Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

               Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, με πιάνει η ίδια τρέλα: Η ομάδα μας θα σκίσει του χρόνου. Νάναι οι ζέστες, νάναι η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία, νάναι οι μπόλικες αλλαγές του ρόστερ; Μπορεί νάναι και συνδυασμός όλων αυτών, αλλά μάλλον είναι η αρρώστια του οπαδισμού που δεν λέει να μετριαστεί.
              Και σίγουρα υπάρχει μπόλικη περιέργεια φέτος. Και για το τι σόί προπονητής είναι τελικά ο Μανόλο αλλά και για όλα αυτά τα νέα παιδιά που ήρθαν με όνειρα αλλά και με πομπώδεις δηλώσεις. Με κορυφαία ατάκα του προπονητή : " ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ." Ολόσωστα κι αυτό περιμένουμε όλοι μας. Πάθος, αγωνιστικότητα, τσαμπουκά και καλύτερο θέαμα. Δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις βέβαια, αλλά σαν Αεκτζής κοιτάζω ψηλά. Και δεν με νοιάζει το οτι ο πήχυς δεν έχει τοποθετηθεί στα επίπεδα του πρωταθλήματος. Είναι μια αποφόρτιση του ρόστερ και το μουλωχτό που θεωρητικά κοιμίζει τον αντίπαλο.
             Η διοίκηση έχει κινηθεί καλά και ορθολογιστικά. Πέταξε τα βαριά συμβόλαια ολόσωστα λόγω περιορισμένου χρήματος αλλά ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΚΟΠΗ. Έφερε κάποιους που είναι πεινασμένοι κι έκανε ένα καλό μείγμα νέων κι έμπειρων παικτών. Γέμισε τρύπες που χάσκανε με τα μέσα που μπορούσε κι έκανε και μια μεταγραφή αεροδρομίου την τελευταία στιγμή, που νομίζω οτι θα βοηθήσει αν ήταν αποφασισμένος κάτι να δώσει στην Γουέστ Χαμ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι η προετοιμασία θα γίνει με ολοκληρωμένες κινήσεις κι όχι με ξαφνικές αποχωρήσεις και πρόχειρα μπαλώματα της τελευταίας στιγμής.
           Τώρα βέβαια ο κόσμος είναι μουδιασμένος. Δεν τον κατηγορώ. Η ανέχεια η οικονομική είναι πήζουλη και προβλέπεται να χειροτερέψει κι άλλο. Δεν μπορεί πλέον να προκαταβάλει χρήματα όσο κι αν θεωρώ οτι ο στόχος των δέκα χιλιάδων διαρκείας είναι πλέον εφικτός. Αλλά και να μην επιτευχθεί, δεν είναι και μεγάλη καταστροφή. Ας αρχίσει να προσφέρει η ΑΕΚ μια δροσιά και μιά νότα αισιοδοξίας με την απόδοση της και κύρια με τα αποτελέσματα της, κι ο κόσμος θα ξανάρθει στο γήπεδο να υποστηρίξει με την φωνή και με το χρήμα. Κι αυτός για πρόχειρες οάσεις θα ψάχνει μέσα στην επιλεγμένη χρεοκοπία.
           Τώρα θα με ρωτήσετε αν είμαι σοβαρός. Είπαμε μιλάω σαν οπαδός και διψασμένος για έναν τίτλο κι εγώ. Τι να κάνω άλλωστε; Να πλακώσω την γκρίνια με το καλημέρα; Να πάω να φουντάρω μια ώρα αρχίτερα; Ας δούμε την προσπάθεια κι εδώ θα είμαστε να την κρίνουμε χωρίς εμπάθεια, να την χειροκροτήσουμε ή να την πετάξουμε στα σκουπίδια μετά την απαραίτητη πίστωση του χρόνου.
                                              ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.
    ΥΓ1. Ειλικρινά μιλάω οτι αυτόν τον Γεωργιάδη δεν τον ήθελα.
    ΥΓ2. Ο Γκερέϊρο είναι αγκάθι, αλλά δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται για να κάθεται. Κάπου θα βοηθήσει κι αυτός. Κι ειδικά αν θέλεις να τον πουλήσεις, οφείλεις να τον έχεις σε κάποια στοιχειώδη φόρμα.
   ΥΓ3. Ξέρεις κανένας τίποτε παραπάνω για αυτόν τον Αγκαρίμπα;

24 σχόλια:

  1. Ρε φιλε DIMI πρωτη φορα γραφω στο μπλογκ και αιτια ειναι η μηδενιστικη κριτικη σου για αλλη μια φορα σε θεματα που εχουν να κανουν με την ΑΕΚ.Ουτε με το Γκουντγιονσεν συμφωνεις?
    Ειμαι σιγουρος οτι αν μετα απο καιρο μαθαινες οτι π.χ ο Γκρεταρσον δεν ειχε καταφερει να τον κλεισει η ο οποιοσδηποτε Γκρεταρσον θα ελεγες ρε το μπακαλιαρο,τον ανικανο,τον ετσι,τον αλλιως.
    Εισαι απο τα ατομα-ξυπνατζηδες εδω μεσα οπως και ο
    πολυγραφοτατος Χρηστος που μηδενιζοντας ολες τις κινησεις με περισσια καχυποψια μας κανετε να θελουμε να φουνταρουμε απο κανα μπαλκονι μιας και ολα ειναι στημενα,μαυρα και καχυποπτα.
    Ακομα και ετσι να ειναι ρε μαγκες τι προσφερετε μηδενιζοντας τα παντα?
    Και λιγο ελπιδα στη ζωη δεν βλαπτει.
    Επισης αυτο το ασκοπο βρισιδι σε οσους ασχολουνται με την ΑΕΚ και ειδικα τον Χιμενεθ δεν το αφηνετε λιγο στην ακρη?
    Ενταξει κανε κριτικη αλλα μην τον περνας καθε μα καθε φορα γεννεες δεκατεσσερεις.
    Νομιζετε οτι ειναι αισθητικα ωραιο να σε διαβαζει ο αλλος και να διαβαζει ολο αυτο το βρισιδι.
    Ολοι μπορουμε να βρισουμε αλλα μεγαλυτερη μαγκια ειναι να εισαι συντομος και ουσιαστικος.
    Δεν ξερω αν θα ξαναγραψω γιατι τρεχω ολη μερα.
    Με λενε Σπυρο και ειμαι ενας παλιος μαθητης του Στιβεν στο ΝΥC στην Στατιστικη(παντως απο τα τουβλακια ημουν)Διαβαζω το μπλογκ μονο για τον Στιβεν και για ολους οσους ελπιζουν ακομα και ειναι καλοπροερετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου το "απλωσες" και δεν εμεινες στον Χρηστο και στον Dimi,να σου πω δυο κουβεντες οχι για την ΑΕΚ,αλλα για την ελπιδα Ανωνυμε-Σπυρο.
    Τα ευχολογια και τα βοηθα Παναγια μου,ηταν στην εποχη του Ξανθοπουλου...Τι ωφελει να ωραιοποιουμε καποιες δραματικες καταστασεις,μονο και μονο για να μην μαυριζει η ψυχη μας.Σαν να πνιγεται ο αλλος και να του λες κοιτα μπουνατσα η θαλασσα,κοιτα πρασινο το βουνο απεναντι...Καλοπροερετος ειναι ολος ο κοσμος,μεχρι που τον σκανε κυριολεκτικα,οποτε γυριζει την βιολα αλλιως.Δειξε μου εσυ ενα σημαδι ελπιδας,να το δουμε μαζι,και να μου το δειξεις σε καμια δεκαρια μερες απο σημερα.Τοτε που θα ερθει το τσουναμι,εσυ να μου δειξεις μια φυσαλιδα στο κυμα που να γραφει "ελπιδα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ειναι κακοπροαιρετη κριτικη τα 4 γκολ απο το 2009 ΟΥΤΕ τα 34 παιχνιδια σε 3 σαιζον.
    Στατιστικη ειναι που λες οτι ειναι και οι σπουδες σου.

    Τωρα αν εσυ θες να λες οτι πηραμε τη μηχανη των γκολ δικαιωμα σου.

    ΚΑΠΟΤΕ οπως και ο Τσαφα τσουφα ηταν οντως καλος παικτης.

    Ουτε ειπα ποτε ν φουνταρεις απο κανενα μπαλκονι, ισα ισα που λεω οτι ο καθενας αποφασιζει για το πως θα ξοδεψει τα λεφτα του και το κυριακατικο χρονο του.

    Τωρα αν εσενα σε ικανοποιει το μονιμα τριτο τεταρτος και το ραβε ξηλωνε καθε χρονο ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.

    Εμενα απο την αλλη προεδροι ΜΟΥΦΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ δεν με ικανοποιουν ουτε προπονητες αναλογης δυναμικης που ΨΑΧΝΩΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ και ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ τις δικες τους ευθυνες.

    Βεβαια η ΑΕΚ θα χανει δυσκολα (κατα τον παπαρα) οποτε ολα καλα.

    Που ενισχυθηκαμε και τι τρυπες κλεισαμε?

    Διωξαμε ενα τερμα και πηραμε αλλο αρα ΜΗΔΕΝ στο πηλικο.

    Στην αμυνα ο Δελλας εβαλε ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ στη πλατη και πηραμε ενα δανεικο και το κοντοε.

    Στο κεντρο αντε ξανα μανα εφυγε ο ενας δανεικος και ηρθε αλλος. Πανω που πηγε να δεσει εφυγε ο Μιτσελ

    Πιο μπροστα δεν μιλαω καν γιατι το να διωχνεις τον ΣΚΟΚΟ ΜΛΑΝΚΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ για να παρεις σιαλμα και τον Ισλανδο, ΑΛΛΟΥΣ μπορει να τους λεει κατι εμενα παλι οχι.
    Γιατι οσο παικτουρα και να ειναι ΕΝΑΣ, παλι ΕΝΑΣ ειναι. Και το τραβηγματακι του θα παθει, και τι καρτουλες του θα παρει και το μπλοκαρισματακι του θα το φαει μεσα στη σαιζον.

    Που ειναι τα μπακ?Που ειναι τα χαφ? (ειδικα αυτα που ΠΟΝΑΜΕ)

    Δεν ξερω πως εχεις δει την ΑΕΚ εσυ αλλα επειδη εγω την εχω δει με ΠΛΗΡΕΣ ροστερ και οχι με δανεικα μπαλωματακια του κολου και φευγατους προπονητες, εμενα ΑΥΤΟ δεν μου λεει κατι.

    Και για να μην λες οτι το παιζω προφητης, ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ οτι αμα δεν σε παει το προγραμμα στην αρχη και σου πεσουν 3-4 αναποδα ο μυτογκας δεν κανει παρελαση?

    Την πρωτη εννοω οχι την δευτερη....

    Δεν εχω να σου προσφερω ΟΥΤΕ ΕΠΛΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Βλεπω και κρινω (για μενα) και αναλογα διαμορφωνω αποψη.

    Τα αποτελεσματα λενε:

    Λιγοτερος κοσμος, τριτοτεταρτος (επειδη λειπει ο τεταρτο πεμπτος) και ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τα φεσια μεγαλυτερα.

    Βλεπεις εσυ κατι αλλο πο μου διεφυγε?

    Α ναι ειμαστε κυπελλουχοι Ελλαδος, οπως η Λαρισα πριν μερικα χρονια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ Αν θεωρεις μεταγραφικη ´επιτυχια ´το να παρεις εναν παικτη ΕΛΕΥΘΕΡΟ που εδω και 3 χρονια γυρναει απο την μια ομαδα στην αλλη ΔΑΝΕΙΚΟΣ με τελευταιο σταθμο την Στοουκ ε ναι τοτε βγαζω το καπελο στον Αρναρ....

    Αξιος ο μισθος των 120.000 ευρω + σπιτι αυτοκινητο και ολα τα εξοδα πληρωμενα.

    Εννοειται οτι η επιτυχια αυτη ειναι ακομη μεγαλυτερη με το γεγονος οτι οι 2 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ μεταγραφες ειναι Ισλανδοι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ισλανδοι μιας και ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ προφανεστατα μετα απο 1.5 χρονο δεν εχει καταφερει να βρει αλλου ποδοσφαιρηστη...

    Το οτι ο εταιρος Ισλανδος ειχε δοκιμασθει απο τον ιδιο το Χιμενεθ πριν απο 6 μηνες και ειχε ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ μου δειχνει απο την μια ποσο παικταρας ειναι, και απο την αλλη ποσο αξιοπιστος και σοβαρος ειναιο μυτογκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Πρωτη φορα που μιλω επωνυμα, με αφορμη το κειμενο αυτο που πραγματικα με αγγιξε)
    Φιλε Στηβ διαβασα το κειμενο σου. Οχι μονο συμφωνω αλλα δεν μπορω και να διαφωνησω. Την ομαδα, την οποια ομαδα, την υποστηριζεις, εστω και στα εσχατα. Και μπορει το ΑΕΚ-Δωνης να να μας κρατα πιστους, αλλα δεν ειναι παρα μια γερη δοση ναρκωτικου, μια δοση την οποια συντομα θα ξανααποζηταμε, διχως να τη βρισκουμε. Και πολυ φοβαμαι πως κανεις δεν μπορει να αναστησει αυτο τον αετο-φοινικα, που χρονια τωρα σερνεται στις σταχτες του, αναμενοντας τη νεκρανασταση του.Ουτε ο apotijimenez, ουτε ο κυριος Gudjonsen, ο,τι κι αν κουβαλα τ'ονομα του. Η καποτε ομαδα του Φαντροκ, του Μπαγιεβιτς, του Παπαιωαννου, του Μαυρου κλπ, ειναι πλεον μια σαπια ομαδα δανεικων, αχρηστων και μπεμπηδων που δεν παιζουν. Μια ομαδα για την οποια καθε μεταγραφη δεν ειναι παρα μια οικονομικη σφαιρα στο ψαχνο και η οποια αδυνατει να αντιμετωπισει τον ΠΑΟ, αλλα κυριως τα μεγαθηρια ΟΣΦΠ και Μαρινακη. Μια ομαδα θεωρει αθλο τη 2η θεση. Μια ομαδα που δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Αρα πραγματι φιλε DIMI, νιωθουμε ολοι χαλια οπως εσυ. Αλλα δεν τα παραταμε. Ειμαστε ΑΕΚ γιατι ετσι ξερουμε απο μικροι. Ειμαστε ΑΕΚ γιατι ειμαστε για τις δυσκολιες. Ειμαστε ΑΕΚ γιατι θελει σθενος και μαγκια να εισαι ΑΕΚ. Αν δε μας αρεσε, θα γινομασταν Ολυμπιακοι, βρομοπαραγκες και περηφανοι για τη λερα μας, αγνοωντας σκοπιμως τους οποιους διαιτητες και παραγοντες. Γιατι το να εισαι ΑΕΚ φιλοι DIMI και Στηβ σημαινει να εισαι αγωνιστης. Αλλωστε, Αντρες Ειμαστε Κυριοι. Και δεν περιφρονω τα αρχικα, μοναχα τους δινω μια περεταιρω διασταση που λιγοι παραδεχονται. Ελπιζουμε αδιακοπως και παντοντινα διοτι οταν ολα τα αλλα πεθαινουν αυτο μας κρατα ζωντανους. Γιατι οπως ειπε καποτε εναε σπουδαιος ανθρωπος, ''τη στιγμη που σταματαμε να ελπιζουμε, παυουμε να ειμαστε ανθρωποι.'' Ειμαστε προπαντως ρεαλιστες και ξερουμε τι να περιμενουμε, αλλα απο τιν αλλη, ποιος ξερει τι να περιμενει...Ελπιζω και περιμενω, αλλα και τον αντιστροφο. Οπως και να'χει, ο,τι και να γινει, κρατω μια φραση που συνοψιζει ο,τι κι αν εχει γραφτει η λεχθει: ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ!!!
    ΥΓ.Συνεχισε ετσι φιλε Στηβ και μια μερα θα συναντηθουμε(και οποιοι αλλοι) για να πουμε τη φραση αυτη με αφορμη κατι παραπανω απο την αγαπη για την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ18 Ιουλίου, 2011 09:06

    Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
    Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια σίγουρα δεν είναι η ομάδα που όλοι προσδοκούμε να είναι.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα μαύρα ή πρέπει να τα βλέπουμε όλα έτσι.
    Το ότι πήραμε ένα παίχτη επιπέδου Γκούντγιενσεν στα 32 έστω, έ, δεν είναι και κάτι κακό. Μην τα παραλέμε. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα παίξει και μακάρι να μπορούσαμε να πέρνα με και άλλους τέτοιου επιπέδου.
    Η στατιστική DIMI μπορεί να λέει αυτά που αναφέρεις για τα τρία τελευταία χρόνια, όμως στη στατιστική όπως θα ξέρεις υπάρχει και η λανθασμένη προβολή.
    Το ότι έβαλε 4 γκολ σε τρία χρόνια δεν σημαίνει ότι θα βάλει άλλα 4 στα επόμενα τρία.
    Ή για παράδειγμα θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα δείγμα των 15 τελευταίων μηνών και να πούμε ότι έβαλε μόνο 1! Γκολ ή να παρουσιάσουμε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα και να δούμε τι στατιστική έχει!
    Στην στατιστική επίσης υπάρχουν και η κρυφές μεταβλητές οι οποίες είναι μεγάλες παγίδες και μπορούν να αλλάξουν όλο το νόημα των στατιστικών δεδομένων. Παράδειγμα τα τελευταία τρία χρόνια μήπως ήταν τραυματίας ή έκανε λίγο πέρα από τις ‘’βιταμίνες’’;
    Και επειδή δεν μιλάμε τώρα για τον Μπαχά καλό είναι να περιμένουμε να τον δούμε τι αξίζει στο γήπεδο και όχι στην στατιστική.
    Ολα αυτά χωρίς καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαρέθεση με κάποιον
    ΥΓ: Ο Μπλάνκο τα τελευταία χρόνια έβαλε 75 γκολ. Στην Ευρώπη δεν έχει καμιά αξιοπρεπή πρόταση. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα λεφτα που δινανε για τον νεο κουτσιανικουλη του παοκ ας τα δωσουνε να κρατησουν τον 1000 φορες πιο πολυτιμο κ αναγκαιο μιτσελ..αν δε καταφερουν κ φυγει ο γκερειρο τοτε πρεπει να μεινει παση θυσια ο μιτσελ..για μενα αυτος ο παιχτης ειναι κομβικος για την νεα αεκ..
    και επιμενω οτι θελουμε κ ακραια χαφ..εστω ενα..αυτη τη στιγμη δεν εχουμε κανενα καθαρο παιχτη γραμμης εκτος του μπερνς..ουτε ο λεοναρντο,ουτε ο καρλος,ουτε ο σιαλμας ειναι τετοιοι..

    ο κοβασεβιτς ηρθε στον οσφπ στα 34 και με κατω του μετριου τελευταιες χρονιες..και διδαξε την θεση στην ελλαδα..

    καλη η κριτικη ..κακως ο μηδενισμος..
    ο γκουντγιοσεν ακομα κ με τα 4 γκολ στις τελευταιες χρονιες μπορει να κανει την διαφορα..απλα ενημερωνω οτι ποτε δεν ηταν ο παιχτης του κουτιου..επαιζε περιφερειακος ακομα κ δεκαρι..σαν τον λυμπε ενα πραγμα..

    καλημερα σε ολους..

    33 κ σημερα για βαρκελωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα σας

    Καλη μεταγραφη ο ισλανδος μην τα παραλεμε....
    για τον γεωργιαδη συμφωνω κ εγω Στηβ.
    αληθεια τι συστημα θα παιζει φετος ο ισπανος?
    8-1-1 μηπως?εχω μεγαλη περιεργια.....
    που ειναι τα ακρα οεο?
    ποιος θα βαζει γκολ?
    που ειναι το σεντερ φορ οεο?
    και μην μου πειτε για τον μπελεκ γτ αυτος ειναι για να πετυχενει το ταμπλο του σκορ στο οακα και καμια μπεκατσα,για τον σιαλμα καλητερα αφηστε το απλα δεν κανει για το επιπεδο της ΑΕΚ.
    Προβλεπω ιδια αρχη που εκανε κ περσι ο μπαγιεβιτς και χιμενεθ σπιτι του.
    Και μην περιμετε τωρα που πηραμε τον γκουτιοσον να πουληθουν περισοτερα διαρκειας,ο κοσμος δεν μασαει πια ταραμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα,

    Εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος παικτης ρε παιδια.
    Η μαλλον δεν ΗΤΑΝ καλος παικτης. Ειπα οτι εχει παρει τη ΚΑΤΗΦΟΡΑ και οτι σε 34 παιχνιδια εχει 4 γκολ σε τρια χρονια.
    Σιγουρα δεν σημαινει οτι θα βαλει τοσα η τα διπλασια.

    Απλα αναφερω μια ΕΝΤΟΝΑ καθοδικη πορεια που εχει σαν παικτης οταν τον διωχνει η μια και η αλλη ομαδιτσα ανα 6 μηνες. Εκτος αν καποιος θεωρει τη Στοουκ Σιτυ μεγαθηριο. Ας ξεκολησουμε απο τη Τσελσι και τη Μπαρτσα, και τον Ciric απο την Μπαρτσα τον ειχαμε παρει..

    Ελεος με τους Μεσι-ες που μας κουβαλανε καθε χρονο οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ για να κονομανε απο τις ΜΙΖΕΣ.

    Περσυ ακριβως ιδια εποχη ο μεσιας ηταν μαυρος και παλι με ιδιο σεναριο 32αρης ελευθερος απο την Πορτσμουθ. Τα ειδαμε τα χαλια του. Και οταν τα ελεγα οτι ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ γιατι ΔΕΝ μπορει ολοι μου ελεγαν ποσο παικταρας ΗΤΑΝ πριν 5-6 χρονια.

    Δεν γινεται ΕΝΑΣ παικτης να σηκωσει την ομαδα.
    Αυτο ΜΙΑ φορα εχει γινει στο κοσμο και λεγοταν Μαραντονα. Τελος.

    Ποιος θα του δωσει τη μπαλλα ρε παιδια του Ισλανδου να βαλει γκολ?

    Ο Καφες? η ο μακος?

    Ποιο χαφ θα παιξει στο πλαι για να τραβηξει παικτες και να βγαλει μπαλιες?

    Ξερω ο Γεωργεας...

    Πλακα κανουμε? Περιμενουμε επο ενα ΠΛΑΝΟΔΙΟ Ισλανδο που αλλαζει ομαδες ανα εξαμηνο να σηλωσει την ΑΕΚ στις πλατες του?

    Μονος του?

    ΘΑ ΧΑΘΕΙ μεσα στη γενικη μετριοτητα των Σιαλμαδο-κοντοεδων δεν το βλεπετε?

    Δευτερο παγκιτες περνουν αυτα τα χρηματα στην premier και δεν βρεθηκε ΜΙΑ ομαδα να του τα δωσει? Ουτε νεοφωτιστη?

    Οπως ακριβως στο παπα-μπουμπα-τραυματια.

    Που δεν εχει παει ΑΚΟΜΗ για προετοιμασια, αλλα τα 900 συμβολαιο τα παιρνει (ε καλα δεν τα παιρνει και ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ αλλα λεμε τωρα).

    Ας σταματησουμε να ψαχνουμε μεσι-ες και παικταραδες, το ΣΥΝΟΛΟ και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    Και οσο βρωμανε αυτοι ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ τοσο θα βλεπουμε μπαλωματα, ραβε ξηλωνε ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και δανεικους ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ.

    Με 32αρηδες Ισλανδους, δανεικους Ισπανους του εξαμηνου, το Τραι για βαλσαμωμα και Σιαλμαδες χτιζεται!!! η ΑΕΚ.

    Και δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. Η ομαδα μου με νοιαζει που βλεπω να γεμιζει με σαπακια και λυσεις του ποδαριου. Με ενα κορμο ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ (ΤΡΑΙ-ΚΑΦΕΣ-ΛΥΜΠΕ) στον αξονα και με παικτες που σημερα ειναι και αυριο πανε ξανα δανεικοι στις ομαδες τους.
    Με παικτες που ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ (Σκοκο-Μανωλας-Μακος-Λεοναρτντο-Γκερειρο).

    Ο ενας μαλακαθ χτιζει (τρομαρα του) την ομαδα και ο αλλος ο μεγαλυτερος μαλακας δηλωνει οτι ακομη και τελευται μερα ο Μακος π.χ πωλειται..

    Αλλου ειναι το προβλημα και οχι στον Γκουντγιονσεν που ελευθερος ηταν ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ και ξαφνικα βρηκε 1,3. Σιγα μη δε το παιρνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα Dimi,σιγουρα ρε φιλε δεν εχεις πιεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα στα παιδια.
    Βλεπω και καινουριους φιλους που γραφουν. Ειναι πολυ καλο αυτο. Το ζητουμενο δηλαδη.
    Και καλο ειναι ολο και περισσοτεροι να συμμετεχουν.

    Τα της ΑΕΚ δεν τα παρακολουθω τοσο στενα. Ισως κατι η ζεστη οπως λεει και ο Steven,κατι αλλες προτεραιοτητες κλπ. Αυτο δεν σημαινει οτι βλεπω μαυριλα η ασπριλα.
    Τιποτα απο τα δυο. Οπερ εδει δειξαι. Στο χορταρι ολα.

    Οσο για τα "θηρια" παο και οσφπ, αυτα τα ακουμε βερεσε. Ολα ειναι θεμα παθους, κοινου στοχου και ομονοιας. Και τα αυτα τρια μαζι, ΜΟΝΟ μπορουν να φερουν αποτελεσμα.

    Την ομαδα δεν την εχει παρατησει κανεις. Ειτε λεμε το ενα,ειτε το αλλο, ειτε τα βλεπει οενας ετσι ο αλλος αλλιως,ΑΕΚ ειμαστε και κοντα της παραμενουμε.
    Και την συμβολη μας θα την εχει με τον ενα η τον αλλο τροπο. Ας μη γελιωμαστε.

    Απλα, κανεις μας δεν θελει να βλεπει τα δυο (κυριως) χαρακτηριστικα τα οποια ενεσκυψαν στον συλλογο τα τελευτυαια χρονια. Δηλαδη την αδιαφορια και την κοροιδια.
    Ειτε σε αγωνιστικο,ειτε σε διοικητικο επιπεδο.
    Τι θελουμε ολοι; Αληθεια και παθος. Τιποτα αλλο.
    Ολα τα αλλα ερχονται.

    Οσο για τον Γκουντγιονσεν,δεν παρακολουθω την πορεια του τα τελευταια χρονια. Απλα ξερω οτι δυει. Και βολοδερνει εδω και εκει προσπαθοντας να μαζεψει τα τελευταια μεροκαματα για την οικογενεια του. Λογικο.

    Το ζητουμενο εδω ειναι απλα να ειναι στα συν και οχι στα μειον. Δηλαδη να δουλεψει,να παραξει,να προσπαθησει ως εχει υποχρεωση και να γινει ενα καλο γραναζι και οχι μια κακοφωνια. Κανεις δεν αναζητα ουτε τον Ινιεστα,ουτε τον Ροναλντινιο.
    Σε μπουρδελοπρωταθλημα θα συμμετασχει και δεν θα εχει καμια δικαιολογια στο να μην διακριθει.
    Ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ DIMI.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΆΥΤΟ ΕΧΩ ΠΙΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΝΤΙΟΠ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ( ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ), ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΑΕΚ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ.
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ " ΝΕΟΥΣ " ΦΙΛΟΥΣ, που στην ουσία είναι παμπάλαιοι λόγω ΑΕΚ.
    ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρα η αισιοδοξια πηγαζει μονο απο την αφυπνηση. Οχι απο την αναστροφη των προθεσεων των ηδη τυρρανων.Αλλαζει ο λυκος τομαρι;
    Εμεις πρεπει να αφυπνηστουμε. Οχι αυτοι.

    Αν δεν συνεβαινε αυτο,απλα τα πραγματα-και οι αριθμοι-θα ηταν καλυτεροι. Λογικο δεν ειναι;
    Ποια η ποσοστοση χρηματος και κατοικων πριν απο 50 χρονια,πριν απο 20 και ποση σημερα;
    Ποια η διαχυση των αγαθων πριν 50 χρονια,πριν απο 20 και σημερα;
    Ποσοι οι δυστυχουντες πριν 50 χρονια η 100 ,ποσοι πριν 20-30 χρονια και ποσοι σημερα;

    Τι διαολο; Τι παει λαθος; Γιατι οι καλες προθεσεις δεν βγαινουν και τοσα μυαλα απο ακριβοπληρωμενα πανεπιστημια δεν βρισκουν την πηγη του προβληματος;
    Πως οι περισοτεροι που αρχουν,εχουν καλες προθεσεις και φιλανθρωπινα σχεδια και πλανα και τελικα ολο και περισσοτεροι πηδιουνται στη φτωχια και στην μετριοτητα και ολο και λιγοτεροι εχουν τον πλουτο και την ισχυ;

    Τι παει λαθος ρε παιδια;
    Τοσες παγκοσμιες οργανωσεις,τοσα "φορουμ",τοσες αναλυσεις, τοσες ΜΚΟ,τοσα παρατηρητηρια,τοσες προσπαθειες, τι στο διαολο γινεται;
    Γιατι τα αποτελεσματα δεκαετια με την δεκαετια ειναι αντιστροφα απο τα προσδοκωμενα;
    Τι παει λαθος;

    Τιποτα δεν παει λαθος. Ολα πανε κατ"ευχην".
    Οκοσμος κυβερνιοταν και κυβερναται απο λυκους,που βλεπει τους πλυθησμους σαν προβατα.
    Και η οποια αισιοδοξια μου δεν πηγαζει απο τα ακοπα ευχολογια οτι "θα βρουν την λυση οι εχοντες τα ηνια" και "δεν μπορει να ειναι τοσο απανθρωποι,απλα κανουν λαθος επιλογες" και τελικα "θα επικρατησει το γενικο καλο και η λογικη".

    Απο ποιους; Απο αυτους που παλευουν για την ισχυροποιηση των εξουσιων τους;
    Που αδιαφορουν για τις ζωες; Που δεν ταραζονται απο τις δυστυχιες ενω μπορουν να τις λυσουν αυριο το πρωι αν θελουν;

    Να περιμενω την λυση απο αυτους που δημιουργουν ΕΣΚΕΜΕΝΑ το προβλημα; Την απαλειψη της φτωχιας απο αυτους που την συντηρουν και την αυξανουν;
    Να περιμενω την αφθονια απο αυτους που προκαλουν τεχνιτες ελειψεις;
    Την εξαφανηση των πολεμων απο αυτους που τους κατασκευαζουν και συντηρουνται με αυτους;
    Να περιμενω των λυση των κρισεων απο αυτους που τις προκαλουν;
    Να πανε να γαμηθουνε.
    Αυτα ειναι για μωρα παιδια.

    Μονο η γενικη αφυπνηση. Η οποια ερχεται απο την ενημερωση και την γνωση των ριζων της αεναης αυτης μαχης.
    Απο εκει ξεκιναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Forgive me for using english but my keyboard is broken and i shall not give in to that disgusting habit of using grenglish. Things are looking good from not so sunny England, and as I wrote earlier today, our hopes are high (as always) for this year. Although a citizen of Psychiko, I escaped to England, so as to escape this eco-crisis that has fallen upon as like a deadly plague. Since I've already said whatever I wanted to, I only write for Steven, hoping this message will reach him. I know you bought your ticket for this year, and I gladly tell you that we will be sitting really close, as i've reserved my place in the same gate as you have. I wish you luck and prosperity for this year, especially now that business is on the downfall. I look forward to meeting you in OAKA, where we shall laugh, cry and talk together. Steven, my friend, I respect everyone's opinion but especially valor yours, a true AEK fan, something you've proven repeatedly by your writings and sayings, and who after all these years deserves something better than failed coaches players and expectations. Let us hope that our meeting shall have a positive outcome. P.S. Everyone, DIMI and Chris especially, be strong, and one day we will overcame any hardships and regain our true spot, back to the top...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ p. cech: Αδερφέ, όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ Η ΑΕΚ ΜΑΣ. Κι εγώ εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα εκεί στα μακριά. Περιμένω να συναντηθούμε στο ΟΑΚΑ ( 6/8 είναι το πρώτο ) στην θύρα 7 μαζί με τα θεόμουρλα παιδιά μου ( ο μικρός είναι στο Κάρντιφ αυτήν την στιγμή κι από την ώρα που έμαθε για τον Ισλανδό έχει τρελαθεί να μου στέλνει μηνύματα και να παραγγέλνει φανέλες από κάθε club της original ).
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ.
    Τέλος πάντων όλα θα τα πούμε από κοντά. Αλλά εσύ θα έρχεσαι απο την Αγγλία για τα ματς; Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ18 Ιουλίου, 2011 17:49

    Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις έλεγε η γιαγιά μου.
    Πέρυσι τέτοιο καιρό γράφανε διάφοροι για την μεταγραφή Δέλλα και Λύμπε:
    Παππούδες, συνταξιούχοι, τελειωμένοι ποδοσφαιρικά, υπερήλικες, σκασμένοι, φραγκοφονιάδες, γριές και άλλα πολλά.
    Οι ίδιοι φέτος συνεχίζεται η ίδια τακτική με τον Γκούντγιένσεν.
    Τον μαλάκα που έχουμε για πρόεδρο ούτε και εγώ τον συμπαθώ, πόσο μάλλον τις κινήσεις που κάνει.
    Στην συγκεκριμένη όμως πρέπει να έχουμε μια θετική σκέψη να μας ‘’βγει ‘’ η μεταγραφή διότι και τα λεφτά είναι πολλά αλλά και γιατί η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από τέτοιου επιπέδου παίχτες. Με Κοντοέ και Σιαλμά δεν πάμε πουθενά.
    Καλό είναι κατά την γνώμη μου να τον δούμε πρώτα και μετά να πούμε ή όχι κατά πόσο είναι τελειωμένος ή παππούς και όλα τα διάφορα επίθετα που λέγανε πέρυσι οι ξυπνητζήδες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο μεγαλυτερος καθρεπτης ενος ποδοσφαιριστη ειναι το χορταρι
    ποσοι παιχτες ηρθαν και δεν ακουμπησαν αρα κρατατε μικρο καλαθι διοτι θα ερθει ενας σταρ σε μια ομαδα απο μετριους ποδοσφαιριστες
    θα δει τι συμβαινει , θα γινει καμμια αλλαγη στο 60, μπορει να τα παρει και να τρεχουμε μετα .
    φυσικα ολα ειναι υποθετικα, περιμενουμε να δουμε
    αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το γρηγορο περασμα απο το Μονακο χωρις επιτυχια με μετριους ποδοσφαιριστες και με ταχυτητες ομαδος σαν την αεκ.
    εχω ρωτησει και περιμενω πληροφοριες απο μονακο μερια
    ενας επιθετικος οσο μεγαλος παιχτης και αν ειναι δεν μπορει να κανει την διαφορα σε μια μετρια ομαδα αν δεν υπαρχει ενα μεγαλο χαφ απο πισω, ιδιως αν η τεχνικη του δεν ειναι πολυ υψηλη
    33 χρονων ειναι , θα παρει και 1.300 για την συνταξη ,θα φορεσει κανενα μπλουζακι της original και ολα θα πανε καλα
    ευτυχως που δεν πηραμε τον Γεωργιαδη διοτι τον θεωρω πολυ μετριο ποδοσφαιριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαραλαμπε

    Κανενας δεν ειπε ουτε οτι ειναι παππους ουτε οτι ειναι τελειωμενος.
    Εγω ειπα οτι εχει ΕΝΤΟΝΑ καθοδικη καριερα κατι που εξαλου ειναι φυσικο.
    Οτι δινει λιγα ματς (34 σε 3 σαιζον) και βαζει ακομη λιγοτερα γκολ.
    Γεγονοτα ειναι αυτα δεν τα σκεφτηκα μονος μου.

    Ενας παικτης που εχει παιξει σε υψηλοτατο επιπεδο για χρονια και ξαφνικα καλειται, ελεω ενσημων και φυσικα χρηματων, σε ακομη ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ να αφησει τα highλικια και να παιζει σε μια ΑΕΚ με συμπαικτες τον..... Φουλη τον Σιαλμα και αλλους συμπαθεις ποδοσφαιρηστες.

    Ο δε σχεδιασμος ειναι για γελια και κλαματα μαζι.

    Ξεκιναει η γνωστη παπαρολογια οτι θα φτιαξουμε λεει ομαδα με νεους Ελληνες.
    Καπακι παιρνεις 2 Ισπανους, προσπαθεις για ενα Αργεντινο (αλλα ΔΕΝ σου καθεται) ενα μαυρουκο και 2 Ισλανδους!

    Εκ των οποιων ΟΛΟΙ προοριζωνται (αντε με τον εναν Ισλανδο εξω) για βασικοι!!!

    Τον ενα Ισλανδο ντε τον εχεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΡΙΨΕΙ πριν 6 μηνες!!!!

    Μιλαμε για το παραλογισμο στο μεγαλειο του!!

    Η συγκριση με τον Ντιοπ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα αποτελεσματα των phusical και οτι ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στεκει μονο στο κομματι της ΑΡΠΑΧΤΗΣ που γινεται απο την διοικηση.

    Μια διοικηση που μονη της βγαινει και λεει οτι ΔΕΝ μπορουμε να εχουμε συμβολαιο 600 και διωχνει τον Σαχα και μετα απο 10 μερες υπογραφει συμβολαιο 650!!!

    Βλεπεις στο Σαχα και το συμβολαιο του δεν ειχαμε βαλει το δαχτυλακι στο μελι. Οποτε δεν μας εκανε.. και ας δεχοταν ΜΕΙΩΣΗ στα 450 που του προτειναν.

    Τελικα ρε μεγαλε προεδρε αυτη η ρημαδα η ΑΕΚ μπορει ΝΑΙ Η ΟΥ να σηκωσει 650αρι συμβολαιο?

    Στο γκαμηλιερη αντιστοιχα που εδινες 900 πριν 6 μηνες ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ?
    Στον Ισμαελ που εδινες 600 ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ Η ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣ?

    Να απαντησω εγω που ειμαι κακοπροαιρετος?

    Εγω λεω (και σε μερικα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΝΩΣΤΟ) οτι δεν παιζει ρολο αν το συμβολαιο ειναι μεγαλο η μικρο 300αρι η 600αρι.

    Το μονο που παιζει ρολο ειναι κατα ποσο υπαρχει ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ... απο την αλλη πλευρα στα νουμερα που πραγματικα πληρωνωνται.

    Γιατι εχει χαλασει το κοσμο η διοικησαρα σου να μας κοπανας τα 580 του Ροτζερ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ αλλα για τα 900 του Ντιοπ βασιλευει ακρα του ταφου σιωπη.

    Το Ντατομο ΠΟΙΟΣ τον υπεγραψε 200 και 70 αποζημιωση και πηρε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την ευθυνη ΕΠΙΒΑΛΛΩΝΤΑΣ τον?

    Οπως και για τα 120 του Πατσατζογλου (τι θυμηθηκα ε?) και διαφορες σαραντοπενηνταρες που μοιραζεις δεξια και αριστερα απο τα αδεια (οπως λες) ταμεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ18 Ιουλίου, 2011 21:36

    DIMI
    Το άρθρο μου δεν αναφέρονταν προσωπικά σε εσένα αλλά ήταν γενικό.
    Δηλαδή δεν θα χαρείς άμα ο Ισλανδός παίξει λίγη μπαλίτσα και ευχαριστηθεί το ματάκι μας;
    Ο Ριβάλντο πόσα πήρε στο χέρι;Ε, δεν χάρηκες λίγη μπάλα; Αυτό λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ18 Ιουλίου, 2011 21:39

    http://www.youtube.com/watch?v=_sSOlIJNGiU&feature=player_embedded

    Αυτά μας λείπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ18 Ιουλίου, 2011 22:05

    Ναι αυτά μας λείπουν.
    Η μεταγραφή αυτή εκτός της αγωνιστικής άνοδος που εγώ πιστεύω θα δώσει στην ομάδα, λειτουργεί και ψυχολογικά.
    Την χρειάζονταν αυτή την μεταγραφή ο ΑΕΚτζής. Όπως το λέω. Την είχε ανάγκη. Ο παππούς Ριβάλντο στα τελειώματα του είδατε πόσο ανέβασε την ομάδα επίπεδο. Δεν είναι Ριβάλντο, παραστάσεις όμως έχει μπόλικες ώστε να παρασύρει και τους άλλους . Αυτό θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sas gamai o aRxigos pou efere ke Gudgionsen antiaektzides neoelines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re lakama anonume apo panw trava kai kamia malakia me to aristero,tha kaneis pio polu wra na xuseis kai tha to apolafseis.....akouse me kai den tha xaseis.kai mena o aRxigos sou mou to emathe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή