Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

           Πάντα δίπλα στο τηλέφωνο υπάρχει ένα κασετοφωνάκι. Δια παν ενδεχόμενο. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει η κουβέντα κι αν θα πέσουν μπινελίκια. Που δεν έπεσαν βέβαια αφού δεν υπήρχε διάθεση κριτικής στην συνομιλία εκ μέρους του δημοσιογράφου. Ο οποίος μου έκανε την χάρη και με εφοδίασε με το περιεχόμενο της κουβέντας προς κάποια εκμετάλλευση. Κι οπότε σήμερα έχουμε την δυνατότητα να ξαναθυμηθούμε τον καπετάνιο αλλά και να πάμε πίσω από τις γραμμές, δίνοντας όλη την διάσταση στο κείμενο που είχα γράψει προχθές για την αλογοτροφή.
           Έλειπε λοιπόν από τον φάκελλο της αλογοτροφής ένα προπονητήριο ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. Το γράφω με κεφαλαία για να γίνει αντιληπτό οτι αλάνα για προπονήσεις δεν είναι απαραίτητη. Οι προπονήσεις μπορούν να γίνονται και στο γήπεδο που χρησιμοποιεί μια ομάδα όταν παίζει την αγωνιστική της. Αλλά να γίνει ακόμα πιο αντιληπτό, το πόσο σαθροί είναι όλοι οι φάκελλοι με τις άδειες αν η ΕΠΟ τους ψάξει λεπτομερώς. Αλλά να μην ξεφύγω.
           Το προπονητήριο λοιπόν που επρόκειτο να μπει στον φάκελλο ήταν φυσικά η Παιανία. Με συμφωνημένο τίμημα κιόλας. Ποιός υπαναχώρησε κάβουρα; Ο καπετάνιος που έκανε σκόντο 600 χιλιάρικα ή ο Αλαφούζος; Εύκολο αυτό. Απαντημένο από τον καπετάνιο ως εξής:
          - Θέσατε στο τραπέζι των συζητήσεων με τον κύριο Αλαφούζο...( ούτε καν ερώτηση δεν ολοκληρώθηκε )
          - Με τον κύριο Παναγόπουλο μιλάω...
           Ο οποίος βρίσκεται στο ΔΣ της αλογοτροφής ως ποιανού άνθρωπος; Ρωτάω εγώ. Βρείτε το με τα ακόλουθα hints: Αύριο ξεκινάει η δίκη των ΒΒ ( μέχρις εσχάτων θα πάει, ούσα ακόμα ανοιχτή η παλιά κόντρα εκ Ρωσίας ) και την ώρα που το δεύτερο Β δεν μπορούσε να δώσει εγγυητική 2 μύριων στον καπετάνιο. Εδώ βρίσκουμε το άλφα της κουβέντας.
           Που συνεχίζει :
          -  Έχετε σκεφθεί τι θα γίνει η Παιανία αν ο ΠΑΟ αποχωρήσει του χρόνου;
          - Αυτή την στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία αφού υπαναχώρησαν και θέλουν τις εγκαταστάσεις δωρεάν, όπως ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.
            Ελπίζω να είστε καθισμένοι ακόμα. Ο καπετάνιος δεν απάντησε στην ερώτηση. Ο φίλος μου ο Dimi βέβαια, είπε οτι θα την κάνει πίστα για τα αυτοκινητάκια του Γιαννάκη. Κι αυτό μπορεί να γίνει αλλά δεν είναι έτσι τα πράματα. Ο Βαρδινογιάννης δεν είναι Νοτιάς ( κι αυτά τα έχουμε πει για τον Νικολάκη ). Ο καπετάνιος έσπαγε εμπάργκο στον Περσικό κόλπο επίτηδες, δεν έσπαγε τα πιάτα της μαμάς του κατά λάθος όταν η νοικοκυρά, του έβαζε τηγανίτες για πρωϊνό.
          - Για πόσα χρόνια είχατε έρθει σε συμφωνία για το ενοικιοστάσιο της Παιανίας;
          - ΓΙΑ ΕΝΑ.
            Ο Αλαφούζος, αν δεν κάνω λάθος, ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ business plan σε όλους τους φορείς. Αυτό το σχέδιο, είχε Παιανία για έναν μόνο χρόνο και μετά, βλέπουμε; Όχι βέβαια. ΑΠΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Γιατί; Βρείτε το. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 100 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ. Εκεί τα παιδιά που είναι μαζεμένα από όλον τον κόσμο κάνουν τα φροντιστήρια τους κι από εκεί τα παίρνει λεωφορείο για να τα πηγαίνει στα σχολεία τους.
            ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ: " Οι εμπνευστές της ρήσης οτι ο Αλαφούζος είναι μπροστινός του Βαρδινογιάννη, ας κοιταχθούν λίγο στον καθρέφτη. " Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην δημοσιογραφάρα που το έγραψε. Ούτως ή άλλως σε λίγο θα είναι άνεργος. Διότι δεν μπορεί να κάνει απλή πρόσθεση, δεν χρειάζονται πληροφορίες : Όταν τα σπας με τον χάπια, πού θα πας για συμμαχία μπρε; Φυσικά με την διάψευση του, το έφερε θετικά αλλά αυτό ήταν παράπλευρη απώλεια.
             Συνεχίζουμε όμως :
           - Εκφράσατε στον κύριο Παναγόπουλο την δυσαρέσκεια σας για τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος της οικογένειας σας, που ακούγονταν στο γήπεδο;
          - Φυσικά. Του είπα οτι δεν έχω δει καμία αντίδραση σας.
             Κάτι χρωστάει λοιπόν η κρητική βεντέτα. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΡΑΣΟΥΝ.  Ποιός φώναζε υβριστικά συνθήματα; Αυτοί που τα παίρνανε από τον Βγενόπουλο ( δίκη ) και τον Πατέρα ( χρέη )  λέω εγώ. Με την αλογοτροφή στο ερασιτεχνικό, ρωτάω εγώ, θα υπάρχει κανείς πέραν του Βαρδινογιάννη στο άσπρο άλογο; Με αξιόπιστα λεφτά  και με νέο γήπεδο;
            Οπότε η συνέντευξη έκλεισε ως εξής:
          - Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον η οικογένεια Βαρδινογιάννη - με οποιοδήποτε μέλος της - να επανέλθει στον ΠΑΟ;
          - ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
            Αι συνθήκαι, αγαπητοί, ποιές είναι; Ο Μαρινάκης; Η ΕΠΟ; Η Λίγδα; Η διαιτησία; Η κρίσις; Τα χρέη που δεν είναι της οικογένειας;  Γιατί λοιπόν να τα πληρώσει; ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ, ΝΑΙ. ΚΑΘΑΡΟΝ;
           Σοφιστείες Αβραμίδη, θα πει κάποιος. Ξεχνώντας βέβαια οτι ο Τζίγγερ είναι και συμμαθητής μου. Και ξεχνώντας τις δυό μουφιές που έκανε ο Αλαφούζος :
           - Ξαφνική αγορά του προπονητικού κέντρου του Τσακίρη με 8 μύρια ( στο προφορικό βέβαια αλλά δεν υπάρχει ανάγκη για εγγυητική επιστολή ).
           - Αντί τραπεζικής εγγυητικής επιστολής ύψους πλέον πέντε μύριων, εμφανίζεται στον φάκελλο της αλογοτροφής χορηγία του Σκάϋ, ισόποσου ύψους , την ώρα που η δαφνοστεφανωμένη λαμβάνει 3,5 μύρια από το άλλο συνδρομητικό.
         Για άλλη μια φορά η αλογοτροφή πάει να παραπλανήσει την κατάσταση. Πέρσι είχε την προκηρυγμένη ΑΜΚ και τα ονόματα των λεφτάδων που θα συμμετείχαν, φέτος έχει αλλοιώς την βιόλα. Πέρσι όμως ήταν κι ελαφρώς ψιλοαυθόρμητη. Φέτος είναι σχεδιασμένη.
        Ακόμα κι αν περάσει την έφεση. Η διαιτησία σύσσωμη θα κάνει το κυνηγητό της αρκούδας αν χρειαστεί στην επόμενη σαιζόν, οι φατρίες θα πλακώνονται στο γήπεδο της Αλεξάνδρας και φυσικά το σχέδιο της ΑΕΚ θα εφαρμοστεί στην πράσινη. Όσοι κι όποιοι παίκτες και νάρθουν. Αλλά ακόμα κι αν οι παλαίμαχοι φτειάξουν κάποιο συνολάκι, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ 16 αφού η αναδιάρθρωση μπορεί και να κριθεί παράνομη. Ή μπορεί και να γίνουν 14, για πιο θελκτικό προϊόν. Κι άρα να πέφτουν 5 ή 7.
          Υγ1. Η διπλή ανάπλαση υπεγράφη πλέον. Άρα άνοιξε ο δρόμος για το γήπεδο για τον Βοτανικό. ΓΗΠΕΛ ο φορέας. Ποιός είναι ο μέτοχος; Αλλά, και ποιός έχει λεφτά - ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - να φτειάξει γήπεδο; Ο Βγενόπουλος ή ο Φορέας;
          Υγ2. Ρε μήπως έγινα αλογοτροφή; Όχι, μην ανησυχείτε. Τι να σας γράψω; Για το παρασκήνιο του Κεραυνού Γλυφάδας ή για το νέο συμβόλαιο του Γροντή; Ή μήπως για τον προπονητή μας; Φυσικά, δεν εννοώ τον Δέλλα.
         

9 σχόλια:

  1. ''βαριά - βαρία του ζμπαουγκ η φανελα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας αναλαμβάνει με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος.

    Ο ηθοποιός έκανε ήδη την πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ΚΘΒΕ: «Τα περί ευθύνης και τιμής είναι αυτονόητα. Το ΚΘΒΕ μπορεί να υπογραμμίσει και να συνεχίσει να ενισχύει τη θέση του όχι μόνο στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας και της Βαλκανικής χερσονήσου αλλά και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα όταν θα έχει παραχθεί πολιτιστικό προϊόν ικανό να κριθεί και να αξιολογηθεί. Έτσι κι αλλιώς στο χώρο του Θεάτρου τα πάντα κρίνονται σαν ένα εκ των υστέρων αποτέλεσμα και όχι σαν ένα εκ των προτέρων γεγονός».

    ''ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΜΠΑΟΥΓΚ Η ΦΑΝΕΛΑ''
    ''ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΜΠΑΟΥΓΚ Η ΦΑΝΕΛΑ''
    ''ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΜΠΑΟΥΓΚ Η ΦΑΝΕΛΑ''
    ''ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΜΠΑΟΥΓΚ Η ΦΑΝΕΛΑ''
    ''ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΜΠΑΟΥΓΚ Η ΦΑΝΕΛΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβαζε τι γραφει ο blogger φιλε DIMI και μην συμπεραινεις τα δικα σου. Οταν ο κος Μελισσανιδης ευχαριστησει δημοσιως τον κο Νοτια (διοτι αυτο θα γινει) ελα να τα ξανασυζητησουμε. Ειναι προφανες οτι δεν εχεις γνωση για την ιστορια των Σπατων, του οικοπεδου, των εγκαταστασεων, του ΣτΕ, των συμβασεων και των προειδοποιησεων προτου καν γινουν ολα τα παραπανω. Επισης, ξεχνας οπως ολοι οι ασχετοι στην Ελλαδα, οτι ο κος Μελισσανιδης με τον κο Νοτια ειναι γνωστοι, μιλουν στο τηλεφωνο και το που θα προπονειται ο Κουτρουμπης ειναι μια τριχα απ τ αρχιδια τους. Οταν μιλανε ομοτιμοι και οχι υπαλληλοι με αφεντικα, ειναι πολυ διαφορετικη η ιστορια απ οτι νομιζεις κι εσυ και ολοι οι μαθημενοι σε Νικολαιδηδες, Αδαμιδηδες και δε συμμαζευεται. Στο γραφει και ο blogger σχετικα με Καπετανιο (που χωθηκε στη Ροδεσια επειδη του καβλωσε) και το χαρτογιακα τον Αλαφουζο. Δεν υπαρχει η εννοια collateral damage οταν ασχολειται με οτιδηποτε Βαρδινογιαννης ή Μελισσανιδης. Αυτα ειναι για τα "στελεχη" και για τα white collars. Aσφαλως ο Βαρδινογιαννης δεν ειναι Νοτιας. Οπως και ο Μελισσανιδης ομως δεν ειναι Βαρδινογιαννης. Αυτο ειναι για το blogger, τον οποιο και ευχαριστω για την καλυψη. Τα υπολοιπα εχουμε καιρο να τα πουμε γιατι ολο το καλοκαιρι χτικιο θα βγαλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε δεν αφήνεις κανένα email στο Steven; Δεν τα λες κι άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. asta re giwrgo ayta k pes mas tpt gia ti Motown

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν ο ενας ευχαριστησει τον αλλον Βλεπουμε (και αμα)
    Για να τον ευχαριστησει βεβαια θα πρεπει ο αλλος:

    1. να κοψει λιγο απο τις παραλογες απαιτησεις του
    2. Να καταλαβει οτι ενοικιαζει 12 εκκ ΔΗΛΑΔΗ 3 παραπανω απο οσο ΚΟΣΤΙΣΕ Η MASIA στη Μπαρτσελονα με κτιριο 6,000 μετρων
    3. Να καταλαβει επισης οτι αν κανει οτι φευγει η ΑΕΚ, ΛΟΓΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, στη καλυτερη το εργο παει για στανη

    Φυσικα και δεν εχω τη συμβαση στα χερια μου.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ουτε με νοιαζει τι λεει ο ΣτΕ και ο καθενας.
    ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ομως σαν ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-αρα ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ- οταν ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο κ.Νοτιας 33 στρεματα, 3 γηπεδα και λοιπα, ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΕΙ.
    Και δεν μιλαω μονο για το κλιμακουμενο προς τα πανω ενοικιο (που παει στα 720,000 με την full χρηση) αλλα στην ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ομαδος που εφτασε να κανει προπονηση στο ξερο.
    Η μηπως ΞΕΧΑΣΕΣ πως και κατω απο ποιες συνθηκες 'μπηκε' η ομαδα μεσα (και ετρεχαν τα νοικια βεβαιως) οταν ΔΕΝ ΕΙΧΕ οχι αποδυτηρια να αλλαξουν, οχι καρεκλες και παγκους, αλλα ουτε ζεστο νερο να κανουν ενα μπανιο και ετρεχαν στο Sofitel (το οποιο πληρωνε η ΠΑΕ ετσι?)
    Τα ενοικια ομως ο κ.Νοτιας τα απαιτουσε απο τοτε σωστα?

    Δεν υπαρχει collateral damage? Σοβαρα μιλας? Καπου εχεις μπερδευτει φιλε μου.

    ΠΑΝΤΑ υπαρχει collateral damage, το οποιο μετριεται ως προς την αποδοση του deal.
    Οταν μπουκαρε οπως λες, μπουκαρε με την ανοχη αλλων (πολιτικα) και αλλων (χρηματικα- ασφαλίστικα).
    Μετρηθηκε το deal και αναλογα επεσαν και οι ασφαλειες απο το Λονδινο.. σε αυτα που πηγαν στο πατο..

    Τελος προς πληροφορηση σου φιλε μου, δεν εχω μαθει σε κανενα Νικολαιδη και κανενα Αδαμιδη.
    Εχω μαθει να μιλαω με ΟΠΟΙΟΝ ανθρωπο μπορω να συνεργαστω ειτε εμπορικα ειτε επειδη ειναι αφεντικο.
    ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ να ειναι σοβαρος και decision maker η αν δεν ειναι η γνωμη του να μετραει σοβαρα σε αυτον που ειναι.
    ΑΤΥΧΕΣ το παραδειγμα πρωην σεντερ φορ και αποτυχημενων δικηγορων.

    Στη εταιρεια μου - οποιο και αν ειναι το μεγεθος της μικρο μεγαλο δεν εχει σημασια- αφεντικο ειμαι εγω και αναλογα μιλαω.

    Τωρα για την οποια καλυψη που λες- αυτο που ειδα ειναι η διαφορα στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ του συμβολαιο (1-5 ετη) την οποια ΔΕΝ γνωριζω για την παιανια.

    Το οτι ο καπετανιος δεν ειναι Νοτιας το ξερουμε ολοι.
    Το οτι υπαρχει το pattern της ΑΕΚ και θα εφαρμοσθει επισης διαφενεται στον οριζοντα.

    Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα υπαρχει κανενα ΕΣΟΔΟ σε 3-5 χρονια που ολα αυτα θα γινουν. Εσοδο θεωρω μονο τον Μισελ για να ειμαστε σοβαροι.

    Επισης δεν ξερω αν αυτοι οι ιδιοι καπετανο-τιγρο προεδροι στα 70 και στα 80+ μπορουν να κανουν κατι- και αν μπορουσαν γιατι δεν το εκαναν πριν 20-30 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στίβεν:
    Πάλι ξένο θα έχει για προπονητή η ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δίκη Ψωμιάδη συνεχίστικε κανονικά και σήμερα.
    Οπως θα συνεχίσει να συνεχίζεται και από Σεπτέμβρη-αφού το καλοκαίρι είναι περίοδος διακοπών.
    Κανονικά λοπόν και με σεβασμο στους θεσμούς και στην παράδοση, η- με την ιατρική έννοια- "έδρα"- συνέχισε την συνέχεια της συνεχιζόμενης συνεχείας και αποφάσισε να αποφασίσει σε μελλοντική συνεχιζόμενη παρουσία του εγκαλούντος. Που σημαίνει ότι, το ολόγραμμα του Ψωμιάδη, ειναι αδύνατον να δικαστεί, εφ΄όσον,δια να επέλθει ο πέλεκις θα πρέπει να υπάρχει και σβέρκος. Αλλά το κορμί του Ψωμιάδη, δεν έχει σταλεί ολόκληρο από τα Σκόπια, παρά μονάχα η κεφαλή του. Το δε σώμα βρίσκεται ακόμα εις εργαστηριο και υπόκειται εις πειραματισμούς.

    Ηδη από την Αμερικάνική πρεσβεία, εκφράζονται φόβοι, ότι τα κονδύλια που φτάνουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού,προς την μικρή αυτή χώρα δεν διατίθενται καθώς ορίζει η συμφωνία, αλλά ότι η Φύρομ, επιδίδεται εις μιαν δίχως προηγούμενο επιστημονική απόκρυφη τεχνολογία τηλεμεταφοράς ύλης.
    Οι δε "μεταμορφώσεις", τα πολλά "πρόσωπα" που βλέπουμε σε τακτα διατήματα,του Μάκη Ψωμιάδη, δεν οφείλονται παρά σε δυσλειτουργίες, η και σε μικροατυχήματα του μηχανήματος τηλεμεταφοράς.
    Την τελευταία φορά,τον είδαμε με χαίτη,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μαζι με το "υποκείμενο" Μάκης, να "ταξίδεψε" στη μηχανή μεταφοράς κατα λάθος και κάποιο από τα άλογα του γνωστού φίλιππου.

    Στο σημερινό,επεισόδιο 3.673, ο "Γιάγκος Δράκος",του Κόμοντο, παρουσιάστικε μαζί με τους δικηγόρους της "Τζάιαντ" στο τριμελές και αποτελούμενο από εφτά μέλη κακουργοδικείο πλημελημάτων,όπου η ενάγουσα Τατιάνα Δράκου,του Ευαγγέλου και της Σαύρας, επιζητά την επιμέλεια των νεοσσών, όπως και τα τροφεία των, ήτοι 5 τρισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο,μια δωδεκάδα αυγά και δυό φούτερ ανοιξιάτικα.

    Οι δικηγόροι του μεγιστάνα, ορθώς εξανέστησαν, -εξανίσταντο,εξανέστησαν,εξινίσταντο,δεν ξέρω πως ακριβώς γράφεται,- μπρος στο παράλογο αίτημα της άλλης πλευράς.

    Την τελική όμως χαριστική βολή στην συνέχεια της δίκης,έδωσε μια...ψείρα.
    Ναι καλά ακούσατε. Αυτη ήταν και ο λόγος που η "έδρα", αποφάσησε να κάνει δεκτό το παντοτινό αίτημα για αναβολή.
    Μια ψείρα, με το καλάθι γεμάτο αυγά ανα χείρας, κατέπεσεν της χαίτης του κατηγορουμένου και μετά κόπον σκαρφάλωσε στο μετερίζι της έδρας, έμπροσθεν του προέδρου..

    -- Ζητώ να λάβω τον λόγο.
    --Παρακαλώ.
    -- Αιτούμαι την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, λόγω jet-lag.
    --Δηλαδή...;
    -- Λόγω της ασκαρδαμυχτι μεταφοράς του κατηγορουμένου με το μεταγωγών,έπαθα vertigo και έχασα τον σύζυγό μου εις άγνωστη περιοχή της κεφαλής του κου Ψωμιάδη...
    -- Διακόπτεται η συνεδρίασην δια να εξετάσομεν το άιτημα
    Μετά από όλιγα λεπτά επανέρχεται η σύνθεσης του δικαστηρίου.
    -- Εγέρθητοι. "ώι-έι-ώι-έι"!
    -- Το αίτημα γίνεται δεκτόν.Η εκδίκαση θα συνεχιστεί, μετά τα μπάνια του λαού.
    Λύεται το δικαστήριον. "ΟΕΙ-ΕΙ-ΟΕΙ-ΕΙ"

    Υ.Γ.: Απόδοση δικαιοσύνης 3.40. Απόδοση μη δικαιοσύνης 2.30. το "Χ" έχει απόδοση 1.70.
    Παιζεται και μονό αποδεκτό.
    Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Δεν ξέρω. Εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή