Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ

             Δεν είναι κάτι κακό η Ελλάδα ρε παιδιά. Κι ούτε μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι. Ούτε επανάσταση έκανε μόνη της για να φύγει από τον Τούρκο, ούτε και μετά ενδιαφέρθηκε και κάποιος να κάνει ένα στοιχειώδες κράτος. Όπως ακριβώς έγινε η στάση, δηλαδή με τα αρχίδια του Καράμπελα και το μουνί της Χάϊδως κι όποιος Τούρκος είχε λεφτά παίρναγε από τα μπλόκα και τάδινε στους Σπετσιώτες ή στους Υδραίους, όπως ακριβώς ο Βύρων ήταν ο εγγυητής του δανείου και  όπως ακριβώς δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας επειδή μετέφερε την πρωτεύουσα από το Ναύπλιο ( εκεί την θέλανε αυτοί που είχαν αγοράσει εκτάσεις ) στην Αθήνα ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, έτσι είμαστε και σήμερα.
           Στίφη και ορδές κοτσαμπάσηδων χτυπιούνται μεταξύ τους. Τα ταξί και οι ναυτεργάτες εν μέσω τουριστικής περιόδου, ο Ραγκούσης για το χαλί του Παπανδρέου και την διαδοχή εναντίον του Βενιζέλου και γενικά ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Που δεν τον κατηγορώ καθόλου. Είναι ωραίος ο χαβαλές κι όλοι τον θέλουμε στην παρέα μας. ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΧΑΒΑΛΕ ΟΜΩΣ. Όχι κουστουμαρισμένο με γραβάτα και με κάποια θεσμική θέση σε κάποια υποτιθέμενη διακυβέρνηση.
            Δεν συνεχίζω άλλο με αυτά, αφού το θέμα μας είναι πάντα η ΑΕΚ. Και διαβάζοντας πιο αναλυτικά αυτά που ελέχθησαν στο πάνελ των ενωμένων ηγετών, καρφώθηκα κυρίως στην κουβέντα του Αδαμίδη οτι  " η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην οικονομική εξυγίανση " και στην κουβέντα του ΔΧ οτι " η αλόγιστη βία πρέπει να εξαλειφθεί."  ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ.
          Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην εξυγίανση σε σημείο που κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει αν είναι ανώνυμη εταιρεία που λειτουργεί με τους κανόνες που σχεδόν όλοι ξέρουν. Ποιά είναι η ευθύνη των μετόχων, κι αν σε οποιανδήποτε ΑΕ, μπορεί κάποιος επειδή απλά βαρέθηκε ( όχι οτι χρωστάει ) βουτάει ένα  μικρόφωνο και λέει οτι χαρίζει τις μετοχές του σε κάποιον άλλον. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η MS , ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ; Σε τέτοια ακμή είμαστε που ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ; Κακός γίνομαι; Καλύτερα ειλικρινής και κακός, παρά αδερφάρα του ελέους και παπάρας ταυτόχρονα. Κι αφού είσαι τόσο υγιής, γιατί βγάζεις δίσκο μέσω του πάνελ και το παίζεις συσπείρωση. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που ζούμε όλοι μας. ΤΗΝ ΚΑΡΓΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ.
         Δεν θέλω να είμαι ιδιαίτερα αυστηρός με τον ΔΧ. Του έχω σούρει πολλά, αλλά τώρα η κατάσταση είναι κρίσιμη. ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. Βέβαια είναι καμμένο χαρτί, αλλά δεν πειράζει. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,  ΟΣΗ "ΝΤΡΟΠΗ" ΚΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ",  δήθεν βέβαια. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΧ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Φωνάζεις και προτείνεις, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΠΑΫ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΔΧ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
         Κι επομένως, δεν υπάρχει ελεγχόμενη - επιθετικός προσδιορισμός - κάποια χρεοκοπία. Ή είναι, ή δεν είναι. Τι είναι το φαλημέντο; Ολίγη με τζατζίκι; Κι άρα αγαπητέ ΔΧ, το θέμα είναι η βία. Όχι η αλόγιστη απλά. Δικαιολογείς επομένως την λογική βία; ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ;  Κόψε την μπαρούφα και μάζεψε τα σκυλιά. Προσοχή όμως: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΙΝ 500 ΜΑΛΑΚΕΣ , Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΒΙΑ. ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ,  ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑΥΡΟ ΜΕΡΙΑ. Μιλάω τότε για τον Ρέλλη. Τότε που στα αποδυτήρια, δεν ήξερες τι γλώσσα μιλάνε οι μάγκες.
        Μην μας τα πολυπρήζεις. Κι εσύ κι οι διπλανοί σου. Χαβαλέ κάνετε και δεν έχετεν κατεύθυνση  σωστή. Κάτι Μαρινάκηδες είστε απλά άφραγκοι.  ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ; ΕΓΩΪΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;
                 ΒΡΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, του εθνικού ήρωα μας. Και δεν είδα ποτέ τον Καραγκιόζη, να προόδευσε ποτέ. ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ. Πρέπει να είναι ο μόνος ήρωας, που δικαιώθηκε από τον φουκαραδισμό. Διακαιώθηκε; Μια ζωή αγύρτης δηλαδή, κι έχει ο θεός.
          Μιλάμε για χαβαλέ. Αεροδρόμιο στα Τούρκικα: " Τουρκ χαβά λιμάνι." Μιλάμε για Ελλάδα: " Η χώρα του ήλιου." Μιλάμε για κυβερνήτη φαλακρό, που αισθάνεται την ανάγκη να δείξει οτι κάπου έχει τρίχες. Τις διάλεξε πάνω από το μουστάκι. Μιλάμε για τον λεφτά, στο ίδιο πάνελ με τον άφραγκο. Μιλάμε για ερασιτέχνες που όμως έχουν μπάτζετ για τους αθλητές που δεν είναι κι έτσι ακριβώς. Μιλάμε για Ισλανδό χωρίς να ξέρεις αν θα τον πληρώσεις του χρόνου. Μιλάμε για μαλάκες που πήγανε στο αεροδρόμιο για να δείξουν τον φουκαραδισμό τους. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΒΑΛΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΔΧ. ΠΩΣ; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
                 ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ; ΑΦΟΥ ΚΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ; ΓΙΑ ΓΥΡΕΙΣΤΕ. ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ;
            Και γιατί να αντιδράσει; Κυριότερα το πώς, που το φωνάζουν οι τίποτες.  Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.  ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ; ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ.
             ΡΕ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΙ ΑΥΡΙΟ;  ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΧΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΩ. ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, που τα σπάγανε στα ευρωπαϊκά χάντμπολ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, θα πω οτι ήμουν περήφανος ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΒΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. ΚΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΔΧ.
            ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ κινδυνεύεις μόνο να χάσεις το δίκιο σου λόγω ύφους. Μπορείς να σωθείς. ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΒΑΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ, ΣΑΝ ΘΕΩΡΙΑ , ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ;  ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Τι ωραία είναι εκεί. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ; ΝΑΙ ΒΡΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ.
            ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ; ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ; ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΗ- ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΘΑ ΖΟΥΣΕΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ, που ανά πάσα στιγμή τον κάνει σκόνη ο οποιοσδήποτε. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ για να φάει και κάτι απόψε.
           Α, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ.
                ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΧΕΙ΄ΛΥΣΗ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ:
             ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ; ΟΧΙ ΡΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ .
             ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ,  ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ; ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ , Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΩ, ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ; ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΚΑΤΙ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΑΔΕ ΠΟΣΑ.
          ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο SUGAR ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ; Ε, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.
                                
     

18 σχόλια:

  1. Αυτο ακριβως σκεφτεται ο Ελληνας Χρηστο,οπως ακριβως το ειπες.Αν θα πληρωθει κι αυτον τον μηνα,μηπως ξαναπαρει κανα 3χιλιαρο απο καποιοα τραπεζα....
    Και απο αυριο θα ειναι ευχαριστημενοι,γιατι θα παρει την συνταξη του στις 31 Ιουλιου,μην ξεροντας ομως αν θα παρει το "επιδομα" Χριστουγεννων.
    Και φανηκε ξεκαθαρα,ποιος εχει σοβαρο κρατος.Με το που πηγανε να κουνηθουν στην Ιταλια,αμεσως κινητοποιηθηκε και το σοβαρο κρατος αλλα και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομικη κυβερνηση της χωρας αυτης .Γεματα τα μπαρακια απο το `21 και μετα,αλλα σε λιγο δεν θα υπαρχουν μπαρακια.Ουτε ευρω,οσα και να κοψουν δεν γινεται δουλεια.Πλεον θα υπαρχουν τα χαρτια που θα ονομαζουν ποσα λεφτα εχει η οποια τραπεζα.Και εκει αρχιζει το πανηγυρι,γιατι εκει ειναι ολη η ουσια.Εχεις εσυ μαλακα την τραπεζα αλλα τα λεφτα τα εχω εγω.Εγω θα κανονιζω τα παντα για σενα,εσυ θα εισαι η τζαμαρια και εγω ολα τα αλλα.Η ΕΚΤ ανελαβε να διαχειριζεται τα παντα,κι εσυ ελληνικο κρατος θα εισαι ο κλητηρας μου.Καμια μειωση της ανεργειας δεν θα γινει,απεναντιας μεχρι το καλοκαιρι του `12 ισως και να εχει φτασει πανω απο 25%.Και με το σχεδιο ΜΑΡΣΑΛ που εχουν εκπονησει,τα ανεργα ζωντανα θα παρακαλανε για τον βασικο των 400ε,και που φυσικα δεν θα επαναληφθουν λαθη του `60,αφου τωρα δεν υπαρχει ο κομμουνισμος σαν αντιπαλος.
    Το επιτοκιο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κατω απο το ΑΕΠ το πραγματικο,για να υπαρχει ελπιδα αποπληρωμης.Και εαν το ΑΕΠ φτασει στο 5%,και το επιτοκιο στο 4,5%,θα μπορασει να γινει καποια αποπληρωμη?
    Το 25% του εξωτερικου χρεους στην Ευρωπη το εχει "αναλαβει" η Ιταλια.Και την ειχαν βαλει στο ματι.Με αυτο το 25% η Ιταλια σωθηκε,κατοπιν οργανωμενων προσπαθειων της β` κυβερνησης,ενω εμεις πηγαμε σουμπιτοι στον πατο....
    Φαε τωρα νεοελληνα ζωντανο τα σκατα στην μουρη σου,οπως θα τα φανε και οι Κυπριοι που εκαναν τσαλιμακια με τις off-shore,και απο τωρα αρχιζουν και τρεχουν.
    Οσα και να τυπωσει η ΕΚΤ,δεν θα φτασουν.Συνεχεια να τυπωνει δεν φτανουν.Ολες οι συναλλαγες πετρελαιου να γινονται σε ευρω παλι "μεσα" θα ειναι.Οσο τα CDS βρισκονται στα χερια του "θειου Σαμ",η Ευρωπη θα πηδαει οταν το θελουν οι ΗΠΑ.
    Και η Κινα,μπορει τωρα να κραταει απο τα αρχιδια τις ΗΠΑ,μολις ομως αποφασισει να κουνηθει ο Πουτιν αμα την αναληψη της προεδριας,τοτε πλεον θα γυρισουν οι πολοι αναποδα,αφου τα δολλαρια που μαζευουν μανιωδως οι Κινεζοι θα καταληξουν σαν τις χαρτοπετσετες που πεταγαμε αντι πιατων στα μπουζουκια....Εμεις εδω,με τα πανηγυρια να αρχιζουν απο αυριο,οταν θα παρουμε πρεφα τι ακριβως αποφασιστηκε σημερα ΜΟΝΟ για εμας,οχι μονο θα ειναι αργα,αλλα τα σκουληκια θα κανουν παρτυ πανω μας!!!
    Και κατι τελευταιο,οσον αφορα την Chrysler.Το μεγαλο αφεντικο ειναι Κινεζος.Απο τριμηνου,εχει το 42% της εταιριας,βαζοντας μπροστα εταιριες με εδρα την Ευρωπη για να μην ταραξει τα νερα.Και με κεφαλαια Κινεζικα και Ινδικα.Ειναι ο ιδιος που κατεχει το 25,8% της FORD-GENERAL MOTORS,και ειναι ο ιδιος σαν κοινοπραξια εταιριων που εχει αναλαβει σε συνεννοηση με τον Πουτιν να κανει το ντου στα φυσικα αερια της ανατολικης Μεσογειου και στο Λυβικο Πελαγος.....Χαιρεται!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλιτωσαμε 26 δις!!!! Και φορτωνομαστε αλλα 250!!! Εγινε οτι εγινε για αυτα τα 26 δις,που στη τωρινη σουμα αμα τα αφαιρεσεις μενουν 325 δις.Συν 110 δις,συν αλλα 100 κατα τα Χριστουγεννα,υπολογιστε οτι θα θελουμε γυρω στα 70 δις για αποπληρωμες ΤΟΚΩΝ καθε χρονο απο το `12.....και για καμια 30αρια χρονια!!! Αλλα ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι ουτε να ανησυχουμε....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και για καραγκιοζηδες και νουμερα ο λογος,δηλαδη και για ανθρωπους-νουμερα, ας δουμε μερικες χωρες-νουμερα. Ανεπτυγμενες και φουλ εξοπλισμενες.
    Παμε λοιπον να δουμε χρεη. Με τιμες 2010. ( τα νουμερα ειναι σε τρις και σε δις. Μην ζαλιζεστε)


    Netherlands 2,344,296,360,000 ( η χωρα του ξενοδοχειου Μπιλντεμπεργκ. Της Βασιλησης Van de Kariolan. οι αγελαδοτροφοι και αγελαδοπηδηχταδες)


    Luxembourg 1,892,000,000,000 ( η κουτσουλια με τις επιτροπες,τα "φορουμ" και τα καλα μπουρδελοξενοδοχεια. Το Ευρωπορνειο χρωσταει 2 τρις κοντα)

    Belgium 1,275,601,020,000 (και αυτο το μπουρδελακι,μια απο τα ιδια. Δεν τα πιανει το ματι σου αλλα χρωστανε και στην Ανρδομεδα Δε θα δωθουν ποτε βεβιαια. Ειναι "ενδοχρεη")


    Germany 4,713,000,000,000 ( η καριολα του 4ου Ραιχ που δινει και εντολες. Δουλεψτε μαλακες και ελατε το καλοκαιρι να σας γαμησουμε τις αγαμητες γυναικες και κορες)

    United Kingdom 8,981,000,000,000 ( οι αδερφοφαδες με την βασιλισα που περιμενουν να τους σωσει. 9 τρις. Οι τρυπιοι που βγαζουν και γλωσσα)

    France 4,698,000,000,000 ( ο κοντος μαλακας που σερνει και τον χορο. Και κανει και προτασεις. Ο τακουνας)

    Italy 2,223,000,000,000 (γεια σου ρε Σιλβιο. Γαμα οσο μπορεις. Μονο εσυ εχεις πιασει το νοημα)
    Spain 2,166,000,000,000 (αυτους τους δυο παραπανω φοβουνται και εκλασαν μαλι. Αλλα οτι εχουν πει οι γραφες,θα γινει)

    Norway 2,232,000,000,000

    Switzerland 1,190,000,000,000 (ειναι δυνατον να μη χρωστα η χωρα-τραπεζα;)

    Denmark 559,500,000,000
    (η Δανια του Βορα. Η αλλη, ειμαστε εμεις)

    Saudi Arabia 82,920,000,000
    Qatar 71,380,000,000
    United Arab Emirates 122,700,000,000
    (τι; και οι πετρελαιαδες χρωστανε; Ε,τοτε τι κανουμε εδω περα;)
    Japan 2,246,000,000,000 (παααααλι ρυζι;)

    Turkey 270,700,000,000 (καλα τα παει ο Ταγιπ. Τωρα με τα πετρελαια θα παει καλυτερα)

    Israel 89,680,000,000 (αυτοι χρωστανε στον εαυτο τους. Αλλα βαλτους μεσα γιατι ειπαμε: Εθνη δεν υπαρχουν. Μονο "μπανκες"

    Russia 480,200,000,000 (και ο Βλαδημηρος τα εχει τα φεσια του. Αλλα συγκριτικα ειναι λιγα)

    Hong Kong 754,631,000,000 ( το "θαυμα της Ανατολης. Να κλασουμε τωρα η μετα;)

    Republic of China (Taiwan) 91,410,000,000 ( το προτυπο της αναπτυξης και το πως πρεπει απαντες να καταληξουμε)


    United States 14,392,451,000,000 ( ο-bama. o-bama-e. hula-hoop.)

    Τελος παντων μη σας κουραζω, συνολο ολοι μαζι 59,090,000,000,000.

    (τι θα πει "που χρωστανε ολοι αφου ολοι ειναι χρεωμενοι; Παλι τα ιδια θα λεμε;)
    Σε σημερινες τιμες, οι χωρες ολες μαζι χρωστανε λιγο παραπανω απο οσο ειναι το παγκοσμιο ΑΕΠ. (γυρωστα 60 τρις ειναι)

    Τα ετοιμα αποθεματικα (ετοιμα προς δανεισμο απο την "μεγαλη στοα") ειναι 20 φορες περισσοτερα. Δηλαδη 1.200.000.000.000.000.
    digital βεβαια,αλλα ποιος νοιαζεται; Ολα στις οθονες ειναι. Κατι σαν το cyber sex)

    Ποιος θα γλυτωσει απο τους δανειστες; Για περαστε!
    Alleluia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να κανουμε ταμειο...Μακραν ο καλυτερος διαχειριστης αποδειχθηκε ο ΓΑΠ.Καταφερε ενα χρεος μεγαλο που ηταν στον αερα να το κανει υπαρκτο για να μην χασουν τα λεφτα τους τα αφεντικα του.Αυτη την δουλεια ειχε αναλαβει και την εφερε εις περας με το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Πλεον οι "εθελοντες" ιδιωτες,θα ειναι θεσμικοι πολιτικοι στην χωρα,θα ειναι αυτοι που θα κανονιζουν τα παντα.Για το καλο της ομαδος βεβαια.....Και για να επιβεβαιωθει για ακομη μια φορα ο Στηβεν που αναφερει εδω και καιρο πως ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΑ 37 ΔΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΥΠΛΟΙΠΑ 300,350,500 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΔΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με δεδομενους ολους τους παραπανω ιλλιγγιωδης αριθμους καταλαβαινουμε ολοι πολυ καλα γιατι επροταθει μια "ειδικη" λυση "για την Ελαδα και μονον" οπως ειπε η Τρισαινα.
    Το ντομινο ηταν ο φοβος. Εφ'οσον-τη βοηθεια του ΓΑΠ- αυτη επεφευχθει προς το παρον,πρεπει ο χωρος εδω πλεον να μπει σε οικονομικο κλιβανο. Ο οποιος θα ειναι και κοινωνικος αναποφευκτα.

    Βεβαια οι μαιμουδες και οι πολυχρωμοι παπαγαλοι θα χοροπηδανε απο αυριο εφοοσον τα αφεντικα θα εχουν δουλεια και αρα θα αεχουν και αυτοι ο τσαλαπετινοι.

    Αλλα το μεγαλο δραμα της πληρους φτωχοποιησης ξεκινησε επισημα πλεον- σημερα.
    Και σαν συναισθημα και εικονα ειναι ψευδως δωσμενο ετσι στον κοσμακι που νομιζει οτι περνα καποιο τουνελ και θα δει φως μπροστα.
    Τα απανωτα "μεσοπροθεσμα" με τις φοροκαταιγιδες που θα βλεπει να περνουν καθε εξη μηνες απο την τσεπη του και το σπιτι του, δεν τα λογαριαζει. Ειναι καλοκαιρι. Μπανια. Ζεστη. Δεν βαριεσαι. Εχει ο Θεος.

    Ναι μαλακα. Εχει,δεν λεω. Αλλα σε δανειζει με υπερογκους τοκους και πανωτοκια ωστε να μη βγεις ποτε απο την κολαση που εριξε.
    Αχρηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπα,εχουν υπαρξει και καλυτεροι διαχειριστες.
    Οπως ο Μητσοτακουλας για παραδειγμα.
    Που σαν υπουργος του Γερου της "Δημοκρατιας" (πριν τον ριξει) ειχε αναγνωρισει ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΤΙΟΝ ολα τα προηγουμενα δανεια απο το 1824 παρ'ολο που ειχαν προηγηθει τρεις πτωχευσεις!

    Τι νοημα εχει να δηλωνεις πτωχευση και μετα να επανααναγνωριζεις τα χρεη σου εις το ακεραιον και μαλιστα με τοκους δεκαετιων;
    Μονο αμα εισαι φιλελην μπορεις να σκεφτεις κατι τετοιο. Και θα σου φτιαξουν και ενα ιδρυμα Δημοκρατιας. Τα οποια ειναι πολλα ζωη να'χουν.

    Εχω την εντυπωση,την βεβαιοτητα μαλλον, οτι ολοι αυτοι πασχουν απο "ιδρυματισμο". Δεν εξηγειτε αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φταινε οι Αμερικανοι; Φταινε οι Εβραιοι; Φταινε οι Φραγγοι; Φταιει ο "ξενος δακτυλος"; Φταινε οι "μεγαλες δυναμεις";
    ΟΧΙ βεβαια.
    Εμεις φταιμε. Το ξερο το κεφαλι και η πουστικη νοοτροπια.

    Και η ανοχη-συνενοχη.
    Που μερικοι Εφιαλτες-Γεφυραιοι κανουν κουμαντο και παιζουν μια χωρα πεντοβολα εδω και αιωνες. Και οι αποπροσνατολισμενοι κατοικοι-ερμαια, που αναζητουν την τζαμπα ζωη γιατι καποιος κατι τους χρωσταει λογω Πλατωνα,καθονται και ξεπουλιουνται για ενα ξεροκομματο,πετωντας στα αζητητα τις ζωες των αγεννητων παιδιων και εγγονιων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα,

    Η Fiat ειναι ο μεγαλομετοχος της Chrysler με 51% εδω και 1,5 χρονο.
    Ξεκινησε αρχικα με 20% initial απο την Αμερικανικη κυβερνηση, εφτασε το 51% σημερα και συμφωνησε για το εναπομοιναν 6% εναντι 500εκκ US$ στις 3 Ιουνιου, ανεβαζωντας την συμμετοχη της στα 57%.

    Ο δε Sergio Marchionne ΔΣ, κανει consolidate (δεν ειναι ακριβως ενοποιηση μιας και δεν συγχωνευωνται ακριβως ολες οι υπηρεσιες) την Fiat SpA με την Chrysler γλυτονωντας περι τα 140εκκ US $ σε revenue μεχρι το 2014.

    Το υπολοιπο 41,5% ειναι στην United Auto Workers union, σε σωματειο εργατων της Αμερικης Πουερτο Ρικο (και μεχρι προσφατα και Καναδα) οι οποιοι ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ με τα ακολουθα αποτελεσματα.

    Αποτελεσματα αυτων ειναι η Fiat SpA να γραφει +75% αποδοση ετους!!!!!

    Αμα ειμασταν στη Ελλαδα:

    Τα σωματια θα κατεβαιναν σε απεργιες με μαυρες σημαιες.
    Η παπαρηγα και ο τσιμπλας θα εκαναν αγωνες για τα κεκτημενα και τα 544 επιδοματα των εργατων.
    Θα εκλεινε το συνταγμα.


    Αμα ειμασταν στην ΑΕΚ:

    Γατακια... κοιμαστε ορθια, κοιτατε ρε αγαμιδη να μαθαινετε.

    Αμα την ειχε ο προεδρος θα ειχε χαρισει το 50% του μαγαζιου θα ειχε ξεπουλησει το υπολοιπο 40% και το εναπομειναν 10% με τον εταιρο καπαδοκη σε καποιο πανελ θα παρακαλαγε να πουλησει κανα αμαξι με τεχνολογια Trabant παντα..

    Στα εγκαινεια της εκθεσης, οι κοντινοι στην διοικηση θα τα εκαναν λαμπογυαλο αφηνωντας απορημενους τους πελατες να κοιτανε απο μακρια.

    Τα...Trabant θα τα τεσταριζε ο Αλονσο με τον Σουμι, σε ιδιοκτητη πιστα στα Σπατα που κατι γατακια της Ferrari στο Fiorano δεν εχουν καν ονειρευτει.. Το οτι σε καθε στροφη θα χανανε και απο μια ροδα δεν παιζει ρολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΗΣΤΟ
    ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ,Ο ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ22 Ιουλίου, 2011 17:23

    Γεια σε όλους!
    Πως νοιώθετε σήμερα που είμαστε πλέον και επίσημα, σε καθεστός restrictive default!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πως νοιωθετε οταν ακουτε τον ΔΧ να μιλαει για ενοτητα
    εμενα παντως μου ανακατευεται το στομαχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βεβαιως,θα σου πω:
    Ας δουμε τα απλα και τα προσφατα:

    Εχουμε 1 εκ. ανεργους. Συν 1 εκατομμυριο συνταξιουχους ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2/3 ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ.Και τα δυο μερη ειτε εχουν σπουδασει και ειναι στην ανεργια,ειτε εχουν προσφερει χιλιαδες ενσημα σαν φορους και εισφορες και λαμβανουν συνταξεις πεινας.
    Δηλαδη ενω εχουν προσφερει και ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ παραμενουν στην "απ'εξω". (και εκει προβλεπεται να μεινουν)

    Ολοι μαζι λοιπον μανι-μανι 2 μυρια.
    Μου λες γιατι τουλαχιστον οι μισοι απο αυτους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΕΔΙΚΑΜΕΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ;
    Αντε και οι εργαζομενοι εχουνε τους ρυθμους τους και δεν μπορουν να ειναι καθε μερα σε πορειες και διαδηλωσεις.
    Οι υπολοιποι παραπανω συνταξιουχοι και ανεργοι,ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ;

    Μια νεα χρηματοδοτηση απο την Ευρωπη; Υποστηριζουν τον δια βιου δανεισμο,ωστε να παιρνουν το ξεροκοματο που τους πετα ο κρατικος μηχανισμος, και ενω τους αντιστοιχουν τα μεγιστα να λαμβανουν με την μορφη επαιτειας τα ελαχιστα και να νοιωθουν και υποχρεωμενοι;

    Οι δε αλλοι, οι εργαζομενοι των 500-700 και 1000 ευρω (οι οποιοι θα πεφτουν κλιμακιο καθε 6 μηνες ως που να φτασουν τους γειτονες Βουλγαρους και Ρουμανους σε μηνιαιες απολαβες),ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ περιμενουν και αυτοι;
    Τον "πατο του βαρελιου" που λεει και ο αντισυνταγματολογος υπουργος οικονομιας;
    Την αποφυγη της απολυσης δια μεσου της υποταγης;
    Την συγκρατηση των κεκτημενων τους -τα οποια συνεχως χανουν μερα με τη μερα- μεσω της υπομονης και της εγκαρτερησης για ενα καλυτερο αυριο;
    Την αποφυγη της απωλειας των δεδουλευμενων τους δια μεσω της προσευχης εντος του διαμερισματος;
    Την ενθαρυνση μεσω των καναλιων των νταβατζιδων οτι "οπου να'ναι βγαινουμε απο το τουνελ,καντε υπομονη";
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;
    Αν μπορεις εξηγησε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ελλαδα υπαρχει μονο και μονο για να ριμαζεται απο τους "ες".
    Οι "εξ" ερχονται δευτεροι. Οι "ενδον" ειναι οι πρωτοι μαστροχαλαστες. Οι πρωτοι που δεν θελουν, δεν γουσταρουν καποιου ειδους συλλογικη ευθυνη η κοινωνικη μεριμνα.

    Ο καιων τα δαση του, ο κατουρων στους κιονες, ο μπαζωνων τα ρεματα, ο χτιζων παρανομα με την μεριμνα του κρατους,ο ζητων την "χαρη", ο παρακαμψας την ουρα, ο διδων και αιτων φακελακι,ο γλυτωνων τον φορο, ο περιπαιζων τους θεσμους, ο περιγελων την τιμιοτητα, ο χλευαζων τον "μαλακα πολιτη", ο ακολουθων εσκεμενα τους κλεφτες,ο ζητοκραυγαζων τους ψευτες, ο επιζητων την λυτρωση απο εθνοπατερες, ο κουτσος παραλητος που συνεχεια εχει την χειρα ανοιχτη και ζητα,ζητα,ζητα...και την ωρα της απολογιας,της συμμετοχης,της ευθυνης, που σαν το μικρο σκανταλιαρικο γυφτακι,κρυβεται στα φουστανια της μανας του, που ειναι πλεον μητρια του.

    Δηλαδη της αρχαιας Ελλαδας,περιμενοντας απο εκεινη να κανει αλλη μια φορα το καθηκον της και να ευμενησει και επιρεασει ευμενως τις ξενες δυναμεις οπως αυτες εξυπηρετησουν εις ετην μιαν φοραν τους ποντικους που περνιονται για λιονταρια.

    Η αρχαια δε Ελλας,ειναι πλεον ενα μισοναυαγισμενο καραβι,καπου στα μεσα του πελαγου. Και οι σημερινοι αμορφωτοι,αεριτζιδες και ακαματοι εγωιστες καραγκιοζιδες, την επικαλουνται για να σωθουν απο τα νυχια των Ευρωπαιων.
    Μα η αληθεια ειναι οτι δεν αποζητουν την απεξαρτηση. Αλλα την πληρη εξαρτηση.

    Η ανεξαρτησια-καθε ειδους-περαν ολων των αλλων- ενεχει και ευθυνες. Καθε ελευθερια εχει κοστος. Καθε προσπαθεια για αυτοτελια εχει αναληψη πρωτοβουλιων και συνεχη πρσπαθεια για μοιρασμα καθηκοντων.
    Οτι δηλαδη απεχθανεται η πλειοψηφια των μιζερων εδω κατοικων.

    "Δεν αναλαμβανω πρωτοβουλια" και "δεν ξεσπαθωνω", σημαινει δεν μου καταλογιζουν βαρια λαθη και δεν μου φορτωνουν ευθυνες στις πλατες. Και μπορω συνεχεια να καταδεικνυω τους "αλλους" σαν "φταιχτες"(αφου εκεινοι "κανονιζουν").
    Και συνεχιζω να ζητω,να αιτουμαι,να γκρινιαζω, να διαμαρτυρομαι,να παρακαλω,να γλειφω και να κλαιω επ'απειρον. Δηλαδη στον αιωνα τον απαντα.
    Πως λεγεται αυτο;
    "ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: By default selectively restricted. Πιάσε ένα δίπιττο με ολίγα απ'όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΗΣΤΟ
    ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ:ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ,ΔΗΛΆΔΗ ΣΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dimi,να βρω καποια στιγμη το "κειμενο" για τον Κινεζο της Chrysler και θα στο στειλω.
    Χρηστο,την ιδια ερωτηση κανουν πολλοι.Η μονη απαντηση που μπορει να δωθει ακουει στην λεξη "βολεμα".Εχει ριζωσει για τα καλα μεσα του ο ραγιαδισμος,το απ`τα λιγα καλη κι η Παναγιωταινα...Ο συνταξιουχος τρεμει και μονο στην ιδεα μην ερθει η πρωτη του μηνος και δεν στηθει στην ουρα απο τις 5 τα χαραματα για την συνταξη.Ο ανεργος,εχει βολευτει με το επιδομα,για οσο καιρο το παιρνει,και οι υπολοιποι που ψαχνουν εχουν πειστει πως οτι και να κανουν προκοπη δεν βλεπουν.Βολευονται με κανα δυο τρια μεροκαμματα εδω κι εκει,και εχει ο Θεος.Και θα συμφωνησω με το ερωτημα του ανωνυμου,με την μονη ενσταση του γιατι εχει βολευτει το καθε ζωντανο με αυτα που του σερβιρουν για χρονια και δεν το ψαχνουν λιγο παραπανω!!! Και να πεις οτι υπαρχουν ακομα δογματικοι δεξιοι η αριστεροι...80 φευγα ειναι πλεον,αλλα οι νεοι ανθρωποι να βολευονται με ενα 20αρικο την μερα ειναι ξεφτυλα....
    Χαραλαμπε.αυτη ειναι η ακριβης μεταφραση,αλλα σαν ουσια δεν αλλαζει τιποτα και το ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οχι δεν φταιει σε τιποτα.
    "Αθωος απο το αιμα τουτου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -hristo giati de kanis diko sou blog k mas spas tarxidia stou avramidi????

    ti kino ehi o DIMI k o adamidis (i sinehia)
    - ine k i 2 ajiristes bros-piso

    -sas gamai o aRhigos gia na mi jehniomaste.

    filakia k kalo sk luben neoelines mesoasti tou kolou

    ΑπάντησηΔιαγραφή