Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

O Σ Τ Ρ Ι Α

            Θλιβερός άνεμος ο νοτιάς. Δεν τον θέλουν με τίποτα οι ναυτικοί του Αιγαίου αλλά ούτε και οι περιδιαβαίνοντες την εδώ επικράτεια αφού κύρια φέρνει υγρασίες. Σύννεφα σκόνης από την Σαχάρα , πούμωμα του νέφους στην Αθήνα αφού το κολλάει στα τρία βουνά τριγύρω και χίλια δυό άλλα. Δεν έχει τίποτα καλό ο νοτιάς.
           Που είναι φυσικός αντίπαλος με τον βοριά. Η οποία ντραμουντάνα, μπορεί να ξυρίζει με το κρύο της χειμωνιάτικα, αλλά όπως και να το κάνουμε, μπορείς να προστατευθείς από την υγεία του κρύου κάπως ενώ με τον νοτιά πρέπει να καταφύγεις σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
            Νοτιάς όμως έχει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Απαιτώντας περί τα 700 χιλιάρικα για ενοικιοστάσιο ετησίως. Τι έχει πάρει; Φυσικά τίποτα. Τι να λάβεις εκ του μη έχοντος; Κι ενώ ο άνθρωπας ήταν προειδοποιημένος για την αποτυχία της επένδυσης του ακόμα κι από το club του 2004. Τίποτε αυτός. Είχε τους ανθρώπους του. Και προχώρησε. Και φυσικά πήρε από τα τρία το μακρύτερο. Κατά την γνώμη ολόσωστα - ΟΠΩΣ ΟΛΟΣΩΣΤΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ - αφού σαν μέτοχος, θα έπρεπε ο Νοτιάς να κάνει την επένδυση αυτή με σκοπό Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ και να βγάλει από αυτήν κι όχι να το παίζει ο εφοπλιστής στατικό γκαρσόνι, που άσχετα με την εταιρεία του αυτός να βγάζει κάτι.
           Θυμίζει τον γιαουρτά, που άφησε μια λαμπρή καρριέρα στην Ινγκλετέρα κι ήρθε εδώ στη φαλημέντο χώρα, στο φαλημέντο ελληνικό πρωτάθλημα και στην φαλημέντο ομάδα, για να παραστήσει τον πρόεδρο. Εντάξει αυτόν τον φύσηξε ο πουνέντης κι όλοι ξέρουμε πόσο κουνημένοι είναι οι Επτανήσιοι. Κι επέμενε κιόλας.
            Οπότε τώρα έχουμε την δύσκολη διαπραγμάτευση με τον Νοτιά, που θέλει να παίρνει μισό ΟΑΚΑ σε νοίκι. Δύσκολη; Μιλάμε για τρομακτική δυσκολία. Του εξής επιπέδου : Σαν ερασιτεχνικό σωματείο, είναι αδύνατον να πληρώνουμε τέτοια νοίκια. Αλλά και σαν νεοσύστατη ΠΑΕ που θέλει να επανέλθει στην λίγδα ( για του χρόνου αυτό ), επίσης αδυνατούμε. Θέλεις να κάνεις υπομονή δυο χρονάκια και μετά βλέπουμε; ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. Το αφήνεις τζάμπα, εμείς παίρνουμε το κόστος της συντήρησης, φτειάχνουμε και το τρίτο γήπεδο και μάλιστα μόλις γίνει ο ναός ( πόσα θα βάλεις μέγεθος; ), στέλνουμε στα Σπάτα και την λυόμενη κερκίδα που θα έχουμε στο Ελληνικό κι οπότε τα Σπάτα θα μπορούν να φιλοξενούν μέχρι και βασιλικούς γάμους. Αλλοιώς, με τόσα έξοδα νικολάκη μου, κράτα το - όπως θα κρατήσει ο Γαλακτόπουλος το ΟΑΚΑ για πολιτιστικές εκδηλώσεις - κι αφού το βάλεις εκεί που ξέρεις, εμείς θα κάνουμε προπονήσεις σε κάτι παραπλέοντα γήπεδα του softball και του χόκεϋ στο Ελληνικό δίπλα στο γήπεδο που θα παίζει η ομάδα.
           Καταλαβαίνετε τον βαθμό δυσκολίας αυτής της διαπραγμάτευσης. Το τηλεφωνικό σήμα μπορεί και να κοπεί άπειρες φορές. Με την Αμερική μιλάς, δεν μιλάς εδώ πέρα με αυτόν τον απίθανο Σίμο. ΟΜΟΤΙΜΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ. Γιατί όμως τηλεφωνικά; Ε, με τόσες δουλειές ο Νοτιάς, λέτε να έρθει εδώ για να διαπραγματευτεί με τον Μελισσανίδη; Και κακώς χρησιμοποιώ τη λέξη " διαπραγματευτεί ". Το  " συζητήσει " θάταν προτιμότερο αλλά βάζω και λίγο εμπορικό σασπένς. Σαν αλατοπίπερο στην επόμενη δουλειά της κρεατομηχανής.
           Ίδια με το ανέκδοτο που πήγε ο λαγός στο μπουρδέλο της ζούγκλας κι ήθελε να γαμήσει. Κι από όλα τα ζώα, στην αρχή διάλεξε το λιοντάρι το οποίο όμως του το απαγόρεψε η τσατσά αλεπού. Οπότε ο λαγός διάλεξε τον πύθωνα για τις πίπες.
           Μόλις τον βλέπει το φίδι, άρχισε να σκέφτεται: " Τώρα αυτός είνια πελάτης ή φαγητό; " Τόπαιξε στο μυαλό του κάμποσες φορές το φαγητό ή πελάτης και στο τέλος κατέληξε οτι είναι φαγητό. Οπότε τον ρούφηξε τον λαγό όλον μέσα του.
         Μετά όμως τον πιάσανε οι τύψεις. " ρε μπας κι είναι πελάτης; " Οπότε κάνει μιά έτσι και βγάζει έξω τον λαγό, που δεν είχε πεθάνει. Πετάγεται έξω ο λαγός αναμπουμπουλιασμένος και με την τρίχα κάγκελο, και αναφωνεί : " Μαλάκα μου, τέτοιο τσιμπούκι δεν το έχω ξαναζήσει. "
          Αλλά τώρα, ανέκδοτα θα λέμε; Γιατί ρε παιδιά; Πού είναι το κακό; Ανέκδοτο δεν θάναι οτι η ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία θάχει περισσότερα εισιτήρια απότι ομάδες της λίγδας; Ανέκδοτο δεν θάναι που μια ομάδα της δεύτερης εθνικής θα παίζει Ευρώπη; Ανέκδοτο δεν θάναι που θα παίζουν οι αθλητές χωρίς κανονικές τάπες αφού κάμποσα γήπεδα έχουν πλαστικό; Ανέκδοτο δεν θάναι που θα παρατηρηθεί έλλειψη χαπιών λόγω κατανάλωσης όμως κι όχι επειδή δεν θα πληρώνεο ο ΕΟΠΠΥ; Ανέκδοτο δεν θάναι που οι φυλλάδες πλέον θα αναγκαστούν να έχουν κανονικά ρεπορτάζ από την ερασιτεχνική κατηγορία; Σάμπως ανέκδοτο δεν ήταν ο baby Νοτιάς που έκανε business στην πλάτη της ΑΕΚ; Σάμπως ανέκδοτο δεν ήταν που δεν μίλαγε ο Παπάς αλλά η μαμά του; Ανέκδοτο δεν είναι που με κάλεσε ο αισθανόμενος " μέγεθος " ( της Πατησίων - " είμαστε Πατήσια, μαζέψτε μας τα χύσια " ) για σχεδιασμό;
           Οι κινήσεις που γίνονται δεν είναι καλές; Είναι ανάγκη να είμαι σε ψηφοδέλτιο; Ήμουν με κόντρα τον ΔΧ. Τώρα, χωρίς αντίπαλο, τι να πάω να κάνω; Αφήνω λοιπόν τον γιατρό, τον δικηγόρο αλλά και τον τίμιο της αντισφαίρησης ( για όσους ξέρουν ). Χρειάζονται κι άλλες λεπτομέρειες; Ε, μην πάρουμε και την δουλειά των εφημερίδων. Είπαμε οτι θα έχουν έξοδα αύριο με ρεπόρτερς που θα καλύπτουν την Μαγούλα και που θα προσπαθούν να δημιουργήσουν άγχος για το παιχνίδι της επιστροφής.           

23 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Quiz : Ο Ψωμιάδης, πόσα θα βάλει για το γήπεδο; χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa δεν παιζεσαι ρε Φουντουκλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να φανταστείς ότι ο Νοτιάς έχει και εταιρεία κατασκευών στην Αμερική. "Notias Construction" λέει.
    Ηθελα να ήξερα τι μυαλό κουβαλάνε.

    Ασφαλώς θα συνδράμει και ο Μακάρος, άσχετα αν δεν γραφτεί το όνομα του στους δωρητές του ναού. Σιωπηλά.
    Τον τρόπο με τον οποίο θα "πεισθεί", τον φανταζόμαστε όλοι.

    Και επαναλαμβάνω το αξιολάτρευτο συρτάκι στο οποίο έχουν συρθεί ΟΛΟΙ. Εως χθες αντιπολιτευόμενοι,αντιμαχόμενοι,μικροσυμφεροντολόγοι, δημιοσιογράφίσκοι,ντεμικοί αντιντεμικοί Μπεγεβιτσικοι αντιμπαγεβιτσικοί,λαμόγια,ετερόκλητοι τσαρλατάνοι,ανίδεοι σαρδανάπαλοι, μικρόνοες και άμυαλοι,πονηροί και κουτοπόνηροι,οριτζιναλίστες,αντιοριτζιναλίστες ΠΑΕτζίδες, τρόφιμοι της "μάνας", κλπ
    ΟΛΟΙ ρε ΟΛΟΙ. Ενα μωσαικό,ένα βυζαντινό μωσαικό,τι ωραία που ψηφίδα-ψηφίδα, απαρτίζουν αυτη την ωραία εικόνα.

    Σέρνουν την ΠΑΕ στο Ζάλογγο της πτωχευσης και της Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μe τόση βιασύνη και τόση γρηγοράδα, που αναρωτιόμαστε όλοι: "μα τι ήπιαν; Redbull";
    Τρέχουν όλοι να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες εκρεμότητες. Καταρτίζεται δικτατορικό ψηφοδέλτιο στην ερασιτεχνική για τις εκλογές, αποφασίζεται η μη καταγγελία επι του Αρη, επιστρέφει καβάλα σε άσπρη σελίδα ο Μπάγεβιτς, εξαφανίζεται από προσώπου γης ο Χατζιχρήστος, συντασεται στο πλευρό του Αρχηγου "sugar" ( και εγω το προτιμώ από το "τίγρης") συμπασα η οργάνωση,βρίσκονται γήπεδα,φτιάχνονται ομάδες εργασίας...
    Ολα δουλεύουν στο φουλ και όλοι βρίσκονταισε δαιμονιώδη φόρμα.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΑΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ.

    Και προσέξτε: ΑΚΟΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ένα ποδοβολητο απο μακρυα....ΦΗΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ...ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΥΤΕ ΛΕΞΕΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΞΟΥΝ...ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΜΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ ΜΟΝΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΗΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ρήμαξα τη λέξη "καταιγίς".
    Και είναι από τις αγαπημένες μου λεξεις η "καταιγίδα".
    Γιατί μπορεί και εμφανίζεται οπουδήποτε, όποτεδήποτε.
    Ακόμα και μέρα μεσημέρι και με χαρά Θεού, που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΓΙΝΤΙΡΙΜ, είναι η σωστή λέξη. Πριν τον ΦΑΤΙΧ και μετά έχουμε τον ΒΑΓΙΑΖΙΤ και τον ΑΜΠΝΤΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα
    Εκλεισε η σαιζον χτες και επισημα και ο special πηρε μια special ΠΟΥΤΣΑ στο τελευταιο μεγαλο ....στοχο
    -17 καποια στιγμη στο πρωταθλημα με αντιπαλο τον βιλανοβα μεσω skype ... στο πρωταθλημα
    4 στο ch.l
    2 στο κυπελλο.
    ΜΗΔΕΝ σε ολα φετος με budget γυρω στο μισο δις ευρω..

    Ο Κασιγιας (μαζι με τον Τζιτζι και τον Νοιερ) τα καλυτερα με ΔΙΑΦΟΡΑ τερματα στο κοσμο.. εφταιγε

    Αντε τωρα στον Roman (εφυγε και ο τσιχλας) να σηκωσεις κουπα special..
    Ευκαιρια ειναι να τσιμπησεις παλι καμμια 50αρα.

    Υπαρχουν και οι Αραβες της Παρι και της Σιτυ παντα.

    Απο ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΠΟΛΙΚΑ να κοροιδεψεις..

    Special νουμερο..

    ΘΑ τα σηκωσεις ολα (αλλα αλλη φορα)..

    Προς το παρων σηκωσε ενα αρχιδι.

    ΥΓ Ο τιτικας εξαφανισμενος ΓΙΑ ΑΛΛΟ ενα ματς χτες παλι. Ενα δοκαρι και μια αποβολη η συμβολη των 98 εκκ ευρω..
    Και μετα απορει γιατι ο Λιο (που μπηκε με τη ΜΙΛΑΝ και καθαρισε το ματσακι με 4 στο 58') εχει παθει υπερκουπωση με 4 χρυσες μπαλλες..


    Υπαρχουν και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σούπερ επιτυχημένη απο οικονομικής πλευράς, σούπερ αποτυχημένη απο πλευράς πρεστιζ, η τριετία που χάθηκε στη Ρεάλ για τον Μουρίνιο.
    Αν ο κύριος σκοπός ήταν να παρθούν τα μαρούλια, επετεύχθει.
    Αλλά σαν παρουσία εκει, ήταν χαμένος χρόνος για τον ίδιο και κυρίως πισωγύρισμα όσο αφορά στην πορεία την προπονητική.
    Είχαμε πει ότι η "σκιά" της Ρεάλ, θα τον σκέπαζε.
    Εχω την πεπόιθηση ότι αυτό που τον τράβηξε εκεί-εκτος από τα μαρούλια- ήταν και η ...Μπάρτσα. Οχι η Ρεάλ. Αφού ποδοσφαιρικά αυτή ήταν το μεγάλο στοίχημα, η μεγάλη προκληση. Και εφόσον σαν προπονητης των Καταλανών βέβαια δεν θα μπορούσε να υπάρξει, έκατσε στον αντίπαλο πάγκο,όντας άνθρωπος των προκλήσεων.
    Μετά τις πρώτες χαστούκες-και με την Μπάρτσα οπως όλοι βλέπουμε και βλέπαμε- να έχει πάρει την κατιούσα, ισορόπησαν τα αποτελέσματα με το αντίπαλο αυτό δέος.
    Αλλά πέραν αυτού, ουδέν και μηδέν. "Στο πηλίκιον" που λεει και ο αστήρ ΓΑΠ.

    Να κοιτάξει να ξανασηκώσει κανένα κατσαρόλι,γιατί δεν θέλει και πολύ να μεινει στην ποδοσφαιρική ιστορία σαν διάτων αστήρ.
    Και αυτο θα το πετυχαίνει ΜΟΝΟ με ομάδες που είναι "διαχειρήσιμες" από τον ίδιο αλλά και πιο κοντα στην ποδοσφαιρική του νοοτροπια και κουλτούρα. Δηλαδή αυτη του κλεφτοκοτα.
    Και "κλεφτοκοτάδικα", είναι αδύνατον να παιξουν,αλλα ουτε και να δεχθουν τα καπριτιτσια των περαστικων απο τους παγκους τους "Μουρίνιο" ομάδες με "μαντεμένια φανέλα". Οπως η τελευταία που άφησε αλλα και οι Μπάγερν, Λιβερπουλ,Γιουβέντους, Μίλαν. Κυρίως.
    Στο παρακάτω "κλικ" ειναι καλό να δουλεύει. Σε Λάτσιο, Ιντερ, Τσέλσυ, Μ.Σίτυ Φέγενορντ,Λιον κλπ.
    Χάνεται.Καταπίνεται στα μεγάλα κλάμπ.
    Δεν είναι προπονητής. Το έχουμε ξαναπει.
    Ειναι θεατράνθρωπος.
    Ατραξιόν.
    Και τα καραγκιοζήλικια, οσο πιο ψηλά -από πλευρας πρεστιζ του κλαμπ που δουλεύεις,- τόσο πιο πολυ φαινονται και αναγνωρίζονται ως τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηπως με την μετακινηση στο γηπεδο του Ελληνικου ο γατούλης θελει να πατησει πόδι στο χωρο για να αυξησει τι πιθανοτητες του να ειναι στο σχημα για την μελλοντικη 'αξιοποιηση' του ΄φιλετου΄του παλιου αεροδρομειου ????...

    Μαλλον τι κανει νιαου νιαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ίσως. Το κακό πού είναι;
    Από την άλλη, ποιά γήπεδα υπήρχαν για να παίξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ steven

      H... Νέα Σμύρνη, για να μαζεύουμε πριν από κάθε αγώνα τις ταβανόπροκες με τις οποίες θα είχαν γεμίσει το χόρτο οι επιστήμονες "πάνθηρες".

      Διαγραφή
  10. Προσωπικά δεν θα με πειραζε να γινει οπουδήποτε (αρκει να υπαρχει η ευνοητη προσβαση ασφαλώς)
    Τα "άγια χώματα" δεν τα καταλαβαινω.
    Εκει απλα το κρατος,στην δεκαετια του '30 αποφάσησε να παρεχωρησει τον χωρο στους προσφυγες του νεοσυσταθεντος συλλογου. Εκει τους "πέταξαν" δηλαδή. Στην Νέα Φιλαδέλφεια.
    Θα μπορουσε να ειχε παρεχωρησει κάποιο χωρο αλλου. Και να ηταν αλλου "άγια χώματα". Στην Παιανια, στο Μαραθώνα στο Ελληνικο κλπ.
    Τυχαία "αγίασαν" τα χώματα της Φιλαδέλφειας.
    Αρα, βλέπουμε ότι ο παπάς κάνει τα ράσα και όχι το αντίθετο.

    Δεν οριζεται η ιστορια του συλλογου τοσο απο το που κατέληξε, οσο το απο που προέρχεται.
    Και ΑΥΤΟ, θα πρεπει να υπενθυμιζεται παντα,με τον καλυτερο τροπο, οπου και αν ειναι η βάση της.
    Ενωση της Κωνσταντινούπολης είμαστε, όπως λεει και το όνομα. Ουτε Αθηνών, ούτε φιλαδέλφειας, ούτε Αχαρνών.
    Δεν πα να παιζουμε και στο Βορειο Πόλο.

    Το όνομα του γηπέδου - κατ'εμέ- έχει μια σημασία.Γιατι εναι -και θα έπρεπε να είναι-ευθεία αναφορά στις καταβολές.
    Και καλο είναι να επιμείνουν στο να ονομαστει "Αγία Σοφία" και να μη προτιμηθεί-αντι κάποιου πρόσκαιρου οικονομικου ανταλλάγματος- η εκχώρηση του σε κάποια "arena" τραπεζιτική η άλλη.
    Νομίζω ότι αυτό ειναι εφικτό.

    Οσο για την περιοχή του Ελληνικου αυτή καθ'αυτή, θα είναι στο επίκεντρο των οικοδομικών και χωροταξικών εξελίξεων στην επόμενη δεκαετία.
    Αργά η γρήγορα, θα επαναχαραχθει απ΄την αρχη ολόκληρη η περιοχή, μεχρι τις ακτες.
    Στο γενικό αυτο λιφτιγκ, πιθανον να ειναι στο μυαλο του Μελισανιδη, το γήπεδο της ΑΕΚ να "φυτευτεί" στο κέντρο των εξελίξεων.
    Δική μου αισθηση είναι, ότι η ΑΕΚ των επόμενων χρόνων, δεν θα χωρά στη Φιλαδέλφεια. Και δε εννοω μονο απο πλευράς καθισμάτων.
    Το να μη χωρά, να "ασφυκτιά" η ΑΕΚ που σχεδιάζει στη Νέα Φιλαδέλφεια και να θέλει να την "μεταφέρει" -στην μετα-νεοελληνικη εποχή- στο κέντρο των εξελιξεων,δεν ειναι κακή ιδέα.
    Και επιτέλους πια, ας ξεκολλήσουμε από τα "χώματα" και τα "παρεκλήσια" και ας πάμε και λιγο παραπέρα. Ας ανοίξουμε και τα φτερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ μεγαλοϊδεατισμός έχει πέσει και θα βρεθεί προ εκπλήξεως ο τίγραρος σωτήρας.Μαρακανά θα φαντάζει το μπέισμπολ του χρόνου απο την μη προσέλευση πελατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
      ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ......

      Διαγραφή
  12. de gamiese esi o apo pano pou 8a mas pis k gavrous? ante malakistiri pou perimenis na gamisis sto erasitexniko k xerese k apo pano. kala ta lei o anonimos. kratiste xamila ti mpala giati 8a pesi treli poutsa me to pixi sto 8eo pou exete vali. ante mounopana pou rijate tin AEK 2 katigories gia na ti ferete sta metra tou daskalou odigisis k tis kontis psolis sas. nisafi pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. jeftilizete i omada gia na mpori o ka8e malakas "mono aek re" na lei gavrous osous 8elane tin omada sti proti katigoria. salta k gamisou re mounopano pou panigirizis me ti g e8niki. salta k gamisou k voulosto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ¨η έτσι ή αλλοιώς, είμαι απόλυτα σύμφωνος με τα greeklish. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ. Τι θα έπρεπε να είχε γίνει; Τάχουμε πει: " ...ο μεγιστάνας κάνει και κάτι για την κάβλα του..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Εξω από τον ΠΑΟΚ οι πολιτικοί και τα πολιτικά! Ούτε την Ρωσία, ούτε τη Σερβία, ούτε την Αμερική χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το λαό του! Ενας τρελός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. an goustaretai na eiste to poutanaki tou olympiakou kathistai stin a kathgoria.na se leei o enas kotsovolo kai o allos aekaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Κατσουράνης εθεάθη να τρώει πιροσκί σήμερα το πρωί και ώρα Ελλάδος 7.30, στο Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας.

    Συμπέρασμα: Σαν ποδοσφαιριστής, είναι καλύτερο να έχεις προεδρο πράκτορα της Στάζι (και αργότερα της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας και φυσικά και της Ζήμενς) παρά πράκτορα της Ρωσικής Εφ-Ες-Μπε, διαδόχου της Κα-Γκε-Μπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για όσους διαφωνούν με τον εκούσιο υποβιβασμό (με χρεοκοπία, κανόνι κλπ.) στην ερασιτεχνική Γ' εθνική, διαβάστε ΟΛΗ την αληθινά αληθινή αλήθεια (τύφλα να έχει ο Λιακόπουλος) στο παρακάτω λινκ.

    http://oakke.blogspot.gr/2013/05/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί το ρωσόδουλο καθεστώς έβαλε τόσο πολύ στο στόχαστρο την ΑΕΚ.

    Ο βα­σι­κό­τε­ρος λό­γος εί­ναι ό­τι η Α­ΕΚ έ­χει ι­σχυ­ρούς δε­σμούς και σε διοι­κη­τι­κό αλ­λά και σε ο­πα­δι­κό ε­πί­πε­δο με το Πα­τριαρ­χεί­ο της Κω­στα­ντι­νού­πο­λης. Αυ­τό σή­με­ρα με πα­τριάρ­χη το Βαρ­θο­λο­μαί­ο εί­ναι ο μό­νος ελ­λη­νι­κός θε­σμι­κός πα­ρά­γο­ντας που τό­σο σθε­να­ρά και μάλι­στα με αρ­κε­τή για την ε­ποχή πο­λι­τι­κή ο­ξυ­δέρ­κεια α­ντι­στέ­κε­ται στο ρώ­σι­κο σο­σια­λι­μπε­ρια­λι­σμό. Τώ­ρα που η Ρω­σί­α α­γο­ρά­ζει τα πά­ντα στην Ελ­λά­δα και παίρ­νει α­πευ­θεί­ας τον δι­κέ­φα­λο του Βορ­ρά για να πε­ρι­κυ­κλώ­σει και τε­λι­κά να α­λώ­σει το φι­λο­πα­τριαρχι­κό Ά­γιο Ό­ρος δεν μπο­ρεί να ε­πι­τρέ­ψει ο ι­στο­ρι­κά κα­τε­ξο­χήν δι­κέ­φα­λος, ο δι­κέ­φα­λος του Νό­του να συν­δέ­ε­ται με το Πα­τριαρ­χεί­ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...να μας εξηγήσουν μόνο,οι ανασυγκροτητες του ΚΚΕ,πως γίνεται ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος -που αντιστεκετε στη "Ρωσοδουλεια" κατ'αυτούς-να πηγαινοερχεται με το αεροπλάνο του "Ρωσοδουλου" -κατ'αυτους- Μελισσανιδη.
    Έχουν καμία εξήγηση,η ο ανώνυμος που κάνει το κοπυ-πειστ;

    "Κομμουνιστες και μιλάνε για "Ρωσοδουλεια";
    Συνέλθετε συντροφιά. Σας επήραν και τασωβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ρώσικα πετρέλαια. Μάλιστα. Ποιός τα διακινεί εδώ; Αυτός που είχε το συμβόλαιο εναντίον του Βγενό; Μάλιστα. Το πετρέλαιο κινείται προσκηνιακά και παρασκηνιακά. Μπροστά ξέρουν όλοι. Πίσω, σίγουρα οι μπροστάρηδες. Πουθενά δεν υπάρχει διαφωνία με το ΟΑΚΚΕ, μέχρι να μας δείξει τις επιχορηγήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή