Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο ΓΥΑΛΟΣ

           Ρε να ψάχνουν κάποιοι το σχήμα του. Ή αν είναι ορθός. Εντάξει κάποιοι άλλοι διερωτώνται αν στραβά αρμενίζουμε, αλλά κι αυτοί αφού την πετάξουν την ατάκα, βολεύονται οτι το είπαν. Είναι οι ψαγμένοι στο πυθάρι του Διογένη. Όλα τα ήξερε ο φιλόσοφος αλλά τελικά με δέκα πίπες από την Λαίδα, παρέμεινε στην γραφικότητα του. Τώρα από πού τα πήρε η πουτάνα για να το παίξει ερωτευμένη με τον ρακένδυτο - ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥΚΡΥΒΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ - σιγά να μην το ψάξω εγώ σήμερα. Είμαι με τον ήλιο, τον παντοτινό αυτοκράτορα. Θα ασχοληθώ με κάποιον ναρκομανή του περιθώρειου που ζήταγε λύτρωση μέσω σφαγής; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥΣ.
           Κι οπότε γίνεται μακελειό στην ΑΕΚ. Μακελειό έργων δηλαδή. Τα οποία τα είπαμε προχθές. 20 χιλιάδες διαρκείας θέλει ο τίγρης κι άρα με μέση τιμή τα 100 ευρώ, βγήκαν όλα τα έξοδα για την ομάδα που χτίζεται. ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΗ. Γιατί;
           ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, πάντα με 100 ευρώ διαρκείας, ΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ποιός να διαπραγματευτεί; Ο Γαλακτόπουλος; Με τι προσόντα; Εκεί που ντοπαριζόταν για να σφίξει ελληνορωμαϊκά τον αντίπαλο, τώρα που τον βάλανε χαριστικά στην αργομισθία έμαθε και οικονομικές διαπραγματεύσεις; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΓΧΑΖΕΙΣ. Όχι με τον Πέτρο, που καλός είναι να σου οργανώσει κανά χτύπημα τη νύχτα, αλλά με τον τίγρη, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΟΜΕΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ.
           Το 1,5 μύριο ενοίκιο γίνεται 300 χιλιάρικα, εξακολουθώντας να βολεύεις τα λαμόγια της δημοσιογραφίας, εξακολουθώντας να εξυπηρετείς το κοινό, εξακολουθώντας να έχεις όλους τους αντίπαλους να δηλώνουν το ΟΑΚΑ σαν δεύτερη έδρα, και χίλια δυό άλλα, όπως σπόνσορες και τηλεοπτικές πλατφόρμες. Κι όλοι ξέρετε οτι το ΟΑΚΑ το μισώ. Αλλά εδώ μιλάμε οτι θέλουμε χρήματα πλέον. Χρήματα, που κανείς Μελισσανίδης δεν πρόκειται να βάλει. Επομένως είναι ηλίου φαεινότερον, οτι το ερασιτεχνικό σωματείο δεν θάπρεπε να κάνει περιττά έξοδα. Φυσικά αν εξυπηρετείται το οτι ποτέ δεν θα χτιστεί γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, κι άρα ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει το Ελληνικό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Θεμιτό; Όσο ήταν και ο υποβιβασμός χωρίς ειδοποίηση του κόσμου.            
            Μα πήγαν τοπογράφοι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μα ο τίγρης πήγε στο Τορίνο. Ναι έγινε της πουτάνας. Από εκεί που ο άνθρωπος δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί αφού έκανε business ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ, τώρα έχει άπλετο χρόνο για την ΑΕΚ και πλέον ο ΟΠΑΠ κάνει business μόνος του. Είναι από τα ελληνικά παράδοξα μάλλον. Να κυνηγάω να πάρω μια αντιπροσωπεία έχοντας καταθέσει τις προτάσεις μου και μόλις την πάρω, να την αφήσω να δουλέψει μόνη της. ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
          Που φυσικά δεν πήγε κανείς πουθενά. Ή μάλλον sorry. Πήγαν δυό μαλάκες στην Φιλαδέλφεια και μέτρησαν τον χώρο της Μπριτάνια για κανά κλειστό για τα αθλήματα που παίζονται με τα χέρια. Στο δε Τορίνο έγινε άλλος χαμός. Να παρακαλούν οι Γιουβεντίνοι γονυπετείς, να μην αντιγραφεί το γήπεδο τους - ακόμα και σε μικρότερη κλίμακα - από τον tiger. Που μου ταιριάζει. ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΕΊΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ. ΚΙ ΕΦΤΕΙΑΞΑ ΕΝΑ ΠΑΛΑΤΑΚΙ 60 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΛΑΤΣΕΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
           Θα μου πεις οτι ο κόσμος γουστάρει το δούλεμα. Αμέ. Ακόμα και τον Σύριζα - πέσανε προχθές κάτι μπουκέτα στην συνέλευση - που θα διαφωνήσει με το 28500 και τις τόσες εμπορικές χρήσεις στην Φιλαδέλφεια, κι οπότε θα μουν κάποιοι τύποι που θα προσφύγουν στο συμβούλιο επικρατείας. Άλλο αστείο όνομα κι αυτό. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Ούτε επικράτεια δεν υπάρχει αφού το κράτος το διοικεί ο Ράιχενμπαχ, αλλά και συμβούλιο από δημόσιους υπάλληλους ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; Είναι άλλος ο ρόλος τους; Τι λέτε ωρέ; Στον πόλεμο στο μέτωπο ουρλιάζει κανείς οτι είναι μάγειρας σε ειδικότητα; Όταν έρχεται κάποιος να σε γαμήσει, προτάσσεις οτι είσαι Ι4;
          Οπότε με τοση καθυστέρηση που θα πάρει στο συμβούλιο να αποφασίσει, γιατί να μην γίνει ένα μικρό γηπεδάκι στην Φιλαδέλφεια για τα ρομαντικά τμήματα, ένα καταπληκτικό μουσείο και μερικές προκατασκευασμένες οικολογικές τραμπάλες; ΚΑΙ ΜΕ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ; Ήδη σήμερα η είδηση του ρεπορτάζ, ενθουσίασε όλα τα ΜΜΕ : " Ο Μελισσανίδης με προσωπικές διαπραγματεύσεις του, εξασφάλισε χιλιάδες καθίσματα για το Ελληνικό από το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. " Ρε ούτε τα καθίσματα. Κι αυτά βερεσέ που λένε.
        Κι αυτό το τουρλουμπούκι θα συνεχιστεί, μέχρι να βγει και το budget. Για το νέο γήπεδο μιλάω. Τόσα ο ένας, τόσα ο άλλος και λοιπά. Αυτά λοιπόν τα τόσα, θα πολλαπλασιαστούν αφού θα πρέπει να γίνουν καθυστερήσεις στις δίκες όταν θα καταλογιστούν τα χρέη στα φυσικά πρόσωπα. ΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.  Αλλά ο λαός θα είναι τρισευτιχισμένος. Δυό κούπες μάνι μάνι αλλά και members club στο Ελληνικό. Δέκα τούβλα ίσον 15 χιλιάρικα και 200 σφουγκοκωλάριοι με 300 ευρώ , ίσον 60 χιλιάρικα. ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ο ΧΩΡΟΣ. Στον οποίον θα προϊσταται η μέγιστη προσωπικότης, Στέφανος Μαματζής.
         Έχουμε άλλα; Όχι βρε. Πού να τα βρούμε; Πριν κρίνεις την πολυκατοικία, κρίνεις την στατική μελέτη. Τα θεμέλια που λέει κι ο Καραγιαννίδης. Αυτός επιμένει οτι κανείς στην Ελλάδα δεν ξέρει να χτίζει ομάδες ποδοσφαιρικές. Κάνει κριτική δηλαδή, ως ειδικός επιστήμονας χτισήματος ομάδων αφού στο παρελθόν έχει χτίσει πολλές. Φήμες μάλιστα λένε, οτι τον είχε φωνάξει η Ντόρντμουντ για συνομιλίες. Να μην ξεφεύγω όμως.
         Σήμερα είπαμε για το γήπεδο. Αύριο ελπίζω να μιλήσουμε για το ενωτικό ψηφοδέλτιο, μεθαύριο για το τεχνικό τημ και παραμεθαύριο για το ρόστερ που χτίζεται με προοπτικές την λίγδα. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, που από επιλογή του ΓΑΠ βρέθηκε στο τιμόνι της ΝΔ κι όχι στο ΠΑΣΟΚ αφού προτιμήθηκε ο Ανδρουλάκης, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ 30% ΑΝΕΡΓΙΑ, δεν θα είναι πεδίο ενδιαφέροντος αυτού του χώρου. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ, χωρίς να βάλουν φράγκο. ΔΗΛΑΔΗ, σαν κομμάτι των ΜΜΕ, θα ΧΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
         Φυσικά θα ασχοληθούμε και με το αρμένισμα μας. Ο γυαλός είναι δεδομένος. Αλλά πάντα θα υπάρχουν πελάτες που μπορούν να απολαύσουν τις εξωτικές σκοτεινές μεριές του κόλπου του Σκαραμαγκά ή τα απίστευτα, λαξευμένα από μάρμαρο, πέη στις παρυφές της πλατείας Κουμουνδούρου. Όπως θα πιστεύουν πολλοί οτι η Ελλάδα βγήκε από την κρίση λόγω Σαμαρά - ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ; - κι οτι το νέο έκτακτο χαράτσι στα ακίνητα δεν είναι ΝΕΟ μέτρο. ΧΑΙΡΕΣΘΕ.

8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟ:

    ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΣΜΙΚΑ, να το γράψει εδώ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, που έχει σχέση με τα κοινά, ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ, να το καταθέσει.
    ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ, είτε οργανωμένα είτε ανοργάνωτα, ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. Φυσικά δεν θα το κάνω εγώ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα το χαράτσι θα είναι μειωμένο κατά 50 έως 300 ευρώ. Ψέματα μας λένε; Οχι ρε...
    Το "νταχάου" ΟΑΚΑ ήταν ότι έπρεπε,ειδικά με τις συνθηκες που έχουν δημιουργηθεί.
    Αλλά ο -μέχρι χθες- πολυάσχολος "επιχειρηματίας",δεν το θέλει. Μάλλον για εγωιστικους λόγους.
    Ισως να θέλει να αποκοπεί από την βάση,την έδρα της "λίμνης" του 2004, που΄ηταν το ΟΑΚΑ, ώστε κανεις συνειρμός να μη γίνεται στα μυαλά-τα οπαδικά- των ΑΕΚτζίδων. Οτι "τραβάμε γραμμή" και "από δω και μπρος την ΑΕΚ θα την κάνω σαν τα μούτρα μου τα χαμογελαστά".

    (αυτόν τον φόβο τον έχω είναι αλήθεια. Μη τυχόν και ο "πολυάσχολος" επιχειρηματίας- ως χθες- σκεπάσει την ΑΕΚ.
    Η καλύτερα, μήπως επείδη θα εξασφαλήσει στέγη και τροφή στη "Ρωσσίδα", αυτή θα είναι μονίμως υποχρεωμένη και απολογούμενη στον νταβά.
    Δεν θα το ήθελα κάτι τέτοιο.

    Αν εχει φιλότιμο, -αυτο που έχει τέλος παντων- θα πρέπει να μην αποχαρακτηρίσει την ΑΕΚ.Οχι άλλο. Να μη τη πάρει δηλαδή από το ΝΤεμοτεχνειακό "κωσταλέξη" και την βάλει στο "Τιγροτεχνειακό κωσταλέξη".
    Ημαρτον ρε κερατάδες. Ενας που να σταθεί με σεβασμο και τιμή,κάτω απ΄τα φτερά,δεν υπάρχει; Ρε ούτε ένας;

    Οι λυόμενες κερκίδες του Εληνικού δίνου την αίσθηση της προσορινότητας και άρα της αναμονης των θυρανοίξιων του "Αγία Σοφία".
    Ακόμα και 2 χρόνια να περάσουν και να συνεχίσει να πηγαίνει ο τοπογράφος και να μετρά,ανάμεσα στα χόρτα, ο καιμός και η αναμονή για μπουλντόζες θα είναι ο ίδιος.

    Δεν πιστεύω βέβαια ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.
    Γιατι, για τον Μελισσανίδη -στα μάτια του κόσμου- ο χρόνος μετρά διαφορετικά. Δεν είναι ίδιος με τον χρόνο που "απολάμβαναν" οι Αδαμιδοδημητρελοκασνακιδηδες.
    Δεν έχει τέτοια πολυτέλεια. Λόγω brand name στα της ΑΕΚ.
    Βέβαια όλα θα γίνουν δίχως να βάλει μια απ΄την τσέπη του. (έτσι γίνονται τα λεφτά,μαλάκες).
    Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου,αφού ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Δεν έχω προβλημα να πληρώσω εαν έχω- σε αντίθεση με τους "μεγιστάνες" που όλοι είναι από το χωριό του "πάρε"- αλλά θα ήθελα να δω και υγεία. Να δώ προκοπή και αποτέλεσμα σε αυτό που πληρώνω. Να δω μια "αλφα" προοπτική. Να αξίζει το έργο που θα δούμε δηλαδή. Οχι μαλακίες. Από μαλακίες χορτάσαμε.

    Λάθη και εξ'ορμής μαλακίες,θα κάνει, έιναι βέβαιο.
    Αλλά σε γενικές γραμμές, ήταν μια ευτυχής συγκυρία αυτή.
    Που η ΑΕΚ,στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της, βρήκε το Μελισσανλιδη με ελευθερο χρόνο. Παρόλο που μας έλεγε ψεματάκια ο μπαγασάκος.
    Και ξέρεις τι δύσκολο πράγμα είναι να αποσπάσεις έστω και 5 λεπτα, από αυτους τους πολυάσχολους.
    Ευτυχώς Παναγία μου.
    Ευστυχώς που γκρεμίστικε το Ν. Γκούμας, αλλίως πως θα ξανάχτιζε "τίγρης";
    Ευτυχώς που πέσαμε και καθαρίσαμε από χρέη,αλλιως πως να μοιραζε και το χρόνο του κατα δω ο "δεν έχω χρόνο";.
    Και ευτυχώς που "έφυγε" ο Μπάγεβιτς το 96 και τυχαία καβαλάνε καβαλάνε τη λευκη σελίδα και οι δυο.
    φάντης-μπαστούνης. Kάστωρ και Πολυδεύκης.
    Ο "ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ" ΚΑΙ Ο "ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ".
    Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ "ΓΡΑΝΙΤΣΕΣ".
    ΩΡΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο μας βρήκε τώρα. Με τις "Ωρες" και τα "365".
    Πάνω που ηρεμήσαμε με τους Βιντιάδιδες και τις future-photo από το γήπεδο,
    τώρα έχουμε αυτη τη βιόλα με το γήπεδο της Γιουβέντους.
    "Χτίσαμε" το δικό μας και πήγαμε και στο εξωτερικό. Αυτα είναι! Αμα εισαι "ελληνάρας".
    (χάσαμε και εκεινη τη μακέτα του Ν.Γκούμας που είχαν φτιάξει τα παιδιά της οργάνωσης και την περιεφεραν.Σε κάθε ομιλία, έβαζαν την μακέτα πάνω σε αναλόγιο και έμοιαζε σαν σε μνημόσυνο που στο τέλος θα την κόψουμε και θα φάμε ο καθενας από λίγα σταροκόλυβα)

    Και συνέχεια, σε κάθε φύλλο,κάθε μέρα, και μια γιγαντοαφίσα του "τίγρη" δώρο,στο πρωτοσέλιδο. Αναρτησεις φουλ και ο άλλος ο 365. (τουλάχιστον υπάρχει και μια ενδυματολογική ποικιλία. Ξεφύγαμε από τις "αποκλειστικες" φωτο, των Κοζώνη- Βιντιάδη, που είχαν από ένα πουκάμισο ο καθένας.)
    Γιατί χρειάζεται η φωτό κάθε μέρα,αφού μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο; Μα για να ξέρουμε για ποιον μας λένε. Μη μπερδευτούμε και και νομίσουμε ότι μιλάνε για τον Τίγρη ποταμό, η κανένα Κινέζο αυτοκράτορα.
    Εχει και η γονυκλησία τα όρια της.
    Νισάφι, Δούλοι.

    Υ.Γ "Ενωτικό ψηφοδέλτιο". "Ενωση" ονομάζεται η μάζωξη δια της φοβίας έναντι πινακίου φακής υπό τους πόδας του αφεντκού;
    Δεν το ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Στήβεν μην είσαι εμπαθής. Στο κλειστό στα Φιλαδέλφεια θα παίζει και το φούτσαλ που παίζεται με τα πόδια. Μην φέρνεις την καταστροφή. :-P

    Λοιπόν, το σενάριο "Κλειστό στην ΝΦ και ποδόσφαιρο στο ... Ελληνικό" επειδής ναούμε η... Ναοδομία Νέας Φιλαδελφείας θα κλωτσεί, το βλέπω κι εγώ να παίζει πολύ δυνατά Στήβεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=W89RaSfjjdk

    τι λε ρε παιδι μου...

    αριστουργημα παντως - σαν αν μην περασε μια μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το γήπεδο που πήγε και είδε ο Τίγρης σαν μεγάλο μου φαίνεται για να χωρέσει στην Φιλαδέλφεια.
    Μάλλον για Ελληνικό μεριά μου μοιάζει η ιστορία.
    Ήδη οι ΄΄φίλοι της καρακάξας΄΄ στην Φιλαδέλφεια ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις για να μην ενοχληθούν τα πτηνά αν φτιαχτεί εκεί γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Πιστεύω οτι μπορεί να μεταφερθεί η Φιλαδέλφεια όμως στο γήπεδο της Γιουβέντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε Στιβεν. Εγραψε μια μαλακία ο κιντης και τηνν έκανες σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή