Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΜΕΛΕΤΕΣ

       Είμαστε εις άγραν χρημάτων κι οπότε όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε προτάσεις. Τόσα χρόνια σαν Αεκτζήδες, τόσα διπλώματα αποχτήσαμε. Τώρα είναι καιρός να κάνουμε την πρακτική μας εξάσκηση. Φυσικά επειδή το επιτελείο του tiger δεν κάθεται, είμαι υποχρεωμένος να παραθέσω τις κινήσεις αλλά και τις στρατηγικές που ήδη έχουν δρομολογηθεί ή είναι στα σκαριά.
       1. Μετά την μεταφορά των 9000 καθισμάτων του κολυμβητηρίου, η σκέψη μας έχει πάει στο νερό της πισίνας. Το οποίο προορίζεται για πότισμα του νέου χλοοτάπητα στο Ελληνικό. Ευτυχώς επειδή η δουλειά μου είναι στην χημεία, πρόλαβα τα βυτία μεταφοράς αφού το νερό περιέχει χλώριο και θα κινδύνευε το νέο ταρτάν. Το νερό θα μεταφερθεί στα διυλιστήρια και θα φιλτραριστεί. Το καθαρό υγρό πλέον θα πάει στο παλιό αεροδρόμιο ενώ όσο χλώριο αποκτήσουμε θα πωληθεί στην ελεύθερη αγορά δημιουργώντας έσοδα για το σωματείο μας.
     2. Το γήπεδο στο Ελληνικό δεν έχει μάτριξ για τα σκορ και τα λοιπά. Στο ΟΑΚΑ όμως υπάρχει ένα spare που κάθεται στις αποθήκες . Είχε αγοραστεί σαν back up σε περίπτωση βλάβης των ήδη τοποθετημένων. Το εξασφαλίσαμε λοιπόν το αναπληρωματικό - είναι καινουργές, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ - με την υποχρέωση να το στείλουμε πίσω σε περίπτωση ανάγκης του ΟΑΚΑ. Δεν πληρώνουμε τίποτα. Είναι κάτι σαν χρησιδάνειο κι ευκαιρία να τσεκάρει το δημόσιο αν το μάτριξ πράγματι λειτουργούσε.
   3   Κάναμε προσφορά στον ΟΦΗ για τον προβολέα του που είχε πέσει. Ευτυχώς ο ηγέτης μας διόρθωσε το βιαστικό λάθος μας. Η μεταφορά από την Κρήτη στο Ελληνικό, θα κόστιζε πάρα πολύ. Οπότε ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με τον οργανισμό του παλιού αεροδρομίου για τους προβολείς πίστας που χάσκουν ακόμα εκεί.
  4.  Για τον χλοοτάπητα, υποψήφιο είναι το γήπεδο του Πανιώνιου. Την δουλειά την έχει αναλάβει η οργάνωση. Δηλαδή να κόψει το χόρτο, να το τυλίξει σε ροδέλες και να το μεταφέρει μέσα σε ειδκό βυτιοφόρο. Να τιμωρηθούν και οι πάνθηρες που κάθε τόσο ρίχνουν πρόκες. Και να διευκολυνθεί και το έργο των σωμάτων απομάκρυνσης καρφιών από το γήπεδο της πλατείας. Χωρίς χόρτο, ο χώρος θα καθαρίζεται στο άψε σβήσε.
 5. Οι λυόμενες κερκίδες δεν είχαν σκέπαστρο. Κρίμα για τον λαό της ΑΕΚ να βρέχεται. Αρκετός δεν είναι ο υποβιβασμός; Ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία για να πάρουμε τις παλιές στέγες των κτιρίων της Ολυμπιακής. Συγκεκριμένα αυτών που φιλοξενούσαν τα δύο jumbo  για να γίνει το σχετικό service.  Ένα βάψιμο θέλουν στα χρώματα της ομάδας μας κι έδεσε το γλυκό. Θα μου πείτε οτι αισθητικά δεν θα ταιριάζουν με το ήδη υπάρχον σκέπαστρο. Δεν κατάλαβα τώρα. Η σκεπαστή στην Φιλαδέλεφεια, είχε καμιά σχέση με το υπόλοιπο γήπεδο; Σαν αυθαίρετο μέσα στο δάσος δεν ήταν; Άντε που μου γίνατε τώρα και υπέρ της διακόσμησης.
 6.  Οι προτάσεις στους παίκτες επίσης λαμβάνουν μια βελτίωση. Αναφέρω χθεσινό τηλεφώνημα :
     - Καλησπέρα Γιώργο. Θα ήθελες να παίξεις στην ΑΕΚ που όπως γνωρίζεις θα είναι λίγο χαμηλότερα από εκεί που ανήκει;
     - Φυσικά κύριε τίγρη.
     - Ωραία. Πόσα μας δίνεις για να πάρεις φανέλα;
     Σε αυτό το επίπεδο προσωρήσαμε και με τον Μητρόπουλο, που είδε την προσφορά μας χαμηλή. Ηρωτήθη από την πάρτη μας, πόσα θέλει και μας απάντησε 30 χιλιάρικα. Του είπαμε αμέσως ναι, αφού λεφτά υπάρχουν. Ακόμα δεν μας έχει απαντήσει πού θα τα βρει αυτός να μας τα δώσει για να του τα δώσουμε. Φυσικά δεν αγχωνόμαστε. Όπως γράφει κι ο Κώστας Κετσεντζόγλου, " όλοι πλέον θέλουν να παίξουν στην ΑΕΚ. "
  7.  Για τον λοιπό υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί εντός των υποδομών του γηπέδου ( γραφεία, καρέκλες, κρεβάτια, κρεμάστρες και λοιπά ), υπάρχει έναρξη σχετικού bazaar περί τα τέλη Ιουλίου. ΤΖΑΜΠΑ ΒΡΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ. Οι Αεκτζήδες, ό,τι δεν χρειάζονται, θα το μεταφέρουν ιδίοις μέσοις σε ειδικό χώρο του Ελληνικού, όπου θα υπάρχει επιτροπή παραλαβής αλλά και αξιολόγησης των αντικειμένων. Εντελώς δωρεάν θα γίνεται η δουλειά αυτή. Ό,τι κρίνεται κατάλληλο θα χρησιμοποιείται κι ο τέως ιδιοκτήτης θα αμείβεται με επιστολή προσωπική του tiger. Στην επιστολή, η οποία θα αποκτήσει συλλεκτική αξία, ναι μεν η υπογραφή του ηγέτου θα είναι τυπωμένη αλλά χειρόγραφα θα αναφέρεται το αντικείμενο που εδωρήθη στην ΑΕΚ.
 8.  Το πρόγραμμα μας περιέχει επίσης και προσφορές. Όποιος τις αρνηθεί, απλά δεν θα έχει πρωτεραιότητα για τα διαρκείας στο ναό. Οι προσφορές σχετίζονται όλες με το αυτοκίνητο. Η πρώτη είναι εύκολα κατανοητή : Τέρμα πια το πλύσιμο του αυτοκινήτου δεξιά κι αριστερά. Σε ύποπτα πρατήρεια, που όχι μόνο δεν ΄φέρουν την σημαία της Aegean αλλά και δεν γνωρίζουμε και τα αθλητικά ιδεώδη του ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Ναι, αγαπητοί κι αγαπητές. Ιδρύεται το πρώτο πλυντήριο αυτοκινήτων παραπλεύρως του γηπέδου. Εσύ θα βλέπεις το παιχνίδι κι ορδές Πακιστανών θα στο παραδίδουν πεντακάθαρο. Το σύνθημα της κίνησης ενδεικτικό : " ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. "
          Η δεύτερη προσφορά έχει να κάνει με την ικανότητα του οδηγείν. Ιδρύεται σχολή οδηγών στον παλιό αεροδιάδρομο, που θα διαπιστεύει το ήδη υπάρχον δίπλωμα οδήγησης. Δεν κατάλαβα. Επειδή έχεις δίπλωμα, ξέρεις και να οδηγείς; Αυτά είναι για το ελληνικό δημόσιο, που όλοι ξέρουμε τι λάδωμα πέφτει για ένα κωλόχαρτο. Η ΑΕΚ αλλά και η προσωπική παλιά εμπειρία του tiger, πλέον αναλαμβάνει να καλύψει τα κενά εκείνων που το πήραν το χαρτί δια της πλαγίας. Αλλά κι εκείνοι που το πήραν σωστά και ξέρουν να οδηγούν, έχουν πλέον την δυνατότητα να το αναβαθμίσουν σε masters  οδήγησης. Μια μοναδική ευκαιρία. Κάτι σαν ΚΤΕΟ for driving skills, as we talk about in the States. KI OLA AFTA STHN MONADIKH TIMH TWN 300 $ ( 30$ to plysimo & 270 $ the upskirt ).
  9.   Δημιουργία Αεκτζήδικης σκέψης. Με μια συμμετοχή γύρω στα 20 ευρώ, θα μπορεί ο καθένας από εμάς να καταθέτει ιδέες, ακόμα και ηλεκτρονικά, για το πώς μπορεί να κονομήσει παραπάνω ο ιδιοκτήτης μας. Γραμματεύς του νεοσύστατος τμήματος έχει επιλεγεί ο Χατζηχρήστος, αφού το ψηφοδέλτιο στην ερασιτεχνική είναι κάργα ενωτικό ενώ διαθέτει και την πείρα από τότε που είχε κάνει και το τμήμα σκάκι. Πάντα είχε ροπή στα πνευματικά παίγνια, οπότε ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί στο Research & Development τμήμα της ΑΕΚ μας.
                    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΑΞ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ( ειδικών επιστημόνων εκ Γεωργίας ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΑΣ.
                                               ΟΛΕ.

33 σχόλια:

  1. Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποναμε κάθε μέρα περισσότερο για αυτά που έρχονται.....

    Δυστυχώς....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Δεν πονάμε. Αγαπάμε.
    Ευτυχώς.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΚΑ.
    ###########################
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπαμε για αυτο ποναμε Στηβεν....
    Δεν χωνευεται εύκολα η γαυροποιηση...
    Να προσπαθείς να δικαιολογησεις στον εαυτό σου πραγματα και να μην τα καταφέρνεις. να προσπαθείς να χαρές και μέσα σου να κλαις απο ντροπή. Να χαμογελας και μέσα σου να βριζεις...
    Κατεβασαμε τα βρακια μας και παρακαλαμε τον βιαστη να μας πηδηξει. Εκεί που το παίζαμε παρθένες και περήφανοι.

    Τι ωραία που θα υποστηρίζουν το μνημόνιο αυτοί που μαχονταν και αγανακτουσαν...
    Ραγιάδες και προσκυνημενοι....πανηγυρτζηδες....
    Μερικές φορές απορώ με το DNA μερικών προγόνων. Μήπως δεν ήταν έλληνες οι ΕΛΑΣιτες?






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να ρωτήσω και κατι? εκδίκηση ο τι γης απο ποιους θέλει να πάρει? απο τους δημοσιογράφους που του ββάλανε εισαγωγικά στο παρατσούκλι? απο τους ΑΕΚτζηδες που τον αμφισβητούσαν? απο τους αμετοχους που θα τον υπηρετούν? απο ποιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο: Άρα καλά το πάω και το ρίχνω στον χαβαλέ.
    Μια μικρή παρέμβαση : ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν οι κάτοικοι του εδάφους του φωτός. Που κάνανε την απαρχή των όλων. Επιμένεις οτι όλοι εμείς είμαστε Έλληνες;
    Ποιοί είναι οι Έλληνες σήμερα; Ο Σαμαράς; Αυτοί που λένε τα τραγούδια του Θεοδωράκη; Δεν συνεχίζω.
    ΈΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ , κατά την γνώμη μου, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Ανώνυμο: Ψάχνεις να βρεις λογική στο ζώο; Εδώ ο κλέφτης που μεγάλωσε, γίνεται αποδεκτός ευεργέτης. ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ;
    Με άλλα ασχολούμαι: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περνάει και πολιτικά μηνύματα η κινηση μελισσανιδη στον κόσμο όμως. Ενα τουμπεκι για την ανάπτυξη θα το κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη σταματήσεις να γράφεις. Δεν πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ : " ΔΕΝ ", " ΠΡΕΠΕΙ ".
    Μου βαράς το αυθόρμητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ok δεν λέω τίποτα άλλο. Ενα ευχαριστω και ενα ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ τι θέλει η ΑΕΚ να κανεις. Η ρομαντική ΑΕΚ....η άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ, πέθανε αυτό.
    ΝΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΤΑ.
    Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ: Α. ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ. Β. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Γ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΥΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ. Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3 σχόλια

    -Για το κειμενο του Στηβεν.
    " ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. "
    Σημερα τα είπες όλα.

    -Για τον Τιγρη της Κασπίας
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=suRFglJmaoA


    -Για αυτα που ερχονται
    http://www.youtube.com/watch?v=-wXyKUXZYJI
    ''Oui mais quand on les mange
    C´est bon pour la santé''

    ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο κειμενο της αποφυλακισης δεν ειδα σχολια για την 'αναχωρηση του Τιγρεως στο εξωτερικο για στηθαγχη' (αυτο δεν επικαλεστηκε και ο Δημητρελος?) με τον φερελπι τοτε δικηγορο και τον λαικο και απλο τροπο ομιλιας που (οσο και να θελουμε να μην το παραδεχτουμε) καποιες απειλες μαφιοζικες τις ειχε...

    Α ναι και μολις ο Ντουσαν ειχε υπογραψει για την ανοικοδομηση του οσφπ (και την μεταμορφωση του σε παντοτινο βατραχο θα πω εγω ο γραφικος,ετσι για να μπορειτε να βρειτε δικαιολογιες να σας ξεφευγει η ουσια στο σχολιο μου -αν ειστε απο τους 'αντικειμενικους'...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. The Caspian tiger, also known as the Hyrcanian tiger and the Turan tiger, is an extinct tiger subspecies that had been recorded in the wild until the early 1970s, and used to inhabit the sparse forest habitats and riverine corridors west and south of the Caspian Sea, from Turkey, Iran and east through Central Asia into the Takla Makan desert of Xinjiang, China.

    There are no individuals in captivity.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα τα καλά παιδιά στο ποδόσφαιρο.Και ο Μελισσανίδης ένας κυριλέ Ψωμιάδης είναι που σίγουρα θα εξασφαλίσει ζωή στην ΑΕΚ και μάλλον καλή ζωή όσο είναι εκείνος στα πράγματα.Τώρα τι ΑΕΚ θα είναι αυτή και πόσο γαύροι θα γίνουν οι οπαδοί της αυτό σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί όλους τους σκεπτόμενους Ενωσίτες.Αν κρίνω απο την δημοσιογραφική αντιμετώπιση της κατάστασης βλέπω ότι τα κιτρινόμαυρα μέσα δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά απο τα αντίστοιχα ερυθρόδερμα... Υποταγή,γλείψιμο,ψέματα και καφρίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Για ρίχτε μια ματιά εδώ:

    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ «ΕΘΝΟΣΠΟΡ»
    Ο Αδαμίδης ψάχνει 25 χιλιάδες ευρώ για να σωθεί

    ΤΟΥ ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

    Σε αγώνα δρόμου άνευ όρων έχει αποδυθεί τελευταία ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ για να αποφύγει τη φυλάκιση. Σε αυτήν του την προσπάθεια «χτύπησε τις πόρτες» κυρίως πρώην και νυν μετόχων.

    Για να βρει πρόσφορο έδαφος το πάλεψε πολύ, αλλά ακόμα δεν έχει... αποφύγει τα χειρότερα. Η δεύτερη προθεσμία που είχε λάβει για καταβολή της εγγύησης (200.000 ευρώ) εξέπνευσε χθες και παρότι προσκόμισε αποδεικτικά ύψους 175.000 ευρώ συνεχίζει να τρέμει το φυλλοκάρδι του.

    Κυρίως, διότι υπολείπονται 25.000 ευρώ και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων αν ο 10ος ανακριτής θα δεχτεί το «κούρεμα» του ποσού που προτίθεται να αξιώσει ο 39χρονος δικηγόρος ή θα λειτουργήσει με την ψυχρή λογική. Δηλαδή, θα τον στείλει στη φυλακή για παρακράτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΑΕΚ προς το Δημόσιο κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» ο Π. Παππάς -εκ των πρώην μεγαλομετόχων της ΠΑΕ- ήταν εκείνος που έβαλε βαθύτερα το χέρι στην τσέπη (σ.σ.: όπως ακούγεται έπειτα από έντονες διαβουλεύσεις) απ' όλους του υπόλοιπους συμμετέχοντες, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 175.000 ευρώ.

    Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι έφτασε στο σημείο να βάλει υποθήκη ένα ακίνητο στην Αταλάντη αξίας 60.000, αλλά και 40.000 ευρώ μετρητά για να γλιτώσει τον πρώην «εκλεκτό» του! Η συνεισφορά των υπόλοιίπων «σωτήρων» είχε ως εξής: με εγγυητική τραπέζης ο Ν. Νοτιάς προσέφερε 65.000 ευρώ και ο Γκ. Γκούμας 10.000 ευρώ. Τέλος, βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε η ΑΕΚ στον Μητρόπουλο (50.000 ευρώ, 70.000 ευρώ, 100.000 ευρώ, 120.000 ευρώ) για νέο τετραετές συμβόλαιο.

    ΠΗΓΗ: www.ethnosport.gr


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ. Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 25.000 ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ.ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΘΗΚΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε όλα στραβά να τα βλέπετε. Τα τζαμπέ (bleu) καθίσματα από το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ μαζί μe τα υπόλοιπα, θα τα έβαφε η οργάνωση κιτρινόμαυρα. (Με λεπτές ρίγες που θέλουν και τέχνη. Τιγρέ ένα πράμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στηβεν εχω κατι τρομερο να σου πω. Δεν ειναι πλακα. Οπως γνωριζεις διαθετω 300 παπακια για διαφορες δουλειες. Οταν ηταν να γκρεμισθει το γηπεδο με φωναξαν για να παρω ως παλιατζης διαφορες κουρελαριες.
    Το απιστευτο ειναι οτι εχω τα τελευταια δοκαρια της ΑΕΚ. Τα διαθετω δωρεαν στον τιγρη. κανε τα κοννε και ειναι δικα του!!!!


    Μπικο ολε ολε ολε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΜΠΙΚΟ: Ποιά δοκάρια έχεις; Του ΟΑΚΑ ή της Φιλαδέλφειας; Τα χρειαζόμαστε όλα. Τα πρώτα για το Ελληνικό και τα δεύτερα για το μουσείο.
    Επίσης έχω κι έναν θερμοσίφωνα που δεν μπορώ να τον πάω στο bazaar. Μπορείς να κάνεις κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Μπίκο: Έχεις και τα δίχτυα; Διότι ιδρύουμε στην ερασιτεχνική, τμήμα αλιείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα,
    πιστεύω ότι από αυτά που ακούγονται και γράφονται τα μισά είναι φουσκωμένα και μούφα.
    Και κακώς αφήνει ο Τίγρης να διαρρέουν όλες αυτές οι ιστορίες.
    Εκτός αν το κάνει επίτηδες για να τα διαβάζει και να διασκεδάζει που όλοι είναι μαριονέτες στα χέρια του παίζοντας το παιχνίδι ου.Ποιος ξέρει...
    Είμαι αισιόδοξος ότι από αυτή την ιστορία κάτι καλό θα βγει τέλος πάντων.Και τα περί γαυροσύνης που διαβάζω από πολλούς εδώ μέσα δεν τα δέχομαι.Τι θα πρέπει δηλαδή; Να μην λαχταρά ο κόσμος να δει επιτέλους μια υγιή κατάσταση στην ομάδα;
    Ή να μην θέλει αυτό που του πήραν με το ζόρι;
    Το ότι είναι όλοι σε μια κατεύθυνση αυτή την στιγμή και αυτό φυσιολογικό το βλέπω.Ακόμη και αν ξεπεραστούν τα όρια μερικές φορές.Και αντίθετες φωνές αν υπάρχουν είναι για να πούνε τι δηλαδή; Δεν θέλουν γήπεδο στα Φιλαδέλφεια; Ή να μην τα μαζέψει από άλλους ο Τίγρης αλλά να τα βάλει όλα αυτός;
    Σκασίλα μου εμένα αν τους πιάνει κορόιδα και αν λειτουργεί ''με τα λεφτά των άλλων''.
    Στο κάτω κάτω ας κάνει μερικά καλά για την ομάδα,όπως γήπεδο ή υγιή ομάδα χωρίς χρέη και ας τα τρώει από τους άλλους.
    Καλό είναι να περιμένουμε να δούμε πρώτα και μετά να γκρινιάζουμε. Αυτά θέλω να πω,δεν ξέρω αν είμαι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ημίχρονο τελικού.
    Συμπέρασμα: οι άνθρωποι είναι μηχανάκια.
    Οι Γερμανοί Έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ντόπας δυο κλάσεις παραπάνω.
    Η Μπάρτσα αν είχε παίξει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα είχε αποκλειστεί.
    Έτυχε να είναι και στην ψιλό-αποτοξίνωση,που να τρέξει σαν τους Γερμανούς.
    Για να δούμε συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρωσία (Μπορούσια) - Βαυαρία ( Μπαγιερν) 1-2.

    Και βέβαια στο "ΜΕΓΑΛΟ", ΣΤΟ "ΤΕΡΑΣΤΙΟ", ΤΟ "ΤΡΟΜΕΡΟ" αυτο γεγονότο, ήταν και ο Μέρκελ, ώστε για μια ακομα φορά- τριγυρνώντας στις κερκίδες σαν τον "Εθνικάααααρααααααα" να δείξει στους αναγκαστικά ομόσπονδιασμένους Γερμανούς, ότι ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ: Το πόδόσφαιρο. Ω Γιαβολ!
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. "μεινετε ενωμένοι μέχρι να σκορπισουμε, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Αλλωστε έιμεθα δημιούργημα τοκογλύφων".
    Ωραια "κόλλα" το ποδόσφαιρο.
    Αν για τους άλλους λαούς είναι "όπιο", για τους Γερμανους (για την εξουσία τους δηλαδή) είναι ραπτομηχανή.
    Που "ράβει" Πρώσία, Βαυαρία, Σαξωνία, Εση, Βιρτεμβέργη, Βάδη, Λουξερβουγοαυτστροολανδολιχνενσταιν και λοιπές . "δυνάμεις", σαν μια κουβέρτα για να σκεπάσει τα πόδια του μεθύστακα χαρτοπαίκτη και κλέφτη Χένες,των λοιπών τενεκέδων που άρχουν στο Γερμανικό ποδοόσφαιρο.

    Το "ασυναγώνιστο" Γερμανικό ποδόσφαιρο, που έχει και αυτό δυο ομάδες και καμιά 20αρια αλλα χρέπια.
    Σαν το "ασυναγώνιστο Γερμανικό κράτος, που τα χρέη του μετρώνται πια σε δεκάδες ΤΡΙΣ ευρώ.
    Αλλα τι σημασία έχει. Αφού ο Σβαινστάιγκερ είναι ο "εγκέφαλος" της Μπάγερν και ο Κλοπ χοροπηδάει σα μαιμου και έτσι οι Γερμανοι προς το παρον και όχι για πολυ ακόμα, ειναι υπο την επ'ιροια "συγκολλητικών" ουσιών.
    Μέχρι να τους έρθει ο λογαριασμός στο τέλος και έτσι θα ξαναθυμηθουν τι είναι ο καθένας τους.

    Πέρασε στην ιστορια και αυτός ο τελικός της απόλυτης μούφας. Οχι σαν θέαμα, αλλά σαν κατάληξη. Σε παράλληλες πορέιες με προδιαγεγραμένη καταληξη του Ουέμπλευ, οι δυο Γερμανικές ομάδες διέρηξαν ανοικτες θύρες. Κανονισμένα όλα.
    "Μας μισούν γιατί είμαστε πρώτοι και ασυναγώνιστοι". Με το "σπαθί" μας ασφαλώς.
    ΤΟ γιατί ολόκληρη η Ευρώπη- εκτος τα τριγύρω προτεκτοράτα- σας κοιτά με μισό μάτι και με "ακατανόητη" απαξία, μένει να φανει.
    Απο το "Ουμπερ Αλες",σύντομα θα περάσουμε στο "Αμπερ Αλερτ".
    Και δεν λυπάμαι τίποτα περισσότερο από τον ίδιο τον Γερμανικό λάο, που ουαν μορ ταιμ θα πληρώσει τη λέζα.Σαν αιώνιος ηλθιος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα κειμενα του Steven, ειδικά τον τελαυταίο μηνα, μετα και την ενασχόληση του "δεν ασχολούμαι" Μελισσανίδη, έχουν γίνει πολυ απολαυστικά.
    Σαν να "απελευθερώθηκε". Οχι μόνο δεν υπάρχει σκιά αμηχανίας και "προβληματισμού" που γραφει για την ΜελισσανιδοΑΕΚ πια, αλλά τουναντίον, αυτό του έχει προκαλέσει μια έκρηξη έμπνευσης και μια άνευ όρων κριτική,ανελέητη.

    Οχι μόνο δεν "πρέπει" να σταματήσει να γράφει,-λόγω του ότι ένας "φίλος που τα πίνουμε" είναι στο τιμόνι της ΑΕΚ,αλλά ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ- ΚΑΘΕ- ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ" ΑΞΙA.

    Χτύπα τον στο σταυρό αδερφέ. Μη τον λυπάσαι.Δεν σπούδασε στις "καλόγριες". Αμα είναι εντάξει, θα συνεχίσει να τσουγκρίζει μαζί σου. Αν πάλι τα "σπάσετε", στα παπάρια σου. Αφού έτσι είσαι και ο λυκος δεν αλλάζει μαλί στα 50.

    Το αυτό ισχύει και εις όλους, Προτροπή:
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΣ,- Ο "ΔΕΝ ΈΧΩ ΧΡΌΝΟ"-ΕΙΝΑΙ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ" ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΡ...

    Ακόμη και αν τον αδικήσουμε, θα κάνουμε καλό στους εαυτούς μας και κυρια στην ΑΕΚ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΚΟΚΚΑΛΟΠΑΙΔΑ".
    Ας σώσουμε όσους μπορούμε από τους "σωτήρες" που ενώ δεν είχαν χρόνο ("μακάρι η ημέρα να είχε 72 ώρες να μπορούσα να ασχολήθώ και με την ΑΕΚ που αγαπάω και πονώ") ξαφνικά η ημέρα μεγάλωσε και σαν να βρεθήκαμε στο Βόρειο Πόλο, έγινε 6 μηνες σερί με ήλιο.

    Επειδη τα συμφέροντα του αποκαλούμενου- και απο εμας- "τίγρη" ευτυχώς συνέπεσαν με την πορεία της ΑΕΚ προς το γκρεμό και έτσι θα το βάλει το χέρι του ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    Για πάρτυ μας έγιναν οι ώρες του 72 και οι ημέρες μας 6 μήνες δίχως νύχτα..
    ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ "ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.
    Τρέχει ολημερής. Από μπαρμπουτιέρα σε ταβέρνα και από μπουζούκια σε κότερο.
    Λάστιχο έχει γίνει για το καλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Steven, σε άκουσε και παραγγέλνει καθίσματα βαμένα κιτρινόμαυρα όντως, η βρήκε ακόμα φτηνότερα;


    http://www.youtube.com/watch?v=2-QtThk1yvc&feature=player_embedded#!

    Στο παραπάνω βίντεο, στο 4:00 λεπτό ο Μάντης "Κάλχας" προφητεύει το ζοφερό μέλλον.Κάτι λέει για " Β και Γ κατηγορίες".

    Υ.Γ: Steven, σε άκουσε και παραγγέλνει καθίσματα βαμένα κιτρινόμαυρα όντως, η βρήκε ακόμα φτηνότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: έγινε η απαραίτητη διόρθωση για τα ΜΜΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Απλά τον Σεπτέμβρη θα πάμε μια βόλτα στο κολυμβητήριο κι αν θα δεις κάθισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Τι σας έγραφα επάνω στο 9; Για ρίχτε μια ματιά τριγύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Που το μυρίστηκες βρε; Εβγαλαν "διαγωνισμό". Να στείλει ο κόσμος ατάκες.
    Και να σταλούν στην διεύθυνση "Νιου Γουόρλντ Ορντερ" αβενιου.
    "Νέα Τάξη Πραγμάτων" λέει στην ΑΕΚ. Αρα και γενικά.
    Δηλαδή "ήρθεν η σειρά μας να γαμίσουμε με κάθε τρόπο. Και είμαστε με τον "Μπους"

    Από εδώ, στέλνουμε τρεις ατάκες λοιπόν για τα τρια θέματα. Για την "αναγέννηση" της ΑΕΚ, για το γήπεδο και για την προσφυγιά:
    α) Η ομάδα να ονομαστεί Αναγέννηση Γκρεμίτσας.Η, εναλλακτικά: F.C Lazaros
    β) Το γήπεδο να έχει τα αρχικά της ΑΕΚ ανάποδα..: "Κωνσνταντίνου και Ελένης Αρένα".
    Η, εναλλακτικά: "Μαγκιά-Σοφιά"
    γ) Για την-μόνιμη- προσφυγιά,το άσμα του Στέλιου: "Γυρίζω απ΄τη νύχτα". Η εναλλάκτικά: "Στις φάμπρικες της Σουπερ Λιγκα και μεσ΄της ΕΠΟ τις στοές".

    Ποτέ δεν κατάλαβα αυτο το "ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη". Λες και υπάρχει μη ξεριζωμένος πρόσφυγας. Αμα δεν ήταν ξεριζομένος, δεν θα ήταν πρόσφυγας.

    Αν ήξεραν τι θα συνέβαινε στο μέλλον, ο Ιωνας ο Δημόπουλος και ο Σπανούδης, εκει στην Βερανζέρου,δεν θα ίδρυαν σωματείο,αλλά μαγαζί με είδη προικός.
    Σήμερα θα είμασταν σαν τον Χυτήρογλου και δεν θα παλεύαμε στη Γ κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημερα
    Τελικος: Καλο παιχνιδακι με ευκαιριες ειδικα στο πρωτο μισαωρο που η ντοπα ειναι φρεσκια. Αμυνες για τα θηρια, ειδικα η Ντορμουντ που ηθελε να ανεβαινει και ψηλα τρομαρα της..
    Ο Χουμελς ειναι που βγαζει την αμυνα με μπαλιες? Γιατι εγω μπαλια ΔΕΝ ειδα. Λαθη ειδα και πουληματα στο συγκεκριμενο ματς.
    Το καλυτερο εξαρι της Ευρωπης επαιζε χτες? Τον ειδα στην απονομη και εκανε και ενα (1) σουτ στο 80'...
    Οσο για τον ΓΥΑΛΙΝΟ τον Ρομπεν ΕΧΑΣΕ 3 φατσα τερμα και εβαλε το τεταρτο. Τριπλιτσες του κολου και φρου φρου και αρωματα. οκ εβαλε το τεταρτο. Κατι αναλογο με τον Πατικα δηλαδη. Αμα δε παει τη μπαλα στο αριστερο το αλλο ειναι για να ανεβαινει στο πουλμαν.
    ΛΟΥΖΕΡ με ΟΛΗ τη σημασια της λεξης μια ζωη. εχει χασει 5 φορτηγα ευκαιρειες με εθνικη και οπου εχει παιξει και εκατσε η μια η καλη.
    ετσι ειναι οι ηρωες.
    ΣΠΡΩΞΙΜΟ στη Μπαγερν οσο δε παει με τον Ριμπερι να επρεπε να ειναι με κοκκινη απο το πρωτο για την αγκωνια εκτος φασης (ορισμος)που δεν πηρε καν καρτα! και τον αλλον να κανει πεναλτυ αλλα να μην παιρνει ΚΑΝ κιτρινη..δευτερη.
    ο Λεβαντοφσκι επαιζε χτες? ο Μιουλερ???
    Ας ειναι καλα ο τουρκος που εβαλε το πεναλτυ και κραταγε το κεντρο απο τη μια και ο Ισπανος απο την αλλη που ειχε διπλα το καλυτερο εξαρι να κοιταει.
    Ολα τα λεφτα τα δυο τερματα, που αμα ηταν κανενας Valdez το σκορ θα θυμιζε μπασκετ.

    Τιγρης: ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ OTHER'S PEOPLE MONEY.
    KAI KΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

    Ξερετε κανενα μαγαζι που ο ιδιοκτητης δεν κοιταει να βγαλει ΟΣΑ μπορει και να εχει το μικροτερο ρισκο?
    Τσαμπα το πηρε και κοιταει ΟΡΘΑ να μη βαλει φραγκο. Σε ολα ετσι εγινε και πολυ καλα κανει. Αλλαζει ο λαθρεμπορας? Λαθρεμποριο θα κανει μεχρι να πεθανει. Με κατι καθισματα κατι βαψιματα και με δανεικα παει να τη βγαλει.
    Τα οποια εχουν ολα τη σωστη λογικη ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ.
    Cash οι συμ-παικτες δανεικα ο μαγκας. Γιατι με τραπεζικο δανεισμο (ορθα) θα γινει το γηπεδο ΦΥΣΙΚΑ.
    Απλα επειδη δεν εχει μπουγαδα μεγαλη (ακομη) ακουγωνται τα κανονικα φραγκα. 50-60 το γηπεδο δηλαδη απο 100 που ελεγε ο Σταυρακας (τοσα λοιπανε) πριν 1-2 χρονια. Οσα στοιχισε (και το λεγαμε) το ταψι.
    Τωρα αυτα με τα παρτε καρτες για να εχετε λεει σειρα ΟΤΑΝ γινει το γηπεδο ειναι για το ποπολο.
    Σε ενα γηπεδο 30 χιλιαδων γιατι να τρεξω να παρω σειρα? Μη τυχον και δεν βρω? γιατι ο gay κοβει 18 διαρκειας και η ΑΕΚ στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ τα ιδια στο ΟΑΚΑ.

    Με ενα πλανο 5ετιας και ΑΝ βγει ch.l ΜΟΝΟ απο τα εσοδα βγαινει ΟΛΟ το project ακομη και αν τα βαλει ολα ο ιδιος. Απλα νουμερα ειναι δεν θελει και κανενα μυαλο.
    ΟΡΘΑ λοιπον εκμεταλευεται το momentum και καθαριζει? την μπουγαδα με other's people money και φυσικα τον ΟΠΑΠ τον ΟΤΕ και 5 σοβαρες χορηγιες απο πισω.

    Ας δουμε τουλαχιστον πρωτα ΕΡΓΑ (ομαδα-ανοδο κατηγοριων-γηπεδο) να μεινει και κατι. Γιατι στα 65 του ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ θα ειναι 70..

    Για ΟΛΑ τα αλλα εχουμε καιρο..

    ΥΓ Ο Ιβαν εχει χωσει 25 στο ταμειο κανα 2-3 σε μεταγραφες και ακομη ουτε κουπα του espresso δεν εχει παρει. Θα μαθει κ αυτος αλλα μεχρι τοτε εχει δαγκα που θα παει συννεφο...
    Ακριβο το οχημα της δουλειας αλλα αναγκαιο, ειδικα αμα δεν ξερεις.
    Να δουμε μονο-γιατι εκει παει- σε 2 χρονακια που θα παιζουν ΟΛΟΙ προκριματικα ποιος ΚΑΙ ΠΟΣΑ, θα πρωτο παρει απο τον Μισελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ, DIMI ΚΑΙ ΤΑΚΗ: Πλέον έχετε πάρει κάποιο μήνυμα για την συνέχεια. Παρακαλώ για απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. «Δεν μπορεί να έρχεται ο καθένας στο «σπίτι» σου και στο μαγαζί σου και να... μαστορεύει! Εμείς είχαμε σύμβαση δύο ετών με την Green Scape. Την άφησε απλήρωτη ο Σταύρος Αδαμίδης και όπως ήταν λογικό έφυγαν. Μετά έφερε τον Θεοφάνη Γεννάτο που είχε η ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες. Του ανθρώπου του χρωστούσαν λεφτά και τον έβαλαν και άλλο μέσα. Δεν καθαρίζανε τα λούκια, δεν ήξεραν καν που ήταν... Έφεραν λάθος χλοοτάπητες... Δεν ήξεραν ότι υπήρχε σύστημα αποστράγγισης και έκαναν πρόταση να βάλουν... Μόνοι τους κατέστρεψαν τα πάντα, πάλι ο κ. Νοτιάς θα την πληρώσει τη νύφη; Μήπως του έδωσαν τα ενοίκια;;; Τι να πω...», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή