Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

H ΚΑΜΠΗ

            Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θέλει κουράγιο και σοβαρή σκέψη για δημοσιεύσεις που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστροφολογία, που είναι και το αγαπημένο χόμπυ του λαού μας. Επίσης εύκολα μπορεί να αρχίσεις και τα ταρατατζούμ για την κάθαρση που επιτέλους ήρθε.

            Πρακτικά, την εικόνα την έχετε αυτήν την στιγμή. Η ερασιτεχνική έχει θεωρητικά το 44% της εταιρείας και ο Θανόπουλος έχει παραιτηθεί απο την προεδρία. Το οτι παραμένει ακόμα διευθύνων σύμβουλος χλευάζεται απο κάποιους ανίδεους που φυσικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα απο διοίκηση επιχειρήσεων. Φυσικά κι αυτό θα τελειώσει με την ολοκλήρωση του ελέγχου. Το λέω αυτό διότι κάποιος πρέπει να δεσμεύει την εταιρεία με την υπογραφή του, αλλά και τώρα να γινόταν αντικατάσταση, χρειάζεται ΔΣ και δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Αυτά δεν γίνονται τόσο γρήγορα, όσο γρήγορα δηλαδή φεύγουν οι επενδυτές του 2004.
             Το πρώτο σχόλιο μου είναι οτι η ΑΕΚ γίνεται φτωχότερη που χάνει αυτήν την μετοχική ομάδα. Είναι άνθρωποι με επιχειρηματικό κύρος και με οικονομική επιφάνεια. Μπορεί να γίνανε λάθη απο την απουσία εκ μέρους τους σοβαρού ελεγκτικού μηχανισμού, ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΑΛΑΝΕ. Και μπορεί να μην χάσανε τα σπίτια τους, όπως ο μέγας Μπάρλος, αλλά όχι μόνο χρήματα δεν βγάλανε, αλλά χάσανε κιόλας. Και το κακό είναι οτι μάλλον θα ακούνε για ΑΕΚ και θα φεύγουν ακόμα μακρύτερα στην ηρεμία του καναπέ. Ομάδα δεν αλλάζεις εύκολα.
             Το δεύτερο σχόλιο είναι οτι η ΑΕΚ χάνει και σε στελέχωση θέσεων. Διότι ο Θανόπουλος - κι αυτός με τα λάθη του - ΚΑΙ έγινε η ασπίδα του προπονητή, ΚΑΙ του έκανε το 90% των χατηριών του, ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΕΝΟΣ ΑΣΤΟΧΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΌΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. Προσέξτε εδώ σας παρακαλώ, είναι πολύ λεπτό το σημείο. Σε μια εταιρεία τα πάντα είναι αλληλένδετα. Η αγωνιστική καταβαράθρωση, έφερε την γκρίνια κι αυτή με την σειρά της την απροθυμία των νυν μετόχων να στηρίξουν το budget. Και ξεκίνησε ο μεγάλος κατήφορος. Κι είναι γνωστό τι γίνεται άμα σε πάρει η κατηφόρα.
             Δηλαδή ο Θανόπουλος ενήργησε σαν οπαδός πρόεδρος κι όχι σαν τεχνοκράτης με την κίνηση του αυτή. Στηρίχθηκε στον προπονητή, μέτρησε τα κουκιά απο τους χορηγούς και τα τοιαύτα, υλοποίησε το περσινό γράμμα ( " καλύτερα τρίτοι παρά δεύτεροι, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ" )  --- φυσικά η ΑΕΚ μίκρυνε απο το δόσιμο του παιχνιδιού, πιστεύω να κατανοείτε--- κι αυτήν την στιγμη η σαιζόν για να κλείσει θέλει περίπου 2 εκατομμύρια, με το 1,5 να το δίνουν οι τελευταίοι αποχωρήσαντες. Είπα οτι ήταν λάθος διοικητικό. Αυτό λοιπόν του χρέωσαν οι σημερινοί πρακτικά εξωθώντας τον στην παραίτηση. Δηλαδή: ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.
             Χαιρετώ ένα μεγάλο Αεκτζή κι εύχομαι καλή επιτυχία στην καινούργια του δουλειά. Φυσικά θα ακούσετε πάρα πολλά απο εδώ και πέρα. Δρυός πεσούσης... Αλλά ακόμα και που μένει μέχρι να βγει το φύλλο της εφημερίδας και δεν φεύγει τώρα για να γίνει πραγματικά της πουτάνας ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, είναι για μπράβο.
             Βέβαια η ΑΕΚ δεν θα χαθεί. Διότι έχει κόσμο. Αλήθεια; Πού είναι; Στα πρόσφατα καλέσματα της Original γιατί δεν ανταποκρίθηκε και θα ανταποκριθεί τώρα; Επειδή εδώ είναι ποδόσφαιρο; Λάθος. Ο κόσμος πάντα χρειάζεται έναν ηγέτη που βέβαια να έχει και χρήματα. Εκεί μπορεί να ανταποκριθεί. Σε έναν σύνδεσμο οπαδών δεν έχει καμία ανταπόκριση, να το πω ομαλά.
              Φυσικά και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος είναι έξυπνος και πολύ οργανωτικός και με πολύ καλό λόγο. Και γι' αυτό αρνήθηκε να αποδεχθεί την πρόταση του Παπά για την προεδρία. Τόσο καιρό λένε " μέτοχοι, αμέτοχοι τον πούλο κι έξω απο δω ", τώρα θα πήγαινε για κωλοτούμπα; Όχι. Και  μεγαλομέτοχος είναι πλέον, ο ισχυρός της ΠΑΕ, και ίσως αύριο με πρωτοδικείο να γίνει με το ζόρι πρόεδρος ή άνευ δικαστικής οδού να επιλέξει τον front man του. Γιατί για κάτι τέτοιο συζητάμε πλέον.
                Και υπάρχουν και τα χρήματα πια. Δηλαδή αυτός πληρώνει πλέον. Κι είναι όλοι απλήρωτοι. Και οι παίκτες ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και  ο πληρώνων είναι κι ο αποφασίζων. Και περιμένω αυτήν την εξέλιξη και μόνο, για να δω τους πραγματικούς χαρακτήρες  και την συνέπεια των ηγετών. Τώρα ποιός θα μπει στο τηγάνι σαν κόουτς; Ας πάει ο Φλεβαράκης που έχει συνηθίσει.
        Φυσικά υπάρχει και η λύση Κοζώνη με τα εκατομμύρια, που όμως γουστάρει τον προπονητή. Και τον Κοζώνη τον θέλει η Original. Μύλος;  Βρε όχι απλά είναι τα πράματα. Ο τάδε θα βαφτισθεί επιχειρηματίας και θα μπει στα επίσημα με σκοπό  να με βρεί.
       ΥΓ1. Ο Παπάς φυσικά δεν έχει την στήριξη που περίμενε. Περιμένω να δω αν θα γίνει πρόεδρος σε αντάλλαγμα.
       ΥΓ2. Οι οπαδικές εφημερίδες φυσικά ξέρετε οτι άγονται και φέρονται και το πόσο ευάλωτες είναι φαίνεται απο την κυκλοφορία τους.
       ΥΓ3. ΚΑΖΑΜΙΑ, τις μετοχές σου τι θα τις κάνεις εσύ; Δεν μου απάντησες και στα πριν. Περιμένει το κοζανίτικο κεφάλι μου.

95 σχόλια:

  1. Προς Χρήστο: Χρηστάρα, γιατί τον λες τίγρη του πάρκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα
    Εμένα ο προβληματισμός μου, λέω ξανά, είναι ποιός σοβαρός επιχειρηματίας θα ασχοληθεί ξανά με την ομάδα μας.
    Παίχτες βρίσκεις, προπονητές βρίσκεις,διευθύνοντα σύμβουλο θα βρείς,άνθρωπο που να ξέρει ότι στην πρώτη λάθος κίνηση θα τον βρίζει ένα ολόκληρο γήπεδο-κι ας έχει βάλει ένα κάρο λεφτά-που θα βρείς;
    Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι μια υπόθεση που τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα.
    Έχεις θετικά αποτελέσματα,οι πάντες είναι θεοί,εχεις αρνητικά όλοι στα τάρταρα.
    Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι που είναι μέτοχοι αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ,φανεροί και κρυφοί(Στασινόπουλος,Πόλυς)πλήρώνουν αυτό ακριβώς.
    Καθόλου καλά αποτελεσμάτα.
    Άλωστε η αρχική τους είσοδο στην ομάδα πιστεύω βασίστηκε στην προσδοκία καλών αποτελεσμάτων.Όχι για να βγάλουν λεφτά!
    Κακός για αυτούς-και για όλους- δεν την είδαν την ΑΕΚ σαν μια επιχείρηση,εμπιστευτίκανε άτομα που στις δικές τους επιχειρήσεις θα ήταν απλοί κλητήρες και το ένα έφερε το άλλο σαν ένα μεγάλο Ντόμινο,βοηθούμενο βέβαια από τους ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ οπαδούς μας.
    θλίβομαι πραγματικά ξέροντας ότι όλοι αυτοί οι μέτοχοι, τα τεράστια επιχειρηματικά ονόματα στην πλειοψηφία τους θα κάνουν χρόνια να ασχολιθούν ξανά με την ΑΕΚ και αν...
    Δεν ξέρω αν ο Μελισσανίδης είναι εκτός ΑΕΚ λόγο τζακιού που λέει και ο Καζαμίας,ή λόγο του ότι μπλέξαμε τα μπούτια μας με τους πολλούς μετόχους.
    Δεν ξέρω αν ακόμη υπάρχουν εκεί έξω ΗΓΕΤΕΣ ΑΕΚτζήδες που να θέλουν να ασχολιθούν με την ομάδα.
    Ένα ξέρω. Εγώ σαν ΑΕΚτζής πρέπει να κοιτάζω πάντα ψηλά...
    Αφιερωμένο σε όλους:

    Μ' αρέσει να μη λέω πολλά
    μη λέω πολλά
    μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά
    κοιτάω ψηλά στ' ατέλειωτα τραγούδια
    με τη σκιά μου να πετώ, να πετώ
    να πιάνω αστέρια στο βυθό
    στο βυθό, βυθό της μουσικής σου

    Κι όταν θα πέφτει η παγωνιά, η παγωνιά
    να κάνω κύκλους σαν ολό, ολόγιομο
    φεγγάρι στη σκηνή σου

    Να 'ταν τα φώτα τα θαμπά, τα θαμπά
    να 'ταν αστέρια φωτεινά, φωτεινά
    στα χέρια να στ' αφήσω

    Μάτια μου ψάξε να με βρεις, να με βρεις
    ψάξε στους δρόμους της σιωπής
    μοναχός θα σβήνω τη μορφή μου...
    (υπόγεια ρεύματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Χαράλαμπο: Φίλε κανείς. Ξεκάθαρα. Η κουβέντα του Καζαμία πήγαινε στα τζάκια που ήταν στην ΑΕΚ μέχρι σήμερα. Φυσικά δεν ήταν όλοι τζάκια γιατί υπάρχουν και μικρομέτοχοι, ούτε κι ο ίδιος ο Καζαμίας είναι τζάκι . Και φυσικά δεν ήταν κι ο αρχηγός τζάκι ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Ο εγγονός του Ζώρα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Το τραγούδι που έστειλες είναι σημαντικό.
    Βέβαια υπάρχει ο Παπακωνσταντίνου με " καράβι το παλιό το σαπιοκάραβο με κάτι ναύτες... " και με τον ΧΕΙΜΩΝΑ του Νικόλα του Άσημου ( " ο χειμώνας είναι αγόρι μ'ένα αδέξιο πανωφόρι που μεθάει... τις νιφάδες... ), που ταιριάζει στο τέλος μιας τεράστιας ιδέας που πια θα γίνει κάτι άλλο και θα χρειστεί άμεσα σωστόν ιστορικό. Ο Βασίλης μου ταιριάζει ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΙΔΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΨΑΡΑ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα τον μικρο εκτροχιασμο απ'τον κοζωνη,το τραινακι ξαναμπηκε στις ραγες και οδευει προς αποδομηση.
    Μερικες παρατηρησεις στην αναρτηση σου Seven:
    Στο πρωτο σχολιο μηλας για την σειρα του κατηφορου-που δεν διαφωνω απαραιτητα-με αρχη την αγωνιστικη καταβαραθρωση.Αυτο επιβεβαιωνει αυτο που θεωρουσες "εργο επιστημονικης φαντασιας" σε προηγουμενη αναρτηση σου. Οτι ο προπονητης με εντολη του Δ.Μ απαξιωνει την ομαδα για να γινουν ολα -οσο γινεται-πιο ευκολα.Εκτος και αν αυτο εννοουσες, γραφοντας το με καιφαλαια γραμματα.
    Δευτερη παρατηρηση:Που πηγε το "τι λετε ρε" του Θανπουλου; Αστοχησε; Πως ρισκαρε ετσι,διχως να κρατησει μια πισινη;Δεν μου φαινεται τοσο "κυριζι".Θεωρω οτι η φραση αυτη "παιζει ακομα".
    Ακομα,δεν πιστευω οτι ηθελαν να παρακαμψουν τον Προεδρο φοβουμενοι καποια λοβιτουρα-δεν ειχε δωσει ποτε τετοιο δικαιωμα,-απλα παιρνουν μια μικρη εκδικηση-ανουσια κατ'εμε-φευγοντας και επισης σκοπο ειχαν να ΧΡΗΣΟΥΝ οσο βροντερα και επισημα γινεται την ενταξη του στο παιχνιδι της διαχειρησης(οχι της οικονομικης,αλλα εν γενει)Με ενα σμπαρο,δυο τρυγωνια.(Μονο που τα σκαγια διαπερασαν και τα "τρυγωνια" και καρφωθηκαν και στα φτερα του Δικεφαλου).
    Δεν νομιζω ο- με ξενα λεφτα- πληρωνων Δ.Χ. θα αποφασισει και τιποτα.
    Το υπολοιπο 500ρικο ως τα 2 εκ. ποιος θα το βαλει;Θα βολευτουν ετσι η θα στονταρει ο Παππα-Προεδρος για να ανεβει στην καρεκλα,πληρωνοντας το κατιτις του. (...βρε μηπως αυτο ηταν το "πλανο" του με τους "επενδυτες" και την συντηρηση; ...εξυπνο)!Θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Δεκεμβρίου, 2009 22:07

    Τέλος εποχής αυτές τις μέρες λοιπόν.
    Ρε steven, να σου πω κάτι ανώμαλο και μη με αποπάρεις. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ? Μπας και χρειάζεται κι αυτό για να οριστικοποιηθεί και να επιταχυνθεί -όπου φύγει φύγει- η φυγή ΟΛΩΝ? Βέβαια ανησυχώ ότι με αυτό θα μας μείνει αποκλειστικός τιμητής ο Oh Captain my captain Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι τωρα πια, διαβιοι σε ασφαλες περιβαλλον,δεν χρειαζονται μεγαλες και εξαντλητικες αποστασεις για να αρπαξει τις αντιλοπες-του ερχονται στο πιατο.Οι μεριδες αρκουν και δεν χρειαζεται να ξεσκιζεται με αλλες τιγρεις ανταγωνιστριες.Δεν υπαρχει πλεον και ο κινδυνος να περασει ο"μπογιας" της ζουγκλας και να τον "μπουζουριασει".Ουτε να φαει κανενα ακοντιο στα πλευρα απο τους "φρουραρχους" της φυλης.(με καταλαβαινεις)Πηδαει και καμια τιγραινα στο ξεκουραστο(δεν το εννοω σεξουαλικα)κανοντας τον μαγκα στους "εξω" απ'τα καγκελα επισκεπτες ψιλοδειχνοντας με καμαρι τα δοντια του.Με σκοπο του πλεον να "αποζουγκλοποιηθει" και καποτε αυτος η οι απογονοι του να στρογκυλοκαθησουν-διχως να περαστει αλυσιδα στο λαιμο- σε κανενα αριστοκρατικο "τζακι".Το ενστικτο παραμενει μεν-αλλα θα ειναι εν υπνωσει.Ποιος τους χεζει τους κινδυνους και τα ρισκα πια και σε τετοια ηλικια.Ας μη προκαλουμε τα "αφεντικα".
    Οπως και να εχει,ευχομαστε τα καλυτερα.Καμια φορα η ιστορια δεν κινειται σαν βελος μπροστα,αλλα κανει και κυκλους και ολα ξεκινουν απο εκει που ξεκινησαν.
    Ευχομαι πραγματικα-στο ονομα του παππου τους,τα παιδια του και τα εγγονια να βρουν αξιοπρεπες τζακι και να μην καταληξουν σε κανενα τσιρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χρήστο: Όχι Χρήστο μου. Δεν υπάρχει τέτοια εντολή. Βέβαια ο ΔΧ δεν μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ. Ο Θανόπουλος αηδιασμένος δεν είναι κομμάτι καμιάς διαχείρησης εκτός αν ο Κοζώνης - που ναι παίζει- τον κρατήσει ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΗΔΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΚΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΝ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ. ΜΗ ΛΑΘΕΥΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΔΗ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιώργη: Φίλε έχει αρχίσει μια κωλοφαρδία αυτές τις μέρες που δεν ξέρω μεχρι πού θα φτάσει. Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ: ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαραλαμπε αυτοι πληρωνουν το απλο: την αγνοια τους με το αντικειμενο,αυτην την τοσο ιδιοτροπη και απαιτητικη αγορα,που χρειαζεται "ιδιεταιρες" δεξιοτητες,οι οποιες δεν μαθαινονται σε κανενα πανεπιστημιο.Τετοιον δεν ειχε η ΑΕΚ αναμεσα σε αυτους(δεν μιλαω για τον κοντο.Δεν αναφερομαι σε τριμπλες μεσα στο γηπεδο.αλλα εξω απο αυτο...στο οποιο ηταν σκραπας)
    Εχουμε εναν τετοιο.Αυτη την εποχη ειναι στο παρκο του Μαροκου. "Tangiers" θαρω πως λεγεται.
    Δεν παει καμια επιτροπη απ'την WWF να τον επισκεφτει, μηπως και βγαλουμε ακρη; Μπορει να ειναι του παρκου,αλλα στο Ελληνικο τσιρκοποδοσφαιρο θα φαινεται σαν Σηβιριανη τιγρις. Αλλωστε θα το ηθελε και ο ιδιος λιγο ξεμουδιασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή θαρρώ πως είναι η ευκαιρία του, δεν νομίζω ότι θα την αφήσει αυτή την φορά.

    Δεν είναι μόνο η καψούρα, είναι και επιθυμία για εκδίκηση για τις χαμένες εκλογές.

    Απλά νομίζω ότι περιμένει να φτάσει εκεί που έχει υπολογίσει ότι θα κατέβει το καράβι που λέγεται ΑΕΚ.

    Αλλά εσύ steven τα ξέρεις καλύτερα αυτά από εμένα... Η μπάλα είναι σε 'σένα τώρα.

    Την καλησπέρα μου σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακαρι να κινησει γη και ουρανο ο φρυδιας και να δουμε περιβαλλον και ατμοσφαιρα ιδια και χειροτερη στον αγωνα του "τιγανιου" απο οτι εφτιαξε με τις "λαγοκοτες"
    Θα ειναι μια επιβραβευση και κυριως μια επιβεβαιωση βρε παιδι μου,οτι παραμενουμε μεγαλη ομαδα και το τριτο βουνο(τυφλα να εχουν τα υψωματα του Γκολαν).
    Θα εχουν να και λενε οι ΠΑΝΙωνιοι για το "τριο" του ΠΟΚ. Αντε,να ζωντανεψουμε λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Γιωργη Γαρατζεο: σε διαβαζω καιρο και σημερα αποκαλυφθηκες. Βρε μαλακισμενη δαφνοστεφανωμενη αδερφη τελικα θελεις να φαει η ΑΕΚ 5 γκολ? Ρε μαλακα εμεις θα ριξουμε 5 και θα τριβεις τα ματια σου.

    ΤΣΟΥΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Δεκεμβρίου, 2009 23:30

    Μπράβο ΤΣΟΥΠΟ, με τσάκωσες...
    Είμαι ξάδερφος του Τσουκαλά, πρόσεχε όμως γιατί έχω και αεροβόλο. Φυσικά διαρκείας στην 7, κάτοχος Vodafone και, ΦΥΣΙΚΑ, πιστεύω ότι όλα τα πρωταθλήματα τα πήραμε με τη μαγκιά του Πειραιά. Έτσι γαμάει ο Πειραιάς ρε φίλε. Και φυσικά τα πήραμε όλα καθαρά, με μεγάλη μπάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι ρε Γιωργη...γιατι δεν μας λες τοσο καιρο οτι φορας κοκκινο μποξερακι; Το ειχα καταλαβει και εγω ρε!
    Η νομιζεις οτι στο ουζο δεν παρατηρησα οτι δεν πειραξες ουτε ενα γαυρο απ'το πιατο και μας εβλεπες να τους μασαμε και εβραζες; Αποκαλυψου ρε!
    Ρε τι παθαμε!
    Παντως ειναι αληθεια steven οτι τωρα τελευταια-αγωνιστικα-μας γυροφερνει μια σκανδαλωδης ελειψη ατυχιας.Βρεθηκε ομαδα με περισσοτερα δοκαρια απο μας σε εναν αγωνα.
    Μεχρι και ο Μπλανκο καταφερε και περασε την μπαλα απο το ματι της βελονας οντας ολομοναχος στο μισο μετρο σε σχεδον αδειο τερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Δεκεμβρίου, 2009 23:34

    Χρήστο, το ξέρεις ότι τα παίρνω από το ίδιο μαγαζί με του Μπάκα. Πόρδο Λεόνε ρε φίλε, να πούμε. Μαγκιά του Πειραιά σου λέω. ΤΣΟΥΠΟ, εσύ πόσα μηχανάκια μαζεύεις με ΣΜΣ. Εγώ, σα γαύρος, μαζεύω 500...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Δεκεμβρίου, 2009 23:36

    Ναι ρε φίλε έβραζα. Αλλά έφαγα τα βατραχοπόδαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: Μάλλον μιλάς για τα TARGI ( πληθυντικός του TOUAREG ). Στο τηγάνι πάνε μόνο οι αγωνιστές και βλέπουν τα πάντα. Και καταγράφουν στη μνήμη. Τότε που σκοτώθηκαν οι άνθρωποι μέσα ήμουν.
    Σου μιλάω για φοβερή τύχη τελευταία. ΠΡΈΠΕΙ Ο ΦΡΥΔΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΔΙΠΟΛΟ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΙΜ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ. Κάκος απο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς billys: όχι φίλε, δεν ξέρω τίποτα. Αλλά δεν τα παρατάω όπως τα πάντα παρατήθηκαν στη Ραφήνα. Αυτά είναι για τους ηττοπαθείς που πήγαν με μπροστάρη έναν άσχετο που τους είχε βάλει στο τσεπάκι του. Εγώ θέλω τους πάντες έξω , με την φωνή τους και τον δικέφαλο ψηλά. Και δεν είναι η τελευταία ευκαιρία του. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ18 Δεκεμβρίου, 2009 23:48

    Η ΑΕΚ ειχε εναν και μονο αληθινο προεδρο. Τον Νικολαιδη! ο οποιος διοικησε την ομαδα με την καρδια και οχι με το μυαλο. Ειναι ο ανθρωπος που με την υποστηριξη ολων μας, θα μπορεσει να ξεπερασει την κριση και να ξανακανει μεγαλη την ΑΕΚ. Ζητω μεσω του blog σας την αμεση υποστηριξη ολων σας. Παρακαλω ας μου απαντησετε και αν θελετε μπορουμε να ανταλαξουμε αποψεις για την προταση μου αυτη. Κυριε Αβραμιδη παρακαλω σχολιαστε.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Τσούπο: Προφανώς έχεις κάνει αναγραμματισμό στο όνομα σου. Άρα και στο σκορ. Και τα γκολ θα τα βάλει η Original ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Ή κάνω λάθος; Θα δω τον πρόεδρο μου φυλασσόμενο δίπλα στον σοφό και στην σουίτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς ΓΝΗΣΙΟ ΑΕΚΤΖΗ: Πάντα ο άνθρωπος όταν αποτυγχάνει χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι σαν έφεση. Απο εμένα την έχει αλλά δεν την χρειάζεται. Ας πάει στους μετόχους του 2004 ή στον πρόεδρο πια. Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Γιώργη: Επειδή δεν τα δοκίμασα, απασχολημένος με τον γάβρο, ήταν καλά τα βατραχοπόδαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oxi Steven. Μιλω για την τελευταια bunkering operation στην Ταγγερη του Μαροκο. Τελος παντων.
    Τα τζακια χρειαζονται χρονο. Πολυ χρημα βεβαια αλλα πρωτιστως χρονο...πολυ χρονο. Κατι που δεν εχει και ο κοκκαλης βεβαια και ειναι ο μεγαλος του καιμος που παρ'ολες τις επιυχιες και τα κοντεινερ λεφτα,τις δουλειες σε πολλες χωρες,τα "ιδρυματα κοκκαλη" τις υποτροφιες,τις απανωτες χορηγιες της ιντρακομ στο μεγαρο μουσικης και σε αλλα "ευαγη ιδρυματα"το ιδιοκτητο διαμερισμα στον πυργο του Tramp στην Ν.Υ. και τοσα αλλα,ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ δεν θα γινει δεκτος απ'τους κληρονομικους αριστοκρατες και με αυτον τον καιμο θα πεθανει.Και οσο ζει θα του συμπεριφερονται σαν σε λεπρο.
    Αν ειναι μια φορα δυσκολο να ξεφυγεις απ'την "λασπη" της φτωχιας και της μετριας ζωης(αυτα τα "μετρα",δεν ειναι δικα μου,δεν τα υιοθετω,λεμε τι επικρατει τωρα και παντοτε)χρειαζεται πολλαπλασιος χρονος για να αποκτησεις το λεγομενο "ονομα της φαμιλιας".
    Ειναι και αυτο ενα σαρακι που κατατρωει τους "φρεσκοπλουσιους".
    Καθενας με τον πονο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικα αυτο το blog τι ρολο παιζει? Ρε ολες αδερφες του καναπεος ειστε. Τι καταφερατε τοσο καιρο μεσα απο το blog? Ενα μεγαλο τιποτα.Εγω τουλαχιστον τον εδιωξα τον Ντεμη απο το καναλι, αν δεν ημουν εκει ακομα θα μιλαγε.
    Το ονομα μου παρτο οπως θελεις, ενα εχω να σου πω: η Original ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπερα αγαπουλες...Το σιχαμα εχει 44%!!! Βεβαια σαν γνησιος "αντιστασιακος" του κωλου αρνηθηκε το προεδριλικι,γιατι τι θα λεγε στα συντροφια.Τραβαει ζορι αγριο,γιατι μεσω της θεσης ετρωγε τον Μπαγιεβιτς αλλα...!!! Πλεον η κατασταση ειναι σαν να κατεβαινει η ομαδα γκρεμο,αφου οι μετοχοι λακισαν,και πραγματικα ειναι να απορει κανεις πως εφτασε εκει η κατασταση,αφου ολοι τους ειναι πετυχημενοι επιχειρηματιες.Με μονη διαφορα,οτι εκει ειναι ΑΦΕΝΤΙΚΑ οι ιδιοι,ενω στην ΑΕΚ ταδωσαν στον Ντεμη.Ο οποιος Ντεμης,καταστρεψε την ΑΕΚ,ΠΡΩΤΟΝ μην αφηνοντας τον SUGAR να μπει στην ερασιτεχνικη,και ΔΕΥΤΕΡΟΝ με το να κανει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ οικονομικα.Κι ομως εγω πιστευω οτι το καραβι σωνεται,αρκει να τα βαλουν κατω και να χαραξουν νεα πολιτικη,και φυσικα να ασχοληθουν οι ιδιοι,η να βρουν "προεδρο" οχι οπαδο αλλα κουμανταδορο με αρχιδια...Χρηστο,Χαραλαμπε,Γιωργη,και υπολοιπη παρεα,το σιχαμα εχει 44%!!!Δοξαστε μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε 'σεις
    Κρυφο-ΑΕΚτζής ο Κωστάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Μονεγασκο,

    Και πουσαι ακομα, το 44 θα παρει κανα 10καρι ακομα. Ακουστε με ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χρήστο: Με πιάνεις αδιάβαστο και καλά κάνεις. Εκτός αν μιλάς για το Αμπού Ντάμπι. Πάντως ο Κόκαλης είναι απο μεγάλη οικογένεια. Κι ο μπαμπας του ξέρεις τι ήταν κι ο ίδιος συμμαθητής του Σημίτη. Τζάκια; Ποιός έσωσε βρε τον ΔΟΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παρά τις δηλώσεις τους τα τζάκια περί φυγής,εμένα πιο πολυ με μετάθεση ευθυνών μου μοιάζει...
    ΥΓ: Εμφανίστηκε ένας ανεγκέφαλος της Νοβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Τσούπο: Δεν έχεις κι άδικο. Η κούραση είναι μεγάλη και η στενοχώρια. Ίσως το blog έγινε για να αποδείξει οτι μόνο η Original υπάρχει. Υποχρεώσεις δεν έχει. Αλλά θα σου πω κάτι: Γνώρισα προσωπικά 5 ανθρώπους. Κάτι είναι κι αυτό. Φυσικά κι εσύ γνώρισες παραπάνω μέσω της οργάνωσης. Άρα πετύχαμε όλοι μέσω της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τσουπο,χαιρεσε γιατι θα διοικησει ο σιχαμας η μηπως βουτηξεις και συ καμια θεουλα? ρε Χρηστο,γιατι ρε φιλε τετοια χολη για τον SUGAR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Δεκεμβρίου, 2009 00:22

    Μμμμ, τα βατραχοπόδαρα έχουν εκτιμηεθί ιδιαίτερα σε μικρασιατικά ρεστοράν. Κάπου με χαλάσαν, όταν τα έβλεπα στα μαγαζιά της Καστέλλας, μετά είπα, δεν πάει στο διάολο, ας τα ξαναδοκιμάσω, ήταν λίγο ξινά. Τα παράτησα, αλλά τώρα τελευταία πάλι τα τρώω και μου φαίνονται κατάτι...μπαγιάτικα. Άνοστα...
    ΤΣΟΥΠΟ, σ' αφήνω για τις αγκαλιές του Μορφέα. Αύριο και μεθαύριο εργάζομαι...
    Καλά του κάνατε του Βανδή, βρε...σε παρακαλώ να μας περιγράψεις και να μας εξηγήσεις πως έγινε η φάση αναλυτικότερα, μπας και καταλάβουμε κι εμείς. Κατ' αρχήν πόσα δικάβαλα, τρικάβαλα και solo παπάκια είχατε πάει? Μαζευτήκατε με 1 ΣΜΣ ή χρειάστηκε εντατικό μάθημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σκέψου να μην ήταν και φίλοι Νοτιάς-Πόλυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 44% χρεη; ποιος στη χαρη του. Εσυ θα το ηθελες αυτο Γιαννη; Να σου μετφερω αν ειναι και με ρικες δικες μου "φορτωμενες μετοχες"!! Δεν ειναι μαλακας ...ξερει τι εχει. Τιποτα δηλαδη.
    Παντως εμφανιστηκε σχεδον απολογητικος στον -ποιν αλλον-"σπορια fm" .Ολο για "λαθη" και "λαθη" ελεγε...τωρα καταλαβα οτι δεν ειναι τα προσωπα η ΑΕΚ (μη καθεσε τοσο μακρυα Ντουσαν) και ας κοιταξουμε και την ομαδα που χθες επαιξε πολυ καλα (ελα πιο κοντα βρε)...ας μη βριζουμε αλλο την ομαδα της κανουμε κακο(βρε ελα πιο κοντα που σου λεω...)
    Υ.Γ. Γιατι βρε "τσουπε" δεν αναρωτιεσαι ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG"; Εμεις εδω συνεργαζομαστε με τα 120 ενωμενα εργοστασια και δοκιμαζουμε καναπεδες. ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Γ. Γαρατζεο,

    Ολα μαζι καμια 50αρια. Η υποθεση ηταν ευκολη. τους πιασαμε 100% στον υπνο

    Προς Μονεγασκο,

    Εγω την θεσουλα μου παντα την ειχα. Εχει δρομο ακομα και το ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O Ρεκόμπα πως θα σας φαινόταν; είναι και ελεύθερος για μας τα μπατηράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όλοι για αυτή την γαμημένη θεσούλα βλέπω αγαπάτε την ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Χαραλαμπο,

    Εσυ μεγαλε σοφε πως θα το χειριζοσουν? τελικα αμα το σκεφτεις, ανεγκεφαλοι μηπως ειστε ολοι εσεις που απο πραξεις μηδεν?
    Χαραλαμπε τωρα αμεσως τις παντοφλιτσες και το γαλατακι σου. Και αντε και γαμησου μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν ειναι χολη Γιαννη. Δεν γουσταρω σωτηρες,δεν με ενδιαφερουν.Δεν προσδοκω γονατιστος κατι ουτε και γενικα δεν εχω απαιτησεις-ικεσιες απ'τους ανθρωπους.Αυτο με εχει σωσει. Κοιτα: ειμα "παιδι του Καζατζακη.Καταλαβες.
    ΧΡΕΟΣ. "κανε το χρεος σου ως οφειλεις" του λεω. Και τα παραμυθια των φωτισμενων ηγετων και των απ'τη μοιρα σταλμενων να σωσουν και να "πληρωσουν" "το ρηθεν απο του προφητου" τα ακουω βερεσε. Ενα δεν μπορω να δεχτω. Η μαλλον τρια: την τσιγκουνια(παντα ακολουθει αυτην της ψυχης),ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και την κρεβατομουρμουρα.
    Τωρα, αν κανω καμια παρομοιωση ειναι γιατι δηλωνω πικρα και οχι αντιπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρηστο,εχει 44% σε χρεη,συμφωνοι.Εχει ομως στο"χερι" και τους κατοχους του 44% και θα το δεις αργοτερα.Για την χολη δεν μου ειπες... Τσουπο,εισαι ευχαριστημενος τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χρηστο,

    Εντάξει, καλα μου ακουγονται τα κρεβατια, μπορεις ομως σε παρακαλω να μου πεις ποια ηταν η τελευταια εμπρακτη κινηση που εσυ προσωπικα εκανες για την ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μη βιαζεσαι να πανηγυρισεις Μονεγασκο, εχει πολυ δρομο ακομα σου λλλλλλλλλλεω.


    Χρηστο,εχει 44% σε χρεη,συμφωνοι.Εχει ομως στο"χερι" και τους κατοχους του 44% και θα το δεις αργοτερα.Για την χολη δεν μου ειπες... Τσουπο,εισαι ευχαριστημενος τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρήστο, κεντάς αγόρι μου!
    Κι άλλο ένα από μένα, σ'αυτά που είπες... ο τίγρης της ζούγκλας ή του πάρκου ,το θήραμα παραφυλάει.
    Κιεγώ δε γουστάρω να είμαι θήραμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Αννα,

    Δε μπας να κεντησετε μαζι...
    Ο σιρχαν δεν υπαρχει πια, ρωτηστε τον μογλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τσουπο,απο που καταλαβες οτι πανηγυριζω? Αννα καλησπερα,5 λεξεις ολα τα λεφτα ησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "τσουπε", συνηθως οι ανεγκεφαλοι κανουνε "πραξεις" οπως λες. Οσι λιγοτερο μυαλο,τοσο περισσοτερες "πραξεις" οσο λιγοτερο μυαλο,περισσοτερη "σωματικη εργασια" και κοπος.
    Δεν ειναι τυχαιο που οι αγραμματοι και χαχολοι κανουν χειρονακτικες δουλειες(οχι προσωρινα,αλλα ΜΟΝΙΜΑ.Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν ...και εγω οικοδομη δουλευα καποτε, Θελω να πω δηλαδη,το καθαρο μυαλο,η σωστη τακτικη και η μεθοδος,αυτα που λειπουν τοσο -απ'την ομαδα μας συγκεκριμενα-δεν μπορουν να αναπληρωθουν με ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ.παπακια,σπρει,καμενα λαστιχα,πετρες σε τζαμαριες. Αυτα δηλωνουν το προβλημα και μονο.Λυση δεν φερνουν.Το "ποπολο" τραβαει το αγγουρι.
    Οι Στρατηγοι δεν εργαζονται. Οι καπετανιοι στα πλοια απαγορευεται να εργαστουν χειρονακτικα
    .οι επιστημονες κοιμουνται τρωνε και χεζουνε συνεχως μα το ΜΥΑΛΟ ειναι στις ιδεες.Στο καινουριο.Στην εφευρεση,στην καινοτομια.Για να εχεις εσυ να ζεις καλυτερα δηλαδη.
    κανοντας απλα "βαβουρα" και σαματα,απλα επιστρεφεις στα παιδικα χρονια που εσπαγες τα παιχνιδια σου. γκρινια-κλαμα...γκρινια-κλαμα και δουλεια δεν γινεται. Γινεται;
    Υ.Γ Ασε που δεν ησουν πουθενα εκει που λες. Αλλα ενταξει...σου το δινουμε το "παρασημο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Μονεγασκο,

    Η νικη του ΔΧ θα ειναι ολοκληρωτικη. Και η πλακα θα ειναι οτι θα τον πληρωνεται σα μαλακες για να δειτε την ΑΕΚΑΡΑ μας να παιζει. Τωρα καταλαβαινεις την δυναμη μας? Και εινα η αρχη σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγόρια, συγγνώμη που δεν καλησπέρισα, αλλά με όλα αυτά είμαι φορτωμένη.
    Έχουμε και new entry απόψε.
    Που τραγουδάς Τσούπο να έρθουμε να σε ακούσουμε?

    Υ.Γ Που είσαι Μπίκο με τα παπάκια σου... τον τρως το Τσούπο στην ευθεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χρηστο,

    Συμφωνω, αλλα ο καπετανιος πριν γινει καπετανιος περναει απο 40 κυματα οπου πρεπει να μαθει τα παντα! Εσυ για παραδειγμα περασες απο οικοδομη η οποια σου διδαξε αρκετα παραγματα, δηλ. αντοχη, πονο, επιμονη, πειθαρχεια, δημιουργια.
    Το θεμα Χρηστο ειναι οτι δεν μου απαντησες. Τι εχεις κανει για την ΑΕΚ?
    Και γω αμα θελω μπορω να μπω σε αλλο πνευμα γραψιματος, αλλα τα παιρνω με κατι τυπους απο το μπλογκ και θελω να δω τι εχετε εμπρακτα κανει ο καθενας για την ΑΕΚ. Ας μου απαντησει οποιος θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πως θα ερχομαστε να την βλεπουμε αφου θα ειναι στη β' εθνικη οπως το μπασκετ;
    Ασε που καθε Σαβατοκυριακο θα παιζει κεκλεισμενων των θυρων λογω τιμωριων απο "εμπρακτη" αποδειξη της αρρωστημενης αγαπης.
    Ποιο τμημα υπαρχει εκειστην κατεστραμενη Ερασητεχνικη που να ειναι χωρις "φιλαθλους";
    Προτεινω να φτιαχτει τμημα "TETRIS". Το παιχνιδακι, ξερεις.Και να το μοιρασετε σε CD-ROM. η μονη λυση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. τσουπο ο φιλαρακος σου καλος ειναι για την ερασιτεχνικη που δεν ασχολειτε κανεις αλλος,εξαλου οτι πεζετε με τα χερια ειναι μαλακια
    οπως της πηρε τις μετοχες ετσι θα τις δωσει στον Μελλισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τσουπε,δεν πρεπει να σαι τοσο μαλακας οσο δειχνεις,απεναντιας πρεπει να σαι μοναδα μετρησης μαλακιας...Το πιασες η να το κανω τσουπακια....!!! Χρηστο,εν μερει συμφωνω μαζι σου.Δεν παυει ομως να ειναι ο μοναδικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Αννα,

    Χαιρομαι που το μπλογκ εχει και γυναικες.
    Το μπασιμο σου ειναι λιγο οφ, αλλα το παραβλεπω. Πραγματι τραγουδαω καπου στην Καισαριανή.
    Ειστε ολοι ευπροσδεκτοι εκτος ο Χαραλαμπος.

    Αυτός ο Μπικο ποιος ειναι και που αναφερεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι εκανα "εμπρακτα"; Θα σου πω: στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ,στο σταδιο-δεν καταφερα να παω-και ειπα να στηριξω την ομαδα-αφου την φτυνατε και την μουτζωνατε και την σφυριζατε εκει στο πεταλο-ειπα-βλεποντας την γκομενα του Τσιριλο, να τον βγαλω και να τον παιξω και να μεταφερω λιγη χαρα στα παιδια της ομαδας.Αφου αλλη "χειρωνακτικη εργασια" και "εμπρακτη" καυση λαστιχων και θραυση υαλοπινακων δεν μπορουσα να προκαλεσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το ξερω Γιαννη. Γι'αυτο και επιμενω. Μακαρι να ειχαμε να διαλεξουμε αναμεσα σε πεντε. Ειναι ο μονος που ΜΠΟΡΕΙ.Και ειναι ο μονος που ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Μονεγασκο,

    Ευχαριστώ για τα καλα σου σχολια, διακρινω ομως εναν αδικαιολογητο εκνευρισμο. Τι εινα αυτο που σε πειραξε?
    Μπορειτε ολοι εσεις σε αυτο το μπλογκ να κανετε ομαδικη ψυχοθεραπεια, ο Αβραμιδης ξερει απαυτα.
    Και ρε Μονεγασκο τι ονομα ειναι αυτο?



    Τσουπε,δεν πρεπει να σαι τοσο μαλακας οσο δειχνεις,απεναντιας πρεπει να σαι μοναδα μετρησης μαλακιας...Το πιασες η να το κανω τσουπακια....!!! Χρηστο,εν μερει συμφωνω μαζι σου.Δεν παυει ομως να ειναι ο μοναδικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 44%; Εχετε ακουσει την φραση "...τον τυλιξαν σε μια κολα χαρτι"; Ε,αυτο συμβαινει και εδω. Τον τυλιγουν στην λαδοκολα σαν γαρδουμπα...και υπαρχει και κοσμος που πανηγυριζει γι'αυτο; Τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Παιδιά, ο sugar και ο κάθε sugar, έχει περισσότερο ανάγκη την ΑΕΚ απ'οτι η ΑΕΚ αυτόν.
    Ο Socrates γιατί είναι στο γαυρείο?
    Από αγάπη υπερβολική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς Χρηστο,

    Σωστος! Τωρα σε παραδεχομαι.
    Κανενας αλλος που θελει να μου γραψει τι εχει εμπρακτα κανει για την ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Την τρως την γαρδουμπα Χρηστο?

    Κερασμενες ολες οι γαρδουμπες στα παιδια του μπλογκ απο τον μεγαλο Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τσούπο έλα
    όλοι μαζί παλαμάκια να δείξουμε 'εμπρακτα παλιο-χαλβά την αγάπη μας.
    Ρε σέλινο τα ονόματα σας τα δυσίλαβα που τα βρίσκετε;
    Σε οδήγο εκπαίδευσης για σκυλάκια;
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΙΈΜΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΉΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΤΡΥΦΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙς ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΩΛΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΕΙΖΕΙΣ.
    ΥΣ: πληθηκες πριν διώξεις τον Ντέμη ή μύριζες όπως συνιθως απλησιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τσουπε,δεν εκνευριστηκα,ηρεμοτατος ειμαι...αλλα ρε αδερφακι μου μεγαλο παιδι εισαι,κοφτη να παει στο διαολο...ΑΝΝΑ,ο Κοκκαλης φτανει στο τελος,γιαυτο μπαζει καινουργιο αιμα.Αμα αναλαβουν οι καινουργιοι,εκει να δεις αιμα που θα χυθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τσούπο, φτιάξε ένα ερωτηματολόγιο για δυνατούς λύτες και όποιος απαντά σωστα να κερδίζει μία μετοχή της ερασιτεχνικης.
    Δίκαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πειτε ρε παιδια τι εχετε κανει. Αναφερθειτε.Δωστε λογαριασμο τι κανει ο καθενας για την ιδεα(ποια;) της ΑΕΚ.
    Αλλωστε η "εμπρακτη" αποδειξη της "αγαπης"σας δεν ειναι καθηκον και υποχρεωση. Ειναι κομπασμος,καυχημα και κοκορομαχια εντυπωσεων. Και την ομαδα ποιος την χεζει. Ταχα αξια να παρουμε απο δ'αυτην-αφου τιποτα αλλο αξιο λογου δεν κανουμε περα απο αυτην Και δεν πανε στο διαολο και οι ιδεες του Ιωνα ,του Ιερεμιαδη και του Σπανουδη. Δειξτε την ΑΕΚοφροσυνη σας και κατουριστε στα κοκκαλα των ιδρυτων. Δε βαριεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. καλά ρε τσούπο
    πιστεύετε ότι θα τα σκάμε για την ΑΕΚ με ΔΧ;
    Σαν το μπάκετ θα την κάνετε καιμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιάννη, γιατί μπήκε και γιατί έμεινε τόσον καιρό..
    Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Άννα: Φιλενάδα, πάλι αστοχείς. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον SUGAR. Ο σοφός είναι εκεί για να κερδίσει αλλά να μην εξαφανίσει το παράρτημα της αλογοτροφής. Τα 2/3 είναι καλύτερα του 1/3. Αλλάζει η διοίκηση; Σε προμοτάρει. Σαν τον Καραμανλή που θα εξαφάνιζε τους νταβατζήδες. ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ. Φυσικά ο Τσούπο είναι στον ύπνο του δικαίου, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΙΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. PEANUTS ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Εγω δεν αντεχω στον πειρασμο και θα πω και μια ολων μας-οχι και τοσο "εμπρακτη": κραταμε εδω περα τοση ωρα καποιον "τσουπο", πληκτρολογοντας ,αρα αδρανη-το πολυ πολυ να καπνιζει κανενα "μπαφο"- και ετσι κερδιζει πολυτιμο χρονο ο κοσμος εξω,αφου εχουν γλυτωσει μερικα αυτοκινητα και μερικες τζαμαριες απο ΑΕΚοκαταρευση και φουκαραδες να τραβανε τα μαλια τους και να φτυνουν τον δικεφαλο εξαιτιας του.Χωρια τους λερωμενους τοιχους που γλυτωσαμε-προς το παρον. Κατι ειναι και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Χαραλαμπο,

    Αντε ρε Χαραλαμπε, τωρα μου εφυγε καθε απορια, εισαι τελικα οριτζιναλ τυπος, για αυτο ρε φιλαρακι, συγνώμη που ειπα να μην ερθεις στο κεντρο που τραγουδαω, εισαι και συ ευπροσδεκτος.
    Παντως ρε φιλε, κατι τυποι σαν καισενα κανουν καριερα στην Original.
    Ηρεμησε, παρε βαθεια εισπνοη και φωναξε οσο ποιο δυνατα μπορεις ειμαι μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τα Χατζηχρηστάκια κάθε τόσο δίνουν το παρόν στο blog αλλάζοντας ονόματα και βάζοντας μας ,βάση της δικής τους λογικής επιπέδου αυστραλοπίθηκου,να μετράμε πόσα παπακια στέλνουμε ,πόσο γυμνοί πάμε γηπεδο, πόσα καθίσματα θα σπάσουμε ,πόσο μεγάλη την έχουμε και τι χρώμα βρακί φοράμε.
    Και μετά και καλά ειρωνία του κώλου.
    ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΎΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς Αννα,

    Προκαταβολικα λεω ναι και αυξανω σε δυο μετοχες.
    Θελεις να κανεις την αρχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Steven, δεν έχει ανάγκη τον κόσμο της ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ρε παπαρα Χαραλαμπε,

    Ποιους αγνοεις ρε κοπανε, εσυ εισαι ο μοναδικος που μου εχει δωσει τοσες απαντησεις!!!!!!!!!!!!!!!
    Και να με θυμασαι, παλι θα τα σκας για να δεις την ΑΕΚ αρωστημενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τσούπο ένα τελευταίο διότι έχω φορέσει τις παντοφλες μου και τις πιτζαμούλες μου.
    ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ.
    καληνύχτα Τσιμπούλη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αννα,ο SUGAR δεν εχει καμια αναγκη την ΑΕΚ,η ΑΕΚ εχει μεγαλη αναγκη τον SUGAR.Στηβεν,ανοιξες "λογαριασμο" με τον Καζαμια?Αστον πρωτα να σταθεροποιηθει σε μια αποψη και μετα...Ισως απο Δευτερα αλλαξει παλι!!! Αννα,δικιο εχεις αλλα ηταν πολλα τα χρονια του πρωτοδικειου.... ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,δεν παμε την καινουργια αναρτηση,να μην ψαχνομαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κουβαρντάς είσαι.....με ξένα κόλυβα κάνεις κηδεία.Περιμένω ανάρτηση ερωτηματολογίου στο στο site σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αννα, πες μας κανενα ποιημα να χαλαρωσουμε.Να μην ειναι του "φοιβου" ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Άννα: Φυσικά. Αλλά όχι πια για απ' ευθείας έσοδα. Σαν το τιράζ των περιοδικών. Μην γελιέσαι, για πολιτική εκμετάλλευση είναι όλα. Φυσικά μέχρι τον ισχυρό παράγοντα, το παραμύθι του κόσμου παίζει. Μετά της πλάκας. Δηλαδή σαν την original που πάει εκτός έδρας και η ΑΕΚ δεν φοβάται. Να με ξύσεις κι αριστερά; Ο κόσμος είναι για να αυταπαταται. Πάντα έτσι ήταν ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. Mε το κλάμα του προγραμματισμένου χαμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καληνυχτα και σε σενα Χαραλαμπε.
    Παω και γω για υπνο να ονειρευτω την ομαδα μας υπο την νεα δοιηκηση ΔΧ να παιζει champions league, τα εισιτηρια να ειναι εξαντλημενα και να ερχεσαι εσυ ο κακομοιρης και να με παρακαλας για ενα εισιτηριο. Εγω θα σου δωσω φιλε γιατι ετσι ειμαστε ολοι εμεις του ΔΧ καλοι ακομπλεξαριστοι ανθρωποι.
    Φιλε τα φιλοδωρηματα στο μαγαζι στην Καισαριανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Λόγω χώρου δε δύναμαι να επεκταθώ. Αυτά θα τα πούμε απο κοντά στο επόμενο ουζάκι. Γιάννη, ελπίζω να έρθεις κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αννα,το επομενο θαναι στην εδρα μου.Το ουζο θελει θαλασσα να ανοιγει το ματι στον οριζοντα...Και εμαθα για σας,ναρθειτε ολοι οσοι μαζευτηκατε.Τσουπο ελα κι εσυ...,και αναλογα με το τι μερα ειναι να ερθει κι ο Καζαμιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Προς Μονεγάσκο: Δεν ξέρω κανέναν Καζαμία προσωπικά , ζήτησα να τον βρω αντρίκια και δημόσια και δεν απάντησε. Δικαίωμα του φυσικά. Και το timing μαζί μου το έχασε. Λογαριασμούς δεν ανοίγω με κανέναν, είμαι Ronin. Είμαι άνθρωπος που σαν άτομο ακυρώνω την κοινωνία. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Στο Λουτρακι εισαι απ'οτι ξερω Γιαννη,σωστα; Μια χαρα το βρισκω. Δεν ξερω μονο ποσο εφικτο ειναι αυτο και ποσοι μπορουν.
    Ο Καζαμιας θα βρει μερα.Θα κοιταξει την συναστρια,θα συμβουλευτει την γυαλινη σφαιρα,θα ξετυλιξει τους παμπαλαιους χαρες του,θα βρασει στο καζανι ποδια νυχτεριδας,ματια ταυρου,ουρες απο σαυρες και πουπουλα απο κουκουβαγιες,θα πιει το ροφημα και θα μας απαντησει εν ευθετω χρονω.
    Ελπιζουμε να ζουμε ως τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Προς Άννα: Το επόμενο ουζάκι θα είναι παραθαλάσσια. Μια ώρα απο εδώ. Στον Γιάννη. Αν δεν γουστάρεις να οδηγήσεις έρχομαι και σε παίρνω εγώ ή καποιο άλλο απο τα παιδιά. ( Παιδιά κι εμεις;) Κατάλαβες. Βέβαια ο Μονεγάσκος θα έχει τα σωστά και ΔΗΜΗΤΡΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΗ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς Χρήστο: Θα σε πάρω εγώ. Και προτείνω και το οικογενειακώς. Με ή χωρίς παιδιά. Αν και τα δικά μου μεγάλωσαν και γουστάρουν . Ο μεγάλος είναι 1,90, ενάμισης Χατζηχρήστος, σημερινός μιλάω. 3 παλιοί. Θα έρθει κι ο Χολίδης άρα θα είναι κι ο Τόλης για το θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μια χαρα! Παίζουμε και εκτός έδρας.
    Όλοι οι καλοί χωράνε.
    Και ο Μπίκο με τα μηχανάκια του και ο Τσούπο με τις μετοχές.
    Steven, χαλάρωσε. Μην ασχολείσαι και χαλάς την υγεία σου και την ηρεμία σου με τον κάθε τυχάρπαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Steven, όχι απλώς παιδιά, αλλά μια χαρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Kαλό μας ξημέρωμα, αγόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Άννα: Το Λουτράκι είναι δίπλα μας. Όσο με απειλούν τόσο γουστάρω. Να δες τι γίνεται στο e-mail. Για να μην εκτεθούν μάλλον στο blog. Τα γουστάρω τα μαλακισμένα ή τον αρχιμαλάκα με το πανώ για τα παιδιά του προπονητή που βέβαια έχει το ίδιο πρόβλημα. ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ; ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΣΚΩΛ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΛΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν το ειπα για μενα.Ενα ριμαδοαυτοκινητο το εχω. Αναφερομαι σε οσους δεν μπορουν Θα τους βολεψουμε ομως. Καλη καρδια να υπαρχει. Και οποιος αλλος βεβαια θελει, καλοδεχουμενος. Με οικογενειες ασφαλως.
    Υ.Γ. Παντρεμενος δεν ειμαι.Παιδια δεν ξερω αν εχω! Προς το παρον ακολουθω τον κανονα του Jim Morisson : "...προτιμω μια γιορτη με φιλους,απο μια γιγαντια οικογενεια "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. καλο βραδυ σε ολους οσους ειναι ακομα ξυπνιοι. Και σε εσενα Steven.
    Y.Γ. Θα χαρω να γνωρισω τους ανθρωπους σου.
    Οπως και ολων των παιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Steven, μέσα είμαι και το ξέρεις.
    Εχεις οικογένεια και πρέπει να είσαι προσεκτικός...όσο αντέχεις!
    Για αποτελέσματα...κάτσε να περάσουμε από Τρίπολη πρώτα και μέχρι το τηγάνι μπορεί να έχει έρθει η Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Προς Χρήστο: Ρε φίλε , θα γνωρίσεις δυο παλαβούς Αεκτζήδες. Χουλιγκάνια που δεν έχουν δει τίποτα. Και κλαίνε. Ο ΔΧ με την αγαμία προσέφερε τεράστιο έργο. Και θα φάω και ξύλομ απο εκείνον τον μαλάκα με το κομμένο όνομα. Απο τον στόλο μιλάω. Και χέστηκα πάνω μου και τον περιμένουν και τα παιδιά. Παιδιά μωρέ να προστατεύσουν το μπασμπά. Που θέλει δέκα πέταλα για την πλάκα του. Γηπέδου όχι αλόγου.
    Θα χαρώ να σε γνωρίσουν και θα το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Προς Άννα: Σήμερα συνέχεια είσαι για κίτρινη κάρτα. Τι να προσέχω μωρέ; Πάμε εκδρομή και να γίνει πλάκα. Και το βράδυ , αν έχουμε πιει πολύ, θα μείνουμε εκεί. Με την οικογένεια πρότεινα. Η γυναίκα μου είναι της παρέας και με πάει. Μαζί θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Προς Μονεγασκο,

    Φιλε Μονεγασκο, ευχαριστω για την προσκληση και σου υποσχομαι οτι θαρθω αν και εφοσον μου το επιτρεψει η παρεα, ιδιως ο Χαραλαμπος. Θα φερω και εγω την γυναικα και το παιδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή