Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

              Απίστευτα αυτά που διαβάζουμε. Ποιά; Αυτά, που γράφονται. Άμα γράφει κάποιος, τι να κάνει κι ο άλλος; Να μην διαβάσει; Δημοκρατία έχουμε, κι άρα με βάση την ελευθερία της γραφής αλλά και της ανάγνωσης, να μην ψάξει κάποιος το τι αναφέρεται στα ευαγγέλια; Ήταν δυνατόν ποτέ να γραφούν βιβλία, με άσχημες ειδήσεις; Ευαγγέλια λοιπόν. Τώρα, γιατί ήταν τέσσερα και στην πορεία γίνανε πέντε; ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.  Ή οι εσωτερικοί της πίστης, που άλλος ήθελε λαϊκά από τον Σφακιανάκη κι άλλος ήθελε τον Στράτο. ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΠΟΙΟΝ, που το μπιφτέκι το θέλει αλλοιώς;
              Γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή. Τερατουργήματα, στο κορμί της ΑΕΚ. Δεν έχουν περάσει τα σαράντα, κι άρα η ψυχή μου ακόμα δεν έχει πάει εις Άδην κάθοδον. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.   Πάνω από την ταφόπλακα, ακόμα υπάρχουν οι αντίρροπες δυνάμεις, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΟ.  Και προσοχή: Κανείς δεν φταίει αυτήν την στιγμή: ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ.
             ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ:  ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
             ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
             Ο Μελισσανίδης έχει μπει για το ακίνητο και πάει για την ερασιτεχνική ( πόσοι θυμάστε τι είχα γραψει; ). Στο τραπέζι, η κουβέντα είναι " πόσα θα βάλεις σύντροφε για να σε υπολογίζω; " ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΟΡΘΩΣ: " Εσύ ρε μάγκα, πόσα θα βάλεις; " Βέβαια, πόσοι μπορούν να κοιτάνε στα μάτια τον " μεγιστάνα " και να μιλάνε έτσι; ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΝΕΙΣ.
           Στα πλαίσια του κανένα λοιπόν, κινείται η ΑΕΚ ΜΑΣ. Δεν μιλάμε για ανίκανους. Μιλάμε και για άβουλους αντάμα. Και τι άβουλους; Να δώσουν ένα φωνήεν του μεγιστάνα, για την υστεροφημία του. Ποιός θα τολμήσει να βάλει δίπλα στο όνομα του, ένα μικρό του υποκοριστικό; Ποιός ρε; Ο ΝΟΤΙΑΣ, Ο ΠΑΠΑΣ ή μήπως ο Κούλης; ΡΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΚΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ. Αυτή φυσικά, είναι η τιμωρία τους.
           ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ, απλά καλό είναι να πάει να κάνει πρέζες με τον γιό του Κόκαλη.
          Και οι δύο συνελέυσεις θάναι άγριες. Όχι λόγω Μελισσανίδη. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ.  Οι δικηγόροι, οι οργανωμένοι, τα σταγονίδια και κάποιοι δημοσιογράφοι. Άντε και οι μικρομέτοχοι, που μην ξεχνάτε οτι όλοι πήρατε φέτος διαρκείας, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ( μέσα κι εγώ ).  Έτσι συμβαίνει πάντα. ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ.
            Ο Αδαμίδης θέλει το δικαστήριο του ALTER να επανέλθει με την ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ του Παπά, ο Παπάς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ούτε σαν σκέψη να μείνει μέσα, κι άρα  όλα πάνε καλά με τα ΜΜΕ που γράφουν ό,τι τους πουν. Κάτι σαν Ελλάδα με το μνημόνιο, που σήμερα έχει ανάπτυξη κι έχει σταθεροποιηθεί, ενώ δεν έχει γίνει τίποτα. ΑΕΚ = Διθύραμβος με πτώση στην Γ, αλλά όλοι αισθάνονται οτι πήραμε το champions league.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Στην διαφθορά είναι το θέμα.
            ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BLOG ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΤΑ ΖΟΜΠΥ;  

4 σχόλια:

  1. Γαιδούρια που μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα.
    Αν και δεν βλέπω άγριες μάχες, άλλα μελοθάνατους να τρώνε σούπες.

    Τα χωματα δεν ξέρω αν είναι "άγια",αλλά το οικοπεδάκι στη Φωκών, είναι ρουφίχτρα. Τρίγων των Βερμούδων.
    Θα ρουφίξει μαζί με το γήπεδο και την Ερασιτεχνική και μέσω αυτής και την ΠΑΕ.
    Ο πισινοί, οι γνωστοί και ως α-μέτοχοι, θα το βάλουν το λιθαράκι τους για τον ναό,και το χέρι στην τσέπη αν δεν θέλουν ντράβαλα Και οι άλλοι οι μαλάκες οι μπροστινοί, τα ποντίκια θα ζουν με τον φόβο κάποιας δικαστικής κλήσης,εις το διηνεκές.
    Και επιδοτούμενος -ως είθισται- ο "τίγρης" θα γίνει μέγας ανεγέρτης και ευεργέτης. Και ξωπίσω ο Ντούσαν καβάλα σε λευκό γαιδουράκι θα μπεί στα Ιεροσόλυμα.
    Τα κεκαθαρμένα πια.

    Ο κεσές ο Κετσετζόγλου, πρόκαμε σε λίγες μέρες και έγινε βασιλικότερος του Βασιλέως. Μιλάμε για Μελισσανοδομάχο.
    Δεν σηκώνει κουβέντα: Γ Εθνική Τώρα.

    Πως δεν το σκεφτήκαμε πιο νωρίς αυτό;
    Να τον πάρουμε στις δουλειές μας. Εχει φαεινές ιδέες και πρωτότυπες. Ριξικέλευθες και πρωτοποριακές.
    Μεγάλο μυαλό.
    100 χρόνια μπροστά και αυτός.Σαν τον Δανιήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ο γιος δεν ειχε κανει αποτοξινωση μαζι με τον δικο μας τον Πατρικ;Ξαναπεσε παλι;Αυτα τα πλουσιοπαιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ενωσουν και με γεφυρες το νεο γηπεδο με το αλσος,οπως επισης αλλες δυο γεφυρες θα φευγουν απο την,καποτε,θ-18 και θα πηγαινουν να "βρισκουν" την 40 Εκκλησιων και το κλειστο του Ιωνικου.
    Α..! Και ο χλοοταπητας θα συρεται εξω απο το γηπεδο οπως της Φιτεσε και θα χρησιμευει για γκολφ η για τεννις οποτε δεν εχει αγωνα στην Ν.Φιλαδελφεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα διαβάσατε την μακροσκελή ανακοίνωση- υποταγή των μαιμού αντιδραστικών
    Πιλάλης ( τι όνομα και αυτό) και Ιούλιος, είπαν από το Μάη να μη πάνε κόντρα.

    Να φτιάξει ο -όποιος- Μελισσανίδης το γήπεδο (αφήνουν δηλαδή και ένα ενδεχόμενο να το φτιάξει και κάποιος άλλος που τυχον βρεθεί. Ο Τσίπρας ας πούμε) και να κάνει ΑΜΚ και να πάρει την ομάδα. Να τα σκάσει δηλαδή, για να αγοράσει το σήμα. κατατεθέν. Γιατί τίποτα άλλο δεν υπάρχει,πέρα από χρεη.
    Κατ' ουσίαν δηλαδή, χαιρετίζουν την επάνοδο του Μητσάρα και απλά "αντιπολιτεύονται" για τα μάτια των ηλιθίων ψηφοφόρων.
    Μέχρι και στήθη θα προτάξουν για να γίνει το γήπεδο. Οι ίδιοι θα κοπανίσουν όποιον "136" σταθεί εμπδιο.
    Γιατί πλέον ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ.
    Για να μη λέμε και μαλακίες.

    Κάτι λένε για "αναδιάρθρωση και αλλαγή του ΚΑΠ", αλλά αυτά είναι για να παραστήσουμε ότι έχουμε διαφορετική "άποψη" "θέση" , "λύση", κλπ από αυτήν που σαν τσουνάμι φτάνει κατά πάνω μας,δηλαδή την επιστροφή του γκαζωμένου Μελισσανίδη.
    Αλλωστε ο Σύριζα, δεν είναι τίποτα άλλο από νεοΠΑΣΟΚ. Τι προτίνουν; Οτι έμαθαν από μικροί: "Να παραμείνουμε στην κατηγορία,αλλάζοντας τον νόμο".
    Ναι, πέσαμε αγωνιστικά, αλλά αφου οι νόμοι αλλάζουν γιατί να μη τους αλλάξουμε την παναγία και έτσι να παραμέινουμε;
    Αυτά είναι!
    Και ο Παπαδόπουλος της 7ετίας, δεν έκανε διαφορετικά πράγματα. Μη νομίζετε.


    Αλλωστε όπως οι ιδιοι λενε αμέσως πιο κάτω- όσο αφορά στις κανονικά αδειοδοτούμενες ομάδες της Α κατηγορίας: " οι 13 από τις 16 ομάδες του Λίγδας έπρεπε να μην υπάρχουν". Μέσα και η ΑΕΚ ασφαλώς. Ιδού το σκεπτικό των ΠηλαλοΙούλιων: : Γιατί οι υπόλοιπες που ενω δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εν τουτοις υπάρχουν και εμεις που μαζι με αυτές δεν θα έπρεπε να υπάρχουμε εν τούτοις εως χθες υπήρχαμε και τώρα τίνουμε προς την ανυπαρξία;Δεν είναι πιο δίκαιο και πιο σωστό να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε με όλους αυτούς τους -καλώς κακώς- υπαρκτους;

    Μεγάλα και βαθειά φιλοσοφικά ερωτήματα που μόνο καρεκλοτεμπέλιδες και κομματόσκυλα μπορούν να ανασύρουν στο φως.
    Α ρε "δημοκρατία" που σας χρειάζεται. Μαιμούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή