Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ETEΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ

             Σκατά πατωμένα και πολυκαιρισμένα, που δεν μυρίζουν πια. Λόγια πολλά, πράξεις μηδέν. Και λόγια, μετά από κάποια χρόνια. Σαν τις ανακοινώσεις του αδικηθέντος από κάποιον διαιτητή.  Σαν μια γκόμενα που ανακάλυψε οτι ο γαμιάς της, ήταν μαφιόζος. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ.
              Και ξαφνικά απέκτησε και η ΑΕΚ μας, τον δικό της Πιλάβιο. Τον αποδεδειγμένα τίποτα, που τον πίστεψαν κάποιοι. Και καλά κάνανε. ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ; Και γιατί να σωθούμε όλοι; ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΟ. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΙΚΟ. Τα είπαμε και για την ΕΠΟ. Κάπου εκεί μέσα δεν δραστηριοποείται ο Αδαμίδης σήμερα κι ο κοντός παλιότερα;
             Και βγήκε ο άμεμπτος κι είπε δέκα μαλακίες. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ( περίοδος των στημένων ). ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.  ΓΙΑ 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΓΙΑ 18 ΜΠΑΝΙΑ. ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, την ώρα που ψάχνανε οι υπόλοιποι πού πήγαν τα λεφτά.
          Δεν ακούω τίποτα. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που κάθε φορά βγάζει κι ένα χαρτί για να παραμείνει γαντζωμέμο στην εξουσία. ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ Ή ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, που δεν πιάνουν μια, σε απλή λογική. ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, Ή ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ Μ[ΠΟΥΡΔΕΛΟ;
         Τι ηθική είναι αυτή που επικαλείται μια κοντή; ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ OFF THE RECORD; ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
                ΚΑΤΕΔΩΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΠΟΥ ΝΑΙ, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΟ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΩΛΟΚΟΝΤΕ. ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ. ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΔΗΘΕΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙΠΤΟΝΤΑΣ
ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΓΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
            ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΤΑΞΗ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ. Η ORIGINAL ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΕ ΧΑΦΙΕ. ΕΓΩ, ΣΕ ΟΝΟΜΑΖΩ ΔΩΤΟ ΠΛΕΟΝ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, βάσει δηλώσεων, ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΧ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
          ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΣΤΟ ΑΠΛΟ: ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ.
            Η ηθική που δεν μπήκες στο παρασκήνιο, δεν μου λέει τιποτα. Νομίζω ήταν από ανικανόνητα ή φόβο. Δεν κατηγορείσαι για κάτι παραπάνω. ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΠΟ ΕΝΑ  ΚΟΙΝΟ ΧΑΦΙΕ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ -ΧΑΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΤΕ.
           Και γιατί μιλάς τώρα , που έχεις παραδώσει τα πάντα; Τι σε νοιάζει ; ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΙ ΑΡΑ ΣΕ ξαναπαίρνει; Εγώ το timing εξετάζω, που τίποτα δεν κάνει τυχσία. ΠΑΛΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ; ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΓΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ, τώρα που γίνεται η κάθαρση, ΔΙΟΤΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΞΑΝΑ ΑΙΜΑ;  ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.
           ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΔΧ. ΠΟΤΕ Ο ΣΤΡΟΥΜΦ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ, ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ ΛΟΓΩ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΗΝ ΤΗΣ ΦΥΓΕΙΣ.
            ΑΓΙΡΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ. ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.
        ΥΓ. SIEMENS,  ΤΟ  ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ. ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ. ΝΤΕΜΗΣ; Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΝΑΦΟΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;         

2 σχόλια:

  1. Αφου ηξερε,τωρα εξηγουνται πολλα.Και πρωτα απ`ολα η λυσσαλεα σταση του κατα του Μελισσανιδη στις εκλογες της ερασιτεχνικης.Μηπως ηταν και μερος της off the record συμφωνιας,να μεινει οπως και να`χει εξω απο την ΑΕΚ ο Μελισσανιδης.Γιατι ξερανε πως θα μπλεκοταν το πραγμα με κεινον μεσα.Και συμφωνησε ο μαλακας κατα της ΑΕΚ.Γιατι αυτο αποδειχτηκε μετα μεχρι και τωρα.Χαμενος δεν βγηκε ο Ντεμης,βγηκε η ΑΕΚ.Αφου λοιπον ενημερωθηκε για το τι ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,και αρα ηξερε τι θα επακολουθησει,εβαλε μπροστα το ατομικο του συμφερον που παραλληλα ηταν και συμφερον του ΠΑΣΟΚ,για να μην ξεχνιομαστε.Παιζανε και τα ρεστα απο το CL,αφου απο κει εβγαιναν τα μαρουλια.Κια αφου η δουλεια ηταν στρωμενη για τα καλα,1)δεν υπηρχε λογος να μπλεχτει ο Μελισσανιδης και να γινουν ολα κωλος μουνι γαρυφαλλο,και 2)προχωρα Ντεμη κι εμεις μαζι σου να βρουμε την ακρη με την ΕΝΙΚ,κι οσο για το γηπεδο θα ειμαστε παντα μαζι σου μεσω μνημονιων οταν ερθουν τα δυσκολα....ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Σ`ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειδα την εκπομπη. Η κρατικη τηλεοραση, λογω μεγαλης τηλεθεασης ειπε να την παει μερικες ωρες αργοτερα για να προλαβει να δειξει ολους τους χορηγους.
    Ισως να ηθελαν να συγχρονιστουν με τα αναφερομενα γεγονοτα. Κατι σαν αναπαρασταση εγκληματος. Η να αποδοσουν φορο τιμης. Σε αυτον που εδωσε "ορκο τιμης" να μην αποκαλυψει οτι ξερει για την ποστια αλλα δεν θα πει τιποτα στους μαλακες που κοβουν εισητηριο.

    Αφου στις 12 εσυναντηθει με τον φωστηρα παραγκαρχη, ε τοτε και εμεις να παμε την εκπομπη μετα τις 12. Την ωρα που μαζι με τα φαντα σματα,βγαινουν και τα μαλακισμενα που ηταν σεντερ-φορ και εγιναν επιχειρηματιες.

    Και ειπα να περιδιαβω στο ιντερνετ. Ποιος γαμει και την ερτ και τον κοντο;
    Αντε ρε χαλιες.

    Και φανταζομαι πως ΑΕΚοκοσμος θα εμεινε μεχρι αργα για να ακουσει τις "συνταρακτικες αποκαλυψεις" του απαταιωνα με το σορτσακι.

    Δηλαδη απλα να ισιωσει λιγο το χαλασμενο προφιλ του.
    Μεσα στον τεχνιτα σκανδαλοθηρικο και αποπροσανατολιστικο παραγκοκοσμο που "ολα θα ερθουν στο φως" και "επερχεται η καθαρσης", μεσα στον γενικη αποβλακωση που επιχειρηται, ειπε κι'αυτος να χωσει την μουρη του μπας και πεισει καποιους οτι ηταν ο καθαρος Ελιοτ Νες. Μονο που δεν ειχε ουτε πιστολι,ουτε αρχιδια για καποια αντισταση.
    Και απλα τον καλουσαν σε σπιτια κατι "μετανοημενοι" εμπλεκομενοι και του εξηγουσαν πως ακριβως στερουσαν τις πρωτιες απο την αγαπημενη του ομαδα,την οποια τοσο πολυ αγαπησε που την επνηξε στα χρεη.

    Και εκεινος μετα το briefing, εφευγε αιδιασμενος μεν απο την βρωμα,αλλα και πιο σοφος για το πως στηνονται τα παιχνιδια και τα κουπονια.

    Ουδεν κακον αμιγες καλου.
    Και "μακρυα απο αυτον τον Μελλισανιδη,αν θες να παρεις τα ηνια και να σε βαλουμε στο κολπο και στα κερδη,τοσο για σενα,οσο για την ομαδα της οποιας τα καγγελα πολυ αγαπησες,οσο και τους πισω απο αυτα"

    Βεβαια πηρε τα αρχιδια του καθως ειδαμε. Ποιος τον υπολογησε ποτε και ποιος τον ελαβε υποψην του.
    Ακομα και μετα την εντατικη και μεταμεσονυχτια ενημερωση.
    Απο το "...παρασκηνιο" οπως ειπε που τοσο παραξενο του φαινοταν οτι υπηρχε και ηταν προαπαιτουμενο για την επιτυχια.

    Και αφου τα εδωσε ολα σε μεταγγραφες πανακριβες με δεδομενη την υποστηριξη που θα του εταξαν, ειπε περιχαρης ο μαλακας "παμε για πρωταθλημα" Το θυμαστε.
    Πηρε απο τα τρια το μακρυτερο βεβαια,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

    Αρα; Αρα μια τρυπα στο νερο. Μια τρυπα στο σορτσακι.
    Ενα ηταν το ζητουμενο της κακομαθημενης νυφιτσας:
    "Δεν μπορει να βγαινει ο Αδαμιδης που μου χωνεται και να παρουσιαζεται σαν τιμητης της καθαρσης με αναφορες στον πρωθυπουργο και να περναει ετσι και εγω να καθομαι πισω,να τρωω την λασπη. Θα βγω και θα παραστισω τον αντιστασιακο αλα ΠΑΣΟΚ"

    Σαν αυτους που κατα την διαρκεια της κατοχης,ηταν στα αρχιδια του πατερα τους.
    Μπορει να μη βγαινουν οι ημερομηνιες,αλλα μια χαρα βγαινει η συνταξη.

    "Ολε" μαλακα και αφρονα κοντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή