Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΓΜΑΤΑ

          Το ματς με τους Τούρκους δεν το είδα ζωντανά. Κι ούτε έχω και την υπομονή να ασχολούμαι με τα live streaming κάποιων απίθανων sites που δήθεν προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες. Αυτά είναι για το ΠΙΚΠΑ. Που κανονικά εκεί θα έπρεπε να στείλουμε τις οπτικές ίνες του ΟΤΕ πρώτα και μετά να πάμε εμείς οι Αεκτζήδες. Τέλος πάντων το tape με το παιχνίδι το εξασφάλισα και κάθισα σε fast forward kai to είδα.
             Φυσικά δεν το παίζω ειδήμων κι ούτε μπορώ να μιλήσω για κάποια συμπεράσματα. Αλλά να σας μεταφέρω το τι μπήκε στο μυαλό μου.
           Είναι λοιπόν ξεκάθαρο οτι ο Μανόλο, δεν έχει αποφασίσει για οριστικό σύστημα. Και αυτήν τη μαλακία, το 4-2-3-1, δοκιμάζει, αλλά και μπερδεύεται και με τον ρόμβο. Ο δεύτερος στέκει πιο ορθολογικά, όσο κι αν όλοι γνωρίζουμε οτι το ρόστερ θα αλλάξει και πάλι. Πάντα προς το καλύτερο. Και αμυντικό χαφ θα αποχτηθεί, και ο Μίτσελ κατά 90% θα γυρίσει, αλλά και θα ενσωματωθεί ακραίος τον Αύγουστο που πέφτουν τα κασέ. Αλλά κάτι βλέπουμε.
           Η γηγενής άμυνα έχει μια σταθερότητα. Χονδρικά είναι ελληνική με τις γνωστές αλλαγές που θα προκύπτουν πάνω στον Δέλλα με τον Ισπανό, που γνωρίζει πώς να κατεβάζει μπάλα. Δεν είναι τόσο δημιουργική, αλλά ανασταλτικά στέκεται καλά. Θα μου πείτε οτι παίζει ρόλο κι ο αντίπαλος. Καμία σχέση. Τις κινήσεις κοιτάμε και το κράτημα των ρόλων. Και πάντα γνωρίζουμε οτι παίζουμε εδώ. Στην Ελλάδα.  Που περπάτημα γίνεται, χαβαλές κι έχει ο θεός.
           Επιθετικά, καλά είναι τα πράματα. Δεν σκόραραν βέβαια. Εντάξει, αλλά έτσι θα πάμε. Προσθήκες δεν αναγράφονται στας γραφάς. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Και φορ περιοχής υφίσταται βαρυκόκαλος, και μπόλικοι περιφερειακοί. Τηρείται η παράδοση για την επιθετικότητα της ομάδας. Και να μην  ξεχνάμε οτι αυτήν την εποχή δουλεύεται το αερόβιο. Και λογικά τα πόδια είναι βαριά, χώρια την ανετοιμότητα του Ισλανδού. Ευκαιρίες γίνανε και χάθηκαν. Αν τις δείτε, δεν θα το πιστεύετε συνυπολογίζοντας την καλή εμφάνιση του Τούρκου τερματοφύλακα. 
          Όμως, ό,τι έγινε, ήταν προϊόν έμπνευσης κι όχι αποτέλεσμα λογικής. Ωραίο είναι το ταλέντο, αλλά δεν μπορεί πάντα να υπάρχει. Κάποια στιγμή σε μπλοκάρει ο "εχθρός". Κι όταν το κάνει αυτό, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις δουλεμένη κατεβασιά. Αυτό κοινώς λέγεται τακτική με στόχο στον πίνακα. ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ.  Ο αντιπροπονητικός παίκτης.
           Δεν είδα κάτι τέτοιο όσο κι αν λαμβάνω υπ' 'οψη μου την συγκεκριμένμη περίοδο. Κι αν δεν θέλετε να φταίει ο προπονητής - αν και τα δείγματα γραφής τα έχει δώσει - που δεν διδάσκει μια καινούργια κομπίνα, τότε άνετα καταλήγετε οτι το κέντρο μας είναι άδειο. Είναι δηλαδή μια άμυνα και μια επίθεση. Τίποτε άλλο. Θα μπορεί η ομάδα να αμύνεται, αλλά μπροστά τρέχα γύρευε. Διότι όλη η πίεση θα πέφτει στους επιθετικούς με μπόλικο ξύλο και δεν θα μπορεί το κέντρο να κάνει τίποτα αφού η δουλειά του θα έχει εξαντληθεί στο πρεσάρισμα. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΦ ΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΠΑΚ. ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.
             Είναι πάντα ο Καφές με τον Μάκο. Ο Ντιοπ είναι άχρηστος με το νέο στυλ, κι άρα λείπουν τα οχτάρια αλλά και τα εφτάρια στον ρόμβο. Για 4-3-3 δεν γίνεται λόγος. Και δεν χωράνε μαζί ο Μπέλεκ, ο Ισλανδός αλλά και Λυμπερόπουλος με τον Κάρλος. Αν βολευτούν σε μια ενδεκάδα, θα γίνει καταστροφή.
           Τι σημαίνει αυτό; Απλά πράματα. Τον μαύρο δεν τον γουστάρω. Θέλω μικρό κι ευέλικτο, τύπου Ασουνσάο. Είπα τύπου. Δίπλα στον Μάκο. Θα ήθελα τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, τον Μίτσελ και τον Ζαϊρί. Για να εφαρμόσω το αγαπημένο μου 4-4-2. Σύστημα που θα απελευθέρωνε και τα μπακ και θα κάλυπτε τις όποιες αδυναμίες που λογικά υπάρχουν στο ρόστερ. Φυσικά και θα ήθελα Έλληνα προπονητή και ειδικά τον Σάκη, που υποχρεωτικά θα περάσει από την ομάδα μας. Πότε; Πολύ σύντομα.
        Μην τα πολυλογούμε. Δεν είναι απογοητευτική η εικόνα της ομάδας μας, αλλά είμαστε κάτι σαν την περσινή μεσοβαθμολογιακή κατάσταση. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ. Που θα θέλαμε να ξεφύγουμε. ΤΟ ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΛΕΠΕΙ. Άλλα ΨΑΧΝΟΥΜΕ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΣΤΕΡΙΚΗΣ, που θα έκανε άλλα αν γινόντουσαν εκείνα. Μαλακίες. ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ, που γιατί να ξέρεις, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.  ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
           Έχασα την αισιοδοξία μου; Ποτέ. Δεν βλέπω και δίπλα μου τίποτα Μουρίνιο ή Μπαρτσελόνες. Έναν Μαρινάκη κι έναν Βαλβέρδε, παρέα με ένα Ζαγοράκη κι ένα Γόντικα αντικρύζω. Σιγά μην φοβηθώ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΩ. ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΦΙΔΑΚΙ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΝΤΟΜΑ.
          ΞΑΝΑΛΕΩ: 2 ΧΑΦ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΚΡΑΙΟ, και το πήραμε.
                          ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.

11 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ. ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΓΙΑ ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΪΣΙ. ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχασεις να παρεις στην Τραχεια κεφαλοτυρι Λιμνων.Ολες οι στανες μαζι της ευρυτερης περιοχης βγαζουν 2000 τονους γαλα ετησιως.Τα τυρια που πουλανε περιεχουν 4000 τονους γαλα!!!!Διαλεξε να ειναι Λιμνων......Οταν θα περνας διπλα απο τα Διδυμα,απεναντι εχει εναν κρατηρα ολοστρογγυλο.Ριξε μια ματια αν χωραει και τους τρακοσιους!Αν δεις και τον Μανιατη,να του πεις την καλημερα μου.Ολο εκει γυρω γυριζει.Αρτεμιδα,Αγιο Αιμιλιανο,Θερμησια,καπου θα τον πετυχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα εχουμε τεχνικο διευθυντη δεν σε καταλαβαινω.
    Τι εννοεις η διοικηση δεν ξερει μπαλλα?
    Αυτο το σφαιρικο με τα τετραγωνακια δεν ειναι? Που παλιοτερα ηταν μαυροασπρα?

    Ο προπονητης δεν διδασκει τιποτε? Μα για να διδαξεις κατι υπαρχει η βασικη προυποθεση να το γνωριζεις ο ιδιος.

    Πως θα διδαξω εγω στη δουλεια σου τα χημικα που ειμαι στουρναρι?
    Μπορεις να με βαλεις βεβαια να σου λεω οτι δυο υδρογονα και ενα οξυγονο με λιγο κριθαρι και μαγια κανουν ουισκι, αλλα για τραβα να το πιεις..

    Ο Δελλας λεει αμα χρειαστει παιζει και 50 παιχνιδια. Παιξε τα μισα λεω εγω και κρυβε λογια γιατι σε βλεπω κοφτο-στοπερ στα γεραματα ετσι οπως παμε με τον τσαφα-τσουφα.

    Τωρα το αν ερθει ο Μιτσελ θα ειναι θετικο μιας και ΕΛΠΙΖΩ φετος πιο στρωτα και δεμενος να αποδωσει με το Μακο καλυτερα.
    Φραπες δεν υπαρχει 1 παιζει 1 χανεται. Μεγαλωσε ασε που ΠΟΤΕ δεν ηταν παικτης ηγετης.

    Ενας να κραταει τη μπαλλα θα ερθει? Ο ζαιρι ειναι σχετικα καλη λυση και μου κανει εντυπωση που τον αφησε ο γαυρος μιας και ειναι φθηνος και στα λεφτα του αποδιδει.
    Λιγο ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ βεβαια..

    Οσο για μπροστα, για μενα ποδοσφαιρηστης Μπελεκ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ οσο το ξερω εγω απο προπερσυ και ο Ισλανδος θα κανει υπερβαση αν βαλει πανω απο 10-14 γκολ ακομη και σε τρυπιες αμυνες.

    Τα γκολ του Σκοκο, οχι τοσο σε αριθμο αλλα σε τροπο και κρισιμοτητα αλλα και σπασιμο τσαμπουκα του αντιπαλου, του Μπλανκο και του γκαμηλιερη, δεν τα βρισκεις ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.

    Οσο για το πουλεν μου τον 72 χωρις τριπλα, αμα εχει ενα καλο πασαδορο πισω του και παιζει οργανωμενα κανει αυτο το τοσο απλο αλλα και τοσο δυσευρετο: βαζει τη μπαλλα στο πλεχτο.

    Απλα θυμησου κατι ciric, βιελινσκι, ντελιμπασιτς και αλλα παλτα..

    Οτι και να λετε 72 ΔΕΝ μπαινουν σε 4 σαιζον με τις 2 να παιζεις αλλαγη και δεξι εξτρεμ..

    ΥΓ. Μακαρι να παιρναμε το Σακη ΧΤΕΣ..
    ΥΓ 2 Το 4-2-3-1 αναταποκρινεται στην ΜΗ ΟΜΑΔΑ χωρις ΚΕΝΤΡΟ που εχουμε και τη λογικη του φυλαω το κολο μου.
    Το 4-4-2 χρειαζεται ποδοσφαιρηστες.
    ΥΓ 3 ΤΟ ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΛΕΠΕΙ??? Μαλλον επειδη λειπει??? ο τεταρτος..Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ conpater

    Mια χαρα τους χωραει!
    Και τους αναπληρωτες μαζι των θερινων τμηματων.

    Στο Κολιακι ο φουρνος εχει στριφτα (τυροπιτες σπανακοπιτες κλπ οχι απ τα αλλα..) που σκοτωνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα παιδες.
    Ζεστη μεχρι λιωσιμο.
    Την ομαδα δεν την εχω δει σε ολοκληρο αγωνα.
    Μονο αποσπασματικα και οτι διαβαζω.
    Ασφαλως και ειναι νωρις αλλα νομιζω οτι δεν θα δουμε ουτε κατι πολυ ασχημο,ουτε κατι εξαιρετικο.
    Χα! "Σιγα το συμπερασμα ρε μαλακα" θα μου πεις.
    Ε, τι να κανω. Οτι βλεπω.

    Η αποψη οτι υπαρχει μια συμπαγης αμυνα και μια αλφα-λεμε-επιθεση και στο κεντρο η ερημος Σαχαρα,ειναι σωστη.
    Ειναι απαραιτητες δυο προσθηκες εκει.
    Θαδουμε πως θα τσουλισει.
    Υπο καθεστως ΔΝΤ ειμαστε-γενικα. Αρα ας μην εχουμε ουτε μεγαλες απαιτησεις,αλλα ουτε και μεγαλες απογοητευσης.
    Δεν περασαμε στην λεγομενη "εποχη του Υδροχοου" αλλα στην "εποχη του μετριου".

    "Αθωος" βροντοφωναξε ο εισαγγελευ Λαμπροπουλος για την υποθεση Ακη.
    Επαρεγραφει το αδικημα της παθητικης δωροδοκιας.(για τους ενεργοπαθητικους εχουμε ξαναμιλησει. Δεν ειναι ωρα να λεμε ξανα τα ιδια)Ο λογος;Ελα τωρα.
    Παρηλθε ο χρονος.Αυτος ο πουστης φταιει για ολα. Τα γαμημενα τα καλενταρια και τα ρολογια.
    Αλλα ο κλαδος της δικαστικης αστροφυσικης εχει την λυση.
    Πραγμα που σημαινει λοιπον κατα την θεωρια της σχετικοτητας, αυτα,οι οποιες παρανομες πραξεις "δεν εγιναν ποτε". Αρα,τι φωναζεται ρε μαλακες;
    Εδω μιλαμε για την συμπνοια της νομικης επιστημης με την συμπαντικη φυσικη.
    Βαζουν τις υποθεσεις σε χρονοκαψουλες, τις στελνουν με τα φτερα του Ερμη στο υπερπεραν, αλλαζουν συσταση αυτες περνοντας μεσα απο τις σκουλικοτρυπες του χωροχρονου και αιφνης τσουπ! Νατες παλι εδω στη γη μπροστα σου καθαρμενες απο καθε βεβαρυμενο χρονικα παραπτωμα,με μηδενικο παρελθον, και μνημονικη παρθενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτη φορα βλεπω την ομαδα απο ΘΕΩΜΑ ΜΑΥΡΟ να κατεβαινει χωρις σεντερ φορ περιοχης στην προετημασια,ω ρε γλεντια!!φτου ξελευτερια!!ενα γκολ και αγιος ο θεος και ολοι πισω μετα αλα εποχης Σαντος,μια χαρα και μια τρομαρα=χιμενεθ.Αμα νικησουμε νικησαμε μωρε αν παλι χασουμε χασαμε μωρε και τι εγινε αυτο ειναι το ποδοσφαιρο,φιλοσοφια χιμενεθ και προεδραρα και η φαση ειναι οτι εχουν εμπωτισει μ αυτην την λογικη και τους παιχτες συμφωνα με τις δηλωσεις τους,μονο ο Λυμπε πηγε κατι να πει αλλα που θα παει θα ισιωσει κ αυτος,μπορει να κανει κ αλλιως?για συνταξη παει.Τελος παντον ΑΕΚ ειμαστε και θα στηριξουμε την προσπαθεια αλλα δειαρκειας δεν θα παρω για πολλους λογους,αλλα αν τραβηξει η λογικη του ισπανου θα ειμαι καθε κυριακη στο οακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλα μονο εχει μεινει μια εκρεμοτητα στο μερος της υποθεσης που αφορα το "ξεπλυμα μαυρου χρηματος". (αυτο δεν το καταλαβα ποτε. Γιατι καποιος που καθαριζει τα χρηματα και απο μαυρα τα μετατρεπει σε λευκα,για αυτο να παραπεμπεται και να συρεται σε δικες. Αντι να του λενε "μπραβο" που μετατρεπεις τα παρανομα κερδη σε νομιμα και αρα φορολογισημα. Ηθελα να ηξερα το συνδικατο των καθαριστηριων και οι ενωσεις οικιακων βοηθων γιατι δεν μιλανε; Υπαρχει δολος; Υπαρχει δεσμευση; Υπαρχει εξαγορα; Ντροπη και αισχος)

    "για αυτα (για το ξεπλυμα") θα αποφανθει η τακτικη δικαιοσυνη,καθ'οτι στον χρονο που ετελεσθησαν οι πραξεις αυτες ο συγκεκριμενος δεν ητο υπουργος".
    Και οπως ολοι ξερουμε η δικαιοσυνη ονομαζεται "τακτικη" για δυο λογους. Πρωτον γιατι δεν ειναι ατακτη. Δηλαδη δεν κανει του κεφαλιου της,αλλα υπακουει τυφλα. Και δευτερον γιατι ειναι τακτικοτατη στα ραντεβου της με τους αντιπροσωπους. Με τους κατασκευαστες των πληντηριων οι οποιοι τυγχανει να εχουν και την αντιπροσωπια και αρα και το εξειδικευμενο συνεργειο για την αποκατασταση τυχων βλαβων που που ισως προκυψουν απο μια ενδεχομενη παραπομπη,τιμωρια και αδικη φυλακιση καποιου μελους της συμοριας των 11.

    Απο την αλλη βεβαια υπαρχει και ο θριαμβος της πραγματικης καθαρσης. Δηλαδη αυτης της πλατειας Συνταγματος.
    Οχι που θελετε να συληφθουν αθωοι ανθρωποι που διακινδυνευουν για 25 κωλοσπιτα, μερικα γιωτ, κατι βρωμοεκατομμυρια καταθεσεις και επειδη το οικογενειακο ενδιαφερον για σωστη αποκατασταση των μελων ειναι εντονο,αυτο θα πρεπει να εκλαμβανεται ως "υποψια διασπαθησης" και "προβληματισμος". Τομαρια,δεν ντρεπεστε. Δεν φτανει που σας κυβερναμε και εχουμε ολες τις ευθυνες πανω μας,μας κατηγορειτε κι'ολας. Αχαριστα μουλαρια.

    Στην Ραικου λοιπον η υποθεση του "τσιγγαναριου του Συνταγματος. (αλλη εισαγγελεας δεν υπαρχει. Μοναχη της ειναι.Ολα αυτη. Σαν τον Ανα στην Ιουδαια).

    Εξεταζεται λοιπον το αν εχει παρανομα καταληφθει η πλατεια. Τωρα. Μετα απο τρεις μηνες.
    Εφ'οσον ο κινδυνος απεφευχθει και δοσεις θα συνεχισουν να δινονται και τα δανεια θα συνεχισουν να ταιζουν τους ντοπιους ραντιεριδες και τους σφογγοκωλαριους τους,τωρα πλεον τι χρειαν υπαρχει δια αυτους τους φτωχοδιαβολους που αποτελουν και εστια μολυνσης και πηγη προβληματων και ανασταλτικος παραγοντας στην λειτουργεια των εμπορικων καταστηματων και δρουν αποτρεπτικα εις την τουριστικην περιοδο.

    Ειδατε ποσες κατηγοριες βρηκαμε μανι-μανι; Καμια δεκαρια ετσι προχειρα. Μη το ψαξουμε αλλο γιατι θα φτασουμε στους υπευθυνους της Ισπανικης πανωλης στην ανατροπη του Καισαρα και την δηλητιριαση του Αλεξανδρου. Που ειναι η ιδια κατηγορια υπανθρωπων.
    Διαμαρτηρομενοι,διαδηλωτες.Και μαλιστα εχοντας το μικροβιο της ανεργιας. Οι χολεριασμενοι της Σαρακινας.

    Ο μαικινας των gay parade, ο γνωστος δημαρχος Αθηναιων, ειπε κατα λεξη: " εκει,(στην πλατεια)ειναι ανεργοι,τοξικομανεις και ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..."
    Δεν ξερω αν το καταλαβες. Συγχωνευθηκε ο ΟΑΕΔ, ο ΟΚΑΝΑ και η Τρουμπα. Για λογους οικονομιας προφανως.

    "...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ".
    Δηλαδη πλεον το να εισαι ανεργος ειναι στιγμα κοινωνικο. Αποτελει κοινωνικο προβλημα και οι φερωντες την αρρωστια της ανεργιας θα πρεπει να καταδεικνυοναι αμεσως στις κατα τοπους δημοτικες αρχες, να συλλαμβανονται και να καιγονται σε κλιβανους.

    Μεγαλυτερη ντροπη,μεγαλυτερη υβρις, μεγαλυτερο αισχος μεγαλυτερη κοινωνικη καταντια απο το οτι αυτα τα ξεκωλα εχουν παρει τις τυχες και τις καρεκλες,δεν υπαρχει.
    ("εκλεχθησαν" Εστω και με αλχημειες. Αλλα καποιοι εβαλαν σταυρο. Τι βλεπουμε; Την μουρη μας στον καθρεφτη)
    Ειναι μεγαλυτερο και απο αυτην την οικονομικη υποδουλωση και εξαθλοιωση.
    Το να εχεις για "εκπροσωπους" για "αντιπροσωπους", η τοκογλυφους, η κληρονομικα αεργους, η κιναιδους.
    Και ακομη χειροτερα οτι αυτοι οι σκουπιδοτενεκεδες, ο υποκοσμος, ΠΡΟΤΙΜΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ.

    ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ29 Ιουλίου, 2011 14:22

    Μας έγινε και ΑΕΚτζης ο Σκοκο τώρα που την κοπάνησε για τα πετροδολάρια. Καλά τα φράγκα αλλά ούτε Κεφαλάρι έχει εκεί ούτε Γλυφάδα.
    Ούτε έχει το φιλαράκι του τον Μπλάνκο, που δεν του άρεσαν τα 600 και τώρα δεν βρίσκει ομάδα Ας έμενε αλλά με 300 το πολύ το χρόνο. Όχι παραπάνω.
    Προχτές Για ένα εικοσάλεπτο πάντως, κάτι είδαμε σαν μπαλίτσα.
    Περιμένω πολλά από τον Χοσέ Κάρλος, μου θυμίζει μπαλαδόρο από παλιά όταν τον βλέπω. Φυσικά και από τον Γκούντιονσεν που όταν ακουμπά την μπάλα βγάζει στόφα παικταρά. Ε όχι και Τσίριτς ρε φίλε DIMI. Καμιά σχέση
    Καλός ο πιτσιρικάς ο Εγγλέζου με θράσος. Μπέλεκ; Μια από τα ίδια όταν έπαιζε στο Πανθρακα.
    Κέντρο επειγόντως χρειάζεται η ομάδα,το είδα και εγώ. Φράγκα δεν υπάρχουν και μακάρι να έρθει ο Μίτσελ, μου άρεσε πέρυσι.
    Φυσικά και δεν πάμε για πρωτάθλημα. Με τι με τις ψείρες;
    Πέρυσι τέτοιο καιρό μέσα σε αυτό το Μπλοκ έπεφτε άγριο κράξιμο γιατί τόλμησε το τεχνικό τιμ να πει ότι η ομάδα θυμίζει μέρες 80! Φέτος τι άλλαξε; Επειδή έφυγε ο Ντούσαν; Ή επειδή έχουμε τον προπονηταρά Μανόλο;
    Παιχταράς ο Ειντουρ δεν λέω αλλά δεν φτάνει. Ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπαμπη ο Σκοκο δεν ξερω αν ειναι ΑΕΚτζης η οχι.

    Ξερω ομως οτι ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ απειλουσε με μυνησεις τον μανατζερ του (Διανη), οτι ετρωγε κουτουλιες απο συμαικτες του, οτι του βαλανε γκαζακια σπιτι του (εκει που ειχε το μωρο του..) οτι ανανεωσε χωρις θελω τοσα κανω τοσα, και οτι φανηκε οτι το εκανε για να παρει και η ΑΕΚ φραγκα αφηνωντας την.
    Γιατι ΑΝΕΤΑ θα μπορουσε να ΜΗΝ υπογραψει μιας και ολοι καταλαβαινουμε οτι ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ θα εφευγε σε εξι μηνες.
    Και σαν ελευθερος θα ειχε και πιο πολλες προτασεις σιγουρα.
    Οπως ξερω οτι απο τα λεφτα ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ πληρωθηκε (γιατι αμα περιμενουμε απο τον αγαμιδι σωθηκαμε....) και αφησε και 1,5 μυριο πισω του.

    Οσο για τον Μπλανκο ΠΟΤΕ δεν προσφερθηκαν 600 αλλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ 600 δηλαδη συμμετοχες μπονους κλπ.
    Και φυσικα ΑΝ θα τα επαιρνε ποτε μιας και ακομη του χρωστανε. Τωρα για το αγωνιστικο κομματι εγω 72 σε 2 γεματες και 2 τζουφιες σαιζον ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ να εχει βαλει παικτης 10 χρονια τωρα.
    Το οτι τα εχει κανει ροιδο ο ΒΛΑΚΑΣ δεν σημαινει οτι τα ΣΙΓΟΥΡΑ 15 γκολ ανα σαιζον αξιζουν 300-350.
    Δηλαδη ακουγε 900 στο γκαμηλα, 1,2 στο σκοκο, 900 στον τσαφα τσουφα, 600 στο ροτζερ που κααααθεται.
    Ποσα να ζηταγε?

    Τωρα για τον Γκουντι λεω οτι δυσκολα θα σου δωσει?? 15 γκολ μονος του και οτι αυτα ΔΕΝ φτανουν. Οπως λεω οτι εχουν περασει πολλα παλτα τυπου ciric που τα εχουμε πληρωσει πολλα εκκ ευρω και οταν βρηκαμε εναν να κανει την δουλεια του σωστα τον διωξαμε για καποιον μπελεκ και καποιον σιαλμα..
    Λες και οι δανεικει και αγυριστοι του προεδρου μας κοστισαν λιγοτερο.
    Μη θυμηθω τον μεγα Πατσα 250 χιλιαρικα τον μεγα Νταντομο 200 χιλιαρικα τον μεγα αργυριου 120 χιλιαρικα και την 500αρα βεβαιως βεβαιως για 3 μηνες Μπαχα μιτσελ ματεος.. που μονο ο Μιτσελ αξιζε.

    Δεν ειναι παντα τα λεφτα το προβλημα μπαμπη, η διαχειρηση τους ομως ειναι ΠΑΝΤΑ το προβλημα, ειδικα αν προβλεπεται και παντελονιασμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dimi,πηγαινοντας,τον φουρνο στα δεξια λες.Εχει φανταστικα πραγματα,παρε παξιμαδια και φρυγανιες απο κει.Εχω βρει και μια φετα απο την περιοχη της Επιδαυρου,για οποιον ενδιαφερεται.Λιγο πικαντικη,αλλα ειναι θεμα γευσης.Οχι σαν του μαλακες της ΤV,που θελουν να μας πεισουν για τις μαλακιες που φτιαχνουν οτι ειναι οι καλυτερες.
    Τριγμοι στο ΔΝΤ,το γραψαμε πριν λιγες μερες,και θα εχει συνεχεια το εργο,γιατι ο χρυσος ειναι σαν το "παπα"...Εδω παπας εκει παπας....
    Παμε παλι λιγο στα σοβαρα.Μπιφτεκια απο μοσχαρι και ζυγουρι να δοκιμασετε.Μισος-μισος ο κιμας και με ψωμι να γινουν αφρατα.Και λιγο πιπερια καυτερη μεσα,λιγο,για να τραβηξει την μπυρα η το ουζο.Και για τους μερακληδες,σαλτσα ντοματα με ολιγη φετα μεσα και με μυρωδικα,πανω στα μπιφτεκια....Το τηλεφωνο του ΕΚΑΒ το εχετε πιστευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το`χα ξεχασει...
    Πριν μερες περασα μπροστα απο το καζινο στο Λουτρακι κι επαθα.Εχουν φτιαξει την καινουργια αιθουσα VIP,φατσα μοστρα στον δρομο στην παλια εισοδο.Σκετη Ιερουσαλημ θυμιζει,μαζι με κατι προστατευτικα στο πλαι ειναι ιδιο το τειχος των δακρυων.Ρωτησα ενα φιλαρακι,αν αρεσει σαν κτιριο και μου ειπε" αρεσει δεν αρεσει αυτο ειναι.Σαμπως ρωτησαν και κανεναν? Εδω εχει βγει ενα πορισμα για τα λαμογιαρικα της κοινοπραξιας,και τα εξωδικα πανε κι ερχονται για να μην βγει τιποτα στην φορα".Αν τον τρουλο δεν τον βαφανε γαλαζιο,το χρωμα του Ισραηλ,αλλα κατι προς χαλκοχρυσο,τοτε ισα που οι Ισραηλιτες θα εκαναν και μηνυση στους δικους τους για πιστη αντιγραφη...
    Ρε Dimi,αυτον τον Ομπαμα καθε μερα και πιο αδυνατο τον βλεπω.Λες να`ναι απο το αγχος της 3ης Αυγουστου?
    Συγχαρητηρια στα κοριτσια του πολο,μην τα ξεχναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή