Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΑΚΑΡΟΣ

           Πάλι βλέπω σκυμμένα κεφάλια. " Η δίκη που ξεκίνησε επιτέλους, μπορεί να διακόπηκε αλλά πλέον ουδείς μπορεί να έχει αμφιβολία για την τελική καταδίκη του Ψωμιάδη ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ " Τα ΚΛΠ είναι δικά μου. Απλά βαριέμαι να αντιγράφω όσα φαιδρά είχαν γραφτεί από κανονικότατους άσχετους, που παριστάνουν ακόμα τους δημοσιογράφους. Κι ειλικρινά ψάχνω να βρω αν αυτοί οι άσχετοι, είναι κατά λάθος ή είναι επίτηδες. Μόνο εγώ ξέρω δηλαδή στα blogs οτι ο Ψωμιάδης ήταν βασανιστής επί χούντας και φυσικά αιώνιος άνθρωπος της ΚΥΠ; Ρε μπράβο μου αν το ξέρω μόνο εγώ. Αν όμως δεν είμαι μόνος, κάποιο κοινό, θάπρεπε να αναθεωρήσει τα διαβάσματα του τα καθημερινά.
          Τώρα, ποιανού το κεφάλι είναι σκυμμένο; Κάποιων Αεκτζήδων υποθέτω. Να βουτήξω το πόπολο; Γιατί; Τι μου φταίει αυτό; Αυτό δεν είναι χαρούμενο που η ομάδα σταυρώθηκε αλλά ήρθε ο Μελισσανίδης; Αυτό το πόπολο, δεν είναι εναντίον των ασφαλιστικών μέτρων του Χατζηαποστόλου, που ζητάνε να κριθεί παράνομη η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων; Δηλαδή, η τρίτη εθνική να μην ισχύσει. Κι άρα να έχουμε ακόμα τέσσερις κατηγορίες. ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. Αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν είναι εναντίον του χάπια και της ΕΠΟ; Είναι, λέω εγώ. Τι θέλει το πόπολο επιτέλους; Αναδιάρθρωση ή χάπια; Εκτός αν η χαρά του πολλαπλασιαστεί με την άνοσο της ΑΕΚ στην λίγδα, μετά από τρία χρόνια. Πού να ξέρω τι θέλει και το πόπολο; Εδώ παρά την αθώωση του πατέρα του φελλού, τον ξαναέβγαλε πρωθυπουργό.
          Σκυμμένο κεφάλι του Νικολαϊδη λοιπόν, για να πάμε στους επώνυμους. Που έκανε και δηλώσεις ξανά. Ειρωνικές για την λειτουργία του συστήματος κι απόλυτα σωστές ανθρώπινα. Κατάλαβα ξανά, γιατί είχε αποσυρθεί από την ελληνική ομάδα τότε παλιά. Τον έπνιγε η αδικία και μούρθε μια υγρασία από κάτω όταν θυμήθηκα την υπόθεση του άρθρου 44. Σας λέω έκλαψα για τον Νικηταρά αλλά και τον Κολοκοτρώνη αλλά και τον Ανδρούτσο. Που σαν γνήσιοι Αρβανίτες, δεν πήραν ούτε μια θέση στο κράτος του Όθωνα. Λυπήθηκα κι εμένα βέβαια, που το σύστημα τράβηξε στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΕΚ τον κοντό, ρίχνοντας στην ανεργία όλα εκείνα τα μαλακισμένα που προτίμησαν θρανία αντί να κλωτσάνε κάποιο τόπι, το οποίο τόπι βέβαια δικαίωσε τον Ψωμιάδη και ουχί τον ιζνογκούντ στο Κεφαλάρι. Αλλά και η Γλυφάδα καλή είναι. Σίγουρα πάντως ο Ντέμης, όταν μίλησε σήμερα χθες, δεν θυμάμαι και καλά - ε καλά δεν μίλησε κι ο Βάρναλης - ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗ. Μάλλον θάταν λόγω αναστολής. Πάντως εγώ, δεν θα μίλαγα αλλά ούτε και θα παρίστανα τον αξιόπιστο μάρτυρα. Θα έσκυβα το κεφάλι, επειδή ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
            Σκυμμένο κεφάλι όμως κι ο ιδιοκτήτης της Ελευθεροτυπίας. Δικηγόρος έγκριτος, που ακόμα δεν έχει ασχοληθεί, γιατί το λογότυπο της εφημερίδας που θεωρητικά αγόρασε, τόχουν άλλες δύο. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ με τόνομα κι όλα τα πασοκάκια κάθονται σούζα. Κανονικό σκυμμένο κεφάλι χωρίς δηλώσεις. Ενώ ήταν λαλίστατος πριν. Μάλλον θα ετοιμάζει την ηλεκτρονική καταιγίδα, πριν την τελική μάχη. Ποιά είναι αυτή; Πάλι εγώ θα το απαντήσω; Δεν είναι αρκετός ο πόλεμος για τον πόλεμο; Ο αγώνας για τον αγώνα; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ;
              Δεν θέλω μπερδέματα. Πότε κινδυνεύεις περισσότερο; Όταν σκάσει η ΑΕΚ στα χέρια σου για 25 ή για 200 μύρια; ΟΟΟΟΕΕΕΕΧΧΧΧΧΩΩΩΩ. Ένας δικηγόρος αγόρασε το φαλημέντο εφημερίδα κι είπε να σώσει την ΑΕΚ χωρίς εντολείς αλλά επειδή είναι ΑΕΚ. Σαν τον Αλαφούζο, που τόσο καιρό δεν έβαζε λεφτά, αλλά επειδή κινδύνεψε η άδεια, τάρριξε όλα μονομιάς. ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ; Κι ειδικά αν είναι σαν τον Οικονομόπουλο, που δεν θέλει το κεφάλαιο - 21 μύρια - αλλά θέλει και τους τόκους. Σύνολο 85. Δεν μιλάμε για Πασοκτζή - λεφτά υπάρχουν -. Μιλάμε για νεοπασαοκτζή. ΚΑΙ ΘΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
             Όμως η δήλωση του Ντέμη " είναι παικταράς " , δεν σημαίνει ήττα. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΤΗΚΕ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ 0,0000001% δηλαδή τις ψήφους των υποψηφίων του, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που απλά έχει φύγει. Από λεπτότητα, δεν αναφέρω προορισμό.
              Το μόνο που πρέπει να αναφέρω και να τιμήσω είναι ένα : ΖΗΤΩΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ. ΖΗΤΩΣΑΝ ΤΑ ΥΨΩΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ. ΖΗΤΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ. ΖΗΤΩ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ BUDGET ΤΟΥ ΧΑΠΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΜΠΡΥΖ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ. ΖΗΤΩ Ο ΠΑΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΒΛΗ. Φυσικά στο τελευταίο, κάνω την πλάκα μου. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ, καχύποπτοι.
            Υγ. Πώς το έγραφε κάποιος; " Τον Φούντα και τα μάτια μας. " Αν είχε μάτια, μπορεί και να έβλεπε.

2 σχόλια:

  1. 9 αναβολες πηρε ο τυπος,πολλους τους παιζει στα δαχτυλακια του ο Μακαρος και ξερει τοσα πολλα που αμα ανοιξει το στομα του θα βρομισει και ο βοθρος.Μην τους ορχεις ταραττε λοιπον.Ο Φουντας ειναι το αποτελεσμα της ανυπαρκτης δοιηκησης που ειχαμε,εχει βλεψεις;κακο ειναι;γιατι οχι τωρα και να γινει σε 5 χρονια,ο Νινης δεν ενα παραδειγμα οτι εκατσε και καηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο: Δηλαδή, ποιά είναι η πρόοδος του Νίνη έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή