Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΜΙΛΗΣΕ Η ΒΟΥΛΗ

         Ωραίο ήταν το πάνελ. Και με προσοχή στημένο. Και βέβαια, όπως θα το έβλεπε ο κόσμος. Στη μέση και προς τα δεξιά η νέα δημοκρατία με ηγέτη τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ακόμη πιο δεξιά η κονομημένη πτέρυγα, η ακροδεξιά, με τον αρχηγό των supportres στο ρόλο του Καρατζαφέρη. Στη μέση και προς τα αριστερά, το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό του κινήματος τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής. Στην άκρη δε αυτού του άκρου, νάσου κι ο ΔΧ, το μείγμα του Τσίπρα και της Παπαρήγα. Η αριστερά μας. Η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.
        Πολύ σημαντικό το οτι επετεύχθη η συναίνεση, αφού εγώ που είμαι και ψιλοβλάκας, κατάλαβα οτι τόσα χρόνια οι εσωτερικές και μόνο διαφωνίες σπατάλησαν τα λεφτά του κόσμου και σε αυτές οφείλονται τα σημερινά άδεια ταμεία. Οπότε τώρα που οι ηγέτες μας αποφάσισαν να συμφωνήσουν, τα οικονομικά προβλήματα θα λυθούν. Δηλαδή ο κόσμος που απέιχε λόγω της ασυμφωνίας των πολιτικών αρχηγών, δεν έχει λόγο να μην πληρώσει. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
         Σας θυμίζει τίποτα από την ελληνική βουλή; Που εκεί έχουμε 300 συνεννοημένους πράκτορες, που συνέχεια ψηφίζουν κεφαλικούς φόρους και ουδείς ασχολείται με κάποια πιθανή ανάπτυξη. ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ, ΚΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ, ΚΑΝΑ 20% ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΒΕΒΑΙΑ, Η ΑΕΚ ΠΩΣ Ν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ; ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;
          Επομένως Αεκτζή, κόψε τα κολπάκια σου. Βγες από το λαγούμι σου κι έλα να πληρώσεις. Κι επιτέλους δες, οτι η ΑΕΚ είναι πια ενωμένη με πανπλήρες ρόστερ τρομερά ποιοτικό που φέτος θα δείξει απίστευτα πράματα. Σωστά τα είπανε οι κύριοι του πάνελ. Εξ άλλου αυτά δεν σας λέω κι εγώ, εδώ και δύο ημέρες.  Αν νομίζετε οτι το πάνελ σας δούλεψε, τότε σας δούλεψα κι εγώ, που όμως δεν ανήκω στο 1,5 μύριο Αεκτζήδες ( 800 χιλιάδες είμαστε, ούτε αυτό δεν ξέρουν οι άνθρωποι ) μείον 6,5 χιλιάδες που έχουν πάρει διαρκείας. Άρα κατά το πάνελ εγώ είμαι ΟΚ. Εσείς δεν είστε οκ.  Και καταγγείλτε με - τώρα το πού είναι μια ιστορία που πρέπει να την βρείτε εσείς . Εγώ πάντως πιστεύω οτι μια χαρά σας τα έλεγα κι ειδικά για όσους διαβάζουν πίσω από τις γραμμές. Είναι δυνατόν ρε παιδιά όλη η πρωτεύουσα να έχει γίνει κίτρινη απο τα ταξί, κι αυτό να μην είναι σημάδι οτι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;
         Και τώρα οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:
         Αδαμίδης : " Αν ο κόσμος δεν ανταποκριθεί, έχουμε άλλα πλάνα που είναι έτοιμα."  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ  ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ; ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ;  ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
        Κασνακίδης: " Ό,τι και να γίνει, η ΑΕΚ θα πάει μπροστά." ΜΕΓΑΛΕ, ΕΣΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΛΑΟ; ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ, δηλαδή τον Παπά και το Νοτιά, να βάλουν κάτι παραπάνω;
        ΔΧ : " Το τζάμπα και η αλόγιστη βία τελείωσαν." ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ; ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Ή ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ; Μυστήρια πράματα από τον ιμάμη μας, αλλά αυτός μιλάει με τον Κύριο για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
         Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο κύριος Μιχαήλ. Μου φάνηκε σεμνός, συγκροτημένος και
σταράτος. Και ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ. Τα όσα είπε ήταν αλήθεια και χρησιμότατα για τους άλλους τρεις ποιητές φανφάρες. ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
       ΥΓ1. Ξεσχίστηκε ο σέντρα fm να αναρωτιέται, με ποιά θεσμική ιδιότητα στο πάνελ ήταν ο ΔΧ. Να του απαντήσω εγώ. Με όποια ιδιότητα παρίστατο κι  ο Κασνακίδης. Ο ένας ήταν για τους VIP οπαδούς κι ο άλλος για τους εργάτες. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ 1500-2000 ΜΕΛΗ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Τώρα βέβαια οι του ΔΧ δεν τους πάνε τους vip και οι vip θεωρούν τους άλλους μαϊμούδες. Όπως επίσης κι ο Αδαμίδης δεν ξαναπήρε τον Ψωμιάδη τηλέφωνο για να τον ρωτήσει κάτι για τον ΔΧ. Ε, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΛΟΓΛΥΦΑΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΣΤΑ.
           Αν δες σας ικανοποιεί η απάντηση μου αυτή για την παρουσία των ανδρών, κάντε συνειρμούς. ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ.
         ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
           ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ Ο ΔΧ. ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΩΡΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
        ΥΓ2. Ο Αδαμίδης ευχαρίστησε τους supporters για την μεταγραφή του Ισλανδού. Όμως εμείς, που δεν γνωρίζουμε, έχουμε πληροφορηθεί από κάποιον ανώνυμο στο blog, ΟΤΙ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΧ. ΡΕ ΤΙ ΣΕΜΝΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΤΕΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. Κι όταν ο χρηματοδότης δεν ήταν καν εκεί καθότι άνθρωπος του κολλεγίου που όμως του την σπάει του λαμόγιου της Γκράβας.
        ΥΓ3. Πάντα ήθελα να κάνω ένα μαγαζί. Και να καλέσω όλους τους γνωστούς και φίλους και τους αντίστοιχους δικούς τους, και να μου δώσουν χρήματα για κάτι που θέλουν να αγοράσουν. Που ομολογώ οτι θα το έφερνα.  ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΡΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΙΔΕΑ. Ποιός την πάτησε; Ο λαός με τον σοσιαλισμό. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ; ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ; ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
              ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ.
                       ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΜΕΝΑ. ΧΑΒΑΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΙΠΩ;
                             ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΧ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΚΟΥΝΕΛΟΧΕΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΑΧΑ....
                        ΡΕ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ. ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΣΩ ΦΟΥΚΑΡΑΔΙΣΜΟΥ. ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; " ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ."
                  ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Χάθηκες Μιχαήλ ή Γαβριήλ. Εξέπεσες αξιώματος, βάσει θρησκείας. ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ. Έτσι είναι πάντα οι ικανοί που δέχθηκαν να το παίξουν αχυράνθρωποι. ΚΟΥΓΙΕΣ, ΜΗΤΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑΣ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑΣ.

40 σχόλια:

  1. Mr Avramidis I am both heartbroken and terribly sorry about the news I am about to tell you. Despite being in absolute shock the last hours, I felt that you should be informed of the events that took place. My husband, p.cech as you know him better, was killed last night. We had just come back from the restaurant when we saw thiefs in our house. My husband tried to stop them, I told him not to, but he just didn't stop. They stabbed him so many times and then just left. The last days he was only talking about you and how excited he was about meeting you. I'm afraid he will never fulfill that wish of his. I wish we could have talked under better circumstances but...unfair life took him away earlier. Despite everything, thank you for being next to him the last days. Thank you and goodbye.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εγινε εδω ρε παιδια....????
    Ουτε στα σινεμα δεν γινονται αυτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dear Madam,

    Although we hardy knew the man, as he was relatively new to the blog, i express my deepest condolancies to you for your loss.
    May he rest in peace.

    Kind Regards

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδαμίδης : " Αν ο κόσμος δεν ανταποκριθεί, έχουμε άλλα πλάνα που είναι έτοιμα."

    E αφου ηδη εχεις ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΑ και ετοιμα γιατι δεν τα εφαρμοζεις να τελειωνουμε και καθεσαι και κανεις τον Βασιλακη Καιλα ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ?
    Εφαρμοσε τα ρε τεραστιε τα αλλα πλανα, τι φοβασαι?
    Τι χειροτερο θα κανεις δηλαδη? 5 ειχες και τους εδιωξες μεσα σε ενα χρονο εισπρατωντας ΣΥΝΟΛΙΚΑ κατι λιγοτερο απο 1 εκκ αν υπολογισεις τα χρωστουμενα σε Σκοκο 750, Μπλανκο 350, Μαιστο 80 (συν τα προηγουμενα ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ δεν εχεις δωσει),και γκαμηλιερη 350.
    Απο τον Νατσο πηρες 2,5 βγαλε τ0 1,5 που χρωσταγες και βουαλα.

    Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ 1ΕΚΚ.

    Τι θα κανεις ρε μεγαλε? Μας απειλεις? Θα πουλησεις το Λαγο και τον Μπερνς? Με γεια σου καλοφαγοτα.
    Θα δωσεις τα γεροντοπαλικαρα σε κανα ΚΑΠΗ?
    Θα μας διωξεις απο το resort? Και τι θα το κανει το εταιρο αφεντικο σου μετα κοτετσι?

    Η ξερεις κανα αλλο ΚΟΡΟΙΔΟ που θα σκασει 11 μυρια σε 12 χρονια για ενα εργο που ΟΥΤΕ 4 δεν εχει στοιχισει?

    Θα μας πας στη Ριζουπολη? Στο καλο. Και εκει μεταξυ συγγενων και φιλων θα εισαστε με τα 5500 διαρκειας που εδωσες.

    Τι αλλο θα μας κανεις? Δεν θα πληρωσεις τα δανεια που πληρωνεις τωρα?

    Πες μας τι σε παρακαλω..

    Κασνακίδης: " Ό,τι και να γίνει, η ΑΕΚ θα πάει μπροστά."

    Καλα μεγαλε εσυ εχεις το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ... Τρικυμια εν κρανιω λεγεται η αλλιως εισαι στη κοσμαρα σου.
    Αληθεια ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ καθεσαι στο πανελ που λεει AEK FC? Εχει γινει καποια ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ, εχει τελειωσει η ΑΜΚ?

    ΔΧ : " Το τζάμπα και η αλόγιστη βία τελείωσαν."
    Ρε μεγαλε δε σου εχουν πει οχι τριφυλλα πριν το απογευματακι? Σε κουρασε με τη ζεστη. Μεγαλε ευεργετη που πληρωνεις μια ζωη.

    Μιλαει για τσαμπα ο ανθρωπος-αγκυλωση ανοιχτης παλαμης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.

    Πεθαινει ωρε ο "κανενας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασφαλως και υπαρχει και "δευτερο πλανο".
    Αυτο που χρειαζεται ομως ειναι η εθελουσια και οχι εξαναγκαστικη συμμετοχη του κοσμου.
    Κατι σαν την θρησκευτικη πιστη και την συμμετοχη στο θειο σχεδιο.
    "Οσ τις θελει οπισω μου ελθειν."
    Δεν σε βιαζει δηλαδη. Δεν σου λεει ο Αδαμιδης "ελα με το ζορι και σκαστα μας ρε μαλακα". Οχι.
    Σου λεει "αν δεν θες εσυ μια,εμεις δεν θελουμε δεκα. Εχουμε και αλλο σχεδιο.
    Απλα,αν θελετε να σωθειτε,μπειτε στην κιβωτο των supporters"
    ΚΕραυνοι επι των κεφαλων αυτων κατεπεσαν ,γλωσσαι πυριναι κατεκαυσον αυτους και ο αηρ καιομενος εκοχλαζε εις τους πνευμονες τους. Ουτη ειναι δε η τιμωρια του Αρχοντα,δια την μη τηρηση του νομου των μωρων και των τυφλωμενων".
    Τετοια θελετε; Δεν θελετε την κανονικη οδο;Προσπαθει να μας συνετησει διχως απωλειες.
    Αυτα κανουν οσοι ειναι πραγματικοι αρχοντες. Oχι μαλακιες τωρα. Μιλαμε για δυναμη. Power.

    Και αυτα τα υποβολιμιαια που λετε "ως τιειναι αυτος εκει" και "με τι θεσμικο ρολο μιλαει" τα ακουω βερεσε.
    Εδω εχεις για υπουργο οικονομικων εναν αντισυνταγματολογο,που αναθεμα και αν μπορει να κανει προσθεση με τριψηφιους αριθμους.

    Εχει καμια δουλεια και χωνεται στην Μπιλντεμπεργκ ο Παπακωνσταντινου η η Διαμαντοπουλου; Ο Τζεφρυ η ο Μανος; Μας ρωτησε εμας ως τι παει εκει; Δινει αναφορα κανεις τους στα βοδια που τους ψηφιζουν;
    Οχι. Ε, τοτε τι ρωτας "τι δουλεια εχει ο Κασνακιδης" και "τι δουλεια εχει ο ΔΧ"
    Ειδαν φως και μπηκαν. Αφου απαντησε ο μπλογκαρχης παραπανω.
    Και παντοτε ετσι ηταν.
    Δεν εχεται ακουσει για την περιφημη "συνθεση". Την "πολυσυμμετοχικοτητα". Την αναγκη για εξευρεση νεων δρομων και κοινων επιδιωξεων "μεσα απο ενα πλεγμα κοινωνικης προσαρμογης και εικονικης προελευσεως ινα προσδεθωμεν εις αρμα τιουτον ωστε να εξευρωμεν τα αληθινους οδους δια μεσου των οποιων θα εισελθωμεν εις νεους οριζοντας δια ενα καλυτερο αυριο και ενα ακομη πιο συναρπαστικο μεθαυριο,ωστε η κοινωνια μας πραγματικα να περπατισει τον δρομο της αλλαγης,της ανοχης...κπ-κλπ"

    Καθε μερα δεν τα ακουμε;

    Ρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομολογω οτι δεν το ειχα δει ετσι.
    Στη θεια (οχι την δικια μου τη συγχωρεμενη) τη θεικη εννοω διασταση. Ειδες αμα εχεις φιλους με ανοιχτα μυαλα?

    Τωρα βεβαια αν ο βλακας βαζει τον ΔΧ να μας πει για την παταξη της βιας, και με ΑΥΤΟ το πανελ δηλαδη του wannabe προεδρου, της ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑΣ του και του ΔΧ, ευελπιστουν να μαζεψουν λεφτα τοτε οντως the lord acts in mysterious ways οπως λενε και στη Λοντρα.

    Δηλαδη ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΟΣ απο μονος σου, σου εφυγε περσυ το 30% της πελατειας σου και φετος μεχρι στιγμης αλλο 50%.
    Απο περσυ φετος δηλαδη εισαι απο τα 17 στα 5,5 δηλαδη ΒΟΥΤΙΑ 70%.

    Ρε τι εχουν τα ερμα και ψοφανε? ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΕΣΥ, ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ, ΕΚΕΙ το ιδιο βιολι και την ιδια κλαψα.

    Και καπακι κουβαλας και την μαιμου με το μουσι, που εχωντας διαπρεψει στη συλλογη μελων και χρηματων στη μανα τοσα χρονια, θα σου δωσει ΝΟΜΙΖΕΙΣ βοηθεια.

    Χωρις να καταλαβαινεις ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ και οτι ο λογος που δεν παταει ανθρωπος περαν των 2+2 χιλιαδων ανα club ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ.

    Καλα ΕΝΑΣ ανθρωπος δεν υπαρχει να τους το πει ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?

    Εναν επικοινωνιολογο δεν μπορουν να προσλαβουν να τους πει 5 πραγματα?

    Οτι δεν βγαινεις να ζητας συσπειρωση του κοσμου με τη μαιμου διπλα σου?

    Οτι δεν μπορεις να εισαι προεδρος της ΑΕΚ και να μιλας σαν επαιτης μονιμα?
    Οτι γενικα ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ και μη μιλας συνεχεια?

    Τι λεμε τωρα ε?

    Εδω εχουμε μεγαλεια, φωτα, καμερες, δηλωσεις ετσι ευκολα τα παραταμε εμεις?
    Γιατι αν τα παρατησουμε τι θα κανουμε?

    Παλι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ σε δικηγορικο γραφειο θα παμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ Ms. cech : Μy dear lady, I will not send my condolences as I have an appointment with our Lord at 13:00 pm. One of the thieves called me after the stubbing and informed of the situation.
    So, I am absolutely sure that your beloved husband, will resurrect himself.
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ, Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ and God save NOT only the queen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ steven,

    Dear friend, may you ask on our behalf, the allmighty for a small shine of light to be sent to our glorious leaders, so that they can materialise their alternative plan (B-C-D-E it does not matter)

    I am sure that HE is the only one who can visualise what our illuminati panel (as shown in the pic above) have in mind.

    p.s
    Please leave the queen at peace, she is seriously thinking of becoming a supporter. Small objections from King Phillip (a known true fan of cricket himself) are to be bent, so that ER II will join our glorious club and be seatted next to Lord of the Rings Mr ΔΧ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο το πανελ θα μεινει στην ιστορια, θα το κανω εισης wallpaper στο p/c μου για να το βλεπω καθημερινα, ιδιως τον προεδρο και τον πνευματικο μας ηγετη και αυτο θα επιθυμισω να κανετε και ολοι εσεις διοτι τωρα ειναι ενωμενη η αεκ
    με λιγα λογια μας εχουν για πολυ μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven
    φιλε ποτε θα ξεκινησει η ιδεα που ειπωθηκε στην συγκεντρωση μας για ενα μηνιαο η 15/νθημερο σχολιο απο εμας
    σου εστειλα και ενα email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριο χαρακτηριστικο και των τεσσαρων καμπαλερος της συνεντευξης ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ.
    Αποπνεουν φουκαραδισμο. Το ανεφερε επισταμενως ο Steven στην παραπανω αναρτηση και συμφωνω.

    Πολυ φουκαραδοσυνη βρε αδερφε μου. Πολυ κακομοιρια. Πολυ Ξανθοπουλος. Πολυ μιζερια και φτωχια.

    Δεν ειναι ΑΕΚ αυτη. Ειναι δυνατον;
    Και βεβαια δεν μιλαω απο οικονομικης ισχυος, η δυνατοτητων των συγκεκριμενων. Οχι. Ποιος τα χεζει αυτα. Αυτα ερχονται κατοπιν.

    Ο κοσμος ειναι εδω. Παρον. Και αν δει ανθρωπους αρχιδατους και αρχοντικους και οχι Μαθρα-Βουρτσιδες, ειναι ετοιμος να μπει μπροστα. Δεν τους βλεπει.
    Κατι διακανονιστες βλεπει. Κατι διαχειριστες πολυκατοικιας βλεπει. Και κλαιουσες χηρες βλεπει.

    Δεν βλεπει κιτρινομαυρα αρχιδια. Δεν βλεπει αυτοκρατορικη συμπεριφορα. Βλεπει παραπονα, εκλησεις, εξωδικα,διαμαρτυριες,αναφορες κλπ.
    Τι ειναι αυτα ρε λελεδες;

    Και τα διαρκειας μπορουν ανετα να γινουν πανω απο 30.000. Αλλα την υπερβαση -γιατι υπο τις σημερινες οικονομικες συνθηκες περι υπερβασης προκειται- ο λεγομενος "μεσος" ΑΕΚτζης δεν την κανει.
    Προτιμα να αφησει στην ακρη δυο δραχμες για τα δυσκολα που ειναι μπροστα.

    Να τα δωσει γιατι δεν δινει παραπανω ο Κασνακιδης, ο Παπας, Ο Νοτιας και δεν ξερω ποιος αλλος; Την χρεωσατε,και αντι να βρειτε λυση πηδατε απο το καραβι και μας πετατε το μπαλακι;
    Και θα πρεπει κι'ολας να "αναλαβουμε τις ευθυνες μας" ως οπαδοι;
    Τι λετε ρε τσιρκα;

    Και δεν τον πειθουν,δεν τον γεμιζουν,δεν τον συνεπαιρνουν, δεν τον ανεβαζουν οι μετριοι που εχουν την ομαδα στα χερια τους.

    "Η βαρα να σε σκιαζονται, η κλαιγε να σε λυπουνται" λενε κατω στα χωρια.
    Το δευτερον ειναι πιο βολικο οταν εχεις να κανεις με ελαφρους και εκσυγχρονιστες οπου την υποχωρηση και την διαφυγη μεσω ποντικοοπων, την πλασαρουν σαν "τριτο δρομο" και "συναινετικη λυση".
    Και την ανυμπορια, την χαρακτηριζουν-μεταμορφωνοντας την εξωτερικα- ως "συνθεση δυναμεων" και "πολυσυλλεκτικη δυναμικη προσεγγησης" κλπ-κλπ αλλες μαλακιες.

    Δηλαδη: Της κοντης χωλης, της φταινε οι τριχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Της κοντης ψωλης" εννοουσα.
    Τυπογραφικο λαθος.

    Μη κατσει κανεις μεσημεριατικα και μετραει την χολη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ dimitri: Και άμεσα γίνεται μέσω ταχυδρομείου μου.
    Ψάχνω όμως έναν άλλο τρόπο με συνδεδεμένο link για απ' ευθείας δημοσίευση με άλλους κωδικούς ασφαλείας. Το κοιτάει ο web master.
    Επίσης, πρέπει να συμφωνηθεί και η θεματολογία. Έχω ανάρτηση ( " για το blog μας " ), που δεν έχει μπει λόγω ύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven
    η θεματολογια πρεπει να ειναι ελευθερη απο τον αρθρογραφο φυσικα μεσα σε σε πλαισια ανεξαρτητα απο την αεκ.
    αν καποιος θελει να γραψει για την μεταφυσικη η το γκολφ να ειναι ελευθερος να γραψει
    μονη προυποθεση για μενα ειναι η γραφη σχολιων απο ολους μας για το συγκεκριμενο αρθρο , να ξεφευγουμε και λιγο απο την ομαδα
    φυσικα δεν θα απαγορευει κανεναν να γραφει οτι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ dimitri: Δεν διαφωνώ καθόλου. Αν αφήσουμε τα αγωνιστικά λοιπόν, ή θα καθορίσουμε θεματολογία με την οποία θα ασχολείται ένας ή μια ομάδα συστηματικά, ή θα καθιερώσουμε στήλες με ελεύθερα θέματα τις οποίες θα επιμελούνται οι αρθρογράφοι. Δεν πιστεύω οτι πρέπει να γίνει αλλοιώς, διότι και το blog θα χαθεί σαν ταυτότητα αλλά θα χαθούν και οι κειμενογράφοι.
    Προσωπικά βλέπω το δεύτερο σαν συνέχεια της κεντρικής ανάρτησης με ίδια ημερομηνία για να πέφτουν τα σχόλια μαζί. Αλλοιώς θα χάνεται το ενδιαφέρον από τους επισκέπτες.
    Θα βγάλω την ανάρτηση από Δευτέρα για συζήτηση. Θάναι δύσκολη η συμφωνία διότι θα πρέπει να πέσει και κάποιο μαχαίρι, που θα θεωρηθεί μασωνία. Και οι επισκέψεις είναι αυτήν την στιγμή περί τις 5500 χιλιάδες με μέσο όρο παραμονής τα 6 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. steven
    δεν νομιζω να χαθει η ταυτο τητα του μπλογκ με μια φορα το μηνα αρθρογραφησης απο καποιον αλλον αν και θα σου ερχεται λιγο παραξενα και το καταλαβαινω
    να δουμε τι θα πουν και τα αλλα παιδια και σε λιγο καιρο το μπλογκ θα γινει ενα club de reflexion με κοινωνικες προεκτασεις και τα 5500 χιλ ισως γινουν 20000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντε να γραψουμε και τιποτα για την ελευση των Ελλανιων,που μας παρακολουθουν ανελειπως με τον 12ο πλανητη-διαστημοπλοιο,την Λεβανια,την Λιλιθ (το σκαφος που κρατειται αιχμαλωτο απο τους "Ελ" στο πισω μερος της Σεληνης κατα την μαχη Ατλαντων και Τιτανων),και την επικειμενη παρεμβαση τους,γιατι τα χουν παρει στο κρανιο με τους Γιαχβε,οπως επισης και για την υπερφυλακη που ετοιμαζουν στον Μπεο και την παρεα του η οποια θα ειναι με ηλεκτρομαγνητικες μπαρες και χωροχρονικο κλειδωμα.

    Λεγεται οτι προγονος του, ο Μπε-Ος, εθεωρηθει υπευθυνος του στημενου αγωνα της Ατλαντιδος καθως λειτουργησε ως ωτακουστης δια λογαριασμο των "Αποστατων" απο το ουρανιο στρατευμα του Ιερου Φωτος Διος και παρεκαμψε τις οδηγιες του περι "δικαιου και αμεροληπτου αγωνα",με αποτελεσμα να κερδισουν τρεις γαλαξιες,δυο νεφελωματα αυτοι και εκεινος το δικαιωμα δημιουργιας χαρτοπαιχτικης λεσχης εις τον ε'Βοωτη,εδρα των "αποστατων".

    Ε, ρε πουστη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω δεν καταλαβαινω ακομα και γιατι χρειαζεται "επισημα" να καθιερωθει κατι τετοιο.
    Αφου συμβαινει,εστω και "ανεπισημα"

    Μα ηδη αρθρογραφουμε-πολλες φορες με "ασχετο" θεμα-κατω απο την αναρτηση.
    Και ενα κειμενο-σχολιο εχει πολλες φορες γινει αφορμη να ξεκινησει μια σειρα απο παρεμβασεις-σχολια- αναγνωστων τα οποια αποκλεινουν απο την πρωτευουσα αναρτηση του μπλογκαρχη και ακολουθουν-εστω και για καποιες ωρες- την θεματολογια ενος η καποιων σχολιων.

    Μεχρι την επομενη αναρτηση. Που αν κρινουν οι αναγνωστες οτι εχει αρκετο-για αυτους- κεχρι, την σχολιαζουν αβιαστα.
    Αν δεν βρισκουν-για τον ενα η τον αλλο λογο- την αναγκη να μιλησουν για το θεμα της αναρτησης,αβιαστα μπορει η κουβεντα να "εκτραπει" μια χαρα σε καποιο αλλο θεμα που ισως προκυψει.
    Εχει συμβει π.χ. ενα θεμα αναρτησης του Steven να μην εχει θεμα την ΑΕΚ και παρ'ολα αυτα να μιλαμε για ΑΕΚ,να εχουμε πιασει τα ποδοσφαιρικα-μεταγραφικα κλπ,σαν σχολια.
    Και το αντιθετο. Το θεμα της αναρτησης να ειναι ποδοσφαιρικο-ΑΕΚτζιδικο,αλλα για καποιους ανεξηγητους λογους η κουβεντα να πηγαινει στα παρα-πολιτικα,στα κοινωνικα,στα γκομενικα κλπ.

    Θελω να πω,καλο ειναι να αφηνουμε τα πραγματα ελευθερα,διχως υποδειξεις και "διαταγες".
    Η ροπη και η ορεξη των συμμετεχοντων (και οσων σχολιαζουν και οσων δεν σχολιαζουν)για οποιο θεμα,να ειναι ελευθερη.
    Απλα καλο ειναι να παρακολουθουμε την ροη.
    Δηλαδη οταν π.χ εχει ενσκυψει ενα θεμα για την ΑΕΚ-αγωνιστικο η διοικητικο- και ο μεγαλυτερος ογκος των σχολιων αποδεικνυουν αυτο το ενδιαφερον,δεν θα ειχε κανενα νοημα να αναλωνωμαστε με εμβολιμα σχολια περι αλλων θεματων. Οχι οτι απαγορευεται. Αλλο λεω. Περι ειρμου.

    Αν παλι το θεμα δεν ακουμπαει πολλους και γουσταρουν να αναφερθουν σε Γαλαξιακο πολεμο, η στον Γκουσγκουνη, η στην μεταφυσικη, η στην θρησκειολογια η οπου αλλου,ας γινεται αυτο ετσι ελευθερα,διχως καποια εντολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και μιας η κουβεντα για Σεληνη,επαιτιος σημερα.
    Σαν σημερα 21 Ιουλιου 1969 ΤΡεις αστροναυτες Αρμστρονγκ Ολντριν και Κολινς με την καθοδηγηση του μεγα ψευτη Νιξον εκαναν ενα μεγαλο βημα για την ανθρωποτητα.
    Συμφωνησαν δηλαδη να φτιαξουν μια ωραιοτατη ταινια.
    Και δεδομενων εκεινων των οπτiκων-τηλεοπτικων μεσων της εποχης,ακομα και σημερα ο Σπιλμπεργκ γουρλωνει τα ματια του με το επιτευγμα της ΝΑSA-Dream Works.

    Βεβαια τα χρονια περασαν. Και τα μεσα εξελιχθηκαν.
    Και οι οφθαλμαπατες εχουν ενα τελος. Αλλα μενει ομως το "ταξιδι". Και τα βιβλια που το περιγραφουν.
    (εκτοτε δεν "ξαναπηγαν" Μετα το προγραμμα "Απολλων" τεζα.
    Γιατι ρε παιδια δεν συνεχισατε; Το λυσατε το μυστηριο εκει. Δεν εχετε αλλες αποριες;

    Εδω οι επιστημονες ακομα και σημερα,-40 χρονια μετα- σπανε τα κεφαλια τους να μαθουν πως ενας τοσο μεγαλος δορυφορος πιαστηκε αιχμαλωτος απο την ελξη της γης,διχως να πεσει πανω της.Κανενας αλλος πλανητης δεν εχει τοσο μεγαλο-αναλογικα-δορυφορο.
    Και μαλιστα εχει μια τελεια κυκλικη τροχια,απολυτως αφυσικη για δορυφορο και ανεπιτρεπτη απο πλευρας διαστημικης μηχανικης.
    Και βλεπουμε συνεχεια το μπροστινο μερος της και το πισω οχι. Πραγμα επισης μοναδικο και αφυσικο.
    Οπως και η συσταση της σε μεταλλα ειναι ασχετη με την γη. Δηλαδη ουτε η θεωρια της "αποσχησης", ουτε η θεωρια της "κοινης καταγωγης" εχουν θεση.
    Γιατι ρε παιδια δεν ξαναπηγατε; Γιατι μας αφησατε με τοσες αποριες;

    Οσο πηγαν αυτοι στη Σεληνη,αλλο τοσο εχει παει και ο Γεωργεας εκει και εχει φυτεψει καναβη στην "Θαλασσα της Γαληνης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ21 Ιουλίου, 2011 21:52

    Τα ελευθέρας βοσκής μου αρέσουν και μένα περισσότερο Χρίστο…
    Κατά τα άλλα εναλλακτική λύση 3, είπαμε δεν είπαμε..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ dimitri: Δεν μίλησα για απώλεια ταυτότητας λόγω άλλης θεματολογίας. Το ανάποδο είπα. "Κάτω από την κεντρική ανάρτηση να μπαίνει κι άλλο θέμα ." Κι εγώ πολυμαγκαζίνο το βλέπω και το θέλω. Τι να με πειράξει, όπως αναφέρεις; Να χάσω λεφτά ή δόξα;
    Δεν με πειράζει αυτό το οποίο πρότεινα. Ίσα ίσα επιτείνει την θεματολογία που εγώ δεν πιάνω κι αποκτά περισσότερη δύναμη. Και μεγαλύτερο χρόνο παραμονής και ίσως και κοινό που δεν είναι Αεκτζήδες αλλά ενδιαφέρονται και για άλλα θέματα. Αν και στο τελευταίο θα χτυπήσουμε και μερικά ταμπού. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    Πάντως μέχρι να καταλήξουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ, ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ με την υπογραφή του, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ.
    Και βγαίνει και χρήμα κιόλας, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ. Μιλώ για τους συνεργάτες, όχι για μένα. Και μιλάω σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνω με ελευθερας βοσκης
    Ετσι κ αλλιως η κουβεντα παει μονη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ!
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ;
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΖΙΝΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΝΕΟ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΟΥΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ BLOG IN THE BLOG ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΛΛΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο παναγιωτης γιαννακης η αλλος?
    Mε τον παναγιωτη ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝΕΙ το σκηνικο της κλαψας και της μιζεριας.
    Προτεινω τον Μπαναη λοιπον ως προεδρο supporters, προεδρο ΑΕΚ, προεδρο κυβερνησης, δημοκρατιας γενικα προεδρο.

    Ας ανασυρει δε και ο ΔΧ παλιες φωτο απο τον Ιωνικο ΝΦ για backgroud, και να κολλησουν και το τραπεζακι με το aek fc να φωναξουν και κανα δυο φιλους (το σιμο τον ακη και λοιπα κολληταρια) ετοιμο η ενναλακτικη λυση 3 που λεει και ο χαραλαμπος.

    Εδω κυβερναει ο ΓΑΠ εκει θα κολλησουμε?

    YΓ Καποιος να πει στο Μανωλη τι γινεται γιατι αυτος περιμενει τον ντιοπ ακομη...
    Μανωλη αστο αγορι μου, κοντα ενα χρονο εισαι κολλητος με το ΜΟΥΦΑΤΖΗ ακομη να τον παρεις χαμπαρι?
    Η μηπως νομιζεις οτι εσενα θα σε αφησει απ᾽εξω?
    Κοβει η πουτανα το γαμησι?

    ΥΓ 2 Οχι δηλαδη οτι ΑΜΑ εκανε προετοιμασια το παιντι θα αλλαζε κατι. Παλι ΤΡΑΥΜΑΥΤΙΑΣ θα ητανε κανα 6μηνο. Ειπαμε θελει στοργη και πουδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν εχω καμια αντιρηση.
    Τις μετρισεις του blog δεν τις ξερω. Τις εχεις εσυ.
    Αλλωστε εγω δεν εχω και μεγαλη σχεση με τις μεθοδους και με την ταξη.

    Κρινοντας εξ'ιδιων, αφου μπαινοντας σε ενα blog η site και διαβαζοντας ενα κειμενο, παντα διαβαζω και τα σχολια που το ακολουθουν. Οσα περισσοτερα μπορω.
    Θελω να δω,με αυτην την μικρη σφυγμομετρηση το ποιον και τον τροπο σκεψης των συγκεκριμενων επισκεπτων του εκαστοτε ιστοχωρου (ετσι βγαζοντας και χρησιμα συμπερασματα για τον ιδιο τον ιστοχωρο, η τον κειμενογραφο) αλλα και γιατι θελω να οφελειθω απο καποια πιθανη θεση αποψη ιδεα, διαφορετικο πρισμα καποιου σχολιαστη το οποιο δεν εχα δει,δεν ειχα σκεφτει εγω πριν.
    Τελος παντων.
    Προχωρηστε το οπως νομιζετε.

    Ανωνυμε νεα απο τον "πρεζιντεντ" δεν εχω. Τα γνωστα. Παει για πρωταθλημα. Και ζηταει και λεφτα. Οτι κανουν ολοι δηλαδη.

    Α, και ο αλλος "πρεζιντεντ" ο Τζερφυ νικαει στις Βρυξελες. Επιμυκινσεις,επαναγορες ομολογων,110 σε βαθος 5ετιας, μικρα κουρεματα κλπ.
    Θριαμβος. Νενικικαμεν.
    Εσωθηκαμεν.
    (μπρατσακια και βατραχοπεδιλα εχεις;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρησταρα:

    "Έχουμε, επιτέλους, ένα πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουμε σε βάθος χρόνου το πρόβλημα του χρέους", δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

    Mετα απο σχεδον 2 χρονια απεκτησε προγραμμα ο ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ!!
    Οποτε αφου τωρα εχουμε προγραμμα πιο πριν τι ειχαμε?

    Oλο αυτο το ΜΠΑΧΑΛΟ ολες αυτες οι μειωσεις τα κοψιματα ο ΦΠΑ στο 23 και ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ γινωντουσαν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?


    Τα 25 δις απο το χοντρο και αλλα 30 απο τον χαζο με το ποδηλατο τα δωσαμε χωρις προγραμμα?

    Αμα υποψιαστω κατι τετοιο θα πηδηχτω απο το παραθυρο που λενε και οι αμαν!!


    Eιναι κατι σαν τα αλλα πλανα του Αγαμιδη? Eξηγηστε μας σας παρακαλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ21 Ιουλίου, 2011 23:05

    109 Θα μας δώσουν και είναι σίγουροι κατά Τρισέ ότι θα τα πάρουν πίσω!
    Τα κωλαράκια μας θα πάρουν στο τέλος για να συμπληρωθούν τα 109 συν τόκους βέβαια, έστω και 3,5 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. steven
    blog in the blog αυτο εννοουσα και σ ευχαριστω που το εστιασες ετσι, ισως ο χρηστος να μην το καταλαβε και τα αλλα παιδια που μιλουν για τα ελευθερας βοσκης
    θα απελευθερωθουν και ορισμενοι και ετσι θα χτηπησουμε και ορισμενα ταμπου οπως λες παραπανω και θα γινει χαλασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα ηθελα Τσαβι και Μουσκετς δηλωσε ο πιωμενος.
    Εγω παλι θα ηθελα Βαν Μπαστεν Γκουλιτ και Ραικαρτ.
    Αμα δε διπλα στον Ραστα κολλησουμε και Γκερτ Μιλλερ (η μιουλερ οπως λεει και ο βλαχοσπυροπουλος῏μαλλον ενθυμουμενος τα μιουλαρια στο χωριο του) τοτε δεν βλεπω λογο να μην χτυπησουμε απο φετος το ch.l

    Tι θα πει δεν παιζουμε στο ch.l? Ε ΚΑΙ? Eδω περσυ τετοιες μερες σηκωσαμε ολακαιρη κουπα Αυστραλιας.

    Αφου λεμε μαλακιες γιατι να μας περιοριζει ο ο χρονος?

    Παντως Μανωλη αμα θες με 30 ευρω παιρνεις το PRO (Μπαφους θα σου δωσουν απο το πανελ ανωτερω) και εχεις οτι γουσταρεις..

    Και τσαμπα κιολας. Θα κανετε με τον προεδρο μια ΣΥΝΤΡΙΜ ΤΙΜ σαν τα μουτρα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαραλαμπε ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ εκανε η Χιλαρι κ αμεσως τα βρηκαν ολα και τα φραγκα κ τα επιτοκια μειωθηκαν τοσο ωστε να γλυτωσουμε 30!!! δις.
    Τα 8πλα δηλαδη απο οσα εχουν εισπραξει 1.5 χρονο τωρα που τα εχουν γαμησει ολα...

    Καθηστε καλα ειπε γιατι εμεις χρωσταμε ακομη την υπερπαραγωγη στο φεγγαρι πριν 40 χρονια.

    Και αμα σκασετε εσεις μετα εμεις δεν θα εχουμε οχι λεφτα αλλα ουτε το νερο να πληρωσουμε..

    Και ο Vladimir απλα περιμενει...

    Πως τον ελεγαν τον Καφετζοπουλο που μοιραζε επιταγες και υποσχεσεις σαν χαρτοπολεμο?

    ΑΚΑΛΥΠΤΟ???

    XAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρε σωθηκαμε DIMI, μη το κουβεντιαζεις.
    "καμια αλλη χωρα δεν εχει τις δυνατοτητες ιδιοτικοποιησεων αυτων των αξιων" ειπε η μαιμου ο Τρισε, μετα τον μαλακα τον καρφλα.
    Εκει ειναι το ζουμι.

    Και οι μαλακες απο κατων τον ρωτανε "τι θα γινει με τους ιδιωτες" και "τι θα γινει με τους εθελοντες
    " κλπ.

    Στα παπαρια μου λεει η παλιογρια ο Τρισε. Εμεις κανουμε την δουλεια μας.

    Οσο για τα επιτοκια, ποιος σου ειπε οτι θα παραμεινουν 3.5; Θελεις ενα δανειο για 5 χρονια με 5% η ενα μεγαλυτερο δανειο για 30 χρονια με 3.5%;

    Καθε χρονο πρεπει να δινουμε περι τα 100 δις σε αποπληρωμες του χρεους. Και καθε χρονο-με τις καλυτερες των μετρησεων,υπ'οψην- το χρεος θα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 50 περιπου δις. Δηλαδη καλως εχοντων των πραγματων,το 2015 ενω θα εχουμε δωσει καμια 500ρια δις σε κεφαλαια, γη και υδωρ, ολα μαζι και τοτε πλεον οντας ελευθεροι απο τα σημερινα βαρη θα χρωσταμε μολις ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΔΙΣ GIOYRO.

    Μεχρι τοτε θα εχουν ψοφησει καμια 300ρια χιλιαδες γεροι,θα εχουν φυγει μεταναστες καμια 500 χιλιαδες νεοι,θα εχουν εισελθει ακομα 2 εκατομυρια απο εξω κουρδοαλβανοπακιστανοβουλγαροτουρκοαλγερινοκογκολεζοι
    και θα ειμαστε πλεον το ινδαλμα του Αμαζονιου.

    Δηλαδη ενα αδιορατο συνοθυελυμα που ο ενας θα πηδαει τον αλλον για ενα κομματι ψωμι και εις το διηνεκες φεσωμενοι και μεχρι της συντελειας του κοσμου.
    Alleluia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ dimitri το ελευθερας βοσκης το ανεφερα με το σκεπτκο οτι το blog μιλαει και τρεχει αυτονομα ΤΕΛΕΙΩΣ πολλες φορες αγνοωντας (με τη καλη εννοια) ακομη και τον κειμενογραφο
    Κατα τα αλλα δεν εχω φυσικα κανενα θεμα και ειμαι σιγουρος οτι ελεγχεται ανετα η οποια κουβεντα..

    Οποιος αλλωστε θελει καθοδηγουμενα μπορει ανετα να διαβαζει και να μπαινει σε ΑΕΚ LIVE KAI 365. Ειμαι σιγουρος οτι οι κεφτετζογλου μπορουν ανετα να χειρισθουν κειμενα με max 12 λεξεις λεξιλογιο διανθισμενες με 40 μπινελικια.

    @steven φιλε εισαι πολυ τυχερος μιλαμε. Οι εξελιξεις σε αεκ (ακομη και σε νεκρη περιοδο) και ελλαδα τρεχουν με τετοιο ρυθμο που γραφεις κατι το απογευμα και το βραδυ ειναι παρο-χυμενο.

    Τετοιο υλικο αν το ειχε ο Χαρρυ Κλυν πριν 30 χρονια θα ειχε γονατισει το hollywood!!
    Εδω γελαμε ακομη με αυτα που ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΤΟ 1980 και εμεις νομιζαμε οτι εκανε πλακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποσοι απο ολους αυτους που εκαναν η θα κανουν δηλωσεις για τον νεο δανεισμο,καταλαβαν αν σωθηκαμε η μπηκε η ταφοπλακα?
    Τριαντα εγιναν τα χρονια,αλλα εμφαση δινεται μονο στο 3,5% επιτοκιο!!!!
    Και που δεν θα ειναι βεβαια τριαντα,θα ειναι ισως τα διπλα ισως και εσαει...
    Αλλα πλεον ποιος νοιαζεται,ισα-ισα κουβεντα να γινεται στα τσοντοκαναλα.Και αυτα περι αναπτυξης,ειναι του κωλου τα εννιαμερα.
    Με τις πρωτες βολτες των "επενδυτων",θα πεσουν κι αλλο οι βασικοι μισθοι,θα κοπουν τελειως οι συνταξεις οπως τις ξερουμε,για εφ`απαξ ουτε λογος,και οπως λεει κι ο Χρηστος παντα θα υπαρχει μια 500αρα δις πανω απο τα κεφαλια μας.
    Σε πεντε μερες θα ξερουμε τι προκειται ακριβως να γινει,αφου ο "θειος Σαμ" θα καθορισει πρωτος τις εξελιξεις.Η Χιλαρυ κανονισε τα ραντεβου,και μενουν οι υπογραφες.Συνηθως στους ταφους η ταφοπλακα εχει παχος 5cm,σ`αυτην την περιπτωση το παχος ειναι 10 φορες μεγαλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ21 Ιουλίου, 2011 23:54

    DIMI
    Ποια εταιρεία έχει αγοράσει την Chrysler;
    Μετά την Ελλαδίτσα είχε σειρά η Ιταλία.
    Και δεν μιλάμε απλά για ένα μπουμ, μιλάμε ότι εκεί φαίνεται και το μανιταράκι μετά.
    Θα άφηναν το πράγμα στην τύχη; Όχι βέβαια. Όλα γνωστά ήταν και θα μπορούσαμε εάν είχαμε πολιτικούς σαν τους Τούρκους να είχαμε κερδίσει πολλά παραπάνω, μα πάρα πολλά παραπάνω.
    Αλλά με τον ΓΑΠ που πας ρε καραμήτρο;
    Είδε και αποείδε η κερατού και αναγκάστηκε να πάρει πρωτοβουλία να σώσει το τομάρι της Αμερικής.
    Και πως το είπε ο άλλος ο Αμερικάνος οικονομολόγος, ξέχασα το όνομα του, κάντο όπως Αμερική. Τυπώστε χρήματα όπως κάναμε και εμείς.
    Μόνο που γηραιά για να έχει αξία το επιχείρημα πρέπει να τυπώσει περίπου δυο τρις παρακαλώ. Αμέ!
    Πόσα έχουν τυπώσει η αμερικάνοι μέχρι τώρα; Περίπου 1,8 τρις. Αυτά για τις συγκρίσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ταφοπλακα. Αυτη ειναι η σωστη λεξη για το σημερινο event
    Αν ο κοσμος γνωριζε τι ειναι το 3.5 σαν επιτοκιο, η τι ειναι τα ομολογα, η τι ειναι οι "αγορες", θα εκλεγε με μαυρο δακρυ.

    Αλλα πως; Εδω το 1999 μπουκαρε ο γιδοβοσκος στο χρηματιστηριο ακουγοντας οτι "εκει μεσα βρεχει λεφτα". Και τους τα πηραν μεχρι δεκαρας.


    Ευτυχως τα μαθηματικα εμειναν για τον Πυθαγορα.

    Στο βαθος του μικρου μυαλου ολων-σχεδον- πλεον, ξερεις τι σκεψει υπαρχει; Αυτη: "μαλακα μου την σκαπουλαραμε και αυτη τη φορα. Ευτυχως θα εχουμε να πληρωθουμε στο τελος του μηνα. Ασε που μπορει να ξαναπαρουμε και κανενα δανειακι καταναλωτικο. Παμε βουρ για διακοπες πλεον Αυγουστιατικες και ανεμελες Ρε τι ρατσα ειμαστε εμεις; Τους γαμαμε και μας δανειζουν. Παλι καλα που δεν μπουκαραν αυτοι οι μαλακες της πλατειας τοτε στη Βουλη να μας τα κανουν μανταρα. Τελικα κατι ξερουν οι δικοι μας εκει μεσα. Μπορει να τους βριζουμε αλλα τους "παμε". Ειναι αρχοντες"!

    "Μακαρία η οδός, ή πορεύει σήμερον, ότι ητοιμάσθη σοι τόπος αναπαύσεως"
    Alleluia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χαραλαμπε καλησπερα

    ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

    Η Chrysler περασε απο πολλα κυματα. Εγινε Benz και μετα την πηραν οι Ιταλοι
    Η αλλαγη δε ηταν μασ δινετε τις γραμμες παραγωγης και σας δινουμε τεχνογνωσια CCΤ κιβωτια π.χ και αυτοκινητα που μπορειτε να πουλατε και σε χωρες που το ΓΑΛΟΝΙ δεν εχει 2 δολλαρια.

    Φυσικα και καθαρισε η Μαφια εκει γι αυτο.

    Το εγχειρημα Benz  απετυχε μιας και εκει εβγαλαν ΜΟΝΟ το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ML (το εχω και το ξερω) δηλαδη ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ γι αυτους.

    Τωρα τα αλλα ειναι δυσκολα.

    Οι αμερικανοι ειναι χρεωκοπημενοι μιας και το Γουαν τους εχει ΠΗΔΗΞΕΙ.

    Και με τους Λατινους να διαπραγματευωνται σε ευρω το πετρελαιο και τον Μπους να ΜΗΝ αφηνει γεωτρησεις στα παραλια των ΗΠΑ.

    Ο Τσαβες εκει τους πηδηξε χωρις σαλιο...

    ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΥΠΠΩΣΟΥΝ ΠΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΣΑΣΕΛΩ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ. ΑΠΟΝ ΤΟ 1821 ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ τα μπαρ μια χαρά είναι γεμάτα,. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΕΛΗΝΑΣ. ΤΙ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή