Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ....

        ...στον χωριάτη, να σου ανεβεί και στο κρεβάτι. Λαϊκή θυμοσοφία, προφανώς πρωτευουσιάνου που αρνήθηκε ή ξέχασε την καταγωγή του. Αν δεν είναι έτσι, τότε μιλάμε για πραγματικά αστό τρίτης γενιάς, οπότε μιλάμε για σνομπίστικη θυμοσοφία. Δεν μας πειράζει ιδιαίτερα όμως. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ψεύτες, που ποδοσφαιρικά συνήθως βρίσκονται να υποστηρίζουν την αλογοτροφή.
         Και δήλωσε ο παππούλης Βασίλης Κωνσταντίνου ( κάποια μέσα τον ονομάζουν αγριόγατα κι είναι πραγματικά να γελάς ): "...ήθελα να προκαλέσω τους αρμόδιους με την μήνυση για να κάτσουμε να συζητήσουμε για την διαιτησία. Φυσικά η ομάδα δεν κινδυνεύει αφού την αγωγή την έκανα σαν φυσικό πρόσωπο..." Παιδιά ! Έτσι λέω να κάνω κι εγώ. Θέλω να μιλήσω με κάποιον αλλά αυτός αρνείται.  Άρα, του κάνω μια μήνυση για να μου μιλήσει.
         Οπότε παραθέτω τον κανονισμό : " Για κάθε πράξη ή ενέργεια ατόμων από ΦΥΣΙΚΑ ή νομικά πρόσωπα που ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με την ομάδα, με την οποίαν ( πράξη ) δημιουργείται στο φίλαθλο κοινό αίσθημα απαξίωσης προς το ποδόσφαιρο, ο σύλλογος τιμωρείται σύμφωνα με τα άρθρα 25 και 26."
          Τι λένε τα άρθρα αυτά; Άμεσος υποβιβασμός της ομάδας που προκάλεσε το αυτοδιοίκητο και προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, μέχρι και πλήρης αφανισμός. Τι σχέση έχει η γριά αγριόγατα με την αλογοτροφή; Απλά αντιπρόεδρος. Τα συνδέσαμε τα δοχεία; Ελπίζω πως ναι.
           Η ΕΠΟ όμως, δεν θα προχωρήσει  σε καρατόμηση. Θέλει να κάνει την πλάκα της ρε παιδί μου. Ναι; ΟΧΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. Από τον χάπια θα πουν οι περισσότεροι. Εγώ όμως λέω άλλα. Οτι εντολές παίρνει από τον πρώτο επιχειρηματία της χώρας. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.
         Η ομοσπονδία λοιπόν, επέτρεψε στους 12 διαιτητές να κάνουν αντιμήνυση. Κι αυτοί πήγαν στα τοπικά πρωτοδοκεία, την υπέβαλαν κι οπότε η αγριόγατα θα συγγράψει απομνημονεύματα σαν τον Παυσανία. Εν συνεχεία στο σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ ( σήμερα και αύριο ) , θα παραδώσει μεταφρασμένη την κίνηση προς τα πολιτικά δικαστήρια της αλογοτροφής προσκομίζοντας επίσης τον περσινό ΠΛΑΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ συμμετοχής της πράσινης ομάδας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Ο Πόνιος Πιλάτος, έπλυνε τα χέρια του. Ας αποφασίσει ο Άννας.
           Εν συνεχεία, θα συνεδριάσει για τις άδειες. Εδώ βέβαια μιλάμε για την απόλυτη πλάκα. Ο Αλαφούζος θα μιλάει πάλι - όπως πέρσι ο Γόντικας - για ομολογιακό δάνειο πέντε μύριων και για επερχόμενη ΑΜΚ, αλλά η ΕΠΟ έχοντας και την γνωμοδότηση της ΟΥΕΦΑ, θα απαιτεί τραπεζική εγγύηση δέκα μύριων για να διασφαλίσει τους διακανονισμούς  με τους πιστωτές της αλογοτροφής.
           Μπήκατε στο νόημα ή όχι ακόμα; Νομίζω μισομπήκατε. Πάμε λοιπόν να τσιτάρουμε το σχοινί.
           Η λίγδα ΔΕΝ πρόκειται να δώσει άδεια συμμετοχής στην αλογοτροφή και θα επιβάλει στην πράσινη εταιρεία όλα εκείνα τα μέτρα που επέβαλε στην ΑΕΚ πέρσι. Περικοπές στο τηλεοπτικό συμβόλαιο και περιορισμό στα μεταγραφικά αποχτήματα, που ούτως ή άλλως έρχονται να καλύψουν τρύπες που ανοίγουν, αφού οι πιο ποιοτικοί παίκτες με τα πιο βαρειά συμβόλαια αποχωρούν. Ποιό είναι το μέλλον; Τα έχουμε πει: ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ, ΚΛΑΦΤΗΝ ΝΑ.
            Διότι αυτήν την στιγμή γίνεται μόνο επικοινωνιακός πόλεμος. Ο νούμερο ένα επιχειρηματίας της χώρας, δηλαδή ο Βαρδινογιάννης, θέλει να καταπιεί τα σταγονίδια του Πατέρα αλλά και να επιστρέψει στο άλογο καβάλα. Φυσικά χωρίς χρέη. Τα οποία, ούτως ή άλλως, ΔΕΝ τα έκανε αυτός. Κι οπότε ο άνθρωπος του σε εμάς, δηλαδή ο tiger, έκανε το πείραμα κι άνοιξε τον δρόμο. Μετρήθηκαν οι αντιδράσεις του κοινού, φαγώθηκε κι ο αρχηγός της οργάνωσης ( φυσικά αύριο θα φαγωθούν ο Ηγουμενίτσας και ο Πάτρας που προς το παρόν καπνίζουν πούρα ) κι όλα πάνε στο σχέδιο.
            ΟΥΤΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ που πείθουν τα φανατικά τραγιά, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, αλλά γυρνώντας στη λεωφόρο ( πόσα πρόστιμα έχετε να δείτε του χρόνου...), με κάποιον που βαφτίστηκε προπονητής ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που κατανοείτε όλοι πώς θα πάει την αλογοτροφή του χρόνου.
              Κι ο κόσμος της αλογοτροφής θα δώσει την μάχη του. Σαν δωδέκατος παίκτης θα προσπαθεί αλλά στο τέλος θα αποδεχτεί πρώτον την αγωνιστική πτώση του αλλά και το ότι είναι προτιμότερο να πάει η ομάδα στο ερασιτεχνικό, να φύγουν τα χρέη και σε δυό χρόνια να ανέβει τραίνο, με νέο γήπεδο στον Βοτανικό ( το μεγάλο όνειρο της οικογένειας που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ) ΚΑΙ...
              ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, πλήρως ελεγχόμενο από την ΠΑΕ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
            Ο δε νορμάλ κόσμος, θα βαρεθεί σφαλιάρες από τις ομαδίτσες της λίγδας και θα συμφωνήσει με την ερασιτεχνική κατηγορία, την επάνοδο του Βαρδινογιάννη ( όλοι οι άλλοι αποδείχθηκαν ανύπαρκτοι ), την προοπτική του γηπέδου κι  όλα τα άλλα που θα φανερώνει, βήμα βήμα,  ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
             Τώρα βέβαια θα αναρωτηθείτε : " Και τι μας νοιάζει τι θα γίνει με την αλογοτροφή ; Εμείς εδώ μπαίναμε για καμιά κριτική που αφορούσε την ΑΕΚ. " ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
             ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΕΘΑΝΕ. Όπως πέθανε κι ο τάδε μεγάλος τραγουδιστής. Το οτι τα τραγούδια του τα λένε άλλοι, δεν σημαίνει τίποτα. Πέραν του σχόλιου, οτι ο πρώτος τα έλεγε καλύτερα. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
            ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Ή ΟΧΙ; ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
            Φυσικά και πάντα θα υπάρχει το όνομα ΕΛΛΑΣ αλλά και κάτοικοι αυτού του χώρου. Απλά θα είναι μπαγκλαντεσιανοί με ταυτότητα που γράφει υπηκοότητα σαν τόπο κατοικίας. Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ.
           ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, την μυρωδένια του χωριού, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. Απλά παλιά, το κεσεδάκι που δεν άλλαξε μέγεθος, χώραγε καμιά τριανταριά και σήμερα χωράει καιμιά δεκαριά.
            Μα αυτή θα είναι η ΑΕΚ. Φυσικά αυτή θα είναι. ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΩΤΕΡΟ LIFE STYLE ΚΟΙΝΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΘΛΑ ( ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ) ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ: Φέτος εμείς, του χρόνου εσείς. ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE; Αγαπητέ toolAEK.
             Yγ1. Χάρη, ρώτησες κάτι για το ψηφδοδέλτιο. Θα σου απαντήσω με ανάρτηση.
             Υγ2. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι της μεταλλαγής του χώρου σε site, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
        
         

9 σχόλια:

  1. πολλες φορες αναρωτιεμαι αν μιλαμε την ιδια γλωσσα αν καταλαβαινουμε τα ιδια νοηματα και αλλα τετοια! ακομα και αν λοιπον ειναι πιθανο και λογικο η λογικοφανες η οτι θελεις φιλε μου αυτο το σεναριο...ερωτω... :που ακριβως βλεπουμε το προβλημα? μηπως εχουμε ξεχασει τι ειναι στην ουσια του το ποδοσφαιρο , τι ειναι στην ουσια της η εννοια (ιδεα κλπ) ΑΕΚ? δε το συνεχιζω προς το παρον γιατι θα επεκταθω πολυ και θα βαρεθεις... θα το συνεχισω μονο αν χρειαστει!( το να εισαι οπαδος παντως δε μπορει να στο στερησει κανενα life style και καμια νεα ταξη πραγματων...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ TOOLAEK: Σου απαντώ μιας και σε βλέπω με απορίες: ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ, αφού είναι στην θρησκευτική τύφλα.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν βλέπεις πρόβλημα; ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    Γιατί να επιμείνω; Λές και γράφω προσωπικά για σένα.
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΑΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ, που αφού σου έχει κλέψει τα λεφτά, ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.
    Φυσικά δεν συνεχίζω, διότι θα βαρεθείς.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ. Φυσικά ούτε θέλω να τους δω να δουλεύουν στα κλεμμένα. ΟΚ;
    Υγ. Υποθέτω διάβασες την καταγγελία του αντίπαλου ψηφοδέλτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ, το "τίγρης" πια έχει βγει απ΄τα εισαγωγικά (" ") και έχει αποκτήσει κεφαλαίο "Τ": Τίγρης. Οπως λέμε "Λέων ο Ισαυρος".
    Ετσι αποκαλείται από πολλά σφογγοκωλάρια "μέσα", τα έως χθες ειρωνευόμενα.
    Σέρνοντας βέβαια και τους πολλούς ανυποψίαστους και άψητους.
    Και αυτοί είναι το "διακύβευμα" πάντα. Γιατί αυτοί δίνουν το παντεσπάνι στους λίγους.

    Φυσικά οι πολλοί, θέλουν "σωτήρες". Δεν μπορούν διαφορετικά. Και οι σωτήρες δεν είναι ποτέ αυτόκλητοι.

    Η παραπάνω ανάρτηση, κάνει για 50 αναρτήσεις μαζί. Οχι γιατί μαρτυρά" την μοίρα του ΠΑΟ τα επόμενα χρόνια, αλλά γιατί καταδεικνύει την μαλακία και την αιώνια αφέλια των πολλών.

    Παρεπιπτόντως: Γιατί νομίζετε ότι ο "Παράδεισος" ονομάστικε έτσι; Γιατί ήταν πανέμορφος; Γιατί όλα ήταν εν αφθονία; Είχε καταράκτες και λιβάδια; Οχι. Απλά δεν υπήρχανοι πολλοί. Ηταν ΕΝΑΣ. Με το που μπήκε δεύτερος, έγινε μπουρδέλο.
    Φαντάσου τι γίνεται με τα μιλιούνια,τους πολλούς και άσκεφτους. Ποιος θα τους διαχειρηστεί όλους αυτούς; Από από την μητρα, κατευθείαν μπαινουν στις "κρεατομηχανές".
    Κάνοντας το "καθήκον" τους ως καθως πρέπει μυρμίγκια- ακολουθόντας αρχέγονα ένστικτα υποταγής και οπαδισμού. Και στο τέλος, η κάσα και η Χριστιανικά υποσχόμενη Βασιλεία των ουρανών. Τον οποίο ποτέ δεν θα δουν ασφαλώς.
    Αφου ο Παράδεισος, όπως είπαμε- είναι πολύ κλειστό κλάμπ.
    Αλοίμονο.

    Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι: Εκείνοι που βλέπουν τον κοσμο γύρω τους και βλέπουν φτώχια, αρρώστιες και ρίχνονται στη φωτιά. Εκεινοι που βλέπουν τον κόσμο και βλέπουν ευκαιρίες για κέρδη και ορμανε. Και εκεινοι που βλέπουν τον κόσμο και ενω βέπουν και τα δυο, δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Οι αδιάφοροι. Αυτοί είναι οι πολλοί. Το ¨διακύβευμα", που λέγαμε.
    Το "ιερό δισκοπότηρο", δεν είναι κάποιος μυστικιστικος πίνακας, δεν είναι κάποιος κώδικας, όυτε χρυσοσκάλιστο κύπελο, ουτε ακριβοθώρητος πάπυρος, ούτε με μαγικές ιδιοτητες κρυμένο αντικείμενο.Ειναι μπροστά στα μάτια μας, εν αφθονία. Ειναι το πόπολο. Η μάζα.

    Ωραία ξεφεύγουμε καμιά φορά, με αφορμή ένα κείμενο, η ένα σχόλιο. Να επανέλθουμε όμως.
    Στα του γκρεμισμένου οίκου μας. Στα της ΑΕΚ μας.
    Το πιστεύω και εγώ, ότι η "παλιά" ΑΕΚ πέθανε. Οτι θα είναι κάτι "άλλο" αυτο που θα βλέπουμε.
    Αλλά δεν με τρομάζει. Καθόλου. Εδώ αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλάζουν, γερνάνε, πεθαίνουν, αγαπημένα μέρη γίνονται άφαντα. Πόσο μάλλον το συνάισθημα.
    Τι μένει; Η ανάμνηση. Η ανάγκη δηλαδή για συνεχη επανάκληση της μνήμης, ώστε να συνεχίσεις να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Για να μη σαλτάρεις δηλαδή. Αυτό μας κρατά στη ζωή.

    Τέλος παντων. Θα μείνει το όνομα, θα μεινει και το έμβλημα.
    Και για τα επόμενα χρόνια θα απολαύσουμε το γαμίσι που περιμέναμε,υπομονετικά,στη σειρά.
    Υπομονετικά. Στην ουρά. Μετά,άλλος.
    Προς το παρόν, ήρθεν η ώρα για χοντρή καζούρα και να φουσκώσουμε τα στήθη σα γαλοπούλες, ενώ πορευόμαστε προς το παντοτινό "Πάσχα".
    Ισως είμαι λίγο ακαταλαβίστικος σήμερα. Δεν ξέρω τι με έπιασε και τα μπλέκω όλα.
    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ: V FOR VENTETA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Steven καταρχήν χαίρομαι που συνεχίζεις και περίμενα με αγωνία να διαβάσω την κριτική σου για τις εξελίξεις.

    Προσωπικά όσα πρωταθλήματα κι ΑΝ πάρουμε θα τα πανηγυρίσω, αλλά Μελισσανίδης δεν θα φωνάξω ποτέ. Ο τύπος κάνει Ο,ΤΙ γουστάρει. Χρέη δεν πληρώνει (από όσο σε διαβάζω δεν νομίζω να είσαι υπέρ της λύσης του να χάσει τα λεφτά το κράτος για να βγει η ομάδα (επιχειρηματίας) λάδι). Φέρνει στην ομάδα κάθε καρυδιάς καρύδι (είμαι κάθετα αντίθετος στην επιστροφή του σερβονίκη - όχι μόνο για ιστορικούς λόγους αλλά και για λόγους γνώσεων χτισίματος ομάδας). Έχει διαλύσει οπαδούς -και δεν μιλάω για οργάνωση-, τους έχει κάνει να φέρονται σαν δούλοι και όπως είπε ένας άλλος φίλος δημιούργησε ΤΙΓΡΟΤΕΧΝΕΙΟ και πάνω από όλα ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ.

    Προσκυνάνε όλοι λόγω προοπτικής γηπέδου παρόλο που θα μας γαμήσει όλους για να το κάνει.

    Για να συνοψίσω, μου φαίνεται ότι αυτά που κάνει, τα κάνει για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και όχι για την ΑΕΚ.

    ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΗΣΥΧΗ. Ποτέ ξανά λάθη του παρελθόντος δεν είπαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σέ όλα συμφωνώ με τον Γιάννη.
    Αφού αδυνατούμε να συνεννοηθούμε και να συμπορευθούμε, λογικό είναι να έρθει ο νταβάς.
    Παντού ισχύει αυτό. Εδώ ένας σε καρότσι γαμαει την Ευρώπη.

    Και όσο για τον εγωισμό, επίσης σωστό. Βέβαια είναι ΤΟ κίνητρο αυτό. Σε πάμπολλες δραστηριότητες. Δεν έιναι κακό.
    Το "μαυσωλείο" του θα φτιάξει μέσω ΑΕΚ ο Μελισσσανίδης,αφού με τα λαθραία κάνεις μονο περιουσία, αλλά με τις "ευεργεσίες" και τα "ιδρύματα" κάνεις το όνομα.
    Η "γλάστρα" θα ποτιστεί δεόντως ασφαλώς, μαζί με τον "βασιλικό".

    Και επίσης φυσικά, το "κάλεσμα" για ενότητα,το οποίο "βλέπουν" τα τιγρολάγνα μέσα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το χαρέμι του "Μεγαλοπρεπούς".

    Η προχειρότητα και το "τσάτρα-πάτρα" με το οποίο έφτιαξε την "αυλή" του, με τον Σέρβο,τους παλαίμαχους (εδώ φαντάζομαι θα ηγαίνει αυτό που είπε ο Steven ότι ο Μελισσανίδης άρχισε λάθος), τους προσωπικούς γιατρους και τους δικηγόρους στην Ερασιτεχνική, την άλωση της οργάνωσης η οποία πια αντι για μπόμπα θα έχει μια "Πειρατική" σημαία, κάτι κολητους από τράπεζες και Loyd's,που τους κουβαλάει εδώ και κει σε όλες τις "δουλειες" κλπ, δείχνει ότι το περιβάλλον το οποίο θα χαζέυουμε θα είναι ανάλογο της Τουρκικής τηλεοπτικής σειράς. Και μάλιστα χωρίς "Χουρέμ" και "Πάργαλη".
    Μονότονα πράγματα.

    Σφάξεμε αγά μου αν αγιάσω....

    Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ: Αχ βρε αδερφέ...Ανοίγεις πολλά θέματα...
    Στον χώρο αυτό βάζω κανά κείμενο, μέχρι να καταλήξει η ομάδα των γραφειάδων, πώς θα το μετεξελίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΗΒΕΝ.
    ΣΤΗΒΕΝ, ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;

    Υ.Σ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ''ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗ'' ΤΟΥ ΜΟΛΛΙΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ti egine steve. Den sto sikonei o tiger;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανώνυμο: Αγαπητέ αδερφέ, πότε μου το σήκωνε;
    ΑΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.
    Επειδή έλεγα οτι ενάντια στους ανώμαλους, θέλω ανώμαλους σαν αντίδοτο;
    Επειδή πίνω τσίπουρα μαζί του; Εσύ με όποια γκόμενα βγαίνεις, θέλεις και να την πηδήξεις;
    Επειδή έμπαινε ένας καζαμίας κι έγραφε οτι είμαι εντολοδόχος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή