Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

         Βγήκανε οι δημοσιογραφάρες και κάνανε την αποκάλυψη : " Οι ομοσπονδίες που ελέγχονται από τον Γκαγκάτση, θεωρούν ανύπαρκτο τον Σαρρή κι άρα θα τον πολεμήσουν μέχρι τέλους. " Μετά; Α, μετά έπρεπε να καλυφθούν κομμένα δένδρα κι οπότε πήγαινε η κρίση και η αράδα σύννεφο. Το πώς δεν μίκρυνε το γράμμα του κασέ για να γραφούν περισσότερα, κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Συμφωνώντας βέβαια, οτι ελάχιστοι το πήρανε χαμπάρι.
          Κι είναι γεγονός, οτι τη σημερινή εποχή ποιός να ασχοληθεί σοβαρά με το προϊόν
 " ποδόσφαιρο ". Κι ειδικά με το ρεπορτάζ της ΕΠΟ και τα δικαστικά της. Όλοι μας θέλουμε κάπως να ξεσκάμε. Και προσέχτε ξέσκαγμα. Η ΑΕΚ στην τρίτη εθνική, η αλογοτροφή με αίτηση έξωσης από την Παιανία ακριβώς στα χνάρια μας όπως έχουμε πει για του χρόνου, η δαφνοστεφανωμένη να πανηγυρίζει τίτλο με τον κόσμο της να μουτζώνει, κι ο Σαββίδης να νομίζει οτι λόγω της ομιλίας του προς τους παίκτες γύρισε την απόδοση των παικτών. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΧΑΣΕΔΕΣ.
          Ο κόσμος λοιπόν να φάει κι άλλο κουτόχορτο; ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΟΣΜΟΣ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΙ ΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Με τον Σαρρή να κάτσει τώρα να ασχοληθεί; Πρέπει νάσαι πικραμένος για να αναγκαστείς να διαβάσεις σε μια εφημερίδα τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
           Εγώ τα διάβασα; Όχι ακριβώς, αλλά επειδή παρακολουθώ στενά την δημοσιογραφία, πάντα κεντράρω στα σότα και στο πώς κονομάει από κάτι παιδάκια που δίνουν χρήματα για να διαβάσουν το πώς κατούρησε ο Ντέταρι, την ώρα που κάποιοι δήθεν - συνήθως απολυμένοι - πουλάνε παραμύθι στα χωριά τους. Διότι αυτή είναι η πραγματικότητα: Το έντυπο ( όποιο κι αν είναι ) ψιλοντρέπεται να προβάλει κρίσεις κι αποκαλύψεις. Οπαδισμό πρέπει να πουλήσει κι όταν σκάσει κάτι, να τραβήξει από τα σεντούκια του το τάδε κείμενο - που είχε περάσει απαρατήρητο - και να αναφωνήσει : "...όπως τα λέγαμε από τότε..." ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
             Κλάματα αντίστοιχα στο Ζάππειο σήμερα. Είπε ο Σαμαράς κι απάντησε ο Μελισσανίδης. Σε σύσκεψη για πετρέλαια και λοιπούς υδρογονάνθρακες. Και μάλιστα σε μια κατ' ιδίαν κουβέντα πρωθυπουργού με top επιχειρηματία - ελληνικά ε; - ήταν εκεί δημοσιογράφοι που άκουγαν. Και μάλιστα αθλητικογράφοι. ΔΗΛΑΔΉ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ: " ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΆΙΑ, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ 2015 Η ΑΕΚ ΘΑΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. " Δεν κατάλαβα. Δεν είναι είδηση οτι ούτε ο πετρελαιάς αλλά ούτε κι ο πρωθυπουργός στην σύσκεψη για τον μαύρο χρυσό, απλά αλληλοενημερωνόντουσαν για το μέλλον της ΑΕΚ; ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΟΪ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Αν το δείτε πουθενά γραμμένο, ελάτε να μου πείτε τι έχει γίνει.
          ΟΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ.
           Άρα σήμερα είχαμε την σφοδρή αντεπίθεση του έτερου παρασκηνίου εναντίον του Σαρρή. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.  Σας το έχουν κάνει ποτέ αυτό; Μιλάμε να μην ξέρεις τι να ξύνεις πρώτο. Το δεξί ή το αριστερό. Άσχετα αν το ρεπορτάζ ανακάτεψε τον Σαββίδη του ΠΑΟΚ. Κι έρριξε και μια σπόντα και για Αλαφούζο. Δυό είναι καλύτεροι από έναν. Για να μπερδευτεί κι άλλο το κοινό, που ούτως ή άλλως είπαμε, οτι δεν ασχολείται με τα δικαστικά της ΕΠΟ. Αφού δεν ασχολείται, πώς να μπερδευτεί; Ασχολείσαι με το δυστύχημα που έγινε στον δρόμο; Όχι ουσιαστικά. Αλλά κόβεις και ταχύτητα για να ρίξεις μια ματιά.
             Και καλά ο Αλαφούζος να μην μιλάει, αφού του έβαλε την κωλοφωτιά ο καπετάνιος. Οικονομική μιλάω, όχι την άλλη που θα ήταν ποθητή. Βρε να τρέχει ο ΠΑΟΚ και να λέει οτι " δεν είμαστε εμείς με τον τον Γκαγκάτση και τις αγωγές ". ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
               Και να ανησυχήσει ο χάπιας; Από τι; Είπαμε χάπιας, αλλά ξέρει τι έχει βάλει εκεί. Όπως ξέρει και τον Βασιλάκη που δεν πήρε τότε τους μισθούς 3 ( τριών ) ετών κι είπε να βγάλει παραπάνω από την Γκαζπρομ. Κι αντί να πληροφορείται ο κόσμος, να προσπαθεί το φαλημέντο έντυπο να μπει σε έξτρα pay roll για υπηρεσίες προς αγωνιστική κινητοποίηση ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΚΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ. ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ. Όχι επειδή έπεσε η ΑΕΚ ή επειδή θα πέσει η αλογοτροφή. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΗΔΕΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ. Κι ενώ φωνάζει η πραγματικότητα: Ρε μαλάκα, απελύθης. Δεν έφυγες οικειοθελώς από την IΒΜ και σε πρόλαβε η Apple πριν την Samsung.
               Υγ. Ο Σαρρής, αν θυμάμαι καλά, εξελέγη φέτος. Πόσα χρόνια είναι η θητεία του παριστάνοντος τον προεδρεύοντα της ΕΠΟ; Υποθέτω υπάρχει στο καταστατικό. Για βάλτε κάτω τις εξελίξεις. Παρέα με τις αποδοκιμασίες στο τηγάνι λόγω θεάματος αλλά και την ικανοποίηση της βόρειας Ελλάδας που ο Ομπάμα ΔΕΝ δέχτηκε τον Σαμαρά. O ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΕ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
         ΑΠΛΑ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ " η ομάδα μου βιάστηκε στον τελικό. " ΡΕ ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΡΕ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΒΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ. ΤΙ;
        ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΖΑ. ΚΙ Ο ΕΠΟΠΠΥ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΖΑΚ. Κάρολε, χάρισε μας το πρωτοσέλιδο.

12 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Αδύνατον να χαθεί ο παλλήκαρος ο Κουτρουμπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ πιθανόν διότι το παιδί δεν είναι ΑΕΚτζής.
      Άλλο θα τον κρατήσει στην ομάδα.
      Και εγώ τον συμπαθώ πολύ διότι τον γνώρισα και είναι πολύ χαμηλών τόνων.

      Διαγραφή
  2. Sorry δεν ειμαι το ρεπορταζ της ΕΠΟ. Πολλλλλυυυυ βαρετο. Οποτε συνεχιζω τα χθεσινα
    ΕΠΩΛΗΘΗ (ΟΧΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΘΕΙ) το Απηλιον στο Κορωπι εναντι 7 εκκ ευρω.
    Ο Αμερικανος ΝΟΙΚΙΑΖΕ εναντι 12 εκκ ευρω (δηλαδη ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΑΛΛΙΩΣ 70% ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ). Βεβαια αλλο Σπατα αλλο Κορωπι. Το Σπατο εχει τη γκλαμουρια του οπως και να το κανουμε. Λιγο το εχεις να κανεις προπονηση και να βοσκουν κατσικια διπλα?

    Παμε λοιπον: Το Απηλιον του κοροιδου του Τσακιρη εχει:

    ΓΗΠΕΔΑ

    -2 γήπεδα 11Χ11 φυσικού χλοοτάπητα διαστάσεων 107 x 68 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης επαγγελματικής ομάδας ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

    -1 γήπεδο 11Χ11 υπερσύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα (7ης γενιάς) διαστάσεων 107 x 68 τ.μ. Μετατρέψιμο σε 3 γήπεδα 7Χ7

    -2 γήπεδα 5Χ5 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα

    -γήπεδο προπόνησης τερματοφύλακων σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα

    -2 γήπεδα 5Χ5 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα

    -1 γήπεδο 8Χ8 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα

    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    Πισίνα: Ανοικτή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων με 8 διαδρομές και νερό χλωρίου. Εφαρμογή βιολογικού και χημικού καθαρισμού σύμφωνα με τις προαπαιτούμενες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής.

    Τένις: 1 διπλό γήπεδο Tennis συνθετικής επιφάνειας.

    Καφετέρια-Εστιατόριο

    Αποδυτήρια: Ξεχωριστός χώρος για την επαγγελματική ομάδα, ξεχωριστός για τις ακαδημίες.

    Φωτισμός: Όλο το προπονητικό κέντρο, φωτίζεται από 15 πυλώνες.

    Κερκίδες: Σε αυτές μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 200 θεατές.

    Πάρκινγκ: Υπάρχουν συνολικά τρεις χώροι για αυτό το λόγο, που μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 150 οχήματα.

    ΑΜΕΑ: Στους περισσότερους χώρους, υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ικανότητες.

    Η συμφωνία για την αγορά του "Απήλιον" έκλεισε κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα ο Παναθηναϊκός αγοράζει 50 στρέμματα στην περιοχή για επέκταση των εγκαταστάσεων.

    7 εκκ ευρω για ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ.

    Ο Σιμος γκρινιαζει για τα ενοικια που δεν πληρωνε ο αμερικανος τον ευατο του!!!!!, ο πετρος και ο τακης για 22 στρεμματα με 2 γηπεδα που ουτε χορτο δεν ειχαν στο τελος!
    και τα χρεωνε 12 εκκ ΕΝΟΙΚΙΟ- με το ακινητο να μενει στα 12 ετη στον ιδιο- για να το πουλησει σε μια 'λογικη' τιμη (εδω γελαμε δυνατα) στην ΑΕΚ.

    Ο καβουρογιαννης ζητησε 1,2 το χρονο και 500χιλιαρικα τελος ακινητου+ τη συντηρηση για την Παιανια. Ζητησε δηλαδη κοντα 2εκκ το χρονο.

    ΑΝ γινει το deal ως πειριγραφεται (δεν μπορω να γνωριζω λεπτομερειες) ο ΑΛΑΦΟΥ εκανε τη καλυτερη μαγκια απο ολους.

    Καπετανιο- παρε τη Παιανια και δωστην στο Γιαννακη να παιζει με τα αυτοκινητακια του. Και πληρωνε και 500 το χρονο στην εφορια.
    Γιατι στη κατασταση που ειναι το ελληνικος προδοσφαιρος, ομαδα να το παρει ΤΣΑΜΠΑ και μονο να το συντηρει- δε βλεπω για τα επομενα 5-10 χρονια.

    Αμερικανε, πες στο Σιμο απλα να το βουλωσει. ΧΑΡΗ σας κανει ο αλλος που το μαζευει το τσαντιρι λιγο. Αιντε ΤΣΙΠΙΔΕΣ που ουτε το χορτο δεν ειστε ικανοι να ποτισετε.
    Τα business plan και τα laptop σας φαγανε, χαρτογιακαδες.
    Και παρακαλα μη κανει κανα μπραφ ο αλλος και με ενα ταληρο (και πολλα λεω) κανει ενα κανονικο κεντρο και το κανεις και εσυ σταβλο σαν τον αλλον.

    Αιντε που καλομαθατε ολοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι, εκνευριστικά βαρετά τα της ΕΠΟ. Ασκηση υπομονής είναι,το να γράφεις για τα "γεγονότα" της.
    Χίλιες φορές να περιγράφεις την ζωή των μερμηγκιών και το ατέρμονο πηγαινε-έλα τους.

    Βέβαια,αν γίνει κανένα "μπαμ" και αποκλειστούν όλοι για καμιά διετία, η μόνη που δεν θα έχει καμιά επίπτωση-τουναντιον θα οφεληθεί,από την κάθετη πτώση όλων- θα είναι η ΑΕΚ.
    Και εκεί σταματά το "ρεπορτάζ".

    Πρόταση: Γιατί δεν κάνει ένα τηλέφωνο ο Μελισσανίδης στον "καπετάνιο",ώστε να πάρει την Παιανία,τώρα που θα μεινει μονάχη και θα ριμάξει; Να του δώσει μια ψαλίδα για κήπους,για να κουρεύει τη μουστάκα και είμαστε πάτσι.

    Προφητεία: Σε λίγα χρόνια, η εταιρεία παραγωγής "ερωτικών" ταινιών Sirina,θα αντικαταστήσει την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευών στην Ελλάδα. Θα έχει το πάνω χέρι στα δημόσια έργα.

    Απορία: Η εφημερίδα "Γάτα" καθημερινά "τινάζει την μπάνκα στον αέρα" και τα προτινόμενα της για το στοίχημα καθημερινά επιβεβαιώνονται. Πάνε ταμείο ολημερής. Γιατί δεν έχουν πάει στο Μπαλί για μόνιμες διακοπές οι υπέυθυνοι έκδοσης της εν λόγω "χρυσης κότας", αλλά παραμένουν στην κωλοαθήνα και πουλάνε 500 φύλλα; Περίεργα πράγματα.Μάλλον έχουν βαλθεί να μας κάνουν πρώτα όλους εκατομμυριούχους και κατόπιν να αναχωρίσουν για τα Παραδείσια νησιά. Ετσι είναι το σωστό.

    Υ.Γ.: "Εάλω η Πόλης" σαν σήμερα. Αυτές οι επέτιοι και τα "ανήμερα", με τρελαίνουν.
    "σαν σήμερα" λεει. Μα το "σήμερα" είναι μοναδικό. Ενα. Μιά φορά.Τίποτα δεν είναι ίδιο.
    Γιατί παίρνεις την "δόξα" της σημερινής- της κάθε "σημερινής" μέρας- και την μεταφέρεις στο παρελθόν,για να στεφανώσεις τα πεθαμένα;
    Ρε τι πράγμα είναι αυτός ο άνθρωπος. Να του αρέσουν τα μνημόσυνα περισσότερο απ΄τις γεννήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς SV ΚΑΙ οποιον αλλον θελει να μας πεισει οτι ο ηλιος ανατελει απο τη Δυση..

    Χρηστο ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην αγορα (και ο steven ξερει τι λεω) το ψαλιδι θεωρειται επενδυση

    http://www.sportdog.gr/article/172700/pio-symferoysa-i-paiania-gia-tin-aek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΠΩΛΗΘΗ. ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @steven

    Η πραξη και το ειπα πριν : ΑΝ γινει το deal ως πειριγραφεται (δεν μπορω να γνωριζω λεπτομερειες) ο ΑΛΑΦΟΥ εκανε τη καλυτερη μαγκια απο ολους.
    δεν ξερω αν εγινε.

    Τα νουμερα παντως αυτα ειναι στην αγορα και παλι πολλα ειναι.

    ΓΚΑΖΟΝ πουλανε με ενα κτιριο στη μεση του πουθενα. Ελεος με τα εκκατομυρια που του κατεβαινει του καθενα.

    Εχει βαλτωσει ολη αγορα - η Κηφισιας ειναι ολη προς ενοικιαση-πωληση και αυτοι νομιζουν οτι πουλανε ακινητα πολυτελειας στο Mayfair και στη 5th avenue.

    H MASIA ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (το καλυτερο προπονητηριο του κοσμου) με ενα κτιριο 6,000 τετραγωνικα!!! κοστισε 8,8 εκκ ευρω και ο Νοτιας ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ 12??

    Πλακα κανουμε?





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η συμφωνία που θα γίνει με τον Νοτιά,θα είναι η εξής: Για τα επόμενα χρόνια,δεν θα είναι αναγκασμένος να πληρώνει ο ίδιος ενοίκιο,λόγω της εξυπηρέτησης που του έγινε με την πτώχευση της εταιρείας-καρκίνωμα ΠΑΕ ΑΕΚ και έτσι δεν θα είναι υποχρεωμένος να σειρθεί πληρώνοντας γαμισιάτικα που ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, δημιούργησε.
    Οπως ακριβώς ένα μαγαζί της νύχτας, δεν πληρώνει "φόρο" στους μπράβους, όταν αυτοί το έχουν επιλέξει σαν "εστιατόριο-γαμισιώνα". Η τουλάχιστον, πληρώνει πολύ χαμηλά "τέλη".

    Και δεν κάνω καμιά πλάκα. Εξυπηρέτηση του έκανε ο Μελισσανίδης. Μια χαρά ο Νικολάκης ξέμπλεξε από την περιπέτεια της "παρέας" του 2004.
    Αρα, σε αντάλλαγμα,δεν θα λαμβάνει τίποτα για τις κατσικοεγκαταστάσεις που έφτιαξε.
    Αυτές, θα βελτιωθούν και θα περιέλθουν εις το περιουσιολόγιο της "μανούλας" Ερασιτεχνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 29 Mαίου σήμερα.
    Θα έχει Σουλειμάν ή όχι; Είναι "σωστόν" και "πρέπον"; Τι λέει το ένστικτο του Κυριακού;
    Παλεύει ο Μίνως-άνθρωπος με τον Μίνωα-επιχειρηματία.
    Και τελικά κέρδίζει ο "τρίτος άνθρωπος".

    Γιατί την Μεγάλη Παρασκεύή δεν είχε Σουλειμάν; "γιατί ήταν ημέρα λύπης για τον Χριστιανισμό" θα πει κάποιος.
    Λάθος! Δεν ειχαμε επεισόδιο του "Σουλειμάν" την Μεγάλη Παρασκευή, γιατί πολύ απλά είναι η τελευταία από της 5 ημέρες εβδομαδιαίας προβολής του. Το Σαββατοκύριακο ούτως η άλλως δεν παιζεται η Τουρκοσειρα.

    Οπότε η χασούρα για τον Μίνωα ήταν μόνο μια μέρα,αφού ως γνωστόν το Πάσχα πέφτει-ευτυχώς- πάντα Σαββατοκύριακο.
    Τώρα θα μου πεις: "δηλαδή οι άλλες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας δεν εχουν την ίδια ιερότητα με την Μ. Παρασκευή; Γιατί ο "Σουλειμάν" δεν ενοχλει από Μ.Δευτέρα έως Μ Πέμπτη,αλλά μόνο την Μ.Παρασκευή;
    Δεν ξέυρω. Αν η αιτία δεν είναι η δαφημιστική χασούρα του Μίνωα-επιχειρηματία,τότε μάλλον κάτι μας κρύβει η Ιστορία. Ισως ότι υπάρχει συσχετισμός αναμεσα στην Σταύρωση και στον Μίνωα.
    Κατά τις απόκρυφες γραφές που ευρέθησαν στο Ναγκ-Χαμαντί,στην Αιγυπτο, υπάρχουν αναφορές για μια αιώνια βεντέτα, που κρατά από τα χρόνια του Χριστού, ανάμεσα στον χιλίαρχο-πρόγονο του Κυριακού και στο μέλος του Σανχεντριν Μπεν Καπραλελ,προγονο του Καπράλου. Και οι δυό αυτοι,μάχονταν με λύσσα για την αρχηγία της επιτροπής διοργάνωσης των Αγώνων του Κολοσαίου.

    Ας γυρίσουμε στο ερώτημα. Ειναι σωστό να παιχτεί ο "Σουλειμάν" σήμερα, "ανήμερα" της άλωσης από τον προκάτοχό του,τον Πορθητή;
    Είναι,λέω εγώ. Δεν υπάρχει θέμα ηθικής τάξης για τον Μίνωα.
    Αφού,αν δεν είχε πέσει η Πόλη,θα ήταν άλλη η πορεία της Οθωμανικης αυτοκρατορίας και άρα πιθανόν να μην υπήρχε η σειρά των αυτοκρατόρων,με αποτέλεσμα,να μην υπήρχε και ο κατοπινός-κάπου στο 1520- Σουλειμάν ο επονομαζόμενος και "Μεγαλοπρεπής".
    Αρα,τιμή και δόξα στην Αλωση.
    Για να μη πούμε ότιαν δεν υπήρχε η Οθωμανική αυτοκρατορία,δεν θα υπήρχε και κάποιος λόγος για "επανάσταση" του 21.Αρα δεν θα υπήρχαμε ως κράτος, άρα δεν θα είχαμε και 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους. Η,αν είχαμε, θα τους πλήρωνε η "Υψηλή Πύλη".

    Κατ'αυτην την έννοια, ευτυχώς που συνέβει ο "συνωστισμός" του 1922,γιατί διαφορετικά δεν θα υπήρχε και η ΑΕΚ,άρα ούτε και μεγαλομέτοχος Νοτιάς,ούτε και τα "Δημήτρη μου- Μηχάλη μου", ούτε ο Κασνακίδης θα εγένετω αντιπρόεδρος, ούτε και τα πρόβατα των Σπάτων θα έχαναν 30 στρέματα από τον ζωτικής σημασιας χώρο τους.

    Τα αίσχη τα ακολουθούν οι μεγάλες αναγεννήσεις και τις ντροπές πάντα ακολουθούν οι μεγάλες συγκινήσεις.

    Μέινετε συντονισμένοι στο "σήμερα". Ακολουθεί το "αύριο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανάπτυξη...ανάπτυξη...ανάπτυξη....
    Ο χρόνος της ανάκάμψης μετατίθεται ένα χρόνο μπροστά, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο,σαν έθιμο.
    Για το 2014 τα πρώτα σημάδια, με ορατή την κάμψη της ανεργίας το 2015.
    Φυσικά πέρσι τα νούμερα ήταν τα ανάλογα: 2013 για ανάκαμψη και 2014 για κάμψη ανεργίας.
    Ναι,σωστά υπόθέσατε.Πρόπερσυ τα νούμερα ήταν: 2012 για την ανάκαμψη και 1013 για την κάμψη της ανεργίας. Και πάει λέγοντας.
    Συμπέρασμα 1:.Οι πούστιδες ξέρουν να μετράνε.
    Συμπέρασμα 2: Οι πούστιδες ξέρουν πολύ καλά την "κάμψη" και την "ανακαμψη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥΤΣΑ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ανώνυμο: Τι έγινε πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή