καταστροφής
    της .Να έχουν δε υπόψη τους ότι άν γίνει και αυτό , τότε το όνομά τους θα σπιλωθεί περισ
    σότερο και ενδεχομένως , το πιθανότερο να κληθούν να βάλουν υποχρεωτικά πολλά περισσό
    τερα χρήματα ακόμη . Και να θέλουν να ενεργήσουν αλλιώς , δηλαδή σφικτή οικονομική
    διαχείρηση , δεν θα μπορέσουν , Δεν θα τους το επιτρέψουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ . Και αυτό
    είναι Νόμος ,γιατί κανείς δεν θα ανατρέξει στις καλές προθέσεις που είχαν αρχικά].
    4/.Θα βάλει λεφτά για μεταγραφές ( ο άλλος έβαζε ).
    γ.Ο Κος Κοζώνης ( εφόσον ξαναενδιαφερθεί .Ο δικηγόρος του τελευταία δήλωσε
    ότι θα αποτελεί σοβαρή προοπτική για το εγγύς μέλλον ) : Τι θα κάνει ; βάζοντας και σ αυ
    τόν τα ίδια ερωτήματα της προηγούμενης υποπαραγράφου . Και επί πλέον , τι θα κάνει αν η
    ζημιά είναι μεγαλύτερη των 35 εκατ. Ε., το πιθανότερο .[ Μία λύση που σκέφθηκα πρόχειρα
    και προκειμένου να σωθεί η ομάδα είναι να καλύψουν ,μέρος της διαφοράς, οι φίλαθλοι της
    ομάδος με προαγορά εισητηρίων διαρκείας , σε πολύ μεγάλα Νούμερα ( εννοείται ότι πρέπει
    να καλλιεργηθεί συστηματικά ανάλογο πνεύμα στην Αθήνα και στήν Επαρχία , ώστε ο αριθμός των να ξεπεράσει τις 60000 . Είναι δυνατόν να γίνει και προεγγραφή , ώστε να εκτι
    μηθεί το ποσό που μπορεί να συγκεντρωθεί , η δε ΠΑΕ να δεσμευθεί ότι θα αγοράζει τα
    εισητήρια των αγώνων της επαρχίας προκειμένου νατα διαθέτει στους εκεί φιλάθλους μας που έχουν εισητήρια διαρκείας για την Αθήνα και δεν τα χρησιμοποιούν ή τα χρησιμοποιούν
    ελάχιστα και αγόρασαν αυτά κυρίως για να βοηθήσουν την ομάδα . Εννοείται ότι οι νυν
    μέτοχοι πρέπει να καλύψουν, ανάλογα και με το αναγκαίο ποσό τουλάχιστον το ένα τρίτο έως το ένα τέταρτο αυτού .
    3.Πρόταση : Εφόσον η ζημιά αποδειχθεί ότι είναι μέχρι 35 εκατ. Ε. Και δεν έχει ο Κος
    με τις βάρκες , αντίστοιχο σχέδιο του επιπέδου που έχει ο Κος Κοζώνης , να φωνάξει τον
    Κοζώνη και με συγκεκριμένες κουβέντες , '' ΟΧΙ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ '', να του πεί , θέλετε Κε
    την ΑΕΚ...''ΑΠ ΟΔΕΙΞΗ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ '',να δούμε τα 20 εκατ. Ε . και τα υπόλοιπα για
    μεταγραφές , γήπεδο ΚΑΙ προπονητικό κέντρο ( αν συμφωνήσουν συμβιβαστικά με Κο Νοτιά ,
    γιατί και αυτόν δεν πρέπει να τον αφήσουν ξεκρέμαστο.....) . Εάν η ζημιά είναι πάνω από
    35 εκατ. ,πάλι νομίζω ότι μπορεί να γίνει μια επαφή ,ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα αντιμε τώπισής της , με πολλές εναλλακτικές λύσεις – τρόπους , ώστε να υφίσταται η δυνατότητα
    σύμπτωσης – συμφωνίας επί ρεαλιστικής βάσεως , σε σύντομο χρόνο .
    Ευχαριστώ (Ήλπιζα και ελπίζω να μην ξαναγράψω , αλλά δεν άντεξα......).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Υ.Γ.: Αν η ζημιά της ΑΕΚ είναι μέχρι 35 εκατ. Ε. ''Δεν θέλω να μείνω με την εντύπωση ότι
    βρέθηκε ένας άνθρωπος να την ξανακάνει μεγάλη και μερικοί άνθρωποι που έβαλαν μερικά
    χρήματα , με καλές προθέσεις αρχικά , το αρνήθηκαν για τους δικούς τους λόγους '', με απο
    τέλεσμα να κινδυνεύει να κατασταφεί Ή να ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ,
    μέχρι να φιλοτιμηθούν, αν φιλοτιμηθούν οι κύριοι της παρούσας κατάστασης να ενεργήσουν,
    χωρίς να είμεθα βέβαιοι ότι και αυτή η προσπάθειά τους θα έχει κάποιο αποτέλεσμα ή το
    πιθανότερο να έχει τα ίδια μέχρι τώρα αποτελέσματα , καθότι αποδείχθηκαν μέχρι , τώρα για
    αυτή τη δουλειά , ΜΑΝΤΖΙΡΙΔΕΣ . Και ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΜΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ,γι αυτά . ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ ; ΜΗΠΩΣ έχουν θέσεις τις οποίες πρέπει να μάθουμε ; ; ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ επιβάλλεται να επέμβουν από
    τώρα , πρίν είναι αργά ή πολύ αργά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ [ 20-30 εκατ. Αυτοί , 150 εκατ. οι φίλα
    θλοι της ΑΕΚ .Ο ένας δεν έχει Σχέδιο και είναι γι αυτή τη δουλειά , Μαντζίρης . Ο άλλος
    έχει Σχέδιο - Όραμα , είναι ζεστός- ενθουσιώδης- ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ και μπορεί να αποδείξει ότι έχει γι αυτή τη δουλειά ΛΕΦΤΑ...] ΚΑΙ να συμμετέχουν στις εξελίξεις με ήρεμη – καλή συμ
    περιφορά ( και αν χρειαστεί πειστική ), για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων .( Εννοείται ότι
    αυτά δεν αφορούν στον ''κύριο'' εντός εισαγωγικών που δουλεύει, για χρόνια τώρα ,μόνον για
    την ιδέα της ΑΕΚ ,και καπελώνει τους πάντες ,όπως προχθές τα Παιδιά που είχαν καταλάβει
    τα γραφεία της ΠΑΕ , με αποτέλεσμα να δείχνει ότι έχει γίνει σοβαρό πρόσωπο - πρόβλημα
    γι αυτήν . Έφυγε από τον Κοζώνη και πήδηξε στον Παπά και έχει ο Θεός.......).
    -- Εγώ προσωπικά , όπως πιστεύω και όλοι οι αγνοί ΑΕΚτσίδες που αγαπούν την ομάδα ,
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ - ΖΗΤΑΩ καθαρές λύσεις , κατόπιν ελέγχου σε βάθος και στο ΦΩΣ της ημέρας ,
    από όλους ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ , πλήρως αιτιολογημένες και με επιχειρήματα (και όχι
    ήξεις – αφίξεις στο σκοτάδι...πχ. έχω σχέδιο , δεν έχω σχέδιο , πρόεδρος ο ''κος'' βατραχούλης
    κλπ..). Ακόμη και τα χρήματα που άρχισαν να δίδονται ξαφνικά και οι άμεσες παραιτήσεις ,
    εμένα δεν μου πολυαρέσουν.....και τις νομίζω ύποπτες ....τώρα που άρχισε μάλιστα και ο οι
    κονομικός έλεγχος της ΠΑΕ , και νομίζω - πιστεύω ότι στο τέλος θα μάθουμε ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΑΛΗΘΕΙΑ . Μακάρι βέβαια να συνεχισθούν οι υπόψη χρηματοδοτήσεις και να αποδειχθούν
    στο τέλος ανύποπτες για να πάρει κάποια ανάσα και η Ομάδα . ( Επίσης είναι ανάγκη να
    μάθουμε τι γίνεται με τον ψωμιάδη με το πούρο, που χρωστάει στην ΠΑΕ 22 εκατ. Ε. Και
    κυκλοφορεί ελεύθερος προκαλώντας μας με μαύρες σακούλες και λεφτά των ΑΕΚτσίδων
    που τα έδωσε στούς παίκτες της Καβάλας για να πεθάνουν προκειμένου να νικήσουν τους
    απλήρωτους από μήνες δικούς μας , έχοντας συμπαραστάτη ακόμη και τον διαιτητή του
    αγώνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χρειάζεται διερεύνηση για να δούμε μήπως ο εν λόγω καθόλα αξιοπρεπής ''κος''
    εξαγόρασε την ελευθερία του έναντι ευτελών χρηματικών ποσών , κατευθυνομένων προς όλες
    τις απαραίτητες διευθύνσεις , ώστε μετά να έχει και ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να μας προκαλεί .)
    --Ενδεχομένως – ίσως μια επιτροπή αποτελούμενη από αξιόλογους – έντιμους μέχρι αηδίας
    αντιπροσώπους ,όλων των οργανομένων συλλόγων ΑΕΚ ,να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσμα τικότερα στις παραπάνω περιπτώσεις συνελέγχων .
    --Άρχισα νατο γράφω προ 2ημέρου και θα το έστελνα εχθές αλλά......Και προ ολίγου διάβασα
    ότι ο Κος Κοζώνης έδωσε συνέντευξη και εξακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον για την ΑΕΚ.
    Άρα και για να μην δώσω μεγαλύτερη έκταση , ΙΣΧΥΟΥΝ τα παραπάνω εις το πολλαπλάσιο
    και γουστάρω πολύ τις ταβέρνες , ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ. Και πάλι
    Ευχαριστώ και ελπίζω να μην φθάσω ξανά στο ΑΜΗΝ και να ξαναγράψω. Προ
    σωπικά δεν έχω με κανένα τίποτε και ελπίζω να βοηθάω ή τουλάχιστον να προκαλώ τις
    σκέψεις των ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ για το καλό της Ομάδας μας .( Το πιθανότερο να έχουν καλύ
    τερες ιδέες από τις δικές μου .).-
    Αγαπητέ STEVEN εγώ είχα ψηφίσει ΝΔ , τώρα όχι και μία από τις πολλές αιτίες
    ήταν και η εθνική συμβολαιογράφος , η σύζυγος του κου βουλγαράκη ,( όποια πέτρα και αν
    σήκωνες σε θέματα συμβολαίων , σε Εθνικό επίπεδο , εύρισκες τυχαία την κυρία αυτή και
    επισημαίνω το ΤΥΧΑΙΑ ).Τι να πούμε τώρα ; Τα λέμε για να προβληματιζόμαστε και μάλλον
    λέω και εγώ μαλακίες.[ Εγώ πιστεύω πρώτα απ όλα συνειδητά στην Πατρίδα , στη Θρησκεία, στον Άνθρωπο και ότι εξυπηρετεί – βοηθάει Αυτόν ,( τη μόρφωση , το περιβάλλον , την υγεία κλπ ) και μετά τα κόμματα και ότι δήποτε άλλο.....] ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Δεκεμβρίου, 2009 18:24

    Μόλις γύρισα από δουλειά...Ποιό ντέρμπυ...ξέρω γαστρεντερίτιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Θανάση: Φίλε μαζί είμαστε σε όλα. Καλά τα κάνεις αλλά η ΑΕΚ πλέον είναι πεδίον μάχης ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Επίσης η εθνική συμβολαιογράφος, μέσω του μπαμπά της, τα πρώτα συμβόλαια τα ξεκίνησε πριν τη ΝΔ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ. Και φυσικά δεν έχει καμία διαφορά το ΝΔ και η ΠΑΣΟΚ ( δεν έχω κάνει λάθος). Το κουμάντο στο προτεκτοράτο το κάνουν οι Βρυξέλλες κι όχι τα πολιτικά κόμματα. Αυτά είναι απλές ληστοσυμμορίες. Και σου πέταξαν και το παραμύθι για την εθνική κυριαρχία λόγω οικονομικών ( ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΡΙΠΗ ) και τσίμπησαν όλοι οι σκεπτόμενοι και είπαν "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΤΕ" ΠΡΟΣΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, μην χέσω διότι έχω και γαστρεντερίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή