Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΖΑΜΙΑΣ

            Τα σχόλια δεν τα διαβάζουν πολλοί. Κι είναι λογικό. Τα παροράματα δεν κάνουν τη μόρφωση, απλά την αποκατάσταση. Πρέπει λοιπόν να βάλουμε κάποια πράματα σε τάξη. Όπως τα είπαμε με κάποιον επώνυμο φίλαθλο του Πανιώνιου που μας έμαθε ιστορία κι έκοψε και τον Φίλαθλο λόγω εμού. Φυσικά όλοι τα ξύσαμε.
           Ο κύριος λοιπόν, που γράφει σαν Καζαμίας, ξαναχτύπησε χθες το βράδυ. Ενώ είχε δηλώσει οτι " ελπίζω να μην ξαναχρειασθεί να επανέλθω". Κι είχε κι ένα απειλητικό ύφος στην δήλωση του αυτή. Δηλαδή και "ξανά", και "χρειασθεί" και "επι" και να "έλθει". Τέσσερα σε ένα και ξεπέρασε και τα προϊόντα της πυτιρίδας. Φυσικά δεν κατάλαβα γιατί επανήλθε, διότι δεν το εξήγησε.
           Στην επάνοδο αυτή λοιπόν, είπε για μένα οτι γράφω κατά το "δοκούν" και κατά το "προσδωκόμενον".  Ρωτάω λοιπόν ευθέως. Όταν γράφει κάποιος, δεν γράφει κατά το θεωρείν; Ως τι γράφει; Ως εξυπηρετώντας συμφέροντα άλλων; Αστοχία φίλε. Σκέφτεσαι σαν τους υπαλλήλους σου που γράφουν στο διαδίκτυο. 
         Αλλά πάμε για το δεύτερον. Σου αρέσουν τα "νι" τελικά. Προσδωκόμενον; Με ξέρεις; Τι δουλειάν κάνω, ποιά είναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥΝ  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, και ποιές οι γνωριμίες μου; Φιλαράκο ξεκίνα απο τον Τάκη, κάνε στροφή στον Κούλη, γύρνα στον Φράγκο του Πώλη, τριγύρνα στους Defenders, τράβα στον Πατρίκ της λίγκας, και μετά να σε καλωσορίσω στον Sugar παρέα με το Λάτση. Και μετά ρώτα και τον Μάλλιαρη. Ναι του συνδικαλισμού. Και τα unfair του κουτσουμπολιού στα γυρίζω παρέα με τα τζάκια. Και μάθε για τα πετρέλαια μερικές λεπτομέρειες. Ποιός σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε πού. Και κατάλαβε οτι ο ευπατρίδης κι ο Καρτραϊτ είναι πιο σημαντικοί απο τον πρόεδρο. Εκτός αν ο ΔΟΛ αύριο χαθεί που πέθανε η πριμαντόνα. Και γουστάρω τον Μίμη όταν είναι Μίμης. Και γουστάρω τον οποιονδήποτε που είναι αυθεντικός. Κι ας είναι και κάργα μαλάκας. Δεν προσβάλω κανέναν. Προσβάλω τον μαλάκα, που το παίζει κάτι,ενω δεν είναι. Λες να πάω στο χωριό και να ζητήσω σούσι;
                    Τι να προσδοκώ λοιπόν; Θέση; Για ποιό λόγο; Για λεφτά, ή για αναγνωρισιμότητα; Δεν με ξέρουν αυτοί,που πρέπει να με ξέρουν; Είναι ανάγκη να με ξέρει και ο ΔΧ; Ή κάποιος που του στέλνεις εξουσιοδότηση για να μην φας ξύλο; Την έστειλες αγορίμνα μου. Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής διότι πιστεύω οτι το γαμήσι στην φυλακή είναι η καλύτερη τιμωρία. Είδες τι δημοκρατικός είμαι;
            Και δεν γουστάρω τα σχόλια σου. Σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί σου, διότι σου είπα τρεις φορές να επικοινωνήσεις μαζί μου και με απαξίωσες. Με θεώρησες λαμόγιο κι οτι προσδοκώ κάτι. Δεν με ξέρεις και δεν κρατάω τίποτα  διότι ανήκεις στο παρελθόν, ενώ εγώ τρέχω αλλού και δεν θα κάτσω να "θαυμάζω το έργο του ΔΧ", επειδή εκεί πήγατε, συγνώμη, πήγε το έργο. Και γουστάρεις Κοζώνη για να τα πάρεις πίσω λόγω οσφυοκαμξίας. Σέβομαι τον ανίκανο και σαφέστατα τίμιο, τον λυπάμαι ναι, τον ευχαριστώ για την θυσία, αλλά δεν τον κάνω πρότυπο για τα παιδιά μου.
           Το αθλητικό κέντρο που αναφέρεις δεν με απασχολεί. Στάθηδες, Τζίνηδες και Κομνηνοί παρέα με συνδρομητικά κανάλια, δεν με απασχολούν. Μην πλακώσω τι είναι ο καθένας απο αυτούς. Μιλάω με τον σωστό και τον Γαντζούλα. You know about that? Και τα 35 της Αγιάς Σοφιάς. Εσείς τι προτείνετε; ΟΔΔΥ, 650 ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ ΜΙΣΘΩΜΑ ΚΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΛΑΝΕΣ ΚΙ 118000 ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ;  ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΜΙΑ.
           ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΔΩ. ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ  SUGAR ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ. ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ. ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
          ΥΓ. ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG , Η ΧΑΘΕΙΤΕ. Ή ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ. ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΤΕ Η ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ


           

14 σχόλια:

  1. ...Με..ωραν καλην,επρεπε να το κλεισεις Στηβεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Μονεγάσκο: Δεν μας φτάνουν όλα, θα μας ζητήσουν καιν τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο εξηγουσα προηγουμενως,και ο Χρηστος το πηρε αλλιως...Γιατι αμα εχεις ΠΡΟΕΔΡΟ,δεν εχεις κανεναν αλλο τυχασπαρτο στα ποδια σου.Τα ρεστα θα τα ζητησουν ετσι κι αλλιως,εδω τα ζηταει ο Παππας,δεν θα τα ζητησει ο Καζαμιας,που ενσυντομευσεν την μακριαν με την οικονομικην?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα σε ολους.
    Απεργαζονται πλανα μαγαλειωδη-λεει- οι αμετοχοι.
    Ο σοφος Κιντης προτεινει επιστροφη στη Ριζουπολη.Δεν συμφερει.Εχετε δει ποσο κοντα ειναι τα "επισημα" του γηπεδου με τις υπολοιπες κερκιδες;Κιντη μαλλον εισαι βαλτος,εκτος απο βλακας.
    Ο Παππα-σουζας,τρεχει εδω και κει-λεμε τωρα-για προεδρο,για γλυψιμο στους συνδεσμους,θα παρουσιασει "σφυχτο" μπατζετ,-οπως λεμε "σφυχτοι πατοι",θα κρατισουν τους υπαρχοντες παικτες-και τι αλλο μπορουν να πουν-,θα κανουν μαλιστα-λεει- και δυο ακομα μεταγραφες.(εν αγνοια του προπονητη.(μαλλον με τα πολλα εμαθαν και μπαλα,οπως ο κοντος εμαθε μανατζμεντ στην πλατη της ΑΕΚ):"Δεν θα τις λεγαμε βομβες...ουτε καν βαρελοτα.Μαλλον δανικες στρακαστρουκες απ'το μπακαλικο της γωνιας..."
    Αμφιβαλουν και για τον Μπαγεβιτς,ο οποιος -λενε- "τι μιλαει αφου η ομαδα ειναι εκτος στοχων". Βρε ζοντοβολα,μετα τον προεδρο-υπαλληλο που σας ειπε κοτες και ανυπαρκτους,δειλους και αμοιρους,τωρα και ο προπονητης-υπαλληλος σας ξεφωνιζει πια -με ολη του την ανεση πλεον(και αυτο θα πρεπει να σκεφτεστε και να σας "ανησυχει").
    Κυπριακα γαιδουρια βαρεας ελασεως. Πειτε οτι περιμενετε το μοιραιο. Και οτι ο Γεναρης εχει εσοδα λογης-λογης και προσπαθειτε να συρθειτε μεχρις εκει πως και πως.
    Πως να κρυφτουν η ανικανοτητα και η αδιαφορια;
    Ο καθαρα "ελληνικος" ελεγχος που μαγειρευετε τωρα,δεν θα σας γλυτωσει.
    Που ειδατε τον Συλλογο σαν παρκο αναψυχης.Σαν το μικρο σπιτι στο λιβαδι, βρε μοσχαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους ,και σε αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη μας.
    Ποιοί είναι αυτοί;
    Αυτοί που δεν είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν όλα τα σχόλια μας-αν και έπρεπε-ωστε να αντιληφτούν τι λέει η κοινή γνώμη γι αυτούς.
    Αυτοί που τρέχουν δεξιά και αριστερά και γλύφουν κώλους αντί να βγούνε αυτοί μπροστά, όπως οφείλουν να πράξουν.
    Να βγούνε και να διορθώσουν τα λάθη που ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    Το αν εμπιστευτήκατε λάθος ανθρώπους ποσός μας ενδιαφέρει.
    ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
    Μην παίζετε άλλο με την υπομονή μας.
    Και κυρίως μην προσπαθείτε να εφαρμόσετε στην ΑΕΚ τις γνωστές-σε όλους πια- μεθόδους του πάμε να κάνουμε μια τελευταία αρπακτή να μειώσουμε την χασούρα!
    Τα σφικτά μπάτζετ και τα ξεπουλήματα παικτών , η πιθανή επιστροφή στο γηπεδάκι μικραίνουν την ομάδα.
    Αυτά να τα κάνετε στις δικές εταιρείες όχι στην ΑΕΚ διότι ναι μεν μετοχικά σας ανήκει δεν έχετε καταλάβει το πιο σημαντικό:
    Η ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

    Στο Blog αυτό μπορεί ο καθένας μας να πει ελεύθερα την γνώμη του και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει.
    ΚΑΠΟΙΟΙ όμως προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια με αναρτήσεις και να μας πείσουν ότι και καλά τα 5 τελευταία χρόνια δεν έγινε και κάτι κακό.
    Δεν χαθήκανε 150 μυριάκια.Σιγά τώρα!
    ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Σεβαστή η άποψη σας αλλά να ξέρετε ότι οι ΗΛΙΘΙΟΙ δεν είμαστε εμείς αλλά ΕΣΕΙΣ. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

    ΥΓ: Φίλαθλο διαβάσατε σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλιο:
    Η αλλαγή του χόρτου στο στάδιο θα κοστίσει 80.000 .
    Οι ΜΕΤΟΧΟΙ της ομάδας μας ανέχονται να ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ για 40.000- που είναι το μισό που μας αντιστοιχεί- ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΒΆΖΕΛΟΣ.
    Μιλάμε για χρήματα που ο καθένας τους θα ξοδέψει, και παραπάνω, τώρα τις γιορτές.
    Θέλουν να ξεπουλήσουν , αλλά τόσο φτηνά ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ανέκδοτο της ημέρας:
    Αυτοί που έχουν στα χέρια τους τους ισολογισμούς της ομάδας μας,κάνουν λογιστικό έλεγχο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά, έτσι που το πάνε οι της διοίκησης ο Ντέμης θα δικαιωθεί. Απ'ότι φαίνεται αυτός κράταγε τα πράγματα υπό έλεγχο.Τούτοι εδώ έχουν βαρέσει διάλυση. Το μόνο που γνωρίζουν είναι ο ...αυτοέλεγχος. Όχι του εαυτού τους.

    Καλημέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι φρέσκο:
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6714514

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαραλαμπε,επιτηδες δεν εφτιαχναν το τερεν στο ΟΑΚΑ,για να τα ριξουν στον προπονητη για τα χαλια της ομαδας.Ελα ομως που δεν τους βγηκε...η ομαδα μας παιζει το ιδιο χαλια και σε αλλα γηπεδα. Αρα..
    Αν ηταν να φυτευθει καλαματιανο χορτο αντι για γρασιδι,ειμαι σιγουρος οτι θα επερναν πανω τους το 100% του κοστους ανακατασκευης.
    Το μισο με γηπεδο μαριχουανα και το αλλο μισο με βλητα για να τους κανουν παρεα.
    Τι θελατε βρε προσφυγες και τον φτιαξατε τον ατιμο το συλλογο;Δεν καθοσασταν εκει στην Πολη να κανετε τα γιουσουφακια. Θα ειχαν και τουτοι το κεφαλι τους ησυχο. Μπορει να την ειχαν πεσει σε κανενα αλλο αθλημα η τομεα και να ειχαν εκει ρημαξει τα παντα.
    Ικανους τους εχω,να ζητησουν τα σπασμενα απ'τηον κοσμο της ομαδας και να απαιτησουν με ανοιγμα λογαριασμου σε τραπεζα να συγκεντρωθει το ποσο που δαπανησαν τα 5 αυτα χρονια. Εμεις κυριοι βεβαια,θα το υποστηριξουμε το δικαιο αιτημα.Με τις απαραιτητες μαθηματικες πραξεις.! 150 - 30 = 120 εκ. γιουρο. Τοσα μας χρωστατε επιχειρηματιες του γλυκου νερου και της λιμνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κουλης απλωνει στο τραπεζι-με επιστολη του-αντικαθηστωντας τον κοντο-νουμερα. Νουμερα.Και θυμιζει τον Μητσοτακη μα το παροιμιωδες: 0 + 0 = 2.5 %. Γιαυτο δεν θα φτιαξουμε,ουτε κρατος ουτε ποδοσφαιρο.
    Στα τοσα που ειπε,εχασε μια λεπτομερια να μας πει.Αν υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ που να εβαλε λεφτα σε ομαδα και τα χρηματα του να γυρισαν πισω περισσοτερα ΑΠ'ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ουδεις.Απο αλλου κονομανε.Οι ομαδες ειναι το "τυρακι". Τι νομιζαν λοιπον ετουτα τα ζουλαπια; Οτι βρηκαν την κοτα που κανει χρυσα αυγα;
    Απλα,οφειλαν να εχουν οργανωμενο διαχειριστικο ελεγκτικο μηχανισμο,συνεχως σε επαγρυπνηση.
    Τα μεγαλα οντως εσοδα και η συσπειρωση,μαρτυρουσαν καλυτερες μερες,μονο ομως με την αναλογη γνωση στην διοικηση και το "επιχειρειν" και την συνεχη εποπτεια εσοδων-εξοδων.Για μια Ελληνικη ομαδα,με αυτο το κοινο και τα μεγεθη,ειναι πολυ μεγαλα νουμερα αυτα,σε αναλογια με το χρονικο διαστημα των 4 περιπου χρονων.Αυτα δεν ειναι νουμερα ουτε καν "Γερμανικα" και "Γαλλικα" Ειναι "Αγγλικα" και "Ισπανικα" δηλαδη!( πειτε 300 εκ. για ολη την εμποροπανηγυρη των 4 χρονων για να ειστε μεσα).
    150 λοιπον. συν 30 που εβαλαν,συν αλλα 20 περιπου τα δανεια που πηραν μετα 2004 μας κανουν κοντα στα 200 εκ. γουρο σε λιγοτερο απο 5 χρονια. Και ειναι ακομα "μεσα" η εταιρεια 35(καποια απο αυτα ειναι διακανονοσμενα,αλλα το αποτελεσμα ειναι ουτως η αλλως εντυπωσιακα αρνητικο). Και Κυριος οιδε ποσα αλλα θα βγουν στη φορα.(δεν μιλαω για τον ελεγχο-φιασκο που κανουν τωρα).Γιατι αν ηταν μονο αυτα τα 35 που φαινονται,τοτε θα ετρεχαν οι ιδιοι στον καθε Κοζωνη να του παραδωσουν τα κλειδια και να ησυχασουν.Αρα,καποιο λακο-μεγαλο- εχει η λιμνη. Εχετε ακουστα νομιζω για τον λακο με τα κωλ@@@τυλα. Ε,περι αυτο προκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρήστο ο συμπαθής κατα τ'άλλα Κούλης προσπαθεί ο καϊμενάκος να μας πεί έξω-έξω οτι ρε παιδιά ,εντάξει μπορεί και να λείπουν από το ταμείο καμιά 30 μύρια ακόμη.
    Τα μπέρδεψε λιγάκι με τις Ιταλικές λιρέτες και δεν του φαίνονται πολλά!
    Με 40.000 αγοράζεις μια ψήφο στην S.L;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρήστο βρήκαν φωτο στα επίσημα και τίτλους στις εφημερίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο και Χαράλαμπο: Καλό παιδί ο Κούλης να το ξέρετε. ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΡΕΤΕ. ΟΒΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή