Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΞΕΦΡΑΓΚΩΜΑ

           Τα νέα ξεκίνησαν δύσκολα: Το Ελληνικό, δηλαδή οι εγκαταστάσεις για το γήπεδο και τους γύρω χώρους - δεν έχει την υποδομή, που είχε παλιά. Μιλάω για όταν μετατράπηκε σε γήπεδο ολυμπιακών αγώνων. Λογικό το άκουσα. Από όπου κι αν περνάει το όνομα ολυμπιακός, στάχτη και μπούρμπερι αφήνει πίσω του. Ήταν οι Έλληνες για ολυμπιακούς αγώνες; Κι ειδικά με κάτι baseball, softball και λοιπές αρλούμπες;
          Παραλίγο να ξεφύγω - τόσες μέρες να ασχολούμαι μόνο με το βιβλίο μου - λόγω ψυχαναγκαστικής στέρησης. Οπότε επανέρχομαι.
         Το Ελληνικό λοιπόν, θέλει ανακατασκευή στους χώρους που θα περιδιαβαίνουν οι υπεύθυνοι αγώνων, δηλαδή οι αθλητές, οι διαιτητές, οι παράγοντες και οι δημοσιογράφοι. Ειδικά οι τελευταίοι εξέφρασαν και μια σνομπίστικη μομφή, επειδή εκεί που πρόκειται να κάθονται τζάμπα δεν θα έχουν καλό οπτικό πεδίο. Έτσι είναι. Άμα θέλεις πλήρες ρεπορτάζ για το ματς με τα Σούρμενα ή τον Εθνικό Γαζώρου, δεν μπορείς να έχεις τον φίσκουλα να κάθεται χαμηλά. Το οτι η ΑΕΚ θα παίξει τρίτη εθνική - κι ερασιτεχνική μάλιστα - ουδόλως απασχολεί τον σκατόμυαλο.
          Ρημαδιό όμως είναι και ο χλοοτάπητας. Που πρακτικά, έτσι όπως τον πάτησα, είναι μια καλή ιδέα για κάποιες γιαγιάδες να τις βάλουμε σε ένα πούλμαν και να τις πάμε εκδρομή να μαζέψουν τις βρούβες που φύονται παντού. Κοιτάξτε. Η ΑΕΚ οφείλει να συνεχίσει την κοινωνική δράση της. Δεν είναι μόνο οι μπόμπες στο Βελιγράδι ή οι αιμοδοσίες. Σαν τρίτη κατηγορία, μπορούμε να κάνουμε και μια κάποια στροφή στην τρίτη ηλικία. Άσχημα είναι τα χόρτα του γηπέδου; Μια χαρά είναι, όπως μια χαρά κινείται και το κτίσιμο της νέας ομάδας με Γεωργέα και Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Αλλά έχουμε καιρό γι' αυτά.
           Το πρόβλημα είναι λοιπόν πέραν των ανωτέρω, οτι ο Μελισσανίδης θέλει να κάνει και μπουτίκ, θέλει να βάψει το μπλε γήπεδο με τα σήματα του Εθνικού και του ΟΠΑΠ ( αυτό δεν ενοχλεί ιδιαίτερα ) αλλά θέλει και να μεγαλώσει την χωρητικότητα του σταδίου. Θέλει να το κάνει προσωρινό παλατάκι αφού ο μεγιστάνας Ρέστης που έπαιζε εκεί, έδειξε κι αυτός την κιμπαροσύνη του αλλά είχε πρόβλημα που δεν πήγε τόσο καλά η Γλυφάδα. Ελπίζω τώρα που θα γίνει Μαρινάκης Β η ομάδα να σεβαστεί κάποιο επόμενο γήπεδο.
              Όλα αυτά όμως που πρέπει να κάνει ο τίγρης - ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ - έχουν ένα κόστος. Πρέπει να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη και να ρίξει το δυσθεόρατο ποσό του 1,5 μύριου. Βάλτε και το budget των παικτών, τις αμοιβές των συνεργατών κι ό,τι άλλο χρειάζεται ένα ερασιτεχνικό σωματείο ( απο 200 μέχρι 500 χιλιάρικα ), οπότε πάμε στα 2 μύρια. Μιλάμε για κανονικό ξήλωμα αλλά...
               Αλλά υπάρχουν και τα καλά νέα. Τρεις εταιρείες τρέχουν ήδη για να βάλουν το λογότυπο τους στο στάδιο της ΑΕΚ. Με προκαταβολική συμφωνία για το νέο γήπεδο. Δυό συνδρομητικές πλατφόρμες αγωνίζονται για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της ομάδας κι εδώ θα πάμε σε πλειστηριασμό. Και τέλος υπάρχουν και πέντε εταιρείες ένδυσης ( Puma, Adidas, Kapa, Nike, Umbro ), που μάχονται για τις φανέλες ακόμα και σε βάθος χρόνου. Δεν μιλάω επίσης για άλλους παρατρεχάμενους. Κιόσκια με φαγητά, δυό τρία καταστήματα κι επίσης γι' αυτόν που θα βάλει χρήματα για την επινοικίαση του parking ( εδώ παίζει ο Σπύρος όπως παλιά ).
            Πρόχειρα έχω μαζέψει για την διετία -πέραν άλλων διαφημίσεων και σπονσοραρισμάτων - γύρω στα τέσσερα μύρια. Τα οποία υπολογίζονται σε κατασκευές και μετρητά. Δεν είναι όλα cash βιαστικοί. Αμέσως να πείτε κάτι. Το cash θάρθει αλλοιώς.
          Έχουμε και τις 600 χιλιάδες οικογένειες του Τροχανά. Αμέ. Σας ξεχάσατε; Να πούμε δέκα χιλιάδες διαρκείας; Για να κρατάμε τα περσινά νούμερα ( όσο κι αν οι προβλέψεις μιλάνε για αύξηση ). Θέλετε μέση τιμή 100 ευρώ; Πόσο κάνει; Τα λοιπά εισιτήρια ( δέκα χιλιάδες ) με δέκα ευρώ και για 15 παιχνίδια, πόσο κάνουν; Βάλτε κι ένα 20% από τα εισιτηρια των ομάδων που σαν γηπεδούχες θα θέλουν να παίξουν στην έδρα μας μπας και πάρουν κάτι ( 20% για να το δεχτούμε αυτό ), πόσο φτάνουμε; Κανά τριάρι; Μιλάμε για ΤΟ ξήλωμα του επιχειρηματία.
           Δηλαδή θα κονομήσει κιόλας; Δεν θέλω να ακούω μπαρούφες. Μίλησα για επιχειρηματία, που θέλει να βγάλει κι από το ποδόσφαιρο. ΥΓΙΈΣΤΑΤΟ. Το νοσηρό θα ήταν η ΑΕΚ να ξαναγίνει πλυντήριο. Δηλαδή κάποιος να βάζει μόνο, κι όταν βαρεθεί, ή όταν του κάτσει κάποια στραβή λόγω διαπλοκών , ή όταν γίνει κανά δικαστήριο , να φύγει και να παραπέμψει τις υποχρεώσεις της ομάδας ξανά στον κόσμο και στο μεγαλείο της ΑΕΚ σαν ιδέα. Εξ άλλου τα λεφτά αυτά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και του χρόνου, που στο μυαλό του κόσμου υπάρχει άλλο.
             Οτι η δεύτερη κατηγορία είναι πιο δύσκολη και υπάρχει μεγάλωμα του budget εξόδων. Ολόσωστα σκέφτεται ο κόσμος και προνοεί από τώρα ο Μελισσανίδης μαζί με τα ΜΜΕ. Με μια μικρή λεπτομέρεια: Του χρόνου, δεν θα υπάρχουν καινούργια διαρκείας, άλλες τιμές εισιτηρίων ( μην ξεχνάτε οτι του χρόνου θάχουμε και Άρη και αλογοτροφή μαζί μας ) και λοιπά; Είναι τρομερό ο κόσμος να σκέφτεται μόνο την καλοπέραση του. Δηλαδή μόνο το τι πληρώνει κι όχι το τι εισπράττει. Και κύρια είναι φοβερό να ξεφραγκώνεται ο ίδιος αλλά να πιστεύει οτι ο μεγιστάνας ρίχνει χρήμα και ματώνει.
            Τέλος πάντων, μην το συνεχίσουμε διότι θα καταντήσουμε Σύριζα. Χώρια που δεν θα έχουμε και sold out σε κάθε παιχνίδι, αφού μπορεί και να βρέχει ή να κάνει κρύο κι οπότε κάποιοι να μην έρθουν στο γήπεδο. Οπότε αυτός ο αστάθμητος παράγων - κάτι σαν τον Σαμαρά που επιδιώκει κινέζικη ανάπτυξη στην Ελλάδα - μπορεί να ρίξει έξω καλοσχεδιασμένους προϋπολογισμούς. Να μην βγάλω δυό μύρια στο ερασιτεχνικό αλλά να βγάλω 1,7. Ξέρετε τι κάνουμε στις εταιρείες τότε; Αλλάζουμε οικονομικό διευθυντή. Την καλησπεροκαλημέρα μου.
             Υγ. Η ιδέα είναι στο τραπέζι. Ένας πυρήνας να γράφει εδώ όποτε του αρέσει. Να μετεξελιχθεί το blog σε site. Κατά την γνώμη μου με τον κιτρινόμαυρο μανδύα. Ο καθένας να έχει την στήλη του. Να υπάρχουν επιστολές ( καμία σχέση με σχόλια ) επισκεπτών και  μια στήλη ατακών επί παντός επιστητού ( επώνυμη κι όχι ανώνυμη σαν τα αποδυτήρια ) που θα κάνει καυτηρίαση. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαι - φυσικά το όνομα μου σαν καπέλωμα θα φύγει από επάνω - κι είμαι ανοιχτός σε κάθε σκέψη.

20 σχόλια:

  1. Του χρόνου, δεν θα υπάρχουν καινούργια διαρκείας, άλλες τιμές εισιτηρίων ( μην ξεχνάτε οτι του χρόνου θάχουμε και Άρη και αλογοτροφή μαζί μας ) και λοιπά; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ, βιάζεσαι. Αλλά οκ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ - κάτι σαν Ελλάδα - ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, μέχρι να ξάνάρθει καβάλα στάλογο ο Βαρδινογιάννης.
    ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΕΚ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. Έγινε κάτι; Ίσα ίσα, που όλοι είναι τρισευτυχισμένοι. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. Άνοιξε κάποια μύτη; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ, τα πληρώνουν αυτοί.
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με την "μετεξέλιξη" του blog σε site
    Θα ήταν κρίμα να χαθεί όλη αυτή η "μαγιά", τόσο από πλευράς σχολιογράφων,όσο και αναγνωστών.
    Το timing βοηθάει καταπληκτικά, μιας και η ΑΕΚ πλέον - με τον ένα η τον άλλο τρόπο-θα είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας για τα επομενα χρόνια, αρχης γεννομένης από την άγνωστη μεν αλλά "συναρπαστική" Γ κατηγορία.
    Αλλά και πέρα από αυτό, η ανάδυση περισσοτερο ουσιωδών πραγμάτων και ασχολιών, είναι ένα απο τα "καλά" της ΕλλαδοΑΕΚοπτώχεσυης και κοινωνικης- οικονομικής Ταρταροποίησης.
    Πάντα,όταν φτάνεις να ξυνεις με τα νυχια τον πατο του βαρελιού, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑ, θα κοιτάξεις και λίγο προς τα πάνω.

    (πως θα είναι αλήθεια όταν γνωστοί σπορτκαστερ,από πασιγνωστα κανάλια,σε ένα "άγνωστο" γήπεδο με 20 χιλιάδες κοσμο,θα περιγράφουν τα "κατορθώματα" της ΑΕΚ στην ερασιτεχνική κατηγορια με αντιπαλο τη "Μαγούλα"; Δεν το έχουμε ματαζήσει. Σαν να είσαι στο νεόδμητο γιαπί, και καταμεσής να τιγανιζεις ψάρια με το πετρογκάζ. Μιλάμε για Βιμ Βέντερς. Μιλάμε για σπαραξικάρδια πράγματα. Και θα γελάσουμε μέχρι δακρύων με κάτι μαλάκες)

    Φυσικά με αφορμή τα της ΑΕΚ,θα σχολιάζονται τα Πάντα. Οπως άλλωστε κάναμε ως σήμερα από εδώ.
    Σαν site,είναι καλό, να δουλέψουμε πολύ-και- μέσω facebook.
    Δεν ξέρω εάν πρέπει να βρεθούμε από κοντά για να τα πούμε.Θα είναι άλλωστε και μια ευκαιρία για ουζοκατάνυξη.
    Οτι με χρειαστείτε, είμαι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβερνητική ρύθμιση γλιτώνει Ψωμιάδη

    Κι όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Μάκης Ψωμιάδης να αποφύγει να καταδικαστεί για τα σοβαρότατα αδικήματα που τον βαρύνουν, εκμεταλλευόμενος πιθανή μη παράσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ ως πολιτικώς ενάγουσα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, καθώς και κυβερνητική ρύθμιση με την οποία η εκκαθάριση σε υπό πτώχευση ΠΑΕ γίνεται πλέον εντός τριμήνου από 30 μήνες που ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Συγκεκριμένα, ο Ψωμιάδης κατηγορείται για υπεξαίρεση με εικονικά τιμολόγια, καθώς και για υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία διάλυσης, συνολικού ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο Ψωμιάδης θα επιχειρήσει να πετύχει αναβολή της δίκης μέχρι το Σεπτέμβριο, είτε με έφεση, είτε με μη παρουσία της ΑΕΚ, η οποία το φθινόπωρο θα πάψει να υφίσταται ως ΠΑΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ευνοηθούν και μέλη της οικογένειάς του, καθώς και η λογίστριά του.

    http://www.koutipandoras.gr/36905/%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%AC%CE%B4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Εσύ δεν είσαι που έλεγες για το ΑΦΜ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικα,ολο αυτο το πραγμα που εκτυλισσεται στην ΑΕΚ μου προκαλει μονο θλιψη.Και επισης πολυ προσωπικα,αισθανομαι πολυ μαλακας που πηρα διαρκειας λογω Θωμα και στο ματς με τη Βεροια ειχα ασπρισει και πονεσε το στηθος μου.Μακαρι να τα κανει ολα σωστα ο Μελισσανιδης και να χαρουν οσοι ακολουθησουν.Το δικο μου το καντηλι σωθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε πολλούς το καντήλι έχει σωθεί... και να θες να πιστέψεις κάνοντας το μαλάκα εν γνώσει σου δεν έχεις πλέον κουράγιο.Γι'αυτό η επάνοδος θα είναι πολύ δύσκολη διαδικασία κατά τη γνώμη μου με πολλές ταπεινώσεις σε αυτά τα δύο χρόνια.Σίγουρα η λογική λέει ότι η επιστροφή θα επιτευχθεί και αν μάλιστα γίνει και το γήπεδο θα ζεσταθούν όλοι όσοι ανήκουν στην κατηγορία του προλαλήσαντα και εμού.Ζήσε Μάη μου δλδ.Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ο πλέον γερασμένος απο τις μεγάλες ομάδες (ΑΕΚ,παο,οσφπ,μπαοκ) και ο λιγότερος ποσοτικά και ποσοστιαία στις μικρές ηλικίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε κανείς ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;
      Και οι αντίπαλοι μας μανούλες έχουν....
      Τώρα αυτό που λες για γερασμένο ΑΕΚτζήδικο πληθυσμό είναι στα όρια του Λιακόπουλου,μια θεωρία χωρίς βάση.
      Έχω δει παιδιά γαύρων και βαζέλων να γίνονται ΑΕΚ, το αντίθετο όχι. Μόνο καμιά ξενέρωτη γκόμενα μπορεί για λόγους έρωτα να αλλαξοπιστήσει και αν....

      Διαγραφή
  8. καλα τα λες τα στατιστικα ανωνυμε... για να αλλαξει ομως αυτο (κατι ιδιαιτερα ευκολο προφανως , στην ελλαδα της δηθενιας) πρεπει να προτινεις και μια λυση! η δικια μου λυση ειναι να το δουμε μεσα στην τρελα αυτα τα 2 χρονια! και να κανουμε sold out σε καθε ματς! και να τιγκαρει η παραλιακη 3 ωρες πριν...! στην ελλαδα της δηθενιας λοιπον αυτο θα αποκαταστησει την ταξη στα ..ποσοστα που παρεθεσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δεν βλέπω καμιά "ξευτύλα" και κανένα "ξεπεσμό" με την Γ κατηγορία.
    Φυσικά είναι θέμα προσωπικής θέας του καθενός,αυτό.
    "αρκει να παιζω με τον πανάθα και τον μπαοκ,ακόμα και σακάτης και καταχρεωμένος.Αυτή είναι η ΑΕΚ". Ειναι η θεση κάποιων. ο.κ.
    Εγώ πάλι -και κάποιοι άλλοι- πιστεύω ότι ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και απλά συναίβει το αυτονόητο. Κοσκινιστίκαμε αφου δεν "φουρνίσαμε". Και το restart είναι απαραίτητο.

    Φυικά ο Μελισσανίδης και δεν είναι "σωτήρας" αφου και κείνος θα "σωθει" μέσω ΑΕΚ. Σχέση αμφίδρομη είναι.
    Αλλά ας σκεφτούμε λιγάκι τι θα γινόταν και τι πορεία στο μέλλον σαν ΑΕΚ θα υπήρχε εαν πχ. ο Μελισσανιδης δεν ζούσε.
    Γι'αυτό και κύριος σκοπός θα πρέπει να είναι η "αυτοματοποιηση" της ΑΕΚ. Το χτήσιμο της σε τέτοια θεμέλια,ώστε να καιει τα δικά της καύσιμα και αυτοτροφοδοτούμενη να κινείται μπροστα,δίχως ξανά, την ανάγκη κάποιου "μεσσία". Τουλάχιστον όχι για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

    Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν, αφου "ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο" όπως θα έλεγε και ο καραμαλάκας Δ.Χ.
    Οταν ξέρεις όταν,εισαι σίγουρος,πεπεισμένος για τις καλύτερες μέρες,όταν οι διαβαιώσεις για καλύτερο αύριο είναι ορατότατες, τότε απλά αυτά τα δυο χρόνια πρεπει να τα δούμε με τον αρμοζον "χαβαλέ" που πολύ σωστά αναφέρει και ο "toolaek".
    "Ξευτύλα" ήταν και πριν 3 χρόνια ο μισθός των 700 ευρώ και σήμερα πια θεωρείται στόχος.

    ΤΗΝ καραξευτύλα, την υποστήκαμε ήδη. Επι μακρόν και διαρκείας. Τα τελαυταία χρόνια, ηταν ΜΟΝΟ ξευτύλες και ντροπές.
    Σε αυτά, μπήκε τέλος. Σκληρό τέλος βέβαια, "άνοστο", αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

    Την τρέλα μας πρέπει να πουλήσουμε τώρα. Αντι να μας πουλάνε φύκια και φούμαρα τα λαμόγια,συντηρώντας μας στην εντατικη, πολύ προτιμότερο αυτό που θα συμβεί στο μεσοδιάστημα των 2 επόμενων χρόνων.
    Και πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια. "Χθες" ήταν που ανακοίνωνε ο ΓΑΠ από Καστελόριζο την "Αμερικάνικη βοήθεια". 4 χρόνια πέρασαν κι'όλας και πιά κανεις δεν μιλά για μνημονια και κρεμάλες, μητε για Γουδιά, μητε για προδοσίες. Και οι δόσεις από το γιούρογκρουπ έρχονται η μια πισω απ'την άλλη δίχως χρονοτριβή και δίχως πλέον "χαρακτηρισμούς" και "τεστ". "Σωθήκαμε".
    Με ορίζοντα την Ευρωπαική προοπτικη και την -"ευτυχώς"- μη αποπομπή μας από το μπουρδέλο.
    Οπως και κανείς-ήδη- δεν μιλά για "βάτραχους" και "προδοσίες" "δασκάλους οδήγησης" και "γατάκια", "ντεμοτεχνεία" και "αμέτοχους" κλπ.

    Οι αριθμητικά ούτως η 'αλλως λιγότεροι ΑΕΚτζίδες,θα αυγατίσουν και θα έρθουμε στα ίσσα μας. Δεν ανησυχώ.
    Και κακώς ανησυχούν οσο ανησυχούν. Οπως τίποτα δεν παθαινει η Ελλάδα από την γήρανση και την υπογεννητικότητα, αφού αυτες οι μετρίσεις -σε κλίμακα δεκαετιών η 50ετιών,- θεωρούνται πρόσκαιρες και μη αντιπροσωπευτικές.

    Φυσικά πολλοί θα νοιώσουν αμήχανα και άβολα βλέποντας τα "ΑΕΚ - Μαγούλα" ματς, νοσταλγώντας την Λίγδα. Αλλά είναι τόσο πρόσκαιρο αυτό.
    Είναι σαν να πρεπει-όντας "κλητήρας"- να διασχίσεις μια πλατεία γυμνός και να βρεθείς απέναντι. Σωστό.
    Μόνο που απέναντι σε περιμένει η θέση του "Δήμαρχου"
    Θα είσαι και μαλάκας να μη το κάνεις. Και χοροπηδώντας.Κάνοντας και πλάκα μάλιστα.

    Δυό χρόνια πρωτόγνωρης περιπετειας και "προθέρμανσης" πριν βγούμε στο "τεραίν". Ετσι πρεπει να τα δούμε. Και κυρίως επικοδομητικα χρόνια. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμφωνω απολυτα με το ανωτερω του χρηστου!δεν ειναι ξεφτιλα να σε κοροιδευει ο καθε κομποτης τσακιρης δεν ειναι ξεφτιλα να τρως 4 απο τον καθε βολο και λεβαδειακο και και και δεν ειναι ξεφτιλα ο προεδρος σου να πανηγυριζει σα λαλακας στο πουλμαν μια απλη προκριση επι του....παοκ (λες και πηρες τσαμπιονς λιγκ) δεν ειναι ξεφτιλα να παιζεις σε ενα υπο διαλυση πρωταθλημα που ο μπουχεσας το εχει κανει ισως και χειροτερο απο τα μουτρα του με ομαδες δορυφορους δανεικους παντου διαιτησια ξεφτιλισμενη και και και , και ειναι ξεφτιλα να παιζεις σε ωραιο 20αρι γηπεδακι για 2 χρονακια με νεα παιδια , υγεια στην εξεδρα, πληρωμενους ολους και με μπουλντοζες να σου φτιαχνουν νεο γηπεδο που και εσυ θα πληρωσεις γιατι απλα γουσταρεις???? + μια ερασιτεχνικη που θα βγαζει υγεια ..... !!! 2 χρονακια μεσα στην τρελα... μπανακια ουζακια και καπακι γηπεδο!χαβαλε κεφι και ασε τους αλλους 2 χρονια να ζουν με το φοβο που (ισως) ερχεται...! και ασφαλως ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ (ΣΟΒΑΡΗ ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕΛΗ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ ΜΕΛΟΣ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΩΣΤΕ ΜΑΖΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΚΗ! ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΖΩΡΑΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Το μόνο που μπορώ να καταθέσω αυτήν την στιγμή στην κουβέντα, είναι οτι ο Μελισσανίδης ξεκινάει λάθος. Αλλά αυτά θα τα πούμε στην πορεία από τον καινούργιο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία,στον αντίποδα να πω ότι ξευτίλα είναι να πέφτεις επειδή το είχες προγραμματίσει και να παρουσιάζεσαι σαν σωτήρας μέσα απο αυτή τη διαδικασία,ξευτίλα είναι να φέρνεις πίσω τον Σερβοβόσνιο παλαίμαχο του γκέι(ο οποίος έγινε ντούσκο σε κάτι γλοιώδη site τύπου 365) και να συνεργάζεσαι με τους "ψευτοσωτήρες" του 2004 ξευτίλα είναι που μετά το ντεμοτεχνείο εμφανίζεται το τιγροτεχνείο που έχει πιάσει ήδη τη σπάτουλα και προκαλεί το κοινό περι λογικής αίσθημα.

    Ξευτίλα θα είναι το ξεπούλημα του οικοπέδου της ΑΕΚ στους Σωτήρες 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πόλλα σε όλους τους εορτάζοντες.
    Μέσα στην ευτυχία και στην ηδονή της κατάκτησης του ch.l. ε, συγγνώμη της χρεωκοπίας της ομάδας μας και γ' κατηγορία, όλοι έχουν πέσει πάνω στον Μελισσανίδη. Πιστευω και εγώ οτι, η μόνη λύση ειναι ο sugar διαβάζοντας καθημερινά το blog αυτό.
    Βλέπω όμως με το φτωχό μου το μυαλό, οτι δεν ξεκινάει καλά όπως λέει και ο steven παραπάνω.
    Οι δήθεν μανατζαραίοι θα κάνουν κουμαντο και προφανώς θα βολέψουν τους πελάτες τους όπως και τα προηγούμεν α χρόνια. περιμένω την αντιμετώπιση που θα έχουν τα λαμόγια και τα μεγέθη .
    Μακαρι να είναι νωρίς ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοντος ψαλμος αλλελουια,παιδια.Θα δειξει...Ολα στο γρασιδι θα φανουν.Αλλωστε καιρος φερνει τα λαχανα ,καιρος τις παραπουλες...Σιγουρα ομως εμεις με το Δικεφαλο θα ειμαστε.Ετσι κι αλλιως...Μεγαλωσα πολυ για ν'αλλαξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟ: Δεν έχει σχέση το γρασίδι. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΤΡΟΣ : Ρίξε μια ματιά στο " ενωτικό ψηφοδέλτιο ". ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΑ, για την αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή εγώ δεν το έχω δει,τι στραβά κατά την γνώμη σου έχει;
      Είναι μήπως οι ίδιοι πάλι; Ή μήπως δεν είναι ενωτικό;

      Διαγραφή
  17. AEK- Άνω Παναγιά: Σολντ Άουτ.
    AEK- Κάτω Παναγιά: Σολντ Άουτ.
    AEK- Μέσα Παναγιά: Σολντ Άουτ.
    AEK- Έξω Παναγιά: Σολντ Άουτ.

    ΑΕΚ, μαγεία, βουντού & μαγγανεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή