Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΜΑΤΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

            Το έχουμε εμείς οι Αεκτζήδες το παραπονάκι μας. Που πολλές φορές φορές φουσκώνει και γίνεται γκρίνια, μετά εσωστρέφεια που καταλήγει στην ελληνική υστερία. Εύκολα πάνω, εύκολα κάτω. Δύσκολα πάνω, ακόμα πιο εύκολα παρακάτω. Εντάξει, είναι πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο, ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ Ή ΣΕ ΙΕΚ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΙΕΚ ΜΠΕΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ, οτι το ποδόσφαιρο διαχρονικά είναι δίκαιο σπορ.
             Εδώ μιλάνε τα σημάδια: Ήρθε η Χίλαρυ με μόνο σκοπό να το παίξει προπομπός του Ισλανδού. Τι, νομίζετε οτι ήρθε; Για  να μιλήσει με την κυβέρνηση; Τηλέφωνα δεν υπάρχουν για τις εντολές; Όλη την ημέρα η Αθήνα ήταν κατακίτρινη από τον αποκλεισμό των ταξί και το αεροδρόμιο ήταν απροσπέλαστο. Ξαφνικά κι όλοι φύγανε και άνοιξαν τους δρόμους για την μεγαλειώδη υποδοχή του παικταρά. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
           Τι μου θυμίζει το σήμερα; Το καλοκαίρι το παλιό. Τι υπήρχε ρε παιδιά; Ένας Οκόνσκι κι ένας Μανωλάς. Ένα πείραμα προπονητικό κι ένας ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ που προπαθούσε να πείσει οτι ελέγχει κάποιο παρασκήνιο. Μετοχές αλλουνού που δήθεν τις είχε αγοράσει. Πίστευε κανένας τίποτα; Κι όμως ο Οικονομόπουλος έπιασε 7 πέναλτυ στο 90. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
          Τι είναι το σήμερα; Τις ομοιότητες τις βλέπετε. Αρκεί να προσθέσω πάλι τον Μανωλά και τον super star μπροστά. Μια ελληνικότατη άμυνα κι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Μιά διοίκηση φιλόδοξη κι ένα μπάχαλο στο "παρασκήνιο" ( τα εισαγωγικά είναι διότι ΔΕΝ υπάρχει κάτι τέτοιο ). Κόσμος λίγος ( ανέκαθεν η ΑΕΚ έπαιζε καλύτερα με άδειο γήπεδο ) αλλά αποφασισμένος και μέσα σε μια άλλη κόλαση: Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Δεν υπάρχει ποτέ λεφτάς που ελέγχει αυτό το κόλπο. Το κόλπο πάντα ανήκει σε κάποιον μικρομεσαίο ( τα έχουμε πει αυτά ). ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ , έστω κι επίπλαστα, ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ.
          Μιλάω πολύ σοβαρά. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ( αυτό είναι το παρασκήνιο ), ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ.
          Και δεν υπάρχει πολυδιασπορά αντιπάλων. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ, όπως τότε με το γκολ του Τάκαρου στο ΟΑΚΑ. Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ; ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ: ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ Ή ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΦΑΝΤΡΟΚ ( αυτός βέβαια δεν είχε πάρει τίτλο );
          ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Αραμπατζή " σκυλί αλαργινό θα είμαστε " και του Ντίμη " η ΑΕΚ πάντα πάει για πρωτάθλημα." Με κερασάκι τα λόγια του Ισλανδού
 " ήρθα για τίτλους , τιμή του να φορέσει τον δικέφαλο και είμαι ενθουσιασμένος." Κι επιτέλους αίμα πάνω στην φανέλλα.
        ΒΡΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ. Η ΠΑΛΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΕΔΩ.  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΣΚΑΝΙΑ ΣΚΑΤΑ.
                                 ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.
       ΥΓ1. Υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τα λεφτά που βρέθηκαν και την διοικητική ανακολουθία,  ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Θα τα επιχειρήσω αύριο με το καλό, πάντα κρατώντας στο μυαλό οτι ο Ντιόπ κουνάει μαντήλι. ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
     ΥΓ2. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ, να το ξέρετε αυτό. Ένας Σωκράτης πλέον για κλάματα. Τι να βοηθήσει ο Σκάϊ ( ψάχτε το );
     ΥΓ3. Η αλλαγή στρατοπέδου του Σπανού έγινε πλέον ( σας το είχα γράψει ). Κόρη, ο Γερμανός αριστερός.
       ΥΓ4. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ; Δεν μπορώ να κούω μαλακίες. Αυτά είανι για τα καινούργια διαρκείας. ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ. ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ. ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

30 σχόλια:

  1. Αλλες εκεινες οι εποχες φιλε Στηβ. Εποχες που οι παιχτες φοραγαν ονοματα, οχι βρομικες φανελες που αδυνατουν να υποστηριξουν και να τιμισουν. Η διαθεση και η ελπιδα υπαρχει απο εμας, αλλα απο αυτους; Και πραγματι η ''καθαροτητα'' απο παραγκες ειναι αξιο αναφορας, αλλα ειναι απο τα σπουδαια γεγονοτα που δεν χαραζονται στη μνημη. Κι ακομα κι αν χαραχτουν, υπερκαλυπτονται παντα απο την απωλεια της χαρας και περνουν τελικα θεση διπλα σ'ενα ''τουλαχιστον''. Τι να γινει ομως; Εμεις θα δουλεψουμε με ο,τι μας δινουν ελπιζοντας για το καλυτερο. (Στο κατω κατω αν δεν μας παιρνει ας διαλυθουμε να μας αναδομησει εκ των εσω απ'την αρχη ο φιλος σου ο Tiger)Οσο για το γηπεδο, θα ειμαι εκει. Κυριως για την ΑΕΚ και για σενα. Να εισαι βεβαιως πως σε καθε ματς θα το βλεπουμε μαζι. Κι αν καποτε δεν μπορεσεις, χεστο. Θα απεχω κι εγω. Γιατι χωρις παρεα, δεν αξιζει τιποτα. Ελπιζω στο τελος της χρονιας να πανηγυρισουμε μαζι και κατι. Κι ας μην ξεχνιομαστε:ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ!
    ΥΓ. Σε 3 μερες ερχομαι Ελλαδα. Δωσμου αν θες μια διευθυνση κι οποτε γουσταρεις πεσμου να περασω. Ανυπομονω να γνωρισω εσενα και τα παιδια σου. Οσα ειναι διαθεσιμα τουλαχιστον...
    ΥΓ2. Μηπως να κανω καμια επισκεψη στο αλλο σου παιδι στο Καρντιφ; Να σπασουμε και τον παγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,
    Μεχρι τι μεση συμφωνω.
    1) Τον Σωκρατη πλεον απλα δεν τον κυνηγαει κανενας γιατι αποσυρθηκε ΜΟΝΟΣ του λογω ηλικιας και αλλων. Και οπως γνωριζεις δεν υπαρχει διαδοχος και αυτοι που υπαρχουν για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ λογους ο καθενας, δεν θα ασχοληθουν με τη μπιζνα ποδοσφαιρο. Ουτε ο μεγαλος (που ειναι αλλου) ουτε ο μικρος που παιζει σε αλλες εταιρειες και φυσικα ουτε ο Δημητρακης.
    2) Τον Βαγγελα δεν τον κυνηγαει κανενας. Μια κοντρα λογω Ντορας-Ισιδωρου υπαρχει απο το ΠΑΣΟΚ σημερα, αλλα ξερεις καλυτερα πως κανουν κολοτουμπες αυτα. Η γνωμη μου? Τρελλαμενος ειναι (σαν 20χρονο) και καθεται και ασχολειται με μικρα πραγματα οταν τα πραγματικα θεματα ειναι στην Ν.Υορκη. Και ανα συνεχισει να τα εχει ετσι μπερδεμενεα και δεν ριξει το βαρος του παλι 100% στη ναυτιλια ΟΛΑ θα πανε ασχημα. Και ειναι περιεργοι οι καιροι στη θαλασσα, οχι οπως πριν 7-8 χρονια. Σε 2 χρονια μπορεις να βρεθεις με καραβανια λεφτα η με καραβια χρεη, αναλογα το χειρισμο και τη σπεκουλα. Τα μιλας φανταζωμαι και καταλαβαινεις.
    3) Μακαρι να φυγει ο Ντιοπ. 900 πεταμενα στα σκουπιδια με τον MVP ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ. Με τα ιδια φραγκα δενεις το κεντρο με Μιτσελ και χτυπας και ενα καρντοσο και κουμουρτζι.
    Ενα σκυλι δηλαδη να κοβει αλλα ζηκος (και ακομη πιο ουρουγουαη στυλ) και ενα ντελικατο πασαδορο αβανταδορο που κραταει και προχωραει 10-15 μετρα τη μπαλλα.
    Αλλιως θα εχεις τον Ισλανδο να κοιταει σαν το σισε το πρωτο εξαμηνο που ζηταγε τη μπαλλα κατω και κοντα και ο Λουκας εκανε σεντρες για καρφωμα στο μπασκετ. Μεχρι που την μυριστικε και βγηκε απο την περιοχη και επαιρνε τη μπαλα.

    Χαραμι θα παει ο Ισλανδος αν δεν εχεις 2 σοβαρα χαφακια και ασε το θηριο να παει να καταβροχθησει αλλου επιδεσμους και θερμαντικες..
    Μονο απο το ιατρικο κιτ θα γλυτωνουμε κανα 10αρικο το μηνα με το κουτσαυλο.

    Τωρα για τελος ΜΑΚΑΡΙ να πανε ετσι τα πραγματα αλλα εγω βλεπω γαυρο ΧΑΛΑΡΑ στη κουπα.
    Γιατι?
    Γιατι εχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, εχει ΕΔΡΑ που θα παρει το 95% των παιχνιδιων του (εμεις δεν το εχουμε) και εχει ΟΜΑΔΑ.
    Εμεις ακομη ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΦ και δεν εχουμε ΟΜΑΔΑ.

    Και ο ενθουσιασμος ειναι καλος αλλα σπανια νικαει την τακτικη και την οργανωση.

    Βεβαια μπαλλα ειναι...

    ΥΓ ΕΠΙΜΕΝΩ: μην περιμενε τον μεσι-α απο τον Ισλανδο. ΠΟΤΕ του δεν ηταν τετοιος παικτης ακομη και οταν ειχε διπλα του παικταραδες οχι τον Σιαλμα και το Μακο..
    Ποσο μαλλον τωρα που εχει αρχισει η κατηφορα.
    Το μονο παρηγορο ειναι οτι απο οσο εχω δει ειναι γερο σκαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 11 στον Σιαλμα?
    Καλα δεν υπαρχει ΕΝΑΣ εκει μεσα που να εχει διαβασει ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ?
    Το 11 του Μαυρου το δωσανε στο Σιαλμα?

    Αλλα θα μου πεις ποιος θα ξερει ιστορια ΑΕΚ?

    Ο Βαζελοκωσταντινηδης, η ο προεδρος απο το Λονδινο που βλεπει κιτρινο και μπερδευει τον ΑΡΗ με την ΑΕΚ?

    Και εσυ ρε λακαμα Σιαλμα το 11 ζητησες? Λιγο ΤΣΙΠΑ δεν εχεις ρε νουμερο?

    Ο ισμαελ με 72 χωρις τριπλα και δεν το φορεσε ποτε..

    ΥΓ. Προεδρε αποφασισε ο Αραουχο τελικα ΠΟΙΟΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ?
    Μεχρι προχτες του ειχες δωσει το 4, σημερα δεν εχει νουμερο αλλα ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Βεβαια απο νουμερα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ΓΤΠΚ που είναι η λίγδα, μπορεί και να ξαναγίνει ένα 1989.

    Τότε Κοσκωτάς, τώρα Μαρινάκης.

    Τότε Ντέταρι τώρα ο Δενμενοιαζειποισμπάζοβιτς.

    Τότε όμως είχαμε και γηπεδάκι.

    Ποντάρω στο 2012 το δυσοίονο. (Μπας και κάτσει).

    Να φροντίσουμε μόνο να έρχονται τακτικά τα τάπερ από την μαμά στην Ισλανδία με τον σάπιο καρχαρία σπεσιαλιτέ.

    Άντε και ο Μπαχά νέος Καραγκιοζόπουλος να πάθει υστερικό τραμπάκαουλο το Μαρινακοτσουκαλέικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ p.cech: Αδερφέ, στείλε μου το τηλ σου στο ταχυδρομείο μου: stevenavramidis@yahoo.gr.
    Στο Καβούρι είμαι αυτήν την εποχή. Ο μικρότερος γυρνάει το Σάββατο μετά από τρεις εβδομάδες στο Taunton ( Somerset ). Ο μεγαλύτερος είναι εδώ διότι δεν χάνει την μπάλα με τον Μίμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΣΥΡΜΕΝΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven
    ωραια τα γραφεις, αλλα ειναι κρυφοι ποθοι
    οι καιροι εχουν αλλαξει και μην ξεχνας οτι ο κοσμος τοτε ηταν ενωμενος
    και δεν βλεπω πολλες ομοιοτητες μεταξυ γιδοπουλου και αδαμιδη και o okonski ερχοταν τοτε σαν τον καλυτερο ξενο ποδοσφαιριστη του γερμανικου πρωταθληματου
    αλλα μαζι σου
    dum spiro spero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @steven
    Οπως καλα γνωριζεις ανθρωποι του βεληνεκους αυτου ΠΟΤΕ δεν αποσυρωνται γιατι ακομη και στην αυλη του σπιτιου τους να καθωνται οι παλιες υποχρεωσεις και μονο μπορει να τους εχουν 10 ωρες την ημερα στη πριζα.
    Αποσυρθηκε απο την ενεργητικη διεκδικηση δουλειων (λογικο πλεον) πουλωντας οτι μπορουσε και κλεινωντας ανοιχτες business που εν τη απουσια του ΜΟΝΟ πληγες μπορουν να εξελιχθουν και ΚΑΝΕΝΑΣ γιος δεν μπορει να τρεξει (INTRAKOM-ΚΑΤ)κρατωντας νομο τα αμυντικα συστηματα και τα software contracts με τους φιλους του Χρηστου και τους Αμερικανους (δηλαδη τους φιλους του Χρηστου στο τετραγωνο...).

    Η LOT τρεχει απο τον ΝΟ2 χρονια τωρα και οι συμβασεις με τον ΟΠΑΠ οσονουπω στερευουν.

    Τωρα για την ΑΕΚ εγω την γνωμη μου λεω. Καλο το δεσιμο πισω και πρωτιστο σε μια ομαδα που δεν εχει αναπτυξη, αλλα θεωρω οτι αυτοι οι δυο (η κατι παρομοιο σε στυλ) ειναι δυο φθηνες και καλες λυσεις.

    Οπως θεωρω οτι ο Καρντοσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ δεν εχει ερθει στην ομαδα εδω και χρονια. Μιλαμε για παικτη των 200-250 χιλιαδων ετσι? Οσο κατι Σαχλατζογλου-Ντατομοι και λοιπα παλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν μας ειχαν πει οτι τον ιγγκεσιας τον ειχαν κλεισει πριν τελειωσει το πρωταθλημα και του ειχαν δωσει προκαταβολη?
    Dimi
    ο καρντοσο ειναι λιγος για μενα και με πολλους τραυματισμους
    παντως σ ενα ειμαι ευχαριστημενος.....στον φετινο σχεδιασμο της ομαδος και στην ελληνοποιηση της ομαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Στηβεν: Καβουρι ε; Βουλιαγμενη αν δεν κανω λαθος. Εχω ξαναβρεθει εκει μια δυο φορες. Μπορει να περασω αν ειναι κανα πρωινο, μολις γυρισω Ελλαδα βεβαια. Αναμενω με αγωνια την επιστροφη μου!
    ΥΓ-Δε χρησιμοποιω κινητο, παλαιων αρχων βλεπεις. Προτιμω συνεννοηση μεσω μπλογκ. Εχω τους λογους μου.
    ΥΓ2-Τι εννοεις με το "ο γιος σου δε χανει μπαλα με το Μιμη";
    ΥΓ3-Μηπως εισαι αποφοιτος Κολλεγιου; Μηπως συμμαθητα;(Αρκετα μεγαλυτερος βεβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ p.cech: Καλή επάνοδο λοιπόν. Πόσο καιρό είσαι έξω;
    ΥΓ1. Οκ για το κινητό. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Μέσω blog δεν λέγονται κι όλα.
    ΥΓ2. Κάθε εβδομάδα παίζουμε μπάλα ( δις ) με τον Παπαιωάννου ( ένας είναι ο Μίμαρος ) και με άλλους αστεράτους.
    ΥΓ3. Είμαι απόφοιτος του 1981. Ποιός είναι ο μεγαλύτερος συμμαθητά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Στηβεν: Απαντηση υστερογραφων.
    ΥΓ-mlktrs@yahoo.com
    ΥΓ2-Αρε μεγαλεια ο γιος σου που γνωριζει τους ηρωες του τοτε.
    ΥΓ3-Αναφερομουν σε μενα. Αποφοιτος του 90΄.
    Περιπου 2 χρονια ειμαι εξω. Εδω σπουδασα κτλ, αλλα μετα γυρισα. Οταν ξεκινησε τα δικα του ο Jefrey πηρα τις βαλιτσες μου και δρομο. Μαλακας ειμαι να κατσω;
    ΥΓ4-Ο Μιμης παιζει τιποτα η απλα γεμιζει τον κενο χωρο;(Ειναι και καποιας ηλικιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ c.cech: Χάνει στην ταχύτητα, αλλά το αριστερό ακόμα φαρμακερό.
    Πάντως όλα τα γκολ που βάζει στον γιό μου
    ( 1.93, τερματοφύλακας, απόφοιτος του 2012 ! ) είναι με κεφαλιά. Όσο και να του φωνάζω, τίποτα αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αληθεια ειναι οτι τετοιους συνειρμους δεν τους ειχα κανει. Δεν ειχα δει στοιχεια που παραπεμπουν στο 89.
    Τωρα πο το λες κατι παει να γινει.
    Οχι τοσο ομοιοτητας του Ισλανδου με τον αλιταμπουρα Οκονσκι η του τοτε Γιδοπουλου με το σημερινο "παιντι".

    Αλλα το οτι το "παιντι" εχει αρχισει να ακουει και το οτι υπαρχει υπο-βοηθηση και απο την αλλη δεν υπαρχουν οι πολλοι εχθροι οπως μεχρι περσυ αλλα ενας, οπως τοτε, ολα αυτα- σε συνδιασμο την κουφη προσπαθεια ενος ροστερ οχι βαρυγδουπου,το οποιο περναει "στα ψιλα", δειχνουν οτι καλλιστα μπορει να επαναληφθει κατι αναλογο.

    Πρεπει βεβαια να δουμε και τα αρνητικα. Οπως π.χ. οτι εφυγαν ολα τα γκολ της ομαδας. Τζεμπουρ,Μπλανκο, Σκοκο. Πως θα ερθουν τα απαραιτητα γκολ; Ποιος ξερει. Μπορει ο Σιοβας να κεραυνοβοληθει με το "11" στην πλατη και να δουμε παπαδες.
    Η μπορει ο Ισλανδος να βαλει τις αμυνες στα δυχτια.
    Η η ομαδα να σκοραρει με το συστημα "ρολοι" αλα βολευ.

    Το οτι δεν αλλαξε βασικα σε προσωπα η αμυνα το θεωρω πολυ καλο οσο αφορα στον ανασχετικο παραγοντα.
    Η παραγωγη παιχνιδιου με φοβιζει λιγο.γιαυτο και συμφωνω απολυτως με οσους θεωρουν απαραιτητες 2-3 προσθηκες καλων στον κεντρο. Ειτε ντελικατων με καλη πασα ( ο Μιτσελ ειναι απαραιτητος πλεον) ειτε και καποιος σκυλος μαζι του που θα αλωνιζει στο κεντρο.

    Εχω την εντυπωση οτι ο Ιθπανος θα το παει το εργο αλα Ρεχαγκελ. Η αλα Μαρκαριαν.

    Πληρης αλλοιωση της ποδοσφαιρικης νοοτροπιας της ΑΕΚ που ξεραμε βεβαια. Αλλωστε αυτο γινεται εδω και 6-7 χρονια. Τι να κανουμε.

    Θα μου πεις μονο στην ΑΕΚ;
    Εδω η Ελλαδα αυτονομειται και κοβεται κομματια.
    Εδω "η Κρητη εχει 3.500 χρονια Εβραικο πολιτισμο".
    Εδω η Θεσσαλονικη γινεται πρωτευουσα ανεξαρτητου Μακεδονικου κρατους.
    Εδω η γλωσσα σου ειναι "Φοινικικη" και η καταγωγη σου "Ινδοευρωπαικη"
    Εδω τα καθε λογης Εβραικα μνημοσυνα και τελετες ειναι περισσοτερα και απο τα νησια του Αιγαιου.

    Σε λιγο καιρο οποιος βγαζει σημαια στο μπαλκονι του θα πηγαινει αυτοφορο για προκληση ρατσιστικης βιας. Εδω το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο θεωρειται και ειναι ΝΠΔΔ και θα μιλαμε τωρα για νοοτροπιες και πατροπαραδοτες πρακτικες;
    Alleluia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω βυθιζονται πυθαρια με Εβραικη γραφη στα παραλια της Κρητης και "επαναανακαλυπτονται" αναδεικνυοντας την Εβραικη καταβολη της νησου.

    Εδω δεν σου λενε ποτε οτι οι Φιλισταιοι (ναι οι γνωστοι,του Γολιαθ) ηταν Κρητες που μετοικισαν στην Παλιστινη ( Πα- Λε- Στε αναφερουν τους Φιλισταιους τα Αιγυπτιακα κειμενα. "Ειμαστε απο την Κρητη και ειρθαμε εδω" ελεγε ο Γ. Αραφατ.
    "Λαος της θαλασσας" λεει οι Φιλισταιοι. Δηλαδη τι θα πει "της θαλασσας"; Γεννηθηκαν απο μεδουσες και τσουχτρες; Βγηκαν μεσα απο κοχυλια και καβουρια;
    Δεν βαριεσαι. Ποιος διαβαζει και ποιος ασχολειται)

    Εδω κατηργησαν ποια; Τα υπουργεια Επορικης Ναυτιλιας, Αιγαιου, Βορειου Ελλαδος. Αρα; Τι αρα; Τι να τα κανεις τα υπουργεια που δεν εχουν αντικειμενο;
    Γαμω τα υπουργεια τους.

    Εδω η "Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος" κατηργησε πλεον επισημα το "Της Ελλαδος". Σκετο "Εθνικη Τραπεζα". Τινος εθνους μη με ρωτατε,δεν γνωριζω.

    Εδω το ΚΚΕ, δηλαδη το γεννημα του Μπεναρογια και του Αρδιτι, λεει μεν "μας κλεβουν τον πλουτο οι καπιταλιστες της Ευρωπης" και "αντισταση στο κεφαλαιο" αλλα δεν βγαζει αχνα περι απομακρυνσης απο την Ευρωπαικη Ενωση των καπιταλιστων που μας πινουν το αιμα.
    Οχι. Εκει μεσα σου λεει να μεινετε. Για να γαμιοσαστε εσεις και να εχουμε και εμεις μια αφορμη να συνεχισουμε να φωναζουμε.

    Εδω παιρνιουνται για Ελληνικες οι οικογενειες Παπανδρεου, Σημιτη, Καραμανλη, Βενιζελων Τσουδερων, Μπενακιδων,Ροζακιδων κλπ-κλπ.

    Εδω ο Αβρααμ θεωρειτε "γεναρχης". Σε αυτο το Ελληνοχριστιανικο παραλληρημα. Που πως θα παρουσιαστεις σαν ψευτοελληνας διχως να βλαψεις και να προσβαλεις το 90% των κατοικων που νοιωθουν μεν "Ελληνες" αλλα προσκυνανε τον Αδαμ και την Ευα. Μυλος.
    αποτελεσμα; Ο λεγομενος "Ελληνοχριστιανικος πολιτισμος". Οπως λεμε "Αλβανος τουριστας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσο για τους"πρωτοπλαστους" δεν μας λενε πως διεσπειραν το ειδος τους,εφ'οσον ειχαν δυο αγορακια,τον Καιν και τον Αβελ. Και ο πρωτος σκοτωσε τον δευτερο (τι πρωτοτυπο!)ο δευτερος με ΠΟΙΑ συνεχισε να γενοβολαει; Με την μανα του την Ευα; Θα μπορουσε δεν λεω,αφου η Π.Δ. ειναι γεματη φονους παρτουζες και ενδογαμιες.

    ΛΙΛΙΘ το ονομα αυτης,που δεν αναφερουν εις την κατηχηση των απανταχου νεαρων θρησκοληπτων.
    Η οποια ηταν η κανονικη πρωτοπλαστη ΜΑΖΙ με τον Αδαμ και οχι κατοπιν,οπως η Ευα, η οποια ηταν "σπεαρ".
    Η οποια Λιλιθ, αφου την κατηρασθειο Θεος για την εμπλοκη της στο σκανδαλο "οφης και Ευα" (οχι ο Γκαγκατσης δεν ζουσε τοτε) εκεινη επηρε τον Αβελ, τον οποιο εβαλε να σκωτωσει τον αδερφο του και αφου και απο εκει πηρε τον πουλο εκατεληξε καπου στην Ερυθρα να αγναντευει και την επλησιασε ο Σατανας (αυτοπροσωπως) και εκανε δεσμο μαζι του.
    Αρα καθε ενα μας που γεννιεται φερει και τον Σατανα μεσα του,εφ'οσον ειναι κατα το ημιση γεννημα της.
    (ε,ρε τρομος)

    Εκτοτε ερχεται στα ονειρα καθε ανυπαντρου αντρα η και γυναικας, πινει το αιμα τους,τυραναει τα ονειρα τους, πνιγει τα παιδια στις κουνιες τους (Λαμια η Μωρω στην δικη μας παραδοση.)
    Αιμορουφιχτρα,που ζει με τον Λουσιφερ; Παναγια μου!
    Απο εκει και οι μεγαλη παραφιλολογια με τους γνωστους μας δρακουλες βαμπιρ,κλπ.
    Σημ: Η σειρα "True Blood" κανει θραυση παντου.
    (σπανια αλλος λαος εχει φοβισει και εχει τρομαξει μαζικα τοσους πολλους οσο ο "ολοκαυτομενος" λαος)

    Φερει λοιπον η Λιλιθ την ευθυνη του Πρωπατορικου αμαρτηματος.Γι'αυτο και -στις χριστιανικες κοινωνιες-θεωρειται μεγαλη απωλεια το να πεθανει παιδι αβαπτιστο. Δεν εχει περιθωρια σωτηριας και παει κατευθειαν στην αγκαλια του Σατανα.
    (εξ'ου και τα "ματια", οι σταυροι,τα φυλαχτα κλπ στις κουνιες των μωρων. Ειπαμε: "φοβος και τρομος παντου")

    Αντιπροσωπευει λοιπον την διττη φυση του ανθρωπου. Δηλαδη την αρσενικη και την θυληκη. Το τελειο ον δηλαδη.Ο Αδαμ ητο ενας μισος ανθρωπος. Το αλλο μισο ειναι η γυναικα, η οποια εφυγε.
    Η Ευα ειναι απλα μια σπερματομαζοχτρα.
    (αυτα να τα βλεπουν οι σημερινες γυναικες που μου μπουκαρουν σε "φεμινιστικα κινηματα" και παριστανουν τις "προοδευτικες". Τις θεωρουν σκευη.Υποκαταστατα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε οχι και ο Οκο ιδιος με τον Ισλανδο.

    Οχι ο μπακαλιαρος ιδιος με τον καλυτερο μπαλαδορο (προσοχη οχι πασαδορο αλλα παικτη με την μπαλα στα ποδια που περναγε μοιραζε σκοραρε) που εχει περασει εδω και 20 χρονια.

    Ο σκοκο ΔΕΝ μοιραζε ουτε απλωνε παιχνιδι αντιθετα συγκλινε μονιμα. Ο τονι ΔΕΝ σκοραρε και ο τσιαρτας δεν τριπλαρε επιτοπου, την παλια καλη μπαλα δηλαδη.

    Ιστορικο εξαλου το ματς ΑΕΚ-ΑΡΗ οπου ο πριγκιπας νεος τοτε σηκωθηκε να κανει παρατηρηση στον ΟΚΟ και η απαντηση: αντε γαμ.. ρε μαλακα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ακουστηκε μεχρι πανω στα μαρμαρα και γελαγε ολη η 18.. με τον πριγκιπα, πριγκιπικα και αγερωχα παντα να γυρναει στο παγκο αμιλητος..

    Οχι και η μυλωνου τον αντρα της με τους πραματευταδες, μη τρελαθουμε τελειως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρα λοιπον καθε ομοειδης ταυτηση ειναι στην ουσια επιβεβλημενη.
    Εξ'ου και η αγαπη, η προτιμηση και η ροπη των εκλεκτων σε "παρτουζοκατανυκτικες τελετες" παιδοφιλια, ανταλλαγη υγρων σωματος κατοπιν εργωδους προσπαθειας (παρτα μωρη αρρωστη) κλπ. Δεν υπαρχει "θρησκευτικη τελετη" που να μην τελειωνει με "τραινακια" ala Mordilo.

    Καθε "στοα" "οργανωση" "ταγμα" κλπ που ξερουμε,περα απο την κοινη καταγωγη,τον κοινο σκοπο, εχει και κοινα "γουστα".
    ( αυτο που δεν εχω ξεκαθαρισει ειναι το αν οι τελετες ειναι απλα ευκαιρια για "πουστογιορτη"-σαν την "Καιρ" ενα πραγμα,-εφ'οσον οι κοινωνιες μας εδω ειναι "οπισθοδρομικες" και δεν ανεχονται παρτουζες κοιλαραδων στις πλατειες (ακομα) η αν οντως οι πουστογιορτες τους ειναι ενα απαραιτητο μερος της τελετης. Αλλα τι σημασια εχει;)

    Αιμα-ψεμα-σπερμα. Το τριπτυχο της επιτυχιας.
    (ποσα "ατυχηματα" και πολεμικες συραξεις, εκτος απο τις "πρακτικες οφελειες" δεν εχουν και το τελετουργικον του πραγματος; Υμνος στον Μολωχ και την Λιλιθ).

    Αν αναρωτιεστε λοιπον ποιοι ειναι οι λατρεις, οι ιδρυτες και οι "φαν" και οι προωθητες των ανα τον κοσμο και κατα καιρους "κινηματων" gay-lesbian-ampfi που εχει πηξει το ματι μας, οπου αναζητουν "ισοτητα" και "ισες ευκαιριες" και αλλα τετοια πουστικα,εχετε μια ιδεα περι του "τις πταιει".
    Και γιατι πρεπει να γινει οχι απλα μοδας αλλα να περασουμε ολοι αν γινεται απο την "αλλη μερια". "κου-κου"!
    Ολα εξηγουνται.Γιατι ολα εχουν λογο.

    Εαν φτανετε στο σημειο να αναρωτιεστε αν τρεχει κατι στραβο με εσας που δεν ειστε ομοσεξουαλικοι η αμφισεξουαλικοι, ξανασκεφτειτε το. Αφου η "τελειωση", η "κορυφωση" του δημιουργηματος δεν εχει ενα φυλο αλλα δυο. (τουλαχιστον. Ισως και παραπανω. Σαν την σφολιατα)

    Ενταξει. Μπορει να ειμαστε και σωματικα και πνευματικα ημιτελεις και αναπηροι,εμεις ολοι οσοι επιθυμουμε μονο το αντιθετο φυλο,-"θεος φυλαξει"-αλλα οπου το βρισκουμε και ειναι καληπυγο οφειλουμε να το "σουβλιζουμε" για λογαριαμο και της διπλης μας υποστασης. Πηδημα επι δυο δηλαδη.

    Τελος παντων. Ας μη λεμε πολλα. Αλλωστε το διαδυκτιο πλεον προσφερει αμεση και υπεραρκετη υλη για οποιον εχει λιγο χρονο να χαλαρωσει.

    Τι ειναι ο ανθρωπος; (με επιασε το φιλοσοφικο μου)
    Ειναι ενα σκαθαρι που με δουλεια πολυ,με επιμονη και κοπο παλευει τα τεμαχισει και να κανει σφαιρικα μερικα ογκωδη κοπρανα και να τα κουβαλισει στο σπιτι του για να φαει η οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ!
    ΑΥΤΗ Η ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΒΑΝΙΑ,'Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ. ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΩ. ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΕ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΣΙΝ Ή ΜΠΑΝΚΣ.
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ 74 ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΟΥ 82 ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΛΑΔΩΤΗΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ειπα οτι συγκρινεις. Απλα και εγω αναφερω ΧΤΥΠΗΤΕΣ διαφορες.

    Καλη η Βραζιλια το 82 αλλα ολοι ηθελαν απο μια μπαλλα...

    Την Ολλανδια δεν την προλαβα ειμουν 7 χρονων!!!

    Απλα δεν μπορω να καταλάβω (περαν της οπαδικης ιδιοτητας) απο ΠΟΥ πηγαζει αυτη η αισιοδοξια???
    Απο ΕΝΑΝ παικτη?
    Βλεπει κανεις κατι αλλο που δεν βλεπω εγω?

    Αλλαγες στο 40% του ροστερ εχουμε (ως συνηθως) ποσοτηικα γιατι ποιοτικα χασαμε πανω απο 60% την ωρα που οι αλλοι εχασαν 1 (καλο η αληθεια) και ο γαυρος ενισχυεται.

    Τα γκολ οπως σωστα γραφτηκε που μας εφυγαν απο ΠΟΥ θα ερθουν?

    Βλεπω την συνταγη Ρεχαγκελ αλλα εκει η κωλαρα μας ηταν για ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 Ματς + την αγνοια κινδυνου (ειδικα με Τσεχους που επρεπε να χανουμε 3-0 στο 20' και με τον Ντεβεντ να χτυπαει μονος του!!).
    Τα γαλλακια ΠΟΤΕ δεν τα φοβηθηκα, ειδικα τον ...Ζιζου (σιγα τα ωα μεγαλε) μιας και ειναι ΑΙΩΝΙΟΙ LOOSERS και μολις μαζεψουν μια-δυο ψιλες μαζευωνται στο καβουκι τους.

    Ειμαι περιεγος? Ναι ειμαι. Θεωρω τον Ζιζου (ακου ονομα λες και ειναι χορευτρια) μια παραγεμισμενη ΦΟΥΣΚΑ που ξεφουσκωσε απο καποιον Ματερατσι σε λιγα δευτερολεπτα.
    Οπως αντιστοιχα τον ειχε ξεφουσκωσει ο Ζαγορ με το Κωστακη σε ολο το 90λεπτο με μας.
    Ετσι ειναι οι ηγετες? Ναι καλα..

    Στα δικα μας.

    Καλη η αισιοδοξια αλλα ...

    Σιγουρα θα δουμε και σιγουρα παιζει ρολο και το προγραμμα.

    Αν πας πανω και ταψι σε 5 πρωτες αγωνιστικες και σε σβερκωσουν κλαφτα Γκουντγιονσεν.

    Αν παλι το πας αναποδα αλλαζουνε τα κοζια.

    Και εδω ειναι ο φοβος μου: οτι αυτη η ΑΕΚ παει με τα κοζια της ψυχολογιας γιατι ομαδα που να γυρναει μια-δυο αναποδιες ΔΕΝ ειναι.

    Και φετος τον μυτογκα δεν θα τον σωζει ο υδραυλικος που ηταν παρε τη μπαλλα και περνα οτι βρεις μπροστα σου.
    Δεν υπαρχει μπουκαδορος και στο αναρχο παιχνιδι της ΑΕΚ αυτο ειναι μειονεκτημα..

    Αλλα οπως λες θα δουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΤΣΕ ΜΩΡΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;
    ΤΟ 1989 ΕΝΑΝ ΜΑΝΩΛΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΟΚΟΝΣΚΙ ΕΙΧΑΜΕ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΣΙΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ κρεμαω κανενα. Τη γνωμη μου λεω.
    Ουτε περιμενω να την ασαστει κανεις. Αδιαφορο μου ειναι. Ειπαμε εγω ειμαι περιεργος και γκρινιαρης.

    Μακαρι να βγω λαθος.

    Ομαδαρα οχι παικταραδες ναι. Ειδικα ο Σωκρατες μονος του ηθελε 5.
    Τωρα γιατι εχασε δεν ξερω. Αν και στους Βραζιλιανους αρεσουν τα λεφτα. Οπως τοτε στη Γαλλια που επρεπε οι φρανσουαδες να παρουν κουπα με το ζορι. Τοσο πολυ ζορι που ξαφνικα ο Ροναλντο απο το πολυ ζορι επαθε λεει το στομαχακι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα σας

    Μπηκα πριν λιγο fcbk και τι να δω?τι πρωταθλημα θα παρουμε τι κυπελλο τι νταμπλ..... καλα μιλαμε εχει ξεφυγει ο Αεκτζης και ειδικα ο δωματιακιας οπαδος της.Προς τι τοση αισιοδοξια ρε μαγκες?επειδει πηραμε τον ισλανδο???αλλους 2 τουλαχιστον σ κ αυτον θελουμε γ να λεμε οτι παμε για κατι.Προς στιγμης ετσι οπως ειμαστε...ειμαστε για να λεμε παμε για να μην φαμε γκολ...μην τρελαθουμε κιολας,ευτυχως ξερουμε κ λιγο μπαλα,τα ξερα τα εχουμε φαει στην μαπα,λοιπον θα σας πω απο τωρα το παραμυθι του χιμενεθ....στην πρωτη ηττα...οκ ειμαστε νεα ομαδα και ακομα ψαχνομαστε,στην δευτερη ηττα...ειμαστε ομαδα με μπατζετ 9 μυρια τι περιμενατε?.....στην τριτη ηττα...ο κοσμος δεν μας στηριζει και αυτο μας στοιχιζει,εεε στη τεταρτη θα παει σπιτι του,καπως ετσι.

    Θα αλλαξω γνωμη μονο αν δω τουλαχιστον σεντερ φορ,κυνηγο,σκορερ ρε παιδι μου πως στο λενε...προς στιγμης ειμαστε κατω και απο τον αρουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. o αεκτσης εχει ξεφυγει φιλε μου.
    Εξ ου και οι 5-6 χιλιαδες μαζεμενοι μονο σρτο κατω διαζωμα για να χωρανε. Αντε και 1000 ρομαντικοι που πανε για τη καψουρα τους ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ απο πριν τι θα δουν
    Οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν μασανε απο κολπακια του κολου.
    Ξεπουλησαμε 3 για να παρουμε εναν και αυτον θα δουμε τι πως και αμα.
    Και θα κανει λεει και διαγγελμα αυριο ο κουραδας να μας πει τη παπαρια του. Οτι μας εφερεν τον Γκουντγιονσεν αρα πρεπει εμεις να δωσουμε τα λεφτα μας να στηριξουμε τον Αρναρ και το κακο σκυλολοι του.

    Επιλεκτικα βεβαια θα ξεχασει να μας πει οτι ο Ισλανδος κοστισε 0 και παιρνει σε βαθος ετους 650. Ενω ο Σκοκο μονο εφερε 2.5 ΖΕΣΤΑ και επαιρνε αντιστοιχα 1 μυριο. Τα 2.5 θα πανε σε ...τρυπες τις ομαδας που προς θεου ΔΕΝ ειναι αυτος προεδρος. Ο steven ο χρηστος εσυ και εγω ειμαστε. Μαζι τα φαγαμε αλλωστε...

    Ειχα κανει προβλεψη για κατω απο 10.000 φετος. ΕΠΙΜΕΝΩ για κατω απο 10.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και τα διαρκειας που εχουν ΠΟΥΛΗΘΕΙ (οχι διατεθει) ειναι κοντα στα 5500.
    Χτες μετα το ντελιριο του ενθουσιασμου 190 καρτες πουλησε το σαινι..
    Ουτε 6000 δεν εχει πουλησει ο τεραστιος και φυσικα εχουμε και την πανμεγιστη ΦΟΥΣΚΑ των supporters.

    Ξερεις αυτων των ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ που πριν αναλαβουν να μας σωσουν (και να ξεφορτωσουν ποσοστο αρα ευθυνες απο του μετοχους) εκτελουσαν χρεη εκπροσωπου του Παππα στα ΔΣ.

    Που σε ρε Κασνακιδη?Που σε ρε ψυχη?

    Καλα ΟΥΤΕ στις παρουσιασεις των supporters ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ και στελνεις το χαζο μονο του?

    Που ειναι τα νουμερα που θα μας ανακοινωνες καθημερινα μεσα απο το error, sorry το site ηθελα να πω?

    E ΡΕ ΣΩΤΟ που πουλαμε..

    Αιντε χαζο περιμενω να ακουσω (λες και δεν ξερω) το νεο παραληρημα ΜΠΟΥΡΔΑΣ που θα αναφωνησεις αυριο.

    ΥΓ STEVEN το NOVA ΗΔΗ διαφημιζει τα φιλικα του ΟΣΦΠ, τα ευρωπαικα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Που σημαινει οτι ΗΔΗ εχουν γινει κουβεντες με το καναλι.

    Ο δικος μας φυσικα ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ... και μολις τον σκουντηξει καποιος και ξυπνησει θα αρχισει να σκουζει παλι, μονοι μας και ολοι τους και αλλα τετοια ΓΡΑΦΙΚΑ
    Απο αυτα τα δικαιωματα, θα παρει τιποτα ο μονιμως καταγγελων η καταγγελουμε με την παλαμη απλωμενη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ DIMI: ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ; ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ; Ή ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ;
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;
    Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ( επειδή το ξέρω ).
    Τι έχετε πάθει όλοι;
    σε λιγο θα ζητησετε τον Βόλο σε σύνδεση με τα δικασήρια. ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. neo pehnidi apo simera yia tous filous tou blog

    -----------------------------------------

    ti kino ehi o DIMI k o adamidis?

    - k i 2 ipostirizoun tin idia omada dld ine olibiaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απο οσο ξερω ο Μπαοκ 16.000 ο ΟΣΦΠ πανω απο 19 κοντα 20.
    Ο Βαζελας δεν ξερω αλλα φανατζωμαι χαμηλα καπου σαν και εμας.

    ΟΚ ΠΑΣΟ δεν ξαναμιλαω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο "παππους" κανει μεγαλη μαχη για το 25% στον Σκαυ.Ο Αλαφουζος θελει να ξεφορτωθει τον Μαρινακη οσο πιο τζαμπα γινεται,αλλα ο "χοντρουλης" ξερει οτι χωρις καναλι χανει τις καβατζες του,τις οποιες εχει τελος παντων,αφου και η Ντορα δεν τραβαει.Αλλα αυτο που δεν γνωριζουν οι πολλοι ειναι το γιατι ο "παππους" χωνεται στον Σκαυ,αφου κι ο Αλαφουζος δεν ειναι οτι καλυτερο για συνεταιρος.Λοιπον ο "παππουλης" ξερει οτι ερχονται πολυ δυσκολες μερες,και οι ανοιχτες πληγες που εχει ειναι κι αυτες πολλες.Χρωστουμενα υπαρχουν ακομα σε "συνεταιρους",οι οποιοι και νεοτεροι ειναι και βλεψεις εχουν.
    Οσο τωρα για την ΑΕΚ,αφου οργιαζουν οι αποψεις,θα πω οτι ο Οκονσκι ηταν οντως μπαλλαδορος,και ηταν σαν την μυγα μες στο γαλα τοτε στην ΑΕΚ.Το θεμα ειναι οτι διπλα του "εμαθαν" και κανα δυο κιλα μπαλα και οι υπολοιποι.Για τον Ισλανδο,δεν τον ξερω.Ενταξει επαιξε Μπαρτσελωνα,Τσελσι,αλλα..."επαιξε".Δεν θα τον βγαλω σκαρτο ακομα δεν τον ειδα,αλλα οχι να κανω και σαν τρελλος που ηρθε στην ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανωνυμε δεν ξερω αν υπαρχει σχεση αναμεσα στις δυο Λιλιθ. Προφανως.
    Ρωτα κανενα ραβινο.Εκεινοι ετσι πιστευουν. Αυτο το ονομα εδωσαν στην Σεληνη. Λεβανια.
    Δεν γραφω κατασκευασματα δικα μου.
    Τις "φιλοδοξιες" και τις "ελπιδες" ενος "ταλαιπωρου" λαου περιγραφω. Που μαζι με αυτον τυρρανιομαστε ολοι.
    Τιποτα αλλο.

    Προς DIMI: Για τον Ζινταν Διαφωνω. Και απορω πως το λες αυτο. Ηταν ποδοσφαιρικο φαινομενο. Υπαγορευσε νεα βηματα στην ποδοσφαιρικη χορογραφια. Ολοκληρωμενος 100% απο κουνια.
    Περα βεβαια απο το οτι δεν ειναι "Γαλλακι" αλλα αληταμπουρας Αλγερινος. Και αυτο ειναι στα πολυ συν.
    Ο Ματερατσι ηταν με την πραξη αυτη, η πουτανα του καμπινε. Πρεπει να ειναι κανεις πολυ προστυχος για να κανει κατι τετοιο.
    Εγω,οχι κουτουλια θα του εδινα, αλλα θα του ξεριζωνα τα -τυχον- αρχιδια και θα του τα εχωνα στο στομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή