Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΠΛΑΝΟ

          " Άαααννα, δεν ήμουνα εγώ γι' αεροπλάνα..." Καλό τραγουδάκι, όταν πρωτοακούστηκε αλλά χάθηκε μέσα στη μιζέρια της πίστας. Βλέπετε, είχε αντίπαλο τον Πανταζή με την φωνάρα, που για να γεμίσει το μαγαζί του, κάθε μέρα τηλεφώναγε στον Βαρδινογιάννη. Τον καπετάνιο εννοώ. Οι άλλοι ήταν του κλασσικού ρεπερτορίου, αρχοντορεμπέτες της Κάλας ή ζεμπεκιές υπό τον ήχο πιάνου.
          Κι είμαι σίγουρος οτι έχετε διαβάσει σήμερα την δημοσιογραφάρα που ακούει στο όνομα Νίκος Κατσαρός, που τι να κάνει κι αυτός τώρα που περνάει την κλημακτίριο, είπε να γράψει κάτι μπας και περισσέψει κανά ξεροκόμματο. Τι έγραψε; " Τα πάντα τα έχει σχεδιάσει ο Μελισσανίδης." Και την Παρασκευή το πρωί, που είχε ραδιοφωνική εκπομπή στον έγκριτο σταθμό του τέρατος της μνήμης, ελάμβανε διάφορα μηνύματα από Αεκτζήδες ακροατές, που δεν είχαν ολοκληρώσει την πρωινή τους κατρουλόκαβλα γεμάτα απορίες. Τύπου: " Κύριε Νίκο, η ΑΕΚ θα καλύπτεται τηλεοπτικά στην τρίτη εθνική; " Ή " Πού θα παίζει η ομαδάρα; "
         Ο κύριος Νίκος λοιπόν - εντεταλμένος δια την διαφώτισιν του αγωνιούντος κοινού - απαντούσε οτι " ξέρω τέλεια τον Μελισσανίδη κι είμαι σίγουρος οτι τα πάντα τα έχει σχεδιάσει. Αλλοιώς δεν θα προχωρούσε. " Μηνύματα δεν επαναλαμβάνονταν, άρα το κοινό πρέπει να ήταν σαφέστατα κατατοπισμένο για τις πληροφορίες αλλά και ταυτόχρονα εφησυχασμένο μια που πλέον η ΑΕΚ είναι στον τίγρη από την μια, αλλά και στην τέλεια γνώση απασών των λεπτομερειών, που γνωρίζει αγνοώντας ή αγνοεί γνωρίζοντας, ο κύριος Νίκος. Μην τον χάσετε. Προσεχώς θα πει κι άλλα.
          Όπως θα διαβάσετε κι άλλα, αφού η δημοσιογραφία - ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ - θα εκμεταλλευτεί την δίψα του Αεκτζή. Ή την πείνα ή την κάβλα ή το οτιδήποτε θα μπορούσε να φέρει νούμερα στα blogs ή στα περίπτερα. Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ. Κάτι σαν την πτώση στο χρηματιστήριο, που μόνο τότε οι παίκτες αγοράζουν. Μα ίδιο είναι οι μετοχές με τα άλλα; Δεν μου λέτε ωρέ παλλουκάρια, πότε αυξάνουν τα τηλέφωνα στα 090 του Γεωργίου; Μετά από ήττα ή μετά από νίκη;
          Διότι η αλήθεια είναι μία: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Εννοώ σαν πλάνο. Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και το μόνο που κινείται είναι κάτι στρουμφάκια που δηλώνουν την υποταγή τους. Ο ένας ασχολείται με παίκτες, ο άλλος ασχολείται με τα δικαστήρια κι ο τρίτος με ό,τι του κατεβάσει η κούτρα του. Απλά δηλώνουν το παρόν ( επιτέλους πότε θα γραφτεί σωστά αυτή η λέξη; ) μπας κι αύριο έχουν λίγη αίγλη από αυτά που ΘΑ γίνουν.
          Θα γίνουν; Σίγουρα. Είπα, " δεν υπάρχει τίποτα. " Δεν είπα οτι " δεν θα υπάρξει τίποτα. " Για να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μην προτρέχει κανείς, αφού τα πάντα είναι σειριακά κι όχι παράλληλα.
          Τι εννοώ; Βρε από τον Δέλλα θα ξεκινήσει ο Μελισσανίδης; Αυτά είναι για τους χαχόλους. Ή μήπως από τον Βελή με την Ριζούπολη ή την εποπτεία και την πιθανή αύξηση της χωρητικότητας του Ελληνικού; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
          Ο Μελισσανίδης, θα ξεκινήσει από τους κανονισμούς της ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ. Θεωρητικά θα την σχεδιάσει η ΕΠΟ, δηλαδή πρακτικά ο sugar. KAI ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ : ΤΟ 90 - 10 ΚΑΤΟΧΉΣ ΜΕΤΟΧΩΝ, κανείς Ρουμπής δεν το έκανε . Το έκανε ο δικός μας.
         Οπότε, το προϊόν πρέπει να είναι δελεαστικό ακόμα και στο ερασιτεχνικό επίπεδο. Πόσοι θα παίζουν πάνω από 30, πόσοι κάτω από 20, πόσοι ξένοι ( ! ), ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, και μερικά ακόμα μυστικούλια, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ. Βλέπετε, στην Ελλάδα, η γνωριμία προσφέρει περισσότερα από την απ' ευθείας συνομιλία. Αλλά τι να κάνουμε; Τα έχει πει ο Αϊνστάιν: " Η ιδιοφυϊα έχει σύνορα. Η μαλακία δεν έχει. "
            Επομένως, το πιο απλό που μπορείτε να κάντε σαν σκέψη, είναι το εξής: " ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ; " ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο SUGAR ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ. Πού νά 'ξερε και κάποιος οτι - ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗΝ - υπάρχει κάποιος στο βαθύ παρασκήνιο που μαζεύει βιογραφικό των προέδρων που θα τεθούν αντιμέτωποι; Αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος, που αν τελικά δεν παίξουμε από φέτος στο κύπελλο, του χρόνου με το ρόστερ επιπέδου λίγκας, παίρνει το κύπελλο και παίζει Ευρώπη ακόμα και σαν νεοφώτιστος επάνω; ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ.
            Τώρα, πότε θα γίνει το πλάνο; Προσοχή: Ο Σαμαράς ταξιδεύει στην Κίνα με 60 επιχειρηματίες. Ο Σαμαράς καθοδηγεί αυτούς με τα πλάνα ανάπτυξης ή αυτοί; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Ο Μελισσανίδης απλά προτιμά κανά δυό κατασκευαστές πλυντηρίων, αφού το μόνο που δεν έχει σκεφτεί - κατά τον κύριο Νίκο - είναι πού θα πλένουμε τις φανέλες. Αλλά τα έχουμε πει: Υπάρχουν και οι υποστηρικτές, ο Ντέμης, η Original και τόσοι άλλοι καζαμίες ή μικρομέτοχοι, που άνετα θα γράψουν το όνομα τους στο παράρτημα του βιβλίου ΑΕΚ κι ειδικά στο section των παροραμάτων. Πότε λοιπόν, θα γίνει το πλάνο; ΜΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΙ.
            Υγ1. Λογική ερώτηση: Γιατί γράφω; Έλα ντε. " Γιατί χαμογελάνε αυτοί πατέρα; "
                     Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ.
                             ΚΑΛΟ ΣΚ.
             Υγ2. Κι ο Καρατζαφέρης στηρίζει Μελισσανίδη. Σωθήκαμε. Όχι εμείς, αλλά να μην γυρίσει πίσω κι ο μηδέν;

16 σχόλια:

  1. Μπικο προς Αβραμιδη,

    Θα μας τρελλανεις. Ειπες οτι το εκλεισες. Δηλαδη τι εκλεισες? Εγω σε βλεπω ανοιχτο για και ορεξατο και γουσταρω που παντα κανεις οτι γουσταρεις. Ολιγον απο Μελισσανιδη!
    Εγω σου λεω οτι πλανο υπαρχει και ΥΠΑΡΧΕΙ δεσμευση το τιγρη οτι θελει τα παπακια μου.
    Τιποτα τιποτα δεν μας σταματα......


    Ο Καζαμιας που ειναι το φρουτο? καιρο εχει να γραψει. Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι ειναι καλο παιδι αλλα ο τιγρης δεν πονταρει στη βοηθεια του. Καλα τωρα! ΑΙΣΧΟΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ!!!!

    Μπικο, Μπικο ολε μεγαλε και τρανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΜΠΙΚΟ: Τα παπάκια, δεν τα χάρισες στον Απόλλωνα; Δεν είπαμε να πάρουμε νεκροφόρες για τις φασαρίες; Και βαράμε, και μεταφέρουμε, και θάβουμε...
    Νομίζω οτι ο τίγρης έχει σύσκεψη σήμερα με τον καζαμία. Τον έχει σύμβουλο για τα μεγέθη. Μπορεί και να τον βάλει επι κεφαλής της Νέας original. Πού να ξέρω πώς ο καζαμίας θα αξιοποιήσει τον Μελισσανίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπικο προς Στηβεν11 Μαΐου, 2013 02:19

    Τα παπακια που χαρισα στον Απολλωνα εναι λημνίσια.
    Τα πραγματικα τα κραταω για τον τιγρη γιατι ετσι μου ζητησε να κανω.

    Ο μπαμιαμιας σορυ καζαμιας απ οτι μου ειπε ο τιγρης θα παιξει τερματοφυλακας με αρμοδιοτητες εξτρεμ και μπακ. Σου μιλαω για μεγαλο μεγεθος παικτη. Μια φορα εβαλε γκολ κεφαλια με το κατω κεφαλι φυσικα απο την σεντρα. Αυτο ουτε ο Πελε δεν τοχει κανει. Φοβερος παικτης σου λεω.

    Ο τιγρης μολις βαζει μπρος τις μηχανες και φουλαρουμε σε ενα εξαμηνο. Σε δυο χρονια παιρνουμε κυπελλο ελλαδος και τσακ μπαμ ευρωπη. Να με θυμασαι!!!!


    Και φυσικα το παιχνιδι ολυμπιακακου-ερυθρου αστερα ειναι Χ.

    Μπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΜ Γλυφαδας και στην β του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η οργάνωση, είναι μπετόν στις θέσεις της. Με νέα ανακοίνωση η ρετουσαρισμένη και από Πειραιώτικο "λίφτικγ" ερχόμενη οργάνωση προειδοποιεί ξανά:
    "Οποιος μιλάει για Βήτα Εθνική,αυτός και η μανούλα του να πάει να γαμηθεί"
    Σταθερό,αταλάντευτο στο χρόνο το μήνυμα της Ορίτζιναλ.
    Το νόημα είναι το ίδιο, έστω και απ'την ανάποδη (κατηγορία)
    "Οχι μόνο δεν πρέπει να μείνουμε στη Β, αλλά όποιος σταθει εμπόδιο για την Γάμα θα τον Γαμίσουμε".
    Τελικά αυτή η Β κατηγορία, είναι πολύ άβολη και πολύ προσβλητική.
    'Η Α ή Γ.
    'Η όλα ή τίποτα.
    "Απ΄τη ζωή στο θάνατο ειν'ένα μονοπάτι και από τον κώλο στο μουνί δυο δάχτυλα και κάτι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Δηλαδή αδερφέ, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ. Όπως τα λέγαμε.
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ. Χιλιογραμμένα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το έθιμο κρατήθικε και ο τελικός του κυπέλου έγινε μουνί-καπέλο.

    Ηθελα να ήξερα, που σταματάει η ντροπή. Αν έχει πάτο. Τι πράγμα είναι αυτό; Πότε θα πάψει αυτό το αίσχος με τον γαύρο; Τι πράγμα είναι τούτο; Δεν μαζεύονται οι σόφρωνες οπαδοί ολυμπιακοί-θα υπάρχουν δεν μπορεί- και να κάνουν μήνυση κατά γνωστών και αγνώστων,γιατί μικραίνουν όλοι μαζί. Τι Λοκομοτιβ είναι αυτή; Τι Ανατολική Γερμανία είναι αυτή που ζούμε χριστέ μου; Πότε θα κάμει ξαστεριά;

    Αχειροκρότητος ο Γιάχος ανέβηκε τα σκαλοπάτια, υπό το αυστηρό βλέμα του "χάπια".
    Βλοσυρός και ο "χάπιας". Ισως πήρε λαθος χάπια.
    Παγωμένη η ατμόσφαιρα στο στρατόπαιδο-στα επίσημα- των νικητών. "μας πήρανε χαμπαρι ρε μαλάκα" "σιγά ρε μαλάκα.15 χρόνια τα κάνουμε"

    Και η δήλωση της βραδυάς:
    Καιμενάκης: "Κερδισε η αλητεία. Κέρδισε ο Γιάχος και η γνωστή αλητοπαρέα"

    Και οι σπήκερς, ο "Σεσχ Φαμπρεγας", δηλαδή ο και ο "Ιταλός", μετά τις δηλώσεις του Καιμενάκη,κατάπιαν τα μικρόφωνα και θα βλαστήμησαν την ώρα και τη στιγμήπου δώθηκε βήμα στον πρόεδρο του Αστέρα.
    Και είπε κατόπιν παρέλευσης 3λεπτης σιγής ο "σεσχ φαμπρεγας" ειπε: "για μια φάση που πιθανόν....ίσως,λέμε ίσως...δεν αποκλέιεται να άλλαζε τη μορφή του αγώνα" "ναι ίσως...ηταν πιθανόν" συμφώνησε η Ιταλική μαιμού.
    Θυμήθηκαν κα καταδικάσουν "τα χάλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου" και μας κάλεσαν να δούμε τους ξένους τελικούς κυπέλου που έχει προσεχώς ο ΟΤΕtv.
    Κουβέντα για την δικτατορία. Τσιμουδιά. Μόκο.

    Ρε ο Αλαφούζος που έιναι να πει καμιά κουβέντα; Μόνο αυτός απέμεινε;
    Ρε τι έχουμε πάθει.

    "Ο-ΤΑΝ ΓΥ-ΡΙ-ΣΩ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ-ΜΙ-ΣΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aντιγράφω από το μπλόγκ του αγαπητού σε όλους σας red1925:

      Σπουδαία νίκη κατήγαγε εις τον τελικόν του κυπέλλου Ελλάδος η θρυλική ομάς του Ολυμπιακού, καταδεικνύοντας παντοιοτρόπως την παντοδυναμίαν της εις κάθε επίπεδον . Τα πικρόχολα σχόλια εκάστου πικραμένου που επηκολούθησαν μετά τον μεγάλο θρίαμβον των νταμπλούχων, δεν εγγίζουν ουδένα φίλον των ισοβίων πρωταθλητών. Ήγουν τουτέστι δηλαδή, με άλλα λόγια ήτοι σας πιάσαμε απ τη μύτη.
      Ζήτω η επανάστασις υπό τον Ηγέτη Σωκράτη Κόκκαλη
      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ:
    7 - 1 ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ
    3 - 1 ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΗ.

    ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ;
    ΚΑΝΕΙΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ γιροταστικό το κλίμα στο ΟΑΚΑ μετά την απονομή.
    Σαν να βλέπουμε μια συμμορία στο κρυσφύγετο της να μοιράζει τα κλοπιμαία. Σφυριχτά, στα μουλωχτά,σε ατμόσφαιρα παγωμένη,ακόμα και από τους ίδιους τους οπαδούς.
    Ολοι νοιώθουν ότι ΞΑΝακλεψαν εκκλησία.

    Σάββας (ο γνωστός) Ενώ μιλάει και μουγκανίζει, παρόλα αυτά του εχει μείνει σαν ανάμνηση,σαν μακρυνή προίκα μια λέξη καθαρευουσιάνικη, που την γυροφέρνουν ανάμεσα στα κάκιστα Ελληνικά τους, όλα τα λαμόγια και οι πηδημένοι. Είπε ανάμεσα στα άλλα γλυψίματα: ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΣ. Ευχαριστούμε τους ΠΑΙΚΤΑΣ.
    "Και προσοχή οπαδοί και φίλοι του Ολυμπιακού: Δεύτερος Μαρινάκης-μετά την απομάκρυνση του Σωκρατη Κόκκαλη-δεν θα ξαναβρεθεί.Γιαυτό να προσέχουν γιατί ζούμε σε δύσκολους καιρούς."
    Ναι, κράτήστε τον για πόρτα το χειμώνα.

    Σιγά μη χάσουμε το κελεπούρι. Σιγά να μη κλείσουν τα φαρμακεία.
    Σιγά το βλοσυρό βουβάλι. Σιγά τη παχιά σαγιονάρα.
    Σιγά το "χάπι" που ωσονούπω γίνεται "αλοιφή".

    Υ.Γ Οι ομάδες τις Γ κατηγορίας, θα μπορούν να μετάσχουν στο κύπελο; Πότε θα το μάθουμε;
    Εχω αρχίσει να καβλώνω από τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λάθος μου. Του Μπάκου ήταν οι παραπάνω δηλώσεις για τα "αλητήρια" ( όπως λέμε "Ανθεστήρια")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αλλού είναι το πρόβλημα. Οτι ο χάπιας που φεύγει - αυτό δεν είπε ο Σάββας; - θα αναγκάσει την original να κάνει δήλωση οτι έτσι " το παίρναμε κι εμείς."
    Τι γράφαμε; " ...τον έχει για χαρτοπετσέτες..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η Γ !!!
    ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, ή ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σε όλους!
    Πραγματικά είναι να απορείς,που θα σταματήσει αυτή η ξεφτίλα του γαύρου! Ρε χίλιες φορές Γ ή ερασιτεχνικό ή όπως θες πες την παρά να είσαι οπαδός αυτής της ομάδας με τα κόκκινα.
    Πόσο πρέπει να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου μετά από αυτό το αίσχος,κοιτάζοντας τον στον καθρέπτη αν είσαι γαύρος;
    Πραγματικά δεν θέλω να μάθω.
    Δεν θέλω να καταντήσω να είμαι σε αυτή την θέση.
    Δεν θέλω κάλπικα κατσαρόλια.
    Δεν θέλω Γιάχους,του φύγανε τα μαλλιά και δεν έχει αρχίδια να δώσει ένα πέναλτι.
    Δεν θέλω Μαρινάκηδες.Ούτε Θεωδορίδηδες,κερατάδες.
    Θέλω ομαδάρα να γαμεί και να δέρνει με την μπαλλάρα που θα παίζει,να παίρνει κύπελα και πρωταθλήματα τίμια,όχι με τις "αβάντες'' και τα γλειψίματα.
    Και το βράδυ πριν κοιμηθώ να νιώθω πραγματικά ωραία που κέρδισε αντρίκια η ομάδα μου,όχι πούστικα.
    Όχι άλλο αδερφίστικους τίτλους!
    Όχι κλεμμένους αλλά γιατί τους αξίζει η ομαδάρα μου.
    Ρε γαυράκια σας λυπάμαι!
    ΥΓ: Πραγματικά τώρα, πόσο στόκος πρέπει να είσαι για να πανηγυρίζεις ένα τίτλο όπως τον χτεσινό;
    Συμπέρασμα: πολύ! και πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς δεν κάναμε τα αίσχη τα δικά σας σε κείνο τον τελικό που πήρατε με το ζόρι το κύπελλο από τον Ατρόμητο. άντε κάντε καμμιά δουλεία γιατί ότι θέλετε θυμόσαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή