Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΘΗΣΗ

          Πώς το λέει ο αγαπητός Κώστας; " Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό. " Έτσι πάμε κι εμείς για την μετεξέλιξη του χώρου. Βιαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για τον Γολγοθά που έχουμε να ανέβουμε με τα Σούρμενα και την Πετρομαγούλα. Ο οποίος θα είναι χειρότερος πλέον για τον φύσει και θέσει ηγέτη αν δεν κατορθώσει να δώσει τα αναμενόμενα. Ποιά είναι αυτά; Εντάξει τρίτη εθνική, αλλά να δούμε και λίγο μπάλα. Λίγο θέαμα και τα τοιαύτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ.
           Τα άλλα δεν του λείψανε τόσο πολύ. Οι τσαμπουκάδες και τα λόγια των αχυράνθρωπων των στελεχών ή των μεγεθών. Από αυτά χόρτασε ο κιτρινόμαυρος πληθυσμός, που ανέχεται εκτός των άλλων και το μεγαλύτερο από όλα: Ποιό είναι αυτό; Μα η παντελής αφωνία για τις κλοπές που γίνανε, η παντελής κάλυψη των λαμογιών που κλέψανε τα λεφτά του κόσμου και η πλήρη συμφωνία στην πτώση της ΑΕΚ στην τρίτη εθνική με τον Μελισσανίδη να εξυπηρετεί το σχέδιο του τζάμπα σαν να τον διόρισε ο ίδιος ο Αδαμίδης.
         ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΑ  ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΕΙ Η ΓΑΒΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ, ή η νεοεληνοποίηση του και η απομάκρυνση από την προσφυγική ρίζα, που όριζε κάτι διαφορετικό. Προσοχή στις λέξεις. ΟΡΙΖΕ λέω. Ούτε καθόριζε, ούτε προόρριζε ( συγνώμη που δεν βάζω Ω στις λέξεις) . Έχω γίνει κι εγώ γιαλαντζί. Ελπίζω να με συγχωρήσουν όλοι αυτοί που γράφουν greeklish.
          Όμως, το σίγουρο είναι οτι η ηγεσία μαθαίνει γρήγορα. Πιο γρήγορα από την άλλη των μεγεθών. ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, η προηγούμενη έμενε στα κοινωνικά στάτους και στο γιατί αφού έχουμε παραπάνω λεφτά, να ξέρει παραπάνω κάποιος άλλος κάτι. Είναι μια μάχη που δίνει καθημερινά το πεύκο στο δάσος.
          Κοιτάει το παλιό το καινούργιο. Του μιλάει, υποτίθεται. " Τι ξέρεις βρε μαλάκα, βλαστέ; " Λέει το παλιό δένδρο. Το καινούργιο, τι να πει; " Τίποτα δεν ξέρω. Απλά με φύτεψαν και μεγαλώνω. " Ναι, καταλαβαίνω οτι στους ανθρώπους δεν ισχύει αυτό, αλλά μήπως τελικά ισχύσει; Μεσοπρόθεσμα, δεν επιμένω για βραχυπρόθεσμα.
           Τι να ισχύσει; ΡΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ. " Ήρθε ου σιδρόδρομους. Δεν θα μπούτε ούλοι; "
            Κι οπότε άμεσα αντέδρασε η ηγεσία. 22000 καθίσματα αλλά κι "  αν μου την δώσει, αγοράζω μια ομάδα έτοιμη ολάκερη. " ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, διότι τους αιθεροβάμωνες τους φέρνει στην γη όπως κι αυτούς τους πρωτοετείς σε κάποια σχολή που είναι έτοιμοι να πάρουν τα πάντα στα χέρια τους και να αντιστρέψουν τους πόλους της γης. Ποιό είναι το κουφό; ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ, κι ας είμαι το πρώτο θύμα. Τι βλέπω σήμερα;
             Μια ξεκούρδιστη ορχήστρα. Αλλά θα έχουμε καιρό για να μιλήσουμε γι' αυτά. Ειδικά με την εξέλιξη του χώρου. Προς το παρόν κρατείστε αυτά που βλέπετε, που ο κάθένας τραβάει στον ντορβά του. Αυτήν την στιγμή, κάποιοι περνάνε εξετάσεις και φυσικότατα είδαν φως και μπήκαν. Δεν σημαίνει οτι θα μείνουν κιόλας. Όσο χαμηλή και νάναι η κατηγορία. ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ποτέ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ. Αλλά είπαμε αυτά θα τα πούμε προσεχώς.
          Τώρα το στρατηγικό επιτελείο, ασχολείται με τον κανονισμό και τον σχεδιασμό της νεοσύστατης κατηγορίας. Αριθμός ξένων, αριθμός " υπερήλικων ", συμμετοχή σε κύπελλο, ανεβοκατεβάσματα ομάδων, σύνδεσμους διαιτητών και κύρια υλικοτεχνική υποδομή. ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑ, δεν τον αφορούν ποιοί θα κατακοίσουν το σπίτι που έφτειαξαν. Τους ενδιαφέρει πρώτα η σεισμογενής στερεότητα του και δεύτερον κάποια καπρίτσια που θα ανεβάσουν την αξία του αφού το πρώτο μέλημα είναι να πουλήσουν την κατασκευή τους. Κι όταν λέω " πουλήσουν ", εννοώ στη ντόπια αγορά. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ. Το αν ο καινούργιος ιδιοκτήτης θα θέλει τον Τσουμάγκα αριστερά ή λεκάνη από χρυσό, δεν είναι της παρούσης. Φυσικά για όποιον αντιλαμβάνεται τι μπάλα ξέρει ο Μπάγιεβιτς, εύκολα κατανοεί γιατί όλη η κουβέντα γίνεται σήμερα για τα φτερά της νέας ομάδας. Που βέβαια δεν έχει καμιά ουσία.
          Οι πρώτες σοβαρές κρίσεις για το κοινό που ξέρει μπάλα - ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ που τόσο πολύ τους έχει στερηθεί και η κοινωνία -, το οποίο είναι ελάχιστο, θα γίνουν όταν ακουστεί ο άξονας. 1 - 5 - 6 - 9. Και κύρια οι αντικαταστάτες τους αφού οι κάρτες θάναι μπόλικες.
           Είπαμε όμως. Προσεχώς. Το μάθημα του χτισίματος και της διεκδίκησης. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να είμαι έτοιμος να μιλήσω για το χτίσιμο του νέου χώρου εδώ, που κι αυτό είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει. Όπως κι όλοι αυτοί που προσπαθούν τώρα να δείξουν κάτι αλλά κάπου δεν κολλάνε τα χνώτα τους: Παρακολουθούσε κανείς τόσο χαμηλά, ομάδες ή παίκτες; Ξέρει κανείς ποιές ομάδες θα διαλυθούν και ποιοί παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι; Δεν χρειάζεται απάντηση. Τουλάχιστον η ηγεσία είναι ανοικτή στην γρήγορη μάθηση, έστω κι αν χρειάζεται μπινελίκωμα.
           Υγ1. Αυτά που λέει ο Σίμος, τα έχετε διαβάσει εδώ.
           Υγ2. Τα 6 μύρια, τα έλεγα προχθές.
           Υγ3. Αναστολή για τον Ντέμη, σημαίνει οτι δεν ξαναμιλάει.
           Υγ4. Ο Τσουμάγκας έμεινε διότι ήταν παιδί του πλάνου. ΔΕΝ τον ήθελα, αλλά οι ρουφιάνοι είναι πάντα χρήσιμοι.

14 σχόλια:

  1. Καλα ολα αλλα εγω που ειμαι και λιγο περιεργος με τα νουμερα και μου αρεσουν τα deal να τα κοιταω στα οικονομικα θα ρωτησω:

    Απο ΠΟΙΟΝ δεν ελαμβανε τα ενοικια ο αμερικανος?
    ΠΟΙΟΣ ειναι ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ποιοι οι αλλοι μετοχοι?
    ΠΛΗΡΩΝΕ ο κατα 33% μετοχος εστω το 33% του ενοικιου στον ευατο του?
    Ο αλλος 33% που αλλαζε (μαλλον κατα συμβουλη της μαμας του..) ονομα απο πετρος σε μακης και μετα σε supporter πληρωνε και αν οχι γιατι δεν παει ο Σιμος να ζητησει τα λεφτα?
    Στους ισολογισμους υπαρχει ενα πραγματακι που λεγεται απαλαγη του ΔΣ και φυσικα του διαχειρηστη απο ευθυνες κατα την ψηφιση τους.
    Απαλλαχτηκαν οι ΣταυροΔημητρελοι και αν ναι με ΠΟΙΑΝΟΥ τους ψηφους?
    Απο που περιμενει να πληρωθει ενοικια ο.... Σιμος? Απο τη καντινα?

    Φυσικα και εχει δικιο για τα εργα.

    Αλλα ΠΡΙΝ απο αυτο δε μας λεει τι ελεγε η συμβαση παραχωρησης (ποσα γηπεδα ειχε δηλαδη το εργο) και τι λεει για την συντηρηση τους?

    Οταν ενοικιαζεις ενα ακινητο και αυτο εχει βλαβες η θελει συντηρηση το κανει ο ενοικιαστης η ο ιδιοκτητης?

    Γιατι αν ειναι ο ενοικιαστης να παρει π.χ ενα σπιτι και να αλλαζει πορτες παραθυρα πατωματα κλπ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ?

    Που ειναι το τριτο γηπεδο ΟΕΟ?
    Που ειναι το μουσειο (ελα μη γελατε)
    Που ειναι η αιθουσα για τα ΔΣ? Αυτη με τα τραπεζια απο το ΙΚΕΑ και τις πλαστικες καρεκλες του γυφτου ειναι?

    Νικολακη: ενα εργο που με το ζορι ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ κοστιζε 4 πηγες να το ΧΡΕΩΣΕΙΣ (ουτε ΚΑΝ να το πουλησεις 12).
    Το στρεμα πουλιωνταν 50 χιλιαρικα και στα συμβολαια (αλλα Ενσαλιβα) γραφει 300!

    Οποτε καλα τα λεει ο Σιμος αλλα κοψε κατι...

    Ας το εκανες οπως επρεπε, δηλαδη να στοιχισει ΒΙΑ 3,5-4 και ας το πουλαγες (οχι νοικιαζες..) 6-7 με ενα 20ετες sale and lease back.

    Αλλα πηγες να βγαλεις 5 φορες πανω.

    Βαλτο τωρα εκει που δεν πιανει μελανι και παμε παρακατω.

    ΑΣΧΗΜΟ πραγμα η ΑΠΛΗΣΤΙΑ νικολακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Αμερικανάκι πήγε να μας πιάσει αμερικανάκια...
      Μπορεί ακόμη να το μετατρέψει σε γήπεδο γκολφ, ποιος ξέρει...
      Το γήπεδο του Ελληνικού θα ήταν άσχημο για προπονητικό κέντρο;λέμε τώρα...

      Διαγραφή
  2. Θυμάμαι πριν καιρό επί εποχής Αδαμίδι λέγαμε ότι η μόνη λύση είναι η Γ.
    Τώρα βλέπω αρχίζει και ξινίζει σε μερικούς.
    Έτσι όπως έχει στηθεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το να θέλουμε να είναι η ΑΕΚ όπως ήταν το '70 δεν γίνεται.
    Αναγκαστικά αν θέλουμε να επιβιώσουμε θα λειτουργήσουμε τεχνοκρατικά και εμπορικά όπως πάει να κάνει ο Τίγρης.Αυτό πιστεύω.
    Τώρα αν τα καθίσματα στο γηπ. του Ελληνικού είναι καινούργια ή βαμμένα από τα σάπια του Ολυμπιακού κολυμβητηρίου είναι το τελευταίο που με απασχολεί....
    Με απασχολεί όμως να δω μπάλα απο την ομάδα μου,έστω και στην Γ εθνική. Γι αυτό κάνω υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DIMI27 Μαΐου, 2013 20:52

    Που ειναι το τριτο γηπεδο ΟΕΟ?
    Που ειναι το μουσειο (ελα μη γελατε)
    Που ειναι η αιθουσα για τα ΔΣ? Αυτη με τα τραπεζια απο το ΙΚΕΑ και τις πλαστικες καρεκλες του γυφτου ειναι?




    Προτιμω να σας απαντησω με τα λογια του ιδιου του Πετρου Παππα, παρα να μακρυγορουμε: "Ο Νίκος (Νοτιάς) έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση. Όταν στην αρχή μου είχε πει για έργο 20 εκατομμυρίων ευρώ, του απάντησα πως και με 5 εκατομμύρια η δουλειά γινόταν. Τελικά θα κοστίσει περί τα 7-8 εκατομμύρια."

    Στα υπολοιπα που αναφερεστε με επιθετικο υφος, δεν ειμαι αρμοδιος να απαντησω και δεν γνωριζω εαν και ο Στηβεν Αμβραμιδης, επιθυμει να ξεφυγει παλι ο χωρος. Αφηστε το παρελθον που σας (μας) πληγωνει και χαρειτε το παρον. Σιγουρα το τι θα κανει ο κος Νοτιας δεν αφορα ουτε εσας ουτε κανεναν αλλον εδω. Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να βρουν 5,10 ακόμη και 50.000 άνθρωποι σημεία να διαφωνήσουν,είναι πανεύκολο.Το δύσκολο είναι να βρεις σημεία συμφωνίας.Κοινώς να βρούμε κάτι να μας ενώνει και όχι πολλά που μας χωρίζουν.Και αυτό το κάτι που μας ενώνει το έχουμε ήδη.Η ΑΕΚ._____Σταμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ SV
    Φανταζωμαι λοιπον η κουβεντα ηταν:
    - Να δωσω 20 να κανω προπονητηριο?
    - Οχι μωρε δε χρειαζεται δωσε 5
    - Καλα θα δωσω 6-7
    - Ε ναι, ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ μια χαρα ειναι. Σε 33 στρεμματα
    - Καλα τοσα λεει η συμβαση, τελικα ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ και 21 στρεμματα μου βγηκαν.
    - Φτανουν μαλλον, ετσι κ αλλιως αυτοι που υπογραφουν τις συμβασεις ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ειναι. Ο Νασος απο τη μια μερια τη δικια σου (πρωην προεδρος γνωστος και ως dear all/τι λετε ρε..) και ο Σταυρος απο την αλλη που ειναι αμισθι στην προεδρια αλλα εχει μια χαρα συμβολαιο για 250,000 US στην Bulk Carriers για ....'παροχη υπηρεσιων'...

    - Με τα ενοικια τι θα γινει?
    - Τι να γινει δηλαδη? Θα τα πληρωσει η ΑΕΚ.
    - Μα η ΑΕΚ ειμαστε ΕΜΕΙΣ οι δυο κατα 60-65% η ΕΡΑ αλλο 10% (που ως γνωστον εσυ Πετρο μου χρηματοδοτεις με 960,000 ευρω που εδωσες ΑΠ ΕΠ ΕΥΘΕΙΑΣ και οχι μεσω της ΕΡΑ για να μην περασουν στις τελεσιδικες κατασχεσεις) αρα παμε στο 70-75%. Και πεντε το γκοντο.
    Ειναι και ο Τακης με αλλο 20%

    - Τι μας λες ρε Νικο? Εγω εσυ και ο Τακης θα πληρωσουμε δηλαδη?
    - Ε αφου ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ποιος θα πληρωσει? Ο Βαρδινογιαννης και ο Κοκαλης?
    - Δε ξερω για σενα Νικο αλλα εμενα η μαμα μου, μου ειπε να μη ξοδευω αλλα λεφτα και να γινω φωτορεπορτερ
    - Και εγω εχω δωσει με κλειστα τα ματια πεντε φορτηγα λεφτα χωρις να ξερω που πανε

    - Ελα ρε Νικο οκ, καλη η πλακα αλλα ας αφησουμε τις παπαριες για το ποπολο και τους SV
    - Ναι μωρε ενταξει, μια πλακα εκανα. Φορτωσε τα εκει στην ΑΕΚ (ετσι γενικα) και θα τα πληρωσει ο επομενος, ο Ψωμιαδης, θα γινει καμμια ρυθμιση.., η αν δεν γινει κατι θα κανουμε ενα ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    Το θεμα ειναι να γραφει το κοντερ.

    Αλλα προς θεου: Διατηρητε τη μνημη χρυσοψαρου και προπαντως κοιτατε μη ξεφυγετε και χαρειτε το παρων της Γ Εθνικης.

    Ναι μωρε της Γ Εθνικης που μας οδηγησε ο Νικος ο Πετρος ο Τακης και ολα τα παιδια...

    ΥΓ Ο πετρος παππας-supporter εκτος απο ...δηλωσεις ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ το πληρωσε στον κ.Νοτια?
    Ο κ.Νοτιας πληρωσε τον ευατο του το αναλογουν ενοικιο μιας και ειναι ιδιοκτητης κατα 33% της ΑΕΚ?
    Ο Τακης πριν χαρισει τας μετοχας?
    Οι αλλλοι που παρελαβαν τας μετοχας του Τακη τις παρελαβαν και αυτοι χωρις να ρωτησουν καν ε?

    ΥΓ2 Εγω ΕΝΑΝ ξερω που ειπε πειτε μου τι χρωσταω για να φυγω.
    Και οχι μονο πληρωσε οσα του ζητηθηκαν, αλλα κανα εξαμηνο ΑΦΟΥ εφυγε εδωσε αλλα 300,000 στο τοτε προεδρο για να πληρωσει εφορια και ΦΠΑ (τα οποια φυσικα και φαγωθηκαν μιας και ο ...προεδρος δεν ειχε πληρωσει ουτε το κηπουρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Γήπεδο και πρωτάθλημα". Αυτά έταξε ο -όπως το πάει- νεοΚόκκαλης από το...Ζάπειο.
    Σαν τους Βενιζελοσαμαράδες, που αππό το ίδιο μέρος τάζουν μισθούς και συντάξεις.
    Αλλος "θείος" μας βρηκε.
    Μάλλον δε απευθύνεται σε κιτρινόμαυρους αλλά σε σκέτο μαυρους. Η σε μελαμψούς έστω. Σαν τους Πακιστανούς στις προβλήτες.
    Καθρεφτάκια ζητήσαμε; Η "λεφτά υπάρχουν";
    Αυτος είναι ο σκοπός δηλαδή; Το "πρωτάθλημα"; Ποιο "πρωτάθλημα"; Το μπουρδέλο; Η το ένα από την σειρά των κερδισμένων από τον Ολυμπιακό; Ετσι για να σπάσουμε την μονοτονία του;
    Και μετά; Τι; Να βρούμε και έναν "Σάββα", κανένα Γκαγκάτση, κανένα Κομινάκη, να πάρουμε και ακόμα 2-3 πρωταθληματα να'ούμε,έτσι για να γίνουμε "βεζίριδες" στη θέση των τωρινών "βεζίριδων".
    Τι δουλεια έχει ένα με το άλλο; Που κολλάνε από τη μια τα μουσεία για τους πρόσφυγες και τους ιδρυτές και πα΄την άλλη οι προγραμματικές δηλώσεις κε Ζαπέιου, για "πρωτάθλημα", λες και απευθυνεται σε χαχολους;
    Η έχουμε γίνει τοσοι και τόσο χαχόλοι,ώστε μας πήρε πρέφα;
    Αντι να κάνει κανένα τηλέφωνο εκει στο 365,στις Ωρες και "ψωρες" και "live" και δεν ξέρω τι και να τους τρίξει τα δόντια ωστε να απάψουν να τον παρουσιαζουν σαν τον Ξέρξη, κάθεται και κάνει δηλώσεις μεταξύ τυριού και αχλαδιού, έτσι για να αποκτήσει και μυστήριο η υπόθεση. "αλήθεια ρε, το είπε αυτό"; διερωτωνται οι "μάυροι" κιτρινομαυροι.
    Μόννος του τρέχει και θα βγει πρώτος και θα μας το πλασάρει σαν "αγώνα δύσκολο και με θυσίες"; Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί.
    Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, Η Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΝ "ΑΓΑ"; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    Δεν θέλουμε έναν δικό μας "Κόκκαλη". Επιτέλους. Κάπως να πάψει αυτή η νέα μόδα που τίνει να σκεπάσει την πλειοψηφία του κόσμου, σα μούχλα. Κάπως αυτή η βιόλα να πάψει.
    Ερχονται και παιδιά από πίσω. Ημαρτον. Εμεις "καίκαμε". Εντάξει. Αυτά το φταίνε;

    Υ.Γ Μίστερ S.V. ασφαλώς και μας νοιάζει τι κάνει ο Νοτιάς. Στα της ΑΕΚ αναφέρομαι βέβαια, και σε τίποτα αλλο προσωπικό η επαγγελματικό.
    Ακου λεει να μη μας νοιάζει. Το αφεντικό σου μίστερ,θα έπρεπε να τον απασχολέι η ΑΕΚ όπως και κάθε επιχειρηση. Το κάνει; Οχι. Γιατί; Γιατι πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ "ΑΘΛΗΜΑ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ.
    Διαχέιρηση συναισθηματος οπαδικού. Αυτη ειναι η δουλειά ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΝΟΙΑ,ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΕΙΝΑΙ" ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)
    ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ.
    ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ "ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ" ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΟΣ.
    ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
    Ας ανοιξει το μετοχολογιο και ας ζητηθει ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΟ και ΑΝΑ ποσοστο το μεριδιο για τα χρεη της ΑΕΚ στην Μεσογαια.
    33% ο αμερικανος
    30? ο κ.πετρος
    20% ο κ.Τακης κλπ κλπ
    ΜΟΝΟ αυτοι οι 3 ειναι πανω απο 80%

    ΑΝ εχει αλλαξει το μετοχολογιο, ας αναζητησει ο ιδιοκτητης τους νεους ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ (κασνακιδη και σια) και ας παρει τα λεφτα του.

    ΥΓ@ steven Επειδη δεν γνωριζω.η ΕΡΑ ως ερασιτεχνικο σωματειο ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ μπορει να εχει ανω του 10% σε μια ΠΑΕ? Για να ξερουμε δηλαδη ΝΟΜΙΜΑ που ειναι οι μετοχες του παρτα ολα παλιατζη κ.ΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMI: Ρητά και κατηγορηματικά, απαγορεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε καλά!Μας ξινίζει και ο Μελισσανίδης βλέπω.
    Εγώ δεν βλέπω καμιά γαυροποίηση της ομάδας
    Γυρνάει ο άλλος και σε μια ηλίθια ερώτηση πολιτικού δίνει μια ανάλογη απάντηση ενός δυναμικού ανθρώπου και επιχειρηματία.
    Ωπα, σου λέει ο άλλος,νέος Κόκκαλης μας προέκυψε.
    Για σταθείτε ρε παιδιά,τι πρέπει δηλαδή,να το παίξει Αλαφούζος;
    Όχι.Σαφώς όχι. Πολύ καλά του απάντησε.
    Αντωνάκη του είπε εγώ είμαι η δύναμη στον χώρο πλέον.Και έχω την δύναμη σε δυο χρόνια να φτιάξω και γήπεδο και πρωτάθλημα να πάρω.
    Ή μήπως έπρεπε να κάτσει και να αναλύσει του Σαμαρά όλο το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του για μουσεία της ομάδας,ακαδημίες κλπ,να το ακούσει ο Κέτσετζόγλου και ο Ξενάκης,να το διαβάσουμε εμείς και να κοιμηθούμε ήσυχα αφού δεν θα γίνουμε γαύροι.
    Μήπως αν έλεγε ότι θα φτιάξει ακαδημίες,μουσείο και δεν ανέφερε τίποτα για το γήπεδο θα βρίσκαμε πάλι κάτι να λέμε;
    Θέλω να πω ότι ο άνθρωπος δεν έχει δηλώσει επισήμως τίποτα.ότι παίζει δεξιά και αριστερά.Ας τον αφήσουμε πρώτα να μας δείξει επίσημα τι σκοπεύει να κάνει και μετά να τον κρίνουμε.Και ο ΑΕΚτζής θέλει γήπεδο και πρωτάθλημα,τα λαχταράει.Καλά κάνει και τα αναφέρει,να τον κρατάει σε εγρήγορση.
    Και τα μουσεία καλά είναι αλλά για πιο μετά.
    Ότι και να πούμε στην παρούσα φάση είναι τα πάντα ενδείξεις.Τίποτα επίσημο.
    Και η κριτική που γίνεται πιο πολύ με γκρίνια μου μοιάζει.Έχουμε μάθει εμείς οι ΑΕΚτζήδες να γκρινιάζουμε για τα πάντα χωρίς να φταίμε.Και για τα καλά και για τα κακά.
    Πείτε και μια καλή κουβέντα ρε παιδιά μια φορά,για κάτι καλό που κάνει.
    Και εσύ ρε Χρήστο,δες και τα καλά που σίγουρα υπάρχουν στην τωρινή κατάσταση και σχολίασε τα. ¨Όχι μόνο τα άσχημα. Και για όλους ισχύει αυτό,και για τον Στίβεν.Και για μένα.

    Ένα μεγάλο μπράβο στον Ανάκογλου το παλικάρι που έμεινε να παίξει στην Γ και δεν φοβάται ότι θα του πάρει τα πόδια κανένας άσχετος δήθεν αμυντικός.Ούτε για μένα έμεινε,ούτε για τον DIMI.
    Πολλά μπορούμε να λέμε εκτός από τα αρνητικά κάθε φορά.
    Αυτά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου απαγορευεται λοιπον πανω απο 10% που ειναι οι μετοχες του τακη οεο? Ρητορικη ειναι η ερωτηση βεβαια για κατι SV που αγχωνωνται για το resort και τα εσοδα του αμερικανου...
    Που βεβαιως βεβαιως ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ της ΠΑΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Εξ ου και η πρεμουρα του Οικονομοπουλου να παρει τα λεφτα (σιγα μη βρει λεφτα) του Ψωμιαδη..

    Δηλαδη η ΠΑΕ του αμερικανου κατα 33% χρωστα στη μεσογαια του αμερικανου κατα 100% κατι λεφτα..
    και ο αμερικανος γκρινιαζει μεσω του σιμου γιατι δεν αυτοπληρωθηκε, απο τη μια τσεπη στην αλλη εστω κατα 33%.

    Τα αλλα 30+ του παιδιου της μαμας και τα 20% του δωρηθεντα Τακη (στο μιλητο) το 5% του κοντου πρωην ΔΣ καθως και τα υπολοιπα παλι δεν μπορει να τα βρει ο αμερικανος.

    Ρε κατι μεγεθη που δεν μπορουν να βρουν τους συνεργατες τους 9 χρονια τωρα..

    Τωρα θα μου πεις εδω 'χασανε' κοντα 250 μυρια διαχειρησης, τα νοικια θα βρουνε? Εδω χανανε βιβλια χρησεων, εδω το κοντο χρεωνε 5 εκκ χωρις παραστατικα (γιατι ετσι γινωνται οι.. δουλειες κατα δηλωση του)

    Εδω χασανε ενα γηπεδο απο τα τρια..
    Και στα αλλα δυο γηπεδα μεχρι και το χορταρι χαθηκε.

    το χορταρι που θελει ποτισμα και ενα κηπουρο ολα μαζι 500 ευρω το μηνα και αμα. Τεραστια εξοδα οχι αστεια..Μιλαμε για 6-10 χιλιαρικα το χρονο.

    Η αμα βρουνε τα νοικια ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ θα πουνε οτι δεν βρηκαν τα υπολοιπα?

    Ωρες ωρες ειναι πραγματικα να απορεις πως αυτοι οι τυποι εχουν κανει λεφτα (οσοι δεν τα βρηκαν ετοιμα).
    Γιατι με αυτα που ειδαμε 9 χρονια οχι περιπτερο, αυτοι ειναι ικανοι να κλεισουν την apple και τη microsoft σε ενα χρονο μεσα με ζημιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάρη: Τα καλά, τα έχουμε πει πολλάκις,πρν έρθει ο Μελισσανίδης.
    Την θέση μου για την αναγκαιότητα ανάμιξης του Μελισσανίδη με την ΑΕΚ και όλα τα "παράταιρα" οφέλη αυτής τα έχω πει πολύ καιρό πριν.
    Οσο αφορά στο παρόν, δεν έχω πει κάτι ούτε για το αγωνιστικό μέρος- αφού δεν το έχουμε δει, ούτε για το ποσο καλό η κακό ειναι το γήπεδο,αφού ουτε και αυτό έχουμε δει.
    Αυτα που έχουμε δει μέχρι τώρα κρίνουμε.
    Τι να λέω; Τα προφανή; "κρυφτείτε γατάκια, έρχεται ο "τίγρης" και "επιτέλους θα γαμίσουμε την διαιτησία"; Εντάξει. Αυτονόητα.
    Τα αυτονόητα είναι για τα "365".

    Ο δε κίνδυνος, να "γαυροποιηθεί"- αν δεν εχει συμβει σε μεγάλο βαθμό- ο κόσμος της ΑΕΚ, είναι υπαρκτος.
    Και φυσικά δεν θα είναι έργο μόνο του Μελισσανίδη,αν συμβει κάτι τέτοιο,αφού ήδη τα "θεμέλια" τα έχουν βάλει οι προηγούμενοι των διοικήσεων . Οι ορντινάτζες, οι μπροστινοί,οι μετριοι και αθέατοι. Που γαλούχισαν τον κόσμο με τη μουρμούρα, τη γκρίνια (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ....ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ),το παραπονάκι του κακομοίρη,τις κουτοπονηρες δουλειες,τα άρθρα 44, τις προσφυγές,τα σαλιαρίσματα με τους παράγοντες των αλλων δύο του-τέως- ΠΟΚ, την οσφυοκαμψία τους, τον καραγκιοζισμό τους κλπ.
    Μετά από όλα αυτά, την επι χρονια σφαλιάρα και την άθλια "εκπαίδευση" την οποία υπεστη ο κόσμος της ΑΕΚ- ειδικά οι μικροί σε ηλικία- η αίσθηση της "επαναφοράς του αρχοντοχωριάτη" και της αλλαγής "φρουράς" στη καρέκλα του, είναι ένα μεγάλο στοίχημα, πιθανώς γινόμενοι το ίδιο και το αυτό με εκείνο που έως χθες κατηγορούσαν

    Και εδώ, πάνω σε αυτό, αναφέρω τον κρίσιμο ρόλο που παίζει, η συμπεριφορά του "αρχηγού" της στάνης.
    Δεν λέω ότι θα γινει η αιτία να "γαυροποιηθούμε". Αλλά ότι θα ειναι εκείνος που θα δώσει το δίπλωμα. Οτι "περάσαμε" δηλαδή,μετά από χρόνια εκπαίδευσης.

    Τι θα πει "τον ρώτησε ένας πολιτικός και εκείνος απάντησε". Να μην απαντήσει. Τι δουλειά έχει η ΑΕΚ με την χθεσινή συνάντηση των εμπόρων (sic) πετρελάιου;
    Οταν άλλες φορές ερχόταν στο γήπεδο και τον ρωτούσαν,γιατί δεν απαντούσε; Δεν ηθελε πρωτάθλημα τότε; Η "δεν είχε χρόνο";
    Αντι να μιλάει για πρωτάθληματα και αηδίες Κοκκαλικές, να κάνει λόγο, για τις ρίζες,την ανάγκη επαναφοράς της ΑΕΚ εκεί και ΤΟ ΠΟΣΟ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
    Η ΟΧΙ;
    Τι μου τσαμπουνάει περι "πρωταθληματος".
    Είμαι βέβαιος,οτι και σαν χαρακτηρας αλλά και σαν καταγωγή, θα δώσει έμφαση στον χαμένο δρόμο της ΑΕΚ και θα κάνει προσπάθεια γι'αυτ'ο.
    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΨΕΓΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
    Αν ήταν κάποιος ξένος, κάποιος επενδυτής από το πουθενά, να το καταλάβω. Να "τάξεις" πρωταθλήματα και κούπες και γηπεδάρες και πουτάνες και φαί μπόλικο.
    Αλλά δεν είναι δυνατόν σαν Μελισσανίδης, να κάνεις "ξεπατικούρα" τα κόλπα τα φτηνιάρικα- και τόσο πιασαρικα είναι αλήθεια- του "θείου" Σώκρατες.
    Δεν το έχεις ανάγκη και ΟΥΤΕ οι οπαδοί της ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσουν να "εκπαιδεύονται" "λαχαναγορήτικα".

    Και τέλος- γενικά μιλώντας περί γκρίνιας" να σου πω ότι, για να βρεθεί λόγος να γράψω, η να μιλήσω,για κάτι, δεν μου είναι αρκετό το να βλέπω "το καλό", όπως λες.
    Οταν το βλέπω,λέω "μπράβο",το αναγνωρίζω και κάνω "μόκο". Σιωπώ.
    Οταν βλέπω το "παράξενο", το "στραβό" (κατ'εμε πάντα) το λανθασμένο, το έξω απ΄το συνηθισμένο, εκει βρίσκω λόγω να πω κάτι.
    Από μικρό παιδί, δεν με συνάρπαζε ο Λουντέμης ή ο Καρκαβίτσας, αλλά ο Καζατζάκης.
    Αν με εννοείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνώμη για το "ψεγο". Σας έβγαλα τα μάτια. Ηταν και με Κεφαλαια.
    ΨΕΓΩ ήθελα να γράψω.
    Αψογος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νότης (Σφακιανάκης ασφαλώς): (μεταξύ άλλων που είπε): "...μα ο Χίτλερ, είναι ο ιδρυτής του Εβραικού κράτους..." !!!
    Τα θαυμαστικά; Δεν είναι ασφαλώς για αυτό που είπε.
    Είναι για την σιωπή που ακολούθησε.
    Να μη του την πέσουν η Ισραηλινή πρεσβεία, το ΚΙΣ, οι δεκάδες οργανώσεις και ενώσεις, να μην απειλήσουν με μυνησεις,θεούς και δαίμονες, να μη βγουν 45 δικηγόροι, 67 ΜΚΟ, 35 δημοσιογραφοι, αντιρατσιστικές ενώσεις καμια 50αριά για αυτά τα απροκάλυπτα και ανήκουστα που ξεστόμισε ο "τσίχλας".
    Περίεργο δεν είναι; ΣΙΩΠΗ. Παντού.
    "περίεργο"; Καθόλου.
    Οσοι γνωρίζουν, καταλαβαίνουν.
    Οτι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια τυπική άρνηση Ολοκαυτώματος, όπου είναι "πεδίον δόξης λαμπρον" για τους αντιρατσιστές, και δημοκράτες λογής-λογής. Οπου κάθε νήξη,κάθε αναφορά,κάθε ανάδειξη του θέματος θα ήταν κέρδος για αυτούς.
    Εδώ, με αυτην την δήλωση, καλό ειναι να μείνουμε στη σιωπή.
    Γιατί; Γιατι σκέφτονται το καλό τους. : "καλό είναι ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    Υ.Γ Αύριο γιορτάζει η Ρεπούση.
    Θα ακούσατε τι είπε περι "γεννοκτονίας". Οτι θα είναι αρνητικό (!!!) να αναγνωριστουν ως τέτοιες ο Ποντιακός ξεκλιρισμός και ο "συνωστισμός" της Σμυρνης,γιατί θα εγείρει εθνικιστικές τάσεις (!!!) Ξανά θαυμαστικά;

    Δηλαδή αν αναγνωριστούν ως γενοκτονίες οι "ωθητικές πράξεις" (ωραίο αυτό) των γειτόνων Τούρκων, αυτό θα είναι άσχημο για τις σχέσεις μεταξύ μας και θα γίνει αντικείμενο των εθνικιστών.
    Οι Αρμένιοι πάλι; Ούτε αυτών ο "εξωθισμός" να επισημοποιηθεί, μη τυχον και έχουμε εξάρσεις από εθνικιστικούς "λύκους";
    Ουτε οι Ινδιάνοι; Ουτε οι Αφρικανοί;
    Μάλιστα.

    Και η γενοκτονία των Εβραίων,δεν εγείρει εθνικιστικά πάθη,αφού ισως και σε αυτή την περίπτωση οι μεν γενοκτονημένοι Εβραίοι, να θέλουν να εκδικηθούν τους Ναζιστές;
    Aπάντηση: "ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΟ".
    Εδώ εχουμε το "αποκλειστικό δικαίωμα" στη κλάψα. Κανενός άλλου η ταλαιπωρία και ο αφανισμός να μην επισημοποιηθεί.
    Κανενός άλλου η "εξώθηση" και το "κούρεμα" να μη παίρνει ζωτικό χώρο στην επικαιρότητα.
    ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ.
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ - ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ- ΘΥΤΕΣ
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΤΑ "ORIGINAL".

    Y.Γ2 Εχουν ταυτοποιηθεί απόλυτα και απολύτως οι λέξεις "αντιρατσισμός"- "αντισιμητισμός". Μάλιστα παρουσιάζονται στα επίσημα σαν μία λέξη. Με πάυλα στη μέση (antiracism-antisimetizm)
    Πλήρης καπήλευση και "καπέλωμα".
    Μπορείς να είσαι αντιΓερμανός; Βέβαια. Οσο θες. ΑντιΑμερικάνος; Ε, ναι ρε. Εννοείτε. Φουλ. ΑντιΡώσσος; Και βέβαια. Οσο θες. Ανθέλλην; Ασφαλώς. Δικάιωμα σου. Δεν γουστάρεις βρε αδερφέ.
    ΑντιΚινέζος; Το ίδιο. Μπορείς. ΑντιΓάλλος; Ουί. Ανετα. Δεν σε εμποδίζει κανείς. Αντιγίηνος; Οτι να'ναι. Μπορείς να λαχταράς τους εξωγίηνους. Βεβάως μπορείς.
    Αντισιμήτης; ........................;;;
    Ωπα, για κατσε αδερφέ. Εδώ μας τα χαλάς. Δηλαδή τι εννοείς; Είσαι "ρατσιστής". Ααααα... δεν μας τα λες καλα. Είπαμε. Ολα έχουν ένα όριο στην ανοχή.

    (φυσικά, για να μη παρεξηγηθώ, να πω ότι δεν είμαι "αντι" ενάντια σε κανέναν λαό, αφού ένας λαός υπάρχει, ο ανθρώπινος και είναι το μόνιμο κορόιδο της ιστορίας. Αλλο θέλω να τονίσω: Την πονηράδα κάποιων "καπάτσων" να καπελώνουν και να ενοχοποιουν, με αποτέλσμα την γενική απονεύρωση και άρα την απραίτητη πίστωση χρόνου για πάρτυ τους,για μεγαλύτερα αίσχη και μεγαλύτερες κλοπές.
    Κλέβεις πο άνετα, όταν κλέβεις κλάιγοντας και με αποκλειστικό μάλιστα προνόμιο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή